Digi Net Mobil megosztása révén vezeték nélküli vagy vezetékes laptop eszközök - video bemutató

Hi barátok, a mai bemutató fogunk beszélni Internet Digi Net Mobil. Pontosabban látni fogjuk, hogyan tudjuk megosztani (share-ui) egy USB modemet Digi Net Mobil Netbook vagy notebook más vezeték nélküli dspozitive (tablet, okostelefon vagy akár egy másik laptop).
Alapvetően bemutatjuk USB modem Digi Net Mobil egy laptop csatlakozik a modem az internethez, majd elküldeni internetkapcsolat modem lemezen rtea vezeték nélküli laptop, de akkor viszont átadni más mobil eszközökre szörfözhet az interneten.
A rendszer segítségével a Digi Net Mobile USB modem tudja osztani a kapcsolatot, és így képesek a vezetékes internet csatlakozás olyan számítógéphez, amelyen nincs vezeték nélküli hálózati kártyával. Ehhez jár, mint nem küldünk Digi Net mobil kapcsolat a laptop vezeték nélküli kártya, de a LAN kártya, amely viszont továbbítja a laptop csatlakozik vezeték nekünk.
Elvégzésére, amit szerettünk volna, akkor nem kell további szoftvert, de mi csak a beállításokat a Windows Vista, a Windows vagy a Windows 7 8.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 900 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokAdrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Hozzászólások

 1. tökfilkó - mondta

  Adrian, sajnálom, hogy nem értenek egyet ezzel a tutorialt, mert találom teljesen haszontalan, mert az internet Digi Net Mobil por, másrészt nem bonyolítja valakinek olyan beállításokat egyszerűen vesz egy router wirelless és kész háló akár egész ház és udvar.
  Csak jobb és oktatóanyagok!

  • Cristi - mondta

   Gaby, sajnálom, hogy a válasz olyan későn (mármint néhány nap), néztem a bemutató, olvastam megjegyzéseket később, de látom, hogy vannak emberek, akik elsősorban írni, és úgy gondolja, később. Gondolkodtam írásban valamit, mielőtt de sikerült visszatartani magam, hogy ne írjon. Ön por és ragaszkodni Digi, amikor csatlakozik hozzá, és te nem a városban (azaz a városon kívül, akkor érthető, hogy nem írja alá), maradok és VB tudatosan utazás az országban serv. és én ezt a botot nagyon. (Számomra ez mokka). Elmagyarázom, amit írtál, ha van egy router a hátizsák nem vagyunk otthon, és nincs mit tankolni (elektromos és nettó). mi segít router? I netbook / I és egy barátja, betartjuk nettó 3 G tabletta, ami segített ez a bemutató?
   sajnálom a többi olvasó a felülvizsgálat tovább. és gondolja meg, mielőtt írsz valamit.
   Köszönöm a megértést.

 2. éppen - mondta

  Nagyon jó tutorial! Adrian mondd kérlek, ha ezzel bemutató hálózati sebezhetőség wirles `?

 3. tökfilkó:
  Adrian, sajnálom, hogy nem értenek egyet ezzel a tutorialt, mert találom teljesen haszontalan, mert az internet Digi Net Mobil por, másrészt nem bonyolítja valakinek olyan beállításokat egyszerűen vesz egy router wirelless és kész háló akár egész ház és udvar.
  Csak jobb és oktatóanyagok!

  Ha azt szeretnénk, hogy megtanulják a jó, ha nem ...
  Próbáld nézni a dolgokat egy másik összefüggésben, hogy rájössz, hogy ez nem feltétlenül a Digi mobil net.
  4G helyén látható a távolban, a dolgok változni fog a mobil kapcsolat, miért nem hajlandó?

 4. hülye - mondta

  A felhasználók számára, hogy megosszák a számítógéphez - Digi - kábeles, kábel, hogy nincs szükségem a között a gazda és a vendég ügyfél lenni ... crossover STRAIGHT egy is elég.

 5. hülye - mondta

  Anélkül, hamis benyomást, de lehet nyilvánvaló, hogy hiábavaló az a bemutató akkor ... mert akkor is képes még utánozni, amit láttál a bemutató, de úgy tűnik, mintha a sok munka nyakkendő ez lehetetlen megismételni, így aside'll megérteni, milyen helyzetekben ez az eljárás feltétlenül szükséges!

  tökfilkó:
  Adrian, sajnálom, hogy nem értenek egyet ezzel a tutorialt, mert találom teljesen haszontalan, mert az internet Digi Net Mobil por, másrészt nem bonyolítja valakinek olyan beállításokat egyszerűen vesz egy router wirelless és kész háló akár egész ház és udvar.
  Csak jobb és oktatóanyagok!

 6. Adrian Gudus - mondta

  tökfilkó:
  Adrian, sajnálom, hogy nem értenek egyet ezzel a tutorialt, mert találom teljesen haszontalan, mert az internet Digi Net Mobil por, másrészt nem bonyolítja valakinek olyan beállításokat egyszerűen vesz egy router wirelless és kész háló akár egész ház és udvar.
  Csak jobb és oktatóanyagok!

  A bemutató nem jelent csak akkor érvényes ha a modemmel Digi Net Mobil RDS.
  Végiglapozhatunk ugyanezeket a lépéseket minden modem Orange, Vodafone, stb
  Régebben egy USB modemet, hogy ezért jelenleg RDS.
  Ha a városban, a mobil net Digi Net Mobil a "lépés" nagyon jó, legalábbis nekem ....

 7. johnyboy - mondta

  De ha az utat valahol csinálja meg routert net egy okostelefon vagy tabletta. Bemutató igen hasznos, hogy az összes. Te nem a konzultáció az android

 8. johnyboy - mondta

  Ez a módszer csak a digitális mobil net vagy nettó és más szolgáltatók mobil?

 9. CEED - mondta

  Kérjük, taníts meg, mit tegyek tudok nézni útmutatók a Samsung mobiltelefon S2, mert megkértem, hogy Flash Player, de már telepített, és még mindig nem történt semmit.
  Köszönöm.

 10. adrian76 - mondta

  Adriane, megy egy asztali tablettát? Az asztali vezeték nélküli usb vagyok TP-WN821N.

 11. Várok nagy nerabare és talán lesz, hogy a bemutató a programokról és a programozás linmbajul AutoHotkey megtalálható ezen a címen http://www.autohotkey.com. Ez a kis kis program képes az összes programot az egész számítógép, amely szintén kedves olvasók tudnod kell, csak azért, hogy megtanulják ezt a programozási nyelvet, majd, hogy csodálatos csodákat a képzelet római ötletes kereskedelmi programok, félelem bevezetése oldalak Packet kém számítógépekre a futtatható fájlokat, majd eladni őket, vagy tedd a neten. Itt van képzelet hogy ez a program képes teljesíteni azt a nagy nyugalom, azt feltételezzük, hogy minden alkalommal, minden alkalommal DubluCLIC ad egy kis kis program automatikusan csatlakozik a számítógéphez, hogy az internet, és nyissa meg az e-mail és automatikusan bejelentkezik és mesingerul Megnyílik naplók, és a kedvenc TV-állomás, és egy speciális mappát, amelyben szinte mindig szeretné tudni, mi van benne, például "Download" a partíció D: és még sokan mások mind teljesültek egyetlen kattintással távolság és ha azt akarjuk, hogy zárják ki az intézkedések könnyen kizárni a listából. A program, amit akarunk.

 12. wayne - mondta

  Kaptam egy Huawei USB modem, digitális telefon net, írd rá, hogy képes 21.6 mb / s. Szerettem volna látni, hogyan megy ez. Kaptam 1.06 mb / s letöltési és 0.36 mb / s feltöltési. Volt teljes jel. Élek közel a belváros ... így mi mást "Megosztás uiesti", ha úgy tetszik "sebesség"? talán egy új modemet Cosmote indult.

 13. KodeJust - mondta

  Ez a leírás nagyon hasznos, a felhasználók!
  Ön panaszkodnak a Digi Net Mobil, a Vodafone, az Orange, Cosmote maga lassú, nem.
  Csak megjelent Romániában 4G, ezért lesz nagyon jó sebességgel, most már rajtad múlik, hogy hány MB van az, hogy az usb modem. A 4G Van laza Vodafone 20 mb / s, mit mondjak, videoclupurile 1080p a youtube-on a be pillanat. A világ fejlődik a technológia.

  • Mircea - mondta

   Az a benyomásom, hogy a tabletták smarfonurile és más szar tőlük, és el fog tűnni utat enged más technológiákkal loop PC (asztali) fennmarad sokáig, a kérdés az, akik megvásárolják ezeket apróságok SIAR pénz jelentősen csökkent sok tekintetben, hogy képesek . igaz, hogy a PC nem tudja, hogy velem végig, de ha úgy döntök, egy gyorsabb laptop a legjobb, és a konzultáció az Ön által elégedett Bravo sokat tanultam tőled

 14. vég - mondta

  Adrian szeretnék venni nekem egy jó router, hogy ajánlom

  • éppen - mondta

   valamit TP-LINK router és a bemutató ... A ... nézd meg, és tájékoztatja

  • daniel - mondta

   vég:
   Adrianasivrea vesz nekem egy routerbunce ajánlani

   vég:
   Adrianasivrea vesz nekem egy routerbunce ajánlani

   vég:
   Adrianasivrea vesz nekem egy routerbunce ajánlani

   Van D-Link DIR 605L egy hónap, és soha nem sikerült nekem nincs jel, és használja azt a modem-modem HUAWEI 655B Romtelecom gyengítik a vezeték nélküli jel, most vásárol, mit gondol a legjobban az Ön számára.

 15. wayne - mondta

  izgalmas jövőkép, amit Mircea ... szar tabletta már eladási jobb, mint a laptopok ... desktop szinte már nem találom a boltokban. az emberek szeretnének hordozhatóság ....

 16. lavcy76 - mondta

  ADRIAN jó akarok tudni, hogy működik xp sp3. köszönöm a kemény munka és a tanulságokat. tisztelet

 17. Nelu - mondta

  Tévedsz Gabi nettó digi internet telefonon működik, és néhány esetben van szükség egy ilyen kapcsolat, a expl. 'Re egy hostel nélküli internet előfizetés, és van egy mobil internet USB stick, hogy a laptop, de szeretnénk, hogy a barátnőd a net, és a tabletta, pl.
  Érted, ugye?

 18. sorin2013 - mondta

  Mia most volt egy elképzelése arról, hogy ez a bemutató ebben az esetben van egy asztali PC és az internet a Romtelecom Turkáló rooter de nincs wifi usb wifi antenna egy fenyves wifi net, hogy egy okostelefon, mint nem lehet, hogy vesz egy wifi rooter aki van, és nagyon kíváncsi, mit értem persze, ha az anya nem

  • hülye - mondta

   Azt tette, hogy nagyon is érthető ... csak egy kicsit későn, hogy descperit meleg víz! Csak a forgatókönyv, mint ez megtörtént a bemutató ... Megvan!

 19. maryiusp - mondta

  Szeretek írni a mobil net kapcsolat mindig Digi No Internet hozzáférés! ,)) Mikor én hotspot a laptop vagy más internetes telefon nincs az egyik, hogy csatlakozik az internethez jel katasztrofális, csak írni 3g telefont, és ásni, csak egy sort, hogy feltölteni ... .i- Felhívtam az emberek RDS bármilyen laptop, ami nem jó jel volt szörnyű, nem e-mailek ... nem tudtam volna egy kicsit egy hónap után, én már több mint egy hete, majd visszatért javulás probléma .. ők azt mondják, hogy fejlesztéseket hajtott végre a antena..vrajeala ... és kaptam egy router, hogy nem volt más választásom. Egyes területeken Bukarest, semmit nem ténylegesen a modem, a K nem jó jel, ha csak fel neki a% $ ^. ,)) Különben is, minél többet gondolkodtam sharuirea kapcsolat a modem, nagyra értékelem a bemutató !!!!

 20. Florinel - mondta

  Cristi Van egy kérdésem, ha veszek egy másik alaplap socket 1155 legjobb, tudom eltávolítani a processzort a régi alaplap nélkül tönkre, vagy eltöröm valamit, és szerelje át az új fórumon? Vagy nem megy.??

 21. Mirel - mondta

  Üdvözlöm. Tudod, hogy egy részletes bemutató fájlok átvitele PC Windows 2 8 egy cross-over kábel, mert én küzd egy darabig, hogy adjon neki fejét, és nem ... Próbáltam mindenféle beállításokat, még akkor is, XP, Windows ba 7 segítségével Otthoni csoport és a tűzfal le van tiltva, és még mindig nem tud csatlakozni a PC-Azt akarom, hogy néhány nagy fájlokat. Self.

 22. Eugen - mondta

  A Florinel igen, akkor, de csak akkor, ha kompatibilis feszültség, foglalat, FSB etc.altfel nem hiszem merge.de 775 ex, ha a csatlakozó nem megy 1155.daca AMD nem fog menni a fedélzeten, és intel.depinde A ventilátor függ sok.

 23. Florinel - mondta

  Azt akarom, hogy a 1155, de különböző alaplap, jobb, mint ez. De ugyanaz a foglalat. Mi fentebb.

 24. MIRON - mondta

  Szia Adrian, gratulálok útmutatók. Van egy kérdés, amit próbáltam Digi mobil kapcsolat, amikor megpróbál a vezeték nélküli hálózathoz ad nekem egy hiba "A Windows nem tudta felállítani ...", és van egy másik kérdés igényel más internet kapcsolat láttam, hogy májusi csatlakoztak másik hálózatra. Én egy vezeték nélküli adapter, hogy hozzáférjenek, nettó könnyebb laptolul 5750 az Acer Aspire. Köszönöm, vár választ.

 25. lábtörlő - mondta

  Nekem van egy Android telefont, és úgy látja Reta v 2.3.7 adhoc történik laptop csatlakozik más eszközökkel meg kell tennie, hogy csatlakoztatni és telefon.

 26. Dan tugui - mondta

  Meg tudod magyarázni, és a PT. XP rendszer?
  Előre is köszönöm!

 27. Marius F. - mondta

  Helló,
  Követtem a lépéseket, de a smartphone (galaxis s2), látja az összes újonnan létrehozott kapcsolatot. Van ötleted, mi??

 28. Marius F. - mondta

  Marius F.:
  Helló,
  Követtem a lépéseket, de a smartphone (galaxis s2), látja az összes újonnan létrehozott kapcsolatot. Van ötleted, mi??
  A ........ beszélve arról, hogy a laptop vezeték nélküli engedélyezése kapcsolat neki csatlakozni, hanem látja smartphone wirelwss hálózatok, a szomszédok, de a kapcsolat által megosztott engem, nem láttam egyáltalán! Láttam más útmutatók a témáról, követtem minden lépést, de ..... semmi! Van valami ötlete? Köszönjük!

 29. Mihai - mondta

  meg tudná csinálni a bemutató a Windows 8? A Windows nem találja 8 ad-hoc hálózat ....

 30. atamanu - mondta

  Hoztam létre a kapcsolat, mint haszontalan ... tutorial. Tablet "lát", de nem tud csatlakozni, de a telefon (Samsung Galaxy Ace S2 vagy) nem látja egyáltalán ....

 31. atamanu - mondta

  Én megoldotta .... és nagyon egyszerű, csak egy felhasználónevet és jelszót telepítésével a "WiFi Hot Spot Creator" ...

 32. Mihai - mondta

  atamanu:
  Én megoldotta .... és nagyon egyszerű, csak egy felhasználónevet és jelszót telepítésével a "WiFi Hot Spot Creator" ...

  Tudna részleteket kérem? A hálózati kártya jelenik meg, sem, és nem tudok változtatni semmit

 33. Alexandru - mondta

  Sally megpróbáltam, amit mondott itt megy nush dc u adj valami pontosabb mutatók tr safac próbáltam wifi forró shi alkotója, de megy dc sport?
  Segítség!

 34. atamanu - mondta

  Keresés a Google-bemutató "WiFi Hot Spot Teremtő" (próbáltam többször, tegye, de én csak akkor comment .... Miért?)

 35. Alex Craigslist - mondta

  Figyelem! Azok számára, akik szeretnék megosztani Digi Net Mobil hálózat kell feltétlenül hálózati kártya driver telepítve. Ha nem tudod, mit hálózati kártya van a Windows7 jobb klikk a számítógépen, majd kattintson a Kezelés, majd válassza ki a Device Manager a bal és onnan kattintson Hálózati adapter. Azt mondja, a hálózati kártya modell van, megy a hivatalos honlapján, töltse le a legújabb illesztőprogramot, telepítse, indítsa újra a számítógépet, majd hozzon létre ad hoc kapcsolatot.

  • Marius F. - mondta

   Azt tettem, amit ő javasolta Mr. Alex Craigslist .... de ...... még mindig semmi ..... Kíváncsi vagyok, ha még lehet a valóságban olyan megosztás, akkor órákat .... semmi, mi .....

 36. Alex Craigslist - mondta

  Marius F.:
  Azt tettem, amit ő javasolta Mr. Alex Craigslist .... de ...... totnimic ..... Kíváncsi vagyok, ha még lehet a valóságban olyan megosztás, akkor órákat .... semmi, mi .....

  Természetesen lehet, tettem, remekül működik. Pontosan azt tettem, mint a bemutató. Lehet, hogy már észre valamit.

 37. Dobre DDoru - mondta

  Jó és nagyon hasznos tutorial. Az én esetemben, a munka, akkor 5 laptopok, és csak egy bot rds!

 38. Alex Craigslist - mondta

  Nekem van egy probléma a Android: nem tud csatlakozni ad-hoc. Te gyökér a telefon és a modell nem gyökér. Mit tehetek?

 39. Sorin - mondta

  Ön is megoszthatja a kapcsolatot az USB stick RDS WIFI hotspot alkotója alkalmazást (ez ingyenes). Megpróbáltam és sikerült. Próbáltam a módszer a bemutató, és bár követtem minden lépést tettem. Javasoljuk módszer WIFI Hotspot Teremtő.

 40. Bogdan - mondta

  Nagyon érdekes, de haszontalan mindaddig, amíg minden Android 4.1 nem látja Ad-hoc kapcsolatot.
  Lemaradtam valamiről?

 41. Hi Adrian,
  Kérjük, ha volt olyan kedves, hogy ennek eléréséhez videotutorial, megvilágosít minket, és velünk

  Minden úgy ment, szerint videotutorial a naprakész 05: 01 dupam választottam egy nevet és jelszót, adtam NEXT, de meglepetés, közli velem, hogy nem történt meg!

 42. Kérlek, Adrian, segítsen!
  Ne menj el! Minden OK, naprakész 05: 01. Miután a hívást, és adja meg a jelszót, azt mondja, ő nem csinált egy szobában.

 43. Nicu - mondta

  Úgy néz ki, sikerült végre! Mi történt csatlakozás, de volt egy másik probléma:
  Scan telefon hálózat áll rendelkezésre, és van egy én készítettem a laptop.
  Mi a teendő?
  Köszönjük!

 44. Helooo .....!
  Úgy tűnik, hogy itt beszél magáról! Még valaki ebben az országban a közelben, hogy segítsen nekem?
  Én fizetek!

 45. Hi Adrian,
  Kérjük, felvilágosít bennünket az új Windows 8.1 nem jelenik meg "ad hoc számítógép-számítógép kapcsolat", és nem lehet elérni!

  • Adrian Gudus - mondta

   Ez az opció általában megtalálható a laptop (PC, hacsak nem csatlakozik a vezeték nélküli hálózati kártya)
   Még így is, abban az esetben, a laptopok és asztali gépek, ha a vezeték nélküli kártyát, hogy nem támogatja a "ad hoc". Ez az oka annak, ha nem látja a funkciót.
   Az is lehetséges, hogy ez a lehetőség "ad hoc", hogy le van tiltva a vezeték nélküli hálózati kártya tulajdonságai.

 46. Helló,

  Én pontosan úgy, ahogy a tutorial. Többször, a 2 laptopok. Minden alkalommal, amikor az újonnan létrehozott kapcsolat úgy tűnik, hogy várnak a felhasználók számára, de nem lát semmilyen külső eszköz, amely SSID laptop. Próbáltam 3 a telefon és a tablet.
  SEMMI!
  Mi lehet a probléma? Egyszerűen nem hiszem el, hogy ezt a problémát. Kerestem a neten a fórumokon, és senki, de Nicu (fent) üdvözölte azt. Látom, hogy tisztázták a tört ... :))

 47. György - mondta

  Hi Adrian
  Ez létrehozhat egy wireles hálózat és a Cliknet Mobile USB modem ADU 510L?

 48. Nicu - mondta

  Hi Adrian

  Sikerült létrehozni a hálózathoz csatlakozni telefonu, de nem rendelkezik internet rajta?
  Van egy modemet a Cosmote? Mit kell tennem?

 49. DenisSiAtât - mondta

  Kaptam egy Huawei Ascend Y-300 és Asus laptop, és én nem jelennek meg laptom :: Computer-to-computer :: Mit kell tenni, hogy megmutassa nekem?
  Hadd tegyem hozzá Denniss Nepotu ki tudja :: :: Facebook
  Köszönjük!

 50. DenisSiAtât - mondta

  Ja, és nekem is van USB Modem Digi.Net.Mobil

 51. Marius - mondta

  Helló. Már ablakok 8 nem úgy tűnik, hogy hozzon létre egy ad-hoc hálózat ... .ce tehetek?

 52. Kody - mondta

  Jó. Megtettem mindent, azt mondta, a bemutató találtam, hogy nemcsak a telefonhálózat, és nem értik, hogy miért ... :(

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.