Hogyan kell használni a számítógépet az egér vagy a billentyűzet meghibásodása esetén - oktatóvideó

Szia barátok, az a bemutató fogunk beszélni az egér és tatatura kerülnek bemutatásra feladatokat kell windows szemben az egeret, és látom, hogy a számítógép használ, ha bal nélkül nincs egér vagy billentyűzet.
Valószínűleg minden problémát elérjük az egér nem hosszabb használat után az egér, nehéz használni a számítógépet, anélkül, hogy ez nélkülözhetetlen eszköz.
Megoldása a mindenki számára elérhető, csak ki kell aktiválni valamit a Vezérlőpult / Easy Access Center.
Azokban az esetekben, amelyekben továbbra is anélkül billentyűzet megoldás sokkal egyszerűbb, minden a Vezérlőpult / Easy Access központ lesz szüksége a virtuális billentyűzet a Windows 7 virtuális billentyűzet csak úgy néz ki, azt mondhatom, hogy jobban néz ki, mint a legtöbb hardveres billentyűzet.
Ha figyel a bemutató már nem kell aggódnia, törött egér vagy billentyűzet.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian CismaruKapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. ionutz - mondta

  jó bemutató, de akkor is tesz egy tutorial, hogyan kell megváltoztatni a felület Windows XP román nyelv, azaz angol és Nekem van Windows interfész, román

  • Laur24 - mondta

   ionutz: Super bemutató, de akkor is tesz egy tutorial, hogyan kell változtatni a felület Windows XP román nyelv, azaz angol és Nekem van Windows interfész, román  

   eddig is a bemutató ezen a megjelenés és a kapcsolat https://www.videotutorial.ro/?p=3275

  • Mircea - mondta

   ionutz: Super bemutató, de akkor is tesz egy tutorial, hogyan kell változtatni a felület Windows XP román nyelv, azaz angol és Nekem van Windows interfész, román  

   Ez a "Windows XP felület angol nyelvű megváltoztatásának módja már létezik". Csak annyit kell tennie, hogy beírja a webhely keresőmezőjét, és megtalálja az oktatóanyagot. Vagy elérheti a következő linket:
   https://www.videotutorial.ro/?p=3275

  • lu unokatestvére kapuk - mondta

   ionutz: Super bemutató, de akkor is tesz egy tutorial, hogyan kell változtatni a felület Windows XP román nyelv, azaz angol és Nekem van Windows interfész, román  

   haver, kérdezze bácsi Google és sati azzal, amit csinálsz! hai maa nem blokkolja az oldalon a dolgokat, mint a béna könnyű!!

  • Adrian - mondta

   ionutz: Super bemutató, de akkor is tesz egy tutorial, hogyan kell változtatni a felület Windows XP román nyelv, azaz angol és Nekem van Windows interfész, román  

   Írd fel a keresési mezőbe a jobb felső fekete él: Hogyan Shimba Windows XP felület angolról román, nyomd meg az Entert, és megtalálja a bemutató!

 2. Mircea - mondta

  nagyon szép, de még egyszer kérem, hogy a bemutató descktop helyi menüben (testre is). "hallottam, hogy tudja, hogy a Windows-7.Ar jó, ha tudnám, hogy

 3. sailorriver - mondta

  Köszönöm a bemutató.

 4. Claudiu - mondta

  Hello! még mindig egy jó tutorial m hosszú. dc előfordulnak olyan ritkán bemutató minket? ms egyszer oktatóanyagok, én is tanulni tőled.

  • ClaudiuHi! még mindig egy jó tutorial m hosszú. dc előfordulnak olyan ritkán bemutató minket? ms egyszer oktatóanyagok, én is tanulni tőled.  

   Oktató közülünk gyakrabban fordul elő a múlt héten voltunk nyaralni, én tölteni az akkumulátorokat, és a stressz.
   Most léptünk be kenyeret.

 5. Valentin - mondta

  Hogyan telepítsük egérkurzort.
  Mellesleg ez a bemutató hasznos, ha lehet, hogy több oktató a kapcsolatot a PC és a perifériák büszkeség Nos, azt hiszem, hogy nem árt, ha te is tanult valamit.

 6. Cosmin - mondta

  Gratulálunk Cristi! Azt szeretem a az oktató az, hogy a hang tisztán hallható különleges! Mire használja? A Bluetooth kihangosító?

  • Cosmin: Gratulálunk Cristi! Azt szeretem a az oktató az, hogy a hang tisztán hallható különleges! Mire használja? A Bluetooth kihangosító?  

   Segítségével mikrofont a webkamera A4Tech, én és a legigényesebb mikrofon, de ez verte őket. Hihetetlen, nem?

   • Cristi-admin:
    Segítségével mikrofont a webkamera A4Tech, én és a legigényesebb mikrofon, de ez verte őket. Hihetetlen, nem?
      

    Március érdeklődés A4Tech használja a mintát, és ha meg tudná csinálni a tutorial, hogyan kell választani web kamera, mikrofon és perifériák Gömör

    • Adrian - mondta

     Bordi:
     Március érdeklődés A4Tech használja a mintát, és ha meg tudná csinálni a tutorial, hogyan kell választani web kamera, mikrofon és perifériák Gömör  

     Modell PK-4MA A636Tech találsz google honlapján A4Tech

  • Adrian - mondta

   Cosmin: Gratulálunk Cristi! Azt szeretem a az oktató az, hogy a hang tisztán hallható különleges! Mire használja? A Bluetooth kihangosító?  

   A mikrofon egy Web kamera A4Tech

 7. STEFAN - mondta

  Helló Cristi nagyon jó bemutató Kellett ez oktató nem tudom, hogy tudtam, az egér és a billentyűzet a Windows, de nem seamaa.Inca én raktam össze ezt tutorial.Inca köszönöm ptr valamit, ami nem kapcsolódik ez a bemutató, hogy A mikrofon nagy hegy, hogy a fülébe, mint ő, így a képen látható a Gravatar és ha tudja, hogyan van még egy dolog, ökrök használható streaming szerver PTR azt mondta egyszer egy tutorial azt szeretné, hogy szerverre folyó

 8. STEFAN - mondta

  És ha nekem egy borítani egy Intel E8200, mint te, hogy tegyék szeretné borítani, de nem tudok 2 1066gb ddr4 memóriát, de nem tudom, én próbáltam menni nem tudom, hányszor, és úgy tűnik retarta Dump Benning virtuális memória, és elkezdte 10 20%%-ról 100% és miért újraindítja a 3840 és tette neki, hogy ne, szépen kérlek, ha meg tudod mondani?

 9. Tiberiu - mondta

  Jó bemutató bravo neked! És kérem, csinál ezen útmutatók és hány.

 10. tálcák - mondta

  Cristi mutasd meg, hogyan lehet, hogy aktiválja fucntie progam, hogy egér és billentyűzet xp kérjük

 11. costel08_78 - mondta

  Nagyon jó és hasznos ez a tutorial.Si esetekre bemutatásra.

 12. cristi04 - mondta

  Helló, nagyon jó bemutató, és szeretnék egy oktatóanyagot a "hogyan készítsünk egy Windows XP vagy 7 témát" nagyon köszönöm.

 13. mastercrool - mondta

  Hogyan kell beállítani a Thunderbird a yahoo fiók

  • Adrian - mondta

   mastercrool: Hogyan kell beállítani a Thunderbird a yahoo fiók  

   Nem lehet beállítani a Thunderbird a Yahoo számlák. Ingyenes Yahoo számlák nem nyújtanak POP3, mint a Yahoo Mail Plus POP3 szolgáltatás, amelyhez meg kell fizetni dollárt 19

 14. Cristi-e olyan lehetőség, hogy telepítse a billentyűzet XP xp win7 Talán billentyűzet eltávolítása n-lite, eddig az volt a kulcsokat a víruskereső Kis, néhány havonta a Hot Virtual Keyboard, de vezette próbaidőszak. Én a virtuális billentyűzetet, mint a neten. A win7 nem tud illesztőprogramok és hardver problémák. Szóval tudja, egy virtuális billentyűzet / képernyőn megjelenő billentyűzet szabadon minimálisra a tálcán az óra mellett? Kerestem messzire találok, és tudom, hogy tud segíteni
  Ms

 15. marian - mondta

  mint mindig SUPER! Köszönjük!

 16. Corleone - mondta

  Megjegyzés Cristi 10

  • Adrian - mondta

   CorleoneCristi Megjegyzés 10  

   Köszönjük a visszajelzést, de soha nem hagyja el a linkeket a honlapon, hogy ha azt szeretnénk, hogy mit is el véleményüket ezen az oldalon!

 17. Adrian - mondta

  XP, hogy ellenőrizzék az egér a billentyűzet. Kattintson a Start gombra, majd a Vezérlőpult, majd kattintson a Kisegítő lehetőségek. A bal oldalsáv (bal panel) van virtuális billentyűzet Képernyő-billentyűzet. Ha rákattint az ikonra megközelíthetőek Beállítások lapon egér, akkor használja a billentyűzetet, hogy a kurzor MouseKeys használata ellenőrzi a mezőbe, majd kattintson a Beállítások gombra. Beállíthatjuk, hogy a kurzor sebességét használata esetén a gombok Top Speed ​​csúszka és a csúszka gyorsulás Gyorsulás, 2 funkciókat, ha nem tévedek, a Windows 7 nem gyakorolhatnak ellenőrzést a billentyűzet egérrel!

  • flo13 - mondta

   Adrian: XP, hogy ellenőrizzék az egér a billentyűzet. Kattintson a Start gombra, majd a Vezérlőpult, majd kattintson a Kisegítő lehetőségek. A bal oldalsáv (bal panel) van virtuális billentyűzet Képernyő-billentyűzet. Ha rákattint az ikonra megközelíthetőek Beállítások lapon egér, akkor használja a billentyűzetet, hogy a kurzor MouseKeys használata ellenőrzi a mezőbe, majd kattintson a Beállítások gombra. Beállíthatjuk, hogy a kurzor sebességét használata esetén a gombok Top Speed ​​csúszka és a csúszka gyorsulás Gyorsulás, 2 funkciókat, ha nem tévedek, a Windows 7 nem gyakorolhatnak ellenőrzést a billentyűzet egérrel!  

   superrrrr))

 18. Daniel - mondta

  Elvégzett XP?

 19. Gabriel - mondta

  Jó bemutató oldalon, 10 + de azt akarom mondani valamit, amikor a Num Lock funkció le van szó, hogy hogyan kell aktiválni képre vagyis ha a Num Lock funkció, hogy egeret, és ha ki van kapcsolva az egér pedig A Num Lock ki van kapcsolva, az utóbbi lehetőség a legjobb, mert akkor engedélyezhető, hogy használja a számokat a numerikus billentyűzeten, hagyja, hogy a Num Lock aktív és egeret, ha hagyjuk, hogy a Num Lock funkció ki. (ha be van állítva a beállítások)

 20. Gabriel - mondta

  Elnézést rossz nyelvtan is használta, hogy magyarázat, különben nem tudtam megmagyarázni szavakat

  • Gabriel - mondta

   Gabriel: Elnézést rossz nyelvtan is használta, hogy magyarázat, különben nem tudtam megmagyarázni szavakat  

   Én még egyszer elnézést a hibákat

 21. Jellfis - mondta

  Salut.Ancercati és oktatóanyagok x64bit verzió (Windows). Instalare / x64 kompatibilis szoftver.

 22. István - mondta

  Szia Cristi, gratulálok bemutató kész. Ha nem bánja, mondja meg, mit én büdös egér modellen?

 23. Ionutziceman - mondta

  Az oktatóprogram rendben van ... de ha a billentyűzet nem működik delok, gondolta valaki, hogy a számítógép nem indul el a billentyűzet nélkül?… A törés azt jelenti, hogy a számítógép egyébként is elindul ...

  • Valentin - mondta

   Ionutziceman: A bemutató rendben ... de ha a billentyűzet nem működik delok valaki úgy gondolta, hogy a számítógép nem indul billentyűzet nélkül? .... Kell bontani azt jelenti, a számítógép sérülését még el sem kezdődött .....  

   Hogy nem indul pc billentyűzet nélkül?
   Talán azt akarja mondani, hogy nem tud bejelentkezni, ha jelszót.

 24. Claudiu - mondta

  Szia, van egy kérést mostanában voltunk tárgyaláson touslesdrivers, nem adnak összekötő helyén nem sérti politikát. A kérdésem érdekelni fogja, ha oki putetii oldalon? Az elv az, hogy telepítette az én PC-config pt pt dedectarea hiánya illesztőprogramok frissítése és a többi álom ingyenesen letölthető! putetii sb egy bemutató erről? credetii ha érdemes sb vezetők. Köszönöm.

 25. Radu Florin - mondta

  Gratulálunk!

 26. túlélő - mondta

  Szeretnék néhány oktató a lehetőséget látta billentyűzet egér shi eau wirles mert van egy Logitech set

 27. Nagyon jó bemutató, nagyon köszönöm Cristi, és még kérem!, Hogy ilyen oktatóanyagok készítése "a rendszer és a perifériák között" nagyon hasznos

 28. írisz - mondta

  Cristi vettem észre, hogy nem megy, hogy ha a kurzort a billentyűzet Enter érvényesíti ceva.insa rájöttem, milyen fontos activezi.cu 5.!

 29. Van egy kérdésem aki tud nekem segíteni. Hogyan tudom aktiválni két kulcsot, illetve növeli és csökkenti a képernyő fényerejét, hogy a laptop HP Compaq 615, gombok (F7, F8), amelyek általában csak a munka az Fn billentyűvel együtt. Azért említem az összes többi funkciót a kulcsok futnak az Fn billentyűvel együtt működik rendesen. Köszönöm szépen.

  • axelluny - mondta

   Bili: Van egy kérdésem aki tud nekem segíteni. Hogyan tudom aktiválni két kulcsot, illetve növeli és csökkenti a képernyő fényerejét, hogy a laptop HP Compaq 615, gombok (F7, F8), amelyek általában csak a munka az Fn billentyűvel együtt. Azért említem az összes többi funkciót a kulcsok futnak az Fn billentyűvel együtt működik rendesen. Köszönöm szépen.  

   A kérdés, hogy adtál magadnak raspunsul.Fara Fn billentyű nem állítható a fényerő, a gombok F5, F6 (így nekem is). 'S Hogyan működik a "normális" speciális funkciók.

   • axelluny:
    A kérdés, hogy adtál magadnak raspunsul.Fara Fn billentyű nem állítható a fényerő, a gombok F5, F6 (így nekem is). 'S Hogyan működik a "normális" speciális funkciók.  

    Ok. Tudom, hogy az. Lehet, hogy még nem fejezte ki megfelelően. Minden más billentyűket együtt kell működnie az Fn billentyű általában megy csak kettő. Ez az, amit gondoltam. De nem ez a probléma, remélem valahogy.

 30. Cristi - mondta

  Üdvözlet mindenkinek. Nekem is van egy kis / nagy problémám: a számítógépem újraindul, leáll, éppen akkor, amikor a Windows XP SP2-t telepítettem, mi történik: két hiba hallható, majd kialszik, egy másik probléma: egy hónap vagy 2-3 után a Windows nem jön be, és telepíteni kell, elindul, de már senkit sem ismer fel. Újra telepítenem kell. Ki segíthet nekem valamilyen vélemény megfogalmazásában ... ha látja, hogy rendetlenkedem. [e-mail védett]

  • axelluny - mondta

   Cristi: Hello minden lumea.Am és IO kis / nagy probléma: a számítógép újraindítása után egyedül ba megáll, csak a Windows XP sp2, mi történik: hallasz két hiba, és majd kialszik, egy másik probléma : Egy hónap múlva, vagy 2 3-a Windows, és nincs telepítve, akkor elindul, de nem ismeri fel nimincsi kell telepíteni nou.cine tud segíteni valamiben ... ha lehet hinni, hogy a vb rendetlenség. [e-mail védett]  

   Segíteni szeretnék neked, de az általad bemutatott információk annyira gyengén vannak kitéve és ellentmondásosak. Vagy korlátozod magad valamire, például "A számítógépem újraindítja önmagát", vagy átfogalmazza ezt a rendetlenséget. friss "Nincsenek kétségeim, hardverproblémákról van szó. Gyanítom, hogy egy hőmérséklet-érzékelő már nem rögzíti jól a hőmérsékletet a processzoron vagy a videokártyán. ) már nem működnek a paramétereknél a por, a termikus paszta szárítása, VAGY ... hűtőberendezései már nem működnek azokon a paramétereken, amelyeken tervezték, mert porba vannak töltve vagy sérüléseket szenvedtek (...). spontán leáll. Az okok többféleek lehetnek, .... következtetés VIGYÉZZE SZOLGÁLTATÁSRA!
   Kérjük, legyen nagyon óvatos, a most, mint megfogalmazni kérdések (legyen egyértelmű és tömör f), ha választ masura.Semnele írásjelek érthető számít sokat a problémát.

 31. Theodore - mondta

  Hello! DDE nagyon praktikus oktató így nem csak nézni fasesc k num billentyűt Dell Inspiron helyen, én ave Nem kell, de általában miután látott egy tutorialban átültetni a gyakorlatba, amit láttam, így tudok tanulni

 32. Stefan - mondta

  érdekes! Írok a virtuális billentyűzet!

 33. daniel CARABA - mondta

  Köszönöm szépen. Én írom ezt az üzenetet a virtuális billentyűzet, mert én vagyok bajban, és nem ismeri fel a készüléket normál billentyűzet néha. Nem tudom, hol lesz a hiba. további sikeres.

 34. eduard - mondta

  ahol ezeket a beállításokat az xp

  • eduard: Ha ezek a beállítások xp  

   Román nyelv tanulni először, majd tanulni, hogy mi a józan ész, és csak utána tegye ide és kérjen valamit.
   Ne felejtse el kezdeni: Kérjük, ha lehetséges, kérem, szívesen ... bla, bla, bla

 35. eduard - mondta

  miért nem megy ellenőrizni egér xp

 36. eduard - mondta

  Dolgoztam num helyre kerül, hogy ellenőrizzék az egér és a billentyűzet

 37. főnök - mondta

  Hogyan lehet windosul LB. Román?

 38. Bossu - mondta

  hogyan tudom fordítani a számítógép?

 39. Mihaiilfenomeno - mondta

  Helló Cristi Soha Könnyű Access Center, és elment, és nagyon nagy ikonok ikonok jelennek meg csak, hogy nagyobb Könnyű Access Center apare.Cum nem fordulnak elő? Köszönöm

 40. sencky - mondta

  használja ezt az alkalmazást a Windows XP

 41. sencky - mondta

  rhdesigns.browseto.org / mousemu.zip

 42. Gheorghe Muresan - mondta

  Meghallgattam az ajánlásokat. Nagyon világos és lényegre törő. Az egyetlen probléma számomra az, hogy XP nem találja a vezérlő ecsetet, hogy könnyű a hozzáférés található. Várakozás a választ, ha lehetséges, még az e-mail címre .. köszönöm

 43. cristina - mondta

  hello, nevem Cristina és én 12 évek, úgy értem, hogy a szuper videotutorial ő segítségével megtudtam PK és tud egy kicsit jobb most köszönöm létre ezt az oldalt

 44. Robert - mondta

  Köszöntés. Simán megy! De még mindig nem két funkciót, amire szükségem van.
  1.Aş szeretne ragaszkodni néhány file / fájlt, kattintson a (nyíl). Mintha Szeretném felhívni a felirat után asztali vagy mappa média lejátszója, ha értesz engem .. vagy ahogy én szeretem, hogy a fájlokat az asztali, balra vagy jobbra, vagy helyről orkok.
  2. Használhatja jobb kattintás és görgetés?
  Ez lenne a hab a tortán után, ha megy ezeket a funkciókat 2!
  Megemlítem, hogy nem használok egeret .... Ezt a weboldalt is megtaláltam egér nélkül .. Még egy-két napot várnom kell, amíg újra használhatom az egeret .. szóval addig nincs mit tennem .. várok a válasz !

 45. Szia, problémám van a calc-szal, miután abbahagytam, magától indul. Miért?

 46. N3xus.bat - mondta

  Eugen: Szia ... Nekem van egy probléma felkutatása indítás után megállítani egyedül. Miért?

  Eugen: Szia ... Nekem van egy probléma felkutatása indítás után megállítani egyedül. Miért?
  Meg lehetett 👿

 47. adrian - mondta

  jó lesz szíves segíteni nekem, ha tudsz: Én windows8 és egy nap kinyitottam, és én nem dolgozom leptoplul billentyűzet (csak néhány gomb), hogy én is csinálni?

 48. Ionela - mondta

  jó estét
  Kérem, magyarázza el nekem, hogyan lehet ezeket a beállításokat a Windows XP verzióját 2002
  Várakozás egy e-mailt köszönhetően

 49. Constantin - mondta

  Helló
  Nekem van egy probléma, és kérem, segítsen: Telepítettem a Windows 10 és nekem van egy probléma, ha kezdő computerulu
  Egér nincs engedélyezve. Pentre aktív lesz nagyon kevés idő eltávolították az USB csatlakozót.
  Ugyanezen a lap normal.Multumesc billentyűzet működik.

  • Az egér csatlakozik az USB-hez, és az USB-re az energiagazdálkodási szabályok vonatkoznak. Próbálja meg kiválasztani a "Nagy teljesítményű" profilt. Ha az eset akkor sem oldódik meg, akkor belép a speciális energiagazdálkodási beállításokba, és leállítja az USB-n történő energiatakarékosságot.

   • Constantin - mondta

    Visszatér egy pontosítás: a kezdőképernyő megjelenik egy doboz
    Fuss DLL
    C: \ PROGRA ~ 1 \ Common ~ 1 \ System \ SysMenu.dll
    Az volt a probléma kezdve.
    Energiatakarékos USB lemondás.

    • Ezzel kapcsolatban üzenet jelenik meg, amikor azt mondja, hogy bekapcsolja a számítógépet.
     Nyissa meg a Windows Registry Editor és keresse meg ezen a helyen HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Run és ebben a HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Run, hátha van valami sysmenu.dll. Ha igen, törölje törölje azt (vagy törlésére, ha több).

     • Constantin - mondta

      Amíg meg nem kapja a választ adatbázis szerkesztő, amelyben soha nem járt, azt gondoltam, hogy egy reset lenne erősít ez, és én o.După vissza eltűnt az egér, sem billentyűzet nyíl Snap, megjelenik egy kép, hogy jelenjen meg, és nem ad semmilyen parancsot.

 50. Stanciu - mondta

  Hello, és azt lehet mondani, hogy nekem, hogy valaki tud használni számos scroll lock pl nem megyek 4 kulcsfigurája, és szeretné, hogy aktiválja a többi, mint ők.?

 51. Elena Preda - mondta

  Jó estét, hogy kérem, segítsen nekem, és én a megoldását a következő probléma
  számítógép. Ő zárak az egeret a képernyőn a Windows XP, egy üzenet jelenik meg a képernyőn minden megfejthetetlen
  kék betűkkel, fekete, háttér, majd egy idő után a számítógép újraindul, és csak akkor használható fel.
  Sajnos ez ismétlődik után néhány órával zavar, különösen, ha azt beolvasni, de amikor
  Nézek a neten az én tevékenységeket.
  Köszönöm, és én válaszolni az e-mail vagy a honlap.

 52. Elena Preda - mondta

  Köszönjük az információt. Várakozás más vélemények.

 53. Elena Preda - mondta

  Azt akarom tudni, hogy más megoldás a kérdés blokkoló az egeret a képernyőn,
  kivéve azokat, amelyek megkövetelik a Windows újratelepítése vagy változó egér.
  Köszönöm.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.