Hogyan kell telepíteni SopCast Linux Ubuntu TV állomások - video bemutató

Hogyan kell telepíteni SopCast Linux Ubuntu TV állomások - video bemutató
4.4 (14) 87.14%

Szia barátok, a mai bemutató fogunk beszélni SopCast, majd meglátjuk, hogy pontosan hogyan kell telepíteni SopCast az Ubuntu Linux operációs rendszer. Aki nem tudja még, SopCast egy egyszerű és ingyenes módja annak, hogy TV-t nézni adás a technológia P2P (Peer to Peer). Tudtunk tévézni az interneten keresztül anélkül, hogy a kábel TV-vel.
Csak azt kell nézni TV a számítógép vagy laptop telepített Ubuntu Linux operációs rendszer, Internet kapcsolat és alkalmazása SopCast.
A bemutató elhagyta a helyszínen a legújabb Ubuntu Linux 12.04 LTS Precise Pangolin. Javasoljuk, hogy használja ezt a telepítési módszert csak akkor használja Ubuntu Linux disztribúció. Ez nem vonatkozik a más disztribúciók, mint a Linux Mint, Fedora, stb, CentOS.
Mert használ VLC Player SopCast fontos ellenőrizni, ha már telepítette a VLC, és ez a legújabb verzió 2.0.3 egyébként SopCast lehetséges, hogy az alkalmazás nem fog megfelelően működni. Ha még nem telepítette a VLC, akkor automatikusan települ, amikor telepíti SopCast.
Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan hogyan kell telepíteni SopCast az Ubuntu Linux operációs rendszer.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Comments

 1. stefan Azt mondta:

  és megy egyébként?, mivel én még nem láttam olyan hozzászólást, hogy kezd látni. meg kellett tennie, és megpróbál élni, még 2 hozzászólás

 2. stefan:
  és megy egyébként?, mivel én még nem láttam olyan hozzászólást, hogy kezd látni. meg kellett tennie, és megpróbál élni, még 2 hozzászólás

  Go!
  Szerzői jogi okokból a "mi" nem mehet tovább, hogy jelenleg csak a szoftvert.

 3. bacau123 Azt mondta:

  Tudja valaki, hogyan kell telepíteni a szoftvert CD nélkül mp4?

 4. Ez nekem, vagy azok, Videotutorial kicsit szédül.
  Azt akarom, hogy vizsgálja meg a levéltárak, és látom, hogy a Tutorialu Sopcast windows van, de én nem tudom, mit csinál oktatóanyagok, sajnálom, de te egy kicsit zavart mostanában

 5. név Azt mondta:

  David:
  Ez nekem, vagy azok, Videotutorial kicsit szédül.
  Azt akarom, hogy vizsgálja meg a levéltárak, és látom, hogy a Tutorialu Sopcast windows van, de én nem tudom, mit csinál oktatóanyagok, sajnálom, de te egy kicsit zavart mostanában

  @ David - ott, akkor aludhat nyugodtan.

 6. MUSAC Azt mondta:

  @ Name ..... ott Tutorialu a sterse.Am Sopcast windows ... próbálják megtalálni, és én ... én érdekel állomáson listája ... Looking ... sajnálom ... Ellenőrizze minket és te, és magyarázza el, hogyan tudjuk elérni a bemutató,

 7. Andy Azt mondta:

  MUSAC:
  @ Name ..... ott Tutorialu a sterse.Am Sopcast windows ... próbálják megtalálni, és én ... én érdekel állomáson listája ... Looking ... sajnálom ... Ellenőrizze minket és te, és magyarázza el, hogyan tudjuk elérni a bemutató,

  Igazad van! Miért levették? ....

 8. név Azt mondta:

  név: @ David - ott, akkor aludhat nyugodtan.

  @ David - Nem tudom, mi a baj a videotutorialele kapcsolatos Sopcast-win (a múltban láttam már)
  @ MUSAC - Nem tudom, mi a baj a videotutorialele kapcsolatos Sopcast-win (a múltban láttam már)
  Megjegyzés: a fentiek szerint (azt hiszem): "szerzői jogi okokból a" mi "nem mehet tovább, hogy jelenleg csak a szoftver." => Róla / miért / nem jelennek meg ...

  @ David & @ MUSAC - megpróbálja felvenni a kapcsolatot Krisztussal -?

  • Nehéz, hogy ezeket egy puha nélkül szerzői jogok. Mi több panaszt kapott a televíziós állomások online oktatóanyagok, és próbáld meg nem sért szabályt, mint ezt.
   Néhány útmutatók az interneten, és visszavonták a jövőben próbáld meg nem mutatott semmilyen anyagot, amely ütközik jogszabályba, illetve jogszabály.
   Ez a helyzet. Mint tudod, mi soha nem ösztönözte a kalózkodás vagy megsértése a tulajdonhoz való jog, de úgy tűnik, mintha még soha nem téved.

 9. romboló Azt mondta:

  szia tudsz adni egy jó forrás, ahol látom, hogyan kell csinálni crossover két számítógép a Windows XP és a közvetlen 7 8 vagy anélkül, hogy más útválasztók és vagy internetes

 10. romboló Azt mondta:

  plss válasz

 11. Enci Azt mondta:

  Lásd a bemutató videó: "Fájlok átvitele a sebességet, függetlenül a hálózati operációs rendszerek - video tutorial"
  -tól: https://www.videotutorial.ro/?p=7390
  A jövőben, ha kérdése van, írjon kulcsszavak a keresési mezőbe a jobb felső.

  • romboló Azt mondta:

   Jó tutorial kapsz említette nekem, nem azért, mert a szoftver nem támogatja rtimiterea több fájlt, és például ez nekem és a lan trebe a crossover csatlakoztatásakor két számítógépeit nélkül, közvetlenül router vagy egyéb csodák, és nincs crossover arány

 12. Sorin Azt mondta:

  dc mac oktató nem

 13. Marian Azt mondta:

  Maxe TV van olyan jó, egy viszonylag egyenletes lejátszási listát.

 14. AdrianGudus Azt mondta:

  Marian:
  Maxe TV van olyan jó, egy viszonylag egyenletes lejátszási listát.

  Van egy tutorial TV Maxe oldalon szentelt Linux: http://linux.videotutorial.ro/ultimele/tv-maxe-0-07-disponibil-pentru-ubuntu-permite-vizionarea-posturilor-tv-pe-linux/

  • Marian Azt mondta:

   Tudom, hogy láttam! TV Maxe, nekem, sokkal egyszerűbb, mint Sopcast. TV Maxe üzletek cím "sop" kézzel betáplált sopcast nem. (Én még nem sikerült megváltoztatni a csatorna lista "channel_guide.xml" a Sopcast, sem az Ubuntu, sem a Windows, megszűnik.) Maxe TV lehetővé teszi, hogy távolítsa el a nem kívánt TV, Sopcast nem! (Ha meggondolja lehet bevezetni) számunkra egyszerű halandók, akik ragaszkodnak az orr, hogy úgy hangzik, mint a vietnami parancsot (sudo, idegen, rpm, deb, dpkg és egyéb hangutánzó szavakat), egy weboldal, amely kézzel mennyei. Az Ubuntu hallottam itt a webhely tartalmaz, február 1 15 február, és úgy döntöttem, hogy a Windows. Tanultam valamit nézni útmutatók itt. Az egyetlen dolog, ami úgy tűnik, hogy nem hajlandók, hogy a fejembe: TELEPÍTÉS ARCHÍVUM tar.gz, bz. bz2 és rpm csomagokat. (Ubuntu)

 15. aiulin Azt mondta:

  Hi Boys
  Néhány napig, különösen éjszaka, nem tud hozzáférni online televíziós keresztül Sopcast. A kapcsolat ad egy üzenetet, mint a "nem érhető el Sopcast szolgáltatások". Ismeri a xplicatia? Beszélve arról, hogy az operációs rendszer win7. És ez nem történik meg csak nekem, olvastam a neten, ami történik a többi felhasználó is. Talán alternatívájaként Sopcast kell benyújtani, és egyéb programok, amelyek nyomon online tv. Lehet, hogy egy bemutató róla. Flash player lehet a járható út ez??
  Köszönöm, hogy időt.

 16. Corleone Azt mondta:

  aiulin:
  Hi Boys
  Néhány napig, különösen éjszaka, nem accesateleviziunea keresztül online Sopcast. A kapcsolat ad egy üzenetet, mint a "nem érhető el Sopcast szolgáltatások". Ismeri a xplicatia? Win7 beszélve arról, hogy az operációs rendszer. És ez nem történik meg csak nekem, olvastam a neten, ami történik a többi felhasználó is. Talán alternatívájaként Sopcast kell benyújtani, és egyéb programok, amelyek nyomon online tv. Lehet, hogy egy bemutató róla. Flash player lehet a járható út ez??
  Köszönöm, hogy időt.

  Böngésszen az Internet Explorer letöltési etvonlinepunctro de az eszköztár, és látni fogod, hogy működik. Nem írni csak pont és csirke. Remélem, hogy menjen, és mondd meg. Én írtam, hogy ne vegye a komment spam mappába ezen az oldalon.

 17. Bogdan Azt mondta:

  Tudod, hogy a bemutató ismét Sopcast ablakok és hogyan lehet tenni Sopcast foglalkozik XML kedvencek?

 18. Marian Azt mondta:

  :)) .... Nekem van, mivel ez volt kifüggesztett! .... Menj super ... Üdvözlettel! Cristi .....

 19. bogdan Azt mondta:

  nekem nem működik ... lóg itt ... Ideas

  [Email protected]: ~ $ Sudo apt-get install sopcast-lejátszó
  Csomaglisták olvasása ... Kész
  Függőségi fa építése
  Állapot adatok olvasása ... Kész
  Néhány csomagot nem lehetett telepíteni. Ez azt jelenti, hogy van
  Kért év lehetetlen helyzetbe, vagy ha az unstable disztribúciót
  Ez az eloszlás néhány igényelt csomag még nem jött létre
  vagy ki lett mozdítva az Incoming-ból.
  Az alábbi információ segíthet megoldani a helyzetet:

  A következő csomagoknak teljesítetlen függőségei vannak:
  sopcast-player: Attól függ: vlc (> = 1.1.0), de az nem telepíthető
  Attól függ: libvlc-dev De nem telepíthető
  Attól függ: SP-auth (> = 3.0.1), de az nem telepíthető
  E: Nem lehet javítani a problémát, akkor sérült visszafogott csomagok.

 20. Adrian Gudus Azt mondta:

  bogdan:
  nekem nem működik ... lóg itt ... Ideas

  [Email protected]: ~ $ Sudo apt-get install sopcast-lejátszó
  Csomaglisták olvasása ... Kész
  Függőségi fa építése
  Állapot adatok olvasása ... Kész
  Néhány csomagot nem lehetett telepíteni. Ez azt jelenti, hogy van
  Kért év lehetetlen helyzetbe, vagy ha az unstable disztribúciót
  Ez az eloszlás néhány igényelt csomag még nem jött létre
  vagy ki lett mozdítva az Incoming-ból.
  Az alábbi információ segíthet megoldani a helyzetet:

  A következő csomagoknak teljesítetlen függőségei vannak: sopcast-player: Attól függ: vlc (> = 1.1.0), de az nem telepíthető Függ: libvlc-dev De nem telepíthető Függ: SP-auth (> = 3.0.1), de az nem telepíthető
  E: Nem lehet javítani a problémát, akkor sérült visszafogott csomagok.

  Nézd bemutató fej-farok és fuss, ha nem érti cava, és megy ez jobb.

 21. bogdan Azt mondta:

  látott és megpróbálta telepítése 3 alkalommal .. mindig történik, mint ez ... valami hiányzik.

 22. florin Azt mondta:

  hello,
  potinstal Sopcast és hazugság?

  merci!
  florin

 23. Andi Turcu Azt mondta:

  Adrian kérem, segítsen nekem! Pontosan azt tettem, hogy a videó, de ne telepítse Sopcast néhány csomag, és nem nem ... tudom telepíteni az Ubuntu LTS 12.04.

 24. madalin Azt mondta:

  nem működött, nem hagytam ki egy kis csomag ubuntu 13.10

 25. Cipi Azt mondta:

  Számomra ez tökéletesen működött telepítette a fenti lépések; Az egyetlen különbség az volt, hogy elvitt néhány (203mb hasonlók).
  De most problémája támad a csatorna; Én nem csak találtam egy 5 6-csatorna (protv, antena1, DigiFilm, Trinitas ...). Tudna nekem segíteni egy másik lista / cím?

 26. paul Azt mondta:

  akkor meg kell szerkeszteni a forrás pontos ubuntu ubuntu Trusty fő

nézőpont

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.