Üzenetek olvasása Whatsapp, Messenger, Viber anélkül, hogy láthatóvá válna "SEEN"

Hogyan olvassuk el a Whatsapp, a Messenger, a Viber üzeneteket a "SEEN" látása nélkül
Hogyan kell elolvasni a Whatsapp, Messenger, Viber üzeneteket anélkül, hogy „SEEN” lett volna látva
Szia barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogyan kell olvasni üzenetét Messenger WhatsApp és Viber nélkül a címzett látni (kapnak látták), hogy olvastam az üzeneteket.

Hogy el tudjuk olvasni az üzeneteket anélkül, hogy láttam?

Mindenki tudja, hogy ha kap egy üzenetet a Messenger WhatsApp és Viber, a címzett tudni fogja, ha kinyitottam az üzenetet, ha megkaptad, és ha olvastam.

Miért rejti el a "látott" üzenet olvasásának megerősítését?

Sokszor előfordul, hogy szeretnénk olvasni a bejövő üzeneteket anélkül, hogy a feladó, hogy tudnának róla, vagy azért, mert nincs ideje válaszolni, vagy azért, mert egyszerűen nincs elérhető, és nem szeretnénk, hogy a beszélgetés velük.

Egyszerű alkalmazás, amely olvasni tudja az üzeneteket anélkül, hogy láttam.

Bármely okból is szeretnénk, ha barátaink nem tudnák, hogy elolvassa-e üzenetüket, ezt a Unseen - No Last Seen alkalmazás segítségével is megtehetjük. Rendkívül egyszerű alkalmazás, és nem igényel gyökérképet.

Az üzenetek olvasásának "a láthatatlannán" változata laptop vagy PC számára.

Ha Messenger PC vagy laptop, meg lehet nézni a bemutató Elrejtik állapota olvasni »vagy« X típusú „Facebook ChatKapcsolódó oktatóanyagok


Adrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Hozzászólások

 1. Leon - mondta

  Igen! . Kitűnő. Nekem tetszett. Gratulálok.

 2. Mihai - mondta

  Köszönjük!

 3. Sorin - mondta

  És iPhone?

 4. Daniel - mondta

  Adrian szép bemutató! Tud nekem segíteni, hogy növelje a memória és a dedikált laptop integrált Intel videokártya? A Windows csak 8.1 32 10 I 64MB MB a Windows. Van elég RAM, hogy hol kap a BIOS beállítás Nagyítás készpénzzel nem tudja semmilyen módon?

 5. Ionuţ - mondta

  Nagyon szép, üdvözlet
  Ismer olyan alkalmazást, amely a "Whatsapp, Messenger, Viber" ételeket olvashatja el a gyermek telefonja után. ? anélkül, hogy megtudná?
  Köszönöm !!

 6. Fehér - mondta

  Hello szeretném látni a férjem túlcsordulását az autóban, de van az iPhoneom, és nem találom az alkalmazást

 7. Valy Moses - mondta

  Howdy. Érdekelne, ha van-e ennek az alkalmazásnak a fordítottja is, vagyis megnézném, hogy valaki elolvasta-e az üzenetet a Facebook Messengeren, akinek írt, de ez a személy nem fogadja el a barátok listáján ...!? Tudsz segíteni nekem ?

Speak Your Mind

*