Hogyan kell használni a Metro felület a Windows 8 (Part 4-a) - oktatóvideó

Helló barátok, a mai bemutató, hogy hogyan kell használni a Metro vagy a Modern UI interfész Microsoft nevezi a legújabb Windows 8. Ez az epizód elkötelezett oktató a Windows 4 8 sorozat folytatódni fog más oktatóanyagok a sorozat foglalkozik majd részletesen a Windows 8.
Sok felhasználó tudni, mit akar a Microsoft a Windows 8. A válasz egyszerű. Asztali és Metro felület egyesítő egyetlen operációs rendszer, a Microsoft mérnökei, hogy a felhasználók ugyanazt a tapasztalatot használja, hogy az utóbbi a desktop, laptop, tablet vagy telefonon.
Ha úgy gondoljuk, hogy van most a piacon, találunk számos operációs rendszerek tanulni felhasználó megnyomja valahogy használni az egyes operációs rendszer szerint a készüléket vásárolta. Jelenleg iOS tabletta és mobil platformok Mac OS Desktop, Ubuntu asztali platform, az Android tabletta és okostelefonok, és végül a Windows asztali, tabletta vagy okostelefon. Figyeljük meg, hogy a listán "desktop, tablet, okostelefon" maradt ugyanazt az operációs rendszert (Windows), függetlenül a készülék?
Egyetlen gyártó sem jelenleg nem nyújtanak ugyanolyan operációs rendszer azonos üzemmód az összes eszköz. Nos, a Windows 8 ugyanaz lesz, függetlenül a készülék elsősorban azért, mert Metro felületet. Nem lesz kénytelen megtanulni, hogyan kell használni az operációs rendszer minden egyes új eszköz vásárolt. A Windows 8 képes futtatni a nagy teljesítményű asztali PC-k, a tabletta ARM processzorok notebook vagy netbook Ultrabook és okostelefonok, számítógépek Touch All-In-One. A legfontosabb az, hogy a használata ugyanaz lesz, függetlenül a kiválasztott eszköz.
Én személy szerint meg nagyon egyszerű Metro felület, egy szép design, intuitív és lehet mondani, hogy 70%-a napi számítógép használat esetén Metro felületet. A Windows 8 8000 ment az úton alkalmazások a Store, alkalmazások a legtöbb területen.
A mai leckében olyan helyzetekre, mint például:
- Melyek azok a Metro felület a gesztusok használata esetén egy érintőképernyős kijelző
- Zárási vagy nyitási alicatiilor Metro
- Váltás a futó alkalmazások a backround Metro
- Engedélyezése vagy tiltása animáció egyes ikonok Metro (Live Tiles)
- Növelése vagy miscorarea a Metro ikonok (csempe)
- Ilaturarea vagy hozzáadása ikonok a felület Metro
- Eltávolítása egy alkalmazás Metro
- Változás témájának színét Metro
- Cserélje ki a téma Metro
- Változó a Lock Screen kép
- Hozzáadása vagy módosítása képet a felhasználói fiók (Account Kép)
- Hogyan lehet a beállítások Metro alkalmazások
- Ahogy az előtérben Charm Bar
- Hogyan Search alkalmazás telepítése vagy eltávolítása alkalmazás elérhető Store
- Hogyan kell használni a keresés funkciót, hogy gyorsan megtalálja a fájlok és az operációs rendszer beállítások
- Hogyan frissítés telepített alkalmazások Metro
- A rename csoportok Metro felület ikonjai és hogyan lehet új csoportokat
A vége felé azt kell mondanom, hogy a Windows egy 8 felkészült minden olyan eszköz, amely egy érintőképernyős, és touch gesztusok lehet használni, hogy megkönnyítsék a használatát az operációs rendszer. Szintén sok netbookok, ultrabooks és notebookok, a felhasználó használhatja ugyanazt a gesztust a touch pad állnak rendelkezésünkre. Befejezésül meghívja Önt, hogy néz video tutorial, hogy pontosan hogyan kell használni a Metro felület a Windows 8.

Már telepítette a Windows 8, és mit nem? Itt más Windows-oktató 8.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 900 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokAdrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Hozzászólások

 1. Helló,
  Írtam egy megjegyzést, és megismétlem:
  lehetséges, kérjük, hogy a YouTube-on oktató?
  főleg azért, mert az idő van otthon, és nem néz oktató miatt blokkolt portok Igazgatóságának.
  Köszönöm.

 2. Adrian Gudus - mondta

  Ionut:
  Helló,
  Írtam egy megjegyzést, és megismétlem:
  lehetséges, kérjük, hogy a YouTube-on oktató?
  főleg azért, mert az idő van otthon, és nem néz oktató miatt blokkolt portok Igazgatóságának.
  Köszönöm.

  Az új oktató jelennek kizárólag honlapunkon videotutorial.ro követte egy idő után (korlátlan), és tegye őket a YouTube-on.
  Ezek a mi politika, és mi van, hogy igénybe egy ilyen intézkedés, mert a felhasználók, akik le a munkánkat, és tulajdonítottak nélkül a sok közzétételt tartalmát engedélye nélkül, és csak annyi a változás a címet, így úgy néz ki, mintha oktatóanyagok megfelelő szerzők.
  Már megvan a hivatalos csatornán a YouTube-on, és néhány oktató 200 feltöltött.

 3. Adrian Sailor - mondta

  Köszönjük az új információkat.

 4. Cristi - mondta

  hello, van egy probléma a Windows 8 telepítése után az operációs rendszer, és közben a számítógép nincs csatlakoztatva semmit, csak monitor billentyűzet és egér ....... sétálok a leveleimet a számítógép .... nem azért például a Windows partíció neve C, de 2 paritás, de nem hívott D E F a következő ... és így tovább .... így kimarad D ... és ha hozzá stik, hogy a bot partíció úgynevezett D ... mi Előfordul, hogy nem adjuk meg a fejét .... Remélem tud nekem segíteni :) ms, bye bye!

  • Nelu Gherghisan - mondta

   Ugyanez történt velem. Ennek az az oka, hogy telepítette win8 a botot. Azt ismerik a Windows partíció D, és így juttatott a partíció (ami korábban nevezték D) pont E. A megoldás a következő. Vagy telepítés DVD indítás vagy telepítés a bot után az első újraindítás távolítsa el a botot a számítógépről. Siker.

 5. Dorinel Culea - mondta

  1.Felicitari Adrian az, hogy hogyan rámutatott mindent, ami új, hasznos, különleges, elegáns, profi Metro felületet + win8 mindent.
  2.Cred mint költözni egy új szakasz, amely azt is jelenti, Op rendszer!

 6. Cristi - mondta

  Gherghisan Nelu köszönhetően, így ez lenne a hiba a Windows on 8 7 nem történik velem ..... :) ms újra, szia

  • Nelu Gherghisan - mondta

   Azt akarom, hogy pontosabb. Amikor telepíti a Windows 8 a botot, hogy ne partícióra D dolgot azonnal el kell távolítani bootable stick kezdete után az első újraindítás, és nyissa meg újra, mielőtt a comp. Sajnálom milyen értékes, de nem szeretne lemaradni egy új Windows-telepítés, mert a kifejezés megfoghatatlan.

 7. madalin - mondta

  Nagyon jó tutorial, azt várjuk, és a többi
  Tegnap óta van egy probléma az ikonok (nem csempe, ikonok jelennek meg, ha jobb klikk a lap), a Modern UI. http://i.imgur.com/TBFZB.png

 8. Mihai - mondta

  Ez lehet, hogy egy bottal, hogy, hogy a Windows XP és a 7 8?
  köszönöm

 9. Cristi - mondta

  Megértettem, az első alkalom, Nelu nem dc nem tudtam, gondoltam róla .. :)) ms ismét választ, szia

 10. ASUS - mondta

  Mit csinálunk Nene ezekkel a kártyát ATI video / AMD illesztőprogramok, amelyek valamilyen 2 lei, akkor tegye a játék Medal of Honor Warfighter új, és nem működik, akkor telepítse Primada illesztőprogramokat közvetlenül az AMD honlapján, hogy reklámozzák, és mikor telepítés kéri, hogy ne indítsa újra, vagy a meccs után megy f probl táska. azt mondják nem válaszol újraindítás után szünet, hadd fasz Everest pillantást Juniper GPU ATI Stream csak akkor fordul elő, de úgy tűnik Primada 4 cucc Intel GPU, ATI Juniper, így az újraindítás után már csak az Intel, és jössz idegeket. Honnan AMD ATI mindent tönkretett, ATI ATI volt. Most már, hogy egy másik videó kártyát, hogy az Nvidia 15 millió AMD / ATI csak annyira gazdag Daia és táblák 3 millió lett a nevetség tárgya AMD. Mi a helyzet veled? akkor megfelelő, ha fel Primada vezető magától resart indítsa újra a játékot, miután nem válaszol? PFF AMD alaplap 2 pénzt ettünk sült AMD ATI csak mi egykor. Most BRT-t. hogy az nvidia ez, nincs más megoldás!

 11. valyy - mondta

  kérjük, a tutorial, hogyan kell aktiválni a Windows és 8 ms

 12. Mihai - mondta

  Telepítettem a nyáron Salut.In Windows Licenc 8 90 a zile.Acum látni, hogy van 14 14 zile.Dupa befejezésére nap újra a Windows?

  • Nelu Gherghisan - mondta

   Ön újraélesednek újabb 90 napig. A bemutató oldalon a újraélesednek. E simpu. Ellentétben a Windows A Windows 7 8 megy újraélesednek csak egyszer. Így 90 90 + = 180 nap.

 13. Adrian Gudus - mondta
 14. Adrian Gudus - mondta

  madalin:
  Nagyon jó bemutató, azt várjuk, és a többi
  Tegnap óta van egy probléma az ikonok (nem csempe, ikonok jelennek meg, ha jobb klikk a lap), a Modern UI. http://i.imgur.com/TBFZB.png

  Ez azért történik, mert úgy döntött, hogy telepítse a román (Románia), az Idő és pénznem formátuma és a Billentyűzet vagy beviteli módszer. (Első ablak fogadja, ha telepíti a Windows ....

 15. Bebi - mondta

  Világos, tömör, érthető! Köszönöm, Adrian!

 16. gabriel - mondta

  Tehát a következtetés telepíteni, vagy vásárolni a Windows 8 ér? "Szeretnék néhány véleményt. Köszönöm.

 17. Ionut - mondta

  dc én jut nekem, vagy App Store? http://imgur.com/kzRSP

 18. ASUS - mondta

  Adok nekem egy választ, kérem a lábát. a véleményét a fenti?

 19. Adrian Gudus - mondta

  Ionut:
  dc én jut nekem, vagy App Store?

  Mert meg kisebb felbontással. Minél nagyobb a felbontás, annál több kis DOB-Store lesz kompakt, így képes megjeleníteni a sok elemet a kijelzőn.
  Ha van egy nagyobb felbontású, így több helyet, az oldal meghosszabbíthatja tárolására és megjelenítésére részleteket.
  Metro alkalmazások ... interface alkalmazkodik nem lesz ugyanaz, de különböznek az állásfoglalást a másik.
  Az asztal felbontása 1280 800 x bemutató

 20. Mario - mondta

  adrian legyen szíves mondja meg nekem, hogyan lehet megoldani ezt a hibát: nem tudja futtatni a Windows Start menüre, mert a rendszer felismerte a problémát Metro UI interface.te kérem, segítsen nekem.

 21. Adrian Gudus - mondta

  gabriel:
  Tehát a következtetés telepíteni, vagy vásárolni a Windows 8 ér? "Szeretnék néhány véleményt. Köszönöm.

  Nos, nem hiszem, hogy tehet, amit kimutatták eddig a 4 epizódok? Akkor jön a következtetésre?
  Nem von le, és ne mondják, hogy „vásárolni Windows 8” vagy „nem vásárolnak windows 8”
  Mi nem azért, mert nem akarjuk, de te vagy az egyetlen, aki tudja, mire van szüksége, mit vársz, mit szeret, és mit nem.
  Mi csak a jelen és kiemeli a dolgokat, hogy valószínűleg nem fogja látni őket, akkor nem érti, ne használja, vagy nem tudom használni őket. Továbbá, elismerve a használata és bemutatása tette ez a kötelessége, hogy kérje, ha nem bánod, kínál, ha kell, akár nem.

 22. Adrian Gudus - mondta

  Mario:
  adrian legyen szíves mondja meg nekem, hogyan lehet megoldani ezt a hibát: nem tudja futtatni a Windows Start menüre, mert a rendszer felismerte a problémát Metro UI interface.te kérem, segítsen nekem.

  További részletekért kérjük: milyen videokártya van, milyen nyomon követése és milyen felbontású, milyen processzor és melyik változat a Windows telepített 8 hol volt letölthető a Windows-8, hogy telepítve van?

  • Mario - mondta

   Én laptop videokártya nvidia geforce GT540m 2 gb, felbontása 1366 × 768, a processzor Intel Core i5-2430m, 2.4GHz hardveres virtualizáció, 8 GB memóriával, a Windows verzió Consumer Preview 8 32 kicsit, és megpróbáltam más verziók 32 de az egyik kaptam bit http://www.redmondpie.com/download-windows-8-consumer-preview-iso-64-bit-32-bit-now/ és mások nem tudják, mert törölte a képeket néztem web-ul.Am Siam iso windows telepítése nélkül problema.Uite 8 hogy történt én elindítani a rendszert, és helyette be a Metro UI felületet felébredtem a desktop felületen azzal a hiba, és ha eroare.Poate Nyomja meg a Start tűnik, hogy nem lehet kényszeríteni, hogy segítsen nekem, ha meg lehet oldani természetesen, de legyen szíves mondja meg hidd el megpróbálok mindent, de semmi.

 23. Justyn - mondta

  A Metro felület hasznos?

 24. Adrian Gudus - mondta

  Justyn:
  A Metro felület hasznos?

  Ha elég időt olvasás, és olvassuk el a fenti szöveg video tutorial, meg fogod érteni, amit a Microsoft azt akarja, hogy a Metro felület. Elmagyaráztam egyértelműen ...

 25. alex - mondta

  Nekem van egy probléma, telepítse Win Win 8 a korábbi oktató telepíteni a Plaka draivarelul video (GeForce GT gt 9600) automatikusan beállítja a felbontást 4 órával ragasztás felbontás automatikusan változik 640 480 × és nem tud visszatérni a Ahelyett, hogy a "képernyő felbontás" írok (A rezolution alacsonyabb 1024 x 768.Some elem lehet, hogy nem illik, és alkalmazásokat, hogy nem nyílik meg.) mi Reist draivarul a Plaka Reist video tudtam nyerni, és minden nam kínozni egy hétig Én nagyon hálás lenne, ha válaszol a ms!?

 26. Adrian Gudus - mondta

  alex:
  Nekem van egy probléma, telepíteni win win 8 precumin korábbi oktató telepítjük a Plaka draivarelul video (GeForce GT gt 9600) automatikusan beállítja a felbontást 4 órával ragasztás felbontás automatikusan változik 640 × 480, és nem változtathatja meg egyáltalán A "Screen Resolution" írok (A rezolution alacsonyabb 1024 x 768.Some elem lehet, hogy nem illik, és alkalmazásokat, hogy nem nyílik meg.) mi Reist draivarul a Plaka video I Reist nyerni, és minden sikerült nam is gyötrelem nekem egy hétig nagyon hálás, ha válaszol a ms!?

  Van egy újra a Windows, akkor tiltsa le az automatikus telepítése a járművezetők és ad egy újraindítás PC. Mikor jössz vissza újra telepíteni videokártya driver, amit a saját.
  Ha szeretné megtudni, hogyan lehet letiltani az automatikus feltelepítése (Windows 7 és ablakok 8 hajlamosak automatikusan telepítenek, melyek úgy találják, Windows Update szolgáltatáson keresztül. Letiltása Windows Update nem a megfelelő megoldás erre (automatikus telepítését vezetők), hogy ne újra megtörténni) írja ki a keresőmező „Hogy kikapcsolja az automatikus feltelepítése Windows Vista és 7” nyomja meg az Entert, és megtalálja a tutorial. Mi volt ott bemutatott igaz Windows 8

  • alex - mondta

   Én pontosan azt mondtad nekem, és így nem tudom telepíteni draivarul az oldalon az alaplap NVIDIA GeForce GT 9600 nustiu mit gondol most, miután amit tudsz jelentkezett draivar Plaka e, vagy hogy miért csinálom probléma?

 27. alex - mondta

  alex:
  Én pontosan azt mondtad nekem, és így nem tudom telepíteni draivarul az oldalon az alaplap NVIDIA GeForce GT 9600 nustiu mit gondol most, miután amit tudsz jelentkezett draivar Plaka e, vagy hogy miért csinálom probléma?

  alex:
  Én pontosan azt mondtad nekem, és így nem tudom telepíteni draivarul a helyszínen videokártya NVIDIA GeForce GT 9600 nustiu mit gondol most, miután amit tudsz jelentkezett draivar Plaka e, vagy hogy miért csinálom probléma?

 28. Corleone - mondta

  Alex a Windows 7, ha nem egyértelmű a Windows probléma ii 8 nem illesztőprogramot a videokártya kompatibilis az új operációs rendszer alakult ki.

 29. Csabaxb - mondta

  Néztem a konzultáció a Windows 8 mivel telepítette magam érvényes licenc 90 nap. Lejárat január 30 2013. Eddig nagyon jól megy. Nincs probléma, minden illesztőprogramok és alkalmazások 7, tovább 8. Nagy oktatóanyagok, azon kaptam magam, 2 dolgokat nem tudtam. Több oktató Adrian.
  Night.

 30. Calin - mondta

  Adrian Gudus: Az új oktató jelennek kizárólag honlapunkon videotutorial.ro követte egy idő után (korlátlan), és tegye őket a YouTube-on.
  Ezek a mi politika, és mi van, hogy igénybe egy ilyen intézkedés, mert a felhasználók, akik le a munkánkat, és tulajdonítottak nélkül a sok közzétételt tartalmát engedélye nélkül, és csak annyi a változás a címet, így úgy néz ki, mintha oktatóanyagok megfelelő szerzők.
  Már megvan a hivatalos csatornán a YouTube-on, és néhány oktató 200 feltöltött.


  Adrian Gudus: Az új oktató jelennek kizárólag honlapunkon videotutorial.ro követte egy idő után (korlátlan), és tegye őket a YouTube-on.
  Ezek a mi politika, és mi van, hogy igénybe egy ilyen intézkedés, mert a felhasználók, akik le a munkánkat, és tulajdonítottak nélkül a sok közzétételt tartalmát engedélye nélkül, és csak annyi a változás a címet, így úgy néz ki, mintha oktatóanyagok megfelelő szerzők.
  Már megvan a hivatalos csatornán a YouTube-on, és néhány oktató 200 feltöltött.


  Adrian Gudus: Az új oktató jelennek kizárólag honlapunkon videotutorial.ro követte egy idő után (korlátlan), és tegye őket a YouTube-on.
  Ezek a mi politika, és mi van, hogy igénybe egy ilyen intézkedés, mert a felhasználók, akik le a munkánkat, és tulajdonítottak nélkül a sok közzétételt tartalmát engedélye nélkül, és csak annyi a változás a címet, így úgy néz ki, mintha oktatóanyagok megfelelő szerzők.
  Már megvan a hivatalos csatornán a YouTube-on, és néhány oktató 200 feltöltött.


  Adrian kap a YouTube-on, ha nem közvetlenül a helyszínen nem tudja letölteni? válaszok messze van, hogy én nem azt jelenti, mint az, mivel nem szeretné, hogy a munkát, hogy elérje a cn tudja milyen oldalakat. és különben is ki tudja tudja.
  Én adtam ezt coment a CNV mintha lopni valaki munkáját, és így a harmincon túli k.

 31. Catalin - mondta

  Én eltömődik netul mióta 8 ablakok. Miért?

 32. Mario - mondta

  Vagy meg tudja magyarázni a bemutató azt mondtam, az első megjegyzés nem kényszerít téged.

 33. Peet - mondta

  Nekem van egy probléma, kérem, segítsen .... hálaadással és korai ... én frissíteni W7 W8 Pro után két nappal egy autóbalesetben én törölte az összes frissítést történt, például, többek között azt, hogy "Store" és a beállítások számítógép-felhasználó képe nem engedi, hogy nagyobb és nagyobb ott, és akkor megtudja, van-e ... lehetőség, hogy ezt a frissítést újra, nincs pénz persze megemlíteni, hogy Kulcs ....

 34. Van néhány kérdés, hogy egyes vélemények ezen az oldalon, rájöttem, hogy jó volt, a többi nem túl jól, így az első kérdés!
  1. Jó, hogy bites operációs rendszer és 32 64 bit diferiete meghajtók telepítése?
  2. Jobb, hogy a két operációs rendszer egy PC-n? Ha igen, akkor miért? Ha nem .. akkor miért ne?
  3. Videokártya beállítások vártam találni több oktató beállításával videokártyák.
  Ez lenne kérdés, de most én vagyok maradva, hogy az!

 35. Flavius - mondta

  Köszöntés. Telepítettem vereség 8 PRO megy gond nélkül, de amikor megpróbálta megváltoztatni a felhasználó a kép nem. Ha azt szeretné, hogy nem engedi, hogy keresse gomb látható módon nekem egy mappa rejtett. Miért nem tudom megváltoztatni a kép? Talán azért, mert én vagyok bejelentkezve egy helyi felhasználó, és nem az e-mal?

 36. lolox21 - mondta

  fogadtatás
  Hogyan tegyem a IE ikon 10, amelyek a metró kezdenek tedd az asztalra
  Vagy hogyan kell futtatni az IE 10, hogy kilenc a Metro felületet futtatni közvetlenül az asztalon?

 37. lolox21 - mondta

  Van egy kérdés, amit nem tud a tutorial IE 10 ... vettem észre, hogy sokan beszélnek az új böngésző

 38. Darja - mondta

  Én csak szavakat hála minden videotutorialele írt. A munkámban Windows Enterprise 8 tökéletes. Letöltöttem a spanyol és a mércét román nyelvet. Nem volt baj. Sok köszönet újra ...

 39. Roxana - mondta

  Jó. Telepítettem a felület W7 W8, a dolog úgy áll, hogy testre szabhatjuk a felületet bármilyen módon én OBS az tututorial, hogy a felület különböző alkalmazások a felület egyszerű, és csak néhány alkalmazás nem jelenik meg "bolt" az alkalmazásokat telepíthetjük . Lehet, hogy telepítette a megfelelő felületet, vagy a probléma az én laptop? Van valami, amit kellett volna, hogy nem, én a lépcsőn, én frissített, és újraindul a laptop, de ez hiába. Tudna nekem segíteni?

  köszönöm

 40. FlorinM - mondta

  Köszöntés. Van egy kérdés azok számára, akik 8 x64 win. Telepítettem a Metro UI és AccuWeather Problémám van az alkalmazás. Az első alkalmazás futtatásához telepítés után megy, rendben van, de ha becsukom és újra megnyílik az Alkalmazás ablak néhány perc múlva megjelenik a "frissített ..." és a zár. Történt ez, hogy bárki Problémám van az operációs rendszer. Ha az alkalmazás indítása internet kapcsolattal zárt és a nyílt internetes kiindulva alkalmazás, futás és naprakész információkat. Próbáltam eltávolítani és újratelepíteni a kérelmet, és így működik.
  Végül, de nem utolsó sorban gratulálok minden oktató, és köszönöm létezik, sokat tanultam figyeli a lulcruri.

 41. FlorinM - mondta

  Bár senki sem akar válaszolni nekem. AccuWeather nem használja?

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.