WhatsApp, hogyan olvassuk el a törölt üzeneteket - a tiéd és mások

WhatsApp, hogyan olvassuk el a törölt üzeneteket
WhatsApp, hogyan olvassuk el a törölt üzeneteket
Szia barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogyan tudjuk visszaállítani a törölt üzeneteket WhatsApp vagy olvasunk törölt üzenetek WhatsApp.

A WhatsApp üzenetek törlése

Nem sokan tudják, hogy a WhatsApp lehetőséget nyújt arra, hogy töröljön egy vagy több olyan üzenetet, amelyet azoknak küldött, akikhez beszélget. Más szóval, ha valaki küld egy üzenetet az idegekre, vagy véletlenül elküldeni a másik beszélgetés, akkor meggondolja magát és törli az elküldött üzenetet, mielőtt elolvasta a címzett.
Az üzenet törlésekor, amint azt a videó oktatóanyagában megmutattuk, törölheti azt "Csak neked" (ebben az esetben az üzenet csak eltűnik a beszélgetésből, de továbbra is az a személy beszélgetésében marad, akivel írsz), vagy törölheti " mindenki ”(ebben az esetben az elküldött üzenet eltűnik a beszélgetésből és annak a személynek a beszélgetéséből, akivel írsz)
Szintén ez a funkció az üzenetek törlésére, csoportok részére is.

Hogyan láthatom a WhatsApp üzenetet, amelyet töröltem, ha nem olvastam el, mielőtt a feladó törli az üzenetet?

Ez nagyon egyszerű, telepítse a Notification History találunk a Play Store kínálunk a szükséges engedélyek megközelíthetősége és a hozzáférést a bejelentések és most, bár a fordítottja a WhatsApp fogja törölni az üzeneteket, mielőtt lejutni olvasni, értesítést előzmények rögzítik valamennyi értesítést és míg a kísérő értesítéseket és üzeneteket.

Megtekinthetem vagy helyreállíthatom az értesítési előzmények alkalmazás telepítése előtt kapott, törölt üzeneteket?

Nyilvánvaló, hogy a válasz nem. Az Értesítési előzmények alkalmazás naplózza a bejelentési előzményeket a telepítésből, és a telepítés előtt nem tudja visszaállítani az értesítéseket.

Video bemutató - WhatsApp, a törölt üzenetek olvasásaKapcsolódó oktatóanyagok


Adrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Hozzászólások

 1. Constantin buzatu - mondta

  Jó véleményem van, de Iancu meghalad

 2. Helló, milyen beállítást használsz arra, hogy a számokat a billentyűzet tetején láthassátok?

  • ViorelR - mondta

   Jó.
   És érdekelne, de nekem úgy tűnik, hogy az Android néhány verziójától van valami ilyesmi. Talán Adriannak van ideje, és elmondja nekünk.

 3. György - mondta

  Hello. Elégedetlen, hogy az áldozat az állapotsorban aktívnak tűnik az interneten. Van megoldás?

 4. Emma - mondta

  HELP.
  Töröltem az üzeneteket a whatsapp-ból, és most vissza szeretnék állítani azokat. Vészhelyzet. Kérem, Adrian. Vagy valaki segíthet nekem.

 5. Láthatja az elküldött törölt üzeneteket is?

 6. Marius - mondta

  Nem megy a törölt képekkel!

 7. Szia Dorina - mondta

  hogyan másolhatom az üzeneteket a watsapp-ból és a mailből egy pdf vagy word dokumentumba, hogy kinyomtathassam és láthatóvá tegyem őket_? kicsi és hosszúkásnak tűnik….

  előre köszönöm a választ

 8. Vasilica - mondta

  Szia! Te is jó vagy a Facebook-fiókodban ?? Elvesztettem, és semmilyen formában nem tudom helyreállítani. Mindenre és mindenre visszaállítottam a jelszót! Köszönöm!

Speak Your Mind

*