Hogyan állapítható meg, hogy az e-mail és a jelszó hackerek

Hogyan állapítható meg, hogy az e-mail és a jelszó hackerek
4.4 (11) 87.27%

Hogyan állapítható meg, hogy az e-mail és a jelszó hackerek


Hogyan állapítható meg, hogy az e-mail és a jelszó hackerek

Hogyan állapítható meg, hogy az e-mail és a jelszó hackerek


Ma egyre nehezebb adatainkat biztonságban tartani; különösen az e-mail és a jelszó, amelyet mindenhol többet használunk.

Amikor számlát készítünk, vak bizalmunk van


Minden alkalommal, amikor fiókot csinálsz, "törvényesnek" kell lennie valami telefonszámoddal vagy e-mail címed, vagy Google, Facebook, Twitter, stb.
Minden jó lenne, ha az Ön által kezelt webhely 100% a birtokukban lévő adatok biztonságára koncentrálna.

A legrosszabb az, hogy minden fiók egy e-mail címen alapul


Ha most be szeretne jelentkezni egy webhelyre, akkor automatikusan bejelentkezik a Facebook-ra, de ez a Facebook azon az e-mail címen is alapul, amelyet feliratkozott.
Ha egy hacker rendelkezik e-mail címmel, akkor hozzáférhet az összes fiókjához a jelszó e-mailben történő visszaállításával.

Hogyan kaphatom meg a jelszót és e-mailt a hacker kezén?


Időről időre néhány nagy webhely vagy szolgáltató elfelejti a "hátsó ajtót nyitva", és ott hackerek és ellopják az adatokat. Ezek olyan biztonsági sérülések, amelyeket a hackerek azonosítanak és használnak az adatok ellopásához, amelyeket később online értékesítenek.

Hogyan lehet megtudni, hogy jelszavunk és e-mailünk elérte-e a hackereket?


A helyszínen https://haveibeenpwned.com/ írja be e-mail címét és jelszavát a keresőmezőkbe és a keresésbe Ha az Ön e-mailje vagy jelszava minden ellopott adatbázishoz lett megtalálva, piros megerősítő üzenetet kap a képernyőn. Ha az Ön e-mail címe nincs adatbázisban, akkor egy üzenet jelenik meg a képernyőn, zöld háttéren.

Oktatóanyagok, mint:

 • Hogyan látja, hogy mikor és mikor jutottak hozzá a Facebook közösségi fiókjaihoz a Google Instagram Yahoo
 • Mint látható a jelszavakat, képek és oldalak mások - az érintett online áruházak
 • A Windows jelszó visszaállítása, ha elfelejtette 🙂
 • Az IP-távoli IP-kamera jelszó visszaállítása (VIGYÁZAT)
 • Kapcsolódás a WiFi router jelszó nélkül
 • Hogyan lehet megtudni, hogy az e-mailje és a jelszava hackerek - videó bemutató

  Kapcsolódó oktatóanyagok  Mintegy Cristian Cismaru

  Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
  Tanulj úgy, tanulni!

  Comments

  1. Vlad - mondta

   Általánosan ismerem ezeket a veszélyeket, ezért jelentkeztem be 2 lépésekben, sms-t kapok, amikor valaki megpróbál csatlakozni a fiókomhoz stb. De ez az oldal biztonságos? Úgy értem, miért bízhatom abban, hogy a jelszavai ott vannak?

   • ne törje meg a testvére jelszavát. csak helyezze el a jelszót a hivatalos weboldalra, és jobb, mint az 2 lépésekben végzett hitelesítés. a mobilon és a Gmailen és az yahoo-on történő megerősítéssel.

  2. 1qlee - mondta

   Nincs szükség jelszóra. Csak e-mailt kell ellenőrizni.

  3. arko - mondta

   A jelszavát nem feltétlenül ellopták.
   Az e-mail cím megjelenhet a hacker adatbázisokban. Szóval spamet küld.

  4. Grigor - mondta

   Nagyon jó bemutató, köszönöm Cristi.

  5. paul75 - mondta

   ez igaz ... .Ezek így Mura torkolata az árokba, hogy Sitel tulajdonosok, jelszó-mail, ahol természetesen mi mailek, fotók, mi ,,,, etc.Parerea iCloud-fiókot, hogy ez szar az arcomon, a arról nem ellenőrzi, de a kezdeményezést, és megváltoztatni a jelszót 2 vagy közvetlenül a honlapon yahoo, gmail, stb oldalon 2 vagy valahogy nem lehet egy kiskapu, ahol tudott mondani ,,,,, pauneti a régi jelszót, hogy soha többé irányítani.

   • Andi - mondta

    hogyan adhatod nekik a jelszavukat, ha az adott webhely csak e-mailt igényel? pfff :) :)):

    • Andi - mondta

     És a webhelyeken, ahol regisztráltál ... a jelszavad jó (sokszor titkosítva)
     Igen, break helyszínek és információk ellopására minden nap, de azt mondom, nem adnak paranoia 😉, akkor tudja megvédeni a különböző módszerek (Gyakran változtassa meg a jelszavát, jelentkezzen be 2 lépéseket .. és bejelentések esetén)

  6. mail cím a yahoo Azt hiszem, ismerem az összes helyet, de a jelszót, amit használok a yahoo mail nem írok a Yahoo.
   Elmondom a weblapot a levelezésem címén (különösen, ha nem kell még egyszer elmenni), amelyik átmegy a zseniális 334-on vagy az otthoni 657orice-on; nehezebb megmondani, így például amikor a webhely gyakran jön, például. a fórumon meg kell adni egy jelszót, amit emlékeznek ... ..

  7. Ionel Manea - mondta

   Igen, először is nagyon tanulságos pont száma kettő (és nem vagyok zavarban, hogy írja meg), hogy találtam a leveleket 10 oldalak 4 közülük Adobe, 2 néhány torrentet, és ( most jön a zavarodottság) 4 oldalakat tudják, hogy én biztos nem bánja ...... LinkedIn (tudtam), Anti BKV Combo List (fogalmam sincs, hogy mi az), Exploit.In (most lát először idő), és iMesh (hogy nem tud róla). Minden évben 2013 és 2017.Mai bizonnyal közéjük használt engem, vagy ,, törött „jelszó, hogy 2017 (nem tudom, melyik volt jelszó) kapok, hogy az egyik áldozat ,, wannacry zsarolóprogramok” (vele június 2017, ha azt mondom, ez az epizód). Még most visszanyert képek (bocs, hogy azok az unokája a születéstől a két éves).

  8. florin - mondta

   Ez nem működik megfelelően ezen az oldalon, az első találatra FATAL kaptam ... ha ezeket keresi ugyanazt a címet adta az eredményt még nem talált semmit, és ez rendben van. Következtetés: egy webhely crack

  nézőpont

  *

  Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.