Hogyan állapítható meg, hogy az e-mail és a jelszó hackerek

Hogyan állapítható meg, hogy az e-mail és a jelszó hackerek


Hogyan állapítható meg, hogy az e-mail és a jelszó hackerek

Hogyan állapítható meg, hogy az e-mail és a jelszó hackerek


Ma egyre nehezebb adatainkat biztonságban tartani; különösen az e-mail és a jelszó, amelyet mindenhol többet használunk.

Amikor számlát készítünk, vak bizalmunk van


Minden egyes fiók létrehozásakor "azonosítania" kell magát valamivel, telefonszámával, e-mail címével, vagy Google fiókjával, Facebook, Twitter stb.
Minden jó lenne, ha az Ön által kezelt webhely 100% a birtokukban lévő adatok biztonságára koncentrálna.

A legrosszabb az, hogy minden fiók egy e-mail címen alapul


Ha most be szeretne jelentkezni egy webhelyre, akkor automatikusan bejelentkezik a Facebook-ra, de ez a Facebook azon az e-mail címen is alapul, amelyet feliratkozott.
Ha egy hacker rendelkezik e-mail címmel, akkor hozzáférhet az összes fiókjához a jelszó e-mailben történő visszaállításával.

Hogyan kaphatom meg a jelszót és e-mailt a hacker kezén?


Időről időre néhány nagy webhely vagy szolgáltató elfelejti a "nyitott hátsó ajtót", és a hackerek adatot lopnak és lopnak. Néhány olyan biztonsági megsértés, amelyet a hackerek azonosítanak és adatok ellopására használnak, amelyeket azután online értékesítenek.

Hogyan lehet megtudni, hogy jelszavunk és e-mailünk elérte-e a hackereket?


A helyszínen https://haveibeenpwned.com/ írja be e-mail címét és jelszavát a keresőmezőkbe és a keresésbe Ha az Ön e-mailje vagy jelszava minden ellopott adatbázishoz lett megtalálva, piros megerősítő üzenetet kap a képernyőn. Ha az Ön e-mail címe nincs adatbázisban, akkor egy üzenet jelenik meg a képernyőn, zöld háttéren.

Oktatóanyagok, mint:

 • Hogyan látja, hogy mikor és mikor jutottak hozzá a Facebook közösségi fiókjaihoz a Google Instagram Yahoo
 • Mint látható a jelszavakat, képek és oldalak mások - az érintett online áruházak
 • A Windows jelszó visszaállítása, ha elfelejtette 🙂
 • Az IP-távoli IP-kamera jelszó visszaállítása (VIGYÁZAT)
 • Kapcsolódás a WiFi router jelszó nélkül
 • Hogyan lehet megtudni, hogy e-mail címe és jelszava a hackerekkel rendelkezik - video bemutató

  Kapcsolódó oktatóanyagok  Mintegy Cristian Cismaru

  Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
  Tanulj úgy, tanulni!

  Hozzászólások

  1. Vlad - mondta

   Általánosan ismerem ezeket a veszélyeket, ezért jelentkeztem be 2 lépésekben, sms-t kapok, amikor valaki megpróbál csatlakozni a fiókomhoz stb. De ez az oldal biztonságos? Úgy értem, miért bízhatom abban, hogy a jelszavai ott vannak?

   • ne törje meg a testvére jelszavát. csak helyezze el a jelszót a hivatalos weboldalra, és jobb, mint az 2 lépésekben végzett hitelesítés. a mobilon és a Gmailen és az yahoo-on történő megerősítéssel.

  2. 1qlee - mondta

   Nincs szükség jelszóra. Csak e-mailt kell ellenőrizni.

  3. arko - mondta

   A jelszavát nem feltétlenül ellopták.
   Az e-mail cím megjelenhet a hacker adatbázisokban. Szóval spamet küld.

  4. Grigor - mondta

   Nagyon jó bemutató, köszönöm Cristi.

  5. paul75 - mondta

   igaz…. Szedret adunk nekik azoknak a szájába, akik az adott webhely tulajdonosai, a jelszó-levelet, ahol biztosan vannak e-mailjeink, képeink, van icloud-fiókunk ,,,, stb. biztos nem ellenőrizni, hanem kezdeményezni és kétszer megváltoztatni a jelszót, közvetlenül a yahoo, gmail, stb oldalról, kétszer mondom, hogy ne legyen olyan kapu, ahol mondhatná ,,,,, pávák régi jelszó, így nem tudja újra átvenni az irányítást.

   • Andi - mondta

    hogyan adhatod nekik a jelszavukat, ha az adott webhely csak e-mailt igényel? pfff :) :)):

    • Andi - mondta

     És azokon a webhelyeken, ahol regisztráltál ... a jelszavad jól be van állítva (gyakran titkosítva)
     Igen, break helyszínek és információk ellopására minden nap, de azt mondom, nem adnak paranoia 😉, akkor tudja megvédeni a különböző módszerek (Gyakran változtassa meg a jelszavát, jelentkezzen be 2 lépéseket .. és bejelentések esetén)

  6. mail cím a yahoo Azt hiszem, ismerem az összes helyet, de a jelszót, amit használok a yahoo mail nem írok a Yahoo.
   még az e-mail címen található webhelyeken is felteszem magamnak (főleg, ha nem kell újra bemennem), ami eszembe jut 334 vagy otthon 657 bármi; nehezebb megmondani, ha gyakran lép be az adott webhelyre, mint pl. az ottani fórumban meg kell írnia egy jelszót, hogy emlékezzen ...

  7. Ionel Manea - mondta

   Igen, mindenekelőtt nagyon oktató jellegű, a második pont (és nem vagyok zavarban, hogy megírtam) az a tény, hogy 10 webhelyen találtam magam a postával, ezek közül 4 az Adobe-on, 2 az egyes torrenteken, és ( 4 olyan webhely, ahol biztosan tudom, hogy nem készítettem fiókot ... LinkedIn (tudtam), Anti Public Combo lista (fogalmam sincs, mi ez), Exploit.In (most látom az elsőt és az iMesh (én sem tudok róla). Mindez 2013 és 2017 között. Valószínűleg egyikük használta a jelszavamat, vagy "eltörte" a 2017-es jelszót (már nem tudom, mi volt a jelszó), a "wannacry ransomware" egyik áldozatává vált ( 2017. június, mintha elmondtam volna erről az epizódról). Még most sem állítottam vissza képeimet (sajnálom az unokaöcsém születésétől két éves koráig).

  8. florin - mondta

   Ez a webhely nem működik megfelelően, az első kereséskor a FATAL eredményt kapta ... A következő keresések során ugyanarra a címre azt az eredményt kapta, hogy semmi sem található, és rendben van. A lényeg: helyszíni baromság

  9. Vacarescu Adrian - mondta

   az a webhely adott nekem néhány olyan oldalt, amelybe soha nem léptem be

  Speak Your Mind

  *

  Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.