Hogyan lehet megtudni, ha belépett a számítógépet, és mit csinált

Hogyan lehet megtudni, ha belépett a számítógépet, és mit csináltTudja meg, ki csinált valakit a számítógépén, és mit csinált


Biztosan mindannyian tudjuk, hogy a jelszót fel kell tennünk a számítógépre, de legtöbbször be kell ismernünk, hogy túl nagy a jelszó megszerzése, ezért a jelszó nélkül hagyom a számítógépet, és persze bárki is bejuthat.

Honnan tudod, ha valaki használta a számítógépedet az Ön számára?


Három ingyenes alkalmazást találtunk, amelyek hordozhatóak (nem telepíthetőek), és segítenek nekünk megtalálni nyomokat a számítógépen a használat után.

Detektíveket fogunk játszani!


Ezek az alkalmazások, amelyek segítenek megtalálni a számítógéphasználat nyomait, megmutatják, milyen alkalmazások nyíltak, keresettek a számítógépen, keresett az interneten és a böngészők történelmét, vagyis a látogatott webhelyek listáját.

1. Böngészési előzmények megtekintése


Ez az alkalmazás kivonatolja történetünket a PC-n telepített valamennyi böngészőből, és megmutatja nekünk a böngészők által látogatott weboldalakat, egy ablakban, kronologikusan szervezve.

2. Az utolsó keresésem


Ez az utolsó keresés a keresés sorrendjében. Függetlenül attól, hogy a Google-on, a Youtube-on vagy bármely más keresőben keres, a felületen minden keresést megmutat.

3. Utolsó tevékenység nézet


Ha az első két program jobban megdöntötte a weben és a kereséseket, az Utolsó tevékenység nézet egy olyan alkalmazás, amely bemutatja a helyi előzményeket, az alkalmazásokat, a letöltött fájlokat, stb. .

Még akkor sem, ha senki sem járt volna a számítógépén ...


Függetlenül attól, hogy valaki más használja-e a számítógépet, vagy sem, ez a három alkalmazás szintén jó, ha megnézzük a "szemét" -et. Lássuk, mit keresünk a múltban. Lehet, hogy emlékszem néhány dologra, esetleg meg akarunk szabadulni másoktól, ki tudja?

Nyissuk meg a szemünket!


A három alkalmazás tudatosítja bennünket a digitális „rendetlenség” elmaradásából. Lehet, hogy nem lenne rossz, ha időnként kis tisztítást végez, és ezekkel az alkalmazásokkal ellenőrizheti, hogy jól teljesítettem a "seprűt" a számítógépen.

Letöltések

1. Böngészési előzmények megtekintése
2. Az utolsó keresésem
3. Utolsó tevékenység nézet

Oktatóanyagok, mint:

 • A telefon, mint a kamera, Perch
 • Rövidebb linkek az SPIONI AMATORI statisztikáihoz és IP-címekhez
 • Kémkedés vagy hívásnapló és sms backup Android telefonok
 • Remote Desktop for Android hozzáfér a PC telefonjáról
 • Hely telefonszám nélkül nettó SMS
 • Hogyan tudhatjuk meg, hogy valaki bejött-e a számítógépébe, és mit csináltak - video bemutató

  Kapcsolódó oktatóanyagok


  Mintegy Cristian Cismaru

  Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
  Tanulj úgy, tanulni!

  Hozzászólások

  1. angyal - mondta

   Hello, Cristi, tudsz egy laptop vásárlási útmutatót kezdeni az 2019-dal? Nagyon jó munkát végezsz! Sokkal nagyobb siker!

  2. IceAlinutza - mondta

   És a "Videotutorial.ro" YouTube-csatornán: https://www.youtube.com/watch?v=deyYH3iKcaQ ; Nem tudom, miért nem látom a "YouTube" verziót közvetlenül erről a webhelyről?

  3. Aurel Mironescu - mondta

   Jó estét uram Cismaru fogadni és értékelni mennyi a tutorials, miközben van egy személyes probléma kapcsolódó e-mailben több éve, és nem számít, ki hívom, kissé hozzáértő ember az interneten, sikerült erősít. Hogy egy utolsó kísérletet, és a rövid, itt van, ami: van elsődleges e-mail címet a Gmail, már nem változott a beállításokat. Gyakran kapnak az új üzeneteket a különböző emberek, néhány fontos, hogy nem jelennek meg a levelek és a Kuka már csak (nincs spam!), Azt kell mozgatni, hogy a Beérkezett üzenetek minden alkalommal. Egy másik, gyakoribb kérdés a válaszküldés vagy a bejövő üzenetek továbbítása céljából. Tehát amikor válaszol egy fogadott üzenet előre, leggyakrabban a válaszom vagy átirányítani az üzenetet küldi közvetlenül a kukába, és nem jelenik meg az elküldött üzeneteket. Ehelyett a Kukában jelenik meg, és miután áthelyeztem a Beérkező levelek mappába, elküldöm és megjelenik az Elküldött üzenetekben. Nem sikerült kijavítani, vagy hogy ez a két probléma, és néha fontos leveleket, és képes lesz fárasztó vagy bosszantó. Van valami elképzelése arról, hogy mi kapcsolódik? Várom a választ. Köszönjük előre!
   Aurel Mironescu

   • Én is belemegyek ... megpróbálom a mozilla thunderbird-et levelezőprogramként használni. Legalább elvégzi a tesztet. Imap állítsa be, ha azt szeretné, hogy az e-mailek a google szerveren maradjanak, vagy a pop3-on, ha le akarja tölteni őket a pc-jére, és a google szerveren ne legyen MAIL. Legyen óvatos ezzel a beállítással, ha ki akarja próbálni a mozilla thunderbird programot.

   • bogdan - mondta

    Hello.
    Ha megoldotta a problémát, hagyja figyelmen kívül az üzenetet. Milyen operációs rendszert használ? Bármi legyen is, az első megoldás az operációs rendszer újratelepítése.
    Töltse le a Google Chrome-ot, majd jelentkezzen be, és nézze meg, hogy van-e problémája.

  4. Ionel Manea - mondta

   Köszönöm Cristi, a Last Activity View segített nekem, tudtam, hogy ott járok, tudtam, miért, de nem tudtam, hogy mikor kell emlékeztetnem valakit, akinek ellentmondok ...
   BAFTA ÉS SOKSÁG

  Speak Your Mind

  *