Hogyan lehet megtudni, ha belépett a számítógépet, és mit csinált

Hogyan lehet megtudni, ha belépett a számítógépet, és mit csinált
5 (9) 100%

Hogyan lehet megtudni, ha belépett a számítógépet, és mit csináltTudja meg, ki csinált valakit a számítógépén, és mit csinált


Biztosan mindannyian tudjuk, hogy a jelszót fel kell tennünk a számítógépre, de legtöbbször be kell ismernünk, hogy túl nagy a jelszó megszerzése, ezért a jelszó nélkül hagyom a számítógépet, és persze bárki is bejuthat.

Honnan tudod, ha valaki használta a számítógépedet az Ön számára?


Három ingyenes alkalmazást találtunk, amelyek hordozhatóak (nem telepíthetőek), és segítenek nekünk megtalálni nyomokat a számítógépen a használat után.

Detektíveket fogunk játszani!


Ezek az alkalmazások, amelyek segítenek megtalálni a számítógéphasználat nyomait, megmutatják, milyen alkalmazások nyíltak, keresettek a számítógépen, keresett az interneten és a böngészők történelmét, vagyis a látogatott webhelyek listáját.

1. Böngészési előzmények megtekintése


Ez az alkalmazás kivonatolja történetünket a PC-n telepített valamennyi böngészőből, és megmutatja nekünk a böngészők által látogatott weboldalakat, egy ablakban, kronologikusan szervezve.

2. Az utolsó keresésem


Ez az utolsó keresés a keresés sorrendjében. Függetlenül attól, hogy a Google-on, a Youtube-on vagy bármely más keresőben keres, a felületen minden keresést megmutat.

3. Utolsó tevékenység nézet


Ha az első két program jobban megdöntötte a weben és a kereséseket, az Utolsó tevékenység nézet egy olyan alkalmazás, amely bemutatja a helyi előzményeket, az alkalmazásokat, a letöltött fájlokat, stb. .

Még akkor is, ha senki nem járt át a számítógépen ...


Függetlenül attól, hogy valaki más használta-e a számítógépet vagy sem, ez a három alkalmazás is jó, ha pillantást vetünk a "bolha" -ra. Lássuk, mit keresünk a múltban. Talán emlékszünk néhány dolgot, talán megszabadulhatunk másoktól, ki tudja?

Nyissuk meg a szemünket!


A három alkalmazás jobban tudatában van a digitális "nyomorúságnak", amelyet hátrahagyott. Talán jó ötlet lenne egy kis takarítást időről időre használni, és ezeket az alkalmazásokat ellenőrizni, hogy mennyire érettem a PC-jemmel.

Letöltések

1. Böngészési előzmények megtekintése
2. Az utolsó keresésem
3. Utolsó tevékenység nézet

Oktatóanyagok, mint:

 • A telefon, mint a kamera, Perch
 • Rövidebb linkek az SPIONI AMATORI statisztikáihoz és IP-címekhez
 • Kémkedés vagy hívásnapló és sms backup Android telefonok
 • Remote Desktop for Android hozzáfér a PC telefonjáról
 • Hely telefonszám nélkül nettó SMS
 • Hogyan tudhatja meg, vajon valaki valaha is a számítógépen és mit csinált - videó bemutató

  Kapcsolódó oktatóanyagok  Mintegy Cristian Cismaru

  Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
  Tanulj úgy, tanulni!

  Comments

  1. angyal - mondta

   Hello, Cristi, tudsz egy laptop vásárlási útmutatót kezdeni az 2019-dal? Nagyon jó munkát végezsz! Sokkal nagyobb siker!

  2. IceAlinutza - mondta

   És a YouTube-csatornán "Videotutorial.ro": https://www.youtube.com/watch?v=deyYH3iKcaQ ; Nem tudom, miért nem jelenik meg a YouTube-verzió közvetlenül ezen a webhelyen?

  3. Aurel Mironescu - mondta

   Jó estét uram Cismaru fogadni és értékelni mennyi a tutorials, miközben van egy személyes probléma kapcsolódó e-mailben több éve, és nem számít, ki hívom, kissé hozzáértő ember az interneten, sikerült erősít. Hogy egy utolsó kísérletet, és a rövid, itt van, ami: van elsődleges e-mail címet a Gmail, már nem változott a beállításokat. Gyakran kapnak az új üzeneteket a különböző emberek, néhány fontos, hogy nem jelennek meg a levelek és a Kuka már csak (nincs spam!), Azt kell mozgatni, hogy a Beérkezett üzenetek minden alkalommal. Egy másik, gyakoribb kérdés a válaszküldés vagy a bejövő üzenetek továbbítása céljából. Tehát amikor válaszol egy fogadott üzenet előre, leggyakrabban a válaszom vagy átirányítani az üzenetet küldi közvetlenül a kukába, és nem jelenik meg az elküldött üzeneteket. Ehelyett a Kukában jelenik meg, és miután áthelyeztem a Beérkező levelek mappába, elküldöm és megjelenik az Elküldött üzenetekben. Nem sikerült kijavítani, vagy hogy ez a két probléma, és néha fontos leveleket, és képes lesz fárasztó vagy bosszantó. Van valami elképzelése arról, hogy mi kapcsolódik? Várom a választ. Köszönjük előre!
   Aurel Mironescu

   • Én használni fogom ... próbálkozz a mozilla thunderbird használatával mail kliensként. Legalább tesztelni. Imap beállítani, ha meg szeretné tartani e-mailjeit a google szerveren vagy a pop3-ban, ha letölteni szeretné őket a számítógépére, és NEM rendelkeznek semmilyen levélvel a Google-szerveren. Nézze ezt a beállítást, ha meg akarja próbálni a mozilla thunderbird-et.

   • bogdan - mondta

    Hello.
    Ha megoldotta a problémát, hagyja figyelmen kívül az üzenetet. Milyen operációs rendszert használ? Bármi legyen is, az első megoldás az operációs rendszer újratelepítése.
    Töltse le a Google Chrome-ot, majd jelentkezzen be, és nézze meg, hogy van-e problémája.

  4. Ionel Manea - mondta

   Istennek hála, segített Utoljára aktív View, tudta járt ott, és tudtam, hogy miért, de azt nem tudni, hogy mely valakinek meg kellett emlékeztetni rá, hogy nem értek egyet ...
   BAFTA ÉS SOKSÁG

  nézőpont

  *

  Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.