Tiszta Mester nekünk tiszta felesleges fájlokat az operációs rendszer Android

Helló barátok, ma egy tutorial beszél tisztítás az Android operációs rendszer. Mint minden Android operációs rendszert és meg kell tisztítani minden alkalommal, hogy távolítsa el a maradék fájlokat és mappákat lemaradtak alkalmazások használatát, vagy távolítsa el őket.
Ahhoz, hogy egy ember atehnica nehéz könnyen felismerni ezeket a maradék fájlokat, akkor is, ha egy fájlkezelő. Nos, azért, mert ez az alkalmazás az Clean Master (Cleaner). Ez az alkalmazás célja, hogy segítsen nekünk tisztítja és optimalizálja az Android operációs rendszert, hogy beszélünk egy Android telefon Android tabletta vagy.
Pontosan mit Clean Master?
Clean Master találunk a felhasználói felületen 4 kategóriák az alábbiak szerint:
Junk fájlok vagy hulladék: Ez a fejezet segít abban, hogy tisztítsa meg a cache fájlok és alkalmazások maradék marad eltávolítása alkalmazások.
Magánélet és a bizalmas: Ez a fejezet lehetővé teszi számunkra, hogy a személyes adatait töröljük az alkalmazások által használt telepített, akkor tiszta SMS, hívásnapló, mentett jelszavak a böngészők és az alkalmazásra vonatkozó beállításokat.
Növelje Memória és a memória növelése: segít automatizálni folyamatok különböző alkalmazások leállnak a háttérben így szabadítva RAM és szikrázó eszköz alkalmazása, amely használja őket.
App Manager vagy kezelő alkalmazások: fejlett menedzser uninstall rendszer alkalmazásai, alkalmazások előtelepített Android készülék (ha van root), akkor kivonat alkalmazásokat be apk, alkalmazás a biztonsági mentés vagy mozgatni néhány apps SD kártyán.
Clean Mester a widget nevű 1 kiemelés Tap lehet helyezni az egyik fő képernyő (home képernyő). Egy érintés a widget, Mester tiszta lesz tiszta a RAM megállás futó folyamatokat a háttérben.
Clean Master egy rendkívül hasznos alkalmazás, ha azt szeretné, hogy helyet szabadítson fel az Android készülék, de nem tudom, hol kezdjem, vagy nem tudják, hogy melyik fájlok foglalnak sok helyet a belső memória / SD kártya.


 


Kapcsolódó oktatóanyagokAdrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Hozzászólások

 1. Ne menj cím problémák?

  • Adrian Gudus - mondta

   Field problémák szótárak volt intreaba.videotutorial.ro helyszínen, hogy el tudja érni közvetlenül a címsorba a böngésző.

 2. Andi Turcu - mondta

  Adrian, van egy Huawei Ascend Y210D készülékem, de nem tudom, hogyan lehet bezárni a legutóbbi alkalmazásokat, vagy elhelyezni a zenét a belső memóriámban (amíg nem kapok MicorSD-kártyát) ... Tudnál segíteni, kérlek!

  • Adrian Gudus - mondta

   Így hozzá zenét kell telepíteni illesztőprogramokat a telefon. Legvalószínűbb, hogy megtalálja a gyártó hivatalos weboldalán.
   Ha látni legújabb alkalmazás fut, akkor nyomja meg, és tartsa lenyomva a Home gombot (a középső doboz alakú)

 3. Tartsa a fizikai Home gomb

 4. Te fel az USB-kábelt a telefonról a számítógépre vagy a PC nem zene? ha nem tud segíteni, a távirányító, de kevés tarjiu

 5. Anderson - mondta

  Csak a táska nem kétséges telefon app, illetve, hogy mit kémkedik nekem, hogy a telefon az alkalmazásokat a tiszta, hagyja nélkül jobb, nem láttam a TV-ben, hogy az Android telefonok figyeli minden, amit teszünk bennük, táska Mester tisztítsa az eszköztár, hogy elmúlt, hogy kémkedjen nekik, a világ tele van kémkedés, hogy mit csinálnak. Én csatlakozik és nem csinál semmit, hogy akadályozzák a rendszer, és több eszköztár, és minden egy alkalmazás, és nem adja vissza a telefon miatt értelmetlen kb. No Clean Master és minden Android borotva magától. Mielőtt tölteléket minden Advanced Task Killer programokat sebesség memória erősítő, stb. és Android a pokolba. Android nézzük jó érzés, ahogy van

  • Andi`s - mondta

   Anderson túlreagáljuk, és ez nem az első alkalommal.

  • Sokkal jobb, hogy legyen óvatos, hogy alkalmazások telepítése.
   Még mindig nem értem paranoiás, az emberek a tv megmutatja, hogy mi történhet, de nem mondom, hogy sok figyelmeztetést és a biztonsági szint kell eltelnie ahhoz, hogy átvegye az irányítást a telefon.
   Az biztos, hogy telepítse csak játszani tárolni.

  • Mimi - mondta

   Úgy érzi, hogy valakinek nincs más választása, mint hogy utána kémkedjen? :)))))))) Csak nem tolvaj vitatkozol a törvénnyel! Tudod egyáltalán, mennyibe kerül egy perc kémkedés?

 6. Cristian - mondta

  Szia, érdekes oktatóanyag, van egy olyan problémám a Google Play-lel, amely eleve nem akar elindulni, mindig "kényszerített leállítást" ad, annak ellenére, hogy töröltem a gyorsítótárat, és még mindig így van, kérem, ha van valami megoldása, ill. Fel kell-e állítani a telefont? Köszönöm.

  • Andi`s - mondta

   hogy eltávolítsa a Google-fiók (eltávolítani e-mail), amellyel be van jelentkezve a telefonon, majd adja meg újra

 7. Tudom, hogy offtopic-ot küldök, de arra kérném, hogy készítsen oktatóanyagot a saját számítógépén történő tárolásról. Van egy "webhelyem" html-ben (valójában készítettem egy kis felületet, amellyel szeretnék letölteni cuccokat barátoknak)

  • Adrian Gudus - mondta

   Már számos oktatóanyag van ebben a témában. Használja a jobb felső sarokban található keresőmezőt. Keresés: "Hogyan készítsünk egy 1. oldalt" ott van a 2-es, 3-as és 6-os kapu is

 8. Andrew - mondta

  Hello, van egy nagy probléma. Nem tudom frissítéseket apps azt mondja, hogy nincs elég hely az eszközön, hogy a telefon nem tudom, miért. AM 225 mb szabad a telefonon és 1.5 GB USB. Hogyan telepítsem a frissítéseket alkalmazásokat? Mit tehetek? Próbáltam ezt, de hiába mester tiszta, nem hozott eredményt. Nem tudom, mit tegyek, én 10 alkalmazásokat, hogy köze frissítéseket.

  • Adrian Gudus - mondta

   Hiába van több szabad hely az SD-kártyán, az alkalmazások a belső memóriába vannak telepítve. Néhány alkalmazás áthelyezhető az SD-kártyára, ez a lehetőség a Beállítások> Alkalmazások menüben van. Érintse meg a listán lévő összes alkalmazást, és nézze meg, melyik támogatja az SD-kártyára költözést. Ekkor megnyomja a gombot: "lépés SD-kártyára" vagy "mozgatás külső tárhelyre".
   Ön is használja a megnevezett darktremor hangulatot, amely már van egy tutorial, hogy megtalálja a keresési mezőbe a jobb felső sarokban. Ez lehetővé teszi, hogy mozog az összes alkalmazást az SD-kártyára is, ha azok általában nem támogatják ezt.

 9. Adrian Gudus - mondta

  Clean Master használják egy ideje, és ott történt, hogy a pop-up hirdetéseket, hogy megváltozott a böngésző honlapját, vagy mit ne más kényelmetlenséget. Még a felhasználói felületen nem reklámok. Igaz, hogy vannak olyan alkalmazások, amelyek több kárt okoznak, mint hasznot, én is említettem a bemutató, hogy ne használjon olyan feladat gyilkos! Ha kikapcsolja az automatikus opció Clean Master, és ez kézzel havonta egyszer, hogy ezt a munkát, és ne vegyenek részt a semmit.

  • Andrew - mondta

   Fogalma sincs, hol AdrianGudus a módját, hogy telepíteni alkalmazásokat az Android Market vagy a Google Play SD kártya nélkül, közvetlenül őket mozgatni, hogy automatikusan telepíti Valami van egy beállítás a telefon.

 10. Startup Manager mit gondolsz érdemel telepítve?

 11. Andrew - mondta

  Ez a legjobb lehetőség, hogy mozgatni az SD kártyára, nincs alkalmazás 1 MB nem tudja mozgatni azt mondja nekem, hogy nincs hely az SD-kártyán, amely USB bár az alkalmazás 1 MB és 2.5 GB szabad. Szóval, mit tegyek? Vajon az én android valamit?

  • Adrian Gudus - mondta

   Azt javasoljuk, hogy mentse az összes mappát a kártyán a számítógépen, majd újra be a kártyát a telefonba és formázza a kártyát Android.
   Miért ment minden a mappákat a PC-kártya? Mivel a formázás után elveszíti az összes fájlt az SD kártyán

   • Andrew - mondta

    Adrian Gudus Milyen kártyát? Van, hogy a telefon memóriája + memória USB tároló az én Galaxy S II. Vettem a boltban, vagy egy SD-kártyát

    • Adrian Gudus - mondta

     Nos, akkor hová szeretné áthelyezni az alkalmazásokat, ha még nem csatolt SD-kártyát a belső memóriából? Az "USB-tárhely" az SD-kártyára utal, ha nem csatolt SD-kártyát, akkor az megszívja.
     Vannak megoldások, mint a május eltávolítani alkalmazásokat vagy telefonon törléséhez képek, videók, zene.

 12. György - mondta

  Helló, Van-e alkalmazás tisztításra és optimalizálásra? Tovább néztem, és semmi ...

  • Adrian Gudus - mondta

   Nos, ez csak arról szól, hogy az oktató szerint. Hello!
   Csak ezeket a dolgokat, hogy a benyújtott kérelem a bemutató videót.
   Furcsa, hogy néhány román, akár anyanyelvükön érthetetlen

   • György - mondta

    Sziasztok még egyszer, iphone-ra akartam írni, de valószínűleg nem figyeltem semmi másra ... bocsánat;) ... Átfogalmazom, van-e iphone?

 13. Szia Adrian. Mi a telefon nem kíván vásárolni?

  • Adrian Gudus - mondta

   Őszintén szólva én nagyon szeretek mind a HTC egyik hardver tervezés, valamint a második lehetőség az lenne, Samsung Galaxy S4.
   De én vásárolni Nexus 4, mert szeretnék egy tökéletes kompatibilitást a szoftver és hardver eszközök és Nexus megoldást kínál valamit.

   • Adrian Gudus - mondta

    Jelenleg a kezemben van egy Samsung Galaxy Note 8.0 és egy Samsung Galaxy S4, de hogy őszinte legyek, egyáltalán nem vagyok elégedett azzal, hogy az eszközök hogyan reagálnak, hogyan mozog a Samsung által „továbbfejlesztett” operációs rendszerrel.
    Mint egy ötlet, akkor sok lehetőség a hivatalos Samsung ROM, sok nagyon hasznos funkció, sok szoftver implementációk érdekes, de nem túl responzive, és nem működik tökéletesen minden alkalommal.

   • Anderson - mondta

    HTC One X és One simpu ajánlom magam, ez nagyon jó, még mindig a HTC Wildfire és rendkívül jó a jel, összehasonlítva a Samsung, hogy Pope Slam akkumulátort 3G, HTC sokkal jobb jel még a pincében, amely a Samsung nem zéró jel

 14. Adrian Gudus - mondta

  TouchWiz felület és szoftver funkciók által bevezetett Samsung rendkívül agresszív és éhes akkumulátorral.

 15. Köszönöm a választ. Láttam, hogy már elkezdett nőni az ára 4 összefüggés. Várakozás egy olcsó, ha nem december 5 buy összefüggés, amely azt ígéri a kiváló telefon. még mindig ellenállnak s2 galaxisban.

 16. Julian Artene - mondta

  Adrian tényleg szükségem van a segítségedre, akkor minden muuultt rogggg conact maradok mélyen hálás neked, találok az e-mail vagy a Facebook, ahová csak adj egy jelet.
  Kösz!

 17. adrian76 - mondta

  A lányom a Smart 2 gesztus és tedd szőr a telefont, és elfelejtette a jelszót. Hogyan lehet megszabadulni a jelszavát? Megkérdezte a jelszót, és e-mail címet, de nem sikerült. Meg lehet állítani?

 18. A bemutató és néhány javaslatot az új előfizetések az RDS sebessége akár 1Gb / s?
  Érdekelne routerek, és ajánlott alkatrészeket. Valójában minden ajánlást várjuk.
  Megértem, hogy nem mindenki tud alkalmazhatók ezek a vámtételek, mert a saját számítógép vagy router.
  köszönöm

 19. Mihai - mondta

  Kendő, útközben és Galaxy mini s5560 nem tudnak megszabadulni néhány játékot már törölt, és már nem látja a menüt

 20. Mihai - mondta

  Hé, gyerünk samsung S5560 alkalmazás, szeretném, hogy néhány alkalmazás nem már eltávolította, amikor bemegy menü olyan hülye, és igen, én törölte az összes többi

 21. Ervin - mondta

  Milyen szoftvert használ, hogy megtekinthesse telefon képernyőjén a számítógépen?
  köszönöm

  • Adrian Gudus - mondta

   Már van tutorial, hogyan tegye ezt. Írja be a keresési mezőbe jobbra fent: Androidscreencast nyomja meg az Entert, és megtalálja a bemutató!

 22. Hello! Mondd el minden alkalommal, amikor 88 terog dc-90% használt memória, tettem a beállításokat adtam leai memória növelése, de nem tudom, dc mindig a memória majdnem megtelt. Köszönjük!

 23. Adela Benc - mondta

  Szia, van egy kérdésem: Van egy HTC M7 és egy időben, és most megállítani azonnal alkalmazások. Nem tudom, ki lehet a probléma? És ha sikerül megoldani? Köszönöm

  • Adrian Gudus - mondta

   Küldj gyári reset (Gyári beállítások visszaállítása). Ügyeljen arra, hogy csinál egy biztonsági másolatot készíthet fényképeket és a fontos fájlok elvesztek ebben a folyamatban. Ha hát a Google fiók aktivált újraindítása után is ugyanazt a fiókot hozzáadni a Google korábban reset és visszaállíthatja hát a Google fiókjába.

 24. Andrei - mondta

  ceau adrian, van még egy kérdésem. A tiszta mester összeomlik, amikor megnyomja a telefon lendületét, vagy a processzor felforrósodik (elkészül a fekete képernyő), majd megnyomom a homme gombot az alkalmazásból való kilépéshez, különben a fekete képernyő megmarad .... Eltávolítottam az alkalmazást és mindent nem működik ... ..am p5quad ... vagy sok frissítést hajtott végre, csak a telefon támogatja ezeket a frissítéseket? a Google Maps-en és a navinál a frissítések csak előre "köszönnek" a telefonnak "levelezésnek"?

 25. Klemencz - mondta

  a narancssárga zilo esetében nincs semmi kompatibilis? 1 hónapja felújították a szervizben és poros, már nem ragad, a narancssárga logómnál marad, legalább egy kompatibilis cwm-hez, ha tudod ajánlani nekem ... só akkumulátor, kérem egy cwm-t és esetleg root módot, ms fain

 26. Alice B. - mondta

  Üdvözlettel. Sir Adrian, próbálja korlátozni idő szalonképes változatát Linux (live CD / USB), mint alternatíva a Windows. Köszönet előre.

 27. Varariu - mondta

  Szia Nekem van egy probléma, amit nem lehet látni a klipek android tablet Vodafone azt mondja, hogy én kell Adobe tökéletes játékos, de nem engedi telepíteni.

 28. Sorin - mondta

  Szia, Adrian!
  Van egy Samsung J5 2016 és 6.0 van Marshmallaw
  A kérdésem a következő: A telefon fent említett telepíteni flash player, és ha igen, hogyan?
  Nem tudom nézni a konzultáció.
  Köszönjük!

Trackbacks

 1. […] Oktatóanyagok a probléma megoldására. A Memory Map oktatóanyag, az Android Clean Master intelligens lemeztisztítója megtisztít minket a felesleges fájloktól az Android operációs rendszertől. Speed ​​on Android, manuális optimalizálás

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.