A felesleges hulladék tisztítása az android-ban - üres mappák és haszontalan fájlok

A felesleges hulladék tisztítása az androidról
A felesleges hulladék tisztítása az androidról

Mi ez az oktatóprogram (felesleges hulladék eltávolítása android-ban)?

Az oktatóprogramban a haszontalan hulladék eltávolításáról az Android-ban elmagyarázza, hogyan lehet megtalálni / törölni a már nem szükséges fájlokat, mert eltávolítottak alkalmazásokat, és üres mappákat, amelyek már nem használhatók az Androidon.

Hol jelennek meg az üres mappák az Android rendszerben?

Az Android telefonokon és táblagépeken található üres mappák az alkalmazások eltávolításának, a rendszerfrissítéseknek vagy egyszerűen a rendszer telepítése óta ott tartózkodásának eredményeként jelenhetnek meg, és még soha nem használták őket. .

Hol jelennek meg azok az fájlok, amelyekre már nincs szükség az Androidon?

A rendszerfrissítések, az alkalmazásfrissítések és az alkalmazások eltávolításának nyomai olyan fájlokat eredményezhetnek, amelyek eredetileg nem voltak a telepítés részei. Tehát vannak olyan fájlok, amelyek hátramaradtak, és amelyekre már nincs szükség.

Miért használjuk az Android alkalmazásokat a felesleges maradékanyagok tisztításához, ha van egy telefonom, amely ezt teszi?

Mint tudod, az Android egy, de a gyártótól függően számos értelmezési lehetőséget kínál.

Vannak olyan gyártók, amelyek tisztítástechnikát nyújtanak a telefonhoz, de sok gyártó nem rendelkezik, vagy a telefont biztosító tisztító alkalmazásnak egyszerűen nincs tisztítási funkciója. üres mappák.

Úgy készítettem ezt az útmutatót, hogy mind a Samsung, mind a Huawei vagy a Motorola tulajdonos ugyanazt tegye.

Ha telefonján vannak ezek a tisztítási funkciók, akkor rendben van, nem kell többé telepítenie az alkalmazásokat az oktatóanyagba.

"Hallottam, hogy az Android megtisztítja magát."

"A legenda szerint ez ..." Ha ez a hivatalos verzió, mivel az Androidnak nem lenne szüksége tisztító alkalmazásokra, akkor miért marad olyan sok üres mappa és felesleges fájl, amelyekre botlik, amikor valamit keresünk a telefonon?

Minden operációs rendszernek szüksége van időnként egy kis tisztaságra és rendre; Vagyis minden operációs rendszernek kevés figyelmet kell fordítania.

Android tisztító alkalmazások:

Kapcsolódó oktatóanyagok:

Video bemutató - A felesleges hulladék tisztítása az androidról

Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Cristian - mondta

  Üdvözlet Cristi, kérlek, mondja meg, a klipben a fizetett alkalmazást használta ..? Próbáltam, de amikor töröltem, elküldi a vásárlásra, nem tudom futtatni a törlést.
  Köszönöm.

  • Az SD Maid alkalmazás ingyenes verziója van. Az alábbi menüben láthatja, hogy mi működik az ingyenes verzióban, és mi csak a profi verzióban érvényes. Amit tettem, az ingyenes verzióban megy.

 2. Nelu - mondta

  Van samsung s7edge gyökérrel. Egyáltalán nem írja be az első alkalmazást. Maradjon root engedélyen ...

 3. Cristian - mondta

  Az én hibám, pontosan telepítettem a profi verziót, töröltem és telepítettem az ingyenes verziót. Szuper ok md szobalány, de az első alkalmazás 178 hibát talál, de törli a 20-25-t, újra beolvassa és töröl, de nem töröl, megjelenik minden alkalommal vissza, hol tévedek?

 4. Cristi - mondta

  Ne törölje őket

 5. Răzvan Florescu - mondta

  A következő videóban készítsen egy oktatást arról, hogyan lehet sokkal gyorsabban ragasztani a videók teljes sorozatát anélkül, hogy bonyolultabbá válna.

 6. Daros - mondta

  Telepítettem a két alkalmazást, mindkettő tökéletesen működőképes, megtisztították a telefont (LG G7 ThinQ, stock android).

  Köszönöm az oktatóprogramot, Cristi!

 7. Dan drogok - mondta

  Nagyon hasznos alkalmazás
  Köszönöm Cristi

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.