Mintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Comments

 1. Iulian62 - mondta

  Nagyon jó tutorial, vagy egy úgynevezett átmenő fej
  De van egy kérdés Linux útmutatók és kész csak nem ??

  • Adrian - mondta

   Iulian62Nagyon jó tutorial, vagy egy úgynevezett átmenő fej
   De van egy kérdés Linux útmutatók és kész csak nem ??

   Nop ... vagy nem történik meg, és nem lesz vége, elkezdtem "pumpálni", különösen Ubuntu Linux oktatóanyagok múlva

   • Adrian:
    Nop ... vagy nem történik meg, és nem is lesz a vége, ha elkezd "nagyképű" útmutatók Ubuntu Linux különösen most

    Adrian, a következő meg észrevételeit és oktatóanyagok a honlapon, akkor engem kíváncsi Ubuntu. Találd ki, mit csináltam ma? Feltelepítettem az Ubuntut a laptop, mint az Ubuntu alapú rendszernek a Windows vagy amit tudok. És nagyon elégedett vagyok, mint a Windows gyorsabban fut.

    • Adrian - mondta

     Alex:
     Adrian, a következő meg észrevételeit és oktatóanyagok a honlapon, akkor engem kíváncsi Ubuntu. Találd ki, mit csináltam ma? Feltelepítettem az Ubuntut a laptop, mint az Ubuntu alapú rendszernek a Windows vagy amit tudok. És nagyon elégedett vagyok, mint a Windows gyorsabban fut.

     Őszintén még örülök, hogy sikerül felkelti kíváncsiságát, és hogy az emberek kezdenek lassan megnyitni az elmét és a többi valamit Windoze (így mondja a Windows, amikor a Linuxot használók győződve) tettem Ubuntu Desktop Edition egy Asus EeePC 100 vagy 1000XP nem tudja pontosan, és én maradtam PANDA sorozat (ez a kérdés ... ha valami meglep), amikor láttam, hogy a dobozból recuoscut nekem mindent: vezeték nélküli, bluetooth ...

    • Neagh - mondta

     AlexAdrian, a következő meg észrevételeit és oktatóanyagok a honlapon, akkor engem kíváncsi Ubuntu. Találd ki, mit csináltam ma? Feltelepítettem az Ubuntut a laptop, mint az Ubuntu alapú rendszernek a Windows vagy amit tudok. És nagyon elégedett vagyok, mint a Windows gyorsabban fut.

     Mint egy ötlet, akkor vess egy pillantást ide: http://kde.org/announcements/4.4/
     és néhány filmet, remélem, értékelni a Linux és a KDE.

 2. sailorriver - mondta

  Köszönjük!

 3. Vladut - mondta

  Van egy kérdésem ... mi a teendő haza netul a virtualbox Köszönet

  • Adrian - mondta

   Vladut: Van egy kérdésem ... mi a teendő haza netul a virtualbox Köszönet

   Telepítse Guest kiegészítések, amint az a bemutató, privestel egészen !!!

 4. VMware Workstation használata, de abból, amit látok ezzel a programmal, vagy nem tudja telepíteni a Mac OS. (Vagy legalábbis nem láttam ...)
  Ami Sher a valós rendszer és a virtuális, VMware létezik egy intelligensebb funkció - másold be közvetlenül a valós és a virtuális rendszer (mint másolni bármelyik partíció).

  • Iani - mondta

   Vali Hi, én is mondani, hogyan kell csinálni ezt a másoló rendszer a virtuális valós
   köszönöm

   • Adrian Gudus - mondta

    Pontosan ez volt látható a bemutató. Ha a másolni kívánt fájlokat másolni / beilleszteni, akkor telepíteni kell Guest Additions (ha használ VirtualBox) vagy WMware Tools (ha használja WMware Player) az operációs rendszer a virtuális gép, amint és látható tutorialuul videó előtt.
    Miután eleget tett az (Install Guest kiegészítések vagy VMware Tools az operációs rendszert a virtuális gép), egyszerűen jobb klikk a minden fájlt / mappát az aktuális operációs rendszer, akkor megy a virtuális és illessze be az asztali vagy mappa az operációs rendszer telepítve a virtuális gép

 5. Bulgac - mondta

  kemény.

 6. tréfacsináló - mondta

  Kösz srácok!

 7. Compliact is, én a egy képet, amit meg kell programokon keresztül UltraISO rögzítse, majd a virtuális rendszert, és nem állni, így seruiesc így.

  • Adrian - mondta

   Deca: Túl compliact, én a egy képet, amit meg kell programokon keresztül UltraISO rögzítse, majd a virtuális rendszert, és nem állni, így seruiesc így.

   Ez nem bonyolult egyáltalán !!! Ala mappát beállítani csak egyszer !!! Tudom, hogy ez a kép az ISO és tömöríteni archív ISO (ISO formátum tömörítési így egy archív) uiesti 30 megosztott mappát, de nem szükséges. Elég megosztani uiesti egy mappát, amikor szüksége van ... buta filmek, szoftverek és fájlok vannak ... vagy a gyermekeiket, és ennyi.

 8. Adrian BitDefenter láttam, hogy már telepítve van! Senki sem egy bemutató róla? Mit gondolsz róla? Szeretnék választ tőled rig daru Cristi vagy ha Boby Michael! Kérjük szépen, ahogy még soha nem próbáltam!

  • Adrian - mondta

   BGDAdrian BitDefenter láttam, hogy már telepítve van! Senki sem egy bemutató róla? Mit gondolsz róla? Szeretnék választ tőled rig daru Cristi vagy ha Boby Michael! Kérjük szépen, ahogy még soha nem próbáltam!

   Légy türelmes lesz egy bemutató róla. Házasodik senki tetszett, és én még mindig nem tetszik BitDefender.

 9. costel08_78 - mondta

  Nagyon jó bemutató gondolat nem tudja, hogy még én is gondolkodtam, hogy hogyan kell egy igazi prg rendszer és azokat virtuális hogy már nem keres net..Mult sikeres év continuare.Eu nagyon általam anvatat erről többet sait.Daca amire emlékezett VMware lehet csinálni jövőre, és egy bemutató erről program.Va köszönhetően

 10. cretz - mondta

  Re: Köszönet videototorial, beszélt a segítséget én kitaszították a Windows lelkesedik Ubuntu, szeretem, ez lesz a jövőben a Windows kevesebb. Remélem, hogy videotutoriale Ubuntu várom. Köszönöm.

 11. Én is szeretnék egy tutorial BitDefender Total Security 2010, nem igaz?

  • Adrian - mondta

   SRJHadd kap egy tutorial, hogy a BitDefender Total Security 2010, lehet ez?

   Igen, olvassa el, mit mondtam fenti észrevételek 5 nem? Lehetséges ez?

  • Francisc - mondta

   SRJHadd kap egy tutorial, hogy a BitDefender Total Security 2010, lehet ez? Idéz nekem

   De már fel a helyszínen, sok termékek Bitdefender? Mindannyiunknak lehet egy kellemetlen meglepetés ezeket a termékeket. Én nem feltétlenül beszélek a minőség, hanem a komplexitás (előállított nehéz, nehéz beállítani, a "fontoskodó" erőforrás-felhasználás elég a PC-s környezetben, stb.) De ha a moderátorok hajlandó, hogy egy bemutató, akkor csináld. "A kereslet magas, és változatos" hogy legyen türelemmel.

 12. maximális - mondta

  fogadtatás

  f jó és ez videotutorial ... .felicitari

  előre és egy vendég Adalékok a virtuális Ubuntu a ... .Ha

  ha azt kérték, vagy nem bocsánatot ...

  köszi

 13. Francisc - mondta

  Ki izgatott Bitdefender termékek élvezze egy év szabad engedély BitDefender Internet Security termék 2010 az alábbiak szerint:
  1) Termék Letöltés: http://www.bitdefender.ro
  2) A részleteket itt:
  "Sirburuslan"

  • FranciscKi izgatott Bitdefender termékek élvezze egy év szabad engedély BitDefender Internet Security termék 2010 az alábbiak szerint:
   1) Termék Letöltés: http://www.bitdefender.ro
   2) A részleteket itt:
   "Sirburuslan"


   Megkérdeztem a 1000 alkalommal ne tegye linkek mindenféle oldalakat, akkor fel linkeket a helyszínek, mint:
   bitdefender.ro, kaspersky.com, nvidia.com stb, de nem más oldalakra, ha a webhely, amely összekapcsolja megragad holnap adathalász? Ezután videotutorial.ro látható lesz, mint a helyszínen, hogy a látogatóknak, hogy adathalász oldalak, és akkor tedd magad nálunk!
   Akkor hivatkoznak oldalak ismert, de nincs helye a ki tudja, milyen weboldalak, amelyek nem a bizalmat.
   Nem akarom megbántani a webhely rendszergazdája fölöttem, de nem volt ideje, hogy ellenőrizze minden oldalon kézzel, nem akarom, hogy megértsék, hogy a helyszín felett van rossz szándék, beszélek általában.
   Francis, most hoztam ezt a megjegyzést a spam, ne kérjen annyi hivatkozások a szövegben, ha azt szeretnénk, hogy küldjön valakit valahová tegye területén idézőjelbe, például „videotutorial.ro” nem „https://www.videotutorial.ro ”.

 14. Dragos V - mondta

  Érdekes. Köszönöm.

 15. Francisc - mondta

  Több ezer kifogások nem történhet meg újra. Nem volt szándékos, de nem voltam óvatos. Igaz, amit mondasz, és köszönöm a korrekciót és figyelmeztetést. Megértem, és megfelelnek nekem.

 16. maximális - mondta

  és gratulálok ehhez videotutorial

  előre és egy "vendég kiegészítések" Ubuntu virtuális OS XP vagy bázikus 7

  Elnézést kérek, ha ez is kérdezte, már megtörtént, vagy

  köszi

 17. Valik - mondta

  Hi Van egy olyan probléma virtuális box.Cand kezdeni a virtuális doboz automatikusan szünetelteti Abból, amit lehet?

  • Adrian - mondta

   ValikHi Van egy olyan probléma virtuális box.Cand kezdeni a virtuális doboz automatikusan szünetelteti Abból, amit lehet?

   Nem elég RAM memóriát a virtuális gépek, ha Creato !!! Így futtatni rendesen a virtuális rendszert kell legalább 1G VirtualBox ram PC FIGYELEM valós és virtuális gép nem tudja kiosztani több mint a felét az értékét valós RAM, hogy a pc van.

   Tehát, ha 1G igazi RAM, virtuális gép nem tud hozzárendelni több mint 500MB. Ha nem tudja kiosztani több RAM a virtuális gép a fenti szövegben bemutató bemutatása linkek bemutató készlet VirtualBox

 18. Valik - mondta

  Ms adrian.Aveam mint 512 RAM memóriát virtuális gépek a valós rendszer mi 1G ram.Rulez rendszer Operációs rendszer Windows XP SP valós 3 7 Amikor játszik a valódi Windows ez nem volt probléma az én virtuális box.Totusi nem veszik észre, ahol lehet ez problema.Oricum ms, mint még néhány csodálatos dolgot aici.Am nézte át 60% -át útmutatók

 19. Razvan - mondta

  Nekem van egy probléma, és menj a virtuális doboz numerge több 500 ram lehet tudni, hogy több.

  • Adrian - mondta

   Razvan: Nekem van egy probléma, és menj a virtuális doboz numerge több 500 ram lehet tudni, hogy több.

   Olvassa el a választ Valik (a 4 fenti megjegyzések)
   READ észrevételeit, mielőtt a hozzászólásod !!!

 20. Catalin81 - mondta

  turorialul hasznos! bár nekem nem megy úgy, ahogy az ötlet. Telepítettem a VirtualBox jelenleg nincs PC, de szeretném tudni, hogy ha működik megosztott egy egész partíciót.

 21. Zuni 2009 - mondta

  Hi srácok Van egy kérdés, amit lehet menteni a számítógépes oktatóprogramok neu lenne jó ötlet elmentheti őket a számítógép? Te mit gondolsz?

  • Francisc - mondta

   Zuni 2009Hi srácok Van egy kérdés, amit lehet menteni a számítógépes oktatóprogramok neu lenne jó ötlet elmentheti őket a számítógép? Te mit gondolsz? Idéz nekem

   Nem. Nem jó ötlet. A weboldal elérhető non-stop. Ki kell tájékoztatni megteheti bármikor.
   De át ezt számtalanszor és az országok, amelyek a NO.

  • Adrian - mondta

   Zuni 2009Hi srácok Van egy kérdés, amit lehet menteni a számítógépes oktatóprogramok neu lenne jó ötlet elmentheti őket a számítógép? Te mit gondolsz?

   Nem vagyunk, és soha nem egyeztetett a letöltés videó útmutatók ezen az oldalon, ha valaki letölti valami ezen az oldalon, akaratunk ellenére, hogy azt ellopják.
   Miért próbálja ellopni tőlünk? Igyekszünk segíteni, és segíteni mindenkinek.
   Nem kell félni, nem fog bezárni videotutorial.ro soha, soha nem fog számíthatnak fel díjat belépő ezen az oldalon.
   Bárki beléphet bárki, bármikor nézni minden tutorial videotutorial.ro.
   Resepectati munkánkat, és tiszteletben tartjuk, mint te biztosítva a legjobb minőségű adatok könnyen emészthető formában.
   Befejezés újonnan gondolkodásmód kommunizmus, amikor az emberek hajlamosak félni és burdusasca hűtőszekrény, akkor már nem talál ételt a boltban a következő napon.
   Azok nap telt el, van, hogy sokkal nyugodtabb most.
   Ne aggódj, videotutorial.ro lesz nyitva, amíg az emberek szüksége van ránk.
   Mi nem adjuk honlapon!
   Nem zárja be az oldalon!
   Mi nem számol!
   Lesz non-stop nyitva!
   Meg lehet nézni video tutorials bármikor!

 22. Valik - mondta

  „Zuni 2009” Tényleg sajnálom testvére nem kell ilyesmi, ez azt jelentené, hogy az emberek degeaba.Habar fiúk nem kell dolgozni, mint nehéz megvalósítani egy tutorial.Chestia letöltésével oktató van, mint a yo Köpök a leves

 23. Laurn - mondta

  Minden relatív ebben a világban, és az emberek szubjektív az, hogy a világot a saját szempontjából vedere.Daca nem lehet letölteni a videót már nem maradt (így a szabályok tulajdonosa) conformeaza.Dar néhány válik irritált mások úgy vélik, hogy a adna ingyenesen letölthető tűnik azonnal nagy részét-uiala az ODC és ki tudja, hol a neten, hogy ez jó, és az érdeklődés is menj máshova, és azokat a videotutorial szükség "KÖZÖNSÉG" őket az udvaron, és ezért hozták létre ezt a helyet is beszélve, hogy site.Nu május (láttam a saját szememmel), egy időben (a incepturi) a gyerek egyszerűen csak a munka e szerzők és a kész-mail A f ismert román oldalon az ő nevében, így azok közvetlenül a videutuorial.ro

  • Adrian - mondta

   LaurnMinden viszonylagos ebben a világban, és az emberek szubjektív az, hogy látni a világot az ő szempontjukból vedere.Daca nem tudja letölteni a videót, hogy ne maradjanak (így a szabályok a tulajdonos) irritált mások úgy vélik, hogy conformeaza.Dar ha adna ingyen letölthető tűnik azonnal remek részvény-uiala az ODC és ki tudja, hol PENET azon a nagy és a kamatok menj máshova, és azok honnan videotutorial szükség "Közönség" őket az udvaron, és ez miért hozta létre ezt site.Nu már tenni számít (láttam a saját szememmel) egy időben (a incepturi) egy trükk egyszerűen csak a munka ezen a szerzők és a poszt kész-on tökéletes hely ismert román nevét, így azok közvetlenül a videutuorial.ro

   Ez könnyen megoldható, hogy kérje, hogy lopni ... de nem tudom, milyen lenne azok számára, akik oktatóanyagok a saját PC, állvány dolog körül, olvasnak dolgozni, hogy pénzt fizetni a szervert, hogy 7000 emberek, akik INGYENES óra és mások, hogy jöjjön, és ellopják a munkáját, és amit fentebb már említettük, hogy tegye munkájukat mások nevében. Kíváncsi vagyok, milyen érzés az adott körülmények között zuni2009 hó felett ... hogy semmi sem működik, mivel küzd, hogy bolond másokat gúnyolni munkáját? Ez az, amit érzek, amikor egy éhes jönnek és kérdezik letölt egy dolog nekem dolgozott. Nézd Astoria mert néha ülni, és arra gondolok, hogy csinálnak is igaz-e menni vagy sem.

   • Francisc - mondta

    Adrian: Ez könnyen megoldható, hogy kérje, hogy lopni ... de nem tudom, milyen lenne azok számára, akik oktatóanyagok a saját PC, állvány dolog körül, olvasnak dolgozni, hogy pénzt fizetni a szervert, hogy 7000 emberek, akik INGYENES óra és mások, hogy jöjjön, és ellopják a munkáját, és amit fentebb már említettük, hogy tegye munkájukat mások nevében. Kíváncsi vagyok, milyen érzés az adott körülmények között zuni2009 hó felett ... hogy semmi sem működik, mivel küzd, hogy bolond másokat gúnyolni munkáját? Ez az, amit érzek, amikor egy éhes jönnek és kérdezik letölt egy dolog nekem dolgozott. Nézd Astoria mert néha ülni, és arra gondolok, hogy csinálnak is igaz-e menni vagy sem. Idéz nekem

    "Mi bácsi zuni2009 érezni az adott körülmények között a fenti"? Re: haj egy csomót f ... és ... a "kötni".

 24. ÉN használ VMware (ingyenes változat), és őszintén szólva én jobban megy DESC Virtual Box és kevesebb erőforrást. Mit gondol? Készíts egy bemutató a VMware?

 25. Iulian - mondta

  ... Vigyázz mit letölteni egy fájlt, amely ütés a ködben egeret a laptop, hogy az egyik szereplő laptop ... el a rendszer-visszaállítás, ha van, és ha nem teljesen Vista helyreállítási

  • Francisc - mondta

   Iulian... Vigyázz mit letölteni egy fájlt, amely ütés a ködben egeret a laptop, hogy az egyik szereplő laptop ... el a rendszer-visszaállítás, ha van, és ha nem teljesen Vista helyreállítási Idéz nekem

   Egyértelműbbé válik. Írja le a problémát, mint tudjuk. Mit lehet távolítani, ha a fertőzés ... vagy tudassa velünk, amit akart? Mi a fájlt? Hogyan? Válasz, kérjük, ha tudja, vagy ha tudjuk dokumentálni.

  • Francisc - mondta

   Iulian... Vigyázz mit letölteni egy fájlt, amely ütés a ködben egeret a laptop, hogy az egyik szereplő laptop ... el a rendszer-visszaállítás, ha van, és ha nem teljesen Vista helyreállítási Idéz nekem

   Mondja el, hogy mit szól pontosan? Hogyan előzhetjük meg, hogy a fertőzés? stb

 26. marian - mondta

  Hello Nekem van egy probléma, a Windows rendszer, 7 igazi ultimátum, és a virtuális gép telepítettem a Windows 7 Extreme Edition, most a PC kemény lépés, hogy mit kell tennie, hogy mozgatni a jobb?

  • Adrian - mondta

   marian: Hello Nekem van egy probléma a Windows rendszer I 7 igazi ultimátumot, és én telepített Windows virtuális gép 7 Extreme Edition, most már a pc mozog nagyon nehéz, mit kell tennie, hogy mozogni maibine ??

   Amíg már megkezdődött, és a rendszer normális mozogni a virtuális PC kemény valós rendszer erőforrásait használja, nem logikus? Ala gondolja, ahol a virtuális RAM és a processzor vesz éterben? nehogy az igazi férfi?

 27. Marius - mondta

  Hi barátok. Van egy kérdésem, hogy ha: Nem tudom, mit tettem Bios, bezárom pc'ul, és akkor jön az iskolába 14: 00 látni nyitott.
  Van testvérek, én testvérek, a szülők nem tedd azt. Egyszer próbáltam húzza ki a hálózati (OFF) állapotban, akkor nincs gond. De amíg a nyílt forráskódú (Delux 450 W), mikor jön az iskolába nyitott pc'ul "egyedül"
  Mi lenne a probléma után a szavakat?

  • Neagh - mondta

   Marius:
   Hi barátok. Van egy kérdésem, hogy ha: Nem tudom, mit tettem Bios, bezárom pc'ul, és akkor jön az iskolába 14: 00 látni nyitott.
   Van testvérek, én nővérek, a szülők nem tedd meg. Próbáltam egyszer áramtalanítania (KI), majd leült gondtalan. De amíg az alapjául szolgáló nyílt forráskódú (Delux 450 W), amikor hazaértem az iskolából megnyitja pc'ul "egyedül"
   Mi lenne a probléma után a szavakat?

   Azt mondom, hogy keressen lehetőséget a BIOS Wake on Lan és tiltsa felvette, és meglátjuk, mi történik.

 28. Nos megpróbálom türelemmel .és remélem, hogy megvédje tutorialu

 29. victorstoicescu - mondta

  fogadtatás
  azt lehet frissíteni (szinkron ég meghajtó ???) Próbáltam, de nem megy el, talán nem beállítás megfelelő ??
  köszönöm
  A bemutató lehet csinálni ,, mondta sync "az oldalon ...
  Próbáltam csak az égen ... tudnak? /
  köszönöm

  • Adrian - mondta

   victorstoicescu: salut
   azt lehet frissíteni (szinkron ég meghajtó ???) Próbáltam, de nem megy el, talán nem beállítás megfelelő ??
   köszönöm
   A bemutató lehet csinálni ,, mondta sync "az oldalon ...
   Próbáltam csak az égen ... tudnak? /
   köszönöm

   Mit akarsz csinálni használni Dropbox vagy SyncToy amelyek már tutorial, Găeşti a doboz "keresés videotutorial.ri ..." a jobb felső sarokban, írja oda: SyncToy, akkor adjuk meg és meg fogja találni.

 30. Razvan - mondta

  Nekem van egy probléma: Telepítettem fedora 12 virtuális mezőbe, és nem tudom, hogyan kell telepíteni Guest Additions, hogy én is használni, és megosztani a rendszerek között, különösen a Vendég instaleza illesztőprogramokat. Tud valaki segíteni nekem előbb?

 31. nyugtáztam - mondta

  @Razvan néz itt Keresse meg a választ a kérdésre

 32. Razvan - mondta

  Sami tudja megmondani, mi ez nagyon szép kurzorhasználathoz.

 33. Viorel - mondta

  Gratulálunk minden tutorials eddig, de van két kérdés Sun Virtual Box:
  1. Telepítettem Guest Kiegészítések, aztán fel a virtuális NIC ip, átjáró és a DNS, de nem működik egyáltalán. Ha a ping gateway adj választ. Ahol baj van?

  2. Nem értem, miért ragaszkodik? Követnie kell bizonyos lépéseket?

  Köszönet előre.

  • Adrian - mondta

   Viorel: Gratulálunk minden tutorials eddig, de van két kérdés Sun Virtual Box:
   1. Telepítettem Guest Kiegészítések, aztán fel a virtuális NIC ip, átjáró és a DNS, de nem működik egyáltalán. Ha a ping gateway adj választ. Ahol baj? 2. Nem értem, miért ragaszkodik? Követnie kell bizonyos lépéseket? Előre is köszönöm.

   Semmi bonyolult nincs szükség semmilyen beállításokat, hogy internet, meg kellett hagynia mindent úgy, ahogy volt, érintetlen alapértelmezett beállítás, hogy jön a VirtualBox, és ha megnyit egy böngészőt látott net. Először nézd meg, hogy működik, és akkor, ha nem, lásd ez az oka, hogy miért jártál a beállításokat anélkül, hogy ellenőrzése az alapértelmezett, ha már net?

   Mivel az USB flash meghajtót a rendszer működése a virtualbox a jobb alsó sarkában az ablak néhány ikon, egy hardver, egy CD-ROM-on, az egyik, a másik a hálózati és USB. Bagi bot, majd jobb klikk az ikonra, majd jelölje be az USB blabla ... és látni fogod, hogy ...

 34. Viorel - mondta

  Köszönöm a tanácsot. Sikerült, és internetes honlapján és a bot.

 35. daniel - mondta

  Kérjük Spunta meg, hogyan osztom között Linux (CentOS) telepített VB és a Windows instlat az igazi autó?

 36. gabriel - mondta

  Hi! Nekem van egy probléma: nem tudom, hogyan kell megosztani között az operációs rendszer és a VirtualBox valós és a virtuális rendszer (OS VirtualBox Ubunt 9.04) szép !!!!! Kérem segítsen !!! VA KÖSZÖNJÜK !!!!

 37. mycutzu - mondta

  Adrian hello! Mivel egy tutorial, hogyan lehet igazi részesedése között az operációs rendszer (Windows XP az igazi) és egy virtualbox (egy ubuntu vitualbox 9.04) ??? várt választ! Köszönjük!

 38. vlad kakukk - mondta

  Ez nem ugyanaz a verzió

 39. Nicusor - mondta

  Helló,

  Nem értem a dolgot. Tegyük fel, hogy van egy számítógép telepített Windows 7 (az igazi). VirtualBox van telepítve XP operációs rendszer (virtuális). OK. OS VirtualBox virtuális XP esetén az automatikus telepített programokat az aktuális operációs rendszer, azaz a Windows 7? Vagy kéne telepíteni az új programokat VirtualBox például az Adobe Flash, Acrobat, DirectX, Word, audio programok és videokártya-illesztőprogramok, programok Word, Nero, Avira, filmlejátszó, Firefox, stb

  • Adrian - mondta

   Szia, nem értem a dolgot. Tegyük fel, hogy van egy számítógép telepített Windows 7 (az igazi). VirtualBox van telepítve XP operációs rendszer (virtuális). OK. OS VirtualBox virtuális XP esetén az automatikus telepített programokat az aktuális operációs rendszer, azaz a Windows 7? Vagy kéne telepíteni az új programokat VirtualBox például az Adobe Flash, Acrobat, DirectX, Word, audio programok és videokártya-illesztőprogramok, programok Word, Nero, Avira, filmlejátszó, Firefox, stb

   Mit túl sok !!! Talán ez lehet a jövőben ... valahol ... Igen, meg kell telepíteni a szoftvert és a virtuális rendszer.

 40. Adrian - mondta

  Drivers nem kell virtuális rendszer, mint vendég kiegészítések telepítés, vendég kiegészítéseket tartalmazó csomag minden szükséges (illesztőprogramok és minden, ami szükséges, hogy hozzon létre, vagy nem egy kapcsolat a valós és a virtuális rendszer)

 41. Nicusor - mondta

  Adrian Scuzama 2 beléptem a második bemutató, amelynek neve hasonlít, ahol írtam, és nem tudja, hogy küldjenek-e raspunsul.Multumesc. Kérdés. Van egy program, amit tehetünk, a virtuális optikai meghajtó típusa CD-ROM, DVD-ROM-ot a számítógép? Például a játék telepítése után az első lemez, újra és törli a kép jelenik meg, és megkérdezi, hogy bevezesse a második lemez 2, a probléma, hogy én nem akarom, hogy ezt a lemezt, amelyen 2 6,7 Gb egy üres DVD 8,7 Gb. Köszönöm

  • Adrian - mondta

   Adrian Scuzama beléptem a 2 század bemutató, amelynek neve hasonlít, ahol én írt, és nem tudja, hogy az elküldött raspunsul.Multumesc.Intrebare. Van egy program, amit tehetünk, mint a virtuális CD-ounitate optika, DVD-ROM-ot a számítógép? Például a játék telepítése után az első lemez, a kép megjelenik az újra és törli, és kérdezi, hogy vezessenek be és 2 th lemez probléma Canu Azt szeretnénk, hogy ez a lemez 2 amely 6,7 Gb DVD üres 8,7 Gb . köszönöm

   Igen, vannak, mint az emberiség és a föld ... mert PC ???

 42. Razvan - mondta

  Üdvözlet Adrian, Mindig elfelejtem, hogy videotutorial.ro egy darabig, és azt akarom mondani, hogy az egyik legyen nagyon jó, hogy megtudtam, sok jó dolgot, és segít itt, köszönöm, és gratulálok a efort.Am kérdése van, kérjük, ha lehet, én 7 Windows Enterprise, telepítettem egy OS VirtualBox bactrack3, és nem megy instales Guest Additions, azt mondja, nem tudja csatlakoztatni a kép C, így. pls segítsen nekem ( lehet bactrack3?)., és még mindig van valami, amit olvastam és láttam a bemutató, hogyan kell kezelni az USB, de még így is egy USB wifi antenna és bactrackul a VirtualBox nem látja, mi van ugye? köszönöm ..!

 43. Alexandru - mondta

  Nem kezeli a problémát. Van xp, és a virtuális nyerek 98. és nem osztom meg a fogantyút. Feltelepítettem a vendég kívül, de ne hagyj el, és azt mondja: Nem lehet csatlakoztatni a CD / DVD image C: \ PROGRA ~ 1 \ V \ Virtual 1 ~ \ VBoxGuestAdditions.iso a gépen 98. Szeretné, hogy erő rögzítő a médium?

  és ha adok és adok körülbelül azonos erő leválasztani: nem sikerült csatlakoztatni a média / hajtás "C: \ PROGRA ~ 1 \ V \ Virtual 1 ~ \ VBoxGuestAdditions.iso (VERR_INVALID_FUNCTION)

  Nem megy a windows 98 vagy tévedek valahol?
  Várok választ, ha tudsz! köszönöm

 44. Adrian ahol welpaiperul üdvözlő hogy az ubuntu?

 45. Ichim - mondta

  Szeretném, ha tudod, hogy egy bemutató, hogyan kell megosztani a virtuális doboz ablakok Telepítettem pontosan 95.Mai win95 virtuális doboz, és szeretnék futtatni egy programot

  • Adrian admin - mondta

   Ichim: Szeretném, ha tudod, hogy egy bemutató, hogyan kell megosztani a virtuális doboz ablakok Telepítettem pontosan 95.Mai win95 virtuális doboz, és szeretnék futtatni egy programot

   Te adtad játszani a bemutató, akkor nézett fej-farok? Mi lehet a baj? Adj játék a videó bemutató (csak úgy, mint te a YouTube-on), és privestel, ez román.

 46. valy28 - mondta

  Salut! Van egy kérdésem. Lehet telepíteni a TV tuner az operációs rendszer VirtualBox, mert megpróbáltam, de nem találja a TV-kártya az eszközkezelőben, így tudok telepíteni az illesztőprogramokat. Köszönjük!

 47. Costel 2 - mondta

  Boldog születésnapot!
  És én mégis sikerült egy operációs rendszer Virtual Box.
  Telepítettem a legújabb verzió a román nyelv és nem találják, Install Guest kiegészítés.
  Köszönjük!

 48. Costel 2 - mondta

  Bocs, nem vagyok kész. Azt hitték virtuális ablak rendszer, a program ablakát.
  OK.
  Ha egyenlő memóriát foglalni, ami mozog a jobb?
  Ott kísértés, menjünk virtuális barátok, hogy nem látni, milyen programok futnak minket (főleg a fejet)!
  Köszönöm szépen!

 49. lélek - mondta

  Szia, én vagyok újszülött, és telepítettem a VirtualBox. Works és Stot rendben. Én feltett kérdések. Ha eltávolítja az aktuális operációs rendszer virtuális gép befolyásolja a letelepedés? Ha igen, milyen trebuiesa csinálni? Gratulálunk minden, amit csinál. Köszönöm.

  • AdrianGudus - mondta

   lélekSzia, én vagyok a kezdő és a telepített VirtualBox. STOT- működik, és rendben van. Van egy kérdésem keresztül. Ha eltávolítja az operációs rendszer a valódi áttelepítés befolyásolja a virtuális gép? Ha igen, milyen trebuiesa csinálni? Gratulálunk minden faceti.Multumesc.

   Ha a virtuális kép, virtuális merevlemez (.vdi) menteni egy másik partícióra (kivéve C), ha reinstaa igazi Windows csak ki kell újratelepíteni VirtualBox, hogy hozzon létre egy új virtuális gépet, és kapsz a teremtés válassza virtuális merevlemez használata a meglévő merevlemez kiválasztásához a merevlemezen már létrehozott VirtualBox az, amit meg kellett. És ennyi, akkor nem kell telepíteni sistemul..vei képes elindítani, és minden rendben lesz, mint volt

 50. marian - mondta

  bv ms :)

 51. Sandu - mondta

  szia köszönöm, amit nem értünk .A tessék, hogy a tutorial, hogyan kivonat drivarele működését köszönhetően sis

 52. Sámuel - mondta

  Helló egy olyan program, mint a VirtualBox "VMware" lehet tenni róla, és a bemutató.

 53. polferis - mondta

  Üdvözöllek! Nem tudom telepíteni a virtuális vendég ORACLE aditions boksz, rákattintok, hogy lehetőséget, és semmi! MARIAN GUDUS, tudsz segíteni? Kérjük, telepítettem ENTERPRISE x86 de nem tudja telepíteni aditions vendég ...... ..
  Beszélve arról, hogy engem a pokol virtuális változata helyett a doboz 4.0.7 4.0.8
  A régi telepítem ... de én nem az a verzió, és ha veszek egy másik. Kérem ...

  • AdrianGudus - mondta

   polferis:
   Üdvözöllek! Nem tudom telepíteni a virtuális vendég ORACLE aditions boksz, rákattintok, hogy lehetőséget, és semmi! MARIAN GUDUS, tudsz segíteni? Kérjük, telepítettem ENTERPRISE x86 de nem tudja telepíteni aditions vendég ...... ..
   Beszélve arról, hogy engem a pokol virtuális változata helyett a doboz 4.0.7 4.0.8
   A régi telepítem ... de én nem az a verzió, és ha veszek egy másik. Kérem ...

   A válasz akkor bemutató video oktatóanyagokat nem fut! A nevem Marian !!

 54. polferis - mondta

  Adrian Sajnos lekéstem a nevét. Sikerült a vendég kiegészítéseket. A hiba az volt az enyém, mint én neaparandu Wizzard nem várható a pop-up "run vendég kiegészítések", és indítsa újra a virtuális PC-n. Még egy biztonsági mentést Clonezilla és virtuális és valós. Úgy gondolom, hogy jobb, mint Acronis ad sok hiba. A másik dolog: tudni, hogy nem görgetni videotutorialele. Ha időm engedi látni őket, ha nem, nem! Köszi szépen, nagyon sokat tanultam tőled!
  PS.sistemul virtuális telepítettem nélkül a "rendszer-lefoglalt 100MB" Egy barátom azt mondta nekem, hogy nem fog működni, akkor újra kell telepíteni, formázni havonta. Tudna adni egy személyes vélemény kell számolni ptr f.mult engem. Várjon ....

  • AdrianGudus - mondta

   polferis:
   Adrian Sajnos lekéstem a nevét. Sikerült a vendég kiegészítéseket. A hiba az volt az enyém, mint én neaparandu Wizzard nem várható a pop-up "run vendég kiegészítések", és indítsa újra a virtuális PC-n. Még egy biztonsági mentést Clonezilla és virtuális és valós. Úgy gondolom, hogy jobb, mint Acronis ad sok hiba. A másik dolog: tudni, hogy nem görgetni videotutorialele. Ha időm engedi látni őket, ha nem, nem! Köszi szépen, nagyon sokat tanultam tőled!
   PS.sistemul virtuális telepítettem nélkül "rendszer fenntartott 100MB" Egy barátom azt mondta, hogy nem fog működni, akkor újra kell telepíteni, formázott havonta. Tudnál egy személyes vélemény, kell számolni ptr f.mult rám. Várni ....

   Azt 7 Windows partíció nélkül 100MB hónapokig és mi még nem találkoztam semmilyen problémát. Nem hajlik fül minden neavizatii.

 55. polferis - mondta

  Köszönöm szépen Adrian, én, és kapok egy Vista telepítését Enterprise tárgyalás 90 nap. Egészség és annyi videotutoriale!
  Ritkán, amit csinálsz, akkor érdemes minden tekintetben!

 56. Cristi vagy Adrian * van egy probléma ... kérem, segítsen nekem ... ha tudsz. ... Könyörgöm telepíteni a Windows WM Ware 7 játékos menni, és aero windows partíció, de ha kap, hogy ez az, amikor meg kell választani, melyik partíció kell telepíteni a Windows, hogy a lista üres. kérjük, ha tud segítsen nekem ... Köszönöm!

  • AdrianGudus - mondta

   vlad:
   Cristi vagy Adrian * van egy probléma ... kérem, segítsen nekem ... ha tudsz. ... Könyörgöm telepíteni a Windows WM Ware 7 játékos menni, és aero windows partíció, de ha kap, hogy ez az, amikor meg kell választani, melyik partíció kell telepíteni a Windows, hogy a lista üres. kérjük, ha tud segítsen nekem ... Köszönöm!

   A hamarosan, hogy egy tutorial arról VMWare Player. A legvalószínűbb, holnap.

 57. dieday - mondta

  Szia, Adrian ahol található Sun VirtualBox letöltés?

 58. Adrian Gudus - mondta

  A dieday: írj a Google "VirtualBox" nyomja meg az enter gombot, és elérheti az első eredmény a szabad szoftver

 59. 1oarecare - mondta

  Köszöntelek és tiszteletben munkájukat. Van-e bármilyen módon, hogy kábel internet használata Windows valódi és internet botot használnak a virtuális doboz?

 60. Hogy ez valós részesedése közötti az operációs rendszer és a VirtualBox?
  Úgy értem le a virtuális eltávolítására [mentés] valós

nézőpont

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.