A legjobb Android tabletta (minőség és az ár)

Kedves barátaim, ma azt látjuk, akik a legjobb tablettát a piacon (minőség-ár), nem dobott pénzt az ablakon.
Emlékszem, amikor megkaptam az első tablet, Asus TF volt 101 volt a kezdete Android tabletta. Őszintén szólva, én nem nagyon tetszett, hanem a feleségem és a lányom volt őrült, alapvetően verte meg. Rájössz, az összes internet volt a lábuk. Addig legkényelmesebb élmény volt a laptop, hogy nehéz volt, kényelmetlen, és több mint nagyon forró.
Most tabletta általánosak, bárki vesz egy tablettát, és minden információ a ujjbeggyel. Mit keresnek a tabletták és azok használatáról, az más kérdés. Most Facebook = internet és az internetes = Facebook, Facebook úgy tűnik, nem néz ki túl bárki bűnt, de nem akarjuk, hogy menjen tovább.
Hogyan kell az árakat 4 éve?
Ha első fizetés egy tablet körül 1000 dollárt, tabletták és most meg 50 dollárt. Természetesen 50 tabletta dollárt néhány viccet, ezért én nem ajánlom. Nem tudom ajánlani valamit, hogy én személyesen vásárolni.
Tabletta számos módja!
Azok számára, akik nem ismerik a technológiát, azt fogja mondani, hogy három fő operációs rendszerek:
1. iOS (iPad, iPad mini)
2. Android (Android tablet, 80% -a)
3. A Windows 8 és 8.1 (még nem túl népszerű)
Én nem ajánlom tablettát értékesített márkanevek alatt "tapasztalatlan". Ha azonban vonzotta az alacsony ár, meg kell várni, hogy instabil szoftver, hardver és szoftver hibák, a támogatás hiánya a közösség.
Én ajánlásokat alapulnak őszinteség ma és a tapasztalat, én nem ajánlom, hogy semmit nem tetszik.
Kategória 7 inch
A legjobb ár-érték tablet ára (én ajánlást):
Asus Memo Pad 7 ME572C-1A003A Intel® Quad-Core Z3560
Kategória 8 inch
Sony Xperia Z3 Qualcomm Snapdragon processzor 801
Kategória 10 inch
Sony Xperia Z2 Qualcomm Snapdragon processzor 801
A legjobb extrém 12 es tábla
Samsung Galaxy Tab Pro T900 Cortex processzor A15
Kategória legolcsóbb tablet jó
Lenovo A3500 Quad-Core processzor MTK 8121Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. György - mondta

  A tananyag a karácsonyi ajándék ötletek, amit tehetünk? Most van a shopping spree és mindenki után fut ajándékokat kell valami érdekeset minden korosztály számára.

  • A dolog különleges ajándékokat. Mindannyian egyedi, nem tudsz valamit, ami illik az összes, még a korcsoportban.
   De egy útmutató is, hogy ajándékokat, hogy én csináltam, és azt hiszem, minden tech-rajongó szívesen.
   Tettem én ajándékom:
   1- egy zseblámpa szuper könnyű (lumen 1800).
   2- Egy sor LED panelek a forgatáson, ezek a 95 van CRI (színvisszaadási index), és sokkal különlegesebb, mint a szokásos LED-ek.
   3- A digitális generátor inverter (IG Caterpillar 2000)
   4- A forró ragasztó pisztoly (szilárd bar ragasztóval)
   5- (lent) Egy külső merevlemez USB inch 2.5 3.0, 2 TB, még most készülök egy rövid áttekintés.
   Ezek nagy ajándék számomra, mások is szuper unalmas. Vannak dolgok, amelyek hasznosak számomra, és szerettem volna velük.

 2. gherghisan.nelu - mondta

  Szinte mindent, amit acizitionat idővel tekintve vásároltam meg ajánlásokat. Mikulás azt mondta, valamit egy tablettát, de ... ahol az informatikai készségek a Santa. Most mondja meg pontosan, mit kell hozni. Köszönöm.

  • Remélem, hogy az információval, amit kaptál tőlünk jó volt.

   • gherghisan.nelu - mondta

    Csak nagy megelégedéssel Tabler gombra Asus ajánlott bemutató, és vásárolt ma. Az információt, amit mindig is az értéket. Videotutorial.ro volt az a hely, ahol kaptam az évek túlnyomó többsége szolgáltatott információk és karbantartott fő hobbim. Köszönöm.

 3. Vasile - mondta

  „Ad által Insta Share
  ......... .. Sorteo

  Estimado Eduardo Cabra Martínez en,

  Van sido para tener seleccionado egy völgyben OPORTUNIDAD Compra de ganar por vitéz euró 1000. "

  .............

  Kétségbe vagyok esve összesen
  Kérem segítsen megszabadulni a vírus, amely képes újraindítani inebunesc.Si nem windowsu, mert van garancia, és a helyreállítási lemezt „” „” Köszönöm a szív „” „”

  • Mondja el, amikor látod ezt az üzenetet?
   Ön plugins telepítése a böngészőben?
   Próbálta már másik böngészőt?
   Indítsa újra a PC, és leírja, hogy mi történik lépésről lépésre.
   Mit jelent „nem lehet újratelepíteni a garancia” van garancia, vagy Windows PC (ha Pc).
   Egy indiszkrét kérdés! Hány éves és milyen szintű tapasztalat azt hiszed, hogy?

   • Adrian Gudus - mondta

    Tudom, hogy a garancia nem vonatkozik szoftver problémákat, csak a hardver. Természetesen vannak speciális vagy további biztosítékok fedezetet, és a szoftver.
    Mint már említettem, több oktató egész idő alatt, a legtöbb notebook előtelepített Windows van egy rejtett helyreállítási partíció, ahonnan vissza tudja állítani laptop gyári állapotba (mint amikor először kezdett)
    Arról, hogyan lehet eljutni a partíciót, és hogyan lehet visszaállítani az operációs rendszer mondják, hogy használja a laptop, melyet a laptop vagy Ön a .pdf formátumban honlapján a gyártó a laptop. Azzal, hogy a készülék gyári állapotban nem sérti garancia

 4. vladutz - mondta

  Cristi találhatóak a vásárlást generatoru azt ig 2000 Caterpillar, azt szeretném megkérdezni, hogy miért olyan drága (mert nagyon kicsi) ??? és mi insemnca ez a „Digitális” ?? ....

  • Ne tévesszen meg a méret, a generátor 2000 W maximális áramfogyasztása nagyon alacsony, hogy hallgat, és egy tiszta szinuszos (jó elektronika). Az okos Throttle technológia, ez a fajta gyorsulás igény. Ha nem használja a nagymértékben csökkenti a motor sebességét és a motor fordulatszámát, amikor meg kell tenni a fogyasztókat.
   Digitális generátorok nagyon drágák, mert elég összetett, mint a klasszikusok.
   Tudtam részletekbe menni, de nem akarom untatni.
   Megvan olcsóbb, volt egy időszak, amikor megkaptam kedvezmények és lehetőséget. Ez általában a költségek mintegy 2600, én vettem a 1700. Az ár nagyon jó.
   Ha úgy gondolja, hogy ez drága, hogy mennyi a Honda EU 2000

   • marius512 - mondta

    Kérném Cristi csinál egy tutorial, ezek beszerzése. Azt is szeretném tudni, hogy mit használ, hogy mennyi kerülne a teljes rendszer, a fogyasztónak kellene visszatér. Elmagyarázni, hogy mi leírások nézni, ha vásárol egy terméket. Nekem lenne érdekelt egy minimális rendszer. szervizelése izzók, mosógép és egy kis hűtőszekrény. Végül mindig tudja, hogy ügyek „részlet”, ami azt jelenti, kiegészítők hasznosak, stb

 5. Marius - mondta

  Hello I kedvesen Cristi hogyan kap meghívót, mert azt akarom, hogy megvegyük a oneplusone és megértem, hogy szükségem meghívást megvenni köszönöm

  • Oneplus talál egyet a boltokban van, még a Amazon.co.un, és szállít n Romániában.

   Volt egy hívást egy ideje, és én jelezte az oldalon, sajnos senki nem kérte, hogy meghívást, ami végül is lejárt.

 6. Ana Poda - mondta

  Mondd meg nekem, ami végső soron a közüzemi tabletta? Nem érdekel, műszaki, teljesítményi vagy a márka, hogy hasznos gyakorlati érdekel.
  Cserélje valami megragadja a valós igény, vagy csak spekulálni, hogy szükség van játszani a játékot inc, mert megunta a többiek?

  • Greuceanu - mondta

   Kiváló pontot! Bravooo! Biztos, hogy nem az én tudatalatti?! :))
   Én teljesen egyetértek, úgy tűnik, teljesen felesleges, amíg van smartphonne teljesítményt 5 "autó nem ugyanaz a dolog, vagy notebookok, hogy nem sokkal jobb, mint a tabletta.
   Az elképzelés az, hogy a bemutató azoknak nagyon sok, hogy létezik a minden út, és szeretne egy játék, mint ez!

   • Ha nem találja a tabletta hasznos, nem jelenti azt, hogy vannak milliók, akik használják ezeket, és szeretem őket.
    Én nem használom a tablettát, még akkor is, ha két otthon.

    • Greuceanu - mondta

     De ahogy mondtam ott a felhasználók, mint mi nem látjuk a hasznosságát, és erősítse meg rapsunsul véleményünket!

 7. Calin - mondta

  Azt akarom, hogy te ezt, és tabletta legolcsóbbak 500 600 ISP képernyőn Roni láttuk bármilyen szögből. Én egy Allview h 7 egy életet, és megy nagyon rendben van az ár. Tudom, hogy ez nem egy cég Allview ok nem is termelnek telefonok vagy tabletta. de akkor is. Nincs hang a voiitoarele oktatóanyagok, mint olcsó tabletta jó ISP képernyőn. különben mit mondjak tutorialu ef érdekes információt

  • Nem jelenti azt, hogy a tabletták „román” képernyők jó vagy megfelelő hardver.
   A probléma az, hogy a „legolcsóbb” nagyon rosszul tette, és nem érdemes figyelmet.
   Román cégek, hogy a tabletták és eladni őket saját márkaneve alatt tegyen meg mindent, ahogy kellene. Hoztak 800 Snapdragon telefonok mozgott, mint a pokol, és néhány hét után kezd szétesni szoftver szinten.
   A specifikáció nem garantálja a teljesítmény vagy a kellemes élmény. Mi több hangsúlyt kellene fektetnie a szoftverfejlesztés és helyes végrehajtását a hardvert, amit importálni.
   Nem lenne sokkal beszélni erről a témáról, de nem akarom, hogy úgy tűnik, mintha lennék ellensége román márka.
   Néhány évvel ezelőtt voltam hajlandó diplomáciai cég, mint, hogy aki meg akarta mutatni azokat videotutorial.ro termékek. Nem voltam hajlandó, hogy vizsgálják felül a termékek nem részesülhetnek egyáltalán.

   • Calin - mondta

    Igen, igazad van, és tudom, hogy thatcristi. hogy a költségvetésen keresztül alacsony (nem reder hogy 200 300 lej) a 500 fel néhány rendben vannak. Én már a kellemetlen élményt termékek "román", de ez rendben van. kivéve a specifikáció és kommentálta a hiányzó bemutató szoftver támogatja. Most függ a szerencsétől, hogy beszéljen. A következtetés az, hogy ha azok a OS gyakoribb frissítéseket és jobb támogatást softaware és nem tesz minden szamarak programjai "gyári" sokkal jobb lenne, és jönne jobb emberek. de a szoftverfejlesztők Romániában tabletta és telfoane kevés és nem annyira tapasztalt. Most kicsit, és látom, hogy ez lesz, hogy már igencsak az elején fejlesztők románul beszélni. Azt nem említette a nevét cégek az nem értette, hogy szeretnék megdicsérni láb vagy cég x.

 8. BOGDÁN - mondta

  Hello! Én post itt, mint én küldtem neked tegnap este, 19dec. Üzenet kapcsolat oldalon, de nem válaszolt nimeni.Incerc aici.Incerc itt lehet megnézni https://videotutorial.ro/optimizare-curatare-si-update-de-firmware-pentru-ssd-cu-corsair-toolbox-tutorial-video/,si nem működik, azt mondja patak nem található, majd egy címet ip.Nu lehet nézni a filmbe tőled azzal játékos jwplayer, más böngészők merg.Am tiszta, mozilla, króm, cache, cookie-kat, etc.Am előfizetés 20 mega tesztelve SpeedTest, és a laptop csatlakozik a modem TP link.Vreun tanácsot? Kösz

  • Néha előfordul miatt rossz internet kapcsolat. Csináltam egy tesztet és bemutató simán megy. Ha azt mondod, Caura cache, és így nem próbálja meg a visszatérés az alapértelmezett beállításokat a böngésző.

   • bogdan - mondta

    ms pt. sfat.Am incercat.Degeaba! Én vagyok a Italia.Sa Ez problémát jelent?
    i dont nincs

    • Nem lehetett nézni ismertetők a youtube nincs betöltve, vagy ami történik egy időben? Az a tény, hogy te vagy Olaszországban nem lehet probléma. Vannak látogatók, akik belépésre külföldről, és nem jelentette a problémát. Próbáld meg egy VPN szerver és Szabadság Oké. Helyben található bemutató erről app de videotutorial felkerül a szerverre, és nem látom akkor nézd meg a rövidebb változata a bemutató által Adrian és tedd a YouTube-on itt: https://www.youtube.com/watch?v=pW47Lvi3yKo

     • bogdan - mondta

      Hello! Én incercat.Degeaba.Mi jwplayer.Am történik csak kipróbált Mozilla Hola a hotspot shield.Chiar most írni az ip en. A Hola.Cel legalább, hogy arata.E először meg akartam nézni egy filmet jwplayerul.Am ez a játékos lépett be a fórumon, és látta, hogy a hely több adminok, akik megkérdőjelezik a válasz asta.Un adott siteului.Oricum kódot megváltoztatni valamit magad boldoggá ajutor.Sarbatori ms Andrew Cristi, Adrian, és természetesen ő videotutorial.ro PS ......... Itt van, amit találtam. Hozzátéve, flv MIME-típus az IIS

      1) Válaszd ki a helyszínen beállítani az IIS, jobb klikk, és válassza ki a „Tulajdonságok”
      2) A HTTP-fejlécek fülre, válassza ki a „File Types” a MIME-térkép részén, és válassza ki az „Új típusú”
      3) Típus „flv”, mint a társult kiterjesztése és a »video / x-flv«, mint a tartalom típusát.
      4) Válassza az „OK”, és készen áll, hogy repül! és a link http://support.jwplayer.com/customer/portal/questions/5403860-video-not-found-problem Remélem, nem bánja, hogy elakadt volna hiábavaló és helytelen ceva.Am csak segíteni akart.

     • Constantin - mondta

      Lehet, hogy nincs Adobe Flash Player telepítve.

     • bogdan - mondta

      ms Constantin
      Én távolítani, majd újra telepíteni, és most megy filmuletele.Multumesc Flashplayer hogy toti.Craciun boldog!

 9. Hello! Mondd el kérlek, hogy mi a különbség az általános, hogy elmondja neki, között Quad-Core és Core Octát-?
  Előre is köszönöm!

  (By the way, mit zsarnok, mint 10 tudomásul oktató. Sok sikert továbbra is.)

  • Sorin - mondta

   Négymagos Core van 4 és 8 Octo ... nem!
   By the way ... ha a szám 8 nem jelenti azt, hogy mindig használni.

 10. Helló. kérjük, ha lehet megnyitni videotutorialele Egy panel nagyobb jó érdekében,

  • Adrian Gudus - mondta

   Tényleg? Ön teljes scren gombra, csakúgy, mint a YouTube! Bal-klikk, és képzeld el, tele lesz a képernyőn a monitoron! Ha jobban néz ki a kép, akkor is beágyazni a YouTube a hivatalos csatornán. Nagyítás gomb közvetlenül a YouTube logo

 11. Én nem ajánlom a vásárlás nélkül semmilyen formában 3G tabletta.

 12. Florian - mondta

  Sal, Jó munkát, további jó munkát.
  A kérésem az, hogy oktató hardver te meg új rendszerek alapján az új processzorok, alaplapok ... stb
  Köszönöm.

 13. Marius - mondta

  Helló,

  Tudod, hogy egy listát, és a telefon ahogy te is a tabletta?
  Sok dolgot megtanultam tőled, és nézni sok éven át.
  Köszönöm.

 14. György - mondta
  • Megőrzése ösztöne védelme a megtakarításokat.
   Azt tanácsolom, hogy menjen Oneplus egyik egy olcsó telefon, és nagyon jó, jobb, mint sok top telefonok.
   Hamarosan teszek egy teljes körű felülvizsgálatot ehhez az eszközhöz.

 15. igazad van az összes értékes dolgokat, vagy márka jobbak, mint az autók, de Logan, aki?
  Én személy barátok készülékek olajteknő sem gyökerezett nem tudom, mit jelent, vagy nem akarja elveszíteni a garanciát. vegyél egy tablet a gyerekek játszanak a kezemből talán nem jobb, május 1 olcsó?
  Nagyon, nagyon jó, hogy bemutatjuk a legfrissebb híreket a technológia és a legtöbb lakosság .saracia feladatát tolja magát, hogy az olcsó cucc.
  unatkozó készpénzzel tudok haragudj rám.
  jobb évet mindenkinek.

 16. Roby - mondta

  Hi Cristi. Lenne egy kérdésem: Hogy tetszik a Samsung Galaxy Mini s4, mi a véleménye róla?

  • Mi volt több Samsung telefonok az évek során, és kaptam, hogy megkerüljék őket.
   Csak nekem nem.
   Változatok „mini” „plusz”, „ultra” változat sokkal gyengébbek, mint az eredeti telefon. Alapvetően akarnak számlázni mobil képes top modellek nagyon gyenge eladások növekedése. A marketingtaktika amellyel nem értek egyet.
   Ez az én véleményem, akkor nem kell figyelembe venni. Válassza ki, mit gondol a legjobb neked.

 17. Raul - mondta

  Cristi, amely ajánljuk még: IPS vagy Super AMOLED?

 18. Marius - mondta

  Összehasonlítása Android, Windows és iOS lehet csinálni, különösen most, akkor is iPad.
  Érdekes lenne tudni, hogy mi a véleménye a reklámként EAM nem törlődik, a gyártók megdobban a dicsőség ....

  • Csinálok egy összehasonlítása biztonságát. Az eredmények némileg váratlan. Maradj közel, és látni fogja, hogy érvényes az ilyen eszközök, és különösen annak, aki a címzettje.

 19. Calin - mondta

  Kérjük, tekintse át a frissített tabletta 2016

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.