OnePlus felülvizsgálat 3 szoba, a legjobb

OnePlus felülvizsgálat 3 szoba, a legjobb

Érzékelők a Sony és a feldolgozási sor, Vélemény OnePlus 3 mérhetjük peer legjobb okostelefon kamera a piacon.

Mi érzékelők területén OnePlus 3?

Első szobában érzékelő Sony IMX179 8 MP egy Fotos oldalak 1.4 mikrométer digitális stabilizátor (EIS), rekesz f / 2.0, fixfókuszos, 1080
Vissza kamera, van egy érzékelő Sony IMX 298 érzékelő 16 MP Fotos oldalak 1.12 mikrométer optikai stabilizáció (OIS) a 4K, stabilizáció Digital (EIS) + OIS 1080 és 720, blende f / 2.0, autfocus PDAF, ahogy kézzel megragadni RAW

Camera - OnePlus felülvizsgálat 3 szoba, a legjobb

Jó dolgok:

-Poze Igen részletes és színes jó fényt és gyenge fényviszonyok mellett
-Autofocus Nagyon jó a legtöbb esetben
Fehér -Balans szinte tökéletes 99% -ában
-Expunere Nagyon jó a különféle megvilágítási helyzetekben
Kézi üzemmódban, amelyet helyettesít néhány hiányosságot
-több Mint a Samsung Galaxy S7 jó részletek és a színek nap

Keress meg minket a legjobban:

Hiánya a sport üzemmód gyermekek és háziállatok számára
Mi -Câteodată redőny 1 / 17 fényes nappal az árnyékban (a szellemképet a tárgy mozgásából)
-A Kézi üzemmód, nincs pontos ellenőrzését az fókusz
-Câteodată Nem értékelik a jó ízelítőt a hosszú expozíciós
-több Mint a Samsung Galaxy S7 rosszul gyenge fényviszonyok

összesen:

A fotó, OnePlus van 3 szobában jó, és néha jobb, mint a legdrágább okostelefon kamerák. Ha összehasonlítjuk OnePlus 3, a Samsung Galaxy Megjegyzés S7 vagy 7, 3 OnePlus mondhatjuk, hogy a kép sokkal részletesebb és természetes, ellentétben a Samsung Galaxy Megjegyzés S7 vagy 7 jobban képek gyenge fényviszonyok.
A tény az, hogy nem tudjuk az egészet, ha elfogadja vastagabb telefonok, ahol elhelyezésére nagyobb érzékelő és jobb célokat. Egyes mobiltelefonok jobb gyenge fényviszonyok között (S7), mások a jobb képminőség jó fényt (OnePlus 3). Telefonok kisebb felbontású Fotos telek lesz nagyobb és jobb a gyenge fényviszonyok, de nem olyan jó, jó fényt a részletekre és a felbontás.

Videokamera - OnePlus felülvizsgálat 3 szoba, a legjobb

Jó dolgok:

Minőségű 4K kiváló után, az utolsó frissítés nőtt profil kodek és a bitráta, a 42Mbps hogy 54Mbps
Ez minőségű hang jó az utolsó frissítés
A kamera előtt kiváló videonapló (stabilizáció szuper)
-Autofocus Ez működik minden alkalommal, még gyenge fényviszonyok
-lassú Motion hogy 720fps elég jó 120

Us jó dolog:

-Autofocus Nehéz ellenőrizni a makro háttér zsúfolt
-limitation Csak 10 percnyi felvételi felbontás 4K
-Macro Blokkolása gyorsan kell nagyon finom részleteket (Asphalt, dekoratív vakolat)
Lack aka HVEC codec. H265 (azonos minőségű / 3 felülvizsgálat fişiereOneplus kisebb szoba), tátika képes 820 HVEC
Bonus bemutató filmre OnePlus 3
Kapcsolódó oktatóanyagok:
OnePlus 3, prezentáció, vadállat 6 GB RAM
OnePlus felülvizsgálata 3, túl gyors és olcsó
.
Ár OnePlus 3 Romániában
.

Video Tutorial - OnePlus felülvizsgálat 3 szoba, a legjobb

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Karolin - mondta

  Nagyon rosszul videofelvétel hanggal. Lehet 15 cm, és nem magáról azt hallja egyáltalán. És általában megmaradt márka telefónia forgatás nagyon jól. És ne felejtsük el, hogy a fényképezőgép SONY akkor miért nincs közvetlen telefon SONY

 2. Köszöntöm tekintetében követik az első bemutató Tudom nek nincs köze a bemutató Van egy kérdésem van egy Philips monitor VGA input modell HWC9190L szeretnék sal használatra, mint egy csatlakoztatott TV SCART kábel VGA https://www.pccomponentes.com/cable-euroconector-a-vga-2m-hd15-m-scart-m?gclid=CPG-o4CJ7M4CFUOZGwodwioMJw Az ember azt gondolná, hogy működni fog sal csatlakozni egy műholdas reciver digi kérjük, ha tudok válaszolni sao másik lehetőség. köszönöm

 3. Vlad Andrei 1456 - mondta

  Elnézést, hogy a kérdés nem kapcsolódik ez a bemutató, de kérjük, ha meg tudná csinálni a bemutató, a vezető, illetve, hogy tervezzen egy asztal Intel processzorok (pl. I5, i7, Haswell, Broadwell, Skylake) és azzal egyenértékű AMD ... a legtöbb útmutatók pt. Laptop ajánlott megszerzése laptopok az Intel, az nVidia grafikus, de tudna ajánlani számunkra, és néhány processzorok és videokártyák AMD azonos teljesítményű Intel és az nVidia? Megtalálja laptop jó műszaki és a jó ár és az AMD, mint ahogy például az AMD nem tudja, mit válasszon, nem tudom, mi a processzorok nagy ebben az évszakban, grafika stb A táblázat -echivalent- Intel AMD AMD vagy nVidia -echivalent- segítene sokat.

 4. mire képes ezt a pénzt, törés fa, főzés, mosás, stb! Mellesleg lettél unalmas ez a telefon, így már nem dicsérni! mások telefonok 1000 dicséretét, de nem így van!

 5. Marian - mondta

  A felvételek, a hang nem igazán a figyelmét 10, de azt gondolom, hogy ott dolgoznak. A felülvizsgálat érdekesebbek és én pedig a tulajdonos OP3, én egy próbált lőni néhány tűzijáték éjfélkor, nem tudom megmondani, hogy nem telefon, de nincs eredmény nem túl jó az én szempontból.
  Azt is szeretném megkérdezni, hogy Cristi, akkor Védje a képernyőt (ha használ), mert sikerült kaparni őket preaplicata és szeretnék alkalmazni edzett üveg. Bármilyen ajánlásokat?
  Csak jobb.

 6. ADRIAN BALAN DATCU - mondta

  Cristi, Én egy szenvedélyes informatikai szakember, de miért nem imádkozol nyugdíjas kevés pénz, lehet kapni a telefont ONEPLUS3 ??? ... Megéri a pénzügyi erőfeszítést tett velem? ... Néhány nappal ezelőtt találkoztam
  egy barátom Calimanesti és beszélt neki a telefont, hogy doresc.Spre meglepetésemre ezt a telefont, és azt mondta, csalódott amiatt, hogy nem felelős, és elvárják, hogy elérje
  London visszatérni DHL és várni, hogy mi lesz intampla.CE FAC ... STRANG pénzt vagy nem?

  • Adrian Gudus - mondta

   Nem tudjuk megmondani, hogy mit kell tennie. Azt lehet mondani, azonban, hogy lehet egy gyártási hiba (történik nagy gyártók, mint az Apple, a Samsung) oka lehet a szakszerűtlen kezelésből hiba a tulajdonos a telefont. A végső döntés az Öné. Nem tudjuk garantálni, és nem tudjuk a kezét a tűz bárki számára. Loading dolog megtörténhet és kollégám Cristi. Minden meg kell tennie a döntéseket hoznak kockázatot ezeket a döntéseket.

 7. írisz - mondta

  igen ... minőségű képek nagyon jó ,, ha van elég fény (különösen a természetes), hogy kiváló képeket .Paerea Az én sony hogy a legjobb fotó érzékelők ptr. ... Birtoklása a mobil telefonok. sony kamera érzékelő IMX214 .13MP, és nagyon, nagyon elégedett a képminőséggel, ami őket hasonló oneplus3 ,,,,,, ,, ... a szabadság, állvány használata, hogy a képek, mint a jó és a séta beállítások nagyon gyakran.

 8. ptr haver fenti (GVF) ... lassabb testvér, ne izgassa ... .baietii srácok útmutatók ptr minket, ha azt akarjuk, hogy fektessenek be valamit, tudod, az egyik, adok banii.eu úgy döntött, hogy a Samsung s6, de gondosan figyeltek goooogle karakterláncoknak különböző anyagok, beleértve VIDEOTUTORIAL választottuk oneplus3 (nem azt jelenti, hogy a Samsung is rosszabb vagy jobb, de az én szempontból hajlamos oneplus3). ..e normálisan, amikor akarunk vásárolni, mint egy telefon, hogy tudjuk, milyen erős, ezért keresünk mielőtt vásárolni annyi információt, hogy telefonhívás ... a kamera telepítve android verzió, RAM, processzor modell, valamint fotózni, mint a forgatás, stb

  • Úgy érzem, nem tudom, hogy olvassa el a gyártó specifikációi, hogy a megvásárolni kívánt !! mura szeretné a szájába ?! ha az egyik azt mondja, hogy ugorj be a gödörbe, ugrani? állomány hatása még mindig nálunk! hiszi, olvassa el, mielőtt vásárolni! Mi van, amelyek elősegítik azok érdeke úgy tf.mobil így ?!

 9. Van időd ezeket a telefonokat 1-2 nap autonómiát, semmi jó május reteneti, van Talal szomszéd, aki még mindig azt állítja, hogy ha jön cutremutul van netefonul a zsebében, de nem tudja, értékelik a funkciók egy operációs rendszer, mint a Linuxot nem android azok, akik a windows nem tudja, mit beszélek, ezt garantálom.

 10. Meu.nu testvére bűncselekmény, de őszintén mondom te patit.am volt egyfajta Allview telefont, és olvassa el a gyártó specifikációi nem retardált ... és hidd el, hogy ez rendben van 4 szuper processzormagot, memória felett 1g, szoba muulti megapixeles, de a valóságban blokk, képeiket voltak ó anyja lag szinte minden alkalmazásnál ..per egy pin telefon.si teljes most kérdezni ..with segített SPECIFIICATIILE gyártó ha a valóságban ez a káposzta. én ásott, majd az interneten, és kiderült, hogy ez a modell valóban probléma? úgyhogy morala..nu félrevezette az előírásokat a gyártók és igyekeznek egyes vélemények vélemények ... hogy lehet futtatni ajak unflata.

  És mellesleg a hatása turma.sa megérteni, hogy ha azt mondják, hogy látja a E piros jelzésnél, az utcán ... nem mész BIG BOOS O!

 11. Helló Cristi csinál egy nagyon jó munkát, és te és Adrian örülök, hogy vannak olyan emberek, mint te két
  a probléma az ezt akartam csinálni egy paypal számla, és mit nem megy a kártya account've Visa Electron szeretnék, ha lehetséges, hogy csinál egy bemutató, hogyan lehet megoldani a problémát egy tutorial szól paypal, de régi vágya hogy egy új tudnivalókat paypal, mert
  most vagy nézze sokat változott a szolgáltatásra

 12. Helló Cristi. Igen ez egy szuper telefont, de az ár nagyon meredek.
  Ptuea lehet kapni, és a S7 él, vagy nem normális S7 felül a telefon és a kamera.
  vagy a HTC készülék milliárd.

 13. Volt egy új tétel mobil OnePlus üzlet Európában: „Nagyon örülünk, hogy tájékoztassa arról, hogy a OnePlus 3 Graphite 6GB + 64GB A3003 EU kész azonnali szállításra - ez itt az ideje!”

 14. Florin Rusu - mondta

  Köszönöm szépen az oktató, információ szolgálnak azok, akik felismerik, hogy szükségük van egymásra ... akasztók figyelembe lehetne tartózkodni, ha valaki megkérdezi, „beszélni”

 15. Marius - mondta

  Szia Cristi, ahogy az Android screenshot 7 a oneplus3. Ms cool!

 16. Kókusz :))) - mondta

  Beállítások: Gesztusok screenshot 3 ujjai egyszerű dolog

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.