Román tabletta nagyon olcsó, az információs és áttétel - video bemutató

Szia barátok, ma fogunk beszélni olcsó tabletta jelennek meg egyre nagyobb piacon, ez 7 hüvelykes tábla képernyő, felbontás × 800 480, 1 Ghz vagy 1,2 Ghz processzor, memória stb 512MB vagy 1GB. Ezek a tabletták jól egyensúlyban, talán apró software stabilitási kérdéseket, de valószínűleg megoldható a későbbi frissítések (attól függ, hogy mennyire súlyos a gyártó).
Mindkét tabletta Megpróbáltam, és azt kell mondanom, hogy én meghaladta a várakozásokat, a teljesítmény nem várják, hogy ez az ár szegmensben kívül a kis szoftver problémák (megoldandó) két tabletta egy nagyon jó üzlet, kell szem előtt tartani, hogy ezek valamivel drágábbak, mint a digitális képkeret, ha nem foglalkozik .....
Milyen nő az értéke a tabletta 400 Mali GPU, az azonos GPU, hogy jön a Samsung Galaxy S2 vagy Galaxy Note. 400 Mali az egyik legfejlettebb grafikus processzorok a mobil eszközök, video 1080P játszani ezt a fenevad egy kicsi, szinte 4k képes futni, és azt hiszem, hogy néhány csíp. A játékok nem jelent problémát Mali400 bajnok, nincs játék az Android platform, amely őt a nehéz helyzetben.
CRSC hihetetlen tablet piacon az elmúlt két évben, ha az elején volt, miután csak a kiváló termékek jó áron, ma már teljes körű természetes termékek telek rezisztív kijelző készülék és 256 399 MB memória LEI iPad 3G a 3600 lej.
Romániában az ár a fő szempont, hogy vezeti a vevő, a termelők úgy érezte, a szaga "vér", és megtámadta a piacon az olcsó tabletta, Csak mi a "doktor" azok számára, akik kis ventituri egy okos lépés, amely elvezet a nyereséget Valóban, az ügyfelek kapnak belőle, miért fizet a £ 3000 olyan eszköz, amely akkor használható 20%-os kapacitás?
Talán a legelőnyösebb gyerekek végül miután szülei vagy testvérei / nővérek fognak unatkozni az új készülék nem, a kis belép a téma, valószínűleg hamarosan megtalálható a piacon és az eszköz speciális helyek a gyermekek Már Store játék Googler találni sok alkalmazás a gyermekek számára. Tapasztalatból tudja, hogy a gyermek megtanulja, hogy működjenek együtt a tabletta néhány perc alatt, és nem egy nagy munka, jobban, mint ők egy laptop vagy asztali.

Javaslataink:
Alldro Speed ​​Allview tabletta Cortex A8 1.2GHz SuperSlim, 7
Tablet E-Boda IMPRESSPED E1 7

Mindkét készülék előnyeit és hátrányait, összehasonlítva szemtől szembe, mennék az E-Boda az alumínium test, és egy normál USB port ace4st porton csatlakoztatható USB meghajtókat, vagy modem 3G. Másrészt AllView több memóriát és DLNA.
Bármit is dönt, tudnia kell, hogy ez a két eszköz nem lehet összehasonlítani a Galaxy Tab és iPad belépő szintű tabletta. Mégis E-Boda IMPRESSPED E1 és Speed ​​Allview Alldro néhány hihetetlen oldalak készülék elképesztő, hogy mennyi teljesítményt kap a pénzt fizetnek nekik.
E-Boda Bravo, Bravo Allview!

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 700 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru


Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Andrew - mondta

  Az ár, amit az E-Boda lenyűgöző, és őszintén szólva én lennék érdekelt, hogy Masi több, mint bárhol van egy net kapcsolat és DLNA nem is egy TV-vel, amely támogatja DLNA.Ai jobb netul létfontosságú tabletta és valóban megérdemli a pénzt, azt tableta.O kérdést:

  Ha ez nem puha a Allview, hogy egy frissítést, és ennyi?
  Azt szeretném kérni, hogy válaszoljon, mert én vagyok nagyon kíváncsi!

  Köszönjük!
  Kiváló munkát végez! Csak így tovább a jó munkát

 2. Jobb érdemes egy telefon samsung galaxy s plus, mert akkor vigye az utcán, az egész a tabletta túl nagy (szerintem)! Megjegyzi azonban, 10 + minden, amit csinál!

 3. Köszönöm a tutorial!
  Helló Cristi! MOTION TUTORIAL jön egy nagyon hasznos, és azt jelenti, hogy amikor azt mondom, "http://www.xo.ro/", ahol 10 GB szabad hely létrehozására a blog (wordpress, joomla, Dupal, stb)
  Azt kérem, hogy segítsen nekem, tudom, hogy csináltam egy bemutató, de nem tudom, hogy a videó és a hosszú farok ftp, SOFTWARE.

  KÖSZÖNJÜK!

 4. Szia Cristi, nagyon jó tutorial! Szeretnék kérdezni valamit is, milyen verziójú Android tablet Allview mikor teszteltem. Szeretném felvenni valamit, mit mondott a bemutató, és látta, hogy ezek egyike sem telt EMAG előírásoknak. Én személy szerint a saját tablet Allview AllDro sebesség és nagyon elégedett vele, támogatja a modem 3G ha jön a hivatalos honlapon látni fogja, hogy megvásárolhatja a dongle 3G. A csomag tartalmaz egy adapter mini USB OTG, amely átalakítja a mini USB USB teljes egészében, és tettem botokkal és simán fog menni. Ez a tabletta is támogatja néhány kínai, és ez nagyon jó, én megmondom, hogy miért. Azok a Allview kiadott egy frissítést az ICS és a katasztrófa-Ez az én véleményem, és a kínai indított több frissítésekről ICS egyre jobb és kompatibilis a tablet, hogy eladja a kínai más néven természetesen. Sok szerencsét mindenkinek!

  • Tablet már Mézeskalács és mozog is, de időnként még némi tétovázás látszott kellemes tablet E-Boda, de lehet szubjektív vagy minta próbáltam volt néhány probléma abban a pillanatban.
   Mindenesetre, mély benyomást tett rám a két tablettát, és azt hiszem, fogok magamnak egy ilyen, én is az autó, mint a GPS.
   Ha kicsi szoftver habozás itt is, ott biztosan meg kell oldani, fontos, hardver, és ez nagyon jó.

 5. andolis49 - mondta

  Hi Cristi! Végül meggyőzte, hogy ez jó dolog ... Amikor kértem tanácsot olcsóbb tablettát más oktató amit tett pénzt, hogy valami drágább :)) Mi a világot! Közben meggondoltam magam a tábla, és kaptam egy elég erős laptop. De ez egy másik történet .... BAFTA!

 6. sötét - mondta

  Hello! Andolis49 ... igaza van tablettát .. és kíváncsi vagyok, ha olyan jó, mint a tablettát olcsóbb és ahogy ön is mondta, hogy több pénzt gyűjtsön, hogy valami drágább, de még nem néztem tablettát ha azt mondják, hogy vannak jó és kaptam laptop.Oricum nagyon jó tutorial!

 7. yonut - mondta

  10, hogy kapsz egy bemutató

 8. Manolache Ionut - mondta

  Van egy tábla Speed ​​Allview Alldro, és azt kell mondanom, én nagyon elégedett vele, főleg miután tudtam frissíteni az új verzió az Android (Ice Cream Sandwich Android 4.0) észre drasztikus javulást.
  Ajánlom ezt a tablet

 9. Razvan - mondta

  Sal Cristi ... Lenne egy kérésem ... adja nekem a idul rendetlenség találkozzunk ... a nevem Razvan Bukarest ... várom a rendetlenség. MIAR szeretnek vb néhány dolgot ...

 10. Razvan:
  Sal Cristi ... Lenne egy kérésem ... adja nekem a idul rendetlenség ... Találkozzunk a bukaresti Razvan myname vár Önre ... rendetlenség. MIAR szeretnek vb néhány dolgot ...

  És én szeretnék maradni és beszélgetni, sajnos nem elég, meg kell osztani az időmet a "munka" (nem tudom, mert én munkát szívesen), és a család.
  Ha van probléma, tegye őket itt, és mi megpróbálunk válaszolni, vagy, és barátaink az oldalon.

 11. Hello! Nekem van egy probléma, talán valaki szembe triviálisnak tűnhet, de bosszantó. Egy ideig vettem észre, hogy tudok választani egy megadott címre (nyíl tarnsforma nem a "váll"), még a weboldal címét, amit kinyitottam egy másik alkalommal. Hasonló történik, és ha azt akarom másolni a címet nem megengedett kiválasztva az egérrel. Én Mozilla Firefox és a Google keresések általában, de azt hiszem, hogy a kereső. sem a nous nem lehet, mivel a f jobban reagálnak más parancsokat.

 12. AdrianGudus - mondta

  sötét:
  Hello! Andolis49 ... igaza van tablettát .. és kíváncsi vagyok, ha olyan jó, mint a tablettát olcsóbb és ahogy ön is mondta, hogy több pénzt gyűjtsön, hogy valami drágább, de még nem néztem tablettát ha azt mondják, hogy vannak jó és kaptam laptop.Oricum nagyon jó tutorial!

  andolis49:
  Elfelejtettem mondani, hogy bármely két tabletta GPS, ez volt az egyik oka annak, hogy a vezető, hogy adjam fel a tablettát most, amellett, hogy a net nem lehet egy tabletta telefon net csak modemcare külön kell megvásárolni (egy csomó, hogy a pénz), valamint előfizetés mobil net ... én miután gps okos telefon és a laptop, amely a nettó őt és adjon neki a telefon.Bafta net!

  andolis49:
  Hi Cristi! Végül akkor győződve arról, hogy ez egy jó ... Amikor kértem tanácsot más, olcsóbb tablettát tutorials készült pénzt, hogy valami drágább) Mi a világ! Közben meggondoltam magam a tábla, és van egy elég erős laptop. De ez egy másik történet .... BAFTA!

  Come As You Are teljes. A vita "van egy csomó anyag." Azt mondják: "nincs GPS, így vettem egy laptop"
  Nos, és a laptop a GPS, vagy mi? Nem azt mondom, hogy meg kell vásárolni egy laptop modem a net, ha te vagy az úton, vagy az autóban. igen, én látom, hogy adna egy kényelmes laptop egy tablettát az autóban .... mi lenne kényelmesebb?

  • andolis49 - mondta

   Azt mondtam, a laptop GPS ... E-agy! Nem kell mondanom, hogy. Azt világosan Krisztus bemutatott bemutató tabletták GPS sem. A telefon használata, mint a GPS P500, valamint a net. Ha kell egy laptop net, hogy a telefon nem kell pénzt költeni egy extra usb modem kártyát. Ez kényelmesebb néhány millió maradt a zsebében. És nem élnek az autóban. Net dolgoznom kell, mint, hogy nincs más lehetőség, és akkor megy nyaralni, és nem kapják meg a nettó után crâămele kétségbeesett vagy bevásárlóközpontok. Ha nem talál semmilyen anyagot e felülvizsgálat nem elég fürdőszoba! Sok szerencsét!

 13. FaraVirusi - mondta

  Őszintén szólva ez a bemutató után rohantam fel egy mol terület és Érdekelne e-Boda impressped e1 tabletta, én játszottam körül vele. Azt lehet mondani, hogy az érintés jól reagál a parancsokra, és nem a hang rész nem lehet olyan rossz. Miután minden rendben szuper tabletta, hogy még fogok vásárolni. Miért adnak 2000 3000-lei egy tabletta "becsapott", amikor tudok venni egy tablettát 700 lej (körülbelül 3-szer olcsóbb, mint a ravasz), amely képes szinte bármilyen gyártmányú és a trükk.
  Sok román vásárol drága tablettát, csak hogy fülbemászó, és használja a 30%-a potenciális, hanem megfizethető vásárolni egy tablettát, hogy van egy kis folosesca 80-90%-a potenciális tabletta.

 14. iOnUtz - mondta

  Teszteltük ezeket a tablettákat ebben az árkategóriában! Azért választottuk EvoTab 2 a EVOLIO. Úgy vélem, hogy egy teljes tablettát. Megértem, hogy sok AllView újbóli üzembe. EvoTab oldal is támogatja a mindenféle USB modemek a piacon ...

 15. Petrut - mondta

  Megkérdezném Cristi nálam elmondta a véleményét a Dell Streak 5 ". Szeretnék sok vásárolni nekem, hanem a teljesítmény, nem tudom, mennyire jó tartózkodást. Azt lehet mondani, szeretném használni, mint telefont, és így megállt a Dell Streak 5 ". Azt találta, hogy itt alacsonyabb áron, mint a más oldalakra 'http://pda.3e.ro/dell-streak "Alig várom, hogy a véleményét.

 16. Marius - mondta
 17. Marius - mondta

  Manolache Ionut:
  Van egy tábla Speed ​​Allview Alldro, és azt kell mondanom, én nagyon elégedett vele, főleg miután tudtam frissíteni az új verzió az Android (Ice Cream Sandwich Android 4.0) észre drasztikus javulást.
  Ajánlom ezt a tablettát

  ha van egy tabletta, akkor könnyű nekem, kérem? milyen tartozékokat kapott? ragaszkodni menni RDS? és a kérdés, hogy nyugtalanított rosszul: tudod használni a telefont modemként 3g? próbáltál már? Remélem, válaszolj nekem sokkal

  • andolis49 - mondta

   És vártam, hat hónapig a választ az emberek a cégnél, és semmi. Úgy tűnik, hogy csak a támogatása a termékek (modemek 3G) és a modemek nem támogatja a telefon. BAFTA!

 18. Alexandru - mondta

  Mi a helyzet a tabletta?

  http://www.evomag.ro/PORTABILE-Tablete/PNI-Tableta-HD01-1-2GHz-Android-4-0-7-TFT-Capacitive-8-GB-Wi-Fi-85136.html
  Én nem találtam semmilyen információt a neten. A véleményét.

 19. Marius - mondta

  Vettem a tablettát, ez ok ... mozog is, de sajnos nem támogatja modem Digi (mf 110), van egy zseniális?

 20. daniel - mondta

  használhatja a Wi-Fi kapcsolat az étel http://www.emag.ro/antene_si_accesorii/antena-grid-exterior-tp-link-24dbi-conector-n-type–pTL-ANT2424B
  a parttól 31.5km go 11Mbps
  és 56km go 1 Mbps
  csak egy vezeték nélküli router

 21. Marius - mondta

  van-e módja annak, hogy részesedést internet USB-n keresztül a digi?

 22. daniel - mondta

  Marius:
  van-e módja annak, hogy részesedést internet USB-n keresztül a digi?

  Követi a bemutató, és megtalálja a választ
  https://www.videotutorial.ro/?p=3887

 23. daniel - mondta

  andolis49:
  Elfelejtettem mondani, hogy bármely két tabletta GPS, ez volt az egyik oka annak, hogy a vezető, hogy adjam fel a tablettát most, amellett, hogy a net nem lehet egy tabletta telefon net csak modemcare külön kell megvásárolni (egy csomó, hogy a pénz), valamint előfizetés mobil net ... én miután gps okos telefon és a laptop, amely a nettó őt és adjon neki a telefon.Bafta net!

  telepíteni google maps

 24. daniel - mondta

  Marius:
  nem működik, megpróbáltam a beállításokat, hogy nem kell, de én Connectify pro verzió

  próbáld sharyng internet
  http://www.youtube.com/watch?v=ifDyMaWC0Mk
  vagy http://www.youtube.com/watch?v=0K-DrCIXHwA
  ha meg akarjuk keresni egy vezeték nélküli router usb usb
  de szeretem majd minden router

 25. lv7 - mondta

  érdekes bemutató ...
  hogyan tudom tartani őket a PC-n, ha szükség van rájuk?
  Azt hiszem, értem a végén, hogy jobb kapacitív kijelző ...

 26. npr7 már valaki vásárolt Allview tablettát? GB 2 megjeleníti az én kötelező? 4gb miért ne?

 27. Andrei - mondta

  Kérem, magyarázza meg nekem, hogyan kell törölni hátrahúzta MY TABLET EC tekintélyes, és ha a Google is húzza le a vírus tablettát, és hogyan, hogy csatlakozik a NET GRATUIT.VA elégedett.

 28. Marius08 - mondta

  Cristi mi a helyzet az új tábla indított most Allview, vagyis Tablet PC AllDro 2 Speed ​​HD felbontás van 1024 768 * fut Andoid 4.0 van 1.2ghz egymagos processzor. GPU mali van 400, 1 gb ram, és még sok más 799 lej. Az a gyanúm, hogy ebben az órában, és hogy a pénz egy best-buy megvásárolhatja a vezető urmatoru tabletták és mondja el véleményét róla

 29. Marius08 - mondta

  És elfelejtettem, hogy eltávolították és a tablet speciális ECO SPEED AllDro csak 450 Lei és jó műszaki, ha a képernyő rezisztív, azok a Allview azt mondják, hogy dual touch. Talán nem egy útmutató a tablettát, most, hogy már kialakult román Cristi tabletták és megmondja, hogy a legjobb árat, amit kínál. Ott láttuk az ajánlatot EMAG, leírások és az árak már az oldalunkon Allview

 30. Ovidiu - mondta

  Szia, jó bemutató, de támogatja az USB Stick ZTE tablet MF110 a DIGI?
  Köszönet előre

 31. adrian - mondta

  Ez a tábla készült Kínában, és ez nagyon jó, de azt mondhatom, azonos tabletta néz, azaz a INVENTIE.NET de sokkal alacsonyabb áron: Ft 450 EX. Android Tablet Ainol Novo Tornado 7 4.0 7 "Cortex A9 1GB DDR3 8GB [Model Ainol Novo Tornado 7
  CPU Amlogic Cortex-A8726 3-M9L 1Ghz, GPU Mali 400
  Android OS 4.0
  RAM 1GB DDR3
  8GB a 16GB NAND Flash (Standard 8GB)
  7Inch 2 Point kapacitív kijelző Multi-Touch HD LCD kijelző, 800x480Pixels
  Wireless WiFi 802.11b / g / n. Max: 150Mbps
  Külső USB-OTG 3G 3G modem támogatása
  Első kamera 1.3MP
  G-szenzor Támogatás
  Bluetooth Nem
  I / O portok 1 2.0 x Mini USB OTG
  1 x TF kártya foglalat
  1mm 3.5 x sztereó fülhallgató csatlakozó
  1 x DC-in csatlakozó
  Keys Power ON / OFF, VOL-, VOL + HOME
  MP3 audio, WMA, OGG, AAC, WAV, stb.
  Videó MOV, MKV, AVI, RMVB, RM, TS, TP, M2TS, VOB, DAT, MPEG, MP4, PMP, 3GP, FLV, WMV, ASF. Akár Full HD 1920x1080P
  Ebook TXT, LRC (PDF, EPUB, FB2 telepítése harmadik féltől származó szoftverek)
  Hangrendszer Beépített hangszóró 1x1w
  Akku Beépített lítium elem 3.7V 3700mAh
  Több funkció Google Search / Böngésző / videokamera, / e-mail / MSN / Skype / GTalk / ICQ / Alarm Clock / Útvonal számítás / Calendar / ES File Explorer / ES Task Manager / PDF Reader / Photo Browser. Stb.
  Mások Többnyelvű, OTG funkció (exFAT, NTFS, FAT32) Kompatibilis rendszer: Win200 / XP / VISTA / WIN 7]

 32. Alex996 - mondta

  Szia, tudod, hogy a bemutató: Acquisition tablet-ig 1000 oroszlánok?
  Köszönet előre

 33. Valeriu Voicu - mondta

  Hello I Allwinner tabletta, míg A13, 7 "1.2GHz, 512MB DDR3 Android 4.O.3 GPU Mali-400

  DDR512 3 MB RAM belső memória, 4 GB NAND Flash nagyon elégedettek hogyan mozognak, tekintve, hogy én adtam neki a £ 400 a hajózás.
  De azt akarjuk, hogy több is, mert comvins talán szeretném, hogy gyökér a készüléken, és azt hiszem, segíteni.
  Üdvözöljük, és nézd, hogy dokumentálja róla, és azt hiszem, hogy a válasz, mert van sok hátránya az, hogy már teljes jogú a rendszer

 34. Razvan - mondta

  Hello Allview tablet tablet Alldro Speed ​​ECO + RDS 7 fog ragaszkodni a net?

 35. BeGreenMedia - mondta

  Helló, keresés után az interneten, ma sikerült root hozzáférést a tabletta EVOLIO EvotabHD, itt van egy kis bemutató, és milyen programokat használtam:
  1.instalati illesztőprogramok tabletta (valószínűleg már telepítve van)
  2.descarcati programot (Impactor_0.9.12.zip) https://cydia.saurik.com/api/latest/2
  3.conectati tablet USB kábel (USB hibakeresés engedélyezve van)
  4.porniti letöltött program (Cydia hatás), és kattintson a Start gombra, ha ahhoz a listán "# csepp SuperSU su / system / xbin / su"
  5.instalati Google Play SuperSu, és ellenőrizze, hogy van gyökere a Root Checker.
  6.spune Köszönöm.

 36. Gabbitzu - mondta

  Helló valaki tud nekem segíteni? Van egy android tablet IHA-C0707A 4.0 "Ice Cream Sandwich", és azt aprinso, és kéri a felhasználói nevet és jelszót jelentjük be, hogy lépést tartson az írás, túl sok kísérlet rajz a mintát, azt többször beszámolók gmail címet, és nem Bárki tud segítsen nekem sikerül? Próbáltam, hogy a gyári beállítások visszaállítása, de hiába ... várnak választ a lehető leghamarabb lehetőleg ma este, ha lehet ... Ps tabletta egy barátom, és Olaszországban

  • Alex - mondta

   Azokon a területeken meg kell adni felhasználónevet és jelszót gmai fiókba, amely először elején a tabletta. Hajlamos vagyok azt gondolni, hogy a tabletta ellopták, ha az üzenet jelenik meg, hogy a bevezetése a modell rossz túl sokszor. Ha tévednék Sajnálom, de az információt adta, hogy megjelenik. A furcsa dolog az, hogy ha adsz vissza a gyári beállításokat kellene viselkedni, mint az új, és tegye meg adja meg a Gmail számla nélkül, hogy az üzenetet. Ön visszaállíthatja a fellendülés?

Trackbacks

 1. [...] Azt hiszem, hogy megérdemli, különösen egy gyermek számára. Ha ez egy kicsit morcos azt mondják, hogy a gyerek tanulhat (igen, megtanulják, hogy a gyökér tabletta, helyezzen be egy új ROM-ot, hogy versenyez játékok psp / konzol tabletta) inkább az Android tabletta abban az esetben van hajlamok technikai és tegye az orrát mindenütt (attól függ, hogy a régi), mint egy zárt rendszer, mint iOS. Ajánlom ezt a cikket https://www.videotutorial.ro/?p=8652 [...]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.