A legjobb laptopok 2017 teljesítmény arány - az ár

A legjobb laptopok 2017 teljesítmény arány - az ár
5 (1) 100%

Hogyan válasszuk ki a legjobb laptopok 2017 jelentést teljesítmény - ár?

Mit jelent a legjobb laptop?

Tökéletes laptop mindannyiunknak másképp néz ki. Néhány vékony laptop nagy önállósággal laptop tökéletes. Mások számára a legjobb játék laptop egyike a legjobb videokártya.

A paradoxon tökéletes laptop?

Ahogy injekció egy laptop mind hangosabb kiegyensúlyozatlanság neki. Például egy nagyon jó processzor fogyaszt a telep nagyon gyors, van egy szuper erős grafikus chip fogja kényszeríteni a ventilátor maximális.

Ellentmondások tökéletes laptop!

A nagy teljesítményű processzor fogyasztja az akkumulátor gyorsan
IPS vagy OLED képernyő túlzott ára emelkedni fog
A vékony kialakítás vezet gyenge hűtési
A nagy teljesítményű grafikus teszi a laptop túl zajos (hűtés)
Egy jó billentyűzet nem jön egy vékony laptop

Hogyan válasszuk ki a legjobb laptop?

A legegyszerűbb módja az, hogy összpontosítson a feladatokat használjuk, hogy a laptop; Tehát válaszd a legjobb laptop számunkra, és nem gondolni semmi másra.
Gyermekek, tanulók Mi lehet vásárolni a ChromebookEz a könnyen használható, és nagyon kedvező.
Az irodai vásárol megfizethető laptop, de a processzor és SSD a tisztességes lépés.
ajánlások:
1. Laptop gyermekek, tanulók
2. Office és általános használat laptop
3. Fény játék laptop (a játékosok nagyon alacsony költségvetés)
4. Általános használat és könnyű játék laptop
5. Jól kiegyensúlyozott laptop, iroda, játék, multimédia.
6. Játék, videó szerkesztés, erős processzor, SSD és az IPS
7. Játék, videó szerkesztés, IPS kijelző, nagy teljesítményű processzor, grafikus márkák.

8. Dell Gaming kiegyensúlyozva nagyon kedvező áron i5 Intel HQ, GTX 960M sshd IPS.

(Az Ön kérésére) ASUS ROG Gaming Laptop GL552VX-CN059D Intel® Core ™ i7-6700HQ 2.60GHz, Skylake ™, 15.6 "Full HD 8GB, 1TB, DVD-RW, nVIDIA GeForce GTX 950M 4GB

Az én tanácsom:
Néhány laptop nincs SSD, de az SSD lehet telepíteni nagy könnyedén, akár nyílás M.2 vagy helyett az optikai meghajtót. Alább látni a tutorials, hogyan lehet egy SSD frissítést.
1. Telepítse SSD egy laptop M.2
2. SSD vagy HDD telepítés a második helyen DVD laptop
Kérésére ...tapéta!

Video Tutorial - a legjobb Laptop 2017
FacebooktwitterGOOGLE_PLUSreddit

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Comments

 1. Stefan Azt mondta:

  Meg kellett volna hozzá, hogy a kategóriába Asus ROG játék laptop és GL552VX. Véleményem.

  Megjegyzés megtekintése
 2. Mihnea Azt mondta:

  Helló Cristi,
  Ahogy mondta a bemutató régebbi optikai meghajtó változás támogatás hrad hdd caddy.
  És látni, hogy a dolog nem dobja az üveg optikai meghajtót, és annak szükségességét, hogy használja többé olyan termékek, amelyek intregreza vitrinszekrény optikai meghajtóval és használja időről tervezni utáni Bútor usb!
  Tudd, hogy vársz egy bemutató, ha van ideje, és hogy rugaminte a felső vagy a legjobb tűzfal!
  Tisztelettel.

  Megjegyzés megtekintése
 3. Andrew Azt mondta:

  Ez jobb, mint az Asus Lenovo, amely 96 hőmérséklet és fok ... de nem beépített optikai meghajtó, de a külső, de jön M2 port SSD, és több mint NVMe

  Megjegyzés megtekintése
 4. Alex Azt mondta:

  Cristi segíthet nekem telepített Windows 7, de sajnos a fedélzeten nincs illesztőprogramok Windows alapú 7, illesztőprogramok őket integrálni a Windows, de van egy probléma hang jön megszakítás használata skype-ul.Cum tudja megoldani ezt a problémát!

  Megjegyzés megtekintése
 5. Calin Azt mondta:

  e jó ötlet, hogy be e laptopuril de véleményem. Ha PCU alapul szerencsejáték. laptop, 50 millió még mindig nem kapunk PC IIa 34 36 millió darab, hogy egy szuper játék PC amit akarsz. i processzor és az Nvidia I7 4700 740. Csak tábla nem túl gyenge, hogy nekem a PC játék vb

  Megjegyzés megtekintése
 6. luciangl Azt mondta:

  Most egy konkrét véleményt valaki, aki valóban egy játék laptop.
  Mint tulajdonos Asus ROG játék laptop G750JY több mint 1 éve (június 2 2017 év) Azt lehet mondani, hogy érdemes egy hosszú távú befektetés. Vannak több előnye és hátránya könnyen eltávolítani. Utaztam repülővel 4 alkalommal ezzel a laptop hátizsák, és nem volt probléma. Mindent gyorsan mozog, és az elégedettség kínált eltávolítja az esetleges hátrányokat. Én még nem találkoztam, mielőtt a problémákat, hogy tegyen valamit, és nem tudtam csinálni. A nagy teljesítményű játék laptop tulajdonos, akkor nem csábít termékek, mint a „vékonyabb”, „több fényt”, „olcsóbb”, stb Gondolj arra is, PC (számítógépes) desktop lesz sokat változott a laptop. Ahhoz, hogy egy összehasonlítást, mint képest a Samsung S7 Edge Nokia N95 egyszer megérinti a Samsung fog kinézni szinte Nokia. Most az összehasonlítás kitalált, minden dönthet különböző modellek, de az alapötlet is.
  Ahhoz, hogy a kiegészítés, az egyik a legjobb Laptop nekem most például a videokártya 1080 nélkül SLI de VR i7 utolsó generáció, hűtővíz, usb 3.1, blue-ray RW annyi slot SSD 2.5 minimum HDD slot 3TB vastagabb változata HDD, vezeték nélküli hálózati, HDMI, mivel a magas akkumulátor autonómiáját.

  Megjegyzés megtekintése
 7. Fanibu Azt mondta:

  Egy jó laptop egyik, hogy van legalább i3 a művészet, és wifi-bgnac.Restul SSD Kán-kán.

  Megjegyzés megtekintése
 8. Ionut Azt mondta:

  CCristi Szia, meg tudja mondani, mit választhat Acer Aspire E5-575G-7826 Intel® Core ™ i7-7500U 2.70 GHz kabije Lake ™, 15.6 „Full és X550VX-XX016D ASUS Laptop Intel® Core ™ i7 GHz-es 6700HQ 2.60, 15.6 „4GB, 1TB, DVD-RW,

  Megjegyzés megtekintése
 9. Radu Azt mondta:

  Cristi Van egy kérdés, hogy válaszoljon nekem kérlek szépen.

  Bevonása a Google Adsense?
  Ha nyerek a LEI kezdett 50100 aceswti hónapban meg kell adni a pénzt nekik ANAF formában 201? NAFA. Mit kell tennie. Megkérdeztem egy ember, aki már átment ezen és nagyon jól tudja.
  Nem kell a cég, szeretnék csinálni egy oldalon kezelésére bizonyos aspektusait gépek vagy PC megjelent új alkatrészeket.
  Szintén. Ha nincs hitelkártya pénzt a CEC közvetlenül a munkavállaló vagy a Western Union? (Nem pénzt küldött a számlámról)
  Én hoztam létre a blogomat 5 100% eredeti contintu napon már nem plágiumai még senki, hogy a bevonulást azt mondja, ne corespudne AdSense kritériumoknak. Azt hiszem, ha elküldi a kérelmet elutasítja AdSense rám.

  Megjegyzés megtekintése
 10. Leon Azt mondta:

  @Fanibu - Igazad van, hogy egy jó laptop kell legalább 3, és azt kiegészíti a processzor, hogy ideges ,, ,,, RAM legalább 3 GB, stb

  Megjegyzés megtekintése
 11. Sebastian Azt mondta:

  Lenovo IdeaPad 4k tartalom 100-15IBD? Be kell viccel.

  Megjegyzés megtekintése
  • Adrian Gudus Azt mondta:

   Nem, egyáltalán nem viccelek! Ha tudod, mi a Quick Sync technológia, amely a processzor, és az új technológia magyarázni egy bemutató videót itt az oldalon, akkor vajon nem így van.
   Írja fel a keresési mezőbe a jobb felső „legolcsóbb tablet Windows 8.1 teljes” Enter és megtalálod a bemutató már beszélt Quick Sync

   Megjegyzés megtekintése
 12. Alex Azt mondta:

  Cristi tudok segíteni akartam telepíteni a windows 10 de mi van, hogy ezt a popap nem tudom, hogy mit adnak Most nem vagy használja Cortana. https://s24.postimg.org/9mte3l05h/Capture.jpg

  Megjegyzés megtekintése
 13. Radu Azt mondta:

  Adrian, hello!
  Tud nekem segíteni ezzel a problémával?

  Hoztam létre a blogomat I contintu nap 6 100% és 18 eredeti cikkeket, én plágiumai még senki, hogy a bevonulást azt mondja, ne corespudne AdSense kritériumoknak. Nem engedi tudok bejelentkezni nicum. Mi a teendő a gyakorlatban? Mi lenne az oka? E blog tehnologiee telefonok és egyéb modulokat. Illegális tartalom, ahogy írom AdSense irányelvek

  Megjegyzés megtekintése
  • Adrian Gudus Azt mondta:

   Sietsz és a Google látja és tudja azt. Meg kellett volna várt legalább 2 hónap, amikor alkalmazni Adsense számla. Pune és írja tovább, jöjjön és vegye be a munkát, és alkalmazni Adsense után körülbelül 2 hónap

   Megjegyzés megtekintése
 14. Ionut Azt mondta:

  Hi Adrian, választhat:
  Intel® Core ™ i7 7500U kabije Lake 2700 2 MHz magok és Intel® Core ™ i5 6300HQ Skylake 2300 4 MHz magok. A többi műszaki csaknem azonos CPU egyedül különbözik.
  Thanks a lot

  Megjegyzés megtekintése
 15. cozma_racoare Azt mondta:

  Van türelme, hogy az elkövetkező hónapokban mintegy 2 -3 új generációs laptopok kabil tó és GTX1050Ti / GTX1060 néhány ára körülbelül 5000-6000 lej. Láttam és tetszett TUBE (egy thaiföldi bemutatott egy Acer Aspire VX5 aki dasfacut laptop fedelét beton alatt és belül). Azt mosolygok laptop Clevo de meglehetősen drágák.

  Megjegyzés megtekintése
 16. Adrian Azt mondta:

  Acer Aspire E5-575G-51BN ajánlások fogja jelezni, hogy van 256 GB SSD SATA III interfészt, és előfordul M.2 szabad HDD 2.5 ". Nem kell, hogy távolítsa el a DVD-RW. Akkor telepíteni HDD 2.5 "vagy SSD 2.5", de már van egy M.2 és megy nagyon jól. Megéri a pénzt, én ezt a modellt, és azt ajánlom, hogy ez egy a legjobb vétel.

  Megjegyzés megtekintése

nézőpont

*

zászló