Mik azok a VoLTE és VoWiFi technológiák - HD hang - lefedettség és földalatti

Mik a VoLTE és a VoWiFi technológiák
Mik a VoLTE és a VoWiFi technológiák

Mi a bemutató Mi a VoLTE és a VoWiFi technológia?

Ebben a videó bemutatóban arról beszélünk, hogy mi a VoLTE és a VoWiFi technológia, és mire használják őket. Nagyon érdekes, de sok ember nem használja ezeket a technológiákat, még akkor sem, ha telefonja támogatja ezt a két nagyon fontos funkciót.

A VoLTE és a VoWiFi régóta bevezetett technológiák

Bár a VoLTE és a VoWiFi meglehetősen régi technológiák, vagyis néhány évesek, az emberek még mindig nem tudnak róluk. Ezért döntöttem úgy, hogy elkészítem ezt az oktatóanyagot.

Sok ismerősöm, néhányan még mindig jártasak a technológiában, nem aktiválták a telefonjukon a VoLTE-t és a VoWiFi-t. Miért ?

Mi a VoLTE és mire szolgál?

Mi a VoLTE?

Volta a Voice over Long Term Evolution rövidítése, és olyan technológia, amely lehetővé teszi számunkra, hogy a 4G hálózaton keresztül hívásokat indítsunk.

Amikor nem Volta aktiválva, a telefon kizárólag a 4G-t vagy az LTE-t használja adatkezelésre, és amikor kezdeményezünk vagy fogadunk hívást, a telefon 3G vagy 2G-re vált, és a hívás befejezése után visszakapcsol 4G-re (LTE) a nagyobb sávszélesség érdekében a mobil adatforgalomban.

Volta változtasson ezen, ha telefonját 4G (LTE) hálózathoz tartja, még hívások közben is. A technológia Volta Hasonló a VoIP over Internet Protocol VoIP telefonáláshoz.

A VoLTE előnyei

Volta segít a hangminőség javításában hívások közben (HD hang) és az akkumulátor kímélésében, mivel nem vált át 4G-ről 2G / 3G-re.

Az üzemeltető előnye, hogy nagyobb lefedettséggel jár, további költségek nélkül, és hogy könnyebb betölteni a GSM hálózatot.

Mi a VoWiFi és mire használható?

Mi a VoWiFi?

VoWiFi, más néven "WiFi hívás”A technológiához kapcsolódik Volta, amely lehetővé teszi számunkra, hogy otthoni Wi-Fi hálózatunkat hívásokra használjuk.

Mert a technológia VoWiFi a VoLTE közeli hozzátartozója, egyfajta Voice over IP-t is használ, és így akár GSM-lefedettség nélküli területeken is tudunk hívásokat kezdeményezni, feltéve, hogy van netünk és vezeték nélküli útválasztónk. A netkapcsolatnak nem feltétlenül ugyanazon mobilszolgáltatótól kell származnia.

A VoWiFi előnyei

Internetkapcsolat esetén még távoli területeken is fogadhat és kezdeményezhet hívásokat.

Tökéletes mobil lefedettséghez pincékben, borászatokban, földalatti parkolókban, ahol a mobil jel nem létezik, de van Wi-Fi hálózatunk. Sokkal könnyebb lefedni egy pincét vagy egy pincét Wi-Fi-vel Wi-Fi-vel, mint GSM antennákat telepíteni.

Hasonló oktatóanyagok: GSM, mobil szolgáltatók stb

Különbségek YOXO és FLEX között
Különbségek YOXO és FLEX között
Hogyan aktiválhat barangolást és adatokat az Orange Vodafone és a Telekom között?
Hogyan aktiválhat barangolást és adatokat az Orange Vodafone és a Telekom között?
A kétes hang a narancssárga telefonról
A telefon furcsa hangja Orange-n
A Samsung natív hívásrögzítése megváltoztatja a CSC-t
A Samsung natív hívásrögzítése megváltoztatja a CSC-t

Oktató videó - Mi a VoLTE és a VoWiFi technológia

Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Mih957 - mondta

  Vodafone-ban vagyok, xiaomi 10T pro mobil és megtalálom őket

 2. Mih957 - mondta

  scz ... ne csináld újra ezeket a lehetőségeket ... .dc?

 3. Aurel - mondta

  A Vodafone-nál nem létezik

 4. Ciortea Calin - mondta

  Helló, van egy Samsung Note 10plus5G Orange készüléken a YOXO-val, de a két opció aktiválásakor nem látom a jobb felső sarokban lévő oktatóanyagban látható szimbólumokat. A városban élek, így a 4G maximális jelet sugároz. Az útválasztó Asus RT-AC66U és ab. RDS1000. Milyen egyéb okok lennének? Köszönöm a tanácsot.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.