A Samsung natív hívásrögzítésének CSC-változása - TÖKÉLETESEN FELVÉTEL MINDKET

Miről szól a Samsung natív hívásrögzítő oktatóprogramja a CSC-n?

Szerintem elég világos. A Native Samsung hívásrögzítő videó bemutatójában a CSC megváltoztatása megmutatja, hogyan lehet aktiválni a natív felvételi funkciót a Samsung telefonokon a CSC cseréjével az EU-n kívülre.

Miért nem érhető el Európában a Samsung telefonok hívásrögzítő funkciója?

Európában mindenféle törvény létezik a személyes adatok védelmére. A mobiltelefon-gyártók nem kapják meg az értékesítés jóváhagyását, ha rendelkeznek hívásrögzítő funkcióval.

Még akkor is, ha a szoftver szintjén, a kód mélyén elrejtve, ez a funkció Európában minden Samsung eszközön megtalálható, az interfész szintjén azonban nem aktív.

Hogyan engedélyezhetjük a hívásrögzítést bármely Samsung telefonon

Ha fentebb mondtam, hogy szoftveres szinten minden Samsung telefonon létezik hívásrögzítő funkció, akkor nem található meg a beállításokban, mert csak a telefon CSC aktiválja.

Minden telefon rendelkezik egy CSC-vel (országspecifikus kód), amelyet a SIM-kártyáról és a telefon firmware-ről vesznek, amikor először bekapcsolják a telefont. Ez CSC meghatározza az adott régióban elérhető alkalmazásokat.

Például Romániában egy Vodafone / Orange / Telekom / Digi-t tettünk. A telefon azonnal tudja, hogy Romániában vagyunk, és azonnal beállítja az elérhető alkalmazásokat.

Hogyan lehet a Natív hívásrögzítést a Samsungon, még akkor is, ha Ön az EU-ban tartózkodik.

Számos módszer áll rendelkezésre. De a leginvazívabb és legolcsóbb megoldást fogjuk használni.

Indonéz firmware villogása. Így a firmware telepítése után elérhetővé fogunk tenni

Miért olyan jó a Samsung hívásrögzítője?

A piac többi hívásrögzítő alkalmazásához képest, és itt mindenre gondolok, A Samsung hívásrögzítése egyértelműen rögzíti mindkét felet.

Nem dolgoztam túl keményen az oktatóanyagért, ez nem az én érdemem - inspirált ez a videó egy bolgár készítette angolul. Kérem, legalább egy ember számára, hogy jó munkát végzett.

Gyors lépések a natív Samsung hívások rögzítésére a CSC megváltoztatásával

 1. Állítsa be a pontos termékkódot (verziószámra) Beállítások / A telefonról / Szoftveradatok / Verziószám
 2. Határozza meg a pontos PDA kódot (verziószám)
 3. Iratkozzon fel a Sammobile szolgáltatásra
 4. Találja meg a készülékéhez megfelelő indonéz firmware-t
 5. Töltse le az Odin firmware-t és alkalmazást (órákig tart)
 6. Csomagolja ki a letöltötteket
 7. Helyezze a telefont Letöltés módba
 8. Indítsa el az Odin alkalmazást, és villogjon az oktatóprogramban FIGYELEM, az Odin CSC_ ... .. mezőjében válassza a Home_CSC …… lehetőséget (hogy ne veszítsen el adatokat)
 9. Nyomja meg a START gombot és várjon
 10. siker

Kérem, legyen nagyon GONDOS!

Ezt az oktatóanyagot nem szabad sietve megismételni. Minden, amit 10 perc alatt lát, valójában hosszabb időt vett igénybe, mert le kellett töltenem a fájlokat, amelyek sokáig tartanak (a firmware körülbelül 5 órát vett igénybe).

Ha valamit rosszul csinál, akkor adatai nélkül marad a telefonján, vagyis képek, dokumentumok, fizetési alkalmazások beállításai és egyéb csodák nélkül.

MÉRJE MEG 10-SZER ÉS VÁGJON EGYSZER - Nem viccelek

A videofelvételek hasonlóak a hívásrögzítéshez, a firmware-hez stb

Firmware frissítés telefonokra a Mediatek segítségével
Firmware frissítés telefonokra a Mediatek segítségével
Samsung frissítés, amely rontja az alkalmazásokat és a fejhallgatókat
Samsung frissítés, amely rontja az alkalmazásokat és a fejhallgatókat
Rögzítse a telefonhívásokat az ACR segítségével
Hívások rögzítése az ACR segítségével

Videó bemutató - rögzítse a natív Samsung hívásmódosító CSC-t

Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Adrian Cofariu - mondta

  Helló! Ha mindent megteszek, amit az oktatóanyagban mond, a következő firmware-frissítéskor, amelyet a Samsung kap, vagy ha frissítést kapok az Android 10-től (ahogy most a Samsung A20e telefonomon is) az Android 11-től, akkor mindent megteszek kezdet? Köszönöm!

 2. Adryan - mondta

  A Frija-val a szoftver letöltése 5 percet vesz igénybe.

 3. Karolin - mondta

  mert a 20. megjegyzés az Ultra nem Indonézia frimware-je. ebben az esetben hogyan folytathatom?

 4. Sopu Mihai - mondta

  Ha nem találjuk az oktatóanyagban megadott indonéz firmware-eket, akkor milyen A50-es verziót tudnék még letölteni?

  Köszönöm szépen és várom válaszát!

 5. A Samsung Galaxy S10 + esetében ez nem G975FXXU9FCD Indonéziában, és az általam kiválasztott szűrt listából India számára készült, de nincs natív hívásrögzítése.
  Másik ország a listán a G975FXXU9FCD számára, hogy megpróbálja újra?
  Köszönjük!

 6. Ban Mărgărit - mondta

  Jó üvegház! Három Samsung tf a J5, egy A10 és egy 10. megjegyzésem van, és egyik sem indonéz firmware! Nem lehet másik firmware? Köszönöm

 7. Gelu - mondta

  G975FXXU9FUCD

  • Az Indonéziából származó G975FXXU9FUBD tűzfal a legújabb frissítéssel működik az S10 + készüléken, és a telepítés után helyreállított összes adat törlésével azt a lehetőséget választottam.

 8. Cristian - mondta

  Szia Cristi, kérjük, tegye meg az Oneplus programot, egy hasonló oktatóanyagot a natív hívásrögzítéshez.
  Találtam valamit az Oneplus számára, de a telefon kikapcsolása törli a natív alkalmazást.

  • luciangl - mondta

   Körülbelül 4 évvel ezelőtt több samsung telefonon kezdtem el használni az alapértelmezett felvételi funkciót, de bizonyos modellektől felfelé ez a natív funkció nem aktiválódik olyan könnyen. Az egyik módszerről beszámoltak a samsungnak (egy "baráton keresztül"), és ezért jelentek meg az új "biztonsági frissítések". Jelenleg megerősíthetem, hogy a "biztonság" túllépése megtörtént, és még egy zárolt telefonról is sikerült adatokat helyreállítanom (jelszóval, e-mail címmel stb.), Vagy teljesen törölni az adatokat a telefonról, és eljuttatni a gyári beállításokat a jelszó, az e-mail vagy valami más használata nélkül.

 9. Vladimir - mondta

  Helló,
  Tudna ajánlani egy működő hívásrögzítő programot iPhone készülékéhez?
  Többet is kipróbáltam, de vagy nagyon magas az ár / hó, vagy megnyomja a gombokat és a megerősítéseket, ha nem tudja, honnan jött.
  Köszönöm.

 10. Marian - mondta

  Szia Cristi !! 🙂 rettegtem !! Ioooi !! Nem tudom, mekkora kár lett volna egy A8 2018-as modellnél, de pontosan úgy tettem, ahogy mondtad, és végül a "FAIL" jelent meg Odinban !! Nyilván kék-zöld kijelző, némi figyelmeztetéssel az adatok helyreállítására! A telefon megismétli, mintha már nem lenne androidja!
  Tehát neked és mindenki számára próbáltam letölteni a számítógépről a csomagot a Sammobile-ból. Már volt számlám. Azt válaszolta, hogy megkezdődött a kirakodás és a csúcs, még egy éjszaka után sem rakott ki semmit !!
  Csodával határos módon a telefonomról léptem be Sammobile-ba !! Ráadásul a letöltés azonnal megkezdődött, és a 2.54 gigabájt nem tartott 30 percig. Mindent átment a PC-re, én pedig követtem a lépéseket, beleértve az "otthoni CSC-t" is !! Nem működött és kaptam egy "kudarcot" !!
  Ez volt a hibaüzenet: "HIBA TÖRTÉNT, AMIKOR AZ ESZKÖZSZoftvert frissítettük, és használjuk a VÉSZHELYZETI FELHASZNÁLÁSI FUNKCIÓT A SMART SWITCH PC SZOFTVERBEN."
  Ismétlem, minden úgy történik, ahogy mondtad, és nem túl nehéz !!
  Azt hittem, hogy elveszett a telefon, de csodálatos módon "sürgősségi helyreállítást" is végeztem Odinnal, ahol a "CSC" szakaszban a "CSC" -et kell feltenni, nem pedig a "Home CSC" -t !! Így a telefon online mentést készített, amíg helyre nem állt.
  Így haladtam, mint ezen a linken:
  https://www.youtube.com/watch?v=1yXQUFrEWg4&list=RDCMUCXTkZ9Dex0WhVhTbI_Zv8ew&index=1

  És most a csúcsok csúcsa: bár "FAIL" üzenetet kaptam, és már nem volt androidom, a sürgősségi helyreállítás után (ugyanazok a lépések, mint a hard resetben) találtam a hívásokban a "call record" gombot !! Azt fogod mondani, hogy őrült vagyok, de esküszöm, megvan ez a gomb, automatikusan rögzít, és bingó, mindkét hangot rögzíti !! Tudod, vannak olyan szar alkalmazások, amelyek csak a hangodat rögzítik !!
  Különben is, bár valahol volt sárgarépám, még akkor is, ha féltem egy A8 2018-as játéktól ... .. az oktatóanyag nagyon sokat tanított nekem! Garantálom, hogy követtem az összes lépést, és nem tudom, miért "FAIL" !! De az biztos, hogy van regisztrációm. Ezenkívül valamit Indonéziában tett nekem telefonos fizetési alkalmazásként.
  Legyen életed !! 🙂 Szüksége van ránk !!

  • Kockáztattál, tüzet és kardot gyújtottál, és győztesen jöttél ki. Gratulálunk!

   • Marian - mondta

    Buna Cristi !! 🙂 Remélem, hogy nem sokat írtál, hülye és értelmetlen, és valamit megértettél !! 🙂 Az ötlet az, hogy mások tudják, hogy fennáll annak a lehetősége, mint én! Figyelem, hogy elkerülje a túl hosszú letöltési időt a számítógépen, érje el a sammmobile telefonról !! 25 perc alatt letöltötték a 2.95 GB-os fájlt. Most becsaptam az oldalt, és 8 órán keresztül letölthető a PC-ről, és csak 16% -a van !! Nem tudom, miért volt a telefonról való letöltés gyakorlatilag azonnali !! Egy említés: néhány pillanatra megszakadt a wifi jel. Nem volt teljes a letöltés, amíg meg nem kaptam a "FAIL" üzenetet? Ezért szeretném eltávolítani a PC-ről !!
    Észrevettem, hogy a Sammobilénál román is van a csapatban !! Nem tudom, miért működnek keményen a webhely funkciói. Ez valójában nem engedi fizetni a nagy sebességű letöltésért !! Küzdök és nem tudok fizetni !!
    Cristi, ennyi: ha telepítette ezt a javítást, akkor az, amit rájöttem, nem veszik el a hardveres visszaállításkor. Megvolt a "lehetőségem", hogy nem működik megfelelően, és Odinnal vissza kell állnom az eredeti állapotba. Visszatérve a kezdőhöz, valóban eléri a hard reset szakaszait !! És ha a hard reset után arra ébredtem, hogy rendelkezik felvételi funkcióval, az azt jelenti, hogy a telepítés után nem törlődik. Talán jó tudni azoknak, akiknek 7000 lejes fánkja van, és ezt meg akarják tenni: a garancia elveszhet, nem?

 11. Pavel Marius - mondta

  Jó estét! Am S8 + / G955F / XXS7DTA6. Beléptem a SamMobile-ba, és nincs Indonézia. Mit ajánl, véletlenszerűen veszek valamit, ami nem az EU-ból, az USA-ból, Kínából származik…. vagy van valami ajánlása? Vagy átveszem a variánsokat, és megpróbálok többet egymás után, amíg nem találok valami funkcionálisat? Előfordulhat valami rossz, ha többször próbálkozom, amíg meg nem találom a telefonmodellem megfelelő verzióját?
  Remélem, hogy idejön és további kérdésekre válaszol! Ez jó lenne tőled!

 12. Pavel Marius - mondta

  Az Ön által megadott link alapján észreveszem, hogy a bolgár azt mondja, hogy android 11. Vajon működni fog az android 9 esetében? Mivel ezeket már nem csinálom 9-ig, az S8 + -nál ... Argentínától szándékozom elvinni, van-e esély a munkára? A GDPR erre vonatkozik? Talán jöjjön vissza némi segítséggel, remélem! Tegyek még kísérleteket, vagy megkockáztathatom a telefont? Először próbálok ilyen trükköket telefonon csinálni, szeretnék egy kis útmutatást ...

  • Látja, hogy ez az oktatóanyag nem jár garanciával. Ezért határoztam meg a szövegben, hogy nem szabad elkezdeni, ha nem vagy biztos benne.
   Nincsenek garanciák a firmware OTA-n kívüli más módszerekkel történő telepítéséről.

   • Pavel Marius - mondta

    Jól vagyok magabiztosan! Nem mondtad meg, ha rendelkezel ezzel az információval: működik-e az android 9-en? Országok, ahol a GDPR nem alkalmazható? Elvittem Argentínát és Bolíviát; van valami, ha többször próbálkozom, amíg nem találok olyat, amely nem blokkolja a felvételt? De különösen: a hívások rögzítésének funkciója van az android 9-ben; vagy legalább egy harmadik fél általi alkalmazás működik, mint régen, a tiltás megjelenése előtt? Szeretném megemlíteni, hogy a 2 készletet nagyon könnyen elvettem a telefonról, és laptopról, Sam ingyenes számlájával, egyáltalán nem! Még egy kérdés: ha továbbra is itt adom meg a nevemet és az e-mail címemet, hogy postázhassak, nem kéne kapnom egy e-mailes figyelmeztetést, hogy válaszolt nekem? Láttam a választ, mert nyitva tartottam ezt az oldalt; Ideális esetben figyelmeztetést kellett volna kapnom, igaz?

 13. Gabi Costin - mondta

  Nagyon szépen köszönjük ! Tökéletesen működött az S10 Lite-nél!

 14. Helló, van valakinek megoldása az Oppo Reno 5 5G-re?

 15. Alex Nicholas - mondta

  Helló! elvész a garancia? visszahelyezhetem a CSC-t valamire? hogy megtaláltam Indonéziát és ro-t is (narancssárga)

 16. Cosmin - mondta

  Szia, megpróbáltam átfogóan átnézni, de úgy gondolom, hogy a HOME CSC-vel rendelkező rész csak az android 11-re érvényes, mert nekem S9 + -om van android 10-el, és ez azt eredményezte, hogy nem sikerült odinnal írni és a „Hiba van AZ ESZKÖZ SZOFTVER FEJLESZTÉSE ESETÉN A SMART SWITCH PC SZOFTVERBEN HASZNÁLJA A VÉSZHELYZETI FELHASZNÁLÁS FUNKCIÓJÁT. ” Szerencsére megoldották a normál CSC fájllal (otthoni CSC) és a biztonsági másolat helyreállításával. Most van bennem natív hívásrögzítés és Samsung Pay is. 🙂 Köszönöm az érdekes oktatóanyagokat!

Trackbacks

 1. […] A Samsung natív hívásrögzítő CSC változása - TÖKÉLETESEN FELVÉTELI MINDKET FÉL

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.