Furcsa telefonhang narancssárga - eszközön keresztüli követés?

A kétes hang a narancssárga telefonról
A telefon furcsa hangja Orange-n

Miről szól a Strange Sound on the Phone on Orange naptár?

Ma arra kérem, hogy hallgasson egy furcsa hangot a telefonjáról a Orange-n. A hang hallatszik, amikor felhívja az Orange ügyfélszolgálatot.

Mi lenne a furcsa telefonhanggal a Narancssárga telefonálás alatt?

Amikor felhívja a 300 számot (Narancssárga ügyfélkapcsolatok), a hívás elején, közvetlenül a robot belépése előtt, furcsa hangot hall, mint egyfajta bohóc.

Azt hiszem, ez egy hangjelző, amely jelzi valamit, de mi?

Mit mondnak az Orange ügyfélkapcsolatok?

Felhívtam Orange-t, közvetlenül a 300-as számra, és néhány, a számnak megfelelő szlalom után, felvettem a kapcsolatot egy Orange szolgáltatóval.

Megkérdeztem, hogy "mi van a furcsa hanggal", röviden, nem tudta elmondani, miről szól, de felajánlotta, hogy kb. Egy óra múlva felhív, és remél, hogy tud valamit.

Majd egy órás várakozás után reménykedve remegve, hogy megtudja a rejtélyt, a nő felhívott. Találd ki, MIT NEM. Azt mondta, hogy ők is megpróbálták hívni a 300-at, és semmi furcsa nem hallható.

Segítsen nekem információkkal!

Lehetetlen mindegyiket megismerni vagy megtudni. Ezért kérem a segítséged. Lehet, hogy minden tudásunk felhasználásával következtetéseket vonunk le.

Ha tudod, ha hallottál, ha olvastam ilyen dolgokról, kérlek, írj nekem a megjegyzésekbe.

Mi van ezzel a hanggal?

A Narancssárga hálózat furcsa hangja

A félénk következtetés, amire jutottam.

A fülömhöz ez a hang Predator (a film szörnyeteg) és Furby (játék) kombinációja.

Néhányan közületek a YouTube-on hozzátette, hogy a hang hasonló a gesztenye vagy a Google Home által készített hanghoz.

Gyanítom, hogy ez a hang egy hangjelző, amely arra szolgál, hogy jelezze valamit más közeli készülékekhez vagy telefonos alkalmazásokhoz.

Mi az a hangjelző?

Un audio jeladó egy olyan jel, amelyet egy eszköz generál a jelenlét és egyéb információk jelzésére.

Akárcsak a kikötőben lévő fényszóró, egy hangjelző jelzi a helyet / jelenlétét a területen és egyéb információkat.

Mire használják az audio jeladókat?

A TV-reklámok során egy hangjelzőt csúsztatnak be a háttérhangba, amelyet a közelben lévő mobiltelefonok felvehetnek, és ezt a hangjelzést a reklámban rejtik.

Ez az audio jeladó értékes információval szolgálhat a hirdetők számára. Megtudhatom az egyes reklámok és a különféle TV-műsorok nézeteinek hozzávetőleges számát, amely a műsor legnézettebb pillanatát, hogy a producer előadja, mit szeretsz.

Egy másik alkalmazás a fizikai áruházakban található, ahol a zenei háttérhez csatlakoztatva van egy hangjelző is, így kapcsolat létesül a telefon és az áruház között. Azonnal a telefonja elkezdi hirdetéseinek megjelenítését testreszabott ajánlatokkal, még azon áruházak esetében is, amelyekben a boltban található.

Hasonló oktatóanyagok, adatvédelem / titoktartás:

Video bemutató - A furcsa hang a telefonról a Narancssárga telefonon

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. tengeri mérföld - mondta

  Két narancssárga előre fizetett kártyám van, és ezt a hangot nem hallom. Az egyik egy okostelefonban, a másik egy normál mobilban, FM rádióval, kamerával és bluetooth-tal. Nem tudom, mikor beszélgettél az Orange-i emberekkel, de egy jó fülért észrevehetjük, hogy a hívás elején valami "meg lett vágva", a robot hirtelen belép. A hívásokat ma, 23. augusztus 2020. (nem húsz húsz: P) 12:59 és 13:01 órakor tettük.

 2. Igen, azt is hallottam, amikor felhívtam a 300-at, mielőtt a robot felvette!

 3. Felix Neagu - mondta

  Szia Cristi. Van egy utálatom az Orange-nál. Igen, 300 éves korában ezt a furcsa hangot hallja. Pont mint te.

 4. Valentina - mondta

  Körülbelül 2 hónap telt el a hallásból. Tudom, mert sajnos még mindig fel kellett hívnom őket, látva, hogy az elmúlt hónapokban porosak a szolgáltatások! Alig várom, hogy befejezzem az előfizetést, és megszabaduljak a narancssárga színből!

 5. Szia Cristi! Körülbelül 2-3 hónapig hallom ezt a hangot. Azt hittem, hogy ez normális, de látom, hogy nem ilyen.
  Köszönjük a videó bemutatót!

 6. Ragyogás - mondta

  Hány jó minőségű video oktatóprogramot mutatott be, nem tudja egyszerűen letiltani / eltávolítani a Google Voice programot? Vagy a Google végleg telefonról? Tényleg szüksége van rá? Ismeretes annak az asszonynak az esete, aki telefonjával az éjjeliszekrényen ülve a hálószobában erotikus felhangokkal ellátott hirdetéseket kapott éjszakai szenvedélyeire. Szóval mi még mi kíváncsi? Védekezzünk, mondom.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.