Furcsa telefonhang az Orange-on - készülékek közötti követés?

A kétes hang a narancssárga telefonról
A telefon furcsa hangja Orange-n

Miről szól a Strange Sound on the Phone on Orange naptár?

Ma arra kérem, hogy hallgasson egy furcsa hangot a telefonjáról a Orange-n. A hang hallatszik, amikor felhívja az Orange ügyfélszolgálatot.

Mi lenne a furcsa telefonhanggal a Narancssárga telefonálás alatt?

Amikor felhívja a 300 számot (Narancssárga ügyfélkapcsolatok), a hívás elején, közvetlenül a robot belépése előtt, furcsa hangot hall, mint egyfajta bohóc.

Azt hiszem, ez egy hangjelző, amely jelzi valamit, de mi?

Mit mondnak az Orange ügyfélkapcsolatok?

Felhívtam Orange-t, közvetlenül a 300-as számra, és néhány, a számnak megfelelő szlalom után, felvettem a kapcsolatot egy Orange szolgáltatóval.

Megkérdeztem, hogy "mi a furcsa hang", röviden, nem tudta megmondani, miről van szó, de felajánlotta, hogy körülbelül egy óra múlva felhív engem, remélve, hogy megtudja valamit.

Majd egy órás várakozás után reménykedve remegve, hogy megtudja a rejtélyt, a nő felhívott. Találd ki, MIT NEM. Azt mondta, hogy ők is megpróbálták hívni a 300-at, és semmi furcsa nem hallható.

Segítsen nekem információkkal!

Lehetetlen mindegyiket megismerni vagy megtudni. Ezért kérem a segítséged. Lehet, hogy minden tudásunk felhasználásával következtetéseket vonunk le.

Ha tudod, ha hallottál, ha olvastam ilyen dolgokról, kérlek, írj nekem a megjegyzésekbe.

Mi van ezzel a hanggal?

A Narancssárga hálózat furcsa hangja

A félénk következtetés, amire jutottam.

A fülömhöz ez a hang Predator (a film szörnyeteg) és Furby (játék) kombinációja.

Néhányan közületek a YouTube-on hozzátette, hogy a hang hasonló a gesztenye vagy a Google Home által készített hanghoz.

Gyanítom, hogy ez a hang egy hangjelző, amely arra szolgál, hogy jelezze valamit más közeli készülékekhez vagy telefonos alkalmazásokhoz.

Mi az a hangjelző?

Un audio jeladó egy olyan jel, amelyet egy eszköz generál a jelenlét és egyéb információk jelzésére.

Akárcsak a kikötőben lévő fényszóró, egy hangjelző jelzi a helyet / jelenlétét a területen és egyéb információkat.

Mire használják az audio jeladókat?

A TV-reklámok során egy hangjelzőt csúsztatnak be a háttérhangba, amelyet a közelben lévő mobiltelefonok felvehetnek, és ezt a hangjelzést a reklámban rejtik.

Ez az audio jeladó értékes információval szolgálhat a hirdetők számára. Megtudhatom az egyes reklámok és a különféle TV-műsorok nézeteinek hozzávetőleges számát, amely a műsor legnézettebb pillanatát, hogy a producer előadja, mit szeretsz.

Egy másik alkalmazás a fizikai áruházakban található, ahol a zenei háttérhez csatlakoztatva van egy hangjelző is, így kapcsolat létesül a telefon és az áruház között. Azonnal a telefonja elkezdi hirdetéseinek megjelenítését testreszabott ajánlatokkal, még azon áruházak esetében is, amelyekben a boltban található.

Hasonló oktatóanyagok, adatvédelem / titoktartás:

Oktató videó - A furcsa hang a telefonról az Orange-on

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. tengeri mérföld - mondta

  Két Orange kártyám van, és ez a hang nem hallatszik. Egy okostelefonban, másik normál mobilban, FM rádióval, kamerával és bluetooth-tal. Nem tudom, mikor folytattál beszélgetést az narancssárga emberekkel, de egy jó fülért észrevehető, hogy a hívás elején valami "elvágódott", a robot hirtelen belép. Hívásokat tettünk ma, 23. augusztus 2020-án (nem húsz húsz: P) 12: 59-kor és 13: 01-kor.

 2. Igen, azt is hallottam, amikor felhívtam a 300-at, mielőtt a robot felvette!

 3. Felix Neagu - mondta

  Szia Cristi. Van egy utálatom az Orange-nál. Igen, 300 éves korában ezt a furcsa hangot hallja. Pont mint te.

 4. Valentina - mondta

  Körülbelül 2 hónap telt el a hallásból. Tudom, mert sajnos még mindig fel kellett hívnom őket, látva, hogy az elmúlt hónapokban porosak a szolgáltatások! Alig várom, hogy befejezzem az előfizetést, és megszabaduljak a narancssárga színből!

 5. Szia Cristi! Körülbelül 2-3 hónapig hallom ezt a hangot. Azt hittem, hogy ez normális, de látom, hogy nem ilyen.
  Köszönjük a videó bemutatót!

 6. Ragyogás - mondta

  Hány jó minőségű video oktatóprogramot mutatott be, nem tudja egyszerűen letiltani / eltávolítani a Google Voice programot? Vagy a Google végleg telefonról? Tényleg szüksége van rá? Ismeretes annak az asszonynak az esete, aki telefonjával az éjjeliszekrényen ülve a hálószobában erotikus felhangokkal ellátott hirdetéseket kapott éjszakai szenvedélyeire. Szóval mi még mi kíváncsi? Védekezzünk, mondom.

Trackbacks

 1. […] Furcsa telefonhang az Orange-on - készülékek közötti követés? [...]

 2. […] Furcsa telefonhang az Orange-on - készülékek közötti követés? [...]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.