Mi az az SSD, és akkor nem, mint egy normál merevlemez - video bemutató

Mi az az SSD, és akkor nem, mint egy normál merevlemez - video bemutató
4.5 (34) 90%

Szia barátok, ez a videó bemutató fogunk beszélni SSD SSD néhány tárolóeszközök forradalmi és a teljesítmény, amely idővel felváltja a régi nők merevlemezek, ők építették a kizárólag chip NAND flash (mint egy mint az USB kulcsok), nem tartalmaz mozgó alkatrészeket, így ütésálló és nagyon gyors.

SSD technológia az elején, de az előadások sokkal jobbak, mint a hagyományos merevlemez, első SSD van egy hozzáférési idő nagyon kicsi, kínál SSD lappangási rendkívül alacsony olvasási és írási kis fájlok míg merevlemez nagy probléma, amikor a kis fájlok.

Chips NAND flash építéséhez használt SSD két típusa, SLC (single level cell), itt vannak üzletek egy kis információ cellánként, SSD beépített vakuval SLC drágák, és elég kicsi kapacitással azok előadások nagyon jó, ők többnyire a vállalati szerverek és munkaállomások szakmai, ahol a teljesítmény és a tartósság a legfontosabb, a vaku SLC rendkívül tartós, ellenáll a többször ismételt újraírása .

A második technika fososita az épület néz vaku MLC (multi level cell), ezek a chipek képes tárolni több bit információt cellánként, leggyakrabban tárolására két bit információt egy sejtben, villog MLC rosszabb teljesítményt, de van nagy kapacitás és az alacsony árak, SSD épített chipek MLC flash-a leggyakoribb az üzletekben, és valószínű, hogy akkor is vásárolni az összes SSD alapuló flash oldalak MLC .

SLC ellenáll 5.000.000 ciklusban írás (100.000 cella) és MLC csak 1.000.000-2.000.000 írási ciklus (10.000 sejt), még román, egy SSD alapú SLC egy élet sokkal hosszabb, mint egy SSD alapú MLC természetesen először meg kell tennie egy SLC ha nem engedheti meg magának, hogy kéz MLC flash, koncentráltabb szakemberek dolgoznak, hogy javítsák MLC vaku.

Ebben a videó bemutató kerülnek bemutatásra és technológiák szolgáló SSD, ezek a technológiák: Wear Önterülő Technology, Error Detection - meg Bad blokk Management, SMART technológia, NCQ Technology nyírhatja stb TRIM a legújabb és legnagyobb fontos technológia, segít időben a teljesítmény megtartásához SSD és csökkenti a hibák aránya néző vezérlő pillanatnyilag csak a Windows 7 felvette ezt a funkciót, elvileg ez az együttműködés jobb az operációs rendszer és a vezérlő SSD amikor töröl egy fájlt, az operációs rendszer, azonnal értesíti a vezérlő törölt egy fájlt, és tudni fogja, mit kell tenni, anélkül, hogy feleslegesen pazarlás megy, az biztos.

A bemutató kerül bemutatásra, és egyes modellek SSD, akik jelentést minőség - nagyon jó áron, természetesen ezek a modellek ajánlottak ebben az időszakban, több mint egy kis időt a dolgok változnak, ezek a modellek egy útmutató, mi tanácsot lenne látni szemüveg a gyártó honlapján megvásárlása előtt egy SSD.
Kapcsolatos részleteket az élettartama egy SSD tudja olvasni az alábbi cikket:
Mi az élettartama egy SSD?
Szintén ez a cikk meg fogja érteni egy kép, mi a Wear Önterülő technológia, amely be van helyezve az új generációs SSD CES-en.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Cristian Cismaru

Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Comments

 1. Bulgac - mondta

  Szép, de ez még mindig a legjobb nehéz.

 2. nagyon jó előadás. Van egy kérdésem, azt hiszem, hogy egy kemény Sami 1 2 500 a TIB vagy GB, hogyan ajánlanak?

  • SRJ: Nagyon jó előadás. Van egy kérdés, hogy egy kemény Maganda Sami Tibs 1 2 származó 500 GB, hogyan ajánljuk?


   Készíts egy fiókot, és látja, hogy olcsóbb, Ön is látni, hogy a teljesítmény giga 500 és 1, hogy a teljesítménye terra, a teljesítmény van, hogy menjen a gyártó honlapján.

 3. Augustin - mondta

  Sall. Van egy kérdésem

 4. Augustin - mondta

  És szeretném Asra mert wordpress témák azok, akik nem rendelkeznek helyszínen, hogy ...

 5. Viorel - mondta

  szia cristi.am van egy kérdés iPlay regisztráltál, és letöltheti azokat elhagyni a vetés és nem feltölteni, mert mi lehet?

 6. Viorel - mondta

  másrészt Trak mint isoHunt, Mininova végül, de iPlay nu.puteti feltöltés torrentek hozzám és hallgass meg engem?
  kérem ....

 7. dumitru32 - mondta

  Nem vagyok szakértő, de abból, amit hallottam, az SSD kevésbé stabil az adatmegőrzési időt, bár megszakad a sebesség HDD rekeszt.
  Linuxistii Nem szereti kihasználni hihetetlen teljesítményt ???

  • dumitru32: Nem vagyok szakértő, de abból, amit hallottam, az SSD kevésbé stabil az adatmegőrzési időt, bár megszakad a sebesség HDD rekeszt.
   Linuxistii Nem szereti kihasználni hihetetlen teljesítményt ???


   SSD megy linux, nem tudom, de ha a Linux bevezetett technológia támogatása TRIM, noha Jelenleg biztos bevezetésre kerül hamarosan, az a tény, hogy amikor elmész vásárolni egy SSD, meg kell kérdezni, hogy a TRIM támogatást, ez egy szégyen, hogy nem vesz egy SSD TRIM így kap egy bónusz tartósságot és stabilitást.

  • Adrian - mondta

   dumitru32: Nem vagyok szakértő, de abból, amit hallottam, az SSD kevésbé stabil az adatmegőrzési időt, bár megszakad a sebesség HDD rekeszt.
   Linuxistii Nem szereti kihasználni hihetetlen teljesítményt ???

   Linuxistii ideje, hogy kihasználják ezeket a technológiákat, jelenleg ki Cristi nem ismerek senkit, hogy a saját SSD Romániában, nagyon drága, és nem vagyok elérhető minden zsebébe, mikor lesz széles körben használják valószínűleg Linuxistii fogja be a figyelmüket ezen más SSD jelenleg uralkodó most.

 8. George92 - mondta

  A gyönyörű előadás.
  Köszönjük az információt :)

  @Augustin R szuper hasznos bemutató, hogyan lehet wordpress témák;)

 9. Ghady - mondta

  Van egy probléma a katód Maradj hiszem, ha játszani vagy szerkeszteni videót, aminek a renderelés vagy játék képernyő BSOD zárom pc, és én jelenik BSOD
  Tudom megváltoztatni az előbb marad 1 4 tettem GB GB Megváltoztattam egy forrás W LinkWord az előző 580 480 W volt LinkWord.
  És nem tudom, mit kellett volna még pár alkalommal és üzenetek RSOD tényleg nem tudom, mi lehet.
  Maradj változtatni? Gondolod Rami hibát? Tegyük fel azt a régi, vagy forrás?
  Vagy lehet a videokártya? Vagy incopatibilitate között Rami és a processzor?
  Köszönjük!

  • Ghady: Van egy probléma a katód Maradj hiszem, ha játszani vagy szerkeszteni videót, aminek a renderelés vagy játék képernyő BSOD zárom pc, és én jelenik BSOD
   Tudom megváltoztatni az előbb marad 1 4 tettem GB GB Megváltoztattam egy forrás W LinkWord az előző 580 480 W volt LinkWord.
   És nem tudom, mit kellett volna még pár alkalommal és üzenetek RSOD tényleg nem tudom, mi lehet.
   Maradj változtatni? Gondolod Rami hibát? Tegyük fel azt a régi, vagy forrás?
   Vagy lehet a videokártya? Vagy incopatibilitate között Rami és a processzor?
   Köszönjük!


   Ez is lehet a memóriából, és a forrás, akkor vegye azt, és megszüntetése egyéb memóriák és próbálkozzon egy másik forrás, hogy ha igen, különben nem tudja kitalálni.

 10. fb bemutató boot és mások esi egy videót a YouTube-on róla, de megyek, hogy egy SSD alatt 5 éve, mikor lesz olcsóbb, nagyon drágák a térben kínálunk egy SSD 1 tb költség 7000 euró plusz gyenge megbízhatósága időben, mondjuk néhány ii tárolási kapacitása csökken, mert a hibás sejteket blokkolja, így veszít és a tér. de mint minden ezen a világon vannak előnyei és hátrányai, szuper teljesítmény előnyeit olvasni, írni, hozzáférés hiánya, a zaj, a Cara a pc, az ár és a megbízhatóság hátrányai, de ezeket meg lehet oldani az időben az elkövetkező években

  • MCD: Fb bemutató boot és mások esi egy videót a YouTube-on róla, de megyek, hogy egy SSD alatt 5 éve, mikor lesz olcsóbb, nagyon drágák a térben kínálunk egy SSD 1 tb költség 7000 euró gyenge megbízhatósága hosszabbításban, mondjuk néhány ii tárolási kapacitása csökken, mert a hibás sejteket blokkolja, így veszít és a tér. de mint minden ezen a világon vannak előnyei és hátrányai, szuper teljesítmény előnyeit olvasni, írni, hozzáférés hiánya, a zaj, a Cara a pc, az ár és a megbízhatóság hátrányai, de ezeket meg lehet oldani az időben az elkövetkező években


   Nem értek egyet azzal SSD tároló, most egy SSD alkalmas csak a rendszer esetleg megoszlik a dual boot.
   A recept a következő:

   SSD az operációs rendszer.
   HDD fájlok tárolására.

   A merevlemez nem fog eltűnni egyhamar marad verhetetlen megoldás, a tárolás, ár / giga kedvező klasszikus merevlemezt és azt hiszem, ez így is marad sokáig.

 11. babanu - mondta

  Cristi Van egy kérdésem yum TN Nuy van egy pc, és menj telepíteni Windows Vista Windows XP, hol veszem magam, hogy ezeket az integrált illesztőprogramok Windows XP nLite feltettem ezt a kérdést, de 100 alkalommal Miata válasz adott épül az én fedélzeten "acer aspire E500" és mi vezetők szükségem van a számukra, és több mint az integrált SATA meghajtó?

  • babanuCristi AMSI nekem egy kérdést tn miam kapott PC és Nuy fog telepíteni a Windows XP csak a Windows Vista, amikor veszem magam vezetők, hogy integrálják a Windows XP nLite tettem ezt a kérdést 100 alkalommal, de Miata Válasz kiadtam ellátással van "Acer Aspire E500", és mi vezetők tudok nekik még inkább, hogy az integrált SATA meghajtó ???


   A hotel további részleteket, hogy milyen számítógépet, milyen konfiguráció, milyen CD-ket kapott tőle, mi nem, milyen üzenetet mutat, stb, stb, stb?

 12. Mircea - mondta

  Köszönöm, Cristi nagyon jó videotutorial, azt akartam kérdezni, ha így megy tovább linux, de vettem mások előtt. Köszönöm.

 13. Boddy - mondta

  Cristi Van egy kérdésem .. Láttalak és SSD kemény és ugyanabban az időben, hogy is mondjam, hogy ?: D ha tesz ssd`ul és nem használhatja fel, kivéve, ha teszel valamit megy programok jó számítógép?

  • Adrian - mondta

   BoddyCristi Van egy kérdésem .. Láttalak és SSD kemény és ugyanabban az időben, hogy is mondjam, hogy ?: D ha tesz ssd`ul és nem használhatja fel, kivéve, ha teszel valamit megy programok jobb számítógépet?

   Kérjük Szánjon rá időt, és alaposan átgondolni, mielőtt fel a kérdést, hiszen türelemmel válaszolni, és van türelme és pontosan megfogalmazni, hogy mit akar kérni, ezért ha azt szeretnénk, hogy a választ a kérdésre. PC-n is fel annyi merevlemezek (jó, hogy úgy mondjam, hogy hány hely akkor tegye annyi merevlemez SATA vagy IDE a ellátással) nem csak egy! Cristi SSD használja a C partíciót, ahol a Windows és a szoftver telepítése merevlemezek és egyéb tároló célra ... Összefoglalva, mit jelent a "hogyan lehetséges ez?

 14. Cristi nagyon jó előadás! SSD feletti merevlemezek sokkal hatékonyabb és hatásosabb, de drágább sajnos! Nagyon jól, mert én nem ezt a bemutatót a jövő héten veszek egy SSD, most, hogy tudjuk, többnyire mi van velük tudod mit veszek! Videotutorial.ro csapat Nagyon köszönöm, amit csinálsz! Le a kalappal!

 15. Boddy - mondta

  Sajnálom, ha a rossz kérdés finom .. köszönöm a választ Adrian.

 16. Cristi - mondta

  Szia, nem tudom, ha én írt megfelelő helyre. Nekem van egy probléma, néztem minden útmutatók, hogyan lehet létrehozni egy tartományban eléri a helyszínen vettem és a fogadó, minden jó itt. Kaptam néhány videót az oldalon, és rakodási kemény és megy folyamatosan. meg a helyi gazda f megy jól, és ha fel különböző házigazdák is jól megy. és az a youtube-on jól megy, csak az is az oldalamon go f greu.v "d értékelném, ha segítséget mindenkinek, hogy tanultam mindent, amit tudok az IT. kövesse videotutorial by 2 éve, de még nem írt túl sok te f magyarázta. A név az én oldal Videoonix.com Thanks

  • CristiSzia, én nem tudom, ha én írt megfelelő helyre. Nekem van egy probléma, néztem az összes tutorials, hogyan lehet létrehozni site.mi vettem a domain és a fogadó, minden jó itt. Másztam néhány videó fájlokat, és lassú berakodás helyén, és menj szaggatott. megjegyezni, hogy a helyi gépen f jól megy, és ha tesz egy másik host is jól megy. és azokat a youtube-on megy jól, csak azokat az oldalamon go f greu.v hálás lenne, ha segítesz nekem mindent, amit tanultam, amit tudok az IT. videotutorial célja a 2 évig, de nem túl gyakran, amit írt neked tökéletes volt egyértelmű. Saját honlap neve Videoonix.comMultumesc


   A videó fájlokat egy nagy probléma, hogy minden tárhely szolgáltatók korlátozzák a szalag vhost az, ezért "streaming" (valójában le progresszív) elromlik.
   Mert video fájlokat nem kell fizetni hosting oldalon, vagy kijönni velük, hogy bérelni egy fagyal virtuális szerver VPS, dedikált szerver nem jelenti azt.
   = Több pénz az online video hosting.
   Arról nem is beszélve, hogy néhány hónap múlva jön a szolgáltató lehet mondani, hogy túl sokat eszik, és meg kell győződnünk arról, hogy a szalag a díjat természetesen.
   Jobb lesz, ha a filmeket a youtube-on, hogy ha nem akarjuk, hogy túl sok pénzt.

 17. Catalin - mondta

  Nekem is van egy probléma yo, dak tud segíteni! Letöltöttem Windows a neten, és nem tudom, hogyan rakja fel egy CD, akkor tett egy képet? Köszönöm

  • Adrian - mondta

   Catalin: Az I. és yo probléma, dak tud segíteni! Letöltöttem Windows a neten, és nem tudom, hogyan rakja fel egy CD, akkor tett egy képet? Köszönöm

   Írd fel a "Search videotutorial.ro ..." Right: bootolható CD-t, vagy hogyan kell egy bootolható CD-t, akkor adjuk meg, és megtalálja a tutorial.

  • Egy kicsi és könnyen használható bootolható lemezek, az úgynevezett Rufus ... próbálni ... könnyen kezelhető

 18. mastercrool - mondta

  mi van a hot swap

  • mastercrool: Mi a helyzet a hot swap


   Hot Swap gyakori szerverek között, melyek kapcsolási merevlemez vagy más eszköz, miközben a számítógép működik, megállás nélkül dolgozni semmilyen módon.
   Ez a funkció csak akkor támogatja az alaplap vagy a RAID vezérlő Hot ​​Swap kell konfigurálni kedden raid, akkor nem hot swap, ha egy merevlemezt a rendszer általában lehet hot swap ha létrehoztunk egy raid, vagy akár egy raid 5 6, ebben az esetben helyettesítheti a merevlemez-meghajtót, a rendszer működik fájt.
   Ezek a dolgok hasznosak Mission Critical környezetben, román, ahol folyamatos tűz (mint videotutorial.ro) egy asztali nem indokolja beruházások ilyen berendezések, akkor meg kell adni a hot swap vezérlő, amely ismeri és raid 5 hardver elérheti a több száz eurós jó, és néha kerülhet 1500 euró, ha az adatkezelő minden lehetőséget (akkumulátor, RAM frissítés, motificare mail).
   Talán nem egy bemutató, és körülbelül ilyesmi, bár sok lesz egy kicsit unalmas.

   • nyugtáztam - mondta

    Cristi-admin:

    Hot Swap gyakori szerverek között, melyek kapcsolási merevlemez vagy más eszköz, miközben a számítógép működik, megállás nélkül dolgozni semmilyen módon.
    Ez a funkció csak akkor támogatja az alaplap vagy a RAID vezérlő Hot ​​Swap kell konfigurálni kedden raid, akkor nem hot swap, ha egy merevlemezt a rendszer általában lehet hot swap ha létrehoztunk egy raid, vagy akár egy raid 5 6, ebben az esetben helyettesítheti a merevlemez-meghajtót, a rendszer működik fájt.
    Ezek a dolgok hasznosak Mission Critical környezetben, román, ahol folyamatos tűz (mint videotutorial.ro) egy asztali nem indokolja beruházások ilyen berendezések, akkor meg kell adni a hot swap vezérlő, amely ismeri és raid 5 hardver elérheti a több száz eurós jó, és néha kerülhet 1500 euró, ha az adatkezelő minden lehetőséget (akkumulátor, RAM frissítés, motificare mail).
    Talán nem egy bemutató, és körülbelül ilyesmi, bár sok lesz egy kicsit unalmas.

    kockázatának tedd a fejemre Adrian (ismét

 19. babanu - mondta

  Akkor válaszoljon a kérdésre pls pls pls fenti ????????

 20. Viorel - mondta

  Te is válaszolni a fenti kérdésre ezer ha nem túl nagy kérés? Kérem.

  • Adrian - mondta

   Viorel: Tudok válaszolni a kérdésre ezer felett, ha nem túl nagy kérés? Kérlek.

   iPlay privát tracker és nem tudja feltölteni, amikor akar, és mit akar, ha nem adsz az adminisztrátorok Viptorrents ezeket a jogokat, hogy feltöltő. mások, amit felsorolt ​​nyilvánosak Trak és azt teszed, amit akarsz. A részletekért, hogyan szabályozás olvasható feltöltő vagy fórum Viptorrents Viptorrents iPlay. Ez nem a mi tracker, és akkor nem közöl részleteket valamit, kérve őket, ezeket a részleteket

 21. Viorel - mondta

  Köszönöm szépen Adrian.

 22. jó tutorial információkat! Véleményem Szerintem a rendszer nem lenne sokkal gyorsabb egy SSD, hogy az operációs rendszer és egy kemény klasszikus információs tárház.
  Volt magam a kérdés, hogy semmi köze a bemutató. Hogyan lehet egy hálózat között három számítógépek, amelyek kapcsolódnak az internethez routeren keresztül. Említettem már, hogy minden kapcsolatot a vezeték nélküli. Azt kell, hogy az adatok átvitelére egyik a másikba? Köszi előre !!

 23. babanu - mondta

  kész tudtuk telepíteni a Windows XP AHCI köszönöm Krisztus tutorialu ms ms ms ms és mozog tovább NORCO

 24. nárcisz - mondta

  De én nem tudom, hogyan ... akkor lenyűgözött! Hagyj szóhoz. Hogy lehetsz ilyen képes? Hogyan lehet úgy dokumentálják minden egyes alkalommal?
  Nincs szó ...
  Le a kalappal a szakmaiság!

  • Adrian - mondta

   nárcisz: Nem tudom te, de ... te lenyűgözött! Hagyj szóhoz. Hogy lehetsz ilyen képes? Hogyan lehet úgy dokumentálják minden egyes alkalommal?
   Nincs szó ...
   Le a kalappal a szakmaiság!

   Hadd válaszoljak azt Krisztus és azt mondani, hogy mindazok, akik hozzájárulnak ezen az oldalon, és oktatóanyagok csinálni szenvedély és az öröm, ha tényleg szereted, amit csinálsz, hogy nem lehet baj, vagy kicsi, és ha kicsi, akkor nem, ha nő, ha továbbra is tanulni, olvasni tanulni, hogy vizsgálja. Ha nem tetszik, amit nem kap semmit, és az emberek azt érzik, hogy így, akkor nem lett volna kedvükre? A legfontosabb az életben, hogy amit szeretsz, és ha szereted, amit csinálsz, akkor minden rendben lesz, amit akar. Nem kell, hogy, mint a többiek, nem lehet szabványok "görbe" mások által nem viszlek a törvények a világ, nem lehet, mint a többiek 5000000 kell lenned, ahogy akar, és tedd, amit akarsz! !

 25. zaragon - mondta

  SSD:
  1. nagyon drága.
  2. Ha a készülék kikapcsol, miközben felkutatása. Ez nyílt, hogy mi történik ????
  aaaaaaaaaaaaa?
  biztos valaki tudja ??
  Azt hallottam, hogy kicsit megy em OS !!!!!

  • Adrian - mondta

   zaragon: SSD:
   1. nagyon drága.
   2. Ha a készülék kikapcsol, miközben felkutatása. Ez nyílt, hogy mi történik ????
   aaaaaaaaaaaaa?
   biztos valaki tudja ??
   Azt hallottam, hogy kicsit megy em OS !!!!!

   Hallod nagyon rosszul biztosíthatom, hogy ha felnézett a végén a bemutató hallottátok, hogy megmondatott a villog (emlékiratok) által használt SSD amelyek NAND (nem felejtő vagyis fenntartani a rajta tárolt adatok akkor is, ha nincsenek bekapcsolva, a villamos ) ellentétben normális RAM memóriák, amelyek szükségesek ahhoz, hogy az adatok a jelenlegi. Gondolod, mintha valaki küzd mind egy SSD, és kerülne így ha elveszítené az adatok, ha a készüléket? =)))) Akkor nem is volt a jó értelemben, hogy nézd meg a bemutató, hogy a végén, de már engedélyezett megjegyzést ... hogy legyen, és így meg véleményét itt ... LAminutul 3 és 20 másodperc mondani NAND. Hosszabb olvas, és mielőtt azt állítják aberráció.

 26. Roxana - mondta

  Most hallom először SSD. Gratulálok tutorial.

 27. Iustin - mondta

  SSD minuses az EEE-PC nem csak megtartani, hogy a csökkentett kapacitás és a korlátozott számú írások. És megbízhatósága SSD kapacitása csökken, mint az e kisebb.
  Megmagyarázni, miért. Ha EEE-PC, van egy 4 GB SSD és telepíteni XP rajta kb 4 2GB lesznek elfoglalva XP és a szükséges alkalmazások. Most - van rajta technológiai szint, amely elválasztja írt adat több ágazatban ... DE, csak azokban az ágazatokban, amelyek a szabad (2GB). Ebből következik, hogy az élet a felére csökkent, mint a számítás készült 4GB.
  És minél súlyosabb a probléma lesz, hogy mennyi szabad hely van a kisebb SSD. Abban 100MB szabad, azt hiszem, merevlemez nem tart tovább, mint 2 hónapig minden szinten-viselést.
  És aki azt hiszi, 100.000 írások sokat jelent, úgy, hogy az XP teszi tucat írások, amikor megnyit egy weboldalt (kép, html oldalak, js oldalak swf oldalak cachuite), mint amikor egy dokumentumot írna és akkor szokás, mint én, hogy a CTRL-S 20 a 20s másra néhány írás a lemezre ... és ilyen példát.
  Összefoglalva azt hiszem SSD nem éri meg, nem csak azért, mert kevésbé képes és magasabb áron, de még nem elég érett, és Ön csak operációs rendszer nem menti az ideiglenes adatok a merevlemezen ha biztos akar lenni abban nem rontja át 6 hónap. Amikor eléri a határt írások 2-3 millió akkor és azt lehet mondani, hogy ez többet ér, mint egy klasszikus merevlemez

  • Adrian - mondta

   Iustin: Minuses SSD EEE PC nem csak megtartani, hogy a csökkentett kapacitás és a korlátozott számú írások. És megbízhatósága SSD kapacitása csökken, mint az e kisebb.
   Megmagyarázni, miért. Ha EEE-PC, van egy 4 GB SSD és telepíteni XP rajta kb 4 2GB lesznek elfoglalva XP és a szükséges alkalmazások. Most - van rajta technológiai szint, amely elválasztja írt adat több ágazatban ... DE, csak azokban az ágazatokban, amelyek a szabad (2GB). Ebből következik, hogy az élet a felére csökkent, mint a számítás készült 4GB.
   És minél súlyosabb a probléma lesz, hogy mennyi szabad hely van a kisebb SSD. Abban 100MB szabad, azt hiszem, merevlemez nem tart tovább, mint 2 hónapig minden szinten-viselést.
   És aki azt hiszi, 100.000 írások sokat jelent, úgy, hogy az XP teszi tucat írások, amikor megnyit egy weboldalt (kép, html oldalak, js oldalak swf oldalak cachuite), mint amikor egy dokumentumot írna és akkor szokás, mint én, hogy a CTRL-S 20 a 20s másra néhány írás a lemezre ... és ilyen példát.
   Összefoglalva azt hiszem SSD nem éri meg, nem csak azért, mert kevésbé képes és magasabb áron, de még nem elég érett, és Ön csak operációs rendszer nem menti az ideiglenes adatok a merevlemezen ha biztos akar lenni abban nem rontja át 6 hónap. Amikor eléri a határt írások 2-3 millió akkor és azt lehet mondani, hogy ez többet ér, mint egy klasszikus merevlemez

   Nem láttam egy EEEPC SSD és csúcspontja, hogy 4G nem tudja, hol már eltávolított ezeket. EEEPC oldalak minden még, és használja kemény mechanikusan és csodálatos képességeit 160G így izé a lényeg?

   • Adrian:
    Nem láttam egy EEEPC SSD és csúcspontja, hogy 4G nem tudja, hol már eltávolított ezeket. EEEPC oldalak minden még, és használja kemény mechanikusan és csodálatos képességeit 160G így izé a lényeg?

    Adrian lehet tisztázni ezt a kissé:
    "A végső ár és előírások Eee PC hivatalosan is bejelentette, szeptember 2007, Asus drágább volt, mint eredetileg tervezték. Az ár emelkedett USD 399, US $ 199, míg a méret a mellékelt szilárdtest-meghajtó GB maradt 4 "

    • Adrian - mondta

     unix:
     Adrian lehet tisztázni ezt a kissé:
     "A végleges ár és a műszaki adatok az Eee PC hivatalosan bejelentette, szeptemberben 2007, drágább volt, mint az eredetileg tervezett Asus. Az ára emelkedett US $ 399, US $ 199, míg a méret a szilárdtest-meghajtó szerepel 4 GB maradt "

     Ne kelljen zavart, azt mondta, hogy nem láttam EEEPC SSD, hogy nincs olyan dolog !! És char ott kell lennie túl buta és ostoba, hogy vásárolni, amit nem? Eladni olyan jól, hogy nem ad nekik, hogy olyan online bolt ... mam minden feledésbe merült, és az csak az 160G HDD nem SSD így nem erőltettek a 2 prototípusok érkezett hiba ... Megismétlem kell venni tutajt -i venni / vásárolni valamit EEEPC SSD 4G mit kell csinálni vele? tartani vele, hogy miért? Ha nem kap semmilyen eredeti Windows-10G, elkezdi, hogy a frissítéseket, hogy tartsa meg !!!

     • nyugtáztam - mondta

      Adrian: Ne kelljen zavart, azt mondta, hogy nem láttam EEEPC SSD, hogy nincs olyan dolog !! És char ott kell lennie túl buta és ostoba, hogy vásárolni, amit nem? Eladni olyan jól, hogy nem ad nekik, hogy olyan online bolt ... mam minden feledésbe merült, és az csak az 160G HDD nem SSD így nem erőltettek a 2 prototípusok érkezett hiba ... Megismétlem kell venni tutajt -i venni / vásárolni valamit EEEPC SSD 4G mit kell csinálni vele? tartani vele, hogy miért? Ha nem kap semmilyen eredeti Windows-10G, elkezdi, hogy a frissítéseket, hogy tartsa meg !!! Idéz nekem

      loooooooool.hai nevetni 20 min.tare minden asta.ar pad futhatnak a címet az év.
      amely az első egy linuxar ellátás amikor achizioneaza a vízkövet? HDD vagy SSD hely, hogy illeszkedjen őket a Windows.
      ó az így linuxari.
      és hogy a katalogizálás világmodell nyomkövetés is tart, úgy gondolom, hogy azt mondja, minden.

     • Adrian: Ne kelljen zavart, azt mondta, hogy nem láttam EEEPC SSD, hogy nincs olyan dolog !! És char ott kell lennie túl buta és ostoba, hogy vásárolni, amit nem? Eladni olyan jól, hogy nem ad nekik, hogy olyan online bolt ... mam minden feledésbe merült, és az csak az 160G HDD nem SSD így nem erőltettek a 2 prototípusok érkezett hiba ... Megismétlem kell venni tutajt -i venni / vásárolni valamit EEEPC SSD 4G mit kell csinálni vele? tartani vele, hogy miért? Ha nem kap semmilyen eredeti Windows-10G, elkezdi, hogy a frissítéseket, hogy tartsa meg !!! Idéz nekem

      Ez meglep minket rendszertechnikai tau.noi halandók (a hülye vagy idióta) kíváncsi, milyen konfiguráció számítógép az a személy, a legmagasabb IQ helyben (vagyis ha Adriane) .és mit használ (a számítógépet, mint IQ tisztáztam, nem használja azt) .normal most már nem a fej lui.dar nagy ügy idején késztette akar valva.tu gaseti árulnak net.intai megjelenés hogy mikor aparut..normal, hogy ma már nem találja nicaieri.si azt mondják, hogy volt egy sikertelen prototípus? chiar.faptul nem szeretem a boltokba a szakasz végén prototip.si mindig nagyon sikeresek, mivel Miért lui.daca folyamatos javulását volna hiba az Asus volna dobni a projekt gunoi.deci hívnám a siker, még egy fontos számára asus.a tévedni emberi dolog, ahogy azt fentebb már említettük, Cristi .és ez a hely, hogy orvosolja iertat.dar akkor, indul a jogsértő ezer, esetleg több tízezer ember, akik eepc.desi mindenki megértette ugyanaz a dolog, hogy mondjuk fehér van, amit mondtál: te nem ott Eee PC SSD 4gb, de már használt más cuvinte.chiar másrészt a megjegyzést, hogy mondjuk "még ha nem is a" jó .Ezek vajon ki ő valójában exista.mai citeste.ma elviselni a bűn site.e jön, ha a munkát, és mások, hogy darama.tu át a nyelvet, nem beszélve a mások munkáját.

    • unix:
     Adrian lehet tisztázni ezt a kissé:
     "A végleges ár és a műszaki adatok az Eee PC hivatalosan bejelentette, szeptemberben 2007, drágább volt, mint az eredetileg tervezett Asus. Az ára emelkedett US $ 399, US $ 199, míg a méret a szilárdtest-meghajtó szerepel 4 GB maradt "


     Adrian május néha rossz, senki sem tökéletes.

    • unix:
     Adrian lehet tisztázni ezt a kissé:
     "A végleges ár és a műszaki adatok az Eee PC hivatalosan bejelentette, szeptemberben 2007, drágább volt, mint az eredetileg tervezett Asus. Az ára emelkedett US $ 399, US $ 199, míg a méret a szilárdtest-meghajtó szerepel 4 GB maradt "


     Azt akarom, hogy jöjjön egy kiegészítő SSD a EEEPC nem néz ki, mint egy SSD normális, ez egy PCB villog, a vezérlő és minden, ami van, ami jön ki a résen, mint egyfajta tábla vezeték nélküli hálózatot.
     Egy másik előnye a használó SSD az, hogy ne legyen egy szabványos alakú vagy méretű, lehetne tenni, és egy L-alakú SSD, vagy bármilyen más formában.

   • Adrian:
    Nem láttam egy EEEPC SSD és csúcspontja, hogy 4G nem tudja, hol már eltávolított ezeket. EEEPC oldalak minden még, és használja kemény mechanikusan és csodálatos képességeit 160G így izé a lényeg?


    Ha nem látom, nem jelenti azt, hogy nem létezik, az első eeepc helyeket felszerelt SSD 4 giga sajnos a technológia még gyerekcipőben jár, és nem hiszem, olyan gyorsan most.

   • babanu - mondta

    Adrian:
    Nem láttam egy EEEPC SSD és csúcspontja, hogy 4G nem tudja, hol már eltávolított ezeket. EEEPC oldalak minden még, és használja kemény mechanikusan és csodálatos képességeit 160G így izé a lényeg?

    Adrian, tájékoztatja továbbá nem igazán lehet stii.uite itt:
    Ár Felülvizsgálat $ 399
    900MHz Processzor Intel Mobile CPU
    RAM memória 512MB
    Merevlemez SSD 4GB
    Chipset / Intel Graphics 910
    Operációs rendszer Linux (testre Asus)
    Méretek (WDH) 8.8 6.5 x x 0.9 hüvelyk
    Képernyő méret (átló) mm 7.0
    Tömeg / Súly AC adapter [font] 2.0 / 2.4 font
    Kategória ultrahordozható
    néz és egy linket itt

  • Iustin: Minuses SSD EEE PC nem csak megtartani, hogy a csökkentett kapacitás és a korlátozott számú írások. És megbízhatósága SSD kapacitása csökken, mint az e kisebb.
   Megmagyarázni, miért. Ha EEE-PC, van egy 4 GB SSD és telepíteni XP rajta kb 4 2GB lesznek elfoglalva XP és a szükséges alkalmazások. Most - van rajta technológiai szint, amely elválasztja írt adat több ágazatban ... DE, csak azokban az ágazatokban, amelyek a szabad (2GB). Ebből következik, hogy az élet a felére csökkent, mint a számítás készült 4GB.
   És minél súlyosabb a probléma lesz, hogy mennyi szabad hely van a kisebb SSD. Abban 100MB szabad, azt hiszem, merevlemez nem tart tovább, mint 2 hónapig minden szinten-viselést.
   És aki azt hiszi, 100.000 írások sokat jelent, úgy, hogy az XP teszi tucat írások, amikor megnyit egy weboldalt (kép, html oldalak, js oldalak swf oldalak cachuite), mint amikor egy dokumentumot írna és akkor szokás, mint én, hogy a CTRL-S 20 a 20s másra néhány írás a lemezre ... és ilyen példát.
   Összefoglalva azt hiszem SSD nem éri meg, nem csak azért, mert kevésbé képes és magasabb áron, de még nem elég érett, és Ön csak operációs rendszer nem menti az ideiglenes adatok a merevlemezen ha biztos akar lenni abban nem rontja át 6 hónap. Amikor eléri a határt írások 2-3 millió akkor és azt lehet mondani, hogy ez többet ér, mint egy klasszikus merevlemez


   Technologies nemrég bevezetett egy SSD meghosszabbíthatja az életét elég sokáig, ők néhány számítást és normál használat az SSD egy asztali, egy SSD álldogálnak 100 év.
   Nem tudom, hol jött 2 hónapban az élet egy SSD, van egy SSD 4 hónapja, az én PC megy non-stop, és semmi sem történt.
   Lehet, hogy már olvastam egy cikket arról régebbi flash chip amelyeket valamilyen USB kulcsról.
   SSD már használják a vállalati jó eredménnyel eddig nem történt semmi.
   Még ha egy sejt megsérül, akkor izilata vezérlő által anélkül, hogy a felhasználó megvalósítása.
   Flash technológia sokat fejlődött, és nem hiszem, adhat egy merevlemez normális biztonságos szintje magasabb, mint egy SSD a merevlemez normális, ha nem működik valami, nem bármi, az SSD, ha romlik a cellába, akkor lesz elszigetelt lesz, mint nem létezik.
   Nem ügyvéd SSD, de a megközelítés nem támogatja a valóságban ma, ha mi volt ez a beszélgetés 2-3 éve biztosan adtál most más a helyzet.
   Valóban, ha tesz egy operációs rendszer egy USB stick, ez nem tart tovább, mint egy hónap, de ne feledje, mi nem beszélünk semmilyen olyan chip flash, beszélni SSD legfejlettebb összetevőket, amelyek foate elindította az utóbbi időben.
   Ha repedés nekem SSD, hogy tartsa a rendszert be, addig ne vegye értelmetlen szavak.

 28. cossmyn - mondta

  Hello srácok! Először is szeretnék küldeni egy nagy Gratulálunk, és azt akarom mondani k sokáig várni bemutatót, ahol k hallottam Cristi beszél SSD és alig vártam, hogy megtudja multe.In nap utána vásárolni nekem, és én 3 SSD operációs rendszerek (Seven, XP és Ubuntu) és k is éri meg!
  Ismét gratulálok minden, amit csinál, és további jó munkát !!!!!

 29. babanu - mondta

  srácok van egy kérdés, hogy megpróbáltam 2 hívás megy microfonu mikrofonok és miért név megy az én Windows Vista Windows XP hívás folytatta folyik

 30. Iustin - mondta

  Adrian már olvas

 31. Iustin - mondta

  Ha valami lesz a régi ... a NASA, az Egyesült Államok azonnal dobja a piacon, mert elavultak, ez történik nem csak a fegyverek tehnologia.NASA valami erősebb, mint az SSD, de ez hozza 20 aukción az évek során, és mikor lesz legyőzni. Mi csak a technológia, amely az "ők" nekünk, ez világos ...

  • Iustin... Ha valami nem lesz a régi a NASA, az Egyesült Államok azonnal dobd a piacon, mert elavult, ami történik a fegyverek nem csak tehnologia.NASA valami erősebb, mint ezek az SSD, de eltávolítja az árverés alatt 20 év, és mikor lesz legyőzni. Mi csak olyan technológia, amely az "ők" nekünk, ez világos ...


   Azonban ne paranoidokká, nem hiszem, hogy van összeesküvés.

 32. efrigazi - mondta

  Írja meg véleményét: avg.access grafikonok nem lehet összehasonlítani egy időben egy függőleges fejlesztése, tekintettel arra, hogy az SSD 500ms lim sup és a HDD 50ms (ptr összehasonlítani őket tiszta bemutató) ?

 33. Laurn - mondta

  F néhány fontos tanácsot és információt, akik már az SSD és a szokás is, hogy bizonyos műveleteket, hogy most az SSD haszontalan, ha nem káros, lerövidítve az akkumulátor élettartamát:
  Ne defragment (nincs értelme, és a felesleges felülírás) nem használja a valós idejű biztonsági mentést (felülírás inkább állandó) típusú programokat foszlány végleges eltávolítása a fájlok felülírásával ismételt, sőt összehasonlító program (teszt) a SSD teszi számos felülírás mindezt "elhasználódik a sejtek jelenlegi SSD piac, a technológia még nem tökéletes.

  • Laurn: Néhány fontos tippeket és információkat tökéletes azok számára, akik már rendelkeznek az SSD és a szokás is, hogy bizonyos műveleteket, hogy most az SSD haszontalan, ha nem káros, lerövidítve az akkumulátor élettartamát:
   Ne töredezettségmentesítheti (nincs értelme, és felülírás felesleges) nem használ biztonsági programok valós időben (csinál sok felülírás állandó) típusú programok foszlány a véglegesen törölni néhány fájlt felülírja ismételt, sőt programokat benchmarking (teszt), hogy SSD teszi számos felülírja az összes ezt a "viselni sejtek" SSD a piacon, amelyek nem rendelkeznek még egy tökéletes technológia.


   A nyilvános blog egy táblázat jól mutatja, hogy a dolgok nem egészen úgy STU chia SSD nem annyira érzékeny.
   A tanulmány, amely nyilvánosságra került a vállalat által Imation egy hozzáértő furnisor tárolási megoldásokat.
   Adok egy kis előzetes:
   Az élettartama egy SSD kb 236 év írásban 32 koncert napi alapon segvential mindent írásban 32 koncert, az SSD lesz élettartama 40 év, hogyan kell írni amastecat (vegyes ) (kis kép, nagy törlések, stb.)
   Most meg kell gondolni minden levelet lemezre 32 koncert, azt hiszem, a felhasználó írja átlagosan kevesebb, mint 32 koncert naponta.
   Ebben számvetés jönnek és törléseket.
   További részletek, hogy a blog.

 34. Volt magam a kérdés, hogy semmi köze a bemutató. Hogyan lehet egy hálózat között három számítógépek, amelyek kapcsolódnak az internethez routeren keresztül. Említettem már, hogy minden kapcsolatot a vezeték nélküli. Azt kell, hogy az adatok átvitelére egyik számítógépről a másikra? Tud valaki segíteni? Köszi előre !!

  • Alin: Én, és van egy kérdés, amely nem kapcsolódik a bemutató. Hogyan lehet egy hálózat között három számítógépek, amelyek kapcsolódnak az internethez routeren keresztül. Említettem már, hogy minden kapcsolatot a vezeték nélküli. Azt kell, hogy az adatok átvitelére egyik számítógépről a másikra? Tud valaki segíteni? Köszi előre !!


   Tedd az egészet, hogy a router és tedd ugyanabba a munkacsoportba, mondjuk csinálsz egy új munkacsoport, pl a "share".
   Alapvetően meg kell, hogy kövesse ezeket a lépéseket, ha már létrehoztunk egy hálózatot, amely a hálózati megoszthatja, amit akarsz között nézel, ha nem osztjuk uiesti akkor nem férhetnek hozzá semmit.
   Azt tanácsolom, hogy ne tedd, ha megbízik az említett partnerek, akikkel cserélni a fájlokat.
   Azaz, ha az útválasztó rendelkezik kapcsoló auto crossover, elvileg kellett volna.
   Azt hiszem, lesz, hogy egy bemutató, és a témáról.

 35. Ghezy - mondta

  Valaki tudja, hogy mi a probléma lehet?
  Azt képernyő jelenik BSOD elvégre egy klip vagy menjen játszani hirtelen olyan tűnik számomra a kék képernyő a BSOD gyakran megjelent nekem és RSOD a képernyőn piros Korábban én változott maradsz származó 1 gb kapott 2 élvezetes minden 2 GB és nem 4 GB és a forrás volt ereje LinkWord a 400 W és vettem egy másik LinkWord a 580 W gondolja, hogy ez egy incopatibilitate között Rami és a forrás Mentioenz mint Ramii vannak DDR 3 ugyanazon a frekvencián, hogy volt 1 első lemez Gb. Vagy incopatibilitate videó kártyát és a teljesítmény? Kell lennie egy másik forrás lehűl is, hogy mit kell csinálni? Hogy van a PC előtt?
  ~ PS: I post itt, mert nincs hova tegye a gyors üzeneteket index törölték RSS oldalak ~
  Köszi előre !!

 36. Láttam a normál HD és a hőmérséklet emelkedik, de továbbra is egy SSD 0C.
  SSD nem melegszik, vagy mi?

 37. Gepeto - mondta

  Nagyon erős ez a cikk
  Ha volt pénze, és veszek egy SSD lenne még.
  Mellesleg láttam ott más volt a 2 merevlemezek és SSD hőmérséklet HDD, a másik pedig 0 és 30-e különbség, és van egy bizonyos fokú
  nagyon hangos

 38. LiviuFlorin - mondta

  Tutorial.Foarte szép kellemes magyarázható. Emlékeztet a második évben számítógép osztályok ....

 39. Nene adj egy kis árak fájt a másik az elme 32 300 ron g pa eau becsben ezt 1 Terabit HDD

  • dan: Nene adj egy kis ára van, mint a másik fáj az elme GLA 32 300 pa ron eau féltve ezt hdd 1 Terabit


   Nem lehet összehasonlítani septaru (BMW series 7) a matizu (Daewoo Matiz), plazma fekete-fehér is bolond intelligens, néha tovább zavart (az, hogy okos pénz ", vagy újra" font " már nem "cool" mondani, hogy "körte", vagy "ieuro" most azt mondja: "font".
   SSD van valami más is, egy másik technológia, a PC (személyi számítógép), amikor feltalálták valószínűleg költsége, mint a szomszédos blokkok mentén termelése, technológia fejlett és alkatrészek vagy csökkent, és végül most olcsóbb .
   SSD nem feltétlenül a tárolókapacitás, sokkal érdekesebb az a teljesítmény, Emlékszem, néhány évvel ezelőtt vettem egy USB stick, melynek kapacitása 256 MB, ez a képesség volt a legnagyobb tudtak találni a piacon, és új úgy tűnt, valami nagyon furfangos, rájössz, 256 MB, idő telt el, és most egy usb stick 16 Giga szinte banális.
   Hogy fog történni SSD, idővel a tároló kapacitás növelése.
   Végül tetszik címét, és másképp, "Nene én" lehet beszélni bárhol, vagy küldhet nekem egy módja annak, hogy beszéljen velem e-mailben, amit akar, sajnos látogató érkezik a minket nem kell megemészteni ezt a nyelvet hiányzik a józan ész.

 40. Ha összevetjük diagramok hozzáférés, időskála LOOK ... ez nem azonos a két Windows ...

 41. Iustin - mondta

  Mégis az egyik úgy vélik, hogy a hibrid SSD + 32GB 300GB hasonló (vagy több) HDD lenne az ideális megoldás. És pletykák keringtek várják tőlük, hogy asztali gépekhez is megjelenik

 42. Iustin - mondta

  A Seagate bejelentette az első laptop merevlemez, amely tárolja nem kevesebb, mint 250GB egyetlen tál.
  Az új technológia kínál adatok 180Gb sűrűség négyzetcentiméterenként sorozat lesz ágyazva 7200.10.
  A használatának előnyei egy tál áll egy kisebb fogyasztás, nagyon fontos, hogy az autonómia-rendszer esetén a laptop.
  Merevlemez oldalak, mint ez a csendesebb és kevesebb hőt bocsátanak ki

 43. Iustin - mondta

  Most találtam egy nagyon érdekes konferencián adat-helyreállítást. Szerző Scott Mullon csinálni egy nagyon alapos bemutatót módon, hogy egy merevlemez dolgozik, animációk és magyarázatok tegye ki nagyon lényeges. Érdemes megnézni az egész konferencia.

  Kitér nagyon érdekes téma, beleértve az adatok hogyan rögzítik a merevlemezen, hogyan kell eltávolítani tollak, hogyan lehet átvinni a lemezjátszók, rekord típusok, felmerült problémák adatmentés stb

 44. software3g - mondta

  eee. Ez csak egy a jövő technológiája, de van még munka, megtalálni egy tökéletes sdd, de előfordulhat XDD most?

 45. ratzoiu - mondta

  szia Cristi ... Nemrég kapott egy megrendelést valaki azt congfigurez rendszer, és azt akarom, hogy megpróbálja feltenni neki SSD akár 32 GB, amelyeket telepített Windows 7, és azt gondoltam, hogy megkérdezzem ez a hardver http://www.emag.ro/solid-state%20drive%20_ssd_/solid-state-drive-ssd-silicon-power-32gb-sata–pSP032GBSSD650S25 kombinálva a Seagate Barracuda 1 TB tároló ... szeretnék kérni a véleményét erről a dologról ... nézi ár és mit tehet, utalok értékeinek olvasási / írási látok meg nagyon rendben van ... várni a választ, és köszönöm előre ...

 46. feküdt - mondta

  Helló,
  Ismét megjegyezni 10.Astept előre egy tutorial, hogyan lehet a hálózat több számítógép csatlakozik egy router

 47. Viorel - mondta

  ratzoiu:
  SSD buta hogy a Szilícium-Power.Mai jobb vásárolni, hogy a pénzt, mint egy csapat csoport Cristi, sokkal jobb, mint amit választottam IAI acolo.La TB merevlemez 1 3 válasszon egy Samsung Spinpoin F1 TB.Nu össze Seagate CPC ala Samsung acesta.In tesztek kijött legjobb Samsung Spinpoint F3 mind az olvasási sebesség és írási, míg 1Tb Seagate vagy Western Digital.

 48. drshomeboy - mondta

  Hmmm ... tehát, ha azt mondom, most, hogy mintegy 10 évek mechanikus merevlemezek már most váltja SSD hazudnék? Nagyon szép a cikket, és nagyon informatív. Utolsó merevlemezt, hogy vettem a számítógéphez egy Western Digital zöld AAKS a 640GB, hogy minden 2 éve jöttem körül 300 RON idején. Még mindig van rá, és Hale és tápláló. Várja SSD felett 100 GB árak ... több pt. Romans így ... még most is az árak úgy tűnik ésszerűnek, mivel ez még mindig egy „új technológia”, de az ár nincs arányban a fizetések itt. Tudom, hogy ez az a hely, oktatóanyagokat (d'uh ... mint a domain név mindent elmond: D), de a kíváncsiság, érdekes lenne kipróbálni, hogy hogyan viselkednek egy ilyen merevlemez figyelembevételével játékok olvasás közben / írni rövid ... semmiből, hogy ... nem mindenki ül gondolt, hogyan játékok I: P.
  Együtt SMART technológia (Self-Monitoring, Analysis & Reporting Technology) és a HDD-k ma is létezik. Tudomásul veszem, hogy ha hagyjuk ... Okos cica merevlemez haldoklik, és a gyártó általában kínál valamilyen felügyeleti szoftver, az én esetemben, a Western Digital kínál "Western Digital Data Guard Élet Diagnostics" ingyen a honlap ... nem a másik, de azt gondoltam, hogy érdemes megemlíteni, mert beszélt az elején a technológia, és mit mondott a végén, amikor kimutatták, hogy mindig meg kell keresni a terméket a gyártó honlapján előtt megvenném a kiskereskedő / viszonteladó / etc, beszélt nagy igazságot ... Én mindig ... és az összes románok ugyanezt ... így elkerülhető, sok gondot ...
  Csak így tovább a jó munkát!

 49. Viorel - mondta

  Bravo Cristi nagyon nehéz bemutató, de szeretnék érvelni, hogy e 40 GB Kingston SSD hogy azt mondják, hogy a szégyen SSD Meglepő minden vedere.De mi? Számomra olvasási sebesség sokkal fontosabb, mint írni, mert nem akarnak játszani, hogy bent fisierelor.In átadása egy Intel SSD X25-M 80GB csak fél szembesül, ami meglehetősen érdekes prezente.Este SSD költségek körülbelül 400 RON.Din mert a PCB-k jelenleg csak az arcán sok 5 8 GB, a vezérlő működik, csak 5 aktív csatornák (a 10 aktivált X25-M 80GB / 160Gb) milyen tükrözi megfelezve írási sebességet (az 80MB / s Intel SSD van X25-M Generation 2 a 40MB / s), de egyébként, mint azt korábban átviteli sebesség olvasás sokkal fontosabb, mint a beírási Ha meu.Oricum egy SSD, hogy van egy újabb platform tehnologic.Vestea az igazán érdekes, hogy ez SSD támogatja TRIM.Inca valamit azoknak, akik vásárolni egy SSD aktiválni kell BIOS AHCI.Cristi módon kellett AS SSD Benchmark próbaüzem (ez ingyenes), amely létrehozott szoftver tesztelésére SSD szakterületek, különösen felmérve jól ismert probléma: alacsony az olvasás / írás kis fájlok (4k) is .de, az eredmények közelebb valóság dolgozó lemez hozzáférési idő partitionat.De is kell, mint SSD Benchmark mérni, mert méri pontosságát 3 tizedes, és mert fájlokat masaoara ha kicsi, hogy a legkedvezőtlenebb állapotot.

 50. sebaj - mondta

  Cristi, SSD, amit a saját magával TG0032GS25AC1M kód (ha nem tévedek) a TRIM? Azért kérdem, mert néztem a gyártó honlapján, és nem találtam semmit.

  • Adrian - mondta

   sebajCristi, SSD, amit a saját magával TG0032GS25AC1M kód (ha nem tévedek) a TRIM? Azért kérdem, mert néztem a gyártó honlapján, és nem találtam semmit.

   Mindkét bemutató, és azt mondta, a hozzászólásokban Cristi SSD van TRIM technológia. Látni, hogy nagy az érdeklődés, és te érdekel, amit nem is volt annyi tisztesség, illetve tiszteletben Fáradt olvasni megjegyzéseket, és nézd meg a bemutató, hogy a végén. Nem érdemli meg, hogy válaszol. férfi érdemes választ, amikor tényleg nem, de volt, amikor az orra alá (a válasz) és akkor vajon már az úgynevezett hiánya tiszteletre és a közömbösség, ha közömbös, és nem érdekel a kommentár, és figyelte a bemutató up végül, miért én válaszolok?

 51. sebaj - mondta

  Adrian, elnézést, de tényleg nem találtam a választ erre a kérdésre. Néztem kétszer bemutató előtt elolvastam és utáni kérdéseket és észrevételeket. Kérjük, tabletták válaszolva megjegyzés, amely azt mondja, hogy egyértelműen SSD Cristi nincs TRIM, és írni szíves és perc, másodperc, a bemutató, akkor azt mondják, Cristi mint SSD van TRIM, hogy azért, mert én inkább Saját felu` szarvasmarha és vak.

  • sebajAdrian, elnézést, de tényleg nem találtam a választ erre a kérdésre. Néztem kétszer bemutató előtt elolvastam és utáni kérdéseket és észrevételeket. Kérjük, tabletták válaszolva megjegyzés, amely azt mondja, hogy egyértelműen SSD Cristi nincs TRIM, és írni szíves és perc, másodperc, a bemutató, akkor azt mondják, Cristi mint SSD van TRIM, hogy azért, mert én inkább Saját felu` szarvasmarha és vak.


   Fel a küzdelmet, nem jó a lélek.
   Jövök egy bemutató, ahol beszélni SSD és különösen körülbelül TRIM Windows 7 és hogyan tudjuk, hogy a technológia SSD mi, vagy merevlemez.
   Van TRIM SSD én, nincs NCQ, ez egy SSD olcsó, még így eftin van néhány nagyon jó teljesítményt, láttad a saját szemeddel, ha teszteljük SSD drága, az emberek azt mondta, hogy ezért jó teljesítményt.

 52. sebaj - mondta

  Adrian, tekintettel arra, hogy nem kell az állításokat érvelt, és fölém, és megsértett engem vádolja a fenébe gondatlanság, közömbösség, nem a józan ész és a tisztelet, azt mondom, te egy bunkó, és egy idióta rendes.

  Ps: Azt követi az oktató decemberben 2008 és azóta nézte több mint fele oktató. Azt is irányul az emberek kérdések és aggályok IT videotutorial.ro. Cristi és természetesen az összes tiszteletem, valamint a csapat többi tagja Videotutorial mellett te!

 53. Viorel - mondta

  Cristi és én Mondd kérlek, ha TeamGroup Combo SSD előnyeit, ha valahogy JMicron vezérlő problémái vannak a dadogás.

 54. george00 - mondta

  Minden dicséret jó Krisztusért szívesen követik oktatóprogramok Ön által készített, és akkor szerzett egy különleges helyet foglal el a szemem, és a szemében a többi felhasználó.
  Azt olvastam, hogy én írtam más kommentátorok néhány írás, amely, azt, hogy egy SSD, de nem tudom, hogy sokan közülük haza. mint mondtam egy másik megjegyzés egy másik cikkben, "Mi az élet, és hogyan egy SSD SSD, mint a HDD" Én 2 éve nyilván SSD és HDD a média tárhely is nagyon fontosabb, hogy a SSD abban különbözik a teljesítmény olvasási / írási / hozzáférés sebesség, fogyasztás, súly, élet, stb, meg kell tudni SSD, nem tudom, hányan tudják, hogy a PSU feszültség nem stabil és nagyon jól szűrt és kijavították csökkentheti az életét egy SSD, veszélyeztetve az ő teljesítménye, egy jó rendszer épül a tápegység, amely valójában az egyik imp PC alkatrészek, ezért használja a forrás megjegyzés márka ISO ... , 80 plusz stb.
  Az árak a vásárlás egy SSD nem nagyon barátságos, különösen Romániában, de nem kívül (én Németországban élek itt) egy SSD 250gb elérheti 600-700 euró, az ár különbség nem olyan nagy márkák között termelő ssd
  Most vb körülbelül technológiában, minél többet vásárol egy ssd nagyobb kapacitású jön a gyorsabb írási / olvasási nagyobb és hallgatólagosan a legújabb technológiában nem látja a használatát SSD 32 gb csak hogy windowsu neki, hogy ne rámutatva vagy milyen előnye van, mint az én gyors elindul és leáll gyorsan Windu nem kockáztatja a pénz csak úgy
  SSD között asztali kezd, jó üzlet, ha veszel egy SSD 128gb, de vb Krisztus idő kérdése
  SSD drágák hogy nincs verseny, de nem fog hiányozni hdd túl hamar a mi betéti bázis, azt használja 2 128 GB-os SSD oldalak minden Intel és 2 samnsung hd103 sj minden 1tb
  PS Mivel néhány hozzászóló ezen a blogon, osztályozhatjuk a nyelvet használják fiinu a unuor pásztorok élnek a hegyek, barátságos juhok és strainatete rómaiak kitűnnek viselkedése civilizálatlan és nyelv szemetet használják, hogy osztályozza egész Európában néhány szellemileg elmaradott emberek, mentalitás nem változik, amíg meg nem sorolt ​​Európa néhány lichele 2 még évtizedek múlva.

 55. Cristi - mondta

  Helló,
  Ön szuper erős, nem tudom, most körülbelül 2 nappal később; és ebből az alkalomból azt agyag következő határozatot a PC-alkatrész, amit vásárolni: egy SSD. Ha gyorsabban tanulnak én kérjen tanácsot és amikor megkaptam a bizonyítási PC :)).
  Azt szeretném kérdezni: megvan valami extra nyakkendő SSD nehéz az én tényleges készpénz?

  Volna egy kérésem, off topic, az egyik az adminok, vagy a felhasználó, aki arról ismert, hogy PC-k, hogy a "ketrec" a számítógépek, menj hozzá, de hogy bárcsak, és ha tud adni nekem Bármilyen javaslatot, hogyan lehet őket, hogy valami több is hálás lennék
  Ha valaki deigns magadnak egy e-mailt, és jelentést nyújt be, milyen config mi Everest (Everest apropó használni, hogy minden mögött az útmutatók, ms

 56. george00 - mondta

  Cristi "Azt szeretném kérdezni: van valami extra kötni hozott SSD kemény az én valódi pénz?" - Nem kell kötni az új meghajtót a jelenlegi meghajtó, feltételezem, hogy az új számítógép már SATA 2 eset amely leleplezte őket, áll rendelkezésre, ha a HDD IDE (ATA 100), ahol az első hdd telepítve winowsu vagy boot szektor kell helyezni a master és slave a másik oldalára
  Sata változtatni munkát akkor nem kell, valóban mosogató dugó sata2 (adatkábel + jack Alim) SSD, majd egy portot pl sata2 alap és befejezte a munkát
  lehetőleg az új SSD amelyek megszerzésére windowsu telepíteni, és a másik, hogy ez a (HDD) a multimédia neki.
  És ezzel összefüggésben a többi PC Megértem, hogy nincs ötlet, lehet, hogy néhány upgra helyek mem ram és működési sistemu'l, ha szeretné futtatni a Vista PC-n vagy a szél 7 4 mint Pente vagy azzal egyenértékű egy AMDK8 akkor van baj, az én tanácsom, hogy maradjon vele sp3 Windows XP.
  PS: az akvizíció SSD dokumentált remélem hallgatni és nézni is CRISTI tutorial segít sok sikerrel.

 57. Cristi - mondta

  Köszönöm szépen a választ george00
  - Nem én akartam csinálni futott győzelem SSD és a jelenlegi tartani vele a multimédiás, különösen Hallottam valamit RAID, hogy hallottam, hogy javítja a teljesítményt, és miután látta bemutató CRISTI ahogy mozog a SSD ......
  - Alig várom, CRISTI körülbelül SSD útmutatók (és azon túl); várjon egy kicsit a vásárlás különben is, hogy ha valaha is adsz nekem egy kis pénzt, hogy valami még jobb.
  - HDD, hogy én most azt hiszem, hogy ez a SATA2;
  - A lényeg az, nem vagyok túl jó ez a cucc kompatibilitás az összetevők között, résekkel, hogy aki szavaz, aki ki is ő, és így tovább ... .. és ezért mondtam, hogy ha megjelennek konfigurációt, aki tudja, talán és adj egy tippet, hogy én is megkérdezni / nem dolgozik jobban
  ica hálát adott választ, kívánok kellemes estét minden

 58. george00 - mondta

  Cristi - ahogy említettük RAID, megtalálja a választ videotutorial is, ha nem tévedek kristályok videotutorial van egy cikk a RAID tömbök (jobb felső mész írása a dobozban, és keresi videotutorial GO)
  Meg kell érdeklődjön az alaplap modell, ha RAID támogatással, és ha viselik, amely támogatja a raid (raid 0, 1, 5, stb)
  A legjobb raid raid kell tenni a 0 2 HDD azonos kapacitású, de ez veszélyes szempontjából adatvesztés.
  Az Ön esetében nem hiszem, hogy van igény a RAID tömb, mert akkor nem kell 2 HDD azonos, és úgy döntött, hogy az SSD (ahogy azt hiszem, tudom, SSD nem HDD), amely egy hozzáférés sebessége fpóarte kislány actualurile hdd olvasási és írási sebesség félelmetes ellen, a régi hdd, értelmetlen, hogy egy raid tömb
  Matrix RAID és használják a felhasználók, akik többet akarnak perf származó adathordozó (ez az, ahol HDD), de az Ön esetében ez értelmetlen az Ön számára SSD jóval nagyobb sebességgel, mint egy tömb raid a hdd.
  De a vásárlás előtt a SSD érdekel, olvassa el, kérjen tanácsot később nem sajnálom, SSD e'ste nem olcsó, még f.
  Mau tanácsadás, kap egy SSD kapacitást meghaladó 64gb a prefereat 128 fel (tudom, hogy drágább, de 32, 64 nem igazán van mit Fol Windu és telepítse?)
  f elfelejtett számok figyelmesen olvasási / írási van egy jó jelentés adik nagyobb.
  PS. Következő alkalommal, amikor elhagyják commenturi változás kérjük felhasználónév (username) az Ön számára, és főszereplője a cikk (kristály) azonos nevű, és megzavarja a Krisztus mondta egy megjegyzést a többi felhasználó is Fol másik nevet vagy egy indikátornak előtt vagy után, mint én, vannak elnevezve george, de feltettem 00, remélem érted, egy jó nap.

 59. Livius - mondta

  hogyan lehet visszaállítani a jelszót egy külső merevlemezt, hogy elfelejtettem 0 ha tudok segíteni valakinek

 60. Viorel - mondta

  Próbáltam törölni a listából PROGRAMU egy barát, és nem működik, miért?

  • Ratzoiu - mondta

   Próbáltam törölni a listából PROGRAMU egy barát, és nem működik, miért?

   Senki sem tudja, mi történik, de ez igazi rossz dolog, mert ez nagyon hasznos szoftver. Azonban figyelmen kívül hagyja a gombot, és egy másik dolog: nem adnak id rendetlenség összes köcsögök, nem rögzíti az összes webhelyen máshol. Gondoljunk id rendetlenség, mint egy telefonszámot, akkor nem akarja látni az összes kerítés. További sok sikert.

 61. Viorel - mondta

  Salut.Vreau ismerős, hogy hagyja most, hogy ossza meg a Raid (a, 1,5,10) .Trebuie csak a legújabb illesztőprogramok és az Intel Matrix Storage TRIM.Eu telepítve van az Intel SSD 3-40 25GB x V és I TRIM engedélyezve Raid0 Sajnos .a nem tudom, hogy megy egyébként SSD mint Intel.Daca adhatsz egy keresést a Google megtalálja, nem érdekelt.

 62. Azt pierdutparola kukac gmail voltak az én fontos e-maileket
  hogyan folytassa

  • Adrian - mondta

   alex: I pierdutparola kukac gmail voltak az én fontos e-maileket
   hogyan folytassa

   Kövesse gondosan, mi megmutattuk ITT (Kattintson a szó itt piros) és LastPass vagy KeePass legközelebb érvényes jelszót vezetők 2, ami enyhíteni fogja a terheket az írás jelszavakat darab papír, vagy töltse be a memória mindenféle jelszavakat. Keresse meg az oktató írásról őket a keresőmezőbe közvetlenül a fekete él: LastPass vagy KeePass, akkor adja meg.

   Most, hogy egy kis zárójel nem hiszem, ez a bemutató érdemes csak egy csillagocska tőled! Mi nem tetszik?

 63. de hogyan adjunk stelutele

 64. Adrian - mondta

  alex:

  Nos látom, hogy csak adott egy ... nem tudom, hogyan Dato ??? Felett minden cím bemutató, akkor 5 csillagok ... ha szeretne szavazni bemutató kattintson a csillagok 5 5 a csillagok, ha tetszett a bemutató, ... és az is, amikor az egyes bemutató, ha azt szeretné ..

 65. cristian - mondta

  a figyelmet rá, és akik vállalják a OCZ SSD
  egy probléma, nevezetesen:
  Class SSD és VTXE VTX kevesebb olvasás
  ***** osztály VTX származó OCZ a legjobb vannak 34nm
  *** E technológiai VTXE osztály 25nm
  vigyázni ezt a kódot: OCZSSD2-2VTX

 66. Hi Guys, Én kicsit vonakodik nem tud mit kezdeni a félvezető memória a 34nm vagy 25nm, néztem az összes OCZ, Corsair, Muskin látni, hogy Corsair ba mondja néhány ló jó, ba azt mondja, hogy ez nem jó, ajánlom a OCZ Agility 2 legjobb, ha nem tudom, mit válasszon sunty kétséges, adtam a parancsot, hogy emag sSD corsair a 60gb de nem tudom sal veszi vagy lemondani parancsot, akik azt mondják, hogy a legjobb, láttam, hogy UNL erősebb a kezdő egy másik lassabb, és szeretné tudni, hogy működik, mint mondják 200mb / s fel, mintha azt abbahagyta null feladni szabályozás? Ezek kétséges

 67. újratöltve - mondta

  Helló mindenkinek nyomor van egy probléma SSD meu.Adica ablak vede.Mai már nincs merevlemez, és hogy vede.Daca Calas valaki tud segítsen nekem, hogy nagyra értékelik. köszönöm, jó napot mindenkinek.

 68. Costel - mondta

  Néztem érdeklődéssel a bemutató, hogy bemutató SSD.Felicitari, Cristi.
  Van egy kis / nagy lekérdezések minden, hogy elolvastam más fórumokon SSD, és még mindig nem találtam egyértelmű választ, hogyan kell eltávolítani az eszközt anélkül, hogy lerövidíti viata.Tu a bemutató azt javasoljuk, hogy használja a FSCleaner az folosit.De SSD valóban szeretné telepíteni az új Windows 7 ugyanazon SSD, amit használtam három luni.Am látott jelentős csökkenése a teljesítmény, és szeretnék csinálni neki egy curatire.Mi ajánlott HDEraser vagy PMagis-PXE etc.Ce gondolod? és ha ajánlom minden FSCleaner fizikai tisztítási eljárást, azaz ha SSD operációs rendszer törli egy másik számítógépen kábel SATA? vagy mi?
  Most csak azért stiu.In függően választ kapunk vissza!
  Köszönjük, tutoriale.Sint nagyon hasznos.

 69. szakmai - mondta

  Hello ... Van egy kérdésem ... egy alaplap, amely egy integrált SSD jó? Kell egy SSD, ha vásárolni ezt az alaplap?

 70. dokocr - mondta

  Cristi SSD kell töredezettség-mentesíteni? Olvastam egy cikket, mondván, hogy nem kell töredezettség-mentesíteni, mert romlik.

  • dokocr - mondta

   dokocr:
   Cristi SSD kell töredezettség-mentesíteni? Olvastam egy cikket, mondván, hogy nem kell töredezettség-mentesíteni, mert romlik.

   A cikket írta, emberek: CHIP.ro

  • dokocr:
   Cristi SSD kell töredezettség-mentesíteni? Olvastam egy cikket, mondván, hogy nem kell töredezettség-mentesíteni, mert romlik.

   Akkor olvassa el jobbra, SSD van hozzáférési idő közel "talált", akkor tárolja az adatokat, ahol hely van megjelölve szabad, a következtetés nem kell töredezettségmentesítés.
   Töredezettségmentesítést a rendelési adatok hozzáférhetők hatékonyabb merevlemezek (olvasni őket hatékonyan), az SSD nem kell valami, működnek teljesen eltérő, és ezen kívül más mechanizmusok öntisztító és újrahasznosítás tér jelölve ez ingyenes. 7 automatikusan letiltja a Windows töredezettségmentesítő SSD meghajtók esetében Windows7 alapú segédprogram.
   Használata Forced töredezettségmentesítés szoftver SSD okozhatnak szükségtelen kopását sejteket.

   • dokocr - mondta

    Cristi-admin: Elolvassa jobb, SSD van egy hozzáférési idő szinte "nem létező", akkor az adatok tárolására, ahol szabad hely van megjelölve szabad befejezésül nem kell töredezettségmentesítés.
    Töredezettségmentesítést a rendelési adatok hozzáférhetők hatékonyabb merevlemezek (olvasni őket hatékonyan), az SSD nem kell valami, működnek teljesen eltérő, és ezen kívül más mechanizmusok öntisztító és újrahasznosítás tér jelölve ez ingyenes. 7 automatikusan letiltja a Windows töredezettségmentesítő SSD meghajtók esetében Windows7 alapú segédprogram.
    Használata Forced töredezettségmentesítés szoftver SSD okozhatnak szükségtelen kopását sejteket.

    Találtam az oldalon, ahol az információ elküldve:
    "Http://www.chip.ro/revista/chip/16378-hard-diskul-inteligent?start=2"

    ".... Figyelmeztetés: Ha egy SSD, távolítsa el, és tiltsa töredezettségmentesítés automatikus működés a Vista! A felhasznált sejtek szükségtelenül merevlemezt, mert ez károsíthatja a SSD gyorsabb. A Windows 7 nem kell tenned semmit, a rendszer automatikusan érzékeli a csatlakoztatott SSD. "

    Köszönöm a választ. Kapcsolja ki az automatikus töredezettségmentesítés által "TuneUp Utilities"

 71. dokocr - mondta

  Észrevettem, hogy TuneUp Utilities elismeri 2012 SSD és nem defragmentaza. Csak a legidősebb próbál töredezettségmentesítés.

 72. Alin L. - mondta

  Magyarázni, hogy miért van szükség olyan nagy sebességű másolás és az olvasás? Vagy nem csak a fájlok másolását? My Samsung HDD GB van 160 15.000 üzemóra, és komolyan gondolja, hogy én és veszek egy SSD, ez telepíti a Windows és a programok fel a többit a HDD.

 73. AdrianGudus - mondta

  Alin L.:
  Magyarázni, hogy miért van szükség olyan nagy sebességű másolás és az olvasás? Vagy nem csak a fájlok másolását? My Samsung HDD GB van 160 15.000 üzemóra, és komolyan gondolja, hogy én és veszek egy SSD, ez telepíti a Windows és a programok fel a többit a HDD.

  Valószínűleg egy kérdést, gondolkodás nélkül, avagy hívás logika (ha valahogy és valahol a szürke)
  Egy autó, meg kell, hogy menj gyorsabban, gyorsabban menni? Hogy gyorsabb, és kevesebb időt egyik pontból a másikba. Jobb?
  Ez az, amit mi és a ló, a gondolkodás is, de rövid idő számunkra, hogy mozogni természetesen valós időben, és nem kényszerül várjon tíz percet, hogy nyissa szoftver X és Y, vagy amíg másolása film egy pár MB néhány órával miatt merevlemez remek.
  Speed ​​= időmegtakarítás (szerzett) gyorsasága

 74. maringabriel - mondta

  subteti legtöbb országban, bravo, Nagyon szeretem a tutorials

 75. Salut! Azt hittem komolyan vásárolni ezt ssd (http://www.emag.ro/solid-state-drive-ssd-corsair-force-gt-2-5-60gb-sata-cssd-f60gbgt-bk/pd/EXRXDBBBM/), És egy notebook használhatok ezzel állvány (http://www.emag.ro/rack-extern-hdd-vantec-nexstar-lite-nst-285s2-bk/pd/ES4ZMBBBM/).
  Lenne egy probléma, ha a SSD SATA 3 és rack SATA, SATA 2?

 76. Flaivu - mondta

  Salut! Nemrég vettem egy laptop HDD és azt akarja, hogy egy SSD. A probléma az, hogy én csak SATA SATA 3 2. Szeretném tudni, hogy melyik az a sebesség közötti különbség, valamint, hogy úgy érzik, hogy a különbség a csomagtartó, futás prog, stb

 77. AdrianGudus - mondta

  Flaivu:
  Salut! Nemrég vettem egy laptop HDD és azt akarja, hogy egy SSD. A probléma az, hogy én csak SATA SATA 3 2. Szeretném tudni, hogy melyik az a sebesség közötti különbség, valamint, hogy úgy érzik, hogy a különbség a csomagtartó, futás prog, stb

  Azt hiszem, ez a kép teszi 1000 szavak (3G és 6G sebességkorlátozás), ha érti: http://sarcomputer.files.wordpress.com/2011/05/sata2_vs_sata3.jpg%3Fw%3D600%26h%3D305%26h%3D305

 78. AdrianGudus - mondta

  És Flaviu: Még nem SATA3 megcsendül bele a laptop egy SSD szó nélkül is SATA3 különbség a HDD és SSD, hogy már lesz igazán érezte SATA2

  • Flavius - mondta

   AdrianGudus:
   És Flaviu: Még nem SATA3 megcsendül bele a laptop egy SSD szó nélkül is SATA3 különbség a HDD és SSD, hogy már lesz igazán érezte SATA2


   Ms Adrian egyértelműen, főleg! Én nagyon kíváncsi, hogyan fog menni az én quad, erre én most hdd 30 másodpercig boot: D!

 79. Bogdan C. - mondta

  Érezni fogja a különbséget! Én már az összes 2 SATA HDD Windows 7 és 23-25 ~ zajlott másodperc, most egy SATA SSD SATA porton csatlakozik 3 2 10 másodpercek alatt elindul.

  Flavius: Ms Adrian sima, többnyire! Én nagyon kíváncsi, hogyan fog menni az én quad, most nekem hdd én 30 sec elindulni!

 80. Vali - mondta

  Szia, mondd kérlek, ha tudja, hogy miért, a saját Dell notebook és én nemrég váltotta fel a merevlemez SSD, de hallom a BARA / Cara belül a laptop, és nem hidegebb, leggyakrabban hallható scrool az egér segítségével. HDD Cara így gondoltam, de most is. Köszönöm.

  • Addward - mondta

   Vali akkor lehet mondani, hogy ez a hang nem jön belülről a merevlemez, úgy történt, pontosan ugyanazt a dolgot telepíteni egy SSD egy asus x54c hangot, hogy a hangokat egyik speakerele laptop, mert nem tudom biztosan, de meg kell kérni dokumentum róla, azt hiszem azért, mert a CVA tápfeszültséget, ha a töltő csatlakoztathatja laptopjához enyhíteni ezt a zajt, és a hangja sokkal hangosabb csak az elem

 81. Sebi - mondta

  MCD: Fb bemutató boot és mások esi egy videót a YouTube-on róla, de megyek, hogy egy SSD alatt 5 éve, mikor lesz olcsóbb, nagyon drágák a térben kínálunk egy SSD 1 tb költség 7000 euró gyenge megbízhatósága hosszabbításban, mondjuk néhány ii tárolási kapacitása csökken, mert a hibás sejteket blokkolja, így veszít és a tér. de mint minden ezen a világon vannak előnyei és hátrányai, szuper teljesítmény előnyeit olvasni, írni, hozzáférés hiánya, a zaj, a Cara a pc, az ár és a megbízhatóság hátrányai, de ezeket meg lehet oldani az időben az elkövetkező években

  Nem tudom, hogy hol látta SSD 1tb a 7000 euró, láttam 500gb nélkül 500 euro, nem szabad eltúlozni, ha nem tetszik az árak (300-500ron egy ssd kicsi ablakok), akkor nem megjegyzést semmilyen ismét bekövetkezik ez drága az első, és ezért meg kell tudni, hogy a regény nagyon jól ezt a dolgot

  • Mario - mondta

   Azt javaslom, hogy nézd meg a közzététel időpontját a cikk, és látni fogja, hogy miért kerül annyira néhány évvel ezelőtt, de most is kerülhet, így sokkal olcsóbb

 82. Hello ... Szeretnék venni egy SSD, de nem tudom, hogy mit kell választani közöttük ...
  Samsung Series MZ-840TD7BW 120 2.5 "120GB SATA III ----- US $ 60.00

  Samsung Series MZ-830PC7N 128 / 2.5 AM "SATA III MLC 128GB

  Samsung SATA III SSD 830 Series 256GB

  Kingston SSDNow Series S50 SS050S2 / 32G 2.5 "32GB

  Kingston SSDNow SSD V200 128GB

  Kingston SSDNow Series V200 SV200S37A / 64G 2.5 "SATA III 64GB

  lenne alegerea..va köszönöm ...
  Azt mondanám, hogy 830 Samsung Series SATA III SSD 256GB túl jó ... de azt hiszem, az lenne a várakozást.

  • Costel - mondta

   Volt egy 60 GB Corsair SSD, hogy két év garancia ron.Fiind 470 stricat.A költség Emag adta joga, hogy válasszon a altul.Am több fektetik 250 ron és úgy döntött, a Samsung 840 A 250 GB.Fireste hogy mielőtt olvastam értékelés forumutile straine.si országok emiatt, és nagyon örülök, ales.Pina mint el.Am tett AS SSD benchmark így a Corsair, valamint a Samsung 840 . Mert nem illusztrálni itt} {creenshot pontszám mindkét SSD segítségével most azt mondják, hogy a Corsair teljes eredménye 287 {Read-124, Írás: 100}, de a Samsung 840 általános pontszám: 931 {Read: 4400, Írás: 272}. És a "jegyzet" a Windows WEI 7.9 7 64 bit.Nu szeretné befolyásolni a döntéseket, hogy te, de azt hittem, hogy, szemben és az eredmények, hogy a többi felhasználók fel itt, könnyebb lesz eldönteni., azt szeretné, hogy ihletet, amikor úgy dönt márka SSD!

 83. Costel: Volt egy Corsair SSD GB 60, amely két év után 470 stricat.A ron.Fiind garanciális, Emag hely adta a jogot választani a készlet több mint 250 £ altul.Am május és úgy döntött, a Samsung 840 származó 250 GB.Fireste hogy mielőtt olvastam meg a forumutile straine.si országok ok és elégedett vagyok azzal, ahogy ales.Pina el.Am készült aS SSD benchmark, hogy mind a Corsair és a Samsung 840.Pentru nem tudom illusztrálni itt} {creenshot pontszám mindkét SSD segítségével most azt mondják, hogy a Corsair teljes pontszám volt 287-124 {Read, Write: 100}, de a Samsung 840, teljes pontszámot: {Read 931: 4400: Írd 272} .Iar "megjegyzés" a WEI 7.9 7 64 a Windows bit.Nu akarják befolyásolni a választást, amit csinál, és még kevésbé azt gondolta, hogy az eredmények összehasonlítása és egyéb felhasználók tedd ide, könnyebb lesz dönteni., szeretnék ihletet, amikor úgy dönt márka SSD!

  csúszott hiba mikor beírtam: ahelyett, Read: 4400 olvasható Read: 440!

 84. Zeyknw - mondta

  Hello! Megvettem ezt a fajta SSD: Kingston SSD V300 2.5 "60GB, SATA 3, szeretné telepíteni Ubuntu Linux rajta 12.04 LTS, és azt szeretném tudni, ha kell tennem valamit, mielőtt telepítés, hogy formázza a merevlemez, vagy valami! Csak vegye fel a laptop, és kezdődik a telepítés során? Ami megy ok SSD a Windows vagy Linux? vagy nincs különbség? Köszönöm

 85. Zeyknw - mondta

  SCZ a helyesírási hibákat, és nem tudom kezelni siető tabletta ismerősének!

 86. daniel - mondta

  Köszönöm a bemutató.
  Mivel a sebesség megfelel nekem „reakció” a „szekrény”, hogy azt gondoltam, hogy az SSD is. Alapján tuturialului tisztáztam, hogy mit esznek, és miért jobbak, mint a HDD.
  Most már látni fogja, milyen módon átadni egy SSD rendszer (ami persze nem fog megvenni).

  • Adrian Gudus - mondta

   Ez nagyon egyszerű, vannak olyan szoftverek, amelyek segíthetnek ebben a tekintetben. Különösen partíció klón C és klón másolatot a SSD. Nagyon tutorial "hogyan klón a merevlemez" bár ez a merevlemez SSD megy. A bemutató megtalálni a keresőmezőbe a jobb felső sarokban

   • daniel - mondta

    Köszönöm a választ. Bocs, hogy csak most láttam.
    Végül a PC kapott egy Toshiba SSD, hogy én is könnyen vándorolnak szoftverhiba miatt ajánlott ezeket az embereket.
    Bár a PC nagyon régi generáció egy kétmagos Athlon processzor, a felszerelési SSDului mozog összehasonlíthatatlanul jobb.
    Mivel én voltam izgatott változás, és vettem egy laptop SSD. Ha a laptop ment nagyobb biztonságot. Azt életbe SSDul merevlemezt, és tedd be egy új rendszert. A merevlemez a laptop tettem egy állvány, és használja azt a külső merevlemez. Csatlakozik az USB-csatlakozó.
    Most bármi történik SSDul valaha is hozza vissza eredeti HDDul és laptop simán kell mennie.

 87. Viorel BACIU - mondta

  Hi szép kérlek küldj egy LINC m és egy programot kell telepíteni a PC-optimalizálás, hogy u inkább csinálni PC gyorsabb Köszönöm

 88. Alex - mondta

  Tényleg? Mivel voltak 2010? 300 oroszlánok? Pff .. kicsit drága a 300 veszi 128gb

 89. Alin - mondta

  Hi Van egy kérdésem, van egy kemény SSD és egy normál PC telepíteni kell a Windows? SSD vagy merevlemez normális lemezt?

 90. Mihai - mondta

  hello, de a Windows nem TRIM 10 ?? tegye őket egy tutorial híre SSD idén 2017 !! kérem

 91. Mihai - mondta

  Adrian hello! Csak két kérdés! Elsősorban egy másik bemutató Beszél, mint az SSD van kétféle szinkron NAND és SLC asicron..acum engem érdekel, az a szinkron vagy asicron? vagy mi a különbség közöttük? és az összes SSD van TRIM? Csak, hogy érdekel! köszönöm

 92. Mihai - mondta

  Azt akartam mondani, ha az összes SSD a kivágás az ablakok

 93. Ionut Mitica - mondta

  Szeretnék egy SSD-t vásárolni a HP Mini 210 laptopomhoz, de nem tudom, hogy mikor folyik az SSD, segíthet nekem?

 94. alex - mondta

  Van egy normális és SSD SSD m2 formátum, amely rosszabb teljesítményt, mint a régi volt, hogy tegyen valamit a BIOS-ban? vagy ez még rosszabb?

más referenciák

 1. [...] Hi barátok, ma úgy döntöttem, hogy menjen el néhány részletet a teljes bemutató "Mi az SSD, és akkor nem, mint egy normál merevlemez." [...]

 2. [...] Van egy cikket a blog, és egy leírást videotutorial.ro beszél részletesen SSD technológiát. A múltban voltak félénk kísérletet, hogy összekapcsolják a flash memória merevlemez klasszikus, de a [...]

 3. [...] Jó hírek Steve Jobs az idén. Megjegyezve, hogy az új MacBook Air modellek most jönnek SSD, és nincs merevlemez klasszikus. A következtetés az esemény az volt, hogy megpróbálták, hogy [...]

 4. [...] Nem vész el. Természetesen ez a laptop használták tároló eszköz egy SSD (solid state drive), és nem a HDD (merevlemez), Flash Player, hogy a wordTube Media Player. var [...]

 5. [...] Néhány dolog a neten arról, SSD, hogy jön hozzám egy holnap, és találtam egy kiváló cikket videotutorial.ro és videó róla. Úgy tűnik, hogy az emberek egy kis munkát a szerzés műszaki cikkeket, amelyek nem [...]

 6. [...] 8GB DDR3 SO-DIMM-et. Keveset hallani fenti PCIe mSATA mini port, amely gyakorlatilag 520 otthont Intel SSD tárolókapacitással 180 GB SandForce vezérlővel rendelkező MLC 25nm [...]

 7. [...] Töredezettségmentesítés még ellenjavallt SSD különösen, ha azok TRIM technológia vége felé, a hang és a fenti más Windows operációs rendszerek nem kell [...]

 8. [...] A Windows XP lehet tekinteni egy operációs rendszer elavult. - A Windows XP nem támogatja az SSD, és tudja, hogyan kell használni ezeket a meglévő TRIM technológiát. - 32 bites Windows XP nem tudja, hogyan [...]

 9. [...] Online streaming szerencsejáték felduzzasztott (általában) Adobe Creative Cloud CC Yahoo Messenger tisztítás! Hogyan lehet a számítógép gyorsabb megváltoztatása nélkül a CPU vagy memória (link a bemutató ajánlott). Végül, az alkalmazás CCleaner is tiszta rendszer [...]

nézőpont

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.