Hogyan készítsünk külső merevlemezt egy régi merevlemezről olcsó állvány segítségével - oktatóvideó

Szia barátok, ez a videó bemutató megtanuljuk, hogy a saját USB külső merevlemez, ehhez pedig egy régebbi merevlemez és egy rack (+ áramkör ház) olcsóbb.
Ha azt akarjuk, hogy egy külső merevlemezt kell gondolni a mobilitás, ezért célszerű használni merevlemez 2,5 inch (laptop), akkor kevesebb energia szükséges, és rendezze áramerősség on USB 2.0. Merevlemezeiken 3,5 inch több energiára van szükségük, ezért nem fog áramerősség USB és mi lesz, hogy használja a külső tápegységek. Az én szempontból ez nem túl kényelmes folesesti külső merevlemeze 3,5 inch hacsak nem kell a mobilitást, ha tartod az asztalra minden alkalommal.
Merevlemezek költséges lehet a külkereskedelem és a minőség lesz felső teljes előállítók külső merevlemezek leggyengébb meghajtók ezt.
Elvileg ez elég könnyű összeszerelni egy külső merevlemezt. Csak azt kell, hogy illeszkedjen gondosan merevlemez állvány és kész. Míg a rack-meghajtó óvatosnak kell lenni, hogy ne rohanjon a hátsó PCB merevlemez lehet a kisebb alkatrészeket tönkreteheti elég gyorsan, amikor belépnek a házba.
Amikor csatlakoztatja a merevlemezt külsőleg egyszerű feladat, de lekapcsolás tisztában kell lennie azzal, hogy a merevlemez egy USB-stick, húzza ki az operációs rendszer (biztonságos hardver eltávolítása), csak akkor lehet lekapcsolja a számítógépről .
Tipp:
Ha továbbra is szeretné vásárolni a rack, jobb lenne, ha legeti egy USB 3.0, ez a kapcsolat 10 2.0-szer gyorsabb, mint az USB.

Tartók külső merevlemez

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru


 


Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Jellfis - mondta

  Betöltése nagyon nehéz tutorialu (videó)

 2. Nehéz teher tutorialu

 3. Jellfis:
  Betöltése nagyon nehéz tutorialu (videó)

  barna:
  Nehéz teher tutorialu

  Ma tettem a bemutató, hogy 1920 1080 a 30fps ×, mit gondol.
  Kérjük, mondja el, hogy milyen processzort / videokártya és mennyi RAM van. Is, tudassa velünk, és betölti a processzor Task Manager.
  Nem lenne jobb, ha velünk észrevételeit, és ha jól fut, és megjegyzést képminőség szempontjából.
  Ha nem elégedett a végén mi lesz downgrade alacsonyabb felbontás és képfrissítés szerényebb.

  Várakozás megjegyzések ....

  • tökfilkó - mondta

   Helló Cristi, jól megy és van a video kártya a PC!
   NUJ lehet mások Aiva C betöltött sávszélesség lassabb internet!
   Nagyon jó bemutató, és még egy HDD ház 40 7200 Gb négyzet vagy ahogy mondják SATA SATA 2 3 és megyek csinálni a külső HDD?

  • Nvidia GS 7100
   Intel Celeron D331
   Gigabyte GA-8I945GZME-RH
   2 GB RAM, Windows XP sp3
   Configuration meglehetősen régi és gyenge. De még mindig látni a másik oktató jobb.

   Nagyon keményen fut. A processzor terhelése nyilvánvalóan… 100%.

   Valószínűleg egy 1280 × 720 képkocka 25 képkockánál ... vagy annál kevesebb, sokkal több embernek tetszene. Van, akinek újabb számítógépe van ... másnak régebbi. A Youtube továbbra is használható oktatóanyagokhoz, amelyek filmezést igényelnek. Ott mindenki a kívánt minőséget választja.

  • daniel - mondta

   ÉN használ Windows Home Premiun SP7 a 1 64 bit (jött PC)
   AMD Athlon II x3 400 3000 származó 3 MHz magok (15%)
   4 GB RAM
   NVIDIA GeForce nForce 6150 430 (integrált használ 256mb RAM)
   monitor felbontása 1920X1080
   6.1 Mbps sávszélesség
   beszélve arról, hogy a sávszélesség tartomány

  • daniel - mondta

   Nem lenne jó ötlet, hogy megjelenik a 2 változatban oktatóanyagok
   Egy nagyobb tisztasággal
   és a többi, hogy menjen könnyebb

 4. újrakezdés - mondta

  tutorialu legjobbat képminőség semmi szemrehányást fut tökéletesen ..zic I terhelés

 5. tökfilkó - mondta

  Cristi akkor is válaszolni ezt a kérdést hagytam egy tutorial ad nekem senki sem válaszolt!
  Brother Van egy kérdésem, ha frissítem PC mondani, hogy mi nem engedélyköteles, ami történhet valami rossz, hogy a hibás valaki min Sami Sami HDD-NUJ megmondani, hogy mi anlize valamit? Csak kérni a curozitate a fiú windows xp sp3 engedély nélküli, és aktívan firmwall automatikus frissítés, meg minden?
  Tehát röviden, hogy megtörténhet valami aggódom ge-u őt?
  Acceasta kérdést tettem egyszer spuare remélem, hogy nem fog kérni százszor, de úgy tudja, hogy az egész

  Köszönjük! és hogy a siker több oktató mintegy linux útmutatók, hogy azt akarja, hogy menjen vele, mint a NUJ amely Virtualbox nem engedi telepíteni sal azt mondja, hogy hagyja abba a telepítést?

  • Logic senki ezen a világon nem tudnak tart, nem tudom, mi componenda pl hdd, hogy őt az elemzés! Ez lehetetlen! Hacsak nem ő aki meghamisítja hitelkártyák adunci milícia jön egy házkutatási és hogy a laptop PC apsolut minden biztonságos, de azt hiszem, ez még mindig a helyzet! :) És futni vele, de a funkcionalitás kalóz Windows csökkenni fog, azaz nem fogja tudni, hogy sokat számít, ha ez neki újraindul 7 2 származó 2 óránként, vagy kevesebb!

 6. Saját procesoru: Pentium (R) 4 3.00GHz
  Ram: 3 gb
  256 MB ATI Radeon HD 3400 sorozatú videokártya. Keményen mozog .... 🙁

 7. portál - mondta

  bemutató betöltött azonnal világos, hogy kurzív és Intel Core Duo E2 a 7300 2,66 GHz, gb ram ddr2 és 2 5670 512 gb hd / 128 bit

 8. György - mondta

  én jól, csak jel jelenik meg körülbelül egy 3 betöltési idő, de visszatér gyorsan, mint a 1-2 másodperc, és én is csodálkoztam, hogy a feladat elérte a 70-80%, de nem problema.initial furcsa azt gondoltam netul go nehéz nekem.
  egy laptop acer
  Processzor: Intel Core Duo 2 T5800
  Videókártya: ATI Mobility Radeon HD 3650, 512 MB VRAM
  Rendszer: Windows 7 64 bit végső
  RAM: 3g ddr2
  Feladat: 70 80-% és néha 90%
  Nem lenne probléma, de a gyengébb gépeken esetleg baj ugrás

 9. portál - mondta

  20% CPU terhelés

 10. ionutz - mondta

  Jól megy, a minőség jó on:
  Processzor: Intel i5
  ram: 4 gb
  Videókártya: NVIDIA GeForce GT CUDA 520m a 1gb

 11. tökfilkó - mondta

  100% állni velem, de igen jó dc NUJ látni világosan és helyesen!

 12. tökfilkó:
  Cristi akkor is válaszolni ezt a kérdést hagytam egy tutorial ad nekem senki sem válaszolt!
  Brother Van egy kérdésem, ha frissítem PC mondani, hogy mi nem engedélyköteles, ami történhet valami rossz, hogy a hibás valaki min Sami Sami HDD-NUJ megmondani, hogy mi anlize valamit? Csak kérni a curozitate a fiú windows xp sp3 engedély nélküli, és aktívan firmwall automatikus frissítés, meg minden?
  Tehát röviden, hogy megtörténhet valami aggódom ge-u őt?
  Acceasta kérdést tettem egyszer spuare remélem, hogy nem fog kérni százszor, de úgy tudja, hogy az egész

  Köszönjük! és hogy a siker több oktató mintegy linux útmutatók, hogy azt akarja, hogy menjen vele, mint a NUJ amely Virtualbox nem engedi telepíteni sal azt mondja, hogy hagyja abba a telepítést?

  Nem hiszem, hogy te senkinek semmit, az emberek a Microsoft meglehetősen toleráns ebben a tekintetben. Mintegy más szoftvercégek nem tudom, mit mondjak.
  Mindenesetre jó, hogy van liceenta szoftver vagy használja az ingyenes szoftver.

 13. tökfilkó: Legalább Cristi én erre a kérdésre válaszolni hagytam egy tutorial, hogy nem az én sem válaszolt Brother Van egy kérdésem, ha frissítem PC mondani, hogy mi nem engedélyköteles, ami történhet valami rossz, hogy a hibás valaki sami sami min HDD-NUJ megmondani, hogy mi anlize valamit? Csak kérni a curozitate fiúként van windows xp sp3 engedély nélküli és firmwall aktív automatikus frissítés, és minden? Tehát röviden történhet valami aggódom ge-u vele? Acceasta kérdést tettem egyszer remélem, hogy nem spuare Kérném százszor, de úgy tudja, hogy az egész köszönöm! és hogy a siker több oktató mintegy linux útmutatók, hogy azt akarja, hogy menjen vele, mint a NUJ amely Virtualbox nem engedi telepíteni sal azt mondja, hogy hagyja abba a telepítést?

  Logic senki ezen a világon nem tudnak tart, nem tudom, mi componenda pl hdd, hogy őt az elemzés! Ez lehetetlen! Hacsak nem ő aki meghamisítja hitelkártyák adunci milícia jön egy házkutatási és hogy a laptop PC apsolut minden biztonságos, de azt hiszem, ez még mindig a helyzet! :) És futni vele, de a funkcionalitás kalóz Windows csökkenni fog, azaz nem fogja tudni, hogy sokat számít, ha ez neki újraindul 7 2 származó 2 óránként, vagy kevesebb!

 14. Mivel sok videotutoriale ilyen felbontás / világosság !!!
  Csizmámra rendesen, ahogy kell egy processzor i3,4 gb rami és NVIDIA GeForce GTS 450 1gb

 15. Cristi Hello, van egy probléma, egy laptop HDD Hitachi 320gb 5k500B park területén SMART attribútumok Realocation Event Count Figyelmeztetés jelenik meg, kétes 1 és Badura. Még mindig számíthatnak rá, vagy kell venni egy másikat?

 16. Bemutató jól megy.
  Mivel cserélni a HDD-t (Segate 640GB 5400rpm) származó laptop egy SSD, és nem használ semmit Rendeltem egy HDD Rack állvány Spire MiniPod USB3.0.Am b3.0 mindkettőnket laptop és PC-re.
  HDD méret lehet használni állvány megfelel, ami van most.
  Köszönöm az ötletet.

  • Kaptam Spire állványba szerelhető hdd-ul.Am MiniPod USB3.0 és csináltam egy tesztet erőátviteli és 130-140 MB / másodperc s.In át 700MB film.
   Az állvány jó, hogy van OBS szár és belül csak 2 exterior.Are védőburkolatot a csavarokat és kapott egy kis csavarhúzó segítségével.
   Tettem egy külső hdd én 622 total.Greutatea gb teljes (beleértve a kábel usb3.0) van 232 g.

 17. Van internet és laptop Asus az RDS alábbi elemekből áll:
  Processzor: i5 460M
  Videókártya: NVIDIA GTX 460M
  HDD: Segate Momentus hibrid 500 G
  A Windows: Windows 8 PRO

  Bemutató simán ment, mint a többi, és ültem a processzor és 17 19% és használja a Firefox böngészőt (volt nyitva, miközben nézi a bemutató Kis 2013 és messenger).
  PS: Talán Csinálok egy bemutató és kb Kis 2013 ben indított Romániában (de nem tölti le, hogy menjen a bűnnek román nyelv, akár a helyszínen úgy tűnik, hogy a román).
  Köszönjük, hogy az útmutatók ajánlanak!

 18. Cristi-admin:
  Ma tettem a bemutató, hogy 1920 1080 a 30fps ×, mit gondol.
  Kérjük, mondja el, hogy milyen processzort / videokártya és mennyi RAM van. Is, tudassa velünk, és betölti a processzor Task Manager.
  Nem lenne jobb, ha velünk észrevételeit, és ha jól fut, és megjegyzést képminőség szempontjából.
  Ha nem elégedett a végén mi lesz downgrade alacsonyabb felbontás és képfrissítés szerényebb.

  Várakozás megjegyzések ....

  Cristi Hello!

  Jelenleg Dániában vagyok, és az egyetemen használom a vezeték nélküli kapcsolatot. Az oktatóanyag nagyon-nagyon nehezen töltődik be. A laptopom sem túl jó, ezért nem számítok rá, hogy full hd-t fog futtatni. Intel Pentium M, 1.70 Ghz, 2048 MB gyorsítótár | 1 GB RAM | ATI Mobility Radeon 7500 - 32 MB.
  Talán a legjobb megoldás az lenne, hogy ki lehet választani a kívánt minőséget, mint a YouTube, de nem tudom, hogy ez milyen mértékben lehet elérni.

  Minden a legjobb!

 19. UPDATE

  I csökken egy kicsit felbontás és képfrissítés, most kell menni minden.
  Azt akarom, hogy mondja meg, ha bármilyen probléma múlva.

  Mindezen kérdések célja, hogy kiderüljön, mit tudnak a hálózati és a számítógép így tudjuk küldeni Önnek a legjobb minőséget, jó állapotú.
  Még célszerűbb lenne megállítani alkalmazásokat, amelyek nem igényelnek, azok, akik fogyasztanak szükségtelen a sávszélességre.

  Várakozás megjegyzések ....

 20. Végső Windows operációs 7 SP1.
  5GHz i3,7 processzor.
  4GB RAM DDR3 / 1066
  Integrált video 64MB
  Kingston 30 GB-os SSD - SATA2
  Internet RDS, a legalacsonyabb abomament.
  170 hüvelykes Philips 17S monitor, 1280 × 1024 felbontás
  A processzor van töltve a 23%, miközben nézi a tutorial.
  Memória fogyasztás: kevesebb peste1GB (alapértelmezett 800 és valami MB)
  Anélkül, vírusölő.
  Ez azt mutatja, szuper jól, és megszakítás nélkül.
  Köszönöm, hogy minden, amit nem értünk, a látogatók a helyszínen.

 21. KodeJust - mondta

  A bemutató nagyon jól ment, terhelés imedia ellenére pc útmutatók ezen a pályán elég sovány.
  Operációs rendszer: Win8
  Böngésző: Chrome
  Processzor: Intel Core Duo 2
  Videókártya: NVIDIA GeForce GS 8400
  Nettó: 14 mb / sec

 22. Most úgy tűnik, hogy jobban, gördülékenyebben megy. 75-85% processzor terhelés (100% teljes képernyő, 1680 × 1050 monitor felbontás). A konfiguráció többi része:
  Nvidia GS 7100
  Intel Celeron D331
  Gigabyte GA-8I945GZME-RH
  2 GB RAM, Windows XP sp3
  Bár nem tűnik tökéletesnek ... de a jelenlegi darálótól sem kérhetek többet.

 23. Még a bemutató nem változtathatja meg az állásfoglalást hagyott, így nem volt a bemutató volt a net. Ha az általuk használt normál felhőszakadás hogy nem töltődik be. Cristi nem rontja a felbontást. X nem lehet látni, hogy ez hosszabb ideig várnia. Nem hiba bemutató.

 24. KodeJust - mondta
 25. ASUS:
  Még a bemutató nem változtathatja meg az állásfoglalást hagyott, így nem volt a bemutató volt a net. Ha az általuk használt normál felhőszakadás hogy nem töltődik be. Cristi nem rontja a felbontást. X nem lehet látni, hogy ez hosszabb ideig várnia. Nem hiba bemutató.

  Meg kell szem előtt tartani, hogy nem mindenki képes futtatni 1080p. Régebbi számítógépek nem dekódolni. Sávszélesség is fontos, nem mindenkinek van jó kapcsolatokat.

 26. Adrian Gudus - mondta

  KodeJust:
  Ami a bemutató, ez a rack kompatibilis ezekkel a HDD-k
  ??
  Mit javasoljuk hdd első vagy a második?

  Igen, támogatja a két HDD. Azt javasoljuk, Momentus Segate

 27. Cristi-admin: Meg kell szem előtt tartani, hogy nem mindenki képes futtatni 1080p. Régebbi számítógépek nem dekódolni. Sávszélesség is fontos, nem mindenkinek van jó kapcsolatokat.

  Igen, és teszteltem egy Intel Pentium 4 2800Ghz, dual ram 1gb ddr1 egy ATI Radeon Pro 9800mb 256 256biti és tökéletesen működik anélkül, hogy a dadogás Windows XP Sp3 a kapcsolatot 10Mb / s net

  • Asus, abból, amit észrevettem, nem gondolod túl összefüggően. Mondom, ha Ön azonos profilú webhely rendszergazdája lenne, akkor köteles lenne meghallgatni a látogatók véleményét. Ok, olyan konfigurációval teszteltél, amelyet gyengének tartasz, de lehet, hogy vannak még ennél is gyengébbek. Nagyon sok lehetséges konfiguráció létezik, régebbi vagy újabb. Ha a látogatók megjelennek a megjegyzés rovatban, mondván, hogy nem tetszik nekik, akkor valamennyire el kell hinned nekik. Ellenkező esetben ... nem jönnek újra ... és még mindig van mit veszítenie.
   Nem minden számítógép képes futtatni az 1920 × 1080 felbontást. Tehát meg kell találnia az egyensúlyt, elégedettnek kell lennie azzal, aki jó minőségűre vágyik, de kicsit jobban kell működnie a gyengébb PC-vel. Tehát egy 1280 × 720 mindenki számára kielégítő lehetőségnek tekinthető.
   Rendben, 1920 × 1080-at is hozzáadhat, de ebben az esetben ajánlania kell egy gyengébb minőségű alternatívát is, az Ex 864 × 480-at. Így a látogató algák a kívánt minőséget.
   Ezenkívül az 1920 × 1080 felbontás jobb internetkapcsolatot is igényel, amellyel nem mindenki rendelkezik.

 28. Jobb, ha most. Köszönöm megváltozott

 29. barna:
  Jobb, ha most. Köszönjük, hogy cavreau megváltoztatta céljait és azt tutorialu csendes .. mert merega néhány másodpercet, majd elindul a töltés, és így incontinu.

  gyalogló

 30. Bogdan - mondta

  NVIDIA GeForce GPU g102m 512mb
  CPU Intel Core Duo 2 t6600 2.2ghz 2mb cache l2
  4 gb ram ddr2
  7 végső győzelem x86
  Ebben a konfigurációban bemutató tökéletesen megy

 31. Vraciu - mondta

  Szeretnék is kérdezni valamit tőled: Külső merevlemezt készítettem egy régi laptopból, csakúgy, mint az oktatóanyagban, a merevlemez SATA a régi laptopon, jól működött, de külsőleg az USB PC-n nem látom az eszközkezelőben számomra ismeretlen eszközként jelenik meg, de egyáltalán nem jelenik meg a számítógépemen, a Windows 7-et használom, és amikor telepíti az illesztőprogramomat, azt mondja, hogy "az illesztőprogramot nem sikerült sikeresen telepíteni" 2 USB-portról áramellátással próbáltam, és még mindig nem tudom, mi hogy 2 hétig csináljam őket, azért küzdök, mert van kedvem megtörni.
  Ahogy a legmenőbb, hogy megtanultam egy csomó kérdést, így TOVÁBB

 32. mihai1307 - mondta

  Cristi köszönés, érdekes bemutató kíváncsiságból néztem hdd levelet 2.5V 5 1.0 inch e vb Hitachi HDD egy Dell Latitude laptop d620 csúcspontját, mint megy a usb 2.0. Kell valami a vezérlő nem tudja, mit mondjon. Van egy állványra tett Asus, nevezetesen VENTO .Ha 2 tud egy linket egy HDD és egy a rack. egészségére
  Hdd> http://www.stuartconnections.com/12332-thickbox/Hitachi-Travelstar-HTS541080G9SA00-HDD-PCB-Board-PN-0A27404-MLC-DA1519.jpg
  Rack> http://arch10.okr.ro/auctions.v3/700_700/2011/05/21/b/0/663167929721801932876240-5919203-700_700.jpg

 33. Flavius - mondta

  Helló Cristi igyekezett külső merevlemez, mint a kemény belső mert az a tény, hogy én kitört feeder de ha beköt és adja el a PC nem indul Próbáltam egy másik PC, de még mindig ugyanaz, amiről lehet a probléma ?

 34. TurocK - mondta

  Operációs rendszer: Linux Ubuntu 12.04 64bit
  Böngésző: Mozilla Firefox 15.0.1
  Flash Player: v11,2,202,238
  Csak egy lap van megnyitva ezzel az oldalon, futás videotutorialul. Felhasznált erőforrások a következők:
  - Firefox: 4% -os processzorfelhasználás; 225 MB RAM
  - tároló plugin (a flash lejátszó által elfoglalt erőforrások): a processzorok 20% -a; 100 MB ram.
  A film simán fut. Ugyanakkor azt javaslom 720p egyértelműség ezt a klipet 1080p "legyőzte" inkább 720p. A film úgy tűnik, egy előkelő 720p-a 1080p. Azt 1080p Közlöny JV / FullHD és képes felismerni a különbséget.
  Következtetés: Azt javaslom 720p. Több nem értelmetlen

 35. Cornelius Padurariu - mondta

  A Samsung S1 egyáltalán nem nyílik meg. plyer képernyő fekete marad.

 36. Core2 Intel Duo T6600 2.20GHz
  4096 MB RAM
  103 MB NVIDIA GeForce G 2268M
  Böngésző: Mozilla Firefox
  Menj szuper tutorial!
  Kérjük, tegyen egy linket, ahonnan a racket kapta…. Csak a ..fff-et találtam drágának

 37. Bogdan - mondta

  Abszolút mind nagyon hasznos útmutatók. Gratulálunk eredetiség és ez a vágy, hogy segítse az informatikai rajongóknak. Egy kis kérést, ha lehetséges, további cikkeket SEO, pt. ahogy egy legalább elvesznek a tengernyi információt, hogy létezik a neten. És egyáltalán nem talál valami megoldást és a megfelelő válaszokat.

  Cat pt. az a-technikák, amelyek nem tudják kitölteni ezt az oktatóanyagot, a külső állvány, amely támogatja a laptop és az asztali merevlemezeket (3.5 és 2.5 ″), megtalálható a szaküzletekben. 110 lejt fizettem egy áramellátással ellátott ICY BOX-ért.

 38. theone - mondta

  Cristi-admin:
  Ma tettem a bemutató, hogy 1920 1080 a 30fps ×, mit gondol.
  Kérjük, mondja el, hogy milyen processzort / videokártya és mennyi RAM van. Is, tudassa velünk, és betölti a processzor Task Manager.
  Nem lenne jobb, ha velünk észrevételeit, és ha jól fut, és megjegyzést képminőség szempontjából.
  Ha nem elégedett a végén mi lesz downgrade alacsonyabb felbontás és képfrissítés szerényebb.

  Várakozás megjegyzések ....

  Dual Core processzor 2.5, 4Gb Ram, videokártya 128 bit letöltés 1.5Mb / s és feltölt 100kb / s. Lassú.

 39. Azt 2,8 GHz-es processzor Dual Core AMD AthlonX2
  Ram 2GB
  Nvidia GeForce GT videokártya 8500 512 Mb

  Én betöltött szuper tutorial. Suppppeerr és ez látszik!
  Jó munkát! Csak így tovább a jó munkát!

 40. axelluny - mondta

  Nemrég eltávolították a rákos 3,5 külső "kemény 1T és tettem UAC.În helyre tettem egy kemény laptop.Având különbség áram ellátásához szükséges két merevlemez kockázatot éget a laptop helyezett rákok 3,5 "(van külső töltővel)?
  Megnéztem működik, ha mindkét, a válasz igen.

 41. CPU: i5
  Ram: 4GB
  Videó: ATI 5850
  Böngésző: Google Chrome 4-5% cpu használat
  LAN: 89mb / d
  Go hard (go szaggatott és mindent betöltött időről időre).

 42. Szia Cristi, van egy Asus laptop K50IN (CPU: Intel Core Duo 2 2.20 GHz GPU: GeForce G102M 512 MB, HDD: Seagate 500 GB RAM: 4 GB) és a közelmúltban úgy döntött, hogy cserélje ki a HDD a laptop egy SSD.
  Vettem egy Kingston SSD V200 és én szerelt laptop és HDD vettem egy állvány és én külsőleg. Telepítettem a Windows 7 Enterprise X64. Amikor bekapcsolja a laptop dugva nincs probléma, de ha elkezd csak akkumulátor nagyon keményen dolgozik, néha még blochiaza befejezése után a Windows embléma meg nem jelenik. Ez a probléma? Valahogy laptop akkumulátor töltöttségi szintje megfelelő ellátására SSD? Köszönjük!

 43. Pandele - mondta

  Van egy kérdés, ha mindent, amit találtak fejezet merevlemezek. Az USB stick is éget belülről (rövidzárlat)? Megvan az egyik, hogy az utóbbi időben 8gb, és már nem olvassa a PC egyáltalán. Egyéb matricák olvasni. Köszönöm. Nagyon jó oktató. Gratulálok ..

  • axelluny - mondta

   Ez egy kingmax bot? Valahogy töredezettségmentesítette, és nem működött? Igen, meghibásodhatnak, de nem rövidzárlatok ... Végül próbáljon meg formázni egy linuxszal. (A linuxban két olyan program van, amelyek jól működnek, és amelyek megtalálhatók a hiren Boot CD szinte minden verziójában)

 44. GHZ AMD Athlon 2.6
  Nvidia GT 9400
  2GB ram
  A windows 7
  Internet 66 Mb / s, a Google Chrome
  Merge szaggatott.

  • axelluny - mondta

   .I Javasoljuk, hogy használja a Comodo Dragon Chrome ennek alapján, hogy nekem nem megy egyáltalán szaggatott, vagy előfizetés a neten nagyobb sebesség.

 45. Valami baj van a videó, az összes terhelés is, csak hogy terhelés rendkívül nehéz, és nincs kép nem látható jól

 46. Azt Bravo.eu kétmagos PC e2180,2 gb ram, gf 8600gt és UPC internet download 60Mb / s és feltölt 4Mb / s és megy folyékonyan első data.Mozzila Frirefox 15 és a legújabb verziójú flash player. Ne használja a Google Chrome, mint bármely szaggatott videót megy site.Windows bármilyen xp sp3.Incarcare 30% -os screens.multumesc.Calitate teljes képet supeer.Pentru Pandele tudtommal még nem égett usb stick auzit.Pt Emil.vezi nem hdd centiméterekkel amilyeneket ég 3.5 0,72 USB (amelynek csak 0,5) .Ellenőrizni, hogy ez keresztül külön áramforrás PC vagy élelmiszer adagoló.

 47. gombaféle - mondta

  és állványok 3.0 usb, mondja itt: http://www.emag.ro/rack-extern-raidsonic-cu-interfata-usb-3-0-suporta-hdd-uri-2-5-negru-ib-223stu3-b/pd/EV807BBBM/Am. Am Intel I5-2500K (OC 3,7 Ghz, Gtx 560 videokártya, 8 gigabájt képkocka 1600 Mhz mellett) 6-12% -os CPU-terheléssel

 48. Ovidiu - mondta

  A bemutató megy förtelmes, visszajátszás. Van egy 3570k, 4Gb RAM egy alaplapon Intel legújabb generációs. Nem tudom, hogy miért az utóbbi időben a legtöbb oktató terhelés nagyon nehéz. Van valami serveru?

 49. Ovidiu:
  A bemutató megy förtelmes, visszajátszás. Van egy 3570k, 4Gb RAM egy alaplapon Intel legújabb generációs. Nem tudom, hogy miért az utóbbi időben a legtöbb oktató terhelés nagyon nehéz. Van valami serveru?

  Azt kellett mondania, hogy "a netem végrehajtható", egy kapcsolóból (általában rossz kapcsolókból) 24 előfizető van vezetéken. Szerinted mi történik, ha mind a 24 felhasználó egyszerre használja az utorrentet, a youtube-ot, a skype-ot stb.
  Számomra a bemutató Sony Xperia U fut át ​​egy mobil kapcsolat Orange 3G / HSDPA.
  Az igazság az, hogy én szorult útmutatót, 30fps a 15fps mert nem tudta nézni azokat a régebbi hardvert. Sétáltam a bitráta.

 50. Adrian Gudus - mondta

  Ovidiu:
  A bemutató megy förtelmes, visszajátszás. Van egy 3570k, 4Gb RAM egy alaplapon Intel legújabb generációs. Nem tudom, hogy miért az utóbbi időben a legtöbb oktató terhelés nagyon nehéz. Van valami serveru?

  Nem terjed ki a "da carter" vállalatokra, ahol egy "nea Ghita" húzza a "nincs kábelt" egyik blokkból a másikba, és mindhárom kapcsolót összekapcsolja.
  Tedd előfizetések komoly komoly komoly cégek, amelyek az infrastruktúra, szilárd, stabil, mint a UPC, a Romtelecom, RDS, iLink
  Egy ilyen komoly Előfizetés akkor garantált sávszélesség a szerződésben, és ha az nem felel meg, akkor, akik felelősséget.
  A forgattyúház-hálózatok ideje már rég elmúlt

 51. boby - mondta

  Cristi tutorialu nagyon jó. Még így is fog tenni a jövőben merevlemezen. Gratulálok az egész csapatnak, hogy mit csinál.

 52. György - mondta

  útmutatók beszerzés hardver van? Láttam, hogy alakult ki az AMD socket fm2 nem tudom, hogy érdemes a vásárlás AMD vagy Intel marad.

 53. Eugen - mondta

  Hello, van egy nagyon régi HD 40 Gb, a probléma az, hogy én kaptam a rack valaki, és nem csatolja a régi merevlemezt a rack-mert, hogy kapcsolják össze a különböző csatlakozók elvileg a merevlemezről jack eltérő látható a bemutató. Azt akarom tudni, hogy van egy másik lehetőség is, hogy képes legyen használni a belső merevlemez, mint külső meghajtót. Köszönöm

 54. győztes - mondta

  hello, Cristi
  Én victor
  ha lehetséges, pt.AFONI
  1.hd külső ... használható külső operációs rendszerrel PC-n? [pc jelszó a munkahelyen?
  2.ssd suunt nagy, de lehet használni a régi laptop (IBM r51?
  kösz
  győztes

 55. Paul Bosca - mondta

  Gratulálok, amit csinálsz, én nagyon szeretem.

  Az egyik, hogy néz ki magam a rack 2.5 hogy eltörtem Lapopie és maradt alkatrészek: D fázis Rosszabb az, hogy mielőtt azt elrontani vásároltam egy külső merevlemez Seagate Expansion 2TB, 3.5inch, 7200rpm, 32MB, USB 3.0, fekete nem túl drága, de megy a villám, az a hátránya, hogy már szállított dugaszoló csatlakozás 3.0 akkor is, ha külön tápkábelt.

  A kérdés az, hogy ha veszek egy laptopot 3.0 nem tudok küldeni és az áramot a kimeneti nem zsákban? Kellett kérni, mert a korábbi Lapopie usb 3.0

  köszönöm

 56. Zeyknw - mondta

  Nagyon köszönöm ... Tanultam valami újat, és mindig tanulni fogok tőled! Tisztelet!

 57. Szia, van egy nagyon jó tutorial lekérdezéseket, de van egy kemény 6475 Toshiba MK1.0GSX az azt jelenti, hogy szükségem van külön erő, ez nem működik USB-n keresztül, ugye?

 58. Daniel - mondta

  Jó ötlet, én 2 hdd helyek, hogy tétlen
  Köszönöm a bemutató

 59. Feszítővas - mondta

  Cristi Hello! Használhatom külső merevlemez egy tabletta szerint kapott a bemutató, mint az adathordozót?

 60. Miircea - mondta

  Helló, meg akartam tudni magam, ha tudnám csatlakoztatni egy usb stick usb port 3.0 2.0 on (a laptop nem ilyen kék USB portok). Működik? Különbség csak írási-olvasási sebesség? Köszönöm.

 61. Lucian - mondta

  Azt akarom tudni, hogy a rack 3.0 usb működik, ha a számítógép USB-meghajtó 2.0. Ez összeegyeztethető? Vagy vegyem USB állvány minden 2.0?

  • Alex - mondta

   Salut.Treaba útjában állnak rack urmator.Degeaba USB 3.0 hogy meg kell egyeznie átviteli sebesség USB 2.0.Viteza a transzfer által biztosított USB 2.0.Dar valamelyest kompatibilisek egymással, a ami azt jelenti, hogy ha 2.0 USB-kábelt a számítógéphez és a külső HDD (Rack) 3.0 USB működni fog, de 2.0.Daca sebesség a számítógép és az usb usb 3.0 3.0 részesülhet külső rack-3.0 sebességet. Összehasonlításképpen, semmi a vízmennyiség egy nagy hordó igen, ha azt szeretné, hogy üres a kis átmérőjű tömlőt (2.0) üres lesz lassabban, mint ha volt egy nagy átmérőjű (3.0), de kiürül.

 62. hello, tudom, hogy nem ez a témája a tényleges arca ... ..hard nem merge..bun én másik egy régebbi számítógép, a lényeg az, hogy a régi szélesebb jack eltér a jelenlegi. .Hogyan l.as withe monta.va köszönet!

 63. som:
  hello, tudom, hogy nem ez a témája a tényleges arca ... ..hard nem merge..bun én másik egy régebbi számítógép, a lényeg az, hogy a régi szélesebb jack eltér a jelenlegi. .Hogyan l.as withe monta.va köszönet!

  Volt merevlemez SATA interfésszel és a régi az IDE, IDE slot vagy csatlakozik hozzá, ha van valami az alaplap, vagy veszel egy adapter IDE SATA. Lásd, hogy akkor is kell ide kábel (úgy néz ki mint egy döntetlen).
  Mindazonáltal, azt tanácsolom, hogy ne a kap egy SATA merevlemez.

 64. Lucian - mondta

  Írtam valamit, és azt várják a választ az adminisztrátorok, de semmi!

 65. elevenm - mondta

  Hello. Fogok tenni rangját és DVD-író egy laptop? Vannak rang helyek optikai meghajtó? Köszönjük!

 66. elevenm - mondta

  SCz állvány *

 67. Stefania - mondta

  Hello. Egy SATA merevlemez forog 5400, 5 0.451 V és Amper kompatibilis az USB 2.0 rack?

 68. Costin - mondta

  Cristian köszönt meg, és nagyon remélem tud nekem segíteni. Vettem egy állvány, hogy volt egy 320 GB merevlemezt egy laptop, hogy lerobbant. Fel van szerelve a Windows Vista operációs rendszer vagy 7 (nem emlékszem pontosan). Szeretném használni, mint egy külső merevlemez, hogy tartsa őt a .mkv videót látni őket egy LG okos TV. A probléma az, hogy csatlakoztassa az USB aljzathoz telefizorului, az elektromos fény bekapcsol a TV-állvány, de nem ismerte fel sem a média, sem semmit

  • A formátum mert kövér vagy fat32.
   Azonban ahogy tudom honnan a magyarázat, a TV nem ad elegendő áramot a port USB.
   Megpróbálhatod egy USB stick.
   Egyes TV-k USB port szolgáltatás csak.

   • Costin - mondta

    A villamos energia biztonságos ahhoz, hogy megetetni korábban, hogy én csatlakozik a TV-t és meleg volt, meleg volt, és még

 69. Dumitru rascanu - mondta

  Van egy Lenovo leptop n500 és eltört a márka hdd.era nyugati digital.te használhatja az egyik külső Mondd kérlek? Az én esetemben az IMI nagyon nehéz megtalálni, ülök Ausztria: KÜLSŐ már csak: Köszönöm szépen: Doru

  • Adrian Gudus - mondta

   Ha a merevlemez-meghajtót a külső burkolat (más néven a rack-ii) azonos csatlakozók, mint a laptop, akkor csendes.

 70. Mihai - mondta

  Hello, van egy merevlemez is van itt látható:
  http://i.ebayimg.com/t/TOSHIBA-MK5055GSX-HDD2H21-500-GB-LAPTOP-HARD-DRIVE-LBA-976773168-SATA-201-/00/s/MTYwMFgxMjAw/z/BAwAAOxyoahSVD6z/$%28KGrHqR,!pIFIZW8ieltBSVD6zGU5Q~~60_12.JPG
  Megértettem, játszd végig a bemutató a 1.0 Ne menj a rack külső mobil USB csak 2.0. Jobb? mit kell tenni? Csak egy külön erő? Köszönjük!

 71. ionuth13 - mondta

  Helló,
  Mit lehet vásárolni erre a HDD rack: HDD Toshiba 3TB, 7200rpm, 64MB, SATA 3.0?
  Most nem tudom, vásárolok-e racket, vagy veszek-e egy Mini PC-t, például: MSI Wind Box DC111 Mini PC, ahová HDD-t (Toshiba 3TB HDD, 7200rpm, 64MB, SATA 3.0) helyezünk. Amennyire meg tudom mondani, hogy ez az MSI Wind Box DC111 Mini PC HDD-vel rendelkezik: 2,5 ″ SATA III 500GB 5400 RPM, ami azt jelenti, hogy nem tudom behelyezni a merevlemezemet.

  Mit akarok valójában…
  Van egy Sony KDL 42W650A TV-m, és 40 GB-os, 80 GB-os Blu Ray filmeket akarok nézni ... Próbáltam a PS3 Media Server szolgáltatással, de a film rángások és a laptop processzora csak 95% -os (szerintem a laptopom a hibás: HP Dv7 1004ea, vagy lehet vezeték nélküli is (vezetékes kapcsolat, amelyet nem szeretnék).
  Úgy gondoltam, hogy egy Mini PC rendben lesz, egy Mini PC, amelyhez csatlakoztathatom a Toshiba 3TB HDD-t, 7200rpm, 64MB, SATA 3.0-t. és a TV-t monitorként használja ...

  Köszönöm,
  Egy csodálatos estét!

 72. Andreea - mondta

  Köszönöm, az oktatóanyag nagyon hasznos volt számomra! Minden csodálatosan ment, megtaláltam a rack porcelánt is, olcsó és jó 🙂 Sajnos a régi merevlemez egy mákból származott, amely elromlott, és most nem tudom elolvasni az új PC-n, csak a hidat látom. Tudom, formázza át, de elveszítem a régi adatokat, ezért megpróbálom először a sörrel a szomszédságban lévő mákhoz menni ... Donald nélkül.

 73. Tori - mondta


  Van egy kemény egy törött laptop, és szeretné használni a külső merevlemez segítségével egy állványra. Továbbra is nehéz erre az operációs rendszerre, vagy meg kell formázni? köszönöm

 74. Nelu - mondta

  Helló,
  Vettem a piacról egy 2.5 ′ -es HDD-t és egy állványt az ebay-től, a kínaiaktól. A probléma az, hogy amikor csatlakoztatom a PC-hez, nem látja, és a HDD nagyon halk zajt ad, például a „lógó” hangszóró. Nem jó a HDD? Lehet-e még vele mást csinálni?
  Köszönöm.

 75. Cristian - mondta

  Sziasztok. Követtem a bemutató, és azt gondoltam, csináltam magamnak egy külső merevlemezt. Nekem van egy régi laptop, hogy már nem használ. Van egy Seagate merevlemez 160GB (I érts, mint ülni és ott lesz :). ) Biztos 100mm méretét. x 70mm. x 10mm. Szeretném megrendelni ezt a Rack:

  http://www.emag.ro/rack-extern-hdd-vantec-nexstar-tx-nst-210s2-bk-pentru-hdd-2-5-usb-2-0-negru-rhvatx210s2bk/pd/DYCG1BBBM/?ref=smart-history_1

  Nem vagyok jó, remélem, hogy segítsen nekem. Sok köszönet!

 76. Remus - mondta

  Hasznos tutorial. Kérjük ajutama mentori: Én, mint a HDD rack-és bemutatása, de nem ismeri fel kapcsolt PC-re és a kis együttesre sípoló szakaszosan frekvenciája kb 2 másodperc a LED az állvány könnyű portocaliu- rózsaszín. I WIN XP Professional rendszert.
  Mit tegyek / I ellenőrizni egy ilyen helyzetben.
  Köszönöm a választ.

 77. savasság - mondta

  HDD-m van egy külső állványon, külön tápegységgel… ahol elvesztettem a kábelt. Egyetlen informatikai oldalon sem találok ilyen típusú 5 tűs kábelt egy körre. Javaslatok? Köszönöm.

 78. Grecu - mondta

  Howdy. Szükségem lenne néhány pontosításra. Van egy laptopomról vett merevlemezem, 7200 fordulat / perc 500 gb, betettem egy RAC-ba, egyetlen partíciót készítettem, filmet tettem rá, és szeretném csatlakoztatni a tévéhez, és nem működik. Mit tegyek ellene? (laptopon / pc-n működik ... minden rendben van, de a tv-n nem látja a merevlemezemet a forrásnál ... csak az ext-t és a tv-kábelt adja, meg akarom említeni, hogy a normál botok működnek).

  • Adrian Gudus - mondta

   Formateză 32 FAT formátumú merevlemezt. Mi több útmutatók az oldalt formázást. Megtalálni a keresőmezőbe a jobb felső sarokban.

 79. Gigel - mondta

  Nagyon hasznos az elvégzett munka, és személyesen köszönöm, sokat tanultam tőled, de nekem is van egy problémám. Van egy laptopom, az ASUS K73S 17.3 átlós képernyője 1600 × 900 felbontásban, ami nagyon jó és 3.6 évvel ezelőtt vásároltam a TA ajánlására, amihez videojátékot is készítettél, az lenne a problémám, hogy megvan a 2 hdd / ssd-hez tartozó hely, de a második bővítőhelynél szeretnék egy SSD-t csatlakoztatni, de nincs az a táblagépem, amelynek támogatása fogd el az ssd-t és szereld fel a laptopra, hogyan tudnám ott felhelyezni az ssd-t, mivel azt a táblagépet egyáltalán nem találom a neten vagy a szervizekben, van egy ötletem, mégpedig az, hogy az a tablet, amely középen tartja a hdd-d, és így fognám el a hdd-t és ssd egyenként 2 csavarral, mit gondolsz?

 80. Gigel - mondta

  Egy másik lehetőség az lenne, hogy vesz egy SSD Bundle készlet, amely tartalmaz RACK külső és használja az SSD által Systeme külső művelet, de ahogy mondják, és bemutató usb2 nagyon alacsony sebességgel, így nem érdemlik meg, és tegye a HDD-rack külső SSD a laptop lenne lehetőség, de amíg én 2 öblök HDD / SSD nem kíván tartani egy külső, hogyan lehet ezt orvosolni SSD laptop nélkül I problémák, például a kettős ragasztó schotch?

 81. sane09 - mondta

  Helló…
  Vettem egy usb 2.5 Rack SATA HDD, egy és nagyon olcsó no-name, én csatlakozik a merevlemez meghajtót.
  Jól működik, a nagy sebességű USB port de mögötte a csatlakoztatott asztali.
  Amikor csatlakoztatom az asztal előtt lévő USB csatlakozókhoz, indítókhoz és kilincsekhez, kilincsekhez ... zajt okoz és nem működik ... ehelyett az USB - STICKS GO probléma nélkül megy.
  Tettem egy másik HDD RACK legdrágább és megy sehova csatlakoztatni.

  Mit tehetek rackbe olcsóbbá tenné őket, hogy menjen, vagy mit USB port?
  KÖSZÖNÖM….

 82. RUSU FLORIN - mondta

  Régebben külső HDD rack tegye az eredeti Acer laptop 500 a 5745G miután cserélni SSD.
  Én törölte Windows HDD eredeti.
  Telepítse a Windows USB eredeti, és nem változott a boot USB SSD.
  Amikor odaadtam újraindítja a csatlakoztatott USB HDD Rack megjelent a konfliktus a Windows és a Windows SSD HDD.
  Nem vettem észre, hogy mi történik ... Az SSD nyert. A HDD nem állítható helyre, és az adatok elvesznek.
  Nem változik Butare-O, elveszett adatok és a HDD-t.

 83. Sandu - mondta

  A 2,5 hüvelykes HDD kell használni egy USB kábel maximális 10cm egyetlen USB, USB a laptop.
  Nekem gond nélkül működik, ha teszek egy másik botot, akkor nem fog menni :))…. Furcsa?!?!? !! Ez csak egy bot!

 84. Lucian - mondta

  Cristi videó üdvözöl és hogyan lehet kemény PC Külső merevlemez ??? Én nem igazán van egy ötlete, hogyan kell ezt csinálni. beszélve arról, hogy az asztali merevlemez SATA küldje el köszönöm szépen

 85. mraAndroidZone - mondta

  Szeretnék venni egy külső merevlemezt, és használja egy laptop, de most azt szeretném tudni, hogy lehetséges, hogy a szoftverek telepítése külső merevlemezt? A hordozható belső merevlemez karcos, és nem tudom elviselni, hogy olvasni fájlokat, vagy telepítse magasabb 1 GB, különben lezárja a laptopot, és azt mondja a számítógép hiba miatt alacsony lemezen vagy virtuális merevlemez sérült.
  Van egy laptop 1 Gb RAM, DualCore, 1.60Ghz processzor, byte 32, 130 GB belső merevlemez; és szeretném telepíteni a külső merevlemez egy puha szerkesztő program 2 gb, és azt gondoltam, hogy ha elkezdek mindig laptop külső merevlemez csatlakozik a laptop olvastam, és nem ad nekem hiba .
  Mit tanácsol, mit tegyek?

 86. mraAndroidZone - mondta

  Hello.
  A minőség és megőrzése a fájlokat, mint például a jobb?
  Hadd vásárolni egy külső merevlemezt, vagy forduljon egy régi belső merevlemez meghajtót egy kemény diskextern egy rack?

 87. mraAndroidZone - mondta

  Hello. Honnan tudom, hogy ha a belső merevlemez karcos, sérült? Mi nézni?
  Van egy régi egység 2 merevlemezek és tudja, hogy az egyik sérült elég rossz, de nem tudom, hogy a különbség a kettő között.
  Köszönjük!

 88. Gelu - mondta

  hol van a videó, amely sehol sem jelenik AMI nemcsak megjegyzést és hirdetések

 89. mra2013 - mondta

  Üdvözlet a “VideoTutorial.ro”. Van egy belső Rw DVD-m, és szeretnék egy külső dvdRw-t csinálni. Milyen kiegészítőket vegyek? Egy egész állvány?
  Lehet használni, és szeretnék írni DVD-ket?
  Köszönjük!

 90. Bogdan Dragnuta - mondta

  Hello!
  Megvásároltam az 2 ssd-ket, amelyeket külső állványokká alakítottam át az állványok segítségével, de amikor csatlakoztatom őket a laptophoz, az izzók kigyulladnak, de még a képernyőn sem jelennek meg a számítógépen (Windows 10 alatt futok)
  Mit kell tennem, hogy megnézem őket?
  Köszönjük!

Trackbacks

 1. […] Barátok, ahogy ígértem nektek, ma meglátjuk, hogyan mozog egy Corsair Force GT SSD egy külső USB 3.0 állványon. A teszteléshez az Everest egy régebbi verzióját használtam, de mindegy, a bitek mégis bitek […]

 2. […] Ha külső merevlemezt szeretne készíteni egy régebbi merevlemezről, meghívom Önt, hogy nézze meg a külső merevlemez régebbi merevlemezzel történő összeszerelését bemutató oktatóanyagot vagy az SSD 2.5-vel ellátott oktatóanyagot egy külső állványon. Bár van egy bemutatónk egy SSD-vel egy […]

Speak Your Mind

*