Felkészülés az operációs rendszer hatékonyan fut egy SSD - video bemutató

Szia barátok, a következő video tutorial fogom bemutatni néhány módosítással, hogy meg kell csinálni az operációs rendszer használatát egy SSD a valódi érték.
SSD másképp működik, mint egy hagyományos merevlemez, Solid State Drive tárolja az adatokat a flash chip, mint a merevlemez tárolja az adatokat a mágneses felületen, a lemezjátszó, ebben az esetben a merevlemezt kell az operációs rendszer növelni a sebességet és a válaszadási idő, az SSD-ui nem kell rendszer eszközök, mint a töredezettségmentesítés, indexálás, superfetch, Prefetch stb SSD azonnali adathozzáférést függetlenül az ágazat, hogy vagy.
Ahhoz, hogy SSD gyorsabb, hogy az élet meghosszabbítása, hogy némi változás az operációs rendszer alábbi lépéseket, hogy én utaztam a bemutató:

Lépés 1 (SSD használt)

Tiszta, mint ...............................

http://www.ocztechnologyforum.com/forum/attachment.php?attachmentid=12488&d=1257418520

Step 2, jobb illesztőprogramok AHCI és RAID.

Drivers Intel AHCI ...................

http://downloadcenter.intel.com/SearchResult.aspx?lang=eng&ProductFamily=Chipsets&ProductLine=Chipset+Software&ProductProduct=Intel%C2%AE+Rapid+Storage+Technology+%28Intel%C2%AE+RST%29

Step 3, engedélyezése írási gyorsítótár

Step 4, letiltani indexelés SSD

Step 5, letiltása töredezettségmentesítés szolgáltatások (használhatatlan. SSD) "szolgáltatás"

Step 6, rendszer visszaállítás kikapcsolása

Step 7, letiltása SuperFetch "szolgáltatás"

Step 8, tiltsa prefektus "adatbázis"

HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Control \ Session Manager \ Memory Management \ PrefetchParameters
További részletekért nézheti SSD Cikk a blog vagy tutorial videotutorial.ro.
Ha meg szeretné vásárolni SSD benne, azt ajánlom, SSD alapú SandForce vezérlő 1200, néhány SSD ellátva a vezérlő, mint: Mushkin Callisto, Corsair Force, OCZ Vertex 2Ezek a meghajtók sebessége perzselő nagy olvasás és az írás, illetve 285 275 MB MB.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian Cismaru


Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. sailorriver - mondta

  Veszem a kalapomat, hogy a gyártó a tutorial.Astept és egyéb oktatóanyagok az új technológia ezen a területen, útmutatók az új hardver a piacon .. stb.

 2. Catalin - mondta

  Hello! SSD egy al 400ron pontosan 350ron amely támogatja a berendezés! eddig S596 32Gb

 3. cossmyn - mondta

  azt jelenti, hogy nincs értelme megvenni a ssd a Linux? ... Szívás ... akartam venni egy PC futtatni csak linux .... egyéb gépek akartam felszerelni, hogy egy SSD ... ha valami Linux ssd .. vár választ .. köszönöm szépen!

  • cossmyn: Azt jelenti, hogy nincs értelme megvenni a ssd a Linux? ... Szívás ... akartam venni egy PC futtatni csak linux .... egyéb gépek akartam felszerelni, hogy egy SSD ... ha valami linux Az ssd .. várva választ .. köszönöm szépen!

   tökéletesen működik. Van egy Kingston V Series SATA 2

  • cossmyn: Azt jelenti, hogy nincs értelme megvenni a ssd a Linux? ... Szívás ... akartam venni egy PC futtatni csak linux .... egyéb gépek akartam felszerelni, hogy egy SSD ... ha valami linux Az ssd .. várva választ .. köszönöm szépen!


   SSD jól működik bármilyen operációs rendszeren, az egyetlen lehetőség az, hogy nincs TRIM (Windows 7 van trim), de azt hiszem, hogy hamarosan megvalósul, főleg Ubuntu.
   Hozd a SSD aggódj, érezni fogja a különbséget, és nem trim, a különbség a merevlemez és SSD óriási, hiszen az égből a földre.

 4. Bulgac - mondta

  Nustiu Mikor kapom egy SSD, de mindegy, BRAVO.

 5. Hi Szeretném tudni, hogyan kell kikapcsolni a külső merevlemezek nem jön a windows 7 stend bay?

  • Adrian - mondta

   Adi: Szia Azt szeretném tudni, hogyan lehet letiltani a külső merevlemez nem jön a windows 7 stend bay? Idéz nekem

   Kattintson a Rajt majd Control Panel, És ellenőrizze a jobb felső vezérlő panel van "Részletek az"Set Nagy ikonok. Akkor megy az Energiagazdálkodási lehetőségekÉs a jobb a terv, hogy van (ha jelölve default "Kiegyensúlyozott) Kattintson a Séma beállításainak módosítása majd kattintson a Speciális energiaellátási beállítások módosítása. A megjelenő ablakban megy merevlemez, Kattintson a + előtte, hogy bővült a beállításokat, majd kattintson a plusz előtt Tun off merevlemez utánKlikkelj a Beállítás és 2 sagetele egymást, ahol lehet növelni vagy csökkenteni alatt ... Kattintson a nyíl mutat lefelé, amíg el nem éri soha (Kapsz 0 és ha rákattint a nyíl mutat lefelé írni soha) Akkor menj ugyanabban az ablakban USB beállításokKattintson a plusz előtte terjeszkedni, kattintson a plusz előtt USB szelektív felfüggesztési beállítások és Beállítás választ mozgássérült. Ezután kattintson a alkalmaz jobb alsó sarkában az ablak, majd kattintson a nagy OK. Javasoljuk, hogy adni és indítsa újra a számítógépet.

   A jövőben angolul tanulni, ha nem elkapni az orrát a Windows, és tudja, hogyan kell beállítani, amit akarsz!

   • Adrian:
    Kattintson a Rajt majd Control Panel, És ellenőrizze a jobb felső vezérlő panel van "Részletek az"Set Nagy ikonok. Akkor megy az Energiagazdálkodási lehetőségekÉs a jobb a terv, hogy van (ha jelölve default "Kiegyensúlyozott) Kattintson a Séma beállításainak módosítása majd kattintson a Speciális energiaellátási beállítások módosítása. A megjelenő ablakban megy merevlemez, Kattintson a + előtte, hogy bővült a beállításokat, majd kattintson a plusz előtt Tun off merevlemez utánKlikkelj a Beállítás és 2 sagetele egymást, ahol lehet növelni vagy csökkenteni alatt ... Kattintson a nyíl mutat lefelé, amíg el nem éri soha (Kapsz 0 és ha rákattint a nyíl mutat lefelé írni soha) Akkor menj ugyanabban az ablakban USB beállításokKattintson a plusz előtte terjeszkedni, kattintson a plusz előtt USB szelektív felfüggesztési beállítások és Beállítás választ mozgássérült. Ezután kattintson a alkalmaz jobb alsó sarkában az ablak, majd kattintson a nagy OK. Javasoljuk, hogy adni és indítsa újra a számítógépet.A jövőben angolul tanulni, ha nem elkapni az orrát a Windows, és tudja, hogyan kell beállítani, amit akarsz!

    Kikapcsoltam, hogy a da nam tudta hardu kell kapcsolni és az usb Orikum Köszönet Adrian

 6. pckrkk - mondta

  Apropó mechanikai alkatrészek és DVD-író (vagy rum dvd cd író attól függ, mit minden), ami szintén egy mechanikus részét.

 7. Nem tudom megmondani, csak dicsérni filmkészítők ezen a honlapon, van itt számos megoldást, hogy nem mondja el senkinek őszintén mondom, én futottam a 8 év, a munka és a szolgáltatás területén, tettem néhány kurzust, de nem jnveti, mint a ténylegesen működik, és üti meg ismeretlen problémákat, azt mondják, a tapasztalat, hogy számomra minden ismeretlen kihívást jelent a tudás és a felfedezés, hanem egy nagy elégedettség, amikor sikerül, vannak dolgok, tudom, de sokan vannak, akik nem Tudtam, és tanultam itt, így ismét gratulálok a srácoknak a bemutató, akkor egy igazi támogatást! BAFTA!

  • Adrian - mondta

   telu: Nem tudom megmondani, csak dicsérni filmkészítők ezen a honlapon, van itt számos megoldást, hogy nem mondja el senkinek őszintén mondom, én futottam a 8 év, a munka és a szolgáltatás területén, de tettem néhány tanfolyamok jnveti, mint a ténylegesen működik, és nem üti meg ismeretlen problémákat, azt mondják, a tapasztalat, hogy számomra minden ismeretlen kihívást jelent a tudás és a felfedezés, hanem egy nagy elégedettség, amikor sikerül, van, amit még nem tudom, de sok Már ismert, és én már itt, így ismét gratulálok a srácoknak a bemutató, akkor egy igazi támogatást! BAFTA!

   Köszönöm szépen, és várni?

 8. Super tutorialul.Dar bár van némi aggályokat, és különösen az SSD, amikor telepítettem egy Acer Aspire 640 Go HDD, így lenne egy SSD neki, hogy azért, hogy ez windows7 és HDD őt csak a tároló? SSD csatlakoztatható külső?

  • Adrian - mondta

   csabiSuper tutorialul.Dar még mindig van néhány kérdés, pontosabban az SSD, amikor telepítettem egy Acer Aspire 640 Go HDD, így lenne egy SSD neki, hogy azért, hogy ez windows7 és HDD Én azt csak a tárolás? SSD csatlakoztatható külső?

   SSD van szerelve, a belső, klasszikus hardver. Ha van egy régi ház (az az idő, amikor SSD) akkor tedd, és rögzítve van stand-Floppy meghajtó (ahol ragaszkodnak a floppy) Floppy És ez így már nem használható, mint egy BIOS-frissítés

 9. Molina - mondta

  Köszönöm, nagyon hasznos, én most vettem egy OCZ Vertex 2, telepítettem w 7 64 b, elindultunk di bios AHCI majd 8 azok a lépések, de van egy probléma, 2 a hdd, wd 640gb, már nem. Tudna nekem segíteni néhány tanácsot?

  • Adrian admin - mondta

   Molina: Köszönöm, nagyon hasznos, én most vettem egy OCZ Vertex 2, telepítettem w 7 64 b, elindultunk di bios AHCI majd 8 azok a lépések, de van egy probléma, 2 a hdd, wd 640gb, már nem. Tudna nekem segíteni néhány tanácsot? Idéz nekem

   Ez azért van, mert az AHCI engedélyezve van letiltani a BIOS újra, és minden rendben lesz, vagy meg lehet nézni a bemutató az integráló vezetők AHCI a Windows telepítő készlet. Írd fel a keresési mezőbe jobbra a fekete sáv: AHCI, nyomd meg az Entert, és megtalálja a bemutató

 10. Molina - mondta

  Köszönöm, én dolgoztam, de ide látom, vizsgálatokat, hogy nem érik el az azonos sebességgel írni / olvasni AHCI.

  • Adrian admin - mondta

   Molina: Köszönöm, de én dolgoztam ide látni vizsgálatokat, hogy nem érik el az azonos sebességgel írni / olvasni AHCI.

   Ha azt szeretné, hogy az AHCI azt fentebb már említettük, meg kell illesztőprogramokat megtalálja a laptop gyártó vagy ha nem a chipset gyártó. Az Everest, milyen chipset van (és fogja írni a laptop gyártó műszaki adatok (szemüveg) milyen chipset van), és látjuk, hogy a bemutató róla, írja fel a keresési mezőbe a jobb: Everest, akkor adjuk meg, és megtalálja a tutorial. Akkor tegye, amit állítólag a bemutató után letöltött AHCI illesztőprogramokat AHCI. Benyomást kelti, hogy a sebessége kisebb, mint a placebo hatást. Töredezettségmentesíteni a merevlemezt (írni jobbra fent: merevlemez töredezettségmentesítés, akkor adjuk meg, és azt találjuk, hogy az útmutatók), és minden rendben legyen. Az AHCI engedélyezve az olvasás történik más sorrendben (jobban szervezett), de nem érzem, vagy a teljesítmény nem észrevehető

 11. Mircea - mondta

  Hé meg találtam egy programot Cristi http://elpamsoft.com/Downloads.aspx amely egy csípés az SSD, ha meg tudod csinálni a tutorial, hogy ha ez jó vagy nem olyan jó

 12. rondodo - mondta

  Most vásároltam egy Corsair SSD erő Cristi 60gb és miattad (ember érték) Köszönjük Aces track

 13. Michael Brand - mondta

  Cristi Helló én csak vásárolt egy SATA-II SSD 60GB Mushkin Callisto Deluxe Vágás technológiai támogatásra van szükség ahhoz, hogy a beállításokat a bemutató felett? ... A windows7 ... köszönöm a férfi

 14. Andrew C - mondta

  Hello!
  Mielőtt ezt, hogy mi jelenik meg a bemutató Csináltam néhány, intézkedések "ha meg tudom mondani nekik ezt: a film DVD formátum 2,79GB I:
  - Másolt a külső merevlemez SSD 1min 37 sec (alkalmazása után beállításokat: 1min 37 sec)
  - Másolt a belső merevlemez SSD 41 sec (alkalmazása után beállításokat: 43 sec)
  - Másolt a külső merevlemez SSD: 2min 9 sec (alkalmazása után beállításokat: 2min 10 sec)
  - Másolt a belső merevlemez SSD: 25 sec. (Alkalmazása után a beállításokat: 25 sec).

  Az egyetlen előny után a beállítások alkalmazása látható a bemutató volt, hogy én már több hely az SSD, és semmi több!
  Miután nem volt bemutató beállításokat, hogy a teljesítmény javítása SSD?! Mennem kell, vagy mi az idő?

  Előre is köszönöm, és nagyra értékelem a munka és az idő elveszett videotutprial csapat! Le a kalappal!

  • Andrew C: Hi!
   Mielőtt ezt, hogy mi jelenik meg a bemutató Csináltam néhány, intézkedések "ha meg tudom mondani nekik ezt: a film DVD formátum 2,79GB I:
   - Másolt a külső merevlemez SSD 1min 37 sec (alkalmazása után beállításokat: 1min 37 sec)
   - Másolt a belső merevlemez SSD 41 sec (alkalmazása után beállításokat: 43 sec)
   - Másolt a külső merevlemez SSD: 2min 9 sec (alkalmazása után beállításokat: 2min 10 sec)
   - Másolt a belső merevlemez SSD: 25 sec. (Alkalmazása után a beállításokat: 25 sec) .Singurul haszon után a beállítások alkalmazása látható a bemutató volt, hogy volt több hely SSD és semmi több!
   Miután nem volt bemutató beállításokat, hogy a teljesítmény javítása SSD?! Mennem kell, vagy mi az idő? Előre is köszönöm, és nagyra értékelem a munka és az idő elveszett videotutprial csapat! Le a kalappal!

   Ezeket a beállításokat úgy tervezték, hogy kiterjesszék és élettartamának megőrzése érdekében az SSD teljesítményét az idő múlásával.
   Az SSD nem ugyanazt a teljesítményt, miután több hónapos használat, hogy elkerüljék a korai öregedés a sejtek Nand célszerű, hogy ezeket a beállításokat.
   Nand van korlátozott számú írási ciklust, ezeket a szolgáltatásokat, hogy már le fogyaszt tutorial, hogy a ciklusok számát feleslegesen SSD nem kell töredezettségmentesítés vagy SuperFetch, hozzáférési idő egy SSD rendkívül gyorsan és bizonyos szolgáltatásokat a Windows nicin nem előnyös.
   Az előadás az SSD nem növelhető, de is zsugorodik nőtt minden esetben.
   Másik hír, ha azt szeretné kipróbálni egy SSD kell használni az ellenőrzési folyamata egy adathordozót, amely képes élvezi azokat SSD az adatok nagy sebességgel, úgy gondolja, hogy már másolt a merevlemez, amely normális alacsonyabb sebességet.
   Próbáljon tesztprogramok tudja, hogy álljon egy SSD a határértéket.

 15. cristian - mondta

  a figyelmet rá, és akik vállalják a OCZ SSD
  egy probléma, nevezetesen:
  Class SSD VTXE si VTX kevesebb olvasás
  ***** osztály VTX a OCZ a legjobb a 34nm (technológia ffNOUA)
  Class *** VTXE a technológia 25nm

  OCZ keresést, ha az alábbi kódot: OCZSSD2-2VTX

 16. adrian - mondta

  Üdvözlöm. Tudja, hogy a modell TeamGroup Gb 32 combo tesztelve bemutató támogatást Vágás? Szeretnék vásárolni egy Pentro OS, mert nagyon alacsony áron (218 lej).

  • adrian:
   Üdvözlöm. Tudja, hogy a modell TeamGroup Gb 32 combo tesztelve bemutató támogatást Vágás? Szeretnék vásárolni egy Pentro OS, mert nagyon alacsony áron (218 lej).

   Nem trim, tájékozódni magát egy modern SSD, hogy elég régi.
   SSD fejlődnek rendkívül gyors, és az árak nem túl magas.

 17. Cosmin - mondta

  Románia egyetlen hang az ilyen szolgáltatásokat nyújtó, és azt akarom, az én nevemben, és sokan, akik elhagyták vélemény, köszönöm szépen. Remélem, hogy a következő lépés a sok hasznos útmutatók. MS

 18. Marius - mondta

  Hello!

  Lenne egy kérdésem? A BIOS azt kell választani AHCI és RAID.
  Azt szeretnénk, hogy az SSD és a HDD OS RAID tároló 2.
  A kérdés az, hogyan van, és AHCI (az NCQ és TRIM SSD-rendezett funkciót), és a HDD-k RAID 2?

  Köszönet előre.

 19. marian - mondta

  Cristi Hello!
  Jobb, ha hagyja win7. hogy a naprakésszé oldalak?
  Ez lassítja SSD ego?

 20. marian - mondta

  És még egy dolog Cristi!
  Nem tudom, hogy milyen videó kártyát vásárolni magamnak, amíg 1400 lei
  Ha MSI, ASUS. vagy más márkák!?
  AM proc.phenom II x4 980black kiadás
  MSI Alaplap 990FXA-GD65 am3 +
  Mem. Corsair ddr3-1800mhz 8gb
  Win7-profesional/64biti
  OCZ SSD-Agility3 60gb sata3
  Milyen videokártya mit ajánlani ebben a rendszerben?

 21. M. Costel - mondta

  Kérem, küldjenek nekem lamuriiti és indexelése az SSD. Azt akarom, hogy az Alkalmaz és ad nekem egy hiba, egy figyelmeztetés a rendszerindító fájlok. Ha elpusztítják az ablakokat.

 22. panflover - mondta

  Helló Cristi ... Nagyon tetszett ez a bemutató, kérem ... meg tudná csinálni a tutorial optimalizáló SSD a Linux? Szeretnék venni nekem egy SSD, és tedd a Linuxot, de attól tartok, nem csökkentheti az élet, ha nem tudom, hogy szükséges optimalizálás. Találtam néhány optimalizálásához információt SSD OCZ fórum, de nem értettem sokat. Te sokat segítene, ha egy bemutató róla. Előre is köszönjük.

 23. Mihai - mondta

  Helló,

  Firat minden Bravo az általuk végzett munka.
  Van egy Corsair Force GT 60gb, és van egy nagy probléma!
  Én W7 jelentés 16 GB szabad a C: \ ahol Systeme képviselő SSD.
  Ha kiválasztja a weboldalak tartalmát a C: \ * és ad egy 25.6 gb tulajdonságokat úgy tűnik nekem.
  Systema friss telepítés.
  Tudod, hogy miért?

 24. hai san - mondta

  Vettem, hogy felajánl egy speciális honlap a Acer Aspire 5755g féláron elmúlt évben. Én majd a helyére a HDD / SSD a 750 giga giga 128 Plextor PX-128M2P. most már nem "alma, mint a villám! használja, mint a külső merevlemezen. l / m betesz / külső támogatás, lakáscélú-usb 3.0
  Én jocuru ISO, filmek, zene. és ezért egyeztetni trilógia vs teljesítmény. Pretz fordulóban. nekem!
  Én befektetett 3000 ron. elégedett tökéletes! Mass Effect játék 3 fra problémák
  !

 25. hai san - mondta

  Bocs írtam anagramma! Ópium a bor! lol

 26. Tudod, hogy a videotutorial, hogyan lehet csatlakoztatni egy PC SSD?

 27. Andrei - mondta

  8 windows van szükség?

 28. Én vagyok a tulajdonosa egy 60 GB SSD új volt, amikor megvettem, de szeretném futtatni rajta a tisztább bemutatott lépésben 1 a programban, de nem tisztább, mint az üres hely a SSD, nem minden SSD hely mi történik? a formátum? jobb klikk formátum NTFS, hogy azt az üres, és miután a Futtatás Cleaner, vagy van egy másik puha .. ? küldje el Előre is köszönöm!

 29. Adrian Gudus - mondta

  Mihai:
  Én vagyok a tulajdonosa egy 60 GB SSD új volt, amikor megvettem, de szeretném futtatni rajta a tisztább bemutatott lépésben 1 a programban, de nem tisztább, mint az üres hely a SSD, SSD totspatiul nem, mi történik? a formátum? jobb klikk formátum NTFS, hogy azt az üres, és miután a Futtatás Cleaner, vagy van egy másik puha .. ? Küldje el Előre is köszönöm!

  Lehet csendes formátum jobb klikk, és válassza formátumban (Megjegyzendő, hogy a Windows nem fut akkor az SSD) meg lehet formázni és varázsló telepítését minden Windows-verzió

 30. Nagyon jó bemutató, köszönöm. Anélkül, végstádiumú eredményez RAID0 siralmas. Miután az összes lépést különbség nem volt észlelhető. http://www.mygarage.ro/attachments/my-garage/115194d1286820407-computer-ma-friend-ssd.jpg
  Hamarosan hogy más 2 3 SSD Corsair Force GT sorozat. Remélem, hogy a SATA-3 kap 1GB / s

 31. Sergiu - mondta

  Vettem egy Intel SSD 180 Gb. Én telepítve a számítógépére.
  Van alaplap Gigabyte GA-EP45T-UD3R
  Indításkor azt találtuk, hogy SSD nem láttam.
  Kérem, vezessen hogyan tudom kijavítani ezt
  Üdvözlettel
  Sergiu

 32. Valami ötlet, hogy tudom engedélyezni a TRIM RAID0 2 x Kingston HyperX / ASUS P9X79 DELUXE? Köszönöm.

 33. Nekem van egy probléma a Windows 8. Van egy SSD telepítettem windows 60GB 8, és nem értem, miért mindez SSD növeli a teret használt szoftver telepítése nélkül, a frissítéseket le kell állítani és a fogyatékkal rendszer-visszaállítás, hibernálás és oldal fájlt elindult a HDD. Költöztem és mappák users \ felhasználónév leam kemény és tegye temp és tmp mappát változók. És csak növeli a teret használt SSD cam 5 percig, amikor nézek látok egy másik megmentése 5 10 MB több. Alapvetően néhány órát, hogy extra gigabájt azt mutatják, hogy semmit nem szükséges telepíteni. Próbáltam 7 ablakok, és az ablakok 7 nincs ilyen probléma. Hogy lehet az oka? Legyen bármilyen hibát a Windows 8 valamit?

 34. Radu - mondta

  Radu:
  Nekem van egy probléma a Windows 8. Van egy SSD telepítettem windows 60GB 8, és nem értem, miért mindez SSD növeli a teret használt szoftver telepítése nélkül, a frissítéseket le kell állítani és a fogyatékkal rendszer-visszaállítás, hibernálás és oldal fájlt elindult a HDD. Költöztem és mappák users \ felhasználónév leam kemény és tegye temp és tmp mappát változók. És csak növeli a teret használt SSD cam 5 percig, amikor nézek látok egy másik megmentése 5 10 MB több. Alapvetően néhány órát, hogy extra gigabájt azt mutatják, hogy semmit nem szükséges telepíteni. Próbáltam 7 ablakok, és az ablakok 7 nincs ilyen probléma. Hogy lehet az oka? Legyen bármilyen hibát a Windows 8 valamit?

  Megoldottuk. Egy nagyon furcsa. Úgy tűnik, hogy a problémát az okozta, szolgáltatás "Windows Search". Csináltam egy új telepítés és 8 Windows Services tiltva "Windows Search", és a probléma megszűnt. A Windows Search lehetővé órán belül is kezelni over-4 5 GB-os SSD. Olvastam egy fórumon, és úgy tűnik, nem én voltam az egyetlen, aki ezzel a problémával. Ez volt az egyik, hogy úgy néz ki, mint a Windows 120 GB őket átvenni 40 keresés GB-os SSD mögött.

 35. fenti indexálás tömörítése a meghajtó menteni space.este jobb letiltani pt. ssd? mert néhány SSD 60gb

 36. adi:
  fenti indexálás tömörítése a meghajtó menteni space.este jobb letiltani pt. ssd? mert néhány SSD 60gb

  Kikapcsolása indexelés és a tömörítés, akkor nem kell, különösen azért, mert a legtöbb kép ma tömörítés (avi, mkv, exe, rar, zip, png, mp4, jpg).
  Kompressziós kapnak helyet, ha a munka sok dokumentumot, a Word, Excel, stb. Ha a tömörítés fogyasztanak több memória / processzor / input / output.
  Összefoglalva dezactiveza mindkettőjüket.

 37. május srácok nem aludni? BRAVO! BRAVO! BRAVO! És tisztelet Pt.rapiditatea választ. Köszönöm a tanácsot.

 38. Sall Kaptam egy Kingston V + SSD 200GB 2,5,60 SATA3 én szerelt meg az asztalon, én őt x8 64 ablakok, minden jó eddig, a probléma az, hogy a sorstól nehéz, mint egy normál HDD, DC? pillantást kapott eredmények http://img831.imageshack.us/img831/2886/capturm.png és én az összes beállítást elvégezte a bemutató, nem értik dc?

 39. steft34 - mondta

  meddig az SSD AS tisztítása 0.5?
  Van egy Kingston HyperX SSD 120 Gb, adott neki tiszta és folyamatosan fut.
  Ez normális, hogy az?

 40. steft34 - mondta

  steft34:
  meddig az SSD AS cleaner0.5 tisztítás?
  Én unSSD Gb Kingston HyperX a 120, adott neki tiszta és folyamatosan fut.
  Ez normális, hogy az?

  és mi van az FFF

 41. constantin - mondta

  Üdvözlettel Csapat Videtutorial.ro hogy kiváló treba hogy sokan PC-felhasználók és nem csak segít a sok kérdés, hogy nem is tudom, én személy szerint örülök, hogy van egy csapat, így arra kérünk tanácsot, és nem belépés vagy weboldalak követem Videotutorial.ro fizetni éve tudtam megoldani a problémákat, hogy azt hittem, nem lehet megoldás. GRATULÁLUNK fiúk és BAFTA alább.

  Van egy kérdésem a Cristi AHCI és RAID illesztőprogramok telepítése során a SSD telepítése után a Windows 7 vagy előtte, és ha meg tudja magyarázni nekem, hogy a beállítás

 42. Ha letiltja a rendszer-visszaállítás, hogyan újra a Windows? Milyen tekintetben vagy mit kell készíteni eltávolítása előtt a rendszer-visszaállítás?
  Köszönjük!

 43. Costi T. - mondta

  Üdvözlettel
  Ma vettem egy Kingston SSD V300 60 GB és telepítette a calc. A Windows látja, hogy a tér (56 GB) de a telepítés adott nekem egy hibaüzenet lenne sérült. Nyilvánvalóan tévedtem valahol beállításokat. Saját kártya alap - P5L 1394 - egy régi, de valahol AHCI beállítást a BIOS-ban. Annak ellenére, hogy aktív, azt formázva és SSD a fat32 (NTFS nem ismeri a telepítés), az operációs rendszer hozott egy botot nem akarja telepíteni az összes SSD. BIOS felismeri az SSD, de lehet, hogy szép, túl öreg, és nem támogatja SSD? Ő 4 2 SATA port az alaplapon. Akármi javaslatok?

 44. Costi T.: Üdvözlet! Ma vettem egy Kingston SSD V300 60 GB és telepítette a calc. A Windows látja, hogy a tér (56 GB) de a telepítés adott nekem egy hibaüzenet lenne sérült. Nyilvánvalóan tévedtem valahol beállításokat. Saját kártya alap - P5L 1394 - egy régi, de valahol AHCI beállítást a BIOS-ban. Annak ellenére, hogy aktív, azt formázva és SSD a fat32 (NTFS nem ismeri a telepítés), az operációs rendszer hozott egy botot nem akarja telepíteni az összes SSD. BIOS felismeri az SSD, de lehet, hogy szép, túl öreg, és nem támogatja SSD? Ő 4 2 SATA port az alaplapon. Akármi javaslatok?

  A Windows XP nem vezetők AHCI, telepítse a Windows 7.

  • Costi T. - mondta

   Telepítettem a Windows az SSD 7. Tudtam telepíteni, teszt, Windows XP V300 Kingston SSD a laptop BIOS a nagyon egyszerű és simán ment. Különben is, reméljük, hogy telepíteni ssd XPul az asztalon, mert könnyebb kezelni egy kisebb rendszert. 7 használó Windows SSD nem ad nekem a benyomást kelti, hogy ennél jóval gyorsabb, bár követtem minden lépést optimalizálás (automatikus optimalizáló rendszer már megtette). Ez a W 7 16 GB, sokkal nehezebb kezelni a rendszert, és nyitott a Firefox sok tabs hogy 1,4 3 GB teljes GB RAM. Firefox átveszi 300 10 fülek Mb RAM és a legújabb flash player megnyitásakor kép-200 250 körül MB RAM, ami szerintem sok. Mi a rosszabb, hogy a tétel, és az Intel Core Duo 2 1,8 a GHz-60 70% és lefagy szinte mindent. Ha kapok egy jobb videokártya, ez teszi át flash player, és hagyja a CPU egyedül?

 45. mmg1818 - mondta

  és tiltsa le a rendszer-visszaállítás, és ha véletlenül, hogy visszaállítsa a rendszert kell tennem? Újratelepítése?

  letiltható és ez számomra 7GB hiberfil.sys?

  8GB letilthatja és pagefile.sys?

 46. Octavian - mondta

  Helló Cristi egy Kingston SSD, amely draiver AHCI szerint a telepítés, van egy AMD Turion x2 folyamat elősegíti dual-core mobil RM-70 2000MHz,
  L2 1024KB cache, ATI Mobility HD Rdeon 3400
  Toshiba Satellite A300D

 47. Alexandru - mondta

  Szia barátok,
  Telepíteni a Windows on SSD 8.1 állnak azonos csíp, mint 7 ablakok, vagy más? Ha jól tudom a Windows 8.1 lenne egy kicsit több "okos", és bevallja, hogy alkalmazása SSD különböző beállításokat is.
  Köszönjük!

 48. tökfilkó - mondta

  Hello. cezici használhatja az SSD a rendszer és HDD memória a következő?
  HDD lassítja SS vagy hat Önre?
  jól fut?
  Köszönöm.

 49. Catalin - mondta

  Windows 8.1 ugyanolyan érvényes marad?

 50. nyugalom - mondta


  Megnéztük a reakció segít nekem egy SSD támogatja telepítése több operációs rendszer, sikerült a boot manager hdd?

 51. Alexu - mondta

  Lenne egy kérdésem: minden alkalommal, amikor a Windows újratelepítése tényleg szükség van, hogy telepítése után a pilóták és használni, hogy a program lépésben említett 1?

 52. Moho - mondta

  A kiszolgáló nem található

 53. Dorin - mondta

  Hello !!!
  Ha telepíti az Ubuntu és a Windows ugyanazon SSD 8 a probléma?

 54. Aranysárga - mondta

  Van egy kérdés, van egy ssd, de az IDE HDD idősebb. Hogyan tudom beállítani a BIOS látni ATA IDE hdd és SSD? SSD Telepítettem a Windows.

 55. Bejenaru Sebastian - mondta

  Hello cristi nem megy a link a As tisztább kérem segítsen sürgősen !!!! Nagyszerűen kell

 56. Florin Rusu - mondta

  https://downloadcenter.intel.com/search?keyword=Intel%c2%ae
  Sokat dolgoztam az SSD illesztőprogramok letöltésében a Windows 7 rendszerhez (amelyhez megszoktam)…
  Van egyszerűbb megoldás?

Trackbacks

 1. [...] Az én cam lock-10 15 másodpercre, majd helyreáll. Követtem a telepítés lépéseit ezen a honlapon, és semmi, eddig már telepítette a Windows-2 idők (win7) gondoltam, hogy talán az első alkalommal csináltam [...]

 2. PC-probléma mondja:

  [...] A neten, hogyan kell elkészíteni egy SSD, mielőtt az operációs rendszer telepítése. Egy példa erre __________________ [...]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.