Windows XP végén a karrierjét, mi?

Szia barátok, ma bemutató fogunk beszélni a végén a karrierje a Windows XP operációs rendszer megjelent október 25 2001, és a karrier, hogy a kifeszített több mint 12 éve, amelynek során szolgált az emberiség igényeit, hardver és a felhasználók. Technikai szempontból ez azt jelenti, megszüntetését végén cariereri Windows XP támogatja ezt az operációs rendszert.
Mi megszüntetését támogatja a Windows XP, nekünk, a felhasználóknak?
Alapvetően Microsoft megszűnik, hogy új biztonsági frissítéseket, gyorsjavításokat és javítások az operációs rendszer Windows XP. Más szóval, ha a kiberbűnözők fogja találni az új gyengeségeit, biztonsági rések a Windows XP, akkor tudja használni, támadni minden olyan számítógépen, a Windows XP. A támadók kihasználhatják biztonsági rések, hogy indítson támadást a felhasználók továbbra is a Windows XP. A Microsoft csökkent támogatás a Windows XP nem lesz szigorúan ellenőrizni, elemezni, karbantartott és ezért nem kap biztonsági frissítések célja az volt, hogy akadozik biztonsági rések, a sérülékenységek, hogy az internetes bűnözők is megtámad.
Biztonsági tanácsok azoknak, akik szeretnék használni a Windows XP continuna után április 8 2014
- Ne használja az Internet Explorer 8. Ez a legújabb verziójú Internet Explorer lehet telepíteni és használni a Windows XP. Azonban az Internet Explorer böngésző elavult és 8 nem biztos, még egy egyszerű webböngésző. Kerülje az online fizetések az Internet Explorer vagy a 6 8 nem lép érzékeny adatokat olyan formában nyitott böngészőben. Telepíteni egy modern böngésző, mint a Google Chrome, Mozilla Firefox vagy az Opera, amelyek már tutorials honlapunkon.
- Kerülje a Windows Media Player szoftver. Ez egy multimédiás szoftver komplexum szoros kapcsolat az Internet, a helyi hálózat és az operációs rendszer. Sokszor a múltban fedezték fel a biztonsági réseket a Windows Media Player, amely lehetővé tette, hogy a támadó rosszindulatú kódot futtatni a számítógépen, távoli (távoli). Vagy pedig használhatod ingyenes vagy kereskedelmi harmadik fél szoftver játszik multimédiás tartalmak, szoftverek, például: VLC Media Player vagy KMPlayer a filmek AIMP vagy Media Monkey zene, IrfanView vagy Zoner Photo Studio Free fotóinak kezeléséhez
- Kerülje az Outlook Express e-mail kliens, ami az operációs rendszer vagy telepítsen egy újabb változata is. A felhasználók, akik előnyben részesítik a helyi e-mail kliens kezelő e-mail címek is használható alternatív híres e-mail kliens Mozilla Thunderbird hogy megkeresett minket egy tutorial.
- Kerülje a irodai programcsomag a Microsoft Office 2003. Április 8 2014 Microsoft adja fel, és támogatja a Microsoft Office 2003. Tegyen be egy újabb verziója a Microsoft Office. Alternatív megoldásként, a megtekintéséhez vagy szerkesztéséhez egy dokumentumot, akkor az egyszerű online irodai programcsomag, amely felhasználható a böngésző egy egyszerű Microsoft-fiókkal, anélkül, hogy telepíteni a szoftvert a számítógépre. Ön is használja Google Drive, amelynek keretében és híres találni a Google DocsMinden egy online szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy módosítsuk, nézet dokumentumok egy egyszerű Google-fiókot. Akár úgy dönt, hogy az Office Online és a Google Docs (integrálva a Google Drive) is az előnye, hogy nem kell külön szoftvert telepíteni a számítógépre, akkor szinkronizálhatja az összes dokumentumokat a készülék mindig biztonságban akkor is, ha elveszti, vagy valaki ellopja a laptop, telefon vagy tabletta, érheti őket bármilyen eszközzel, akkor ossza meg barátaival, vagy együtt tud működni létrehozni vagy szerkeszteni a dokumentumot valós időben
Ha inkább egy komplex irodai programcsomag, amely lehetővé teszi a fejlett szövegszerkesztő és bemutató, akkor Libre Office vagy a Apache Open Office. Az utóbbi két irodai rendkívüli ingyenes eszköz, amely lehetővé teszi, hogy létrehozni, szerkeszteni vagy megtekintheti a Word, Excel, PowerPoint, és még a dokumentumok a Microsoft Office.
- Kapcsolja ki a Windows automatikus frissítések után április 8 2014, nem volt ok arra, hogy nyisson meg egy lehetséges kiskapu, amely internetes bűnözők fogja használni.
- Telepíteni egy ingyenes víruskereső, vagy a kereskedelmi jobb a fenyegetések elleni védelmet és a vírusok. Szabad víruskereső szoftverek állnak rendelkezésre: avast, Avira, AVG. Ha még mindig Microsoft Security EssentialsEz csak akkor kap frissítéseket 2015. Azok számára, nagyon aggódik a biztonsági tanácsot, hogy vesz egy biztonsági csomag, mint a Kaspersky Internet Security amely tartalmazza az összes modult védelem marad biztonságos. Ha szeretne egy ingyenes tűzfal, fejlett, mint az egyik, hogy jön a Windows XP és okosabb integrálása és HIPS védelem (elemzése, hogy a viselkedés tevékenységek), akkor a Comodo Firewall Free, Outpost Firewall, Zone Alarm, Online Armor.
A Windows XP operációs rendszer túllépte?
A válasz: igen és nem. Ez nagyban függ a perspektíva, ahonnan nézünk. Egy egyszerű felhasználói ellenőrizze az e-mail esetenként eltölt egy kis időt a social networking, vagy olvassa el fórumok, weboldalak szentelt bizonyos témákban információt, nem egy elavult rendszert.
A válogatós felhasználó a fejlett kereskedelmi szoftver, amely a nehéz (Adobe Photoshop, Adobe Premier Pro, Sony Vegas), a fotó-és videoszerkesztő vagy speciális hardver egy új, a legújabb, Windows XP tekinthető operációs rendszer túllépte .
- A Windows XP nem támogatja SSD és nem tudom, hogyan kell használni a technológia TRIM vannak-e ezek.
- Windows XP tudja 32 kicsit több, mint 4 segítségével GB RAM a számítógép, ha már telepített több mint 4 GB RAM. Ez igaz más operációs rendszerekhez 32 bit. Ha érdekel a téma "különbség egy operációs rendszer és egy 32 64 bit bit:" Arra kérlek benneteket, hogy nézni a bemutató a Mi a különbség a rendszerek 32 64 bitek és a bitek
- A Windows XP alapértelmezés szerint nem támogatja az USB 3.0
- Megfelelőségi hivatalos információk a Microsoft Windows XP nem rendelhet a folyamat több mint 2 GB RAM
- Még ha a Windows XP rendszert 64 bit nem tudja használni több mint 128 GB RAM. Manapság felveheti 32 GB RAM a számítógép generáció.
- A Windows 7 (Proffesional, Enterprise, Ultimate) 32 bit segítségével akár 4 GB RAM és Windows 7 (Proffesional, Enterprise, Ultimate) 64 bit segítségével akár 192 GB RAM
- A Windows XP nem tudja használni a merevlemezt egy nagyobb kapacitású, mint a TB 2
- Windows XP nincs natív támogatás AHCI (Advanced Host Controller Interface) és az NCQ (Native Command Queuing), de ez a probléma is megoldható telepítésével a vezetők, a legtöbb esetben nem találja a megfelelő illesztőprogramot a Windows XP, ha az alaplap használ egy újabb vezérlő. Ez csak néhány példa, de sok más technológiák, hogy jön az új generációs hardver, amely a Windows XP nem támogatja natívan, akkor nem tudom, hogyan kell használni az igazi képességét. Windows XP a modern hardver és a legújabb technológiát, akkor nem előnyös.
Mi lesz a Windows XP telepítése után április 8?
Igen, az a tény, hogy a Microsoft már nem támogatja a Windows XP nem jelenti azt, hogy nem lehet még telepíteni a Windows XP e dátum után. Ha úgy döntünk, hogy a Windows XP telepítéséhez, akkor a saját szempontjából az operációs rendszer biztonsági és technikai támogatást.
Mi lesz képes aktiválni a Windows XP után április 8?
Igen, mi is az coninuare aktiválni a Windows XP hívja a Microsoft, és miután kéznél licenckulcs érte. A Windows továbbra is értesíti Önt, ha egy kalóz másolatot, ha az Automatikus frissítések engedélyezve.
Mi lesz képes arra, hogy frissítések után április 8?
Igen, még azután is, ebben az időben, ha az általunk használt, például a Windows XP SP2 és mi frissíti az SP3, valamint más biztonsági frissítések engedni, amíg április 8 2014, tudnánk csinálni, ha a Windows XP SP2 engedélyezett aktiválásával Windows frissítések.
Mi van, ha a megoldás az általunk használt szoftver vagy hardver, amely nem támogatja az újabb verziók, de a Windows XP?
- Ha olyan szoftvert használ, amely futtatható csak a Windows XP, és szeretné a hivatalos támogatást a Microsoft, kaphat egyedi támogatást a díjat. Költségek elérheti 200 dollárt évente minden számítógép Windows XP
- Ha a perifériák (webkamera, nyomtató) régebbi csak támogatja a Windows XP, akkor XP Mode (Ha Windows 7), vagy egy virtuális környezetben és VirtualBox vagy VMware Player. Lehet telepíteni a Windows XP a VirtualBox vagy VMware Player és az ilyen Használhatja a régebbi perifériák még akkor is, ha az operációs rendszer a Windows 7 fő vagy a Windows vagy a Windows 8 8.1. Az ő VirtualBox és VMware Player segítségével működnek Windows XP alatt, amíg a fő operációs rendszer a Windows vagy a Windows 7 8 / 8.1
- Ha frissíteni egy modern változata a Windows (Windows 7, 8 Windows, a Windows 8.1), akkor választhat, hogy áttérni egy szabad operációs rendszer, sokkal biztonságosabb és a nyílt forráskódú és Linux Ubuntu, Linux Mint, Kubuntu Linux, Xubuntu, Fedora. Az interneten számos distriburtii Linux, amely megfelel az igényeinek minden felhasználó. Megtalálható Linux optimalizált alacsony erőforrás-felhasználás, optimalizált régebbi hardver, disztribúció a tanárok, akik kezelni fénykép és videó szerkesztés, elosztás elkötelezett a folyamat, vagy hogy a zene, a disztribúció dedikált játékosok, vagy a gyermekek
- Ha lehetősége van arra, hogy megvásárol egy modern pénzügyi és működési egy kicsit más, és valami egzotikus (Chrome OS), akkor vegyél egy ChromeBook. Az árak a ChromeBook egy modern operációs rendszer és a modern elemek kezdődik 200 dollárt.
- Azok, akik problémái vannak a Windows XP után április 8 2014 fórumok szerelmesei lehet hívni, hogy továbbra is nyitva áll a nosztalgikus. Az interneten vannak (és a jövőben is kell írni) százezer cikkek közös problémák megoldásának, hogy találkozhatnak a Windows XP


Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokAdrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Hozzászólások

 1. Anderson - mondta

  Szar az XP, így akkor is, ha telepíti egy új PC a kemény mozog, teszteljük a Sandy Bridge egyszer állt egy 1 történik logo ÜDVÖZÖLJÜK perc kiszámításának és csak annyit, hogy amikor jött a fordulhat elő a hálózaton álltak Iara tálca-10 15 sec, és leült ilyen sokáig, mert az NET.Framework 4 az összes frissítést elvégezni, ha törli a légy, azt hiszem, Daia csak nem nyújt támogatást.
  Jó, hogy miután 8 május értesülhet mint mondják az Úrnak: "fogd meg az új hardvert a Windows 8" ee na, hogy a Microsoft meg akarja változtatni a hardver bú, a szponzorom rám bevétele után a PC W8 menni. Arra kényszerítenek, hogy eladja neki az árut, és Windows PC 8 helyek minden lehetséges verzió, Daia ki, és támogatja, hogy mit gondol, hogy nem tudom, mit tegyek, hogy korrupt velünk, hogy mit csinálnak.

  • Adrian Gudus - mondta

   Vártam, hogy valaki jöjjön ide önző kifogások, mint a "nekem, igaz, adok neked (vagy Microsoft) a pénzt egy másik PC-n?
   Ez a gondolkodás egy önző! Nem hiba a Microsoft, hogy nincs pénz. Amikor az emberiség megjelent a Földön mindig fordult evlotie, fel. Nem állhatunk meg már csak halad, mert néhány nincs pénz. Valamint azt, hogy nem lehet, mint alakult ki, mint mi ma, ha nincs vágy, a fejlődés és az emberek a pénzt. Az élet egy lánc, minden dolog megvan a maga szerepe ebben a láncban.
   Ki lépsz rossz, ami megmaradt. Nem akarod, hogy állítsa le a világot már csak azért, mert van néhány szabad pénz. Azaz, néhány sikeres, szerencsés helyzetben. Mások nem. Ha mind egyforma, mi szörnyen unatkozik.
   A Microsoft megtette ezt a döntést, mert egy csomó folyik lesz ahhoz, hogy a figyelem középpontjába a Windows 8, 8.1, a Windows Phone 8, 8.1. Hogy lehet ezt kellett kompromisszumokra, áldozatokat (és fog tenni a jövőben is, mint bármely más cég)
   Mivel az új nehéz teljesíteni több feladatot, azt terjeszteni a figyelmet több dolgot egyszerre, olyan kemény, és lesz a társaság.
   Meg kell érteni, hogy a Windows XP a régi, az idő remek volt. Mi vagyunk 2014 a piacon, vannak szuper erős hardver, amely a Windows XP nem tudja kezelni őket, nem tudta, hogyan kell használni.
   Ha peticesti túl gyakran a táskát, akkor éri el a pontot, hogy nem kell semmit darabot kötni a zsákot varrni egy patch május. Idővel, nem számít, hogy hogyan kap hozzá peticesti strofoca akkor nem gyakrabban, mert folt túl sokszor. Végül meg kell mozgatni egy új táskát.
   Légy nyitott, már nem veszem. Ne próbálj lát összeesküvés-elmélet!

  • Costelina - mondta

   nem annyira Anderson senkit nem kényszerít semmire
   A Windows 8 további meggyőzött, nem mehetek vissza, XP vagy Vista sem pont, sem 7

  • Vali - mondta

   Kapcsolatban a helyi akciócsoportok az elejétől a Windows XP telepítése után a NET-keretrendszer 4. Normális esetben el kell tűnnie az idő. Opcionálisan megteheti ezt: (ez egy copy paste egy cikket találtam a neten, mert abban az időben, és én szembe ezzel a problémával):

   Amikor a. NET terjeszthető telepítve van, lefordítja a kiemelt kazetták 5 a 10 percig, majd vár, amíg a számítógép tétlen feldolgozni az alacsony prioritású szerelvények. A GMT módszer kényszeríti az összes többi elem összeállítandó paranccsal hívott ngen.exe. Kövesse az alábbi lépéseket:

   1) Run cmd.exe a Start> Futtatás

   2) Típus cd \

   3) Típus cd Windows \ Microsoft.NET \ Framework \ v2.0.50727

   4) Típus NGEN executequeueditems és nyomja meg az Enter

   5) ez körülbelül 10minutes attól függően, hogy a rendszer sebességét. Miután a folyamat befejeződött, a prompt GMT jelenik meg a parancssorban

   C: \ Windows \ Microsoft.NET \ Framework \ v2.0.50727>

   6) gépeld be az exit zárja be a parancssorba.
   E lépések elvégzése után, a számítógép boot up Will a megszokott sebességgel.

   V2.0.50727 mappa neve találsz akkor is, ha NET Framework telepítése 4. Ha már adott a rendeléseket a fordítás az összes modul minden változata NET-keretrendszer 4 és 3 2.

   • Vali - mondta

    És ne felejtsük el, amit meg kell tennie ezt a dolgot minden frissítés után következik, net keretrendszer.

 2. vég - mondta

  Adrian és én ezt az alaplap https://www.asus.com/Motherboards/M2NE/ és a PCI Express slot x16 1.0 tud egy tányért 3.0 Vido
  Szeretném megvásárolni ezt a videokártya:http://www.emag.ro/placa-video-asus-nvidia-geforce-gtx-650-2048mb-gddr5-128bit-hdmi-dvi-vga-dust-proof-fan-gtx650-e-2gd5/pd/EQKJNBBBM/
  Ha veszel elvárom hibák vagy egyéb összeférhetetlenség.

  • Adrian Gudus - mondta

   Lehet vásárolni működni fog, de nem a tehetség. Ha van egy régebbi processzor Ivy Bridge tudni fogja, hogy a maximális 3.0 kiváló teljesítményt.

  • Constantin - mondta

   Sal végén Adrian soha nem adta a helyes válasz, hogy a kártya bázis egyik, hogy AM2 Socket AMD processzorok, valamint, hogy a helyes válasz a jövőben részletesebben, és az általa használt összetevőket, hogy mondja el, mi processzor van?

 3. Spitzy - mondta

  Jó estét, ha nem tudjuk használni (egyébként soha nem használt) ie8, wmplayer eltávolíthatja vagy nem ??? Köszönöm, Mr. Cristian !!! psFaceti munkát minden articolo

 4. Costelina - mondta

  nagyon szép tetszett Adrian
  sok emlék és sokan tanultak ezzel az operációs rendszerrel

 5. helló videotutorial.ati csapat nem is, hogy egy jó munkát, és remélem, hogy minden mozog, így év múlva. Volt magamnak a kérdést: miért vannak emberek, a Windows Vista, ha lehetne használni lazán vagy 7,8 8.1? Szeretném tudni, hogy vannak előnyei és hátrányai a Windows Vista

  • Costelina - mondta

   semmit, hogy nem távolíthatja el a Windows alap, ha meglátja
   tudni, hogy egy dolog a szoftver, hogy jön alternatívájaként, ami az alapvető windows jön és telepítse ==
   átfedés

   • axelluny - mondta

    Ne beszélj prosti.Ce nem szereti a windows ki ezt şetrs ... majd după.Orice soft hibák válhat az alapvető, és sikeresen helyettesíti a végtelen a Windows (főleg XP) ajánlott tetején Krisztus.

  • florin - mondta

   Andrei .. Windows Vista volt, és továbbra is az egyik legjobb és legstabilabb operációs rendszer Microsoft valaha .. 6.0 NT kernel verzió jelentősen megváltozott hiba nélkül nem BSOD-k; WDDM 1.0 és itt vezették be először az Aero átláthatóságot. A rendszer, hogy ha az első szervizcsomag 3 tökéletes rendszer ad egy igazi SSD, és hogy a teljesítmény; Nem kell mást. A különbségek .. törölje fel a padlót windows 7; 8; 8.1 amelyek csak klónozza kikötés

   • Vista nem más, mint Veriuni W7 béta. Nem lehet összehasonlítani a teljesítményt w7 vagy 8.1. Először is múlt így már sokkal jobb memória kezelése, W8.1 te élni merevlemez töredezettségmentesítés, kezelni a források hatékonyabb, mint a Vista.
    Vista tényleg a kiindulópontja a jövő generációi ptr nyerni. De nem mondhatjuk, megnyerni az új generáció "klónok kikötési Vista", az én véleményem az, hogy ők jobb klón Vista, ahol állandó a sok hibát, és hozott új technológiák erőforrás-gazdálkodás.
    Ez az én véleményem.

 6. Andrew - mondta

  Mit csináljunk? Költözés Windows PC 7 megváltoztassa kompatibilis a Windows 7 keresési rendszer .......

 7. alex - mondta

  Srácok, nem akarom, hogy morcos, de a fenti szöveg bemutató egy kis hiba itt, "From április 8 2014 Microsoft adja fel és támogatja a Microsoft Office 2013. "Azt hiszem, akartam írni 2003.
  Hogy SIRS úgy észrevételeit, és remélem, nem bánod.

  • Adrian Gudus - mondta

   Igen, ez volt a Microsoft Office 2003. Köszönöm a figyelmeztetést. Nincs ok arra, hogy őrült, amíg köztünk és köztetek van tisztelet, megértés, a tolerancia és a hangot tanult ember. Mi, emberek hibáznak.

 8. Hello mindenkinek,

  Szintén az idő azt hiszem, itt az ideje, hogy a többség számára elmozdulni a Linuxot; választás. Tudom, hogy nehéz azok számára, akik megszokták, hogy a merev változatban a Microsoft. De ez a kezdet, és megéri!
  A Linux-közösség, hogy megvitassák, és elvárja a patak az emberek, akik feladják XP és szeretné kipróbálni egy vagy több verzióban a sok változatban származó operációs rendszer.
  Jöjjön és látogasson el: http://distrowatch.com/ ; a jobb oldalon számozva vannak származik változata Linux, és minden részletet, funkciók, stb printscreenuri.
  Adrian, akkor ragaszkodnak ehhez. Támogatni és Linux változata, az egyszerű verzió, hordozható (Live CD / Live USB), amely interfészek, menük (milyen szervezeti) hasonló a Windows XP (bár sok változata Linux grafikus szempontból úgy néz ki, rendkívül szép, font arányok meleg színek, kellemes a szemnek, effektek stb., és mindezt anélkül, hogy kéri a felhasználót, N-spe GB memóriát ... mintha Vista!), mint azok, akik szeretnék kipróbálni / nem bizonyítja a speciális verzió úgy érzi, csalódott népi valamit.
  Az első szakaszban (akkor is, ha eszükbe jutott egyre ismétlődő), hogy ragaszkodjon a verzió - LiceCD / Live USB és / vagy dual boot a régi operációs rendszer
  Kívánok minden: Légy okos, és válassza! Van választás!
  Goodbay Windows!

  • Rares - mondta

   A személyzet nem támogatja ezt! Ne tegye linux úgy kinézni, mint a Windows vagy a Mac, ha még mindig szeretné ajánlani valamit, hogy a felhasználó számára, hogy fut a Linux, az Ubuntu!

 9. Drgreenthumb - mondta

  Azonban nem használja az Internet Explorer, a Windows Media Player, az Outlook Express, az Automatikus frissítések. Kapcsolódó Windows XP, talán, sőt, egy régebbi operációs rendszert lehetne használni a jövőben biztonsági hibát összetételét. De nem értem, mi a kockázat, ha az Office 2003, szükségem van egy újabb Office-verzió, én elégedett vagyok a 2003, különösen akkor, ha a Word a Windows 7, milyen problémák léphetnek fel? mint már mondtam, én szinte soha nem használt azok automatikus frissítések, és én még soha nem volt komoly probléma a vírusok, kémprogramok, stb .. Ez az egész életének vége a Windows XP és a felmondás, amely frissítések ez nem olyan tragikus, mint amilyennek hangzik, deoare esélye, karcsú, amelyek befolyásolják a hétköznapi felhasználók számára azonban semmi köze nem volt a frissítésekkel (ami jobban fájt OS eszközök, mint hogy segítsen neki), az Internet Explorer, az Outlook és így tovább Ugyan, ki más használ IE és az Outlook XP? Lehet, hogy néha a Windows Media Player. Az én véleményem az, hogy ne legyen feleslegesen paranoid, tiszta telepítés a Windows XP (eredeti vagy kalóz), akkor az Automatikus frissítések telepített víruskereső esetleg egy ingyenes (Avast), ne használjon IE és az Outlook, és azt kellett volna komoly problémákat. Sikerült!

 10. adrian76 - mondta

  A 2800 + AMD processzor 1,81, 1,5 gb ram, nvidia 5200 képes futtatni a Windows 7? Mekkora partíció a Windows 7? Van egy 35 GB-os partíciót, és mindegyik a 2 100 gb.

  • Adrian Gudus - mondta

   Az érdeklődők számára, hívlak benneteket, hogy keresse fel bemutató „Hogyan érzékeli, hogy alkatrészek, perifériák és a futó programok a Windows 7”, hogy megtalálja a keresőmező segítségével jobb felső sarokban.

  • Anderson - mondta

   Nem fog futni 7, mert van elég grafikus processzor marad erős nem-70% 100 csak a memória az OK gombra.

   • axelluny - mondta

    Megy nagyon bine.Încercă win7 Home Premium és meggyőzni magad.

    • adrian76 - mondta

     Telepítettem Win7 Home Premium, a probléma az, hogy megy a PC, akkor kell egy Windows CD-t az optikai meghajtóba. Hát nem furcsa? A telepítés, hozzátette, hogy 100 MB külön-külön, és nem értik, mit is tud valaki segíteni???

 11. Elucu Bratu - mondta

  Jó.

  Elveszett Kingsoft Office 2013, 2003 ingyenes alternatívája MO ...

 12. Daniel Maxim - mondta

  Köszönöm mindenkinek, XP. Nyugodj békében.

 13. Constantin - mondta

  Én W. XP, és fogd meg a szomorúság. Valójában a dolgok előre. Az autó egy kicsit más, és ugyanaz. A szolgáltató nem nyújt autóalkatrészek, mint a 10 éve megszakítása után, hogy milyen típusú autó.
  De itt a dolgok komolyabb bűnözők, hogy a történet nem, véleményem szerint, néhány magányos!

 14. Jully - mondta

  Én nem használtam a Windows XP, mint a középiskolában / főiskolán ... otthon csináltam egy ugrás a Windows 98 (régi meghajtót) a Windows Vista 2007 amikor megvettem a PC Dual-Core és 2.6GB 1Ghz RAM. Aztán jött 7 ugyanazt a konfigurációt és a jelenlegi netbook Acer Aspire One D250, amit később fel 8 és 8.1. Ahogy mondta, meg kell fejlődni. Sokan, akik hívj kérdezni az operációs rendszer újratelepítése Windows XP, de a konfiguráció lenne 7 nagyon jó. Mondtam nekik, hogy egyszerűen nincs kibír vele (tettem a Linux és az Android, hogy), és a 7 8.1 és sokkal jobb.

 15. florin - mondta

  Cristi, Adrian .. Ők megérdemlik, hogy egy Adsense fiókot, ha kevesebb 500 előfizetőt?

 16. Vali - mondta

  És ha belegondolok, hogy vannak olyan klip a YouTube-on, ahol egy ablak került beépítésre vmware 98. Még ezt tettem néhány évvel ezelőtt. Amikor semmi sem teszel ... megragad nosztalgia. A Windows 7 x64 valódi ablakok vmware 98

 17. Windows XP abbahagytam sok évvel ezelőtt, így nem befolyásolják nekem nagyon mult.In Ehelyett azt tervezem, hogy lépjen a Windows 8 ezért lehetséges, hogy a közeljövőben vagyok pontosan ugyanaz a helyzet, mint XP felhasználók

 18. Ionut - mondta

  Te még mindig csak a "puffasztott" Mike 10 lej külső mikrofon, már nem használják a beszélők Ez stresszes puff ala ...

  • Rares - mondta

   Ez igazán bosszantó, hang-és Krisztus volt a múltban, de ez nem volt tartós, nem hiányzik az xp.

  • Adrian Gudus - mondta

   Nem tudom, miről mikrofon a hangszóró, nem tulajdonosa. A mikrofon nem a hangszóró csatlakozik a PC-hez egy jack 3,5

 19. Justin - mondta

  Én, amikor hallottam a hírt március Megváltoztattam szupergyors operare.Mi rendszer Telepítettem a Windows 7.

 20. DanielJr - mondta

  Átmentem Linux Mint 16 Petra.Nu van baj a laptop!

 21. Relu - mondta

  Mi tisztelgett! Kaptam néhány tanácsot, a segítő kéz. Azt akarom, hogy telepíteni egy virtuális gép, próbáltam minden változatot a jelenlegi az első, hogy nem megy sem. Után megy át a következő lépéseket, és így tovább, be a szalagot, és hirtelen ad nekem egy hiba. Említettem már, hogy én letöltött a szoftver hivatalos honlapján és a más forrásokból, weboldalakon. Minden virtuális gép is kipróbáltam, és mind nekem ugyanaz a hiba. Ez a hiba: A kabinet file 'product.cab "szükséges a telepítés sérült, és nem használható. Lehet, ez jelzi a hálózati hiba, olvasási hiba a CD-ROM-ról, vagy a probléma ezzel a csomaggal. Megértem a hiba, mint kit sérült, és nem tudja ki a fájlokat, de mit jelent a CD-ROM-on és a hálózat. Azt remélik, hogy megtalálják a megoldást.

  • Adrian Gudus - mondta

   Győződjön meg róla, hogy van egy állandó kapcsolat az internet és ne veszítse el a csomagokat. Ha nem tudja, hogy mi van a tutorial ebben a témában. Írja be a keresési mezőbe a jobb felső "Hogyan kell alkalmazni ping elhárítása hálózat" nyomd meg az Enter, és megtalálja a tutorial. Nem lenne rossz, hogy vizsgálja meg, és tutorilul "észlelése hálózati problémák Tracert és pathping"
   CD-ROM és hálózati kártyákat lehet csatlakoztatni, mivel az operációs rendszer, amit majd telepíteni a virtuális gép fogja használni a hálózati kártyát a számítógép valós és optikai meghajtót emulálni egy virtuális, amellyel telepítése Az operációs rendszert a virtuális gép VirtualBox vagy VMware Player sem. Ha ez nem így van, akkor hogyan magyarázható, mint egy virtuális rendszer használja az internetet? Egyszerűen használ igazi is.
   Mind a VirtualBox VMware Player telepíteni egy illesztőprogramokat telepíteni, és fel lehet használni, mint a valódi hálózati kártya és a CD-ROM-on igazi.
   Deaseenea SIFS, hogy letöltötte a helyes változata a virtuális gép. Ha az operációs rendszer valós 32 bites letöltés 32 bites virtuális gép (VM ​​gondolok, amikor utalok VirtualBox vagy VMware Player)

 22. Hagi - mondta

  Egy utolsó javaslat lenne, hogy vándorolnak Ubuntu, Lubuntu, Xubuntu, Kubuntu, Linux Mint, körte OS, Zorin OS .. vagy bármely más Linux disztribúció, amely megfelel a konfiguráció a számítógép! Lubuntu, ez a régi gépeket, könnyű, és ez egy jó alternatíva, hogy XP! Plusz, mint a Linux, akkor nem kell [olyan nagy] víruskereső, ezért közgazdászok erőforrások ...

  • Adrian Gudus - mondta

   Ezt a javaslatot kapta, aki igazán érdekel, hogy olvassa el a szöveget a fenti bemutató, és nem csak nézni a videót bemutató. Gyakran további információt a szöveg fölött a bemutató, mert nem is beszélve a bemutató, hogy további információkat mellett, amit már említettem, a bemutató. Például ez a bemutató sok dolog, hogy nem szerepel a tutorial. Tutorial + text + = a teljes cikket megjegyzéseket.
   Kár, hogy néhány sekély!

 23. Calin - mondta

  ad tanácsot azoknak, akik régebbi PC-k kevésbé követelmények (a gb rami) próbálja meg győzelem 7 alapvető (egyáltalán nem aero), vagy XP és a Linux (dual boot) pl ubuntu futó bármely PC-n Hatékonyság vagy idősebb és a plusz ubuntu tűnik a legkönnyebb Linux disztribúció. és adja meg a windous csak a programok, amelyek nem futnak Linuxon. Véleményem szerint
  Azt mondom, ezek a legjobb megoldásokat.
  Nyertem 8.1 vállalkozás (ha írtad, ha SCz), és én, mint a PC konfiguráció 1 ddrm2 GB, AMD Athlon kétmagos processzor x64 2 6000 +: 3.00 GHZ
  ahogy látom, van egy pc ultrapeformant, és azt mondtam, hogy dicsekedni vagy cv hanem, hogy ön egy eszme, és folyamatosan halad amentionez hogy f ok win 8.1

  • @ Calin, én ugyanaz a konfiguráció, de 3600 + 1.91GHz processzor és a videokártya ATI Radeon X1050. Próbáltam Win 8.1, de én általában ajánlott felbontás 1024 768 × (maximális felbontás 1280 x 1024). Ezért telepített Windows 7 Home Premium. Azt akarom, hogy a Windows 8.1 (mozog, jobb, mint a Windows-7), mi a teendő: Nem találja a megfelelő illesztőprogramot a videokártya ...

   • Calin - mondta

    Azt javasoljuk, hogy nvidia video kártya, és én is ugyanaz volt a probléma, hogy redeon nem találtam vezetők win7 sem Linux Ubuntu. Van nvidia 8800 500 Mb MEOR nem sok jó, mint te, hogy ez rendben van számomra, hogy nekem. a 150 250 megtalálni egy ok nvidia tisztességes áron.

 24. FaqyaK - mondta

  Windows Xp túllépi a felhasználók számára, hogy Say Say ...

  • Alex - mondta

   Sajnálom, remélem nem baj, de én nem értek egyet. Lehet tetején az Ön számára, de a mindennapi felhasználók számára, vagyis azok, akik a valódi pc, hogy a facebook-on, küldjön egy e-mailt, böngészhet az interneten, azt hiszem, hogy még mindig jó. Ez meghaladta azok számára, akik képszerkesztő / video a játékosok és azok számára, akik szeretnének lépést tartani a legújabb szoftver (amely fut Windows XP), azok számára, akik a modern hardver, stb Adtak néhány példa a tutorial. De a mindennapi felhasználók számára, akik nem rendelkeznek az új hardver, régebbi PC-k és ezzel egyszerű feladat, azt hiszem, hogy ez jó. Ez csak az én véleményem. Remélem, nem bánod.

  • Mr. Xp - mondta

   Talking nonszensz, használtam XP amíg ebben az évben, játszani, mint a GTA a 3 kosz, piszok 2, gta 4 és más ül a Facebook-on, a zenehallgatás, írás blog cikkeket, néztem filme.etc jól teljesített, Szóval nem tudom, hol látod, hogy ő nem az, hogy túllépni?

 25. bogdan - mondta

  Attól függ, hogy mit használ PC-re, van egy PC, hogy a fiam csak játszik (nélkül nettó) meghaladja az ebben a helyzetben? Nem gondolom, hogy a felesége használja a laptop csak néhány irodai programok (egyszerű), és néha social networking túllépése?

 26. Rares - mondta

  Igen, ez meghaladta, nem dühös, ez a véleményem, amit kérni és a csoda.

 27. Hello! Azt kérdeztem magamtól egy kérdést, de nem várt, nem tudom nézni, ezért kérjük, ndrumati még mindig nem alvó! W 7 végső ad nekem error: "A Microsoft Management Console leállt." Szintén nem lehet telepíteni minden olyan eszköz, nem kezdő, de a számítógép azt mondja: "eszközillesztő nincs telepítve SUCCESFULL"!

  • Costelina - mondta

   Nos, várni és várni hosszú és
   meg részletesen a probléma? vagy, és azt mondják, hogy nem egy kezdő, de nagyon nehéz, hogy írjon ki a keresési mezőbe a jobb felső téged nem érdekel?
   ha megvan a torrent ablakok, vagy nem az eredeti számíthat hibák és idősebb
   Azt nézte, ahogy a tutorial, hogyan kell telepíteni a szoftvert, hogy futott a Windows XP a Windows 7?

 28. Salut! Én még mindig XP és örök konfiguráció, amely tökéletesen működik XP (GHz-es Pentium 4 1.8, 512 MB RAM, 64 MB videokártya, Realtek AC'97, stb). Azt kell ajánlani optimális vírusvédelmi fut anélkül, hogy sérülne a rendszerem (bár nem hiszem, hogy lehetséges egy ilyen konfiguráció

 29. Vladimir - mondta

  Mit lehet tanítani másokat, hogy több operációs rendszer fogja tanulni, sokat, hogy az Ön mult.Pentru ezt kell mondanunk fickó nostru.Felicitari!

 30. caramida01 - mondta

  Van egy Toshiba C660-1DM a következő elemekből áll:
  -A Dual-core Intel P6200 2.19 Ghz
  Egekbe a forgószél 3 GB
  -Hard 320 GB
  Mit ajánl futtatni a Windows?

 31. Alex - mondta

  Nem sokat ajánlhatunk Önnek a windows, mert nem tudják, pontosan mit várnak ettől az operációs rendszer. Indítható el a Windows 7 8.1 és a PC AMD Sempron az 1,9 2007 1 és GHz GB RAM. És egy tisztességes távon. A Windows és a 7 8.1 található TechNet letöltött ingyenes próbaverziója 90 nap. Meg lehet próbálni mindkettőt, és meg lehet tartani az, amelyik tetszik.

Trackbacks

 1. [...] Hihetetlen, hogy 2020-ban továbbra is izgatott lehet bármilyen frissítés, kivéve a Windows XP-t. [...]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.