Hogyan és címkézni a CD-t vagy DVD-t CDBurnerXP - HD videó bemutató

Hogyan és címkézni a CD-t vagy DVD-t CDBurnerXP - HD videó bemutató
4.1 (8) 82.5%

Szia barátok, a következő bemutató, akkor megjelenik egy ingyenes alkalmazás a CD-t vagy DVD-t, ez az alkalmazás neve CDBurnerXP.

Miért fizet egy csomó pénzt a Nero, amikor olyan sok lehetőség áll rendelkezésre a szabad szoftver, Nero valójában nem csak egy hosszú-író szoftver, hanem egy multimédiás suite túlsúlyos, akkor fizet egy csomó Nero összetevők soha nem használja őket.

Már be másutt, és ImgBurn ami szintén egy szabad szoftver, és könnyen használható, de a világ nem lát semmit, de amikor égő Nero CD-re vagy DVD-t, ellentétben Nero CDBurnerXP nem játékos, Media Center és a cucc, de Igazából nem kell olyan sok "csodát".

CDBurnerXP olyan könnyen használható, a gyermek izgalmas, és azt hiszem, meg fog tenni vele, amikor kinyitjuk adunk egy kis listát a rendelkezésre álló lehetőségek, akkor: írhat DVD-ket vagy adat CD-k, copy , hogy éget ISO képek CD-re vagy DVD-és egyéb jellemzőit jellemző égető szoftver.

Az volt az érzésem, hogy semmi sem hiányzik ez az alkalmazás, adunk egy rész, ahol tudunk játszani a boot image, a legokosabb dolog, amit úgy tűnt, összeállítás lehetőséget, hogy mentse a képet, éget iso másik alkalomra, vagy tudunk küldeni valakit.

Ott van a létrehozásának lehetőségét, audio CD-fájlokat MP3 a CD-lejátszók, amelyek nem támogatják MP3 fájlokat.

Azt szeretném, ha kellemes, és vizsgálja meg a véleményét erről a szoftvert a megjegyzések rovatban.

Meg kell jegyezni, hogy a CDBurnerXP éget mind CD-k és DVD-k.

A telepítéshez szükséges CDBurnerXP Microsoft. NET Framework Service Pack 2.0 1 (x86)

Cristian Cismaru


Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Comments

 1. Eugen - mondta

  Ez egy jó program, hogy használt, és tudod hallgatni a zenét azt szeretnénk, hogy a választás az audio CD-t, egy kicsit korábbi verzió volt lehetőség átalakítása audio mp3 alapvetően ki akarja használni, hogy egy jó program és mivel ez is ingyenes, és nem a dolog férfi iel

 2. Ruben - mondta

  Super videotutorialu ...! Bv Srácok! Gratulálunk!

 3. babér - mondta

  A bemutató nem tisztázott, de emlékeznünk kell arra, hogy míg az alkalmazás neve CDBurnerXP működik gond nélkül bármilyen DVD használom sikerrel "burnitorul" baza.Poti éget adataim elfér egy CD / DVD ptr, hogy amikor nagyobb a kapacitása a CD / DVD beolvassa a diagram bürokrácia, ahogy telt és ő töröljön fájlokat összeállítás, hogy illeszkedjen CD / DVD-n.

 4. Ghita - mondta

  nagyon jó jó egyszerűbbnek tűnik, mint a Nero, és köszönöm, hogy az időt szánni rá, hogy ezeket a tutorials tiszteletben tartjuk folos.cu árokba, és egy jó nyári sok pihenés akarnak majd minden.

 5. Eugen - mondta

  nagyon bun.ai elfelejtettem mondani, hogy a nettó szükséges framework.It jobb, mint Néró gratis.bravo

 6. Mircea - mondta

  Én is használtam évek óta, és ez jó 2 a dolgozók számára a Windows, Linux és most a más programokkal. Sok egészséget és sok útmutatók, tekintettel Mircea.

 7. @EugenIgazad van, nem hallottam ezt, de javított a szöveget, és tesz egy linket a végén remélem, hogy a site-hoz letölt a Microsoft Download Microsoft világban. NET Framework Service Pack 2.0 1 (x86).
  Köszönöm a korrekciót.

 8. RETEX - mondta

  Nagyon érdekes programot, és megpróbálom azt is. Kár, hogy nem szerepel a bemutató, ha másolni egy CD-t a Windows. Nagyon érdekes volt. De meg kell játszani egy kicsit vele, hogy mi sül ki belőle

 9. Dany - mondta

  super mssssssss: X

 10. kata - mondta

  hi igen jó munkát szerencsét folytatódik

 11. gepeto - mondta

  Láttam videotutorialul a CDBurnerXP és nagyon elégedett a program, de van egy kérdésem lam:
  amely a szoftver nem érted CDBurnerXP videotutorialul próbaverzió lejár, hogy számomra úgy tűnik, túl szép, hogy nekem, ha lejár zicetimi a szoftverrel kedves!

  Én kicsit új ez a helyszín és az videotutorial.ro'm nem túl jó kérdések, mint ez, de tanulni

  Nagyon szép videotutorialul a CDBurnerXP Köszönet mindenekelőtt Krisztus admin

 12. Liviu - mondta

  BRAVO fiú Super tutorial.Si Én ezt a programot hosszabb ideig, és végül megértettem, hogyan lehet használni a leginkább.
  Úgy értem, akkor is, ha a neve a program azt mondja, "XP"
  Én már próbáltam, hogy a Windows 7 a kis változások kompatibilitás.

 13. Adrian - mondta

  @gepeto: Adja meg, hogy ez egy szabad szoftver, ha megnézi a bemutató, és görgetés nézd, meg semmi! Ha meg akarunk érteni valamit, hogy minden vonatkozó fej-farok! Plusz azt mondták, ez ingyenes, és a fenti szöveg bemutató prezentáció! Mielőtt tegye néz tutorialu farok fej, és olvassa el a bemutatót, és aztán, ha kérdése van, tegye őket a magyarázat! Vannak papagájok megismételni, amit már mondtam, és ez nem a mi hibánk, ha tudod, hogy lusta, hogy nézd meg a bemutató, és olvassa el a szöveget bemutató!

 14. Basil FINKLER - mondta

  Nagy saitu szinte mindent, amit megtanultam, hogy egyidejűleg több program helyesen. Vagyok kezdő, és még mindig tanulás. Lehet csinálni egy bemutató a BurnAware Free éppen olyan egyszerű. Köszönöm

 15. Daniel - mondta

  Cristi Köszönöm szépen minden, amit tesz az emberek olyan ritkán noi.Mai tine.Esti minunat.Numai jól ...

 16. sük - mondta

  jó bemutató és a program nagyon egyszerű, mint látható a bemutató, azt használja az Ashampoo Burning Studio 8, úgy tűnik, nagyon jó, és ajánlom másoknak, hogy próbálja ki, és talán nem a bemutató róla

 17. Ionut - mondta

  Hi szeretnék kérdezni valamit, és azt szembe forrása 400w vagy 450w egy nvidia videokártya GAINWARD gt 9500 1 bit 128gb [Email protected]?? ms számítunk reszelő ha nem veszi 1gb és vehet 512 mb, ha nem kezelik a 1gb.MS forrás és én sokat várnak választ msss

 18. Ionut - mondta

  SAL Van egy alma, és van egy kérdésem gainwar videokártya 9500gt 1gb 128 bit egy Intel, ha az Apple p4 3gh. PLS akarom mondani MSS MORE

 19. Ionut - mondta

  SAL Van egy alma, és van egy kérdésem gainwar videokártya 9500gt 1gb 128 kicsit, ha az Apple egy Intel p4 3gh. PLS akarom mondani MSS MORE

 20. Adrian - mondta

  @Ionut: Nem számít, a procesoru de az ellátással, ha van egy alaplap, amely támogatja a PCI-E 2.0 akkor vásárolni ... akkor jobb, ha elmondom, hogy mit alaplap nincs processzor! A catevad van egy régi processzor sochet old ... de mit alaplap van? Őszintén szólva nem érdemli meg, hogy a PC-táblát! Hiába van egy video kártya, ha van egy processzor 8 millió szegény ... szegény ... egy forrás azt tanácsolom, hogy figyeljen a bemutató egy pár nappal ezelőtt, írja fel a keresést a megfelelő módon: "Configuration rendszer minőség-ár arány nagyon jó ", és adja meg

 21. Ionut - mondta

  Szia Olvastam, amit mondott, hogy van egy alaplap: asrok775-VSTA, 4 gb kettős CHENEL, 2 PCI-E slot, FSB 800 és forrása 480W. [Fórum fontba 200: a EMAG] asszony tud u adj még egy megoldás, hogy egy másik videó kártyát körül 200 ron

 22. Ionut - mondta

  Hello, és húztam le a tiszta procesuri lam nem távolítják 3 éve egy újabb múlt. Előtt álltam 40 50 ful fok idle és terhelés everstu, most ülni tétlen 60 80 fokban tétlen, és töltse bolond én általában ad egy hűvösebb nem értem, miért olyan tareee hőmérséklet-növekedést! pls ajutatima és perc rezolb probléma thanks

 23. Adrian - mondta

  @Ionut: És kérlek, ne írjon kérdése van 7 útmutatók, hogy nem kap választ hamarosan nyugodjon meg! Hozzászólás egyszer, és, ha van ideje, hogy válaszoljon az ember! És ahol látod utáni utáni comments ... nem feltétlenül a legújabb bemutató!

 24. Ionut - mondta

  Ok Sal Mia nem tesz közzé, de kérem ajutama és én szépen kérlek fel a kérdést, ezer köszönet

 25. Adrian - mondta

  @Ionut: A válasz a bemutató az XBMC ... mi történik, ha postai úton 7 rossz helyen?

 26. Paul - mondta

  Intart készült "http://fileextra09.wordpress.com", és megjegyzéseket, a hely ezen az oldalon, köszönöm a csapatnak, hogy a kitalált videotutorial videotutorial.

 27. Adrian - mondta

  @Paul: Igen, nekik csinálnak jegyzettömb, és használja a hangját, ha azt szeretné, hogy sikeres legyen! Mint jegyzettömb nagyon unalmas, hidd el nekem, és látom, hogy ha adsz neki még egy linket, hogy közvetlenül a spam, és nem tesz közzé semmilyen megjegyzést lehet a munkád .... nem azt mondják, hogy senki nem figyelmeztette tea hogy vagy nem tudja ... mikor hagyja megjegyzéseket! Elég elég adtam tucatszor előtt ... meg kell dolgozni sokat, sokat, ha azt szeretné a látogatók, és ami a legfontosabb leszoktam LE nyílás Notepad, ez nem az egyik, hogy emlékszem!

 28. Corleone - mondta

  Helló Baetz! A kérdés: ez a program nem, és többmenetes? Multzumesc hogy vagy Adrian? Vasárnap étvágyat!

 29. Corleone - mondta

  Oké Láttam hagyja a lemezt nyitva MAM kicsit rontott.

 30. Paul - mondta

  Ok Megpróbálom ezt a szoptató asszonyoknak a hangom, amikor regisztrálni

 31. Plutonieru - mondta

  üdvözlet
  Van XP SP 1 2.0 vagy letölthető NET Framework Service Pack 1 (x86)
  így nem megy minden XP CD-író.

 32. Adrian - mondta

  @Plutonieru: Legyen a frissítéseket, hogy a Windows, és menj!

 33. Aleks - mondta

  Tudja valaki, hogyan facen egy bootolható CD-t a Windows XP? /
  Tettem a p xp cd, de neki az újraindítás ..... plizz help!

 34. Saki Dennis - mondta

  fogadtatás
  Ő jobb, mint a nero CD BurnerXP?

 35. Plutonieru - mondta

  Ne vedd sértésnek, de hogyan lehet a Windows frissítések. Próbáltam a PC Tune Up és megy.

 36. Adrian - mondta

  @Plutonieru: Tekintse k egy linket bemutató szöveges bemutatása, hogy végre írni nagy indigó "telepítéséhez CDBurnerXP szükség van a Microsoft. NET Framework Service Pack 2.0 1 (x86)" kattints a és megírta A frissítés letöltése az CDBurnerXP munka és frissítések ... mit gondolsz? Mi dolgod Tune Up frissítéseket a Windows? Letöltheti dolgozók a Vezérlőpult Automatikus a frissítést!

 37. Plutonieru - mondta

  Adrian nagyon köszönöm a tanácsot.

 38. Niku - mondta

  Köszöntelek benneteket, és csodálja ptr.ceea te itt, van egy kérdés, Nemrég vettem egy Apple ek felkutatása milliárd volt néhány probléma eleinte másolás dvd, meg tudná mondani, kérem, hogy merre követni, hogy milyen funkciók ott van wraiteru dvd ... m hosszú.

 39. Adrian - mondta

  @Niku: A részletes telepítési Nero és megy a meghajtó info, vagy telepítse CDBurnerXP amelyek már bemutató, vagy használható Everest ahogy bemutató róla, ha nem használja fel ezt a szoftvert, mint már mondtam az egyes bemutató, írja everest keresni kezdi a megfelelő, és adja meg, és megtalálja a bemutató, és így, hogy más oktató ...

 40. Adrian - mondta

  @Adrian: Ha elfelejtette a fej-farok bemutató a CDBurnerXP láttad, hogy Krisztus bemutatta, ahol információk megtekintéséhez DVD-RW

 41. sanda - mondta

  Kérjük ajutatima telepíteni nero lam véletlenül törölt, és nem tudom, hogy ez a program sal gyermekek és a tiéd nem tudom sal Foles adja id adrian segít sara.draguta

 42. sanda - mondta

  hogyan jutunk el, ahol Nero?

 43. sanda - mondta

  Május de VAM imádkozott valamit?
  ez olyan nehéz rasundeti nekem, kérem?

 44. Adrian - mondta

  @sanda: Figyelj hölgy, hogy hallott már a Google? írj a nero elég megadni, majd kattintson az első eredmény, és töltse le azt a saját hivatalos honlapján próbaverzió, bocs de nincs módja annak, hogy ön a soros kapcsolat, ahol megtalálja őt, mert nem támogatja az illegális Kalózkodás !! venni vagy ODC torrentek ... mi tutorial, hogyan kell használni torrentet vagy keressen odc ... levelet feladni a jobb Apex be, és nézni a bemutató

 45. sanda - mondta

  Üdvözlettel bácsi moreis rossz édes orcum stiamm, hogy tiszteletben tartják nekem köszönöm

 46. nehézkes - mondta

  sal tutorial.ro videó nagyon jó ezen a téren ECAC
  Nekem van egy probléma a CD-ROM-on, ha valaki tud segíteni.
  Nem tudok írni a CD-vel CD-ROM-on, hogy nem olvassa el, de olvastam őket a már írt zenét képeket vagy filmeket, de ha be egy üres CD-mil nem olvassa el, hogy a cucc nem is úgy tűnik, hogy semmilyen intézkedést nem tesz, vagy Mappa nyitása vagy írjon cd.
  Ha valaki tud válaszolni nekem id logia_2001
  ms és még egyszer gratulálok a csapatnak tutorial.ro video

 47. nehézkes - mondta

  Azt uiat mondani, hogy én használtam sok CD-és DVD-ROM járják, de nincs üres cd mia nyitott minden tudnék írni különböző márkájú cd cd-rom az én barátaim, akik vissza hozzám cd-készítő nem megy üres . Lehet, hogy a beállításokat a BIOS vagy CD-ROM beállítások vár választ. Köszönöm.

 48. viorelpicu - mondta

  Helló Cristi,
  Tutorial asuper, egyszerű és intelligens szoftver szükség a kevésbé pretentii.O még mindig kérdés:
  Azt hiszem, van egy DVD-t az optikai meghajtóba, mert lehet választani a sebesség 4x.Eu megpróbáltam egy normál CD 16x.Nu minimum sebesség egy kicsit magas, amikor az égő iso (vagyis az operációs rendszerek, stb) ? a cucc égetni őket, hogy CD-4x 8 más újabb programe.Mentionez mint akár Nero vagy 6 7 (még engedélyre Nero alapvető 7 kapott optikai meghajtó) nem teszi lehetővé számomra a választott égéssebesség (közvetlenül a 48x)

 49. viorelpicu - mondta

  @babér:
  hello,
  De ez megy a Windows 7?. Mi az XP? Próbáltam magam, és egy másik, de nem értek egyet, hogy a minimális sebesség égő cd írás 16x és pt.scrierea működési sist.de Úgy vélem, hogy kedves mare.Ce gondolsz? Egy gyengébb, mint tényleges írás nero sikerül, és 2x-4x CD.

 50. viorelpicu - mondta

  @Cristi-admin:
  Cristi,
  De miért kell mindig ad nekünk a falak a szájban (az előző telepítő a program Net Frame Work 2.0) telepítése a program kérdés, amit fel is) (ha nyersz 7 soha nem teszi fel ezt a mert be van építve az operációs rendszer.) És ha néz .. n-lite, és mindenkinek, minden egyszerű.

 51. viorelpicu - mondta

  @Eugen:
  Nem, ez jobb, mint a Nero, de azok számára, akik minimális igények, ahol én is magam indokolt, különösen azért, mert ez ingyenes

 52. viorelpicu - mondta

  @RETEX:
  Videotutorial azt mondták, hogy meg lehet írni bármilyen ISO képet, és azt is kijelentette, hogy akkor is az operációs rendszer (a példa csak egy operációs rendszer, azt hiszem, ez csak egy xp}

 53. Nicusor - mondta

  1.Intrebare: Hogyan tilthatom indítási hang a Windows XP? Néha, amikor elkezdem a számítógép a hang bosszantó.
  2. Van egy régi CD-t egy eredeti játék, karcos, használt sokszor, hogy attól tartok, elveszítem az egy nap alatt. Megpróbáltam egy másolatot egy másik CD Nero, írta, de amikor fel CD másolás, a számítógép beolvassa, és megkérdezi, hogy az eredeti CD-t, és azt mondják valami eredeti TM és védelmet. Mi az a TM? Hogyan lehet átmásolni az eredeti, van-e külön program, tudja valaki?
  3. A bátyám egy eredeti CD-t a játék által létrehozott Microsoft, hogy megy a Vista. Ha azt szeretné, hogy futtatni XP, a következő kijelentés: "Az eljárás belépési pontja létre folyamat WithTokenW nem található a Dynamic Link Library ADVAPI32.dll" Tudja valaki, hogy az eljárást a játék futtatásához az XP?
  Köszönöm.

  • Florin Piatra Neamt - mondta

   2. Van egy régi CD-t egy eredeti játék, karcos, használt sokszor, hogy attól tartok, elveszítem az egy nap alatt. Megpróbáltam egy másolatot egy másik CD Nero, írta, de amikor fel CD másolás, a számítógép beolvassa, és megkérdezi, hogy az eredeti CD-t, és azt mondják valami eredeti TM és védelmet. Mi az a TM? Hogyan lehet átmásolni az eredeti, van-e külön program, tudja valaki?

   Gyerek másolásvédett CD (CD-engedéllyel) használható BlinWrite. Ez időt vesz igénybe, hogy bizonyos program képes lesz megtenni.
   Az ötlet az, hogy nekem (AMD proc 2600, 756Mb RAM, számítógép által hozott 2004) megy kemény, és blokkolja calculatoru. Vagy nem tudom használni.
   Talán ki egy tutorial róla, mert a törvény akkor megengedett, hogy egy biztonsági másolatot.

 54. Adrian - mondta

  @Nicusor: Hogy távolítsa el a hangokat kattintson a Start gombra, majd a Vezérlőpult, majd hang-és audio eszközt a megjelenő ablakban menjen hangok fülre, és a dobozban ütemezését események, hogy lépjünk le, amíg meg nem találja a Windows-Jel és hangok le menüből válassza ki (Nincs) Adik nem szólal meg, mint a Windows Start csinál, és hogy mindent megtalálsz a listán, és a Windows Logon és így egzotikus for Windows.

  A CD-n védelmet, ezért nem lehet másolni azt javaslom, hogy egy ingyenes segédprogram hívott ImgBurn amelyet mi is egy bemutató, hogy vigyázzak rá írjon ki a jogot, hogy keresés: ImgBurn nyomd meg az Entert, és megtalálja a bemutató, vagy hogy megtaláljam írni éppen ez: "Hogyan éget CD-t és DVD-t ingyen nélküli Nero" (idézőjelek nélkül), belépsz, és megtalálja a bemutató

  Ebben a játékban, hogy nem tud segíteni, mert nem játék, és nem tudom, ha valaki tudja a megoldást kérem post!

 55. Iusein - mondta

  Hello Én ji probléma. Olvastam bármilyen DVD cd rum mellett csupasz felirat. ex. nem cd `u .. Fogalmad sincs, hogy mi az. homályos, ha azt mondom, hogy ez üres dc: az nem elérhető Inecorrect funkciót .. !

 56. tanít - mondta

  szuper, szuper kemény fiúk figyelmét az 20
  Hála neked sokat tanult új az iparban, és én már volt hasznos
  Néztük a útmutatók, hogy erős
  Sok szerencsét a tartalom és több oktató

 57. sanda - mondta

  nem lehet telepíteni nero nem működik, mit tegyek?

 58. Mihaela - mondta

  Hi guys, van egy probléma a másolás filmelor.Am másolatot a DVD-filmet CDBurner, és nem látja a DVD player.Am megpróbálta másolni ugyanazt a filmet CD-R, láthatjuk a DVD-lejátszó, de Ő nem hang (próbáltam másolni számos mozifilmben és azonos fürdőszobában)., kérem, mondja meg, hol tévedek, amit tettem, és köszönöm bine.va a választ.

 59. Giani - mondta

  Csak nem / nem válaszol a billentyűzet + nincs XP Professional és / corespunzator.cind a kulcsokat válaszol megkérdőjelezhető másnak tűnik számomra, amikor hozzá a sort, azt, hogy más prostii.am beírtam valamit, amit gresit_nu stiuvedeti Próbáld ki a következő sen = mnul kérdést, és én / Olyan volt, mintha

  • Ylye - mondta

   Giani: Tényleg nem lehet / nem + válaszoltál a billentyűzeten nincs XP Professional és / corespunzator.cind a kulcsokat válaszol megkérdőjelezhető másnak tűnik számomra, amikor hozzá a sort, azt, hogy más prostii.am beírtam valami ilyesmit gresit_nu stiuvedeti Megpróbáltam felvenni sen = mnul kérdés után, és az I / Olyan volt, mintha

   Nem vagyok biztos benne, hogy ez megoldja a problémát, de valahogy nem ellenőrzi billentyűzet beállítva román nyelv ... Tudom, hogy csak megfordul néhány gomb ... változtatni angolra el kell mennie, hogy a központ és van egy nyelv opció változás az angol ... sok szerencsét!

  • danny - mondta

   változtatni billentyűzet tp a legvalószínűbb típusú német és nem angol, és hogy biztos, hogy mit meg vannak győződve arról, hogy a Z betű helyett y, és y helyett z ... sok sikert

 60. Giani - mondta

  és a választ a LIA, m / tisztázása .... semmi

  • Adrian - mondta

   Giani: És a válasz az LIA, m / törölte .... semmi

   Az utolsó előtti bemutató az "Install vezetők, a nyelvi csomagok román nyelvi és a Windows Update és a Vista 7" (megtalálja a címlapon, a honlapon, az alábbi oldalt a diavetítés kategóriában Kezdőlap Legújabb) is megmutatta, hogyan kell változtatni a nyelvet minden ott a nyelvi és a billentyűzet beállításokat. Nézd meg a bemutató!

  • Adrian - mondta

   Giani: És a válasz az LIA, m / törölte .... semmi

   Az XP működik rajta, menj a Vezérlőpult, Területi és nyelvi beállítások, majd a Nyelvek fülre, majd kattintson a Részletek ... Kattintson a Hozzáadás gombra, és válassza ki a kívánt nyelvet (lehetőleg angolul), majd az Alkalmaz és az OK gombra, és adja meg Basta.

 61. Salut!
  Azt szeretnénk, hogy egy CD-t, amely nem másolható később. Tudja valaki, hogy olyan szoftver, amely lucraul ezt? Előre is köszönöm

 62. carashu - mondta

  Szia Nekem van egy probléma, egy Toshiba Satellite laptop L30-106 nem olvassa a CD, mint az eredeti is, ha tesz egy normál cd azt mondja, hogy üres, és ez ad nekem a lehetőséget, hogy írjon, Modelu DVD MATSHITA DVD-RAM UJ-850S. Ha valaki tud nekem segíteni.

 63. Andrew - mondta

  hogyan kell telepíteni keretrendszer

  • Adrian admin - mondta

   Andrew: Hogyan telepítsük keretrendszer

   Mint minden programot. le a futtatható duplán kattintson rá, a következő, a következő és befejezni ...

 64. Danny - mondta

  Jó estét!
  Volna egy kérésem, ha tudsz segíteni.
  Próbáltam, hogy éget a DVD windous7 és ez bootolható, de meglepetés .. nem indíthatók.
  Én megemlíteni, hogy a Nero Burning, és nem az első. Néztem, és a bemutató, és ez pontosan mit csináltam, hogy legyen valami a windous?

  • Adrian admin - mondta

   Danny: Jó estét!
   Volna egy kérésem, ha tudsz segíteni.
   Próbáltam, hogy éget a DVD windous7 és ez bootolható, de meglepetés .. nem indíthatók.
   Én megemlíteni, hogy a Nero Burning, és nem az első. Néztem, és a bemutató, és ez pontosan mit csináltam, hogy legyen valami a windous?

   Igen, lehetséges, hogy az ISO-kép nem jó. Hogy kitaláljuk, ha ez bootolható vagy nem monteazo a Daemon Tools, és ha ez bekövetkezik autorulare telepítő akkor az azt jelenti, hogy ez nem egy bootolható még cercitudine ....

   • Danny - mondta

    Adrian admin:
    Igen, lehetséges, hogy az ISO-kép nem jó. Hogy kitaláljuk, ha ez bootolható vagy nem monteazo a Daemon Tools, és ha ez bekövetkezik autorulare telepítő akkor az azt jelenti, hogy ez nem egy bootolható még cercitudine ....

    Nos, nekem ez nem működik, vagy azért, mert azt mondja, démon nem található mappa 59 kell, és mi az .. de azt kell mondanom, hogy én facut'o kép PowerISO 4.7 lehetséges, hogy akár Ön ineregula mert tettem a kép PowerISO? és ha igen, mit ajánl?

    • Adrian admin - mondta

     Danny:
     Nos, nekem ez nem működik, vagy azért, mert azt mondja, démon nem található mappa 59 kell, és mi az .. de azt kell mondanom, hogy én facut'o kép PowerISO 4.7 lehetséges, hogy akár Ön ineregula mert tettem a kép PowerISO? és ha igen, mit ajánl?

     Ne égesse el a Power ISO hanem Nero vagy más szoftver CD-író. egy csomó útmutatók ezen az oldalon a szabad osturi égett CD. írni a keresőmezőbe a jobb: ImgBurn, CDBurnerXP, Nero 10, Nero 9, nyomd meg az Entert, és megtalálja oktató. Vagy éget a CD-t, amit mondtak a bemutató, amit írt, mi a fene, ez csak szabad szoftver, ez nehéz, hogy le net CDBurnerXP? Az ebben a bemutató, hogyan kell dolgozni vele, hogyan kell írni az ISO a Windows, igen játszani és nézni a fej-farok tutorial.

 65. Csabaxb - mondta

  Videotutorial Helló, jó expozíció. Van egy nagy kérdés, hogy Ön: ritkán használja ezt a programot a múltban, de amikor azt írta, hogy a processzor 100% P 4. 2,4Ghz .. Én eltávolítása sokkal azután, hogy telepíteni egy újabb változata a minta, hanem enni a CPU. Most már kétmagos, és újra telepítettem a tárgyalás (I csak Imagburn) és minden a 60 - 80% CPU használat. E 4 verzió. 38, vagy hogy a fenébe írtam sok újraírható cd és dvd. Ez normális fogyasztás ilyen magas? Imagburn max 8 - 9%. Megpróbáltam sok írás program, de ez csak a fogyasztás nagy. Alkoholt 120 nem használ olyan sok, ha az eredetit dvd. Küldje el a fiúk. Minden a legjobb.

 66. Irina - mondta

  Hello!

  Nekem van egy probléma .. megpróbáltam írni egy CD-t, és adott nekem egy hiba. Ha ragaszkodnak a CD-t a PC azt mutatja, hogy nem nicion fájlt is, hogy gyakorlatilag üres, és amikor kap CD író úgy néz ki, mintha a teljes, nem éget semmit .. de úgy néz ki, hogy hozzá kell adni minden olyan fájlt.

  Mi történik? Kérem, segítsen nekem. Köszönöm.

  • AdrianGudus - mondta

   Irina: Sziasztok van egy probléma .. megpróbáltam írni egy CD-t, és adott nekem egy hiba. Ha ragaszkodnak a CD-t a PC azt mutatja, hogy nem nicion fájlt is, hogy gyakorlatilag üres, és amikor kap CD író úgy néz ki, mintha a teljes, nem éget semmit .. de úgy néz ki, hogy hozzá kell adni minden olyan fájlt el.Ce történni? Kérem, segítsen nekem. Köszönöm.

   Talán azt jelentette, hogy írni / éget valamit, és akkor ... törölt használjon más CD-író, nem kerül egy vagyonba!

 67. Alexia - mondta

  Szia, tudok másolni egy CD-t a CD-író XP, és hogyan? nero bonyolultnak tűnik, ez egy adó mentionz köszönhetően

  • AdrianGudus - mondta

   Alexia: Szia, tudok másolni egy CD-t a CD-író XP, és hogyan? nero bonyolultnak tűnik, ez egy adó mentionz köszönhetően

   Igen, akkor részben DATA CD vagy DATA CD, ha azt a román. Ez nagyon egyszerű. Ha azt szeretné, hogy éget vegyes adatokat (word fájlokat, dokumentumokat vagy szöveg mp3, videók) a DATA CD vagy DATA CD.

 68. Nem tudom, hogy mi is történt, hogy valaki így: Én égett a dvd többet 4 gb, aztán leégett 200 mb és nyitott DVD mappa jelenik meg csak a múlt a többi 4 gb meg elfoglalt, de nem nyitott bárhol, aztán leégett 50 mb és úgy tűnik, csak az, és semmi más, és én nem formázni üres dvd?

  • AdrianGudus - mondta

   adi:
   Nem tudom, hogy mi is történt, hogy valaki így: Én égett a dvd többet 4 gb, aztán leégett 200 mb és nyitott DVD mappa jelenik meg csak a múlt a többi 4 gb meg elfoglalt, de nem nyitott bárhol, aztán leégett 50 mb és úgy tűnik, csak az, és semmi más, és én nem formázni üres dvd?

   Tévedsz, ha nem többmenetes DVD. Ha úgy dönt, hogy zárja be a CD-t vagy DVD-t és hagyjuk, hogy nyissa hozzáadni fájlokat később, ha nem tölti meg (attól függően, hogy az úgynevezett többmenetes), akkor két lehetőség közül választhat, amikor először belép. Emlékezni a fájlokat, hogy van már, és még több, vagy add megsemmisítése, ami már CD-n vagy DVD-n. Miért nem szoftver román? Nézd meg jobban más időben lehetőségeket, és az ablakokat, hogy merül fel.

 69. AdrianGudus - mondta

  Korrekció: "Két lehetőség van, amikor belép a második alkalommal ..."

 70. AdrianGudus - mondta

  Kell használni az első lehetőség (Folytatás lemez), hogy EZ a2 a képet, és nem a (figyelmen kívül hagyása az előző ülésen)
  A nyomtatási ablak felett jelenik meg, ha azt szeretné, hogy egy DataCD / DVD-és CD-vagy DVD-már adatok, de nem a teljes és zárt.
  Kattintson a szó, amit a levél piros)

 71. Tettem még egy DVD, hogy van néhány, és kérd meg, hogy adjunk, és adjunk hozzá és törölhet ...

 72. Már DVD író program CDBurnerXP és nem olvassa a CD-ROM laptop néz ki az, megégett, de amikor kinyitom a lap jelenik meg goala.DVD és eredeti CD-k és égett régen más programok citi.Care Ön szerint a probléma?

  • danny - mondta

   Használja nero vesiunea nagyobb és nyissa meg a dokumentumokat 99.99%-os égési, és ha azt szeretnénk, hogy egy bootolható CD-t a Nero Burning ROM .. sok sikert

 73. IQON - mondta

  AEO szar dolog! Keresek egy hazugság, és adsz nekem Nero CD-író, hogy a Reting nem ez az első alkalom, hogy keres valamit, és talál valami mást

 74. IQON - mondta

  AdrianGudus: Talán azt jelentette, hogy írni / éget valamit, és akkor ... törölt használjon más CD-író, nem kerül egy vagyonba!
  igen, igazad van, hogy nem kerül egy vagyonba csak a költségek körülbelül 20 mire kitört így és munkaidő speciális Bravo neked azt hiszem, nem adjuk meg az adatokat, hogy kapcsolatban maradjon meg, az orvosok folytassa a kábítószer függővé válnak

 75. Constantin Necula - mondta

  D-le.Cristian Cismaru figyelte nagy érdeklődéssel az oktató (a f.utile levelet, mert nem vagyunk szakértők db). Követtem a bemutató a CDBurnerXP, és nagyon izgatott voltam a lehetőségek sa.Am felület és még egy nagy Probléma: mi égett benne vagy hang-adat (MP3 vagy CDDA) nem játszható más eszközök mellett a laptop vagy pc.Am ugyanazokat az adatokat, és az azonos trakuri égett Nero 7 nincs semmilyen probléma semmilyen hang MP3.
  Én szívesebben használják CDBurnerXP, mert elfoglalják kisebb teret és forrásokat a Nero, de leginkább írási sebességet is 1x. Ha tudsz segíteni, számíthat egy üzenetet a
  Tisztelettel:
  Constantin Necula

 76. Marius - mondta

  köszönöm

 77. Gabryel - mondta

  ? Tudok segíteni valamiben
  Van egy cd zenével és helyet, és azt, hogy nagyobb lemezt még néhány dallam ???

 78. danculionela - mondta

  fog nyerni 7?

más referenciák

 1. [...] Ez a puha, szintén útmutatók és más író program: ImgBurn, CDBurner XP, stb Nero egy erős szoftver, és nem hagyhatjuk figyelmen kívül azt, sokan vannak, [...]

nézőpont

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.