Engedélyezze a Csökkentett mód Android, észlelni a hibákat és problémákat

Engedélyezze Safe Mode Androidon

Engedélyezze a Csökkentett mód Android, észlelni a hibákat és problémákat

A biztonságos mód az Androidon lehetővé teszi a rendszerindítást az operációs rendszer bizonyos problémáinak, hibáinak, lelassulásainak vagy fertőzéseinek felismerésére. A Windowshoz hasonlóan van Android biztonságos módunk is. Androidon a biztonságos mód szebb, mert ugyanaz a felbontás, az alapvető alkalmazások ott vannak ... tehát a biztonságos módot minden nap problémák nélkül használhatjuk, ha sebességre van szükség, és ha valamelyik alkalmazás a normál módon zavar minket. A Windowshoz képest, ahol a biztonságos módba illesztőprogramok nélkül lépünk be, az Android rendszerben csökkentett módban nincs aktív alkalmazás vagy widget, különben minden rendben van. Az alkalmazások telepítve maradnak, és felhasználhatók a biztonságos módból való kilépésre, csak biztonságos módban nem aktívak. Pontosan azért, mert egyetlen alkalmazás sem működik, az előtelepített alkalmazásokon kívül, láthatjuk, hogy a telefon működne, ha gyári alaphelyzetbe állítunk. Ezenkívül a biztonságos mód aktiválásával Androidon elkerülhetjük a gyári alaphelyzetbe állítást, és csak a telefont használhatjuk amíg meg nem találjuk azokat az alkalmazásokat, amelyek problémákat okoznak nekünk.

Engedélyezze a Csökkentett mód az Android.

A telefon bekapcsolt:
1. Tartsa lenyomva a bekapcsoló gombot
2. A tápellátás menüben érintse meg és tartsa lenyomva a képernyőn a „Kikapcsolás” opciót
3. Amikor megjelenik a Biztonságos mód párbeszédpanel, válassza az "OK" lehetőséget

Engedélyezze Safe Mode Androidon

(Kombinált kulcsok Safe Mode Android)
A képernyő kikapcsolása:
1. A telefon csukott, nyomja meg a tápfeszültség
2. Amikor a logó megjelenik a képernyőn, nyomja meg a „Hangerő le” gombot, és tartsa lenyomva
3. Tartsa nyomva a „Hangerő csökkentése” gombot, amíg belép a biztonságos módba

Hogyan jutunk ki a Csökkentett mód Android

Hogy elhagyja a biztonságos módot egyszerűen indítsa újra a telefont, és újraindul normál módban, ahol aktív lesz az összes alkalmazást és kütyü.
Figyelem!
A telefon képes mozgatni nehéz és egyéb okok miatt. Leggyakrabban azért, mert a teljes tároló. Az alábbiakban néhány oktató, hogy megoldja a problémát.
Bemutató Memory Map, a lemez tisztább Android smart
Tiszta Mester nekünk tiszta felesleges fájlokat az operációs rendszer Android
Speed ​​Android, teljes manuális optimalizálás

Video bemutató - A biztonságos mód engedélyezése az Androidon



Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (16)

  • nem minden modell működik együtt ezekkel a változatokkal. és van egy tel allview 5 esey android 5.1 operációs rendszerrel (tudom, hogy olcsó kínai, nem kell mondania, tudom, hogy mi a telefon stb.). Az ötlet az, hogy nem minden telefon működik, még akkor is, ha úgy működik, mint a cristi. és az ok, hogy nem tudom, talán tudja, hogyan kell mondani cristi-t. hogy megvizsgáltam az internetet, hogy csak az idiótakat derítsem ki

    • El kell menni. Próbáld ki, hogy ki a telefont.
      1. Nyomja meg, hogy a telefon teljesítmény
      2. Amikor megjelenik a logó, nyomja meg és tartsa lenyomva a "hangerőt"
      3. Továbbra is tartsa lenyomva, amíg a telefon Biztonsági üzemmódba lép.

  • Hello!
    A leírás megemlíti a gombot ..mennyiség fel .... és az oktatóanyagban ... a hangerőt lefelé !!!! Végül is ... melyik lehetőség helyes? :)

      • ha a hangerő csökkentő gomb elromlott, mit tehetek a csökkentett mód leállításához? Próbáltam én is visszaállítani a telefont de nem ment? tudsz segíteni nekem?

  • Cristi Van egy pb, amely az UEFI frissítéssel kapcsolatos, nevezetesen. Adok a frissítéshez, mindent megtesz, maradványokat ad, majd megadom, hogy ellenőrizze, és újra ugyanaz a frissítés jelenik meg, ugyanazt adtam 5-szer és 6-szor. elkészíthet egy cv oktatóanyagot, hogyan oldhatjuk meg az uefi frissítéssel kapcsolatos problémát, amikor egyáltalán nem akarja telepíteni azt a frissítést. pl. a 160-as verzió és ugyanaz a frissítés jelenik meg újra.

  • borravaló egy tutorial arról záródó ablakok is használható ingyenes 10 vagy cumparam.ar arra kényszerít bennünket, hogy érdekes lesz!

    • A Windows 10 nem volt, és nem szabad. A frissítés a Windows 7, 8, 8.1 licencelt aktivált Windows 10 volt ingyenes 1 év. Az ingyenes frissítés a Windows 10 véget ért.

      • Adrian Gudus csal! A Windows volt és mindig INGYENES. Tegnap telepítettem a Microsoft részéről a Windows 10 Pro programot, és aktiváltam az ... Toolkit xx segítségével
        Következtetés: Linux él.
        Több éve, a Linux

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.