Speed ​​Android, teljes manuális optimalizálás

A sebesség egy Android telefon sok mindentől függ. Ma fogunk beszélni a legtöbb akció szükséges egy kellemes élmény a Android telefon.
Mi egy gyors telefonhívás?
Egy gyors telefon nem jelenti a telefon felső processzor. Egy olcsó telefon lehet gyorsan és fordítva.
A dolgok, amelyek befolyásolják a sebességet.
1. Minőségi belső memória (sebesség nem a mennyiség)
2. RAM (sebesség és térfogat), nem minden RAM ugyanaz.
3. Betöltése Dalvik vagy ART internetes alkalmazások (ART = Android Runtime)
4. Munka sebesség és az alkalmazott technológia a processzort.
5. Sebesség és stabilitás vezeték nélküli kapcsolat
6. stabilitás alkalmazások
7. Ingyenes alkalmazások (egy rémálom processzor, memória és hálózati)
8. A futó háttérfolyamatok száma
9. hőmérséklet telefon
10. Az akkumulátor töltöttségi szintje (telefon mozog rosszabb, ha az elemeket).
Készítettünk Önnek néhány lépést, hogy növelje a sebességet a munka az Android telefonok. Van egy felső 10 vagy 20, 16 pont azt tapasztaltam, hogy meg kell támadni.
Top 16 beállítások, trükkök és tippek a gyorsabb Android:
1. Ne használjon víruskereső szoftvert, és megóvni az akkumulátor (néhány szemetet)
2. Anélkül, hogy túl sok ikon a kezdőképernyőn.
3. Ne töltsön le / alkalmazások telepítéséhez sokat, csak megfelelő.
4. Tartsa tisztán a kijelzőt (törölje le egy ronggyal).
5. Időnként törölje a böngésző előzményeit.
6. Rendszeresen ürítse ki a gyorsítótárat a "tárolás" vagy a "tárolás" menüből.
7. Limit háttérben futó alkalmazás (fejlesztő opciókat).
8. Limit animációk (a legkirályabb dolog).
9. Quit lehető alkalmazások sávszélességigénye.
10. Győződjön meg róla, hogy jó a vezeték nélküli jel, és a megfelelő sávszélesség.
11. Megáll az NFC, amikor nincs használatban.
12. Kapcsolja ki a Bluetooth, ha nem használja.
13. Kapcsolja ki a Wi-Fi, ha távol van otthonától.
14. Változás a Wi-Fi beállításokat.
15. Ingyenes élő háttérkép (akinek szüksége van, hogy?).
16. Ecoomiseste utasítás fényerejét az akkumulátor.
Az összes fenti pontra vonatkozóan, amelyet az oktatóanyagban fejlesztettünk ki, és figyelmeztetni kérek téged. Az oktatóanyagban a "Igen, miért?" Kérdésre is megtalálja a választ.
Miért 16?
Nem tudom, ezért jöttem. Az első alkalommal, amikor megtalálta őket, és aztán megszámoltam őket.
Tudom, hogy szeretem a kerek számokat. Lehet, hogy kitaláljon egy kis darab, hogy 4 20 legjobb tippek és trükkök Android.
Figyelem!
Ha ez zavar előre telepített alkalmazások, akkor nem tud megszabadulni tőlük, és nem akarom, hogy a root írjon nekem a hozzászólások szakaszt, és én segítek egy tutorial.

Letöltések (Nincs letölthető)Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. flo13 - mondta

  Cristi minden tiszteletem, nagyon klassz

  • flo13 - mondta

   pfffff gomb visszatér után több mint a legtöbb más országban alkalmazása nélkül beállításokat, gyökér-ari, a szoba és más helyszíneken, hogy.

  • Andrew - mondta

   Aktiváltam az art opciót, és most az archos 90b táblagépem már nem megy át a bootloaderen ... szerinted melyik a probléma ... Próbáltam helyreállni, de nem tudok ... kérem, segítségre van szükségem.

 2. Robert - mondta

  S3 mozgott jobb a változtatások után, amit tett?

  • Azt hiszem, hogy a fenti "flo13" jó munkát végzett.

  • flo13 - mondta

   A 100% -os megerősítés nagyon jól mozog ahhoz képest, hogy milyen volt a megfelelő beállítások nélkül. még ha régebbi vagy gyengébb hardveres modellről is van szó, ahogy Cristi helyesen mondja az oktatóanyagban.

 3. Nelu Gherghisan - mondta

  Köszönöm a tutorial. Már eleget. Örülnék, ha találok a véleményét. Az a tény, hogy a használat greenify és tasker (leállításával és újraindításával lezáró Internet megjelenítéséhez) Help me kíméli az akkumulátort? Köszönöm.

  • Hogy őszinte legyek, ezek az alkalmazások nem segítenek semmit. Android JB sütés kiváló memória és az akkumulátor menedzsment (impulzusra a Lollipop).
   Persze, ezek az alkalmazások már a fejlesztők állkapocs, de a józan ész azt mondja, hogy nem tudod az operációs rendszer. Amikor egy megállítani azokat az alkalmazásokat, az operációs rendszer és helyezd el őket ebben a játék kezdődik, akkor többet fogyasztanak az akkumulátor.
   A jövőben a leírás megmutatja, hogyan lehet megszabadulni a több alkalmazás és szolgáltatás gyökér nélkül, és anélkül, hogy más alkalmazások egy ujjal.

 4. marian - mondta

  Uram, őrült Android, iPhone vásárolt világ, stb csinos kérjük a android véget nem érő (nem szeretem) Köszönjük!

 5. Andy - mondta

  @Cristi, abban a "Top 16" -ben említetted, hogy ne használj akkumulátorkímélő alkalmazásokat. Akiknek vannak olyan okostelefonjaik, amelyek nem rendelkeznek akkumulátor százalékos kijelzővel (közöttük találom magam), mit tehetek ez ellen? Választ várok tőled. Nagyon jó bemutató.

  • Nincs akkumulátor százalékom, és eddig túléltem. Észrevettem, hogy ez a százalék néha pánikba sodor. Aoleu, 3% -ot esett, mi a fene, csak nem csináltam semmit ...
   Én ezt az opciót a menüben, és nem aktiválta azt.

 6. Nelu Gherghisan - mondta

  Mivel a CyanogenMod Kérem, mondja meg, ha a hatást a bűnök témák és ikonok jelentős hatása az akkumulátor? Köszönöm.

 7. Nelu Gherghisan - mondta

  Az ikoncsomagokra utaltam, de a billentyűzet ismeri az övét.

 8. florin - mondta

  Szuper nagy bemutató és nagyon hasznos. Nagyon kellett valami ilyesmi. Van egy gyengébb telefonom, és a változtatások és beállítások elvégzése után már nem ismerem fel a telefonomat (LgL90D405) igazán gyári visszaállításra gondoltam, de ez már nem így van. KÉRJÜK, végezze el az oktatóanyagot az előre telepített alkalmazások deaktiválásával az Androidban, amelyek nem hasznosak. Ms sokat oktató.

  • Adrian Gudus - mondta

   Már létezik. A jobb felső sarokban található keresőmezővel találja meg. Írja oda „Hogyan lehet eltávolítani a rendszeralkalmazásokat az Android memóriájának felszabadításához”? Nyomja meg az Enter billentyűt, és megtalálja az oktatóanyagot!

 9. Tudor - mondta

  Nagyon jó tanácsot.

 10. dragos - mondta

  Köszönöm srácok, minden általuk végzett munka számunkra. Bemutató és jó f oktatóanyagok, annál is inkább, mert könnyen érthető és akik nem érinti az IT szférában. Te tényleg alaposan és részletesen.
  Sok köszönet!

 11. Dorel - mondta

  Igen, szeretnék megszabadulni előre telepített alkalmazások gyökér nélkül. Kérjük sokat, ha tudsz segíteni egy tutorial ebben.

  Előre is köszönöm!

  • Adrian Gudus - mondta

   Van már. Megtalálni a keresőmező használatával jobb felső sarokban. Te ott "Hogyan lehet eltávolítani rendszer alkalmazások, memóriát szabadítva fel az Android" nyomja meg az Enter billentyűt, és megtalálja a tutorial!
   Ebben az útmutató két módszer. Az egyik azoknak a gyökér és a másik azoknak, gyökér nélkül

   • Nelu Gherghisan - mondta

    Kedves Adrian. Van egy nexus a gyökere 5. Telepítettem NoBloat Free. Pontosan azt tettem, hogy a bemutató. Miután Backup és törölni, amint van app fiók vissza, és beindítja NoBloat Free eltávolításra alkalmazás ismét megjelenik a listában. Remélem, hogy a megoldás. Azt akarom, hogy használja az alkalmazást a jövőben. Köszönöm.

 12. Adrian - mondta

  Cristi, kérjük, egy leírást, hogyan lehet megszabadulni a hirdetések android, a telepített alkalmazások és a google.Am próbált különböző beállításokat: Adblock a special.Acum Van egy Lenovo A536 velünk gyökereznek, mert én vagyok reusit..Inainte Huawei kellett G510, amit rootat.Rootat blokkolja őket adway, licky folt, stb
  Vagy, telepítése után egy szobát, lebukott el mindent, hogy a Google (hézagok, Google Play, Google-szolgáltatások)
  Megvettem és alkalmazások, de még reklámoznak multe.M van exasperat..Ma súlyosbította az amúgy is sok reclame.Da, értem, egyszer jelenik meg, de aztán hagyj pace.In használata helyett egy app akarsz, ülj és hüvelyk leszokni, és reklámok egészen a közelmúltig nem használhatja aplicati.Cat átadni egy egyszerű telefon, akkor obisnuit.Oare miért nem fizet nekünk segítségével a telefon és az idegeim hirdetéseik? 90% reklámok használhatatlanok. Azt is kérte néhány ori.Nu van valami raspus.Fa a érzéketlenséget, hogy minden felhasználó elkeserítette a gyártókat reclame.Multumesc.

  • Costelina - mondta

   szalma biztos, hogy egy egyszerű telefon jelet Aiva, 3-4, hogy az akkumulátor vagy több napig, hogy támogassa a micro SD az esetre, ha nincs belső tárhelyet a zene és ez mp3

   • Costelina - mondta

    Emlékszem az elején, volt néhány Nokia telefonok srácok megváltozott másfél héttel a részesedés bármely hordozható elem, hogy nem most néhány óra elteltével keres socket, hogy megy smartu

 13. Costelus - mondta

  Gratulálunk! Szintén által kitűzött hosszú magyarázatokat. Van néhány kiváló oktató, laikus szemmel részletes és nagyon hatásos. Úgy tűnik, hogy Ön szenvedélyes munkáját.

 14. Liviu florin - mondta

  .. megtettem a beállításokat, és jobban mozog ... de hogyan lehet eltávolítani a Beállításokból a "Fejlesztői beállítások" által létrehozott részt .. ??

  • Ha alaposan megnézed, észreveszed, hogy a "fejlesztői opciókat" nagyon könnyen eltűntettem. Nem ellenőriztem a fejlesztői lehetőségeket. Ne feledje azonban, hogy egyes onnan végzett beállítások nem fognak működni.

 15. Sasha - mondta

  Helló,
  Kérjük, amikor lehetősége van rá, készítsen oktatóprogramot más beállításokkal, amelyeket érdekesnek talál az okostelefonok / táblagépek "Fejlesztői beállítások" menüjében.
  Köszönjük, hogy a kemény munka megvalósítása mindezek tutorials!

  • A "Fejlesztői opciók" vagy "Fejlesztői opciók" menü angolul lehet, sőt, telefononként eltérhet.
   Mégis fog jönni, és megpróbálom elmagyarázni a beállításokat. Természetesen egy tutorial.

 16. Sal. Nagyra értékelem a munkát, amelyet te, de van egy kérés, egy tutorial, hogyan kell visszatérni az eredeti szoftver verzió nélkül frissítést tett után nem sokkal megszerzése, pt. most az új verzió a szoftver nem működik egyáltalán számos szűk közben is comvorbirilor telefont. Beszélve, hogy ez egy android Vodafone. Köszönöm, és sok szerencsét minden, amit csinál.

  • Adrian Gudus - mondta

   Javaslom a gyári beállítások visszaállítását a Beállítások> Biztonsági mentés és visszaállítás> Gyári beállítások visszaállítása menüpontban. Készítsen biztonsági másolatot a képekről, zenékről, dokumentumokról és más fontos fájlokról, mivel elvesznek. Amióta a világ és a földön van az Android, bajban van egy frissítés után. A Linuxhoz hasonlóan ajánlott az új verzió friss telepítése az előzőre történő frissítés helyett.

 17. RUSU FLORIN - mondta

  KIVÁLÓ, KÖSZÖNJÜK Facebookon közzétette útmutatók, hogy érdekel.

  Köszönet újra, tisztelettel, FLORIN

 18. Liviu - mondta

  Helló Cristi! Hogyan megszabadulni előre telepített alkalmazások anélkül, hogy gyökeret. Köszönöm a segítségedet.

 19. Mihai - mondta

  Lehet, hogy vásárlás smartphonuri irányár aránya nagyon jó minőségű. Kíváncsi lennék, és egy tutorial Android obtimizare root. Köszönöm.

  • A legjobb telefon olcsó és hatékony Oneplus One.
   Vannak más kínai márkák, hogy jó munkát, de nem tette kezét a tűz vállát, mert még nem tesztelték.
   Próbálja ki a Geekbuying a raktár és Spanyolországban (anélkül vám).

 20. Ovidiu - mondta

  Sajnos android 4.2.1 nem drop're beszél (tárolás / cache, opciók almenüben fejlesztő csak USB hibakeresés, stb) bemutató csak újabb verzióinak Android?

  • Lehetséges, hogy egyes gyártók járni menük vagy akár az Android verzió túl régi.
   Sajnos, mi nem nyújtott hasonló változata Android, hogy vezesse.

   • Ovidiu - mondta

    Köszönöm a választ és a bemutatót. Van még egy kérdésem - a telefonom az Allview Vview V1-es. A hivatalos Android 4.2.1 a legújabb frissítés. Gondolod, hogy lehet egy újabb verziót telepíteni, és mit tegyek ez ellen? Még egyszer köszönöm

 21. Bogdan - mondta

  Helló Cristi. Ezek egyike a hűséges helyén, mivel most ~ ~ 6 év 7 ha megnézzük, hogy megtanulják a Windows XP telepítés
  Mint oktató javaslat: Nagyon szeretnék megvédeni a laptop és a wi-fi hálózatot, mert van üzleti kapcsolatban a bank és talán még valami aktuális szegmens segítene biztonsági, vírusvédelmi, hogy nem mi egykor volt, így mint mondta. Kíváncsi vagyok, hogy próbálja meg egy másik firmware én Roter (TL-WR740N), valószínűleg hasonló a védelmet, hogy az ASUS
  Tisztelem többet, azt akarom mondani, hogy miattad mindent tudok tanácsolni tudok, hogy az IKT. A legegyszerűbb konfigurációs szoftvert a PC egységek, válasszon egy laptop, smpartphone, stb
  Remélem, szerencsét és jó egészséget.

 22. BODÓ - mondta

  Gratulálok. Nagyon érdekes és hasznos útmutatót és weboldalt. Megszakítása egy kérdéssel. Milyen Android verzió tudtam frissíteni a Samsung hivatalos s3? Olvastam, hogy lehet frissíteni a 4.4 kitkat csak változat 2gbram Amerikában. Azonban újabb telefonok, amelyek teljesítése gyengébb termelés s3, amely újabb verziója Android. Előre is köszönöm

 23. Andrei Ciobanu - mondta

  Szia Cristi, rendeltem egy oneplus-ot, de bent volt egy nano simu, és tűvel próbáltam eltávolítani, és eltörtem a sim nyílást. tudod hol és hogyan javíthatnád meg?

  • Sajnos ez a kár nem vonatkozik a garancia.
   Azt hiszem, ennyi volt a saját sim kártyát.
   Próbálja ki a szolgáltatást profil oldalakat, akkor meg fogja oldani a problémát egyedül.

   • Ciobanu - mondta

    Igen, így van, én megtettem egy szimuláció, amit kivettem a hátlapot de sajnos sim slot alatt egy más dolog, tud ajánlani valamilyen szolgáltatást profil oldalakat?

 24. daniel keresztség - mondta

  Azt hiszem, mindenki zavar előre telepített alkalmazások, legalábbis nekem, amikor meglátnak ki a készüléket dinnye a sok haszontalan szar, jól jönne egy módszert, hogy megszabaduljon tőlük véglegesen gyökér nélkül.

 25. Bogdan - mondta

  Köszönjük! Nagyon hasznos tutorialele.Tine akkor az összes olyan jó munkát.

 26. romeo - mondta

  Cristi módszer telepítő CM önt prezentato egy bemutató az idősebb és tudom rakni Asus Padfone Infinity CyanogenMod egy jegy 2 ... bricuesc neki.?

 27. tzutzu - mondta

  Nagyon hasznos! Köszönöm

 28. Darian - mondta

  ha valaki azt akarja, hogy megszabaduljon a rendszer alkalmazásai: Beállítások-Alkalmazások-All-Select pályázati rendszer, hogy nem kell, és hogy tiltsa le, stop force

 29. adrian - mondta

  Nagyon hasznos. Jól sikerült

 30. László Nogy - mondta

  A limit beállítás, ha a kiválasztási folyamat 2 háttér folyamatok, ne tartsa ezt a beállítást, akkor a beállítást hagyja, és amikor újra a beállítás a határ standard.De mi?

 31. Andrei - mondta

  I lg h324, és tettem gb sd memória 16 SD telefon memóriájában, így elveszti tisztább?

 32. Andrei - mondta

  teljesítmény

 33. Mihai - mondta

  Van egy LG Optimus l5 évek imádkozni menni valamelyest elfogadható, megpróbáltam antivírus, témafelelősöknek de semmi. Mivel Próbáltam a trükköket 16, menj szuper telefon. Nagyon köszönöm ezeket a tippeket. ajánl

 34. Egyetlen - mondta

  Én a android lam biztonsági 360 tesztelt és blokkolt néhány alkalmazást és mondhatom, hogy engem bízott 3 / 4 nap

 35. Isabela - mondta

  Megvan a telefonon 50c Platinum Archos, és amikor kinyitom, és kinyit az megjelenik, majd azt mondja, hogy nézd meg a Google-fiók. Azt csatlakozzon Wi-Fi.Mi írtam e-mailt minden van, de nem működik, küldök én capat.Nu nincs ikon jelenik meg a telefon, nem tudom, hogyan kell csinálni.

 36. Cosmin M. - mondta

  Már elérte azt a pontot 6 és megyek sokkal jobb telefon. Köszönöm.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.