WiFi Direct, gyorsan át fájlokat Android telefonok

WiFi Direct, a fájlok gyors átvitelét között Android telefonok

Van okostelefonok, van internet, van Bluetooth, de nem lehet fájlokat két telefon között, nagy sebességgel. A Bluetooth, a sebesség túl alacsony. Az interneten keresztül, mi korlátozza a sávszélesség szolgáltatók. A megoldás az lenne, hogy közvetlenül csatlakozzon telefonok. Szerencsére van WiFi Direct lépett Super Beam nem dobja fájlokat egyik telefonról a másikra sebességű Wi-Fi.
Wi-Fi Direct olyan protokoll, amely lehetővé teszi a készülék csatlakoztatható közvetlenül érintkezhetnek egymással, anélkül, hogy egy router.

WiFi Direct, gyorsan át fájlokat Android telefonok

Hogyan át fájlokat közvetlenül az egyik telefonról a másikra android?
1. Csatlakoztassa a telefont a Wi-Fi Direct (mint a bemutató).
2. Telepítse a mobil app Super Beam Play Store.
3. Nyissa meg az alkalmazást, és lépjen a "fájlok és mappák" oldalra.
4. Keresse meg a kívánt fájlt küldeni / válassza ki és nyomja meg a kék gombra.
5. Kérdezze telefonok Vissza vissza, és erősítse meg a küldő vagy szkennelni a képernyőt a videón.

Mi az átvitel sebessége?
Az átviteli sebesség függ a sebesség elérheti a vezeték nélküli hálózati kártya. A legtöbb modern telefonok szabványos hálózati 802.11, 433 lehet Mbps sebességű (55 MB / s) vagy nagyobb, hogy ha mindkét telefonok AC.
Az én esetemben csak 40 sebességű 42Mbps, mert a telefon részesült volt Nexus4, hogy mivel az idősebb Nincsenek nagyon gyors hálózati kártya.
Ha szeretnél egy bemutató, mint a Super Beam közötti Android és a Windows, kérjük, írjon nekem a megjegyzések rovatban.


Video bemutató - WI-FI Közvetlen, gyors fájlátvitel az Android telefonok között

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (37)

  • üdvözlet

    Kérem, készítsen egy video-ismertetőt a NAS-sel (hálózati csatlakoztatott tároló)?

    Konfigurációval, filmek / sorozatok futtatásával az intelligens TV-n és torrent letöltésével, ha az eszköz támogatja ezt.

    köszönöm

  • nagyon jó, nagyon hasznos bemutató! kérjük, mutassa meg nekünk az ablakok és az Android csatlakoztatási kérelmét köszönöm

    • Mi a fenét láttál ez jó tutorial? Nem láttam semmi jót.
      Nem tudom, mi folyik videotutorial.ro de az utóbbi időben szinte 90% oktató csak súlyosbított nélkül nem tűnik fontosnak az Ön számára?

        • Igen, pontosan! Teljesen kínos ...... Úgy értem, nem olyan, mintha túl kevesen tudnának a WiFi Direct-ről és annak működéséről ..... és egyébként is ismert, hogy a világ csak a bluethootot továbbítja ..... de miért lenne ilyen? fejlett? Vigyük át újra infravörös kapcsolaton keresztül ... :)

  • A bluetooth bemutató szar egyszerűbb és gyorsabb, nincs szüksége további programokra, nem kell teljes egészében kikapcsolnia a vezeték nélküli rendszert. Ez nem éri meg a „közvetlen wifi” funkciót, azaz nem közvetlenül bonyolultá teszi, és nem tudom arra kényszeríteni a barátait, hogy töltsék le a szuper bim ala, tehát még mindig bluetoothon vagyok.

    • Daniel, ha nem zavar, hogy elmagyarázza neked, hogyan kell megkönnyíteni, akkor nem Cristi hibája. és közvetlenül a wfi-n keresztül történő átvitelhez nem kell wfi-kapcsolat. 24 mb / s sebességgel átadtam a wfi-n keresztül egy 6 mb fájlt 3 másodperc alatt. blutooth-on keresztül 2-3 percig tart az átvitel. Most már lehet SI A nagyobb sebesség a wfi-n keresztül közvetlenül attól függ, hogy mekkora ez a wfi fórumon.

  • Nagyon jó ez a módszer vihetők át, kis fájlok Bluetooth-on keresztül még egyszerűbb.
    E nélkül a témában, please've talált megoldást arra a problémára, a legtöbb telefon Android 5.1 testreszabásával csengőhangok minden kapcsolatot? Köszönöm.

  • A Windows Phone felhasználók kötelesek oktató acesta.Dar nem csak azért, mert ott kevesebb a felhasználók wp nem kap túl készítésében résztvevő oktató szentelt a Windows Phone.

  • Mik azok a morcos! Ezen a honlapon megtalálható oktatóanyagok a legegyszerűbbtől a legfejlettebb. Most mindenki függ szintű informatikai, hogy szüksége van! Bár én tartom magam a fejlett IT, több vess egy pillantást ide a frissítéseket. Hagyja, hogy a férfi tegye közzé, amit akar, ez az ő helyén, és a végén a nyafogás.

  • milyen nagy fájlokat továbbítanak az egyik telefonról a másikra? kivéve 2, 5 képet, 1, 2 dalt .....
    Nem kellett semmi olyan nagy fájlt átadnom, és nem voltam „nagy” fájljaim.
    ha többet továbbítok az asztali vagy a laptopomról, anysend-t használok a telefonomban. képek, pdf, dal ...
    az oktatóanyagban bemutatott módszer véleményem szerint a legmegfelelőbb offline átvitelhez (internet, router nélkül ...), ha nem találhatók Bluetooth-on keresztül, mivel még mindig vannak ilyen esetek.

    • igazad vagy, ha át szeretne tölteni néhány képet és zenét, és egy kis videónak nem kell "wifi direct" közvetlen

      Krisztus, meg kell Transer így nagy mennyiségű adat WiFi közvetlenül 2gb adatok (képek, zenék, videók és dokumentumok) telefonok között, érted?

      • Tájékoztatásul közöljük, hogy ma a legtöbb már a telefonok, hogy a hajtások Full HD, valaha is azon, hogyan lehet ellenőrizni egyszer film foglalkozik 5 percnyi Full HD? Természetesen nem, ha van egy film maximális tisztaság és S5, 5 perc kb 1Gb. Már foglalkozó 5-10 és képek Mb ma, ha kell küldeni 20 mi? Legyen 3 óra?

  • Az oktatóanyagok, amit csinál nagyon bune.Cei kevesebb képzési területen már sok unokaöcsém ma invatat.Pentru 3DNA-Desktop.pentru mint egy bemutató, ahol lehet letölteni a Windows 8.1.De letöltötte az ingyenes vitusi.Pentru Android A Windows 8.1.Multumes várható.

    • Moshu!
      Én elrabolta az én templomba, és megkérte, Gogu pi (Google), és ez az, amit ő választ 0,31 másodperc:
      "Http://3dna-desktop.en.softonic.com/"
      Kattintson a "Letöltés" gombra, és íme, tiszta és vírusmentes
      * Remélem te nem PSD-ist!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.