Telepítse a Polkast alkalmazást a Zyxel nsa320 NAS-ra, a személyes felhő - oktatóvideóra

Szia barátok, ez a videó bemutató megmutatja, hogyan kell telepíteni a NAS szervert Polkast (hálózati atached tárolás), akkor hozzáférhet képek, zenék, videók és dokumentumok az orr, mi ezt, kattintson a Polkast NAS alkalmazás Polkast az Android (és iOS).
A legtöbb ember ma már okostelefonok és a tabletta képes szinte bármit amire szükségünk van, sajnos a tároló hely áll rendelkezésre ezek az eszközök korlátozott, így a médiafájlok lesz a probléma. A probléma megoldására tudjuk használni az online szolgáltatás, sajnos az ingyenes verzió biztosítja számunkra nagyon kevés helyet, és a terjeszkedés sokba.
A legjobb megoldás az, hogy tárolja a fájlokat a NAS (hálózati tároló atached) mutattuk be részletesen egy ilyen eszközt a Zyxel. Az első bemutató, hogy bemutassa hardver és a második az egyes szoftverek:
Zyxel NSA előadás 320 tárolására szolgáló egység hálózati és azon túl
Komplett bemutató beállításáról és egy NAS Zyxel NSA320
A NAS, mint egy PC, kevesebb energiát fogyasztanak, és nem annyira a zaj, még az ára a NAS sokkal kisebb, mint az ár egy PC.
Eléréséhez fájlokat a NAS is több módszerrel, a legkényelmesebb a Polkast módszer. Polkast egy olyan alkalmazás, amely telepíti a PC vagy NAS, és elérni azt, hogy kell használni a kliens alkalmazás, így az elérhető Android és iOS.
Ha a NAS nem a probléma, van egy tutorial PC Polkast, hátrány nagyobb energiafogyasztás a PC-n. Totuusi Polkast Ha szeretné telepíteni a számítógépre, ajánlom a következő bemutató:
Polkast személyes felhő elérni a fájlokat a számítógépről az Android és iOS
Mindenki arról beszél, Cloud, és vajon mi ez a válasz egyszerű: a felhő hosszú ideig anélkül, hogy észrevennénk, néhány példa (Gmail, Dropbox, Google Docs, a Facebook, SkyDrive). Most lehetősége van arra, hogy a saját felhő elérheti bárhonnan, és bármikor gond nélkül, hogy a havi költség, biztonsági dosszié, a személyes adatok biztonságát, szolgáltatás rendelkezésre állása, stb.
Polkast van a felhő!

Ha nem rendelkezik a NAS veszel egyet, akkor kap az előnyöket az ilyen eszköz nagyon is, mint az ár, amit meg kell fizetni először. Kezdjük a mentés, amit tehetünk, állandó, így az adatokat a számítógép biztonságos lesz minden alkalommal. Ha a merevlemez PC lebontja az adatok elvesznek, és a hasznosítás nagyon drága.
Energiafogyasztása nagyon alacsony esetén NAS, használ, mint egy energiatakarékos izzó, így folyamatosan állandó jelleggel nem aggódik a költségek. Amikor a dokumentumok és média tartalmak, elérheti a fájlokat egy másik helyre az orrát gyerekjáték.

Árak NAS (hálózati tároló)

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 900 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru


 


Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Köszönöm ezt tulorial. Azt akarom tudni streaming video kamerák és NAS. De meg tudja magyarázni a többi Alpicat a NAS, akár rövid szavakat.

 2. hajsütés - mondta

  Meg tudod csinálni, hogy a bemutató a webhosting
  érdekel az orr

 3. Alison V. - mondta

  Hűha! Ez a téma élcsapat, és aki, természetesen, a látnok.
  Amikor hazatér, majd újra, hogy ebben a témában. Részletesen.
  A félelmem, a tudatlanság, természetesen protectia.Atat a vezetéket, és a levegőben, különösen.
  Túl könnyű mentem pricina.Le újra oktatóanyagok, ez
  Talán indokolatlanul, először utáltam a felhőt. Most, hogy személyes, megcsavarodtam, imádom.
  Nehéz nem észrevenni a ráfordított doi.Si minden nehéz találni valakit kérni, így a tálca,
  szeder, információ, néha létfontosságú, mokka oca mokka. De lehetetlen megértenem a Gica Contrát
  méreg mindent maguk körül, vagy őket, remélem, nyugodjék békében!

 4. Hompu - mondta

  arról az internetes fogadó az orrát, ha lehetséges

 5. Voicu Vleriu - mondta

  Helló Scuzatima hogy a poszt itt, de nem tudom, hol tudnám elküldeni a probléma, hogy van, és nem kérdeztem meg, akik kétségbeesetten, és nem tudom, mit lehet próbálni kérem ajutatima. Én a saját android tablet 4.0 a vásárlási számla, és tegye a modell a képernyőn a fiam tanult a vizsga támogatnia kell capacitates csak állni őket egész nap. És mivel próbáltam túl sokszor már van szükségem bevezetés Sinim Gmail jelszó jellemző, hogy ugyanazzal a jelszóval beléptem, és most írom ezt Gmail-fiók. ajutatima kérem??

 6. Talárját - mondta

  Helló Videotutorial és elkezdtem bocsánatot kérni, hogy a kérdés nem a ez a bemutató, de szeretném tudni, hogy mit lehet csinálni egy USB stick, hogy nem tudja formázni, mondván, hogy: A lemez írásvédelem. Kérem, segítsen nekem

 7. Mihai - mondta

  Ezzel, hogy bemutató, ahol használni wordpress, amikor eszébe jutott! 1

 8. Cristi bemutató a NAS egy régi PC vágyik

 9. marian Ionescu - mondta

  Érdekes lenne a wordpress bemutató és nus tudni, ha lehet, de érdekes lenne, ha tudnánk (valószínűleg nem), hogy a linux szervert (amelyen lehet futtatni különböző dolog)

 10. Mihai - mondta

  Cristi, azt hitted, hogy mozog a webhely egy NAS?

 11. Mihai:
  Cristi, azt hitted, hogy mozog a webhely egy NAS?

  Szó sem lehet róla, a videotutorial.ro igényel sok erőforrást, orra nem szükséges energiát.
  Az orrát, hogy egy bemutató oldal, portfolió, anélkül, hogy túl sok látogatót.

 12. Cristi, akkor megmutatja nekünk egy bemutató, hogyan tesz egy kis hely az orrát, és hogyan lehet elérni a látogatók?

 13. Sebi:
  Cristi, akkor megmutatja nekünk egy bemutató, hogyan tesz egy kis hely az orrát, és hogyan lehet elérni a látogatók?

  Igen!

 14. Matthew - mondta

  Cristi-admin: Igen!

  Oauuu! is. Engedd, hogy Isten megadja egészség az egész családnak. Várjuk, hogy csinál egy tutorial NAS szemét PC-n. Köszönöm. mindent, amit eddig csináltunk.

 15. Octavian - mondta

  Feliratkozás!
  Sokan egy régi PC dobott egy sarokban.
  Cristi, kérlek! Taníts meg minket!

 16. feküdt - mondta

  Helló,
  Feliratkozás rugamintele Küldje videotutorial: hogyan tesz egy kis site az orrát, és hogyan lehet elérni a látogatók?
  Üdv: Lain.

  • Costel - mondta

   Kösz a tutorial. Azt akarom tudni streaming video kamerák és NAS. Van egy Asus RT-N56U router, hogy szeretnék csatlakozni a vezeték nélküli IP kamera és elfog a NAS. Azt is kérni, hogy nyújtson be az összes alkalmazást, hogy lehet telepíteni a NAS. Ez lenne az érdeke, és a kiküldetés a weboldal bemutatása NAS. Köszönjük, hogy a munka, amit csinál.
   Üdvözlettel, Costel

 17. Catalin - mondta

  Hello, és gratulálok oktatóanyagok Cristi! Mit jelent az, hogy hála neked sikerült vásárolni magamnak minden NAS zyxel320 természetesen a 2 3 tb Seagate fiecare.Am csinált néhány adatok:-mármint a hdd 2 A 3tb minden oldalon látja az orrom, így 5.34 tb eltűnt a 660 gb Persze ez várható volt, nem látni mindent, de vártam kevesebbet.
  Én frissíteni a legújabb firmware-t az orr az úton úgy tűnt, nem tudom, hogy ezt akarom mondani, hogy volt telepítve gond nélkül amellett, hogy nem töröltem a beállításokat semmit hdd bár tócsa az angol, hogy sikerült lefordítani néhány megértette törli mindent, beleértve az alapvető beállításokat
  -Polkastu találok érdekes és szép, de egy kicsit lassú a lejátszás felületen, míg ES File Explorer for Android adj őszinte vissza, hogyan használjuk Streaming különösen a router csak egy vacak teljesítményt tp linket 841 vagy BSPlayer mxplayer néha valótlan mxplayer de VLC még soha, és még 720p HD tartalmak, filmek kinyitom a Galaxy Beam i8530 hogy bár Android 2.3.6 nagyon jól megy. Beállítások ES File Explorer vitték ftp, megpróbáltam, mert egy másik hálózatot, hogy ha úgy működik, mint bine.Ce Még mindig csodálkozom kívül valami mást is a NAS, hogy én vagyok Galaxy Beam Android 8530 2.3.6 Routerek GB microSD 32 nem tud átmásolni 4gb nagyobb a kártya, tudom, hogy kövér 32 és nem tud várni, hogy megtapasztalják, hogy még egy frissítést ICS, azt hittem, tudod, hogy bármilyen módszerrel amelyen keresztül a gyermekek nem magasabb 4gb filmek, néztem sok útmutatók az átalakulás a kártya ex4 vagy ex3 és reusesc.Multumesc, és még mindig nem tudok válaszolni!

 18. angyal - mondta

  Hello!
  Azt akarom tudni, NSA FANTEC CL-35B1 képes arra, és 320 Zyxel NSA.
  Azt akarom, hogy a fogadó egy olyan honlap, amely lehet fejleszteni az idő múlásával. Találok a router, hogy ezt? Van internet a Romtelecom.
  Köszönet előre.

 19. Doru - mondta

  ÜDVÖZLET
  pokolba engem, hogy frissítse a NAS ZyXEL 320, és nem jelennek meg a aplication, csomag, az én hibám, hogy nem tettem hát, hogy eszik, úgy mi a teendő?

 20. Doru - mondta

  Megtaláltam! .Dos-ban voltak a rendszerbeállításokon ...

  PS: Csinálj valamit azzal, amit a kétségbeesés capcha

 21. Ovidiu - mondta

  Szia Cristi, amit nem értek, az az, hogy miként érheted el a NAS-t egy másik helyről, mintha otthon lennél a helyi hálózaton. pl: A NAS otthon van, te az irodában vagy, és meg akarod nézni az utazás képeit, amelyek az orrodon vannak. Az FTP-n keresztül az egész mappát át kell másolnia, hogy megtalálja a "képet". Egy másik probléma: hogyan lehet egy torrentet bejuttatni a NAS-ra, amikor "az irodában van". Köszönöm

 22. parula66 - mondta

  Cristi Hello!
  Üdv a tutorial!
  Nekem van egy probléma, ha tudsz segíteni!
  mégpedig van egy "medion" NAS-em, ami valójában szintén ZYXEL, a probléma az, hogy nincsenek azok a "csomagjaim", vagyis csak kb. 3-at telepítettek ...
  találtam, de…. Fogalmam sincs, hogyan kell telepíteni
  talán tud nekem segíteni!
  cmultumesc előre!

  Üdvözlettel

 23. naspo - mondta

  Do Putty!

 24. kike69 - mondta

  Hello. Én is szeretnék egy bemutató átvitel. Honnan van, és hogyan kell telepíteni. Köszönöm.

 25. kike69 - mondta

  Sajnálom, hogy kihagytam. Egy Zyxel NSA 320.

 26. mikrofon - mondta

  Polkastul nem szabad?
  Mie azt mondja, hogy ingyenes próbaverzió lejárt!
  ??????

 27. Paul arról, hogy - mondta

  Köszönöm a bemutató. tudjuk meg, hogy hozzon létre egy ftp szerverre, amely a memória a számítógépben, bárki hozzáférhet és megoszthatja a megjelenés?

Speak Your Mind

*