WiFi Direct, gyorsan át fájlokat Android telefonok

Van okostelefonok, van internet, van Bluetooth, de nem lehet fájlokat két telefon között, nagy sebességgel. A Bluetooth, a sebesség túl alacsony. Az interneten keresztül, mi korlátozza a sávszélesség szolgáltatók. A megoldás az lenne, hogy közvetlenül csatlakozzon telefonok. Szerencsére van WiFi Direct lépett Super Beam nem dobja fájlokat egyik telefonról a másikra sebességű Wi-Fi.
Wi-Fi Direct olyan protokoll, amely lehetővé teszi a készülék csatlakoztatható közvetlenül érintkezhetnek egymással, anélkül, hogy egy router.

WiFi Direct, gyorsan át fájlokat Android telefonok

Hogyan át fájlokat közvetlenül az egyik telefonról a másikra android?
1. Csatlakoztassa a telefont a Wi-Fi Direct (mint a bemutató).
2. Telepítse a mobil app Super Beam Play Store.
3. Nyissa meg az alkalmazást, és lépjen a "fájlok és mappák" oldalra.
4. Keresse meg a kívánt fájlt küldeni / válassza ki és nyomja meg a kék gombra.
5. Kérdezze telefonok Vissza vissza, és erősítse meg a küldő vagy szkennelni a képernyőt a videón.

Mi az átvitel sebessége?
Az átviteli sebesség függ a sebesség elérheti a vezeték nélküli hálózati kártya. A legtöbb modern telefonok szabványos hálózati 802.11, 433 lehet Mbps sebességű (55 MB / s) vagy nagyobb, hogy ha mindkét telefonok AC.
Az én esetemben csak 40 sebességű 42Mbps, mert a telefon részesült volt Nexus4, hogy mivel az idősebb Nincsenek nagyon gyors hálózati kártya.
Ha szeretnél egy bemutató, mint a Super Beam közötti Android és a Windows, kérjük, írjon nekem a megjegyzések rovatban.


Video bemutató - WI-FI Közvetlen, gyors fájlátvitel az Android telefonok között


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. decebal12345 - mondta

  Köszönöm, nagyon hasznos.

 2. babér - mondta

  üdvözlet

  Legyen szíves Videotutorial egy NAS (Network Attached Storage)?

  A megfelelő beállítások futó filmeket / sorozat Smart TV és letölt minden torrent, ha deviceul támogatja.

  köszönöm

 3. Cristian - mondta

  nagyon jó, nagyon hasznos bemutató! kérjük, mutassa meg nekünk az alkalmazást a Windows összekapcsolására - android! köszönöm

  • Ok, én a bemutató, és alkalmazás Windows.

  • Daniel - mondta

   Mi a fenét láttál ez jó tutorial? Nem láttam semmi jót.
   Nem tudom, mi folyik videotutorial.ro de az utóbbi időben szinte 90% oktató csak súlyosbított nélkül nem tűnik fontosnak az Ön számára?

   • Ez, azt vettem észre!
    Összesen haszontalan bemutató!

    • SorinC - mondta

     Igen, pontosan! Teljesen kínos ... ... úgy értem, nem mintha túl kevesen tudnának a WiFi Direct-ről és arról, hogy mit csinál si .. és egyébként is ismert, hogy a világ csak kéklábúságot szállít át ... .. de miért lennénk olyan fejlettek? Térjünk át újra infrán keresztül…. :)

 4. Daniel - mondta

  A bluetoothon keresztüli szar oktatóanyag egyszerűbb és gyorsabb, nincs szükség további programokra, nem kell kikapcsolni a vezeték nélküli hálózatot, nem éri meg a "közvetlen wifit", de közvetlenül nem bonyolult és nem kényszeríthetem a barátokat a szuper letöltésre bim ala, tehát továbbra is bluetooth-ot használok.

  • Sok szerencsét 1-2 GB Bluetooth!

  • Calin - mondta

   Daniel, ha nem megy Hulk, ahogy megpróbálja elmagyarázni, hogyan lehet egyszerű, nem Krisztus hibája. és akkor nem kell kapcsolatban WFI WFI ha át közvetlenül. Én át a sebesség 24 MB / s egy fájlt wfi MB 6 3 másodperc. a blutooth vegye 2 3 perc transferu. Most akkor még nagyobb sebességű közvetlen WFI WFI attól függ, hogy ez a lepedéket.

  • Maga rosszabb, mint holdtalan éjszaka. Nem alma csont!

 5. marcghi - mondta

  Nagyon jó ez a módszer vihetők át, kis fájlok Bluetooth-on keresztül még egyszerűbb.
  E nélkül a témában, please've talált megoldást arra a problémára, a legtöbb telefon Android 5.1 testreszabásával csengőhangok minden kapcsolatot? Köszönöm.

 6. Sorin Preda - mondta

  A Windows Phone felhasználók kötelesek oktató acesta.Dar nem csak azért, mert ott kevesebb a felhasználók wp nem kap túl készítésében résztvevő oktató szentelt a Windows Phone.

 7. karbonh2o - mondta

  Mik azok a morcos! Ezen a honlapon megtalálható oktatóanyagok a legegyszerűbbtől a legfejlettebb. Most mindenki függ szintű informatikai, hogy szüksége van! Bár én tartom magam a fejlett IT, több vess egy pillantást ide a frissítéseket. Hagyja, hogy a férfi tegye közzé, amit akar, ez az ő helyén, és a végén a nyafogás.

 8. Flavius - mondta

  milyen nagy fájlokat továbbítanak egyik telefonról a másikra? 2, 5 kép, 1, 2 dal mellett ...
  Semmi ekkora dolgot nem kellett átadnom, és nincsenek "nagy" fájljaim sem.
  ha többet viszek át az asztali gépről vagy a laptopról, akkor az anysendet használom a telefonomon. képek, pdf, egy dal….
  Az oktatóanyagban bemutatott módszer szerintem a legalkalmasabb offline átvitelre (internet, router nélkül ...), ha nem találjuk őket Bluetooth-on keresztül, mivel még mindig vannak esetek.

  • Daniel - mondta

   igazad van néhány kép és zene átadásához, és egy kis videó nem igényel "közvetlen wifi" -et, és bluetooth is megoszthatja barátaival, a számítógéppel készített képeket vagy videofelvételeket használhatja adatkábellel, nem wifi-vel közvetlen

   Krisztus, meg kell Transer így nagy mennyiségű adat WiFi közvetlenül 2gb adatok (képek, zenék, videók és dokumentumok) telefonok között, érted?

   • Dozovik - mondta

    Tájékoztatásul közöljük, hogy ma a legtöbb már a telefonok, hogy a hajtások Full HD, valaha is azon, hogyan lehet ellenőrizni egyszer film foglalkozik 5 percnyi Full HD? Természetesen nem, ha van egy film maximális tisztaság és S5, 5 perc kb 1Gb. Már foglalkozó 5-10 és képek Mb ma, ha kell küldeni 20 mi? Legyen 3 óra?

 9. Köszönöm a tutorial. Me érdekelne között Android és iOS

 10. neculai1939 - mondta

  Az oktatóanyagok, amit csinál nagyon bune.Cei kevesebb képzési területen már sok unokaöcsém ma invatat.Pentru 3DNA-Desktop.pentru mint egy bemutató, ahol lehet letölteni a Windows 8.1.De letöltötte az ingyenes vitusi.Pentru Android A Windows 8.1.Multumes várható.

  • Iancu - mondta

   Moshu!
   Én elrabolta az én templomba, és megkérte, Gogu pi (Google), és ez az, amit ő választ 0,31 másodperc:
   "Http://3dna-desktop.en.softonic.com/"
   Kattintson a "Letöltés" gombra, és voila, tiszta és vírusmentes
   * Remélem te nem PSD-ist!

 11. Mirel - mondta

  Egy férfi az ő ideje szünetet, és tenni valamit másokért, ingyen, nem sok ilyen ember, így minden észrevételt kell kezdeni, akkor is, ha nem érdekli.

 12. Lenne egy kérdésem nem kapcsolódó bemutató.
  Hang csak Bluetooth-kapcsolaton keresztül? Lehet eczact zenét hallgatnak megszólal Samsung laptop, és ha igen, hogyan kell eljárni.

 13. Entiu - mondta

  Van véleményem, csak véleményem! Új vagyok itt és kezdő vagyok a számítógéppel ...
  Szeretném elmondani a véleményemet, és remélem, hogy nem fog idegesíteni, hogy nem szeretem Daniel "szakorvosi" beavatkozását, különösen a hangvételét és a kifejezés gonoszságát. A beavatkozás gonosz, és nem értem, miért! Cristi nagylelkű, önzetlen ember, mert blogja nélkülözhetetlen azoknak a kezdőknek, akik érdeklődnek az önmaguk tökéletesítése iránt.

 14. János - mondta

  jó estét

  keres egy ingyenes Android telefon hálózati nyomtatást.

  sok köszönet

 15. Nancy - mondta

  Köszönöm a bemutató Cristi nem tudja ezt a módszert; Azt hiszem, mindenkinek meg kell nézni, mit akar, és azt akarja elfogadni, hogy; Ezután szabadon javára egyes frissítések, anélkül, hogy keressen minket mivel van elfoglalva mindennapi életben (munka, család) kezdjük kritizálni stílusa olyan pajkos és értelmetlen; Aki nem akar, nem szereti, vagy nem néz túl jó és kész; ha valami rosszat mondtam, de senki sem civilizált és nem bánom; és igen, várj egy bemutató és ablakok, a Wi fájlátvitel, de vannak korlátai a sebesség és a méret (ingyenes változat); Köszönet újra.

 16. Ion Cristian - mondta

  Salut! Nekem van egy probléma.
  Nemrég vettem egy asus zenfone 2 lézertelefont (ze500kl), valaki felhívott, és közölte, hogy "a hálózat elfoglalt", bár én nem telefonon beszéltem, teljes jelem volt, de másodszorra sikerült. A probléma az, hogy nem egyszer, hanem többször történt meg…. néha először működik, néha nem. Nem tudom, honnan származik a probléma: a hálózatról (kártyáról) vagy a telefonról? Várom a választ! Kérem ! Meg akarom említeni, hogy telekomban vagyok, és fekete pénteken vettem a telefont az emag-tól.

 17. Florin Ilie - mondta

  Köszönjük Foartee nagyon hasznos, nem törik ablakok, és köszönöm.

 18. adrian76 - mondta

  Hogyan át zenét, videót, stb egy telefont egy laptop segítségével wi-fi?

 19. Nicu - mondta

  Azt nem, megpróbáltam két mobil eszköz, és azt mondja etc.Ce transzfercsomag tehetek?

 20. Georgescu Viorel - mondta

  Helló. Rögzítettem néhány beszélgetést egy Serioux Symbiosis X4 telefonon, amelyet valamilyen oknál fogva meg akarok tartani és át akarok másolni egy új telefonra, az Allview P8-ra ... Nem tudom és nem tudom, hogyan tudom átvinni őket egyik telefonról a másikra. .a régiben a "telefon memóriájában" vannak tárolva. Két lehetőségre korlátozódom: vagy közvetlenül (ha lehetséges) átmásolom őket egyik telefonról a másikra, vagy átmásolom az SD-kártya "belső memóriájából". ”Vagy ha tudsz valami mást javasolni .. előre is köszönöm, csendes napot kívánok

 21. Cristian - mondta

  Szia, tudom ezt tenni a Nokia 808 és a nokia 5 között? 808 Symbian és nokia 5 android, van-e bármilyen módja a képek átvétele közöttük?

 22. fanica - mondta

  Lehetőség van két telefon közötti átvitelre, egy SIM-kártya nélkül?

 23. győztes - mondta

  /? oktatóanyagok márkáknak, amelyek már megszentelték.pt utángyártót, meg tudod csinálni?
  Rendeltem egy telefont Kínából ... olcsó ... nincs név ... ha elküldöm neked, tudsz csinálni egy oktatóanyagot róla?
  nagyon köszönjük

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.