WiFi Direct, gyorsan át fájlokat Android telefonok

Van okostelefonok, van internet, van Bluetooth, de nem lehet fájlokat két telefon között, nagy sebességgel. A Bluetooth, a sebesség túl alacsony. Az interneten keresztül, mi korlátozza a sávszélesség szolgáltatók. A megoldás az lenne, hogy közvetlenül csatlakozzon telefonok. Szerencsére van WiFi Direct lépett Super Beam nem dobja fájlokat egyik telefonról a másikra sebességű Wi-Fi.
Wi-Fi Direct olyan protokoll, amely lehetővé teszi a készülék csatlakoztatható közvetlenül érintkezhetnek egymással, anélkül, hogy egy router.

WiFi Direct, gyorsan át fájlokat Android telefonok

Hogyan át fájlokat közvetlenül az egyik telefonról a másikra android?
1. Csatlakoztassa a telefont a Wi-Fi Direct (mint a bemutató).
2. Telepítse a mobil app Super Beam Play Store.
3. Nyissa meg az alkalmazást, és megy a „Fájlok és mappák” vagy „fájlok és mappák”
4. Keresse meg a kívánt fájlt küldeni / válassza ki és nyomja meg a kék gombra.
5. Kérdezze telefonok Vissza vissza, és erősítse meg a küldő vagy szkennelni a képernyőt a videón.

Mi az átvitel sebessége?
Az átviteli sebesség függ a sebesség elérheti a vezeték nélküli hálózati kártya. A legtöbb modern telefonok szabványos hálózati 802.11, 433 lehet Mbps sebességű (55 MB / s) vagy nagyobb, hogy ha mindkét telefonok AC.
Az én esetemben csak 40 sebességű 42Mbps, mert a telefon részesült volt Nexus4, hogy mivel az idősebb Nincsenek nagyon gyors hálózati kártya.
Ha szeretnél egy bemutató, mint a Super Beam közötti Android és a Windows, kérjük, írjon nekem a megjegyzések rovatban.


Bemutató videó - WiFi Direct, gyorsan fájlok között Android telefonok


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. decebal12345 - mondta

  Köszönöm, nagyon hasznos.

 2. babér - mondta

  üdvözlet

  Legyen szíves Videotutorial egy NAS (Network Attached Storage)?

  A megfelelő beállítások futó filmeket / sorozat Smart TV és letölt minden torrent, ha deviceul támogatja.

  köszönöm

 3. Cristian - mondta

  nagyon jó, nagyon hasznos tutorial! Kérjük, nézd és alkalmazása csatlakoztatásához a Windows - Android! Köszönet

 4. Daniel - mondta

  Apróságok bemutató bluetooth egyszerűbb és gyorsabb, akkor nem kell pograme kiegészítő nem kell leállítani Wireless összességében nem éri meg a „Wi-Fi Direct” mondják, de nem közvetlenül történik bonyolult, és nem vállalja a barátok azok letöltését is és szuper BIM srác, így az összes bluetooth marad.

  • Sok szerencsét 1-2 GB Bluetooth!

  • Calin - mondta

   Daniel, ha nem megy Hulk, ahogy megpróbálja elmagyarázni, hogyan lehet egyszerű, nem Krisztus hibája. és akkor nem kell kapcsolatban WFI WFI ha át közvetlenül. Én át a sebesség 24 MB / s egy fájlt wfi MB 6 3 másodperc. a blutooth vegye 2 3 perc transferu. Most akkor még nagyobb sebességű közvetlen WFI WFI attól függ, hogy ez a lepedéket.

  • Maga rosszabb, mint holdtalan éjszaka. Nem alma csont!

 5. marcghi - mondta

  Nagyon jó ez a módszer vihetők át, kis fájlok Bluetooth-on keresztül még egyszerűbb.
  E nélkül a témában, please've talált megoldást arra a problémára, a legtöbb telefon Android 5.1 testreszabásával csengőhangok minden kapcsolatot? Köszönöm.

 6. Sorin Preda - mondta

  A Windows Phone felhasználók kötelesek oktató acesta.Dar nem csak azért, mert ott kevesebb a felhasználók wp nem kap túl készítésében résztvevő oktató szentelt a Windows Phone.

 7. karbonh2o - mondta

  Mik azok a morcos! Ezen a honlapon megtalálható oktatóanyagok a legegyszerűbbtől a legfejlettebb. Most mindenki függ szintű informatikai, hogy szüksége van! Bár én tartom magam a fejlett IT, több vess egy pillantást ide a frissítéseket. Hagyja, hogy a férfi tegye közzé, amit akar, ez az ő helyén, és a végén a nyafogás.

 8. Flavius - mondta

  Miért át nagy fájlokat az egyik telefonról a másikra? mellett 2, 5 képeket, 1, 2 dalok ... ..
  I Egy kellett átadni valamit olyan nagy, nem fájl a „nagy”.
  ha a tranfer több asztali vagy laptop, telefon használatát anysend. képeket, pdf, egy dal ....
  bemutató leírt módszer szerintem leginkább alkalmas tranfer offline (nincs internet router ...) nem állnak rendelkezésre, ha a Bluetooth technológiával olyan esetek.

  • Daniel - mondta

   igazad van az ember, hogy át néhány kép és a zene, és egy kis film nincs szükség a „Wi-Fi Direct” elég és a Bluetooth megosztani Preteni hogy pc képeket vagy videót készített a telefon segítségével adatkábel nem wifi közvetlenül

   Krisztus, meg kell Transer így nagy mennyiségű adat WiFi közvetlenül 2gb adatok (képek, zenék, videók és dokumentumok) telefonok között, érted?

   • Dozovik - mondta

    Tájékoztatásul közöljük, hogy ma a legtöbb már a telefonok, hogy a hajtások Full HD, valaha is azon, hogyan lehet ellenőrizni egyszer film foglalkozik 5 percnyi Full HD? Természetesen nem, ha van egy film maximális tisztaság és S5, 5 perc kb 1Gb. Már foglalkozó 5-10 és képek Mb ma, ha kell küldeni 20 mi? Legyen 3 óra?

 9. Köszönöm a tutorial. Me érdekelne között Android és iOS

 10. neculai1939 - mondta

  Az oktatóanyagok, amit csinál nagyon bune.Cei kevesebb képzési területen már sok unokaöcsém ma invatat.Pentru 3DNA-Desktop.pentru mint egy bemutató, ahol lehet letölteni a Windows 8.1.De letöltötte az ingyenes vitusi.Pentru Android A Windows 8.1.Multumes várható.

  • Iancu - mondta

   Moshu!
   Én elrabolta az én templomba, és megkérte, Gogu pi (Google), és ez az, amit ő választ 0,31 másodperc:
   "Http://3dna-desktop.en.softonic.com/"
   Igen kattintson a „Download” és íme, tiszta és mentes a vírusok
   * Remélem te nem PSD-ist!

 11. Mirel - mondta

  Egy férfi az ő ideje szünetet, és tenni valamit másokért, ingyen, nem sok ilyen ember, így minden észrevételt kell kezdeni, akkor is, ha nem érdekli.

 12. Lenne egy kérdésem nem kapcsolódó bemutató.
  Hang csak Bluetooth-kapcsolaton keresztül? Lehet eczact zenét hallgatnak megszólal Samsung laptop, és ha igen, hogyan kell eljárni.

 13. Entiu - mondta

  Van egy ötletem, csak gondolom! Új vagyok itt, és indítsa el a számítógéppel ...
  Szeretném megosztani a véleményemet, és remélem, hogy nem tetszene, mint én ,, szakember beavatkozása "Dániel, különösen a tonhal és a rosszindulat beszédet. A műtét pajkos és nem értem, miért!? Cristi általában egy önzetlen, mert a blog elengedhetetlen érdekelt kezdőknek élesíteni ....

 14. János - mondta

  jó estét

  keres egy ingyenes Android telefon hálózati nyomtatást.

  sok köszönet

 15. Nancy - mondta

  Köszönöm a bemutató Cristi nem tudja ezt a módszert; Azt hiszem, mindenkinek meg kell nézni, mit akar, és azt akarja elfogadni, hogy; Ezután szabadon javára egyes frissítések, anélkül, hogy keressen minket mivel van elfoglalva mindennapi életben (munka, család) kezdjük kritizálni stílusa olyan pajkos és értelmetlen; Aki nem akar, nem szereti, vagy nem néz túl jó és kész; ha valami rosszat mondtam, de senki sem civilizált és nem bánom; és igen, várj egy bemutató és ablakok, a Wi fájlátvitel, de vannak korlátai a sebesség és a méret (ingyenes változat); Köszönet újra.

 16. Ion Cristian - mondta

  Salut! Nekem van egy probléma.
  Nemrég vettem egy telefont asus 2 zenfone lézer (ze500kl) valaki felhívott, és azt mondta nekem, hogy ő tűnik "hálózat foglalt", bár nem a telefonon, nem volt teljes jel, de a második alkalommal működött. A probléma az, hogy megtörtént csak egyszer, hanem többször is .... Néha megy először, néha nem. Nem tudom, honnan jön a probléma: a hálózat (kártya) vagy telefonon? Várta a választ! Kérem! Azt lehet mondani, a Telekom és a telefon vettem a fekete pénteken emag.

 17. Florin Ilie - mondta

  Köszönjük Foartee nagyon hasznos, nem törik ablakok, és köszönöm.

 18. adrian76 - mondta

  Hogyan át zenét, videót, stb egy telefont egy laptop segítségével wi-fi?

 19. Nicu - mondta

  Azt nem, megpróbáltam két mobil eszköz, és azt mondja etc.Ce transzfercsomag tehetek?

 20. Georgescu Viorel - mondta

  Hello. Számos beszélgetést rögzítettem a Serioux Symbiosis X4 telefonon, amely valamilyen okból új, Allview P8 telefonszámmal szeretné tartani és másolni őket. Nem tudom, hogyan tudom átvinni őket egyik telefonról a másikra. A régi memóriában tárolt "telefon memóriában". Kétféle lehetőséget kínálok arra, hogy közvetlenül (lehetőség szerint) átviheti őket egyik telefonról a másikra, vagy másolja őket a "belső memóriáról" az SD kártyára "Vagy ha bármi mást is javasolhatsz .. Köszönöm előre, szeretnék egy csendes napot

 21. Cristian - mondta

  Szia, tudom ezt tenni a Nokia 808 és a nokia 5 között? 808 Symbian és nokia 5 android, van-e bármilyen módja a képek átvétele közöttük?

 22. fanica - mondta

  Lehetőség van két telefon közötti átvitelre, egy SIM-kártya nélkül?

 23. győztes - mondta

  /? oktatóanyagok márkáknak, amelyek már megszentelték.pt utángyártót, meg tudod csinálni?
  Megrendeltem egy telefont Kínából ... olcsó ... nevet nekem ... ha elküldöm, meg tudsz csinálni egy oktatóprogramot róla?
  nagyon köszönjük

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.