WhatsApp ellentmondásos feltételek

WhatsApp ellentmondásos feltételek

Amint elfogadjuk / hulladék és mi is van szó?
Szia barátok, a mai bemutató fogunk beszélni a vitatott feltételek és felhasználási feltételek (Term Of Service vagy TOS) a WhatsApp üzenetküldő alkalmazás.

WhatsApp közelmúltban

Valamint azt hiszem, emlékszem, WhatsApp által megszerzett Facebook 2014 cég. Ahogy az várható volt, a Facebook igyekszik "törvény" WhatsApp felhasználók a Facebook. Pontosabban akarnak információt szerezni, mint a WhatsApp felhasználók használt operációs rendszer, telefon típusát, telefonszámát, a nyelv, a hely.

Mi történt?

Ehhez WhatsApp megváltoztatta a feltételeket a titoktartási feltételek, amelyek megkövetelik a beleegyezését, hogy e fent említett információkat, hogy elérje a Facebook. Ha vakon elfogadja ezeket a feltételeket, meg tudjuk változtatni a fejekben szeptemberig 25 2016. Hogyan visszautasítja ezeket a feltételeket, megmutattam, és megmagyarázzák a bemutató videót.

Mit csinálok a mi adataink?

Most akkor valószínűleg kíváncsi, mit ezek a Facebookhoz ez az anyag?
Nos, a Facebook tisztviselők, ezt az információt a cég által használt hirdetések megjelenítésére több releváns a felhasználók számára, javítja szolgáltatási platform és a Facebook, hogy azt sugallják, több releváns új barátokat, üzleti, az állami vállalatok.

Mit jelent pontosan a Facebook az adatokat?

Román, hogy pontosan tudja, hogy a felhasználó mit akar, hogy mi jelenjen meg a hirdetés, és ezen kívül, építek egy profilt, és böngészési szokásait, és barátai a társadalmi hálózatok.
Fajta: keressük a háló rúdjait - nézett barátja WhatsApp sátrak - Tegnap beszéltem egy másik barátom, aki úgy néz ki, miután konzervipari; Ez azt jelenti, te egy utazást a társait és az automatikus Facebook hirdetési fogom szolgálni Önt és társait, kapcsolódó vakáció, szállás, sport, horgászat, stb Természetesen minden, hogy „javítsa az élményt.”

Mert mi van, ha a Facebook tud mindent?

Ma minden rendezi oneline. Kinek van több információt tart teljesítmény. Ez egy versenyfutás zajlik a Google, a Facebook, a Microsoft és az Apple, az adataink. Úgy gondoljuk, hogy „mi a nagy dolog?” Számunkra nem egy nagy dolog, de ezek a cégek a felhasználók személyes adatait az arany. Ha úgy gondolja, a böngészési adatokat, például ártalmatlan, nem egy teszt; hogy a legjobb barátod, hogy azt gondolja, hogy jól ismeri, és bepillanthatnak a történelem navigáció; Rá fogsz jönni, hogy milyen keveset tud róla és mennyit tud a Google, a Facebook, stb A számítógép előtt, mert megnyitja 100%. Ki ellenőrzi a személyes adatok és a nép, tudja változtatni a világot - lásd az arab tavasz és a teljesítmény volt a szociális hálózatok megdönteni politikai rendszerek a régióban - lásd Törökország - nézze meg a választásokat - -etc stb

Mit tegyünk?

Ha szkeptikus, paranoid, könyvet, vagy csak érdekel nagyon sok személyes információt, ami őket és a velük közös, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy hogyan tudjuk elutasítani az új feltételek és felhasználási feltételek app WhatsApp vagy hogyan lehet meggondolja magát a jóváhagyásával (tévedésből vagy gondatlanságból) ezeket a fogalmakat.

WhatsApp feltételek ellentmondásos - oktatóvideóKapcsolódó oktatóanyagokAdrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Hozzászólások

 1. Costelina - mondta

  Helló Adrian,
  mivel tudom, Facebook log-in e-mail vagy telefonszám

  • Adrian Gudus - mondta

   Jól van, itt volt WhatsApp WhatsApp és megosztott adatok a Facebook. Lehetősége van arra, hogy jelentkezzen be a Facebook e-mailben vagy telefonon. Aki úgy dönt, hogy jelentkezzen be a telefonszámot a Facebook-on, hogy az ő problémája.

 2. eh nincs titkom elrejteni :))

 3. Dorel Dumitru - mondta

  Kedves Adrian, nagyon hasznos volt a bemutató, és egy rugaminte valamint venit.vin lehet letölteni a netről filme.etc. a kereső nem talál egy torrent mint pratebay van blocat.Multumesc várható.

 4. Gepeto - mondta

  Próbáltam, és most már nem tagadja a szempontból nincs hol ...

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.