Titkosítsa a Whatsapp és a Messenger beszélgetéseit

Titkosítsa a Whatsapp és a Messenger beszélgetéseit

Titkosítsa a Whatsapp és a Messenger beszélgetéseit

A beszélgetés titkosítása az alkalmazásokban.

Napjainkban minden olyan csevegési szolgáltatás, mint a Whatsapp, a Messenger, a Hangouts, olyan titkosítási módszereket biztosít számunkra, amelyek lehetővé teszik, hogy beszélgetéseink harmadik féltől származó szemtől mentesek legyenek.

Mit jelent ez a titkosítás?

A titkosítás és a visszafejtés olyan technikák, amelyekkel a szöveget vagy az adatokat érthetetlen karakterek alá rejtik el olyan titkosítási kulcsok segítségével, amelyek különböző módszereket használnak a szöveg vagy az adatok „elrontására”.

Csendes titkosítási példa:

Tegyük fel, hogy titkosítani akarjuk és elküldjük a "HELLO" szöveget. Néhány billentyű használatával a "HELLO" szót kicseréljük a "Hi7 = FwU-23" kifejezésre, amely értelmetlen karakterlánc.

Ezt az értelmetlen karakterláncot kulcs segítségével lehet visszafejteni, és az üzenet címzettje "HELLO" feliratot fog megjelenni ahelyett, hogy
„Hi7 = FwU-23”.

Mi a probléma az olyan alkalmazások titkosításával, mint a Whatsapp, Messenger, stb.

A Whatsapp, Messenger, a Hangouts alap titkosítása csak a hacker szemei ​​ellen véd. Ezúttal a Facebookon élő emberek láthatják a beszélgetéseidet, még akkor is, ha azt mondják, hogy nem érdekli őket. Technikailag minden olyan kulcsot tartalmaz, amely képes visszafejteni a beszélgetéseket, és a beszélgetéseket tárolják a szervereiken.

Ezenkívül a beszélgetéseit mindenki láthatja, aki közvetlenül vagy távolról hozzáfér a telefonjához.

Hogyan adhatok hozzá egy további titkosítási réteget?

A legjobb dolog az, hogy a kezeddel foglalkozol, népszerű szót mond. Tehát az alkalmazásokban saját titkosítást fogunk készíteni.

Oké, most nem kell titkosítanod az összes üzenetedet, de legalábbis azokat a legfontosabbakat, amelyeket a menedékhelyen helyeztél el.

Alkalmazások a Whatsapp, Messenger, Hangouts beszélgetések titkosításához.

CODEC - egy olyan alkalmazás, amely elősegíti egyfajta titkosítás megkönnyítését, mint egyfajta szövegkonverzió. Ez egy könnyen használható alkalmazás, és nem igényel jelszót.

Az üzenetek és a szöveg titkosítása  - ez egy kicsit komolyabb alkalmazás, amely lehetővé teszi a szöveg jelszavak megadását.

Bónusz - a "codec" alkalmazásnak módja is lehet az üzenetek díszítésére.

Kapcsolódó videó bemutatók:

.

Encryption android telefon vagy táblagép eladás előtt

.

USB stick jelszó - hordozható biztonság

.

Mint látható a jelszavakat, képek és oldalak mások - az érintett online áruházak

.

Vissza véletlenül törölt képek és fájlok

.

Kijelző nélküli tárolt jelszót a telefon vagy tabletta

.

Két WhatsApp vagy Facebook számlákat egyszerre ugyanazon a telefonon

.

 

Titkosítsa a Whatsapp és a Messenger beszélgetéseket - video bemutató

 

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Nancy - mondta

  Érdekes. Köszönöm az ötletet, és élveztem, hogy valami újat hallottam, azt hiszem, ez sokszor volt, mivel nem csináltál egy oktatóanyagot, és azt hittem, bajban voltál, ami nem engedte, hogy hamarabb visszajusson egy bemutatóval . Különben is, örülök, hogy minden rendben van, mint amilyennek látszik, és várom, hogy lássam, mit lepett meg. Minden jó az egész csapatnak.

  • Vészhelyzeti látogatást kellett tennem a kórházba / panzióba 13 napokba / műtétbe / meg kell oldanom, most jól vagyok, gyorsan felemeltem a lábamra.
   Az életben olyan lökhárítót is kapsz, amilyeneket tehetsz, lelassíthatsz és könnyedén elindulhatsz.
   Ez az, amit úgy gondolok, hogy egyfajta resetnek kell lennie, és utána meglátod mindent egy másik fényben.

 2. Daros - mondta

  Helló, Cristi!
  A divat megváltozott, most beszélsz a titkosításról a Mess és még sok másról. Korábban beszéltél a Bitcoin típusú titkosításról. Gondoskodunk róla, hogy a bányászati ​​eredményt hozzárendelje az online vásárolt dedikált eszközhöz, és frissítést végzett a bithoin bányászati ​​teljesítmény javítása érdekében.

  Telt az idő, megengedtem magamnak, hogy megkérdezzem, mi lett a kísérlet eredménye, ha legalább a bányászati ​​eszközre költött pénzt elvitte, de… nem reagál!
  Nagyra értékelem a Videotutorial-on végzett munkájáért, sokan vagyunk, akiknek tanulnunk kell az oktatóanyagokból, de ha egyet ígérsz, legyél szóvivő! Nem lett volna tragédia megerősíteni, hogy az oktatóanyagban nekünk bemutatott bányászati ​​eszköz veszteséges volt, de nem rendben van a babában halottakat csinálni, miután kijelentette, hogy tájékoztatni fog minket a kísérlet eredményéről. .
  Siker a szakmai és személyes projektekben!
  Daros

  • Ez a kísérlet egy kicsit tartott. Röviddel a bemutató után adtam a készüléket.
   Abban az időben a számításaim OK-t mutattak, de semmi látványos. Ugyanez az eszköz, ha néhány 2 évvel ezelőtt használta, sokkal jobb győzelmet kapott.
   Ha figyelemre méltó, győződjön meg róla, hogy videót készít.
   Most a szolga elég drága, és a tervei egész éjszaka lehetnek, és a bányászati ​​eszközökbe befektetett pénz nagyon könnyen elveszhet.
   Ez az enyém szerencsejáték lett, és az általam készített oktatóanyagokkal nem küldhetek embereket a "játékterembe".

 3. Mihai Alex AKY - mondta

  Hello Cristi, legyen kedves, ha segíteni tudsz nekem egy PC-problémában. Egy ideig a monitort kikapcsolja, és elkezd villogni a jég a monitoron lévő gombról, és az egység elindul. Néha a monitor bezárása és a meghajtó után a PC újraindul, de nem minden alkalommal! A számítógépből érkező darabok (videokártya, processzor, rami, alaplap) 2 évvel rendelkeznek, néhányuk garanciális! Furcsa, hogy a darabok, amiket korábban tettem, ugyanezt tették. A monitor Philips nem olyan régi, nem hiszem, hogy ez a monitorból származik, mi lehet?

  • A monitor ezt azért teszi, mert többé nem kap videojelet, és különböző okokból készenléti állapotba kerül.
   Próbálja ki a következőket:
   Módosítsa a Windows beállításait (válassza ki a teljesítmény módot).
   Frissítse a videokártya-illesztőprogramokat.
   A Monitor Monitor telepítése.
   Próbáljon meg másik kábelt használni a monitor és a számítógép között

 4. Vicentiu - mondta

  Vagy tegye azt TV-re, nagyon könnyen, kábellel, így láthatja azt a TV-jén, amit a számítógépén csinál.

 5. david - mondta

  titkosításról beszélni? WhatsApp ?? ez nem egy titkos ... mivel azóta vásároltam az FB-t. WhatsApp .. csak elvitt a WhatsApp-ból ... igen igen .. üzenet a WhatsApp .. ugam-ból, hogy frissítsd a telefonszámodat. a WhatsApp .. -on blokkolva kérdezd meg a nővért .. kérdezd meg a nővért (robotot) .. majd közvetlenül kapcsolatba lépek a szolgáltatással e-mailben .. 3 után ostoba beszélgetési napok .. ez egy rapsuns .. sajnálom, de megsértette a határidőket és a szolgáltatást.
  Egyértelmű bizonyítékot kérek ..mit sértettem meg!! 2 nap múlva jön egy bomba mail a WhatsApp-tól .. hogy sok panaszom volt a számomra .. opssssssssssss !!!!!!!!!!!! .. megemlítem, hogy bírósági pert indítottam személyes adatok kémkedésének megsértése miatt. ..stb .. ez a híres WhatsApp & Facebook .. BEÍROTT !!! 🙁

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.