Titkosítsa a Whatsapp és a Messenger beszélgetéseit

Titkosítsa a Whatsapp és a Messenger beszélgetéseit

Titkosítsa a Whatsapp és a Messenger beszélgetéseit

A beszélgetés titkosítása az alkalmazásokban.

Napjainkban minden olyan csevegési szolgáltatás, mint a Whatsapp, a Messenger, a Hangouts, olyan titkosítási módszereket biztosít számunkra, amelyek lehetővé teszik, hogy beszélgetéseink harmadik féltől származó szemtől mentesek legyenek.

Mit jelent ez a titkosítás?

A titkosítás és a dekódolás olyan technikák, amelyekkel a szöveg vagy adat elrejtett karakterek alatt rejtve van, különböző titkosítási kulcsokat használva, amelyek különböző szöveges vagy adatfolyam-adatátviteli módszereket használnak.

Csendes titkosítási példa:

Tegyük fel, hogy szeretnénk titkosítani és elküldeni a "SALUT" szöveget. Néhány kulcs használatával a "SALUT" szót helyettesítjük a "Hi7 = FwU-23" szóval, amely értelmetlen karakterlánc.

Ezt az értelmetlen karakterláncot egy kulcs segítségével lehet visszafejteni, és az üzenetet fogadó személy a "SALUT" -t fogja látni helyett
"Hi7 = FwU-23".

Mi a probléma az olyan alkalmazások titkosításával, mint a Whatsapp, Messenger, stb.

A Whatsapp, Messenger, a Hangouts alap titkosítása csak a hacker szemei ​​ellen véd. Ezúttal a Facebookon élő emberek láthatják a beszélgetéseidet, még akkor is, ha azt mondják, hogy nem érdekli őket. Technikailag minden olyan kulcsot tartalmaz, amely képes visszafejteni a beszélgetéseket, és a beszélgetéseket tárolják a szervereiken.

Ezenkívül a beszélgetéseit mindenki láthatja, aki közvetlenül vagy távolról hozzáfér a telefonjához.

Hogyan adhatok hozzá egy további titkosítási réteget?

A legjobb dolog az, hogy a kezeddel foglalkozol, népszerű szót mond. Tehát az alkalmazásokban saját titkosítást fogunk készíteni.

Oké, most nem kell titkosítanod az összes üzenetedet, de legalábbis azokat a legfontosabbakat, amelyeket a menedékhelyen helyeztél el.

Alkalmazások a Whatsapp, Messenger, Hangouts beszélgetések titkosításához.

CODEC - ez egy olyan alkalmazás, amely segít nekünk valamilyen könnyebb titkosításban, mint egyfajta szöveg konverzió. Ez egy könnyen használható alkalmazás, és nem igényli a jelszót.

Az üzenetek és a szöveg titkosítása - Ez egy komolyabb alkalmazás, amely lehetővé teszi a szöveg beillesztését.

A bónusz - "codec" -nek is módja van az üzenetek díszítésére.

Kapcsolódó videó bemutatók:

.

Encryption android telefon vagy táblagép eladás előtt

.

USB stick jelszó - hordozható biztonság

.

Mint látható a jelszavakat, képek és oldalak mások - az érintett online áruházak

.

Vissza véletlenül törölt képek és fájlok

.

Kijelző nélküli tárolt jelszót a telefon vagy tabletta

.

Két WhatsApp vagy Facebook számlákat egyszerre ugyanazon a telefonon

.

Titkosítsa a Whatsapp és a Messenger beszélgetéseket - videó bemutatót

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Nancy - mondta

  Érdekes. Köszönöm az ötletet, és élveztem, hogy valami újat hallottam, azt hiszem, ez sokszor volt, mivel nem csináltál egy oktatóanyagot, és azt hittem, bajban voltál, ami nem engedte, hogy hamarabb visszajusson egy bemutatóval . Különben is, örülök, hogy minden rendben van, mint amilyennek látszik, és várom, hogy lássam, mit lepett meg. Minden jó az egész csapatnak.

  • Vészhelyzeti látogatást kellett tennem a kórházba / panzióba 13 napokba / műtétbe / meg kell oldanom, most jól vagyok, gyorsan felemeltem a lábamra.
   Az életben olyan lökhárítót is kapsz, amilyeneket tehetsz, lelassíthatsz és könnyedén elindulhatsz.
   Ez az, amit úgy gondolok, hogy egyfajta resetnek kell lennie, és utána meglátod mindent egy másik fényben.

 2. Daros - mondta

  Helló, Cristi!
  A divat megváltozott, most beszélsz a titkosításról a Mess és még sok másról. Korábban beszéltél a Bitcoin típusú titkosításról. Gondoskodunk róla, hogy a bányászati ​​eredményt hozzárendelje az online vásárolt dedikált eszközhöz, és frissítést végzett a bithoin bányászati ​​teljesítmény javítása érdekében.

  Eljött az idő, megengedtem magamnak, hogy vajon mi volt a kísérlet eredménye, ha elvitted a pénzt a bányászati ​​eszközből, de te ... nincs reakció!
  Köszönöm a videotutorialon végzett munkát, sokan megtanulják az oktatóanyagokat, de ha egy dolgot ígérnek - legyen szóvivője! Nem lett volna tragédia, hogy meggyőződjünk arról, hogy a bemutatóban bemutatott bányászati ​​eszköz veszteséges volt, de nem jó, ha a halott embert csinálod, miután azt mondtad, hogy értesítenénk velünk a kísérlet eredményéről .
  Siker a szakmai és személyes projektekben!
  Daros

  • Ez a kísérlet egy kicsit tartott. Röviddel a bemutató után adtam a készüléket.
   Abban az időben a számításaim OK-t mutattak, de semmi látványos. Ugyanez az eszköz, ha néhány 2 évvel ezelőtt használta, sokkal jobb győzelmet kapott.
   Ha figyelemre méltó, győződjön meg róla, hogy videót készít.
   Most a szolga elég drága, és a tervei egész éjszaka lehetnek, és a bányászati ​​eszközökbe befektetett pénz nagyon könnyen elveszhet.
   Ez a nyérc szerencsejáték lett, és nem tudom elküldeni a világot a "játékszobába" a bemutatómunka segítségével.

 3. Mihai Alex AKY - mondta

  Hello Cristi, legyen kedves, ha segíteni tudsz nekem egy PC-problémában. Egy ideig a monitort kikapcsolja, és elkezd villogni a jég a monitoron lévő gombról, és az egység elindul. Néha a monitor bezárása és a meghajtó után a PC újraindul, de nem minden alkalommal! A számítógépből érkező darabok (videokártya, processzor, rami, alaplap) 2 évvel rendelkeznek, néhányuk garanciális! Furcsa, hogy a darabok, amiket korábban tettem, ugyanezt tették. A monitor Philips nem olyan régi, nem hiszem, hogy ez a monitorból származik, mi lehet?

  • A monitor ezt azért teszi, mert többé nem kap videojelet, és különböző okokból készenléti állapotba kerül.
   Próbálja ki a következőket:
   Módosítsa a Windows beállításait (válassza ki a teljesítmény módot).
   Frissítse a videokártya-illesztőprogramokat.
   A Monitor Monitor telepítése.
   Próbáljon meg másik kábelt használni a monitor és a számítógép között

 4. Vicentiu - mondta

  Vagy tegye azt TV-re, nagyon könnyen, kábellel, így láthatja azt a TV-jén, amit a számítógépén csinál.

 5. david - mondta

  titkosításról beszélni? WhatsApp ?? ez nem egy titkos ... mivel azóta vásároltam az FB-t. WhatsApp .. csak elvitt a WhatsApp-ból ... igen igen .. üzenet a WhatsApp .. ugam-ból, hogy frissítsd a telefonszámodat. a WhatsApp .. -on blokkolva kérdezd meg a nővért .. kérdezd meg a nővért (robotot) .. majd közvetlenül kapcsolatba lépek a szolgáltatással e-mailben .. 3 után ostoba beszélgetési napok .. ez egy rapsuns .. sajnálom, de megsértette a határidőket és a szolgáltatást.
  Világos bizonyítékot akarok ... mi van? az 2 napok után a WhatsApp .. bomba küldött, hogy sok panaszom volt a számomra .. opssssssssssss !!!!!!!!!!!! .. Megemlítem, hogy bírósághoz fordultam a személyes adatok kém letartóztatására .. ez a híres WhatsApp és Facebook .. CRIPTAT !!! 🙁

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.