Képek másolása és beillesztése a WhatsApp -ba vagy más alkalmazásokba - Gboard vágólap

Másolja és illessze be a képeket a WhatsApp -ba

Mi az oktatóanyag a képek WhatsApp -ba történő másolásához és beillesztéséhez?

A videók bemutatójában A képek másolása és beillesztése a WhatsApp -ba többnyire látni fogja az Andrid vágólap és a Gboard billentyűzet vágólap közötti különbségeket.

Meglátjuk, hogyan másolhat és illeszthet be képeket vagy GIF -eket közvetlenül a netről, olyan alkalmazásokba, mint a Whatsapp vagy a jegyzetalkalmazások.

Androidon két vágólap található.

Az egyik a rendszer vágólapja Android operációs rendszer, a második pedig a billentyűzet vágólapja. Esetemben nálam van a billentyűzet Gboard, amely a Google szabványos billentyűzete.

Az operációs rendszer vágólapjával például nem illesztheti be a netről másolt képeket közvetlenül a WhatsApp beszélgetési ablakába.

Amikor megpróbál beilleszteni (beilleszteni) egy képet a netről, egy WhatsApp -beszélgetés során az Android vágólapjával egy belső link jelenik meg a kép helyett.

A Gboard vágólap lehetővé teszi, hogy másoljunk képeket weboldalakról, és illesszük be őket a Whatsappba.

A Gboard billentyűzet vágólapjának aktiválása után nemcsak több dolgot másolhatunk a vágólapra; Másolhatunk képeket a netről, és beilleszthetjük őket különböző alkalmazásokba, például a WhatsApp -ba, a jegyzetekbe és másokba.

Több dolgot másolhat a vágólapra

Csináltam egy másikat oktatói erről, de érdemes emlékeztetni, különösen most, hogy felfedeztem ezt a dolgot a WhatsAppba való beillesztéssel.

A termelékenység javítása mellett a Gboard vágólapja stabilabb lett.

A Gboard sok mindent "észben tud tartani", amelyeket idővel másolunk, anélkül, hogy túlságosan befolyásolná a ram memóriáját.

Hogyan másolhatok a netről, és illeszthetek be képeket a WhatsApp -ba

Először aktiválnia kell a Gboard billentyűzet vágólapját

Menjen a webhelyre a másolni kívánt képpel, tartsa lenyomva a képet (érintse meg és tartsa lenyomva), majd a helyi menüben válassza a "Kép másolása" lehetőséget

Most nem közvetlenül beilleszt, hanem beírja a vágólap szimbólumát a billentyűzetre, ahol megtalálja a kezében lévő másolt képet, és válassza a "beszúrás" lehetőséget.

Egyszerű, de nagyon vigyázzon, nehogy összekeverje a vágólapokat egymással. Ha figyelmesen követi az oktatóanyagot, látni fogja, mi a különbség.

Hasonló oktatóanyagok

Gboard vágólap oktatóanyag jó a többfeladatos feladatokhoz
Gboard vágólap oktatóanyag jó a többfeladatos feladatokhoz
Vágólap előzmények bemutatója a Windows 10 rendszeren
Vágólap előzmények bemutatója a Windows 10 rendszeren

Videó bemutató - Képek másolása és beillesztése a WhatsApp -ba

Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

  1. Köszönöm! Várjuk a felülvizsgálatot a Windows 11 -nél, bár személyesen megértettem, hogy jelenleg problémái vannak a ram memória használat után történő felszabadításával.

Speak Your Mind

*