VideoPad, ingyenes videoszerkesztő, ami diavetítések - video bemutató

Szia barátok Dan, ma azt hittem, hogy csinál egy tutorial arról videoszerkesztő és létrehozása diavetítések erre tutorialm felhívták a megjegyzések rovatban.

Kértem többször videoszerkesztő program, amely azt mutatjuk be ma szabad és nagyon barátságos használatban, ez az úgynevezett VideoPad.

Az ingyenes VideoPad lehetővé teszi a videók szerkesztése, megvalósítása diavetítések hanggal, stb

Könnyű használat A program javasolja, hogy mindenki használja azt akarja, hogy megosszák a saját emlékeit, így a videók és képek e körül sau.Programul lehetővé teszi import / export további fájltípusokat. Ez a program nem felel meg a szakmai színvonal videoszerkesztő programok, de a biztosított lehetőségek elegendőek egy otthoni felhasználó.

De jobb, ha követi a bemutató, Enjoy!

Dan Constantin
tutorialegimp.blogspot.com

Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Niku - mondta

  programu cool ... az, hogy a Windows Movie Maker

 2. Corleone - mondta

  Szabad, de jó .A meglepett, hogy milyen sok ember használja más programok, amelyek soros generátor cracku'ri stb, ami valós veszélyt jelent a PC.

 3. PNP76 - mondta

  Ez elég jó ... tényleg nem tudom neki ... tudom használni a Picasa kép diák ... kösz a tippet, és gratulálok ismét, amit csinálsz.

 4. Tony - mondta

  Ismét egy kiváló program, de most a video szerkesztés, ezer "Nagyon szeretem ezt a program.Multumesc.

 5. Mihai - mondta

  Ha a bemutató a Vegas, vagy Edius. Mercie előre!

 6. adryan2009 - mondta

  Egy program, ingyenes nagyon jó.
  Gratulálunk oktatóanyagok készült!
  Bime mintha valaki végre egy sor tutorials Abobe photoshop gimp hasonló sorozat

 7. Adrian - mondta

  @adryan2009: Mindenki azt akarja, photoshop ... és lefogadom, ha kész a photoshop "kiabálni" itt olyan őrült, mint "nem pénzbe kerül sor, és ez a photoshop ... nem ... nem találja teljesen a GIMP kérem!" No jobb, ha nem történik egyáltalán, és nem a GIMP vagy a Photoshop? Adtam kielégítő! Hálás neked, a konzultáció ingyenes és a költség phothosop 1000Euro modora, hogy a pénzük, és mi bemutató róla! A másik az, hogy a szoftver a számítógépre priratat van, és senki sem tudja, egészen más, amikor az állami is kap egy bemutató, és bemutatja ... nem tudunk mutatni, hogy valami legális! Nem tehetem oktatóanyagok egy kalóz Photoshop! És mint mondtam, ha támogatta az euró 1000 tudunk vásárolni a legnagyobb húzás fog tutorials!

 8. Paul - mondta

  Adrian ... ha tudnád, hogy teljes mértékben .photo bolt trakare vagy után cl legjobb tracker román filelist, teljes licenc vírusmentes és kap jegyzettömb Tehát furcsa keygen, és nem károsítja a PC, akkor kap Photoshop isoHunt ad keygen és vírusok, és onnan ingyen a filelist, de egyre nagyobb probléma az, hogy ha azt akarjuk, hogy valami, amit Treb meghívást! de onnan veszi sebesség szuper jó! lenne megoldása az ami photoshop! teljes! Dan képes erre!

  • Laurentiu - mondta

   PaulAdrian ha tudnád ... .photo üzlet trakare teljes jén vagy azt követően cl legjobb tracker román filelist, teljes licenc vírusmentes és kap jegyzettömb Tehát furcsa keygen, és nem károsítja a PC, akkor vegye a photoshop isoHunt ad keygen és vírusok, és onnan ingyen a filelist, de egyre nagyobb probléma az, hogy ha azt akarjuk, hogy valami, amit Treb meghívást! de onnan veszi sebesség szuper jó! lenne megoldása az azoknak, akik szeretnék photoshop! teljes! Dan képes erre!

   scuzama filelist ahogy mondom, de nem olyan helyen, ahol az illegális letöltés? plusz miért trebiue fotólaborral, ha van olyan sok program jó (vagy akár közel), és könnyen kezelhető, és a szabad és

 9. Adrian - mondta

  @Paul: Haver azt mondja kalózkodás olyan kereskedelmi szoftver beszerzett egy "szabad" a csalás! Ő volt engedélyezett, de mindaddig, amíg nem fizet neki, és készül ingyenes és ellenőrzés jön az otthoni (pl. rendőrség), hogy a börtönbe haver! Miért? A kereskedelmi szoftver, mint hogy a pénz ... megvan "szabad" a neten, mert van más, aki a kalóz! Még ha softu keygen engedéllyel, nem, amíg nem ad pénzt, hogy hívják a csalás és a kalózkodás és a törvény által büntetendő! Igaz, akkor kap a torrentet, de mivel mi egy nyilvános honlapon, és lawmen be az oldalra, és azt akarom mondani, hogy az otthoni ellenőrzés, hogy ha Dan engedélyét Photoshop tudja, mi történik a Dan? Börtönbe május román, mert letölteni illegálisan ebben photoshop euróban 1000 ő általában költsége! Googled milyen warez, kalózkodás, kalóz szoftverek és a büntetés valami, hogy egy engedély a helyszínen nem jelenti azt, hogy jobb és legális szoftver! A kalózkodás és ez azt jelenti, hogy kell büntetni!

 10. Fanibu - mondta

  Május Adriane ... úgy tűnik, hogy egy pajzs között Videotutorial és a vágány felhasználó.
  Bezárhatja csőr ... és nem jelennek meg, mint a tetvek frunte.Nu hiszem felhasználó támogatni fogja adni nekünk a "buzi" a nas.Stai kis otthon, és pihenj egy kicsit ... talán te hangsúlyozta!

 11. Fanibu - mondta

  És így Adrian elfogadták, sem én nem tudom, miért (azaz dobott sár és tette damblaua ... .cred sokkal fair vele az összes ebben a szakmában, hogy az úgynevezett Videotutorilal ... .faceti egy felmérést, és kérje ... akarom Adrian hogy cuminteasca ... ez fontos szempont?
  Gyanítom, hogy sok felhasználó fogja tiszteletben

 12. Fanibu - mondta

  nem fúj egy RC vagy RTM Windows-7 ... ... ez a jövő ... van valami mondanivalója?

 13. Fanibu - mondta

  7 tudják, hogy az ablak nem megy sem a program, mint ez, hogy bemutatjuk ... semmi sem vadászott

 14. Adrian - mondta

  @Adrian: Ember a nagy probléma ... Azt mondtam Parera ahogy mondod most, hogy mit mondtam ... én nem címzett felhasználói általában vb ... Utáltam ezt a szót én a fentiekben? Adok egy kiadós tészta kérlek szépen !!! Nap és sértegetni hol ?? Veziti szép és nem melegít forradalom aiurea.La Moldvenilor azt mondta, hogy volt agitátorok ... hogy most ... shaker ... aki fel raca, és azt akarja scanadal ... nem tudom, mi tea megsértődött fejtegetéseket fent mindkét !! Akkor felvilágosít engem, és tudom, hol rossz !!

 15. Fanibu - mondta

  A Windows 7 merege nem mutattak semmit ... kivéve, ha eredeti, vagy szabad szoftverek, de putine.Lasati szabad források értelemben ... 2 30 nap ... .Mi eredeti szoftvert, és hogy a legjobb ... vagy ... szünet

 16. Fanibu - mondta

  Kerülgeti a témát XP és a szabad szoftverek ... az agy ... hátrahagyott ... az új Windows szoftver már nem érvényes 7 semmi ... hogy kicsit sötét videotutorialul ... .vagy talán nem ... de az ablakok 7 volt elég sokat tenni ... .Mi garantálja, hogy ez így van ... Ki akar megszállni Xp videotutorial menjen ... aki meg akarja frissíteni a Windows lehet meditálni! Írja a Mcrosoft ... de ez a kis .cititi elkészült!

  • Laurentiu - mondta

   FanibuBeat a bokor XP és a szabad szoftverek ... az agy ... hátrahagyott ... az új Windows szoftver már nem érvényes 7 semmi ... hogy kicsit sötét videotutorialul ... .vagy talán nem ... de kicsit kész ablakok 7 ... készpénzzel tudja garantálni, hogy ez így van ... Ki akar megszállni Xp videotutorial menjen ... aki meg akarja frissíteni a Windows lehet meditálni! Írja a Mcrosoft ... de ez a kis .cititi elkészült!

   Mi van, ha Nuti tea testvére elkezdett megy az időpontok és 7 az XP egyébként legjobb és menjen szati ​​és programok itt bemutatott, és nem zárja be videotutorialu.

 17. Fanibu - mondta

  Sajnálom, akarom mondani, hogy mit tettél eddig elérhető volt a XP vagy Vista ... valami Windows 7 semmi igazam valabil.Ca be az oldalra, és körülbelül 7 ablakok zárva videotutorialul tudom ... mi? mint universiitatea Spiru Haret ... megtalálták az értelmetlen és nyert pénzt ... meglátod, hogy igazam van !!!

 18. vally - mondta

  Prora ezt a hűvös köszönhetően

 19. Adrian - mondta

  @Fanibu: 7 lenne felnőni a felnőttkorig, és használja a legtöbb ember fog át néhány éve !!! csakúgy, mint a Vista !!! még ma is nem használják Vista, aki tudja, mi ez annyira ... az emberek, könnyű ... lesz képes élvezni? semmi vissza XP mi a probléma ??? még XP jelenleg a legszélesebb körben használt operációs rendszer a Windows kategóriában !! Fogalmak, mint a szabad és nem a jó és a dolgokat én magam avuto, és ez nem így van, a szabad és nyílt forráskódú is működik, és aki azt akarja, hogy a professzionalizmus és a szakmai munka és nem csak egy egyszerű felhasználó nem rendelkezik mint venni egy licenc softu !! mindig rendre és nem volt alternatíva, csak azért, hogy vizsgálja meg alaposan !!

 20. Adrian - mondta

  @Fanibu: Nem biztos, hogy ha tesz ablakok 7 vagy ha megpróbálta lehetett szerencsés, de ha a keresett a neten, akkor iak, hogy ül nagyon rosszul a vezetők !! sem a hardver még nem sürgetik a vezetők, hogy húzza 7 semmi biztos, nem is megjelent a hivatalos verzió, nem zárva ki Codu és nem is RTM hely !! Mielőtt visszatérnénk 7 egyaránt használható, mint XP át néhány éve !!! Spiru Haret egészséges ... vagyunk egy szabad telek, és nem nyer semmit, és én még nem állította minden felhasználó, illetve fizetni a pénzt semmire ... úgy tűnik számomra hasonlította mozgott, és nem látja, vagy megegyezik a hasonlóság a honlapunkon !! ! Itt vagyunk, akik nem akarja, hirdetéseket más oldalakon, mint azok, akik önként fel a kapcsolatot velünk, és csak azért, egyszerűen megy a világ, mert szeretnék az ingyenes, és ez az, hogy használ XP !!! és akkor is, ha adok 7 világban ez, mi megváltoztat minket, és mi alkalmazkodni az idők vagy k a Windows 7 Szerintem nagyon is köd senki sem tudja, hogy nem oktató érte ??? Még mindig az operációs rendszer és az összes Microsoft kész !!!

 21. Fanibu - mondta

  Adriane akarom mondani, mint söpredék írási ablakokra 7 RTM (7600), ha ez épít valamit mondasz jelenti azt, hogy jó ... Feltelepítettem minden webhelyek létrehozását ablakok 7, és azt akarom mondani, hogy jobb, mint az XP ... jó, hogy a Microsoft tehnologie.Este létesítmények és lehetővé teszi számunkra, hogy teszteljék, amíg 2010 (március természetesen) .Singura szemben fordul elő, hogy az ablakok 7 hogy fogadja el csak windows kompatibilis szoftver lehetővé teszi egyetlen frissítés 7.Isi API-k és menjen vele basta.Adica játékok, az internet, de azt szeretnénk, ... nem hozott VideoPad nem jelenti Gimp van, amire szüksége van, hogy maga a legjobb puha ... nem akarom reklámozni az ablakokat, de 7 kell érteni ... jobban teljesít, mint XP, vagy valami mást ... Ez frissíti vista.Si egyedül ... .adica a telepítés befejezéséhez akkor nem kell semmit.
  Failure új operációs rendszer úgy tűnik, egy kicsit gyanús.
  Helyezze a kezét az ablakon 7 és ugrik a feladat, hogy van egy kis bal mögött! Modernitás kell írnia és te!

  • Laurentiu - mondta

   Fanibu: Adriane akarom mondani, mint söpredék írási ablakokra 7 RTM (7600), ha ez épít valamit mondasz jelenti azt, hogy jó ... Feltelepítettem minden webhelyek létrehozását ablakok 7, és azt akarom mondani, hogy jobb, mint a XP ... ez jó, hogy a Microsoft tehnologie.Este létesítmények és lehetővé teszi számunkra, hogy teszteljék, amíg 2010 (március természetesen) .Singura szemben fordul elő, hogy az ablakok 7 van, hogy fogadja el csak windows kompatibilis szoftver lehetővé teszi egyetlen 7.Isi frissítések és ez basta.Adica go játékok, az internet, de azt szeretnénk, ... nem hozott VideoPad nem jelenti Gimp van, amire szüksége van, hogy maga a legjobb puha ... nem akarom reklámozni az ablakokat, de 7 meg kell érteni ... jobban teljesít, mint XP, vagy valami mást ... Ez frissíti vista.Si egyedül ... .adica a telepítés befejezéséhez akkor nem kell semmit.
   Failure új operációs rendszer úgy tűnik, egy kicsit gyanús.
   Helyezze a kezét az ablakon 7 és ugrik a feladat, hogy van egy kis bal mögött! Modernitás kell írnia és te!

   Nene és XP Service Pack frissítések csak 3

 22. Fanibu - mondta

  A Windows 7 veszi illesztőprogramok singurde itt http://www.microsoft.com/downloads/en/resultsForCategory.aspx?displaylang=en&categoryId=3&stype=n_dc
  Tudom, hogy kell csinálni kapcsolatot más szoftver, de a Microsoft létrehozott egy ahiva vezetők mindenki tudja Andrew mint a torrent voltak rhive as 500.000 folyó ... így a Microsoft most tesz.

 23. Fanibu - mondta

  fennáll a lehetősége, hogy adj pénzt a kiküldetés linkeket, de nem számít, mit írjon be egy IP mdificat akkor be NAP ablakok 7, mert azt hiszem, mint minden akar videotutoriale A Windows XP 7, és nem arról, amely már nagyon meghaladta

 24. Adrian - mondta

  @Fanibu: Ez épít, hogy minden, amit mondani RTM ke mondjuk hamis és a Microsoft nem erősítette, mint amely 7600 az RTM épít !!! Még a Forumu mondta a támogatási összeg nem megjelent RTM telek és mi torrentek hamis !!! Mert tudom, hogy hány „őrült”, miután a Windows 7 soha nem kockáztatta meg, hogy bárki is telepíthető, így zisu építeni 7600 hogy azt mondják, hogy RTM !!!

 25. @Fanibu: 1.Te meghívja Önt, hogy ossza meg velünk (természetesen, ha úgy tetszik) egy videotutorial erőssége a Windows operációs rendszer 7 számoltak be más operációs rendszerek windows.Ce érvek okozna egy otthoni felhasználó választhat az operációs rendszer telepítése? Milyen előnyökkel járna telepítése után az operációs rendszer?
  2.Am észre, hogy egyes lázadás vis-a-vis a legutóbb közzétett útmutatók (kedvemre ez a benyomás béna adott esetben) .Mi érdeklődési területet nem talált a lábát videotutorial.ro?

 26. Fanibu - mondta

  Dane ... .stii valamit a Windows 7? ... .Ha Igen, mondja meg, eddig még nem vizsgálták.

 27. Fanibu - mondta

  @AdrianAdrian tudja, hogy a Windows Vista merült kezdetben torrent 3 éve? ... Én megnéztem, és akkor indult a boltban kaptam "ajándék" a rendszer, amit vettem, Altex.L használom most. valószínűleg tudja, sokkal többet, mint a Windows Vista 7 és sokan mások ....!

 28. @ Fanibu: kérlek benneteket, hogy lépjünk le bar a helyén, a hozzáférés 3 oldal, és meg fogja találni a "Windows 7 RC ingyenesen letölthető és ingyenes mindenki számára." Erre az operációs rendszerre beszélsz?

 29. Adrian - mondta

  @Fanibu: Dan csak kérdeztem valamit ... és "tudja" a sok ... de nem ad jó ... csak nekünk, hanem hogy nem érv! Én soha nem támogatta, vagy nem adtam a legjobb, és az, hogy mindent tudnak, de látom, hogy egy bizonyos fokú fölény, mintha a Windows Vista 7 és nem te ... hogy tudod, hogy mi tudjuk, vagy Ön többet tud, mint mi? Volt olyan konfrontáció, és tudom, hogy ott volt a verseny között, hogy te, közted és Krisztus rád és Boby, és került ki győztesen? Maradjunk kívül a "fokozat" felsőbbrendűség és kapd be Nem tudom, mi a baj veled ... eddig vitatkoztunk beavatkozott, de most hirtelen, ha azt szeretné, hogy ellenünk ... én ideges valami újat? Csak ki kell használni az operációs rendszer, de a Windows XP még mindig szeretné a közönséges rómaiak, és ez minden! Néhány bling bling 7 oldalak bizonyos hatások kelljen lépni, és adja fel 7 XP ... úgy értem, lehet hogy túl XP, de az otthoni felhasználók, mivel a legtöbb románok nem hiszem, hogy több kell! Én mindig windows98 felület, és tudod miért? a hatást, de nem kell a biztonságos, stabil, és megteszi a szoftver, még te is azt mondtad, hogy a fenti 7 nem megy a kalózkodás ... nos, egy másik ok arra, hogy ne adja fel az XP Most jó, hogy fejlődik, de nem olyan hirtelen! Vár első, hogy hagyjuk, hogy a finalu kicsit régi, "viselni" néhány oldal, sp ... és akkor talán megyünk és 7 ablakok! Én inkább az általuk használt erőforrások 7 az ablakok minimalizálása hatása ablakok és a maximális, vagy adja átlátszó végezzük őket egy másik alkalmazás, mint a Photoshop, Fruti hurkok, ok stb ...

 30. Fanibu - mondta

  @Dan:
  Igen 7100 nem használhatja RC mást ... de megpróbáltam kíváncsiságból ... és 7600 7100 marad RC építmények helyesen.

 31. Fanibu - mondta

  Miért nem mondja nincs ablak 7 szó?

 32. Fanibu - mondta

  Igen a jobb azt mondani semmit, de Cleave Win 7 51% úgy véli, hogy nagy valószínűséggel azt jelenti, valami ... .faceti egy felmérést a víruskereső, és látni fogja, hogy mi a DRE [foltos.

 33. Adrian - mondta

  @Fanibu: Fanibu megérteni, hogy ez a harag? Windows7 nincs jelen? Abból, amit látsz, próbálja meg a lehető legnagyobb mértékben, hogy megköszönjem mindenkinek ... akarta világ szoftverrel szerkesztheti a fotó készült bemutató akarta, hogy a szoftverek világában tett slideshowuri csinálni, és talán fog tenni egy másik több szakmai ... hogy windows 7 nem láttam semmilyen megjegyzést vagy több a világon, hogy azt mondják, hogy ő akar bevezetni a Windows 7 !!! Van egy cikk arról, hogyan lehet letölteni ezt a 7 ablakokat, és egy videó bemutató a Windows verzió, amikor még 7 a béta, nem hiszem, hogy sokat változott azóta megjelenésében !! Nyilvánvalóan a változások nem látható ... türelem ... de az ember ... Mondtam ... nem tudjuk jelen valamit nem hivatalosan és befejezetlen !!! béta, RC és RTM jelenti instabilitás, nefinisare, hiányos, a tesztelési fázisban zártuk kód, amely elvezet a sérülékenység és a biztonsági réseket könnyen kezelhető !!! van bőven ideje, hogy mutassa be !!! Még csak nem is zárva az ablakokat 7 kódot fog pihenni az embert ... és bemutató !!! Miért a sietség?

 34. Fanibu - mondta

  És csend a válasz ... Adrian bocsánatot, hogy nem reagált erősebben marad rajongója van, és mindazok, akik követik videotutorialul és biztosítja őket arról, hogy a közeljövőben, vagyis néhány nappal lesz egy videotutorial a Windows 7 ... .sincer fogja mondani, hogy az új operációs rendszer, hogy működni fog a következő ani.Da 7 a Windows nem egy jó rendszer ... ragaszkodni XP ... és már készen is vagyunk !!!

 35. Fanibu - mondta

  Nem haragszom rád ... Nem tudok haragudni, ha valami rosszat tettem ... barátaink fogok "elítélni" Maradj különleges embereket, hogy tiszteletben tartják, és szeretném, ha továbbra is sikeres ... talán én voltam "a", de Sok sikert kívánok a munka continuare.Spor!

 36. CORLEONE - mondta

  Május baietzi vitatkozni Adrian azt mondta, egyértelműen zavart !!! ??? Ha igen facetzio vretzi paraterie vannak a takaró alatt a képes facetzi készült egy bemutató és strigatzi hangos "ebben videotutorial olyan szoftveres kalóz" egy oldalon bagatzil tiéd, és azután, hogy akkor plangetzi holtbiztos suntezti vretzi nettó puscarie.Ce gyerekek ??? azt frefera egy oktató rész csak tette meg, nem sokat angolul, de én multzi az ugrik dadogok nevetés Laurel és Hardy nézd !!! Ki akar, aki nem változtatja meg a csatorna, ott volt tölteléket haidetzi ezentúl a nevét és életkorát vretzi? Ha vretzi feltétlenül kalóz szoftverek, hack kapsz Ñusta nem tzipatzi oldalak, de azután, hogy többé avetzi jelszót osztott hardu stb .......

 37. Sergiu - mondta

  Baravo !!! Nagyon kellett ez, ahol tudod ???? !!! :)) Azt is meg néhány tutorials gimp? Ahogy néztem a youtube-on, és ez nagyon eltérő a jelentése nem semmi retii.Pls gyorsan készíthetnek néhány bonyolult útmutatók mintegy gimp !!!

 38. COSTEL - mondta

  Superprogram! Arra számítunk, annyira,. Köszönjük! Isten az egészség és a hosszú élet! Isten segítsen!

 39. Paul - mondta

  Adrian nem hívják a kalózkodás, mi lenne, ha nem büntetik nimik ha veszi a filelist vagy más trakare !!!!!!!!!! kalózkodás jelenti, hogy ha megteszi az egész puha, és eladod nia pénz, ez azt jelenti, pritaterie, az egész nép, amikor szükség van egy puha műselyem vásárolni, ha megteszik dc vagy sas torrentek van, akkor hibázott, amit úgy írna u van, ha megteszi a fotó üzlet filelist nem történik nimik !!! csak akkor, ha puha eladni, amikor már a finom és börtönbe menni! pritaterie azt jelenti, hogy ha Ön trakare photoshop ,,,,,,,,,,, chear nem történhet nimik törvény nem büntet meg Internet egy nyílt hozzáférésű, hogy bárki, így ha átvészelni újra megismételni photoshop, vagy egyéb szoftverek trakare híres jog nem tepedepseste és a kalózkodás, a kalózkodás jelenti, ha megteszi a tracker fisieru lőni CD-n vagy DVD-n és Suau standokon eladni a barátainak aimici, ez azt jelenti, a kalózkodás, és mindenkinek adok contu filelist hogy mindenki, aki el akarja hagyni !!!! min Depe számlám itt contu filelist a legjobb román tracker! és kap photoshop !! így: felhasználó: zotank95, jelszó: 0728531636, mindenkinek, aki azt akarja, hogy mit akar ez a sitecu ezt a számlát, amit akar, de ne változtassa meg a jelszavát úgy kívánják, így most remélem, hogy mindenki köszönhetően ezen az oldalon, ismétlem, nem megváltoztatni jelszavát vagy felhasználónevét igen, kérje a többi itt veszi korlátlan írjon e, hogy felhasználónevét és jelszavát, és másolja őket filelist.ro, és lehet kapni itt Adrian azt szeretnénk, és st ez nem jelenti a kalózkodás !!!!!!!!!!!!!

 40. Paul - mondta

  Adriane fel, hogy figyelembe, és ott találkozunk, és hogy ez nem jelenti azt a kalózkodás, és nem fog senkit börtönbe, ha nem eladni softu ha azt szeretnénk, csak akkor nem történik semmi, úgyhogy ezen a tracker a 10000000000dori mint isoHunt vagy más Trak!

 41. CORLEONE - mondta

  @Paul: Lehet, hogy ahogy mondod, de fogok csinálni egy tutorial, hogy azt jelenti, futtatható fájlok, repedések vagy cheygen'uri tartózkodást követően, hogy ellenőrizze minden számítógépet, akkor tudja, hogy azt is jelentheti egy repedés néhány lágy vagy adhat azon kívül, hogy kezelhető? ... ..vagy hagyott ....... !!!

 42. dyalex - mondta

  pt. fanibu tesó, ha nem elégedett azzal, amit lát itt meg ezen az oldalon? de ha azt hiszem sok szempontból 7 nyerni, ha nem egy bemutató 7 nyerni, és azt látom, hogy a fejlett van ezen a területen.
  Úgy gondolom, hogy ezek a srácok, akik megérdemlik a köszönetet oktatóanyagokat. hogy álljon, és néhány oktató, hogy egyesek tényleg használja.
  és pt. Adrian ... Nem hiszem, hogy meg kell vizsgálni, hogy ez mit fanibu mondják, hogy ez az én véleményem. Kívánok sok sikert és minél több oktató

 43. Paul - mondta

  Tudd, hogy a számla valós, és a bal lam mindenkinek, aki el akarja venni onnan, miért nem lép, és nem is gyakran vírusok !!! mi van, ha minden kötél szakad nBiztosan nem elégedett testvérek adnak pénzt a szoftver, aki ad 1000de euro photoshop vesznek fel az adott fiókot filelist.ro, mondtam, és ismétlem, hogy figyelembe mindenkinek !!!!!! !!!!!!!!!

 44. Paul - mondta

  Kérjük, csak vesz isoHunt! Rossz a PC csak HO ott! Varmiu van egy repedés ott most, ha megy BÁH crak NFS Carbon játék megy minden, és és meg kell kezdeni sal! Kérem, ne vegye nimik oda, ismételje meg újra olyan felhasználói fiók: zotank95, jelszó: 0728531636, és készen áll, én kényezteti a acolo.va PC asculataima kérlek! ! plz, plz, hogy a fiókból, minden, amit akarsz, minden játék fil lágy zene, mindig vannak új fájlokat, és kap a sebesség a net, kérlek, ne vigyél a isoHunt! Én ezt az egész, hogy figyelembe mindenki számára, ha egyik sem tetszik, Corleone: figyelmesen olvassa el, mi van ide írva! isoHunt trakarul, és én mindig megtámadtak hakerii! crakurile és mikor nyitnak, HDD felszerelni a vírusok! így varmiu minden történt tegnap óta, miután a isoHunt, és onnan megy fényév, hogy valamit kapjunk, hogy Depe Filelist segítségével, hogy figyelembe kell látni, hogy van nem vírus, és phtoshop 2009 tele van, és nem nem jár, ha nem szeretnénk, hogy

 45. CORLEONE - mondta

  @PaulPAUL adja nekem, ha Cata vizuális Bassam utolsó editzie ?? Szerintem valami furcsa róla, ahol csak letölteni !!! Említette VISSZA !!!!!

 46. Silviu - mondta

  paul beléptem a felhasználónevét és jelszavát, és ne járjatok úgy gondolja k figyelembe valaki megváltoztatta a felhasználónevét vagy jelszavát

 47. Paul - mondta

  ad a schimbato adtam chear valós számla, vettem onnan !!!!!!! 10 fájlok nem kap meghívást, hogy hagyja itt, és adjon számot, és minden lesz, és még egyszer nem uati a isoHunt

 48. Silviu - mondta

  bine.multumesc

 49. Tippek és trükkök: Amikor szöveget VideoPad javasoljuk, hogy használja az alábbi módszerek egyikét:
  Sequence 1.Adaugati videók és két vágást. Clip a két vágás adaugatii szöveget ismertetése a tutorial.In szöveget és clip klip elülső csipeszt átmenet text "Cross fade".
  2.Realizati a Gimp, Paint, stb kapcsolódó kép szöveges fájl, amely videó és végül beillesztjük a képet VideoPad.

 50. masac - mondta

  Dane bravo !!!
  Remélem, hogy mindenki számára nyilvánvaló, a munkát
  KMPlayer még ???

 51. Roxana - mondta

  Hogyan lehet fedezni televíziós logo
  Mi rohamok, amelyeket a TV tuner, és nem akarja megmutatni a logó a televízió. Hogyan lehet ezt elérni?
  köszönöm

 52. @ Roxana: In VideoPad csak egy megoldás a teljes felszámolása és a logó: add egész klip egymás után, kattintson a csillagok, zöld pipa, és húzza Crop Kép sarkában a kiválasztás, amíg az előnézeti ablak nem látja a logót, és végül kattintson OK.Apoi exportálni a fájlt video.Aceasta módszer hátránya, hogy a kép egy részét a "hasznos" videó fájl pierde.In egyéb szakmai programok megszüntetése a logó blur zona.In következtetés, hogy nincs tökéletes program, hogy távolítsa el a logó video fájlokat.

 53. @ Roxana: lenne a következő módszert: Hozzáadás szöveg nagyobb betűtípust, jelölje be a "Háttérszín", és igazítsa a szöveget a jobb felső sarkában az előnézeti ablakban, hogy fedezze a logót.

 54. Neagh - mondta

  "Rendkívüli érdeme" a Vista sokkal egy singur.A magas futtatásához szükséges rendszerkövetelmények normális, izgalmas rendszerek vagy alkatrészek "középső", hogy a Vista nem tudja futtatni jött olcsó ff .. Egyébként , törés, semmi újat nem hozott, vagy ismeretlen, megsemmisítik az összes szoftver és hardver kompatibilitás voltak az XP, és grafikus hatások amaritele azoktól, akik megölik a számítógépen, gyerekjáték ahhoz képest, amit lehet tenni Compiz Linux alatt. Ki nem hallott, és azt akarja, hogy sok videót a youtube-on f Compiz egy "tartozék" a Linux asztali, ugye nem elképzelni, és a rendszer-követelmények 1ghz CPU, RAM 512 videokártya 64mb.Practic ezeket a hatásokat valóban segít dolgozni a számítógépen, de a szem belsejében, és azt mutatják, hogy a Linux a "talán" sokkal több, és nagyon kevés források Vista ...
  Windows7 olyan, mint egy mosás szégyen után Vista, és megígérte, helyreállítási szoftver kompatibilitás és hardware..si csökkenti az erőforrás-fogyasztás ... még meg kell várni, mi lesz ennek a szándék ..
  Számomra, aki azt mondja, tudja, többet tud, mint a Windows programok vagy használni én instaleze.Sa optimalizálás, kézi szerkesztése a rendszerleíró adatbázisban, abban az esetben a "kék képernyő" a javítási konzolt, nem feltétlenül újra ... és akkor megbeszéljük ..

  A szoftver shareware venni bárhol, de be nem fizetett, függetlenül attól, hogy mit csinálsz vele, nevezzük ilegalitate.Niste emberek toiled, hogy ez, és te a munkájukat nélkülük platesti.Bineinteles, mintha ott, és próbálja eladni, hogy elakad, vagy bárhol, még ennél is rosszabb, és használja otthon, mind a kalózkodás numeste.Altfel találtam az otthoni felhasználói szoftvert, és mentesnek kell lennie, és az ipari felhasználásra lenne pénz ... van néhány illúzió, hogy ha a szoftver venni NuScale torrent vagy DCC, és törött mások, nem alkalmas a kötelezettségek, eltűnne esetén gyorsan kell válaszolni előtt a vezérlő .. Az előnye, hogy van az, hogy még mindig nem néz egyet otthon (még) ..

 55. Neagh - mondta

  Feliratkozás amit Dan mondta, hogy valaki „aki ismeri a Windows” egy tutorial különbségek XP-Vista-W7, és végül, hogy összpontosítson „ez a dolog tehet W7”, de inXP lehetetlen ... és egy bizonyos típus, hogy a dolog ...

 56. Roxana - mondta

  Köszönet Dan, én nagyon szeretem a konzultáció.
  Csak remélem, tudja kezelni a megoldás az Ön által kínált hasznos, és megpróbálom használni őket, még egyszer köszönöm, és gratulálok a munkát csinálsz.

 57. Andrei Lucian - mondta

  Isten keresése ... mert annyira ceva..Multumesc

 58. Cosmin - mondta

  Nagyon jó ... Lenne egy kérdésem ... hogyan videoszerkesztő szoftver hozzá a szöveget az egész videó, mint írtam, útmutatók "videotutorial.ro"
  Köszönöm szépen

 59. Sal tudni akarják, ha lehet "egyesíteni bot" 2 videók vett a net, és mentett winamp video lenne 20 min, és van osztva sok 2 10 min minden videó, és szeretné tudni, ha poate.Va köszönöm legjobb.

  • Adrian - mondta

   Nos, amit most elfelejtette, hogyan kell megtenni, amely fél nem kap meg ??? Nem mentett winamp, nem tudja menteni a winamp, winamp csak játszani nem tartja bármit, ezért keresik azokat 2 videók találni, ahol van kemény, ahová az adott partíciót ... őket a VideoPad és egyesíteni őket, amint az a bemutató, nem érted?

 60. Az album egy új változatát VideoPad.
  http://www.nchsoftware.com/videopad/screenshots.html

 61. 10alex2000 - mondta

  sal, ha lehet, hogy egy bemutató video program csúcsra tökéletes lenne ....: D program tárgyalás és ő kicsit magas ...

 62. Sall szeretné tudni, ha csinál egy tutorial Camtasia Studio 6.0.0?

  Köszönjük a megértést

 63. nelutzu - mondta

  tud ajánlani szoftvert, amely forog a videót forgattunk a kamera forog.

 64. Adrian - mondta

  nelutzu: Tud ajánlani szoftvert, amely forog a videót forgattunk a kamera forog.

  KMPlayer egy ingyenes lejátszó, megtalálni segítségével google!

 65. nelutzu - mondta

  Múltam

 66. MARCEL CIUBOTARU - mondta

  HOGYAN lehet elérni a Windows SLIDESHO SITE MARKER jól látható filmeket NEM CSAK egy számítógép és videó lejátszó CI? Jelenlegi formája nem engedi meg ezt az átalakítandó LUCRU.POATE? Hogyan?

 67. Adrian - mondta

  MARCEL CIUBOTARU: Hogyan lehet elérni a Windows SLIDESHO SITE MARKER jól látható filmeket NEM CSAK egy számítógép és videó lejátszó CI? Jelenlegi formája nem engedi meg ezt az átalakítandó LUCRU.POATE? Hogyan?

  Írd fel a "Search videotutorial.ro ..." a jobb: Any Video Converter, nyomd meg az Entert, és talál egy bemutató, amely segít írni, és a keresési mezőbe video átalakítás?

 68. Marian - mondta

  Nagyon jó bemutató (mint a valóságban minden ezen az oldalon).
  Letöltöttem http://www.nchsoftware.com (Miután eltávolította „node 32” számára. Nem szabad letölteni, észlelünk potenciálisan Win 32 vírus / trójai Genetik) a „továbbfejlesztett” 2.01. A probléma az, hogy az új verzió, többek között, már nem törölheti az eredeti filmzene (törölje vele együtt, és a video), és adjunk hozzá egy másik dalt választott minket, mint láttuk, videotutorial és így tovább ...
  Összefoglalva, hálás lennék, hogy azok (vagy egy), hogy tudok küldeni a készlet a régi verzió (1.0) Ha valaki le még.
  Köszönet előre.
  További szép napot.

 69. MarianNagyon jó bemutató (mint a valóságban minden ezen az oldalon).
  Letöltöttem http://www.nchsoftware.com (Miután eltávolította "node 32" pt. Ne hagyd, hogy töltse le, észlelünk Win 32 vírus / trójai Genetik) a "továbbfejlesztett" 2.01. A probléma az, hogy az új verzió, többek között, már nem törölheti az eredeti filmzene (törölje együtt, és a videót), és egy újabb dal választott minket, mint láttuk, videotutorial és még sok más ...
  Összefoglalva, hálás lennék, hogy azok (vagy egy), hogy tudok küldeni a készlet a régi verzió (1.0) Ha valaki le még.
  Köszönet előre.
  További szép napot.

  Érdekes, hogy csak Nod32 és Comodo úgy véli, hogy a fájl, mint egy probléma.
  http://www.virustotal.com/ro/analisis/f901bfbc31e7d9d43e6f946e61ff9f4a9cdb1e2103732ca065379434c5027461-1255247683

 70. @Marian: A 2.01 változat törölheti filmzene nagyon usor.Click közvetlenül a zenéje a video-Leválasztása hangfájl majd törölheti a video vagy audio.

 71. Marian - mondta

  Köszönöm a felvilágosítást (de ha én próbáltam, és kiirtották, míg az audió és a videó). Különben is, most már tudom ellenőrizni, hogy a letelepedési antivírus csomópont "egyél meg" programot, és már nem használja, de én nem "húzza a szíve", hogy megtalálják egy víruskereső, hogy megoldja a problémát ...
  Nemrég vettem egy videokamera forgatás méret H.264 BP és sajnos ez a szoftver volt az egyetlen, amit valaha próbáltam, amely elfogadja ezt a formátumot feldolgozásra ... Ha nem kér túl sokat, segítsen kérem javaslatokat használatával kapcsolatos egyéb (más) szoftver, amely lehetővé teszi a feldolgozás (kezdő szinten) és formátum konverzió H.264 BP; valami hasonló VideoPad közösség.
  Ismét köszönöm.
  További szép napot.

  Dan: @Marian: A 2.01 változat törölheti filmzene nagyon usor.Click közvetlenül a zenéje a video-Leválasztása hangfájl majd törölheti a video vagy audio.

 72. Adrian - mondta

  Marian: Köszönet tisztázása (de ha így megpróbáltam, és én kiirtották míg az audio és videó). Mindegy, most már tudom ellenőrizni újratelepíteni a víruskereső, a csomópont "ettem" program, és azt nem lehet használni; ha nem azt "dolgozzon szív" keresni egy másik antivírus, hogy megoldja a problémát ...
  Nemrég vettem egy videokamera forgatás méret H.264 BP és sajnos ez a szoftver volt az egyetlen, amit valaha próbáltam, amely elfogadja ezt a formátumot feldolgozásra ... Ha nem kér túl sokat, segítsen kérem javaslatokat használatával kapcsolatos egyéb (más) szoftver, amely lehetővé teszi a feldolgozás (kezdő szinten) és formátum konverzió H.264 BP; valami hasonló VideoPad közösség.
  Ismét köszönöm.
  További szép napot.

  Ne haragudj rám ... de nem igazán antivírus NOD 32 ... .adik ... por ... ... nézze alatti NOD test.Da 32 és tegye Avira amelyhez bemutató, tedd Avira ingyenes kiadásában és adj magadnak egy teljes scan Avira akkor gyere vissza, és mondd el, hogy sok vírus talált. Lássuk, ha éget a NOD 32

 73. Marian - mondta

  Adrian: Ne törődjön velem ... de nem igazán 32 NOD antivirus .... Adik ... por ... nézd ... nem egy test.Da le, és tegye Avira NOD 32 amelyek már bemutató, tedd Avira Free Edition és adj magadnak egy teljes vizsgálat Avira, majd vissza, és mondja meg, hogy sok vírus talált. Nézd meg, hogy éget a NOD 32 ablakba írt "Keresés videotutorial.ro ..." jobbra fent: Avira, belépsz, és megtalálja a bemutató

  Így végre megérteni, hogy a probléma megoldására, akkor jobb, ha Avira Free Edition mint 32 node jobb teljesítményt vírusvédelem? Én nem kértem speciális ismeretek "a tudomány a számítógépek" ...

 74. Adrian - mondta

  Marian:
  Így végül megérteni, hogy oldja meg a problémát, akkor jobb, ha Avira Free Edition csomópont, mint 32 jobb teljesítményt vírusvédelem ?! Nem kértem a fejlett tudás "a tudomány a számítógépek" ...

  Tedd azt, amit kértem egy korábbi post, és megköszönni! Végül, ha érvek miért nem olvasta a megjegyzéseket Node 32 származó 32 Node tutorial. Megtalálható a keresési mezőbe a jobb felső videotutorial.ro ..., levelet Nod 32 belépsz, és megtalálja a tutorial. Nod alszik utáni míg Avira van egy nagyon jó felismerés és a források pápa egyáltalán nem.

 75. Marian - mondta

  Amikor olvassa el a "teljesítmény", gondoltam, és valóban összehasonlítani a felhasznált erőforrások a két szoftver (deh, a "keserű fia") ...
  Én nem kérdezni, miután adnak, hogy törölje a hang (a jobb klikk) hozzá lehet adni egy másik része a hang (és hogyan)? Néztem a tutorial (pt. 1.0), de "zavaros" pt. például az a hang (2.01), hogy nem volt jele annak, hogy nyomja a "Vegye hangfájlt" és tetszőleges számú "1" a "Track"
  Remélem nem túl sok bosszantó a kérdés ...

 76. Marian: Mikor lásd "teljesítő" Gondolkodtam ténylegesen elfogyasztott erőforrások és összehasonlítása a két szoftver (deh a "keserű fiú") ...
  Elfelejtettem megkérdezni, hogy miután adsz törli az audio oldalán (a jobb klikk) adhat egy másik része a hang (és hogyan)? Néztem a bemutató (pt. 1.0), de "zavaros" pt. mint a hang (2.01), hogy nincs jele annak, hogy nyomja meg a "Vegye ki a hangfájl", és tetszőleges számú "1" a "Track"
  Remélem nem túl sok bosszantó a kérdés ...

  Kattintson az "Add Media" és adja hozzá a nevét, a dal jobb melodie.Click a "File List", majd a "Hozzáadás elemet Sequence". Rügyek 2.1 1 verzió sokkal jobb, mert ez lehetővé teszi a változó a hossza a hangsáv, a program interfész világosabb.

 77. Marian - mondta

  Dan: Az "Add Media", és adjunk hozzá egy melodie.Click helyes úton nevét a "File List", majd a "Hozzáadás elemet Sequence" .Verisiunea 2.1 1 verzió sokkal jobb, mert ez lehetővé teszi a változó a hossza a hangsáv, a program interfész tisztább .

  Köszönöm a pontosítás. Remélem sikerül most.

 78. Marian - mondta

  Adrian: Tedd azt, amit kértem egy korábbi post, és megköszönni! Végül, ha érvek miért nem olvasta a megjegyzéseket Node 32 származó 32 Node tutorial. Megtalálható a keresési mezőbe a jobb felső videotutorial.ro ..., levelet Nod 32 belépsz, és megtalálja a tutorial. Nod alszik utáni míg Avira van egy nagyon jó felismerés és a források pápa egyáltalán nem.

  Követtem a tanácsát, és telepített Avira futni és VideoPad oldalon. Ha csak a számítógépes alkalmazások, úgy érzem, nem "fék" a sebességet, de amikor internet-hozzáférés, hogy én már unatkozni minden vár megnyitása minden olyan webhelyet, amit (bár megnéztem "alacsony" a " heurisztikus "és én megváltoztatta az opciókat, úgy hagyja őket, ahogy jönnek), a csomót Ugyanez volt a probléma, és bár én zárja le, ha szeretné letölteni valamit, és hogy valami vírus (mint pl. A bemutató Avira). Arra a következtetésre jutunk, hogy a hiba az Avira az abban a pillanatban, amikor le van tiltva "AntiVir Guard" a net a "mozog sokkal, de sokkal jobb."
  Ami a VideoPad, I "világít" a végén.

 79. sal. nagyon hasznos tutorial. Sikerült volna egy filmet, és azt exportálni a felbontást youtube csak pár percre, és annak ellenére, hogy 2 30 700 sec e mb méretű. óriási. Nem tehetem a youtube-on olyan nagy. Segítségre van szüksége

 80. Adrian - mondta

  Vali: Sal. nagyon hasznos tutorial. Sikerült volna egy filmet, és azt exportálni a felbontást youtube csak pár percre, és annak ellenére, hogy 2 30 700 sec e mb méretű. óriási. Nem tehetem a youtube-on olyan nagy. Segítségre van szüksége

  Convertestel in flv, vagy bármilyen más formában vagy mp4 mpg4. Írd fel a jobb oldalon a doboz "Keresés videotutorial.ro .." átalakítás nyomd meg az Entert, és meg fogja találni video tutorials 2

 81. Azt szeretném, hogy a képet egy kép egy videoklip, de ha nem print screen egy videó kép marad, hogyan kell csinálni?

 82. MirceaG - mondta

  AEA: Azt szeretném, hogy a képet egy kép egy videoklip, de ha nem print screen egy videó kép marad, hogyan kell csinálni?

  Próbálja VLC media player, indítsa el a videót, akkor megy a VIDEO menüben, válassza ki a lehetőséget, és kattintson ea.Poza INSTANT takarít meg Documents / My Pictures.

 83. vanessa - mondta

  AEA: Azt szeretném, hogy a képet egy kép egy videoklip, de ha nem print screen egy videó kép marad, hogyan kell csinálni?

  Jó Aea! Ehhez mit akarsz akkor meg kell csinálni egy kis beállítás a Windows Media Player, akkor meg tudod csinálni "a képet egy képet a videó" anélkül, hogy a fekete háttér. kattintson ide

 84. AEA köszönhetően - mondta

  Videó pad nem szabad Kijelentem, hogy valaki, Kerestem, de nem találtam torrentet, kérdezze meg, ha egy hasonló programot nm 4 mit találok a tórusz?

 85. AEA köszönhetőenVideó pad nem szabad Kijelentem, hogy valaki, Kerestem, de nem találtam torrentet, kérdezze meg, ha egy hasonló programot nm 4 mit találok a tórusz?

  VideoPad ingyenes, és a program elérte változat 2.01.Click itt majd kattintson a "Vedd meg most." Az igaz, hogy van egy kereskedelmi változat, de az ingyenes verzió is elég az alapműveleteket videoszerkesztő.

 86. De mikor indul el, bár úgy tűnik, az összes telepített ingyen: BroadCam video streaming lejár a következő napokban lejáró próba ... ...

 87. Írtam ... néhány videofájlok mp4 mi 1-2 mb, és amikor menteni VideoPad elfogadja az export csak avi ... és a TM engedélyhez, de a probléma az, hogy 2 mb eléri 200 mb és a 30 mb alacsony felbontású AVI felszínre kerül és örökké tart feltölteni őket a neten, akkor átalakulhat valami kisebb mb. megbecsül

  • AEA: Írtam a dátumot ... néhány videofájlok mp4 mi 1-2 mb, és amikor menteni VideoPad elfogadja az export csak avi ... és a TM engedélyhez, de a probléma az, hogy 2 mb eléri 200 mb és a kisebb felbontású 30 mb avi felszínre kerül és örökké tart feltölteni őket a neten, akkor átalakulhat valami kisebb mb. megbecsül

   és ugyanaz történik velem. Vettem 2.01 változat igényel exportengedélyt mpg és egyéb opciók ff ingyenes vagy alacsony felbontású, és azt mutatja pixeles alkalommal teszek egy film a 2 700 perc mb.
   Vannak más szabad szoftver?

 88. Régebben minden videó konverter, e bemutató, akkor vissza őket 3-4 mb hangzik ez, mint a valódi hangosabb, de a kép pixeled így kicsit rosszabb lenne rendben, mintha egy lágy és erősíti a hang, javítja a képet, és tartsa mb érték ok ..

 89. laura - mondta

  Van egy film, amit Vree szerkeszteni, ha lehet, de nem tudom, hogyan lehet segíteni

 90. ZeroCool - mondta

  Srácok tudnivalókat Kocsi ez jó: |
  app bemutató gratulálok Dan :)

 91. Jean - mondta

  V 3.0 megjelent VideoPad ingyenes, de nincs más választása, hogy csökkentsék a filmet, hogy a pass a crosfade valaki tudja, hogyan kell csinálni, vagy talált lehetőség? Egyébként minden rendben kezdőknek tökéletes. Köszönet minden

 92. sugus - mondta

  Jó ... .My érdekel, ha ezt a programot lehet beszúrni a képeket egy videó megváltoztatása nélkül filmzene acestuia.Deci érdekel a program, hogy meg tudom változtatni a videó, de anélkül, hogy az elszámolási és az eredeti hang (csak szeretnénk bemutatni néhány képet videót tette anélkül, hogy megváltoztatná a hang) .Rog aki tudja, hogy segítsen nekem.

  • Jó ... .My érdekel, ha ezt a programot lehet beszúrni a képeket egy videó megváltoztatása nélkül filmzene acestuia.Deci érdekel a program, hogy meg tudom változtatni a videó, de anélkül, hogy az elszámolási és az eredeti hang (csak szeretnénk bemutatni néhány képet videót tette anélkül, hogy megváltoztatná a hang) .Rog aki tudja, hogy segítsen nekem.

   Ezt megteheti a Videopad.Click közvetlenül a filmzene, és válassza a "Unlink hangfájlt" választja el a videót a audio.Din idő Kiválaszthatja, hogy hol szeretné helyezni a képet, és válassza a "Split Clip".

 93. sugus - mondta

  Köszönjük, promtitudine.Problema hogy akarom cserélni egy részét videót néhány kép és a hang marad acelasi.Am, amit mondott, de én felé tolódott a hangképet a pillanatban tettem az osztott telek ( azt hiszem, meg kell csinálni valamit, hogy csökkentsék a növény, azaz videó) Lehet, csinálok valamit gresit.Daca valami ötlete szívesen ... akkor is, ha egy másik program, amely nem annyira ceva.Mersi.

  • Köszönjük, promtitudine.Problema hogy akarom cserélni egy részét videót néhány kép és a hang marad acelasi.Am, amit mondott, de én felé tolódott a hangképet a pillanatban tettem az osztott telek ( azt hiszem, meg kell csinálni valamit, hogy csökkentsék a növény, azaz videó) Lehet, csinálok valamit gresit.Daca valami ötlete szívesen ... akkor is, ha egy másik program, amely nem annyira ceva.Mersi.

   1.Deplasezi kurzort, ahol szeretné, hogy az első vágás;
   2.In előnézeti ablak jobb felső sarkában egy doboz jelzi cursorului.Clic álláspontja a dobozt, és válassza ki, hol szeretne a második vágás;
   3.Cursorul mozog .Most megvalósítani a második taietura.Calculezi hossza videofájl között a két vágás, majd törli;
   4.Adaugi kép helyett a törölt része a videó és méretezze át a "ideje másodpercben."

 94. sugus - mondta

  Nem megy ... vagy másik változata a program, vagy mi nem vagyok jó fac.Nu található a jobb felső doboz ... és a középső és a jobb felső imaginea.Pe választanak? Ha nem bánod meg tudja magyarázni lépésről lépésre, mit kell tenni? Tehát kezdők (nem azt a hülye)? És nem fog unatkozni tudok küldeni utasításokat a témában [Email protected] Köszönöm szépen.

  • Nem megy ... vagy másik változata a program, vagy mi nem vagyok jó fac.Nu található a jobb felső doboz ... és a középső és a jobb felső imaginea.Pe választanak? Ha nem bánod meg tudja magyarázni lépésről lépésre, mit kell tenni? Tehát kezdők (nem azt a hülye)? És nem fog unatkozni tudok küldeni utasításokat a témában [Email protected] Köszönöm szépen.

   1.Nu segítséget nyújtani e-mail / Messenger;
   2.itt 2 kiemelve lépésben az előző üzenet;
   3.Pentru pontosabban válasszuk pillanatok fér Fájl formátumú-Time Options, és válassza ki azt a lehetőséget, 0: 00: 00: 000.

 95. sugus - mondta

  Kérjük, ha azt szeretnénk, írjon nekem lépésről lépésre, az elejétől, hogy mit kell csinálni, mert nem tudom, hogy hogyan válasszuk ki iese.Nu (Aktiválás), hogy mit kell vágni és utasításokat sterg.Scrie nekem a kezdetektől és a legvégén, mert nem tetszik a darab descurc.Multumesc.

 96. Palamariu Tudorita - mondta

  Voltál valaha egy tutorial KillDisk?
  Láttam, de én szeretem, ha kérdezed igen
  Tudod, hogy ezek nagyon hasznos oktatóprogramok, amit csinál
  köszönöm

 97. Pintea - mondta

  Helló, jó tutorialu segíteni nekem, de lehet, hogy egy tutorial "ProShow"

 98. Mr CRISTI

  Kérdezze le véleményét a következő helyzetet:

  -I Lenovo márka Notbook S 10 a körülbelül 2 évek morajlott hűvösebb kezdődik rezgések és instabil, úgy döntöttem, hogy vegye le, miután meg kellett, hogy fel darabokra
  alaplap, látta, hogy volt, hogy jöjjön le, és van egy interfész radiátor racire.Acesta
  Thermal fajta gumi (rágógumi) .Mi tisztítsa meg a radiátor is, így Cela 2 tabletták WINDOW (egy processzor volt a másik nem tudja, mi volt ????) alkohollal, rakjuk őket vékony hővezető paszta (a átlátni rajta), és tettem egy termikus interfész vevő érdesség radiátor (azt mondta, hogy kitágulnak, és nem csapja fel, és azokat), majd adta illessze az érintkezési felületen a fűtőtest (vékony) .
  -Miután Javítása alkatrészek (2 maradtak a csavarokat én) kezdtem.
  -A Notebook hardver ellenőrzési program teljes kapacitással, és kapott értékeket a SET PROCESSZOR cserben.

  A kérdés az:

  Jó ezeket az értékeket? amely nyert egy BAKUP OF GIGA ITRUN 25 43 perc alatt.

  Közben VAD 56 ÖN GRADE (CORE 0-47, 1-47 CORE) MISCA.DAR nem mindig megy hűvösebb amíg 51 fok.

  Kérjük, azt válaszolta, hogy az e-mail címre:[Email protected]

  --------------------
  1596 MHZ CPU órák
  cpu terhelés-100 / 100
  temperatura TZ00-71 core 0-63,core1-63;72(65,65);73(65,65);74(67,67,minutul 18);75(68,68)
  76 (68,68) csúcs 74 (66,66) stabilak maradnak 42 perc

  HD-fokos hőmérsékletet 44 75 fokban CPU
  a a a a a a a a a a a a a a

  • Adrian - mondta

   danMr. CRISTIRog véleményt a következő helyzetet: -I a Lenovo márka Notbook S 10 a körülbelül 2 évek morajlott hűvösebb kezdődik rezgések és instabil, úgy döntöttem, hogy vegye le, miután meg kellett, hogy fel darab hogy
   alaplap, látta, hogy volt, hogy jöjjön le, és van egy interfész radiátor racire.Acesta
   Thermal fajta gumi (rágógumi) .Mi tisztítsa meg a radiátor is, így Cela 2 tabletták WINDOW (egy processzor volt a másik nem tudja, mi volt ????) alkohollal, rakjuk őket vékony hővezető paszta (a átlátni rajta), és tettem egy termikus interfész vevő érdesség radiátor (azt mondta, hogy kitágulnak, és nem csapja fel, és azokat), majd adta illessze az érintkezési felületen a fűtőtest (vékony) .
   -Miután Javítása alkatrészek (2 maradtak a csavarokat én) kezdtem.
   -Használja Notebook Hardware Control programot, és állítsa be a maximális CPU kapacitás is kapott értékek jos.Intrebarea engem: Jobb vagyok, ezeket az értékeket? amely nyert a BAKUP IDŐ ITRUN GIGA 25 43 56 MINUTE.INTRE IDEJE GRADE látom (CORE-0 47 CORE-1 47) MISCA.DAR nem mindig megy hidegebb, míg a grade.rog sem válaszolt 51 E-mail cím:[Email protected]--------------------
   1596 MHZ CPU órák
   cpu terhelés-100 / 100
   hőmérséklet TZ00-71 core 0-63, core1-63, 72 (65,65) 73 (65,65) 74 (67,67, perc 18) 75 (68,68) 76 (68,68) csúcs 74 (66,66) stabilak maradnak perc 42temperatura HD-44 75 fok fok CPU
   a a a a a a a a a a a a a a

   Már itt azt mondja, de úgy tűnik, mintha azt mondom, és mindent, amit olvas. NE hagyja magát hozzátartozók MAILURILEEEEE

   Nem ad mail, nem érintkezik valaki a csapatból videotutorial.ro, minden problémát tárgyaljuk itt a megjegyzések rovatban. Minden kapsz mail így a megjegyzések rovatban lesz spam a postaládájába.

   Most van a hőmérséklet .... azt hiszem, nem érti, vagy nincs ideje, hogy inuit áttekintést, akik esetleg a hőmérséklet olyan hely, ahol minden centiméter foglalja el valamit. Akkor nézett vastagsága a laptop? Láttad (hogy csak megnyitotta?) Milyen elemekből tömve bele? Most gyere, és kérdezd meg, hogy milyen hőmérsékleten szeretné, hogy a hogy a laptop az a hely, ahol nincs hely a pedig egy doboz gyufa? Tehát az Ön számára, hogy mennyit kellett volna hőmérséklet kiszámítása hely, ahol "Jaffa" elemei a laptop? Nos, van fok 51 Asztal és ha a készüléket nem sugárzott bármikor ...

 99. Vladut - mondta

  Ok tudom, hogy lehet szerkeszteni sok mappatípusok múlva, de szeretném tudni, hogyan tudok szerkeszteni egy nagyon szép játék, vagy más módon nem miniclipuri kis játékokat lehet segíteni ???

 100. sklipy - mondta

  a ProShow arany, akkor? Láttam, hogy arra is felkérték. köszönöm

 101. de csak 14 nap Ś.naspaâ Ś

 102. Julian - mondta

  valamint 14 napon belül ez ingyenes, ha már nem használja kódot kérni?

 103. dragos - mondta

  Nagyon jó tutorial, ez így van, meg kellett csinálni búcsút háromszor, és úgy tűnik, hogy jobban lettem.

 104. Sergey - mondta

  Nem értettem semmit az én walkthrough vettem programu igen találtunk 1 változata, amely már nem létezik.
  Előbb fizet valaki adni nekem egy megfelelő ahhoz, hogy verte Hulk nekem, hogy nem vagyok jó mind a könnyű és nehéz egyszerre

 105. gigi - mondta

  Nem tudtam beágyazott feliratok a film ékezetek. Azt be lehet állítani valahol valahogyan? Anélkül, hogy miután egy fordulatot SSA formátumban.

 106. Dumitru - mondta

  Hello mindenkinek, én szeretnék magamnak egy de4 clipulet perc, az enyém néhány képet akarok csinálni valami jót, hogy a You Tube, úgyhogy képeket és szeretnék egy dalt, nem sértik a szerzői jogokat nem Én Depe ezeket you tube klip, tud valaki segíteni nekem, hogy clipulet, fizetés,[Email protected], Nem tudom, és a tetején ezek programe.cine tud segíteni Otthagytam e-mail cím, köszönöm

 107. Vicu - mondta

  Hogyan lehet feltölteni egy dalt a YouTube-on háttérben egy diavetítés?

 108. alice09 - mondta

  Hogyan változtassuk meg a hang a videó SSA csinálni vastagabb vagy vékonyabb ??

 109. Nagyon jó!
  Gratulálunk mi facit!

 110. Liviu seregély - mondta

  jó, dan! Azt 58 éve, és nyugdíjazták betegség
  Azt DDOR és segítsen megérteni a hogyan, milyen beállításokat kell alkalmazni a mozgó gif képek
  megemlíteni, hogy megtanultuk a fennmaradó beállításokat, de nem találja, hogy mit és hogyan kell tennem megszerzésére irányuló állásfoglalási tiip GIF képeket.
  Előre is köszönöm Üdvözlettel és tisztelettel LIVIU!

 111. deea - mondta

  Hogyan lehet elválasztani a videó kollázs dintrun dal (ex- ha 5mel egyesült szétválasztani őket egyesével) tud valaki segíteni ???

 112. alexxxxx - mondta

  Van egy ötletem a videotutorial kérjük, aki teheti egy tutorial, hogyan rakja képek fölött videó ms

 113. Marius - mondta

  Hello! VideoPad már nem ingyenes! Hol lehet letölteni régebbi verziójú, amit természetesen ingyen ?? Hol próbáltam, mentem a legújabb ... Ez lehet egy kis segítség? Köszönöm szépen!

 114. Jetrox - mondta

  milyen programmal tudom, hogy egy videó több mint 10 10 perc Badicului perces forgatás, és szeretnék egy hosszabb videót programot köszönhetően

 115. Én nem így TREBA ingyenes stium olyan, mint, hogy azt mondja a kegyelem, szabad, de mennyit? mert nem volt videó pad könnyű és nagyon mit mondani, de amikor megkérdezték a legkedvesebb emberek itt ,, engedély nyilvántartási dastea megbolondul :))) program, és akik szeretnék, hogy a folososc életért problémái pliss segíteni

 116. Mike Gibson - mondta

  Egy nap telepítettem videoszerkesztő 10 programozók, köztük ez nem Mege,

 117. Horhe - mondta

  Bemutatta videotutorial változat régi. Az új máshogy néznek ki, és nem használtuk. Az ex., Mi meg kezdő és befejező időpontját a klipet, de nem menti, nem szerkesztést, nem „export”. Úgy hangzik, mint egy vicc.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.