Pure Wave UPS a kazánhoz és minden máshoz

Pure Wave UPS a kazánhoz és minden máshoz
5 (10) 100%

Pure Wave UPS a kazán számára

A tiszta és hullámos hullámok csak a központi és egyéb induktív terhelésekre vonatkoznak

Ha van központi fűtőállomásod, akkor valószínűleg legalább egy áramod van, és észrevetted, hogy a kazán már nem működik.

A szilárd tüzelőanyagú üzemeknél ez veszélyes, mert a szivattyúk, amelyek a fűtőközeget megállítják, és a kazán túlmelegedik

A normál és az ilyen számítógépek Mustek 2012 jól jöhet a PC-kkel, TV-kkel, rádiókészülékekkel stb., vagyis bármi, ami nem rendelkezik motorral. Az erőművek, hűtők, klímaberendezések és mások motorok esetén a számítógép UPS-ek nem megfelelőek.

Mi az extra tiszta UPS?

A Pure Wave UPS erőművekhez speciális inverterrel rendelkezik, amely tiszta szinuszos áramot generál, mint a tápegység.

A számítógépes UPS-ek szimulált hullámmal rendelkeznek, ami károsíthatja a működő gépeket

Az UPS másik előnye a hőerőmű számára

A külső akkumulátorok használata a hőszivattyúk erős pontja. Valójában ezek a szünetmentes tápegységek nem csak a hőszivattyúra vonatkoznak, hanem bármilyen elektromos vagy elektronikus készülékhez is használhatók.

Ha külső akkumulátorról van szó, akkor az akkumulátort maga is kiválaszthatja, így szabadon maradhat annyi autonómiával, mint az áramellátás.

Használhat-e UPS-t az erőmű számára, és valami mást?

Igen, mint már említettük, a számítógépes számítógépek általában szimulált hullámok, kivételek, de mindegyikük szimulált hullámmal rendelkezik. A szimulált vagy négyszögletes hullám romboló hatású, azaz a hőszivattyú, a recirkulációs szivattyú, a hűtőszekrény, a légkondicionáló stb.

Milyen akkumulátort használhatok az UPS-ben a bemutatóban?

Az ajánlott egy mély ciklusú akkumulátor, de ha nincs gyakori és hosszú leállása, akkor is használhatja az autó akkumulátorát. Előnyösen a gép akkumulátora olyan nagy lesz, hogy túl sokat nem ürít. Az autó akkumulátora nem támasztja alá a mélykisülést, így a nagyobb akkumulátor nagylelkű autonómiát biztosít, amíg az nem éri el az áramot, anélkül, hogy veszélyeztetné az akkumulátort.

Hol vásárolhatom ezt a UPS-t?

A piacon ez a modell a Strong, Volt Polska és Kemot néven szerepel. Azt hiszem, ez ugyanaz az OEM gyártó, de a különböző márkák számára kis változásokkal áll elő.

árak:

Volt Polska - ár alapján

Erős Euro Power - teljesítmény-százalék

Kemot - a hatalomtól függő központi tápegységek

Pure Wave UPS az erőmű számára és minden más - videó bemutató

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Comments

 1. dragos - mondta

  Az 12A két 9V elemét sorba kapcsolva 24V az 9A

 2. Szia, viszonylag új számítógépem van három évig. Először képes voltam a HDMI-kimenetet használni a videofelvétel készítésére a TV-n. Most már nem tudom használni ezt a funkciót, ugyanazok a beállítások vannak, az asztalon már nem látja a TV-t. Megváltoztattam a HDMI-kábelt, próbáltam az asztali beállításokat, és nem tudom HDMI-kimenetet használni a TV-n! Megoldás?

 3. Nancy - mondta

  Új dolgok, jelölve. Nem hallottam ilyen fajta felemelkedésről. Köszönjük a bemutatót.

 4. Aurelian Panait - mondta

  Nagyon köszönöm a munkáját, mivel mindig van, amit tanulok tőled, még mindig jó információt és a témát minden részletgel.

 5. Hello Cristi, ha egy bemutatót készíthet arról, hogyan blokkolhatja a Mac-et a különböző eszközökön, a szolgáltató mindig törli a listámat, és nem tudom, mit tegyek, ha segíthet nekünk abban, hogy talán nem vagyok az egyetlen, köszönöm.

nézőpont

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.