Három módon lehet telepíteni a szoftvert Ubuntu - video bemutató

Három módon lehet telepíteni a szoftvert Ubuntu - video bemutató
4.6 (14) 91.43%

Szia barátok, ebben a leckében együtt tanulnak 3 módon tudjuk telepíteni a szoftvert az Ubuntu Linux operációs rendszer. Mivel ez a téma rendkívül szerteágazó ma úgy döntött, hogy jelenleg csak 3 módon telepíthető szoftver a Linux, csak a grafikus felületen anélkül, hogy a terminál, vagy más "bukfenc". Bonyolultabb eljárások vagy a Terminal bevezetését tervezi őket oktató, hogy jöjjön, ha tetszeni fog ez. Azt hiszem, mindenki tudja, hogyan kell telepíteni a szoftvert a Windows, amire szükségünk van. Exe fájlt, kattintson duplán, és hogy kövesse a telepítő varázsló, kattintson a "végtelen" Next, majd a Next több tucat területek nem elegendő Azt kérte, hogy sok szoftver, ha egyetért a szerződéses feltételeket, ahol egy kis aljas minket nyak és néhány toolbaruri böngészőben vagy a bor és egyéb szoftverek mellett az egyik, hogy szeretnénk telepíteni eredetileg.
Nos, Ubuntu Linux minden korszerűbb és sokkal egyszerűbb. ACI szoftver hozzánk, mindössze annyit kell tennie, hogy az, hogy nyissa meg az Ubuntu Software Center (Ubuntu Software Center), hogy melyik kategóriába szeretné telepíteni a szoftvert, a keresés a keresési mezőbe a jobb oldali ablakban, és egyszer találtak szoftver ad kattintson a Telepítés gombra. A szoftver telepítése után a Telepítés gombra változik távolíthatja el egyszerűen kattintson a szoftver lesz távolítva a számítógépről.
Ahogy olvastam a fenti lépéseket, hogy telepítse a szoftvert Windows, Linux nem üt valaki a fejét, és nem szabad 10 Next oldalak telepíteni a szoftvert, és nem is valaha lát szoftver Linux hogy ki fog alakítani a nyak toolbaruri alkalmazásokat, vagy nem akarja a számítógép.
Egy másik módja annak, hogy telepítse a szoftvert a Linux Ubuntu használata Synaptic csomagkezelő (Synaptic Package Manager) csomagkezelő ez egy kicsit fejlettebb szoftvert, és mint a neve is sugallja lehetővé teszi számunkra, hogy telepítse és nézd meg részletesebben amely csomagokat és milyen függőségek (fájlokat, amelyek szükségesek, hogy a szoftver futtatásához optimális körülmények között) azt a szoftvert telepített, itt van szűrők és kategóriák, valamint egy leírás bizonyos szoftvercsomagok és javaslatait szeretné telepíteni.
A 3 módszer használata a csomagok. Deb. Csomagok. Deb hasonló. Exe Windows alapvetően egy fájl letöltése a kiterjesztése. Deb amint adunk kattintson duplán a Windows és telepítse a kívánt alkalmazást, de bár nagyon közel van a lépések a Windows exe fájl még nem Ezután meg kell adni 10 webhelyek vagy jelöljön, hogy egyetértenek a szerződési feltételeket, hogy telepítse a fájlt. deb! Egyszerűen kattintson duplán a fájlra adni. Deb, majd kattintson a Install Package, és ez minden, amit tennie kell. Általában csomagokat. Deb kínálnak a külső fejlesztők, amely ingyenes, és nem nyílt forráskódú szoftverek, mint a Skype, Adobe Flash Player, TeamViewer. A telepítés után a szoftver módszer egy fájl letöltése az első. Deb, akkor eltávolíthatja a Synaptic Package Manager. Bármilyen módszert úgy döntünk, hogy telepíteni Ubuntu Linux szoftver minden 3 szempontból helyes, így a választás, milyen módon szeretné telepíteni a szoftvert a kérdéses. Lesz idő, amikor a szoftver telepítése csak akkor hajtható végre egy csomagot. Deb tőlünk van egy PPA tároló szoftver vagy kérdést, és azt tapasztaltuk, az Ubuntu Software Center vagy Synaptic csomagkezelő, egy példa lenne a létesítmény TeamViewer.
Ennek ellenére arra hívlak benneteket, hogy kövesse végig a bemutató videót.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com

Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Comments

 1. matcastl - mondta

  1.Cum szavazni?
  2.Ce kell tennie ahhoz, hogy a videó bemutató? Mi ADOBE FLASH PLUGIN 10 a Mozilla már telepítve van.
  Ma telepítettem az Ubuntu 9.04

  • Üdvözlöm. Nagyon szeretem, amit csinál oktatóanyagokat és köszönöm a kemény munkát. Emellett szeretnénk, hogy továbbra is a sorozat tutorials az Ubuntu Linux operációs rendszer, mert nagyon érdekes.

 2. Iustin - mondta

  hi jó munkát végez lekérdezéseket bravo, hogy miért nem kell anti-vírus az Ubuntu, mert nem lehet letölteni, vagy ha a neten?

 3. Néztem a konzultáció a linux, nagy munka! Linux a Wubi, és én nagyon elégedett vele. Én személy szerint hiszem, még mindig, hogy a konzultáció linux.

 4. lehet csinálni, és a bemutató létrehozásával egy programot.

 5. Stefan - mondta

  Meg tudod csinálni a tutorial Kaspersky Internet Security 2011 ... Köszönjük!

 6. Shedixx - mondta

  Üdvözlöm. Szuper tutorial. Kérjük, ha több kell, hogy legyen, hogy egy bemutató, hogyan kell telepíteni / visszaállítása GRUB az Ubuntu 2.0. Mi a telepítéshez Windows 7, és én már nem maerge GRUB. Köszönjük!

  • Shedixx: Hello. Szuper tutorial. Kérjük, ha több kell, hogy legyen, hogy egy bemutató, hogyan kell telepíteni / visszaállítása GRUB az Ubuntu 2.0. Mi a telepítéshez Windows 7, és én már nem maerge GRUB. Köszönjük!

   Pt. GRUB újratelepítése CD váltakozó DESKTOP.Deci nem indul azzal a CD-t, válassza ki a "mentő rendszer", és pár lépés után úgy dönt, billentyűzet, stb .. megkérdezi, mit kívánt partíciót használható a gyökérzet, és az- mutatják a partíciók gasit.Aici meg kell nagyon biztos, hogy telepítse a Linux partíciót, és megjelenik egy menü kiválasztása után, amely "újra grub". kiválasztott menü, és kérdezd meg magadtól, mit kívánt partíciót grub, a szabály a / dev / sda, amit és javaslatokat is.
   A Windows telepítő mindig törölni minden olyan operációs rendszer, és hagyja békén ..

 7. Melyek kezdete: kész megy linux :)) dicséretre méltó, és ha adevarat.avand a tény, hogy sokan nyomon követése a játék, nem adják tovább a Linux veci.in, ha csak jó pihenést.

 8. Nagyon érdekes bemutató.

 9. heh, tanultam valamit
  de mint minden sudo apt-get install inkább elegáns

 10. Cristi - mondta

  milyen gyorsan veszít: írjon a dobozban

 11. florin - mondta

  Érdekes, hogy megfigyelhető bravo bemutató Ubuntu LTS, mint megy nehezen vagy csak nekem Ubuntu Karmic Koala 9.10

 12. bogdan - mondta

  Én különösen, mint egy csomó ember fut ubuntu

 13. lehet csinálni, és a bemutató létrehozásáról a Microsoft Visual Basic programban kérjük. (Milyen banális, mint a program! de működött!

 14. Tudod, hogy egy bemutató megteremtése a programot a Microsoft Visual Basic kérjük. (Hogy triviális lenne a programban! De a munka! 1

 15. Corado - mondta

  Hello!
  Szeretnék, ha lehetséges, a bemutató a puha AutoCAD futtatni Linux alatt. Azt hallottam, hogy lesz egy úgynevezett Bricscad de talán vannak mások.
  Köszönjük!

 16. Andrey - mondta

  Super bemutató srácok!
  Hallottam, hogy meg lehet csinálni a Win XP taskbaru mint win 7, de nem tudom, lehet tudni,

  • Adrian - mondta

   AndreySuper bemutató srácok!
   Hallottam, hogy meg lehet csinálni a Win XP taskbaru mint win 7, de nem tudom, lehet tudni,

   Már van egy tutorisal, hogyan kell csinálni, hogy a Windows-felület 7 a Windows XP. Írd fel a keresési mezőbe a jobb felső fekete él: Hogyan kell bekapcsolni a Windows XP felület néz ki, mint a Windows-7, belépsz és megtalálja video bemutató

 17. Andrew - mondta

  További információk a linux! Mint látható, a Microsoft növeli a biztonságot az aznapi kalózkodás Windows-7. Több mint egy ideig, a felhasználók kénytelenek keresni egy másik, a legmagasabb prioritást Ubuntu Linux.

  Az én véleményem: hogy élvezze néhány felértékelődése oktatóanyagok, útmutatók meg kell csinálni, amit hiányzik a legtöbb újonnan érkezők (pl. pigin, bor), és miért ne lipseasca.Un másik fontos területe lenne valamint, hogy kiemelje az előnyöket a Windows [pl compiz, conky (ez ii kicsit bonyolultabb telepíteni és beállítani, de megéri)]

 18. Ok, segítsen nekem, de én lenne érdekelt bemutatni, hogy a jövőben oktatóanyagok ha tudsz telepítheti .tar.gz hogy tar.bz2 a terminálon, vagy más módszerekkel. Köszönöm

 19. cronox - mondta

  hogy elősegítse a nyílt forráskódú szoftverek ... és tudom használni az Ubuntu

 20. costel08_78 - mondta

  Nagyon érdekes tutorialul.Daca azt szeretné, hogy mások nagyon jó lenne, ha nem linux.Multumesc az oktató útmutatók, amelyek

  • costel08_78Nagyon érdekes tutorialul.Daca azt szeretné, hogy mások nagyon jó lenne, ha nem linux.Multumesc az oktató útmutatók, amelyek

   Vagyok pro folytatni ezt a sorozat tutorials szentelt ubuntu

 21. victorr - mondta

  Nagyon köszönöm Adrian, 10 világos tájékoztatást ebben a témában.
  Nem értem, miért ez a bemutató a látogatók 5 alábbi megjegyzéseket *.
  Ha olyan jól képzett, hogy nem adnak tájékoztatást, vagy miért nem legalábbis fontolóra kidolgozása a munka a bemutató videó!

  KÉRJÜK continuii!

  Még egyszer köszönöm.
  Tisztelettel:
  Victorr

  • Adrian - mondta

   victorr: Köszönöm szépen Adrian, 10 világos tájékoztatást ebben a témában.
   Nem értem, miért ez a bemutató a látogatók 5 alábbi megjegyzéseket *.
   Ha olyan jól képzett, hogy nem adnak tájékoztatást, vagy miért nem legalábbis fontolóra kidolgozása a munka a bemutató videó! Continuii PLEASE! Még egyszer köszönöm.
   Tisztelettel:
   Victorr

   Ezek adják a 5 "bajetii" windows rajongó fiúk vagy windowzaurii vagy mondd el nekik, és zárt elme ..., hogy ha nem értesz valamit, vagy ha valami túl új a számukra, akkor ez nem jó, mert nem a ablakok mellett a következő ... talán, mint gyakorolni az ujjait ami 20 kattintás Next szeretné telepíteni a szoftvert ...

   • Bulgac - mondta

    Adrian:
    Ezek adják a 5 "bajetii" windows rajongó fiúk vagy windowzaurii vagy mondd el nekik, és zárt elme ..., hogy ha nem értesz valamit, vagy ha valami túl új a számukra, akkor ez nem jó, mert nem a ablakok mellett a következő ... talán, mint gyakorolni az ujjait ami 20 kattintás Next szeretné telepíteni a szoftvert ...

    Ne legyen olyan rossz, és lehet, hogy még néhány, mint a Windows, mint a Linux.

 22. danroma - mondta

  Nagyon szeretem útmutatókat a Linux és szeretnék annyit különösen a Ubuntu-Lucid - egyébként gratulálok a initiava, hogy ismertessék a Linux, különösen a fiatalok, hogy a variáns a szabály ellen Windows.Ar érdekes között a részleteket, hogy mit megvitatni. Bravvvviiii !!!!!!

 23. bidigab - mondta

  Gratulálunk linux útmutatók.
  Nagyon érdekes, én nem tudom, hogy olyan sok módszer.
  Ha lehetséges, a bemutató, hogyan kell hozzá egy hálózati merevlemez, vagy hogyan lehet elérni az ftp hdd az Ubuntu.

 24. agentutu - mondta

  adrian tudja mondani, hogy kérlek hol lehet kapni a téma, hogy telepítve van?

 25. joomla - mondta

  Hello ... Nekem van egy kérdés, hogy zavar engem ... de offpost több

  A Windows 7 tudja rendezni funkció vrun ctrl + alt + del ... Úgy értem, amikor megnyomja ezeket a gombokat 3 nem tűnik nekem, hogy menüben ("nézd a számítógép" ... stb.)

  köszönöm

 26. vasycara - mondta

  Szeretnék csinálni egy tutorial, webcam felügyeleti rendszerek a PC. Van egy tutorial Yawcam az bun.Eu nettó találtunk egy jobb szoftver, azt hiszem, több lehetőséget, akkor fel több webkamerával, etc.Se nevű webcamxp5.,http://www.webcamxp.com/home.aspx . "D, mint egy bemutató a következő tprogramu megbecsülését, ami szerintem efoarte hasznos.
  Tisztelettel vasycara.

 27. Tiberiu - mondta

  Két óra várakozás után egy üres lap jön és bemutató ... nagyon jó, érdemes volt várni. De használják a Windows egész életemben, és nem vagyok túl jó a Linux és Mac.
  Tehát: 1. Hogyan kell telepíteni a programot a terminál?
  2. Hogyan felület, mint a Windows 7, hogy van a Linux?

  • Adrian - mondta

   Tiberiu: Két óra várakozás után egy üres lap jön és bemutató ... nagyon jó, érdemes volt várni. De használják a Windows egész életemben, és nem vagyok túl jó a linux és mac.Deci: 1. Hogyan kell telepíteni egy programot a terminál? 2. Hogyan felület, mint a Windows 7, hogy van a Linux?

   Türelem és dohány (csak akkor, ha komolyan) megmaradt oktatóanyagok Linux már nézted? A 2 oktató bemutatjuk az általános jellemzői a rendszer, az egyik a 9.04 / 9.10 10.04 Karmic Koala a Lucid Lynx és egy. Már nyitott egy külön weboldalt, ahol a Linux szerelmeseinek is hozzászólok érdekes cikkeket és a részleteket az operációs rendszerrel. Megyek részletesebb cikket linux.videotutorial.ro

 28. bugman - mondta

  Végre Adrian've volna egy bemutató és Ubuntu) őszintén én tudom, hogy olvas egy anti-windowsist

 29. Owadel - mondta

  Srácok rock!

  Tudja, hogyan lehet a csatlakozás RDS Linux OpenSUSE?

 30. KosmynMDC - mondta

  Nagyon jó tutorial. Csak így tovább a jó munkát, és nyomon követi a többi Linux gyakorlatok. Azt hiszem, gyakrabban változtatni OS Linux.

  Kérjük, ha tudod, hogy a bemutató elmagyarázza, hogyan, hogy a honlapon A-tól Z-ig a szabad tárhely. Megnéztük de az adatok, hogy megtaláltuk nagyon homályos. Előre is köszönöm

 31. Marius - mondta

  Szóval kérem, minden explikmi lélek és engem Kum ablak és ubuntu ugyanazon a számítógépen, de én incerkt dekt a Resit régi stik és win tot.ms

  • Adrian - mondta

   Marius: Szóval kérem, minden explikmi lélek és engem Kum ablak és ubuntu ugyanazon a számítógépen, de én incerkt dekt a Resit régi stik és win tot.ms

   Ön 2 lehetőségek:
   Segítségével a Wubi 1. Írd fel a keresési mezőbe a jobb felső fekete sáv: Wubi, akkor adjuk meg, és megtalálja a tutorial.
   2 telepítésével Ubuntu dual boot Windows-valóságos. Írsz a keresési mezőbe a jobb felső fekete él: hogyan partíció helyesen és hogyan kell telepíteni Ubuntu Linux dual boot Windows XP-vel, akkor adjuk meg, és megtalálja a tutorial.

 32. LiviuFlorin - mondta

  Mindig szívesen a tutorial linux ... az ínyencek, és így tovább.
  Lehet, hogy a jövőben is tenni egy tutorial a könnyű és Linux netbook, mint a Jolicloud, es verzióig 1.0.

 33. Azt akarom, hogy folytatni Ubuntu útmutatók mivel a minőségbiztosítási rendszer operare.Felicitari!

 34. agentutu - mondta
 35. Cosmin - mondta

  salut.AM és van egy probléma a képet, és fax.La winddows minden kép, amit szeretnék látni néhány csíkok jelennek meg a képen albastre.si nem ez a kép, amit nem tudom, hogy tőlem, hogy mások is látni a képet, jobb és csíkos margine.as Azt akarom tudni, hogyan lehet megoldani a problémát, és ha nem egy másik program helyett Windows kép-és faxon?

  • Adrian - mondta

   Cosmin: Salut.AM és van egy probléma a képet, és fax.La winddows minden kép, amit szeretnék látni néhány csíkok jelennek meg a képen albastre.si nem ez a kép, amit nem tudom, hogy tőlem, hogy mások is látni a kép jobb margine.as csíkos és szeretném tudni, hogyan lehet megoldani a problémát, és ha nem egy másik program helyett Windows kép-és fax lenne?

   IrfanView. XnView, amit Picasa bemutató, írja fel a keresési mezőbe jobbra a fekete sáv: Photo Manager és adja meg, vagy a Picasa és adja meg. Van is kereskedelmi szoftver ACDSee, de ez is, és ez a bemutató, a következő alkalommal, mielőtt elmész megjegyzést, hogy a keresést a szavak a probléma, vagy ha nem találja a szükséges szoftver és bemutató csak akkor kérdezz minket semmit. 400 oktató nem hiszem, hogy vannak-e az Önt érdeklő, és nem lehet velük ... akkor csak meg kell keresni őket, érted, csak meg kell keresni őket, így nem kér pénzt, hogy, ez ingyenes, és teszi kis erőfeszítés és a testvérek használja a keresési mezőt a jobb felső sarokban

 36. Értékelem a tutorial. Lehet, hogy egy: hogyan szoftvert telepíteni Ubuntu nem rendelkezik internet-hozzáféréssel? Úgy értem, hogy azokat egy CD-n vagy USB-meghajtó, stb, és telepíti őket. Köszönöm

 37. filewalker - mondta

  Van egy kérdésem ... hogyan lehet az én jobb oldalon a blog címe a videó, vagy a helyszínen .... hogyan videó jelenik meg a jobb alsó videotutorial.ro

  • vanessa - mondta

   filewalker: Van egy kérdésem ... hogyan lehet az én jobb oldalon a blog címe a videó, vagy a helyszínen .... hogyan videó jelenik meg a jobb alsó videotutorial.ro
   ................................................
   Itt egy módszer ...kattintson ideItt ... és hogyan kell alkalmazni a logó a videó ...kattintson ideAlapvetően ... akkor ezt szinte minden képszerkesztő ..., mit tettem én csak azt mutatják az utat

 38. Anormalus - mondta

  Az egyetlen dolog, ami nekem lefagy a windows a dual boot Ubuntu az, hogy én nem telepíthető tv-tuner AVerMedia Go 007 Plus linux. Egy nagy kérés volt, hogy egy bemutató, hogy hogyan lehet TV-tuner az Ubuntu Linux, és azt hiszem, nem csak azt kell. Előre is köszönöm

 39. Modulációs mélységkülönbség - mondta

  A Kubuntu a Software Center? Azért kérdezem, mert a Kubuntu 9.04 volt, mint a Synaptic Software Center Ubuntu, és ez egy kicsit bonyolultabb.

  • Modulációs mélységkülönbség: A Kubuntu a Software Center? Azért kérdezem, mert a Kubuntu 9.04 volt, mint a Synaptic Software Center Ubuntu, és ez egy kicsit bonyolultabb.

   Kpackagekit hívott, és nem volt bonyolult, inkább primitív, és gyakran nem tudta feloldani a függőségeket, és megjelenik egy ablak, ahol azt mondta, hogy megpróbál más fejlett szoftver, mint a Synaptic ..
   Nos, most minden megváltozott 4.5.1 stabilabb / képes, új külsőt kapott, de Synaptic a legjobb messze ..

 40. filewalker - mondta

  Köszönjük, Vanessa ... szép app blog

 41. pc1990 - mondta

  Nagyon szeretem ubuntu linux, az egyetlen ok, amiért nem használja, hogy én vagyok a gamer fifa 2010 ha tudnám telepíteni fifa 2010 bízta a felhasználást a legnagyobb öröm.
  Várja meg, amíg a válaszra, hogy telepítse a játékot (vagy legalábbis FIFA 2010) az Ubuntu.

  • Shedixx - mondta

   pc1990: Nagyon szeretem ubuntu linux, az egyetlen ok, amiért nem használja, hogy én vagyok a gamer fifa 2010 ha tudnám telepíteni fifa 2010 bízta a felhasználást a legnagyobb öröm.
   Várja meg, amíg a válaszra, hogy telepítse a játékot (vagy legalábbis FIFA 2010) az Ubuntu.

   Igen. Ez lehetséges, a "bor".

 42. burmicu - mondta

  Hi! Kérjük, a bemutató a Linux, telepítésével tar.gz fájlt, különben azt tar.gz2 etc.In egyéb oktatóanyagok játékok Linuxon fut.
  Köszönöm ptr.informaţii!

 43. Néztem nagy öröm a bemutató szoftver telepítése az Ubuntu, ha a felhasználó telepíti a régi és tudja, hogyan, de én szeretem az összes oktató, és még jönnek néha, hogy mi az új neked.

 44. Sok útmutatók Linux, mint te!

 45. stefan - mondta

  Én azt akarom, hogy csinál egy tutorial, hogyan kell telepíteni terminál programot, mert néhány program nem található Ubuntu szoftver központ vagy szinaptikus.

 46. Bursucel - mondta

  Kiváló treaba.As szeretnék csinálni következő konzultáció a Linux.Mult folyamatos siker

 47. Miért nem tudok nézni oktató? Adok játszani írni kiszolgáló nem található: rtmp :/ / 89.34.23.236 / simplevideostreaming / mp4 :/

  • PClaudiu - mondta

   Alex: Miért lehet nézni oktató? Adok játszani írni kiszolgáló nem található: rtmp :/ / 89.34.23.236 / simplevideostreaming / mp4 :/

   Lehet, hogy használ egy letöltés IDM műfaj, amely integrált managerger a böngészőben. A szabály, hogy blokkolja a megtekintésére. Ha egy letöltés menedzser, belép a beállításokat, és törölje integrálása a böngésző, hogy használja, vagy telepíteni egy másik böngészőt.

 48. Bursucel - mondta

  Szeretnék, ha lehetséges, a bemutató, hogy hogyan kell telepíteni a játékot borral program vagy bármely más programot telepíteni játékokat linux.Merci

 49. Adrian - mondta

  Linux van neki valami állatias játékot még futó natív nélkül is bor.

 50. daniyl - mondta

  Szeretném, ha lehetséges, hogy egy szakaszt szentelt Ubuntu. Hard ff én élvezni. "Ve Volt egy olyan kezdeményezés tavaly, de abandonat.Si Romániában és a felhasználók nem csak windows.Oricum ubuntu Köszönjük ezt a szuper tutorial.e. BAFTA.

  • Adrian - mondta

   daniyl: Szeretném, ha lehetséges, hogy egy szakaszt szentelt Ubuntu. Hard ff én élvezni. "Ve Volt egy olyan kezdeményezés tavaly, de abandonat.Si Romániában és a felhasználók nem csak a Windows ubuntu. Mindenesetre köszönöm ezt a szuper tutorial.e. BAFTA.

   Van egy weboldal szentelt Linux! linux.videotutorial.ro lesz hír ezt az operációs rendszert.

 51. LiviuFlorin - mondta

  Ha még mindig lehet, hogy és oktatóanyagok Android, alkalmazásokat telepít .. beállítások ... stb, és ha lehet regisztrálni az oldalon, láthatjuk, oktatóprogramok és írjanak TAPATALK RO alkalmazást Android okostelefonok.

 52. Daniel - mondta

  Tényleg szükség van, hogy továbbra is a sorozat a Linux, most használja linuxmint (az egyetlen olyan operációs rendszer, amely már most, és én újrapartícionálja, és eltávolította a lejtők NTFS) és hol tanultam Linux itt. De azt mutatják, előnyeit és hátrányait ezt az operációs rendszer másképp fognak szembenézni velük egyedül. A PC nélkül használható internet, ami azért előnyös, mert a Windows nem telepíthető játékokat Linuxl fejezet, amely mögött (a világnak tudnia kell, de van egy csomó nagyon jó játék Linux és a szabad természetesen). Tudom, hogy lehet telepíteni, és a bor, de nem minden játék megy ezzel emulátor. Sok minden van, hogy lehet, hogy útmutatók, és ahol lehet menni, hogy hogyan adjunk a felhasználók hogyan kell szerkeszteni a menüket, hogyan lehet létrehozni egy launcher funkciók a gnome gnome folytatódik oktatóanyagokat, ahonnan használom magam (nem rajzolok KDE). Nem tudom, ha letette a oktatóanyagok bemutatott bort ... egyébként megéri a világ, hogy tudják, mit esznek, vagy inkább a Linux GNU / Linux. Elfelejtettem felvenni .... :)) Ha meg tudod csinálni a tutorial, hogy hogyan compileza a nyílt forráskódú programok, amelyek csak így, hálás lennék, köszönöm.

 53. Daniel - mondta

  Ha valaki azt akarja, hogy az átmenet a Windowsról Linuxra Hope ezen a listán alternatív programok segítségével.

 54. hidroxi - mondta

  Van egy rar fájlt, hogyan csomagolja ki linux? Próbáltam Xarchiver és megy.

  • Adrian - mondta

   hidroxi: Van egy rar fájlt, hogyan csomagolja ki linux? Próbáltam Xarchiver és megy.

   és telepítéséhez vagy Synaptic vagy Ubuntu Software Center (ajánljuk Synaptic) csomag: rar, feltár és 7zip. Telepítése után kattintson a jobb egérgombbal az archívumot, és válassza a kivonat Itt a helyi menüben. Vagy telepítőcsomagjaira: ubuntu-restricted-extras (ahogy írtam, így keres a szinaptikus kötőjellel kell őket)

 55. és meg tudná csinálni a tutorial openSUSE Linux?

 56. vagy egyszerűen csak megy dzarhivate RAR archívumokat ott csak nyitott terminál és írni sudo bash. kérni fogja a root jelszót. írja apt-get install rar feltár. azután, hogy menjen a csomagolja archívumok ritka.

 57. és talán egyszer, és a bemutató a bor, amely képes futtatni a Windows alkalmazások és játékok: D. jó munkát egyébként tökéletes. további sikeres

 58. A vége felé a sorozat szoftvert telepíti az ubuntu meg tudná csinálni a bemutató, és büszke a maga nemében? Március kir nagyjából érdekel ez, mert nincs semmi konkrét a internet.Cam bandák, akik parancsot a terminálon.

  • Adrian - mondta

   Radu: A vége felé a sorozat szoftvert telepíti az ubuntu meg tudná csinálni a bemutató, és büszke a maga nemében? Március kir nagyjából érdekel ez, mert nincs semmi konkrét a internet.Cam bandák, akik parancsot a terminálon.

   Bevezetés a Terminal: su, adja meg, akkor a program kérni fogja a kulcsot (akkor vigyázz, hogy ne jelenítse meg jelszót, gépelés közben), és adja meg. Majd telepíteni a szoftvert a Kapocs típusa:
   urpmi numesoft és adja meg
   Sorrend: urpmi numesoft törli / uninstall szoftver.

   További részletekért írj a Google: hogyan beépítésének szoftver Mandriva a terminál és nyomd meg az Entert, akkor talál egy csomó eredményt. Próbálja gondolkodás és keresni az angol, ha nem tudod, hogy milyen szar ... legtöbb emgleza hogyan helyszínek és dokumentáció az angol!

  • Radu: A vége felé a sorozat szoftvert telepíti az ubuntu meg tudná csinálni a bemutató, és büszke a maga nemében? Március kir nagyjából érdekel ez, mert nincs semmi konkrét a internet.Cam bandák, akik parancsot a terminálon.

   CAM amely parancsoljak terminál???? Előfordulhat, CAM mondja, hogy mit szeretne csinálni, és nem tudja a rendet. A linux nem működik ", így ez lenne megrendelés", hogy a karakter, plusz-mínusz elrendelő hatástalan vagy lehet valami mást, mint amit szeretnék.

 59. ez az operációs rendszer úgy néz ki, érdekes, de amíg játékok és egyéb alkalmazások zökkenőmentesen a Windows, vagy bármi ... .atâta amíg az ablakok kalóz, nincs esélye a megerősítés

  • Andu: Úgy néz ki, érdekes ez az operációs rendszer, de amíg a játékok és más alkalmazások simán a Windows, vagy bármi .... amíg a Windows is csapkodott, hogy nincs esélye, hogy érvényesíteni

   Menjünk vissza egy kicsit az időben ... 4-5 évvel ezelőtt senki sem tudta, hogy vannak disztribúciók linux.Acest operációs rendszer a "köd". Emellett kizárólag olyan személyek jól.
   Közben erőfeszítéseket tettek annak érdekében, hogy hozzáférhetőbbé, könnyebben használható. Ezért egyre több és több ember használja (általában dualboot a Windows, de ez csak a kezdet ...)
   Hamarosan nagy szoftver gyártók egy pillantást, és a nagyobb disztribúció már elkezdték csinálni. De van egy hosszú út addig. Azt hiszem, ez egy másik 4 5 vagy év, amíg beszélünk, ubuntu alternatívájaként a valódi értelemben vett for Windows. Egyelőre még mindig vannak problémák illesztőprogramok perifériák. Linux programok túl egyszerű, túl kezdetleges.
   A kíváncsiság volt, és én ... programozó Linux pénzt keresni? Adományokból? Végül, nem számít, mennyire motivált, hogy hozzanak létre valamit, ez az egész a pénzről szól.

   • vali:
    Menjünk vissza egy kicsit az időben ... 4-5 évvel ezelőtt senki sem tudta, hogy vannak disztribúciók linux.Acest operációs rendszer a "köd". Emellett kizárólag olyan személyek jól.
    Közben erőfeszítéseket tettek annak érdekében, hogy hozzáférhetőbbé, könnyebben használható. Ezért egyre több és több ember használja (általában dualboot a Windows, de ez csak a kezdet ...)
    Hamarosan nagy szoftver gyártók egy pillantást, és a nagyobb disztribúció már elkezdték csinálni. De van egy hosszú út addig. Azt hiszem, ez egy másik 4 5 vagy év, amíg beszélünk, ubuntu alternatívájaként a valódi értelemben vett for Windows. Egyelőre még mindig vannak problémák illesztőprogramok perifériák. Linux programok túl egyszerű, túl kezdetleges.
    A kíváncsiság volt, és én ... programozó Linux pénzt keresni? Adományokból? Végül, nem számít, mennyire motivált, hogy hozzanak létre valamit, ez az egész a pénzről szól.

    Miután a téma miatt, már 4 5-év volt, noname, sok fejezet már meghaladja WinXP (megjelenés, konfigurálhatóság, effektek ..) túl 4 5 évben végre fel a Windows a zsebében, .., hogy még elméletben ..
    Ahhoz, hogy ez lehetséges, és paractica, ha a gyártók a hardver és szoftver írni support / Linux verziók, és úgy tűnik, hogy mivel a cél-és / vagy szubjektív .. még mindig nem vesz részt
    elég ..
    Bármi valaki lelkes, ha nem férnek hozzá a műszaki adatok egy kép vagy protokoll nem soha nem írt egy optimalizált illesztőprogram vagy szoftver protokoll lehetőségek maximális kihasználása.
    Például, azt várhatjuk, amint az Adobe Photoshop, hogy írjon egy verziót. linux szoftver idézni, miközben el ~ $ 900, a gondolat, hogy valaki, aki egy szabad operációs rendszer ad annyi pénzt a szoftver .. Tehát gazdaságilag nem indokolt, és aztán is szenvedélyes írt alternatív, Gimp ..
    Tehát itt rejlik a különbség elmélet és gyakorlat-4 5 éve ..

    Akkor a probléma egyszerűség kérdéses programok .. Szeretnék egy programot Win zenélek .. Winamp a legújabb és a böngésző és videó lejátszó és még sok más .. de én videó lejátszó, net böngészőt, és szigorúan kell audio lejátszó, nem a másik szemét, amely betölti a további szoftvert, majd a Linux én vakmerő, csak a minimális .. ahová a SIDE equalizer muuuult hatékonyabb, mint a winamp ..

 60. Dragos BV - mondta

  A dolog, ami felborítja nekem leginkább ubuntu rossz hangminőség ... nem tudom, hogyan tudnám állítani valahogy.

  • Dragos BV: A dolog, ami felborítja nekem leginkább ubuntu rossz hangminőség ... nem tudom, hogyan tudnám állítani valahogy.

   ha érted telepíti merész audio lejátszó és a játék beállításokat és hatásokat equalizer.ai maradni meglepett.

 61. Gabriel - mondta

  Nagyon hasznos az oktató, szeretnék egy folytatást "show kész", és egy részletes bemutató "mélyebben" a szerkezet linux.
  Vagy esetleg néhány link a fent leírt.
  Köszönet és minden jót!

 62. Brumaru - mondta

  Nagyon hasznos útmutatók a linux.
  komolyan gondoltam, hogy menjen állandóan linuz

 63. stefan - mondta

  Nekem van beiktatott (a bemutató) a Wubi, Ubuntu 9.04.I szeress nagyon sokat, csak nem találom ezt "Ubuntu softwarw központ." Van ez a verzió? A bemutató telepíteni ubuntu 9.04 ez több mint 10.04 ajánlott, mert a hiba a netul, tudod? megoldani a problémát?, ha én meg a 9.04 és a nettó upgra a 10.04 probléma?. Bocsánat. intrebari.Mersi zavarlak annyi előre!

  • Adrian admin - mondta

   stefan: Nekem van beiktatott (a bemutató) a Wubi, Ubuntu 9.04.I szeretem nagyon-nagyon sokat, csak nem találom ezt "Ubuntu softwarw központ." Van ez a verzió? A bemutató telepíteni ubuntu 9.04 ez több mint 10.04 ajánlott, mert a hiba a netul, tudod? megoldani a problémát?, ha én meg a 9.04 és a nettó upgra a 10.04 probléma?. Bocsánat. intrebari.Mersi zavarlak annyi előre!

   A 9.04 Ubuntu Ubuntu Software Center nevezik Programok hozzáadása / eltávolítása, hogy megtalálja az Alkalmazások menüben utolsó lehetőség a menüben. Igen, a probléma, vagy inkább a kapcsolat hiba megoldódott, de volt, de 10.04 9.10 (Karmic Koala) Én nem ajánlom senkinek frissítést mindig eltörik valami frissíteni. Jobb, mint friss újra frissíteni ...

 64. sieigi - mondta

  kérjük, a tutorial emuláció programok és a bor / / / (I interesaza én versenyez AutoCAD)

  • Adrian admin - mondta

   sieigi: Kérem, tegye a tutorial emulációs program és cuwine / / / (I interesaza én versenyez AutoCAD)

   N `lehet, hogy csak" utánozni "Autocad bor, egy illúzió, nem minden program megy fut Wine. Wine nem egy emulátor ...

   Ha szeretne futtatni a Windows szoftvert, akkor marad a Windows. Látom, hogy valaki telepíteni jelentésüket az Ubuntu, de szeretné futtatni a Windows szoftver

   • sieigi - mondta

    Adrian admin: N `lehet, hogy csak" utánozni "Autocad bor, egy illúzió, nem minden program megy fut Wine. Wine nem egy emulátor ... Ha szeretné futtatni a Windows program, akkor marad a Windows. Látom, hogy valaki telepíteni jelentésüket az Ubuntu, de szeretné futtatni a Windows szoftver Idéz nekem

    Olvastam a fórumot linux és valaki azt mondta, hogy képes volt futtatni az AutoCAD borra (és Linuxon futó Nekem van egy nagy probléma a vírusok, bár víruskereső engedélyt, ha kapok a neten letiltani hangkártya)

 65. valentin - mondta

  Helló,

  Nemrég év feladta ablakokat és a telepített ubuntu 10.10.
  Eddig csak 2 nagyobb probléma:
  1. Videokártya driver nem működik jól, vagy úgy gondolja, hogy én beiktatott ez rossz. Van egy Fujitsu-Siemens laptop v5535 (SIS kártya), amit most találtam a vezető 2d. Vannak esetek, amikor flicare kép (flash), és a teljes képernyős filmek on line (pl. vplay.ro) szaggatott mozog.
  2. Én nem tájékoztatták eléggé, amikor áttért a Ubuntu, és azt hiszem, elkövettem néhány hibát. Amikor én voltam 2 telepítési partíció és néhány csere. Egyrészt Annyira a másik kellett fájlokat a Windows. BRT oldalán, hogy a fájlok a Windows megjelennek. Azt mutatja teljes partíciók és 6GB meg elfoglalt, és nem tudom elérni azt. Nem tudom, hogyan kell ezeket a 6 GB.

  Előre is köszönöm mindenkinek, aki tud segítsen nekem ezeket a problémákat 2.

  • AdrianGudus - mondta

   valentinSzia, Legutóbb év feladta ablakok és telepítés ubuntu 10.10.
   Eddig csak 2 nagyobb probléma:
   1. Videokártya driver nem működik jól, vagy úgy gondolja, hogy én beiktatott ez rossz. Van egy Fujitsu-Siemens laptop v5535 (SIS kártya), amit most találtam a vezető 2d. Vannak esetek, amikor flicare kép (flash), és a teljes képernyős filmek on line (pl. vplay.ro) szaggatott mozog.
   2. Én nem tájékoztatták eléggé, amikor áttért a Ubuntu, és azt hiszem, elkövettem néhány hibát. Amikor én voltam 2 telepítési partíció és néhány csere. Egyrészt Annyira a másik kellett fájlokat a Windows. BRT oldalán, hogy a fájlok a Windows megjelennek. Azt mutatja teljes partíciók és 6GB meg elfoglalt, és nem tudom elérni azt. Nem tudom, hogyan kell ezeket a 6 GB.Multumesc várható semmilyen 2 tud nekem segíteni ezeket a problémákat.

   A mi tutorial illesztőprogramok telepítése Ubuntu Linux nézted? Megtalálható beírja a keresőmezőbe a jobb felső sarokban: hogyan kell telepíteni illesztőprogramokat ubuntu, akkor adjuk meg, és megtalálja a tutorial.
   Ahogy mersu csípte a vlplay stb, megy a youtube-on, kattintson a videót, majd jobb klikk, hogy a klip, és válassza a helyi menü funkció beállítások ablakban törölje engedélyezése hardveres gyorsítást jelenik majd kattintson a szoros, és ez ajánlott és a rendszer újraindítását ...

 66. Daniel Grecu - mondta

  Köszönöm a konzultáció.
  Remélem, hogy távolítsa el annyi útmutatók Linux kezdőknek.

 67. Nedela Victor - mondta

  Hello! Ezek toturial on https://www.videotutorial.ro Nagyon folositoare.Pe segített válni szakértő a PC-k, de még mindig szeretné, hogy egy bemutató, hogyan downloandeaza és telepítés FIFA vagy FIFA 2007 2008 teljes és szabad! KÖSZÖNJÜK!

 68. laur222 - mondta

  Hello! Nekem van egy probléma a dc + + hub nem tesz merge.Am loading de amikor adok keresés vagy meg szeretné tekinteni a felhasználói lista nem merge.Am próbáltam eltávolítani azt a szinaptikus teljes eltávolítását, hogy a beállításokat újra, de a beállítások jelennek meg anterioare.Am megtettem többször is adtam, és indítsa újra, és minden a régi beállítások jelennek meg.
  Köszönet előre.

 69. laur222 - mondta

  Elfelejtettem megemlíteni azt használni ubuntu linux 11.04
  Elnézést!

  • AdrianGudus - mondta

   laur222:
   Elfelejtettem megemlíteni azt használni ubuntu linux 11.04
   Elnézést!

   Tudna segíteni a bemutató (kattintson erre a szóra piros) elolvasni a bemutató, és észrevételeit, hogy a bemutató.

 70. AdrianGudus - mondta

  Bocs, elfelejtettem, hogy tartsa a kapcsolatot: https://www.videotutorial.ro/?p=2515

 71. Ionut Popa - mondta

  Helló Lenne egy kérdésem, hogyan lehet a vezeték nélküli biztonsági mentés (auto dj) az Ubuntu Megpróbáltam, de nem vagyok, ha akkor elég küldjön nekem egy bemutató link nekem e-mail [Email protected]. Deoare Van egy honlap, és tegye a rádiót is. De auto dj. Köszönöm, hogy ennyi és tinetio.

 72. Catalin - mondta

  Ubuntu Synaptic csomagkezelő 11.10 hol találhatók, nem adjuk meg, kérem, segítsen nekem!

 73. Andrew - mondta

  A program keretében elindult a Linux a Flash

  • AdrianGudus - mondta

   Andrew:
   A program keretében elindult a Linux a Flash

   Azt akarta, hogy ismerős, de dolgozott ki. Ha nem tudod, mit gondol, nincs értelme, hogy dobja szavak úgy tűnik, csak azért, hogy te, vagy sem ... ez úgy hangzik, mint a téma ... Magyarázza a saját szavaival, hogy pontosan mit szeretne csinálni, mert nehéz kérdés megfogalmazása nincs értelme.

 74. Adrian Pascu - mondta

  Ha tudod, hogy egy bemutató, hogyan ubuntu ikonokat ubuntu desctop 12.10 vagy a játék a Linux és a bor (Tudom, hogy te csatolja, hogy adja oda, amit nem akar.) , vagy akár a compiz Ubuntu 12.10 hogy mindez a legújabb.

 75. Van egy ploblema ... szeretnék telepíteni Ubuntu Linux ... de sajnos net ... most már a Windows 7 ... és van egy tp-link és wn7200nd eredeti vezetők ... hogyan és mit tudtam kivonat illesztőprogramok vagy eredeti neki ... és én is elfog net a szomszédok, az Ubuntu Linux vagy ... Egyszerű, de hatásos ötlet ... Kérjük, ha tudsz segíteni acceasta probléma .. és alapok ... aspetp választ. és még mindig van valami mondani, hogy szeretem az oktató, ha továbbra is ... közel egy nagy öröm .. siker.

 76. CrzyMan - mondta

  Hogyan kell telepíteni Ubuntu Linux pendrive-13.04? Van egy kemény 1TB helyett CD-RW és a Windows 8 az SDD (leptop Toshiba), és szeretnék váltani Linux Ubuntu.

 77. Diana - mondta

  Jó. Nemrég telepítettem Ubuntu egy virtuális gép, de 10.10 nem instalate.Mentionez megrendelések nem tudja telepíteni a sudo apt-get install. Én még soha nem dolgoztam Ubuntu.va kérem, segítsen nekem! Köszönöm

 78. hogy egy egyszerű bemutató egy egyszerű telepíteni és eltávolítani az utolsó Linux disztribúció!

 79. Akartok telepíteni ubuntu sok, de nem tudja, hogyan kell telepíteni néhány programot, bemutató és tartsa ms minden olyan

 80. wrongchoise - mondta

  Telepítettem ubuntu 14.04 és nem nyitja meg a vezeték nélküli hálózat ... beszélve arról, hogy a laptop egy Dell Inspiron 3521

 81. maxdamage74 - mondta

  Hé, tudom, hogy a „kilométernyi” távol ez a kiküldetés, de én egy kicsit szórakozott néhány vélemény. Mivel „linux” felhasználóval tudok megosztani tapasztalatait. Először, hogyan jutottam használni „linux” ?? Hát először is a régi és az örök probléma a vírusok. 10 éve tettem néhány „teljesítmény”, hogy töltse ki a merevlemez egy vírus típusától. És ma Köszönöm Istennek, hogy én annyira hülye abban a pillanatban, hogy tudtam, hogy ha feltettem egy másik böngészőt a probléma megoldásához. Nem értettem, és nem értik, miért kell soha nem adja a pénzt egy másik operációs rendszert, majd pénzt adni a vírusölő. Számomra még mindig rejtély, mint az a tény, hogy a vásárlást követően antivírus hogy csak akkor működik, egy év alatt. Aztán más pénz. Végül ... Így végül a „linux” elsősorban a biztonság. Másodszor, a feldolgozási sebességet. A harmadik és talán legfontosabb INGYENES !!. Átnéztem a régi RedHat. Mandrake és SUSE használata közben Ubuntu .deb ... Mint Debian. Felülről üzenete valamit next, next, next ... Talán csak a legutóbbi időkig, ami ablak $ vívmányok el kell fogadni a többség. Közben tudom, hogy a dolgok alakultak ki a „linux”. Ha néhány év múlva kellett fekete öv DAN programozás 2 most is, mint nagyon jól bemutatott bemutató dolgok egyszerűsíteni. Én személyesen használják szinaptikus oldalon. Ne hirdessen bármilyen operációs rendszer minden szabadon választhat, hogy mit kedvez. Én személy szerint azért, mert sokkal kényelmesebb laktam Ubuntu. Kívánok minden jót !!

 82. GamerDJ - mondta

  Amikor kinyitom a játék .exe neve jelenik adminisztrátor archívumok és úgy tűnik, hogy rögzíti a játék hogyan ubuntu

 83. GamerDJ - mondta

  És van valami, amit nem lehet telepíteni a szoftvert központ azt mondja, hiányzik csomagot.
  ================================================== ==
  1.Prima időben telepítettem ubuntu, és belépett a szoftver-központ, és a munka után mi
  adott frissítések után töltődik nyitunk szoftver központ kaptam minden összeomlik lam
  Azt távolítható el, ha a hely hiányzik sal telepíthető csomagot.
  ================================================== ==
  2.Cand Dau Terminal sudo apt-get update error tűnik számomra „W. Néhány index fájl letöltése meghiúsult. Ők is figyelmen kívül hagyták, vagy a régiek helyett. „Ajutatima kérem

 84. GamerDJ - mondta

  Kérjük Ajutatima

 85. fogadtatás
  Van egy PC Ubuntu 16.04 nem fog telepíteni semmit rajta
  Sikerült az első nap csak Android Studio (a programot, ahol lehet létrehozni alkalmazások android)
  de nem fog telepíteni semmit bármely ubuntu szoftverek központ
  így telepíteni, töltse be egy kicsit, nem mond semmit, és megszünteti
  Azonban a hordozórakéta (ún linux Eszközsoron azt, ami a bal oldalon) azt mutatja nekem: arra vár, hogy telepíteni
  és nem csinál semmit
  Tud nekem segíteni kérem?
  köszönöm

  • Adrian Gudus - mondta

   Próbálja meg telepíteni a terminál. Ebben a kérdésben, az Ön rendelkezésére áll egy csomó útmutatók írt Ubuntu Románia fórum

más referenciák

 1. [...] Mi hagylak "alkalmassági" az Ubuntu 10.10 tudja ma, hogy elhagy minket anélkül, hogy a Synaptic csomagkezelő az Ubuntu 11.04 és mindezek mellett folyik a következő változat az Ubuntu Maverick 10.10 [...]

 2. [...] A videotutorial.ro egy bemutató videót. Ha azt szeretnénk, meg lehet nézni, kattints erre a linkre: https://www.videotutorial.ro/?p=4155 Ubuntu Linux szoftvert telepítettek egy teljesen más módon, mint a Windows, és ott kell lennie [...]

 3. [...] Lehet telepíteni és próbálják ki. Sajnos Libre Office programcsomag nem elérhető az Ubuntu Software Center és nem hivatalos PPA telepíteni. Szörfözés a háló jöttem, bár ideiglenes PPA [...]

nézőpont

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.