A szoftver Ubuntu telepítésének három módja - oktatóvideó

Helló barátaim, ebben az oktatóanyagban együtt tanulunk 3 módszert, amellyel szoftvert telepíthetünk az Ubuntu Linux operációs rendszerre. Mivel ez a téma nagyon sokrétű, úgy döntöttem, hogy ma csak 3 módszert mutatok be Önnek a szoftver telepítéséhez Linuxon, csak a grafikus felületet használva, terminál vagy más "zuhany" nélkül. A bonyolultabb módszereket vagy a terminál használatát bemutatom a következő oktatóanyagokban, ha ezt is akarja. Azt hiszem, mindenki tudja, hogyan kell telepíteni a szoftvert a Windows rendszerre. Szüksége van a .exe fájlra, kattintson duplán, és kövesse a telepítő varázslót a "végtelen" Következő gombra kattintva, akkor mintha a Next tucatjai nem elegendőek , sok szoftvertől kérdeznek bennünket, ha egyetértünk a szerződéses feltételekkel, ahol elmondhatjuk, hogy néhányuk a szokásos eszközökhöz rakja a nyakunkat, és néhány eszköztárat a böngészőhöz vagy borhoz és egyéb szoftvereket, kivéve azt, amelyet eredetileg telepíteni akarunk.
Nos, Ubuntu Linux minden korszerűbb és sokkal egyszerűbb. ACI szoftver hozzánk, mindössze annyit kell tennie, hogy az, hogy nyissa meg az Ubuntu Software Center (Ubuntu Software Center), hogy melyik kategóriába szeretné telepíteni a szoftvert, a keresés a keresési mezőbe a jobb oldali ablakban, és egyszer találtak szoftver ad kattintson a Telepítés gombra. A szoftver telepítése után a Telepítés gombra változik távolíthatja el egyszerűen kattintson a szoftver lesz távolítva a számítógépről.
Ahogy olvastam a fenti lépéseket, hogy telepítse a szoftvert Windows, Linux nem üt valaki a fejét, és nem szabad 10 Next oldalak telepíteni a szoftvert, és nem is valaha lát szoftver Linux hogy ki fog alakítani a nyak toolbaruri alkalmazásokat, vagy nem akarja a számítógép.
Egy másik módja annak, hogy telepítse a szoftvert a Linux Ubuntu használata Synaptic csomagkezelő (Synaptic Package Manager) csomagkezelő ez egy kicsit fejlettebb szoftvert, és mint a neve is sugallja lehetővé teszi számunkra, hogy telepítse és nézd meg részletesebben amely csomagokat és milyen függőségek (fájlokat, amelyek szükségesek, hogy a szoftver futtatásához optimális körülmények között) azt a szoftvert telepített, itt van szűrők és kategóriák, valamint egy leírás bizonyos szoftvercsomagok és javaslatait szeretné telepíteni.
A 3 módszer használata a csomagok. Deb. Csomagok. Deb hasonló. Exe Windows alapvetően egy fájl letöltése a kiterjesztése. Deb amint adunk kattintson duplán a Windows és telepítse a kívánt alkalmazást, de bár nagyon közel van a lépések a Windows exe fájl még nem Ezután meg kell adni 10 webhelyek vagy jelöljön, hogy egyetértenek a szerződési feltételeket, hogy telepítse a fájlt. deb! Egyszerűen kattintson duplán a fájlra adni. Deb, majd kattintson a Install Package, és ez minden, amit tennie kell. Általában csomagokat. Deb kínálnak a külső fejlesztők, amely ingyenes, és nem nyílt forráskódú szoftverek, mint a Skype, Adobe Flash Player, TeamViewer. A telepítés után a szoftver módszer egy fájl letöltése az első. Deb, akkor eltávolíthatja a Synaptic Package Manager. Bármilyen módszert úgy döntünk, hogy telepíteni Ubuntu Linux szoftver minden 3 szempontból helyes, így a választás, milyen módon szeretné telepíteni a szoftvert a kérdéses. Lesz idő, amikor a szoftver telepítése csak akkor hajtható végre egy csomagot. Deb tőlünk van egy PPA tároló szoftver vagy kérdést, és azt tapasztaltuk, az Ubuntu Software Center vagy Synaptic csomagkezelő, egy példa lenne a létesítmény TeamViewer.
Ennek ellenére arra hívlak benneteket, hogy kövesse végig a bemutató videót.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com
 



Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

  1. matcastl - mondta

    1.Cum szavazni?
    2.Ce kell tennie ahhoz, hogy a videó bemutató? Mi ADOBE FLASH PLUGIN 10 a Mozilla már telepítve van.
    Ma telepítettem az Ubuntu 9.04

    • Üdvözlöm. Nagyon szeretem, amit csinál oktatóanyagokat és köszönöm a kemény munkát. Emellett szeretnénk, hogy továbbra is a sorozat tutorials az Ubuntu Linux operációs rendszer, mert nagyon érdekes.

  2. Iustin - mondta

    hi jó munkát végez lekérdezéseket bravo, hogy miért nem kell anti-vírus az Ubuntu, mert nem lehet letölteni, vagy ha a neten?

  3. Néztem a konzultáció a linux, nagy munka! Linux a Wubi, és én nagyon elégedett vele. Én személy szerint hiszem, még mindig, hogy a konzultáció linux.

  4. lehet csinálni, és a bemutató létrehozásával egy programot.

  5. Stefan - mondta

    készíthet oktatóanyagot a Kaspersky Internet Security 2011-ről ... Köszönjük!

  6. Shedixx - mondta

    Üdvözlöm. Szuper tutorial. Kérjük, ha több kell, hogy legyen, hogy egy bemutató, hogyan kell telepíteni / visszaállítása GRUB az Ubuntu 2.0. Mi a telepítéshez Windows 7, és én már nem maerge GRUB. Köszönjük!

    • Shedixx: Hello. Szuper tutorial. Kérjük, ha több kell, hogy legyen, hogy egy bemutató, hogyan kell telepíteni / visszaállítása GRUB az Ubuntu 2.0. Mi a telepítéshez Windows 7, és én már nem maerge GRUB. Köszönjük!

      Pt. telepítse újra a GRUB-ot, a CD ALTERNATE-t használja, nem pedig a DESKTOP-ot. Indítsa tehát azzal a CD-vel, válassza a "Rescue system" opciót, majd néhány lépés után válassza ki a billentyűzetet stb. megmutatja a megtalált partíciókat. Itt nagyon biztosnak kell lennie abban, hogy melyik partícióra telepítette a linuxot, majd a kiválasztása után megjelenik egy menü, amely tartalmazza a "grub újratelepítését" is. Válassza ki a menüt, és megkérdezi, hogy melyik partíciót szeretné telepítse a grub-ot, általában az e / dev / sda-t, különben is vannak javaslatai.
      A Windows telepítő mindig törölni minden olyan operációs rendszer, és hagyja békén ..

  7. Melyek kezdete: kész megy linux :)) dicséretre méltó, és ha adevarat.avand a tény, hogy sokan nyomon követése a játék, nem adják tovább a Linux veci.in, ha csak jó pihenést.

  8. Nagyon érdekes bemutató.

  9. heh, tanultam valamit
    de mint minden sudo apt-get install inkább elegáns

  10. Cristi - mondta

    milyen gyorsan veszít: írjon a dobozban

  11. florin - mondta

    Érdekes, hogy megfigyelhető bravo bemutató Ubuntu LTS, mint megy nehezen vagy csak nekem Ubuntu Karmic Koala 9.10

  12. bogdan - mondta

    Én különösen, mint egy csomó ember fut ubuntu

  13. lehet csinálni, és a bemutató létrehozásáról a Microsoft Visual Basic programban kérjük. (Milyen banális, mint a program! de működött!

  14. Tudod, hogy egy bemutató megteremtése a programot a Microsoft Visual Basic kérjük. (Hogy triviális lenne a programban! De a munka! 1

  15. Corado - mondta

    Hello!
    Szeretnék, ha lehetséges, a bemutató a puha AutoCAD futtatni Linux alatt. Azt hallottam, hogy lesz egy úgynevezett Bricscad de talán vannak mások.
    Köszönjük!

  16. Andrey - mondta

    Super bemutató srácok!
    Hallottam, hogy meg lehet csinálni a Win XP taskbaru mint win 7, de nem tudom, lehet tudni,

    • Adrian - mondta

      AndreySuper bemutató srácok!
      Hallottam, hogy meg lehet csinálni a Win XP taskbaru mint win 7, de nem tudom, lehet tudni,  

      Már van egy tutorisal, hogyan kell csinálni, hogy a Windows-felület 7 a Windows XP. Írd fel a keresési mezőbe a jobb felső fekete él: Hogyan kell bekapcsolni a Windows XP felület néz ki, mint a Windows-7, belépsz és megtalálja video bemutató

  17. Andrew - mondta

    További információk a linux! Mint látható, a Microsoft növeli a biztonságot az aznapi kalózkodás Windows-7. Több mint egy ideig, a felhasználók kénytelenek keresni egy másik, a legmagasabb prioritást Ubuntu Linux.

    Az én véleményem: hogy élvezze néhány felértékelődése oktatóanyagok, útmutatók meg kell csinálni, amit hiányzik a legtöbb újonnan érkezők (pl. pigin, bor), és miért ne lipseasca.Un másik fontos területe lenne valamint, hogy kiemelje az előnyöket a Windows [pl compiz, conky (ez ii kicsit bonyolultabb telepíteni és beállítani, de megéri)]

  18. Ok, segítsen nekem, de én lenne érdekelt bemutatni, hogy a jövőben oktatóanyagok ha tudsz telepítheti .tar.gz hogy tar.bz2 a terminálon, vagy más módszerekkel. Köszönöm

  19. cronox - mondta

    Ingyenes szoftvert hirdetek ... és az Ubuntut használom

  20. costel08_78 - mondta

    Nagyon érdekes tutorialul.Daca azt szeretné, hogy mások nagyon jó lenne, ha nem linux.Multumesc az oktató útmutatók, amelyek

    • costel08_78Nagyon érdekes tutorialul.Daca azt szeretné, hogy mások nagyon jó lenne, ha nem linux.Multumesc az oktató útmutatók, amelyek  

      Vagyok pro folytatni ezt a sorozat tutorials szentelt ubuntu

  21. victorr - mondta

    Nagyon köszönöm Adrian, 10 világos tájékoztatást ebben a témában.
    Nem értem, miért ez a bemutató a látogatók 5 alábbi megjegyzéseket *.
    Ha olyan jól képzett, hogy nem adnak tájékoztatást, vagy miért nem legalábbis fontolóra kidolgozása a munka a bemutató videó!

    KÉRJÜK continuii!

    Még egyszer köszönöm.
    Tisztelettel:
    Victorr

    • Adrian - mondta

      victorr: Köszönöm szépen Adrian, 10 világos tájékoztatást ebben a témában.
      Nem értem, miért ez a bemutató a látogatók 5 alábbi megjegyzéseket *.
      Ha olyan jól képzett, hogy nem adnak tájékoztatást, vagy miért nem legalábbis fontolóra kidolgozása a munka a bemutató videó! Continuii PLEASE! Még egyszer köszönöm.
      Tisztelettel:
      Victorr  

      Ezek adják a 5 "bajetii" windows rajongó fiúk vagy windowzaurii vagy mondd el nekik, és zárt elme ..., hogy ha nem értesz valamit, vagy ha valami túl új a számukra, akkor ez nem jó, mert nem a ablakok mellett a következő ... talán, mint gyakorolni az ujjait ami 20 kattintás Next szeretné telepíteni a szoftvert ...

      • Bulgac - mondta

        Adrian:
        Ezek adják a 5 "bajetii" windows rajongó fiúk vagy windowzaurii vagy mondd el nekik, és zárt elme ..., hogy ha nem értesz valamit, vagy ha valami túl új a számukra, akkor ez nem jó, mert nem a ablakok mellett a következő ... talán, mint gyakorolni az ujjait ami 20 kattintás Next szeretné telepíteni a szoftvert ...  

        Ne legyen olyan rossz, és lehet, hogy még néhány, mint a Windows, mint a Linux.

  22. danroma - mondta

    Nagyon szeretem a Linux-ról szóló oktatóanyagokat, és szeretném, ha a lehető legtöbbet tenné, főleg az Ubuntu-Lucid ügyében - gratulálok a kezdeményezéséhez, hogy a Linuxot - főleg az ifjúság számára - a Windows felsőbbrendűségével szembeni változatként ismertté tegye. Érdekes lenne többet megadni részletek a vitatott témáról. Bravvvviiii !!!!!!

  23. bidigab - mondta

    Gratulálunk linux útmutatók.
    Nagyon érdekes, én nem tudom, hogy olyan sok módszer.
    Ha lehetséges, a bemutató, hogyan kell hozzá egy hálózati merevlemez, vagy hogyan lehet elérni az ftp hdd az Ubuntu.

  24. agentutu - mondta

    adrian tudja mondani, hogy kérlek hol lehet kapni a téma, hogy telepítve van?

  25. joomla - mondta

    Szia, van egy offpost kérdésem is ... de ez engem nagyon zavar

    A Windows 7-ben valahogy eltávolíthatja a ctrl + alt + del függvényt ... amikor megnyomom ezt a 3 gombot, hogy a menü ne jelenjen meg ("nézd meg ezt a számítógépet"

    köszönöm

  26. vasycara - mondta

    Szeretnék csinálni egy tutorial, webcam felügyeleti rendszerek a PC. Van egy tutorial Yawcam az bun.Eu nettó találtunk egy jobb szoftver, azt hiszem, több lehetőséget, akkor fel több webkamerával, etc.Se nevű webcamxp5.,http://www.webcamxp.com/home.aspx . "D, mint egy bemutató a következő tprogramu megbecsülését, ami szerintem efoarte hasznos.
    Tisztelettel vasycara.

  27. Tiberiu - mondta

    Két óra várakozás után egy üres oldalra nagyon jó lett a bemutató, megérte várni. De egész életemben használtam a Windows rendszert, és nem nagyon értek a linuxhoz és a mac-hoz.
    Tehát: 1. Hogyan kell telepíteni a programot a terminál?
    2. Hogyan felület, mint a Windows 7, hogy van a Linux?

    • Adrian - mondta

      Tiberiu: Két óra várakozás után egy üres lap jön és bemutató ... nagyon jó, érdemes volt várni. De használják a Windows egész életemben, és nem vagyok túl jó a linux és mac.Deci: 1. Hogyan kell telepíteni egy programot a terminál? 2. Hogyan felület, mint a Windows 7, hogy van a Linux?  

      Türelem és dohány (csak akkor, ha komolyan) megmaradt oktatóanyagok Linux már nézted? A 2 oktató bemutatjuk az általános jellemzői a rendszer, az egyik a 9.04 / 9.10 10.04 Karmic Koala a Lucid Lynx és egy. Már nyitott egy külön weboldalt, ahol a Linux szerelmeseinek is hozzászólok érdekes cikkeket és a részleteket az operációs rendszerrel. Megyek részletesebb cikket linux.videotutorial.ro

  28. bugman - mondta

    Végre Adrian've volna egy bemutató és Ubuntu) őszintén én tudom, hogy olvas egy anti-windowsist

  29. Owadel - mondta

    Srácok rock!

    Tudja, hogyan lehet a csatlakozás RDS Linux OpenSUSE?

  30. KosmynMDC - mondta

    Nagyon jó tutorial. Csak így tovább a jó munkát, és nyomon követi a többi Linux gyakorlatok. Azt hiszem, gyakrabban változtatni OS Linux.

    Kérjük, ha tudod, hogy a bemutató elmagyarázza, hogyan, hogy a honlapon A-tól Z-ig a szabad tárhely. Megnéztük de az adatok, hogy megtaláltuk nagyon homályos. Előre is köszönöm

  31. Marius - mondta

    Szóval kérem, minden explikmi lélek és engem Kum ablak és ubuntu ugyanazon a számítógépen, de én incerkt dekt a Resit régi stik és win tot.ms

    • Adrian - mondta

      Marius: Szóval kérem, minden explikmi lélek és engem Kum ablak és ubuntu ugyanazon a számítógépen, de én incerkt dekt a Resit régi stik és win tot.ms  

      Ön 2 lehetőségek:
      Segítségével a Wubi 1. Írd fel a keresési mezőbe a jobb felső fekete sáv: Wubi, akkor adjuk meg, és megtalálja a tutorial.
      2 telepítésével Ubuntu dual boot Windows-valóságos. Írsz a keresési mezőbe a jobb felső fekete él: hogyan partíció helyesen és hogyan kell telepíteni Ubuntu Linux dual boot Windows XP-vel, akkor adjuk meg, és megtalálja a tutorial.

  32. LiviuFlorin - mondta

    Mindig örömmel fogadunk egy oktatóprogramot a linuxról,… az ínyencek számára, és nem csak.
    Lehet, hogy a jövőben is tenni egy tutorial a könnyű és Linux netbook, mint a Jolicloud, es verzióig 1.0.

  33. Azt akarom, hogy folytatni Ubuntu útmutatók mivel a minőségbiztosítási rendszer operare.Felicitari!

  34. agentutu - mondta
  35. Cosmin - mondta

    salut.AM és van egy probléma a képet, és fax.La winddows minden kép, amit szeretnék látni néhány csíkok jelennek meg a képen albastre.si nem ez a kép, amit nem tudom, hogy tőlem, hogy mások is látni a képet, jobb és csíkos margine.as Azt akarom tudni, hogyan lehet megoldani a problémát, és ha nem egy másik program helyett Windows kép-és faxon?

    • Adrian - mondta

      Cosmin: Salut.AM és van egy probléma a képet, és fax.La winddows minden kép, amit szeretnék látni néhány csíkok jelennek meg a képen albastre.si nem ez a kép, amit nem tudom, hogy tőlem, hogy mások is látni a kép jobb margine.as csíkos és szeretném tudni, hogyan lehet megoldani a problémát, és ha nem egy másik program helyett Windows kép-és fax lenne?  

      IrfanView. XnView, a Picasa, amelyről oktatóanyagunk van, beírja a keresőmező tetejére, a jobb szélre, a fekete margóra: képkezelő és írja be, vagy a picasa és írja be. Van ACDSee is, de ez egy kereskedelmi szoftver, mi is rendelkezünk ezzel az oktatóanyaggal, legközelebb, mielőtt megjegyzést írnánk, keresgélj a problémádból származó szavakkal, vagy a kívánt szoftverrel, és ha nem találod meg az oktatóanyagot, akkor kérdezz tőlünk valamit. 400 oktatóanyagunk van, nem hiszem, hogy van olyan, ami érdekelne és nem rajtuk keresztül megy ... csak meg kell keresni őket, mi neked készítjük őket, csak annyira meg kell keresned őket, nem kérünk tőled pénzt, hogy megnézhesd őket minden ingyenes, tegye meg a kis erőfeszítéseket, és használja a jobb felső sarokban található keresőmező testvéreit

  36. Értékelem a tutorial. Lehet, hogy egy: hogyan szoftvert telepíteni Ubuntu nem rendelkezik internet-hozzáféréssel? Úgy értem, hogy azokat egy CD-n vagy USB-meghajtó, stb, és telepíti őket. Köszönöm

  37. filewalker - mondta

    Nekem is van egy kérdésem ... hogyan érhetném el, hogy a blogom vagy webhelyem címe megjelenjen a videó jobb oldalán ... Hogyan jelenik meg a videóidban a videotutorial.ro a jobb alsó sarokban

    • vanessa - mondta

      filewalker: Van egy kérdésem ... hogyan lehet az én jobb oldalon a blog címe a videó, vagy a helyszínen .... hogyan videó jelenik meg a jobb alsó videotutorial.ro  
      ................................................
      Itt egy módszerkattintson ide… És itt láthatja, hogyan alkalmazzák a logót a videódon ...kattintson ide... Elvileg ezt szinte bármilyen képszerkesztővel megteheti ... Csak megmutatnám az utat

  38. Anormalus - mondta

    Az egyetlen dolog, ami nekem lefagy a windows a dual boot Ubuntu az, hogy én nem telepíthető tv-tuner AVerMedia Go 007 Plus linux. Egy nagy kérés volt, hogy egy bemutató, hogy hogyan lehet TV-tuner az Ubuntu Linux, és azt hiszem, nem csak azt kell. Előre is köszönöm

  39. Modulációs mélységkülönbség - mondta

    A Kubuntu a Software Center? Azért kérdezem, mert a Kubuntu 9.04 volt, mint a Synaptic Software Center Ubuntu, és ez egy kicsit bonyolultabb.

    • Modulációs mélységkülönbség: A Kubuntu a Software Center? Azért kérdezem, mert a Kubuntu 9.04 volt, mint a Synaptic Software Center Ubuntu, és ez egy kicsit bonyolultabb.

      Kpackagekit hívott, és nem volt bonyolult, inkább primitív, és gyakran nem tudta feloldani a függőségeket, és megjelenik egy ablak, ahol azt mondta, hogy megpróbál más fejlett szoftver, mint a Synaptic ..
      Nos, most minden megváltozott 4.5.1 stabilabb / képes, új külsőt kapott, de Synaptic a legjobb messze ..

  40. filewalker - mondta

    köszönöm vanessa ... szép blogalkalmazás 😀

  41. pc1990 - mondta

    Nagyon szeretem ubuntu linux, az egyetlen ok, amiért nem használja, hogy én vagyok a gamer fifa 2010 ha tudnám telepíteni fifa 2010 bízta a felhasználást a legnagyobb öröm.
    Várja meg, amíg a válaszra, hogy telepítse a játékot (vagy legalábbis FIFA 2010) az Ubuntu.

    • Shedixx - mondta

      pc1990: Nagyon szeretem ubuntu linux, az egyetlen ok, amiért nem használja, hogy én vagyok a gamer fifa 2010 ha tudnám telepíteni fifa 2010 bízta a felhasználást a legnagyobb öröm.
      Várja meg, amíg a válaszra, hogy telepítse a játékot (vagy legalábbis FIFA 2010) az Ubuntu.
        

      Igen. Ez lehetséges, a "bor".

  42. burmicu - mondta

    Hi! Kérjük, a bemutató a Linux, telepítésével tar.gz fájlt, különben azt tar.gz2 etc.In egyéb oktatóanyagok játékok Linuxon fut.
    Köszönöm ptr.informaţii!

  43. Néztem nagy öröm a bemutató szoftver telepítése az Ubuntu, ha a felhasználó telepíti a régi és tudja, hogyan, de én szeretem az összes oktató, és még jönnek néha, hogy mi az új neked.

  44. Sok útmutatók Linux, mint te!

  45. stefan - mondta

    Én azt akarom, hogy csinál egy tutorial, hogyan kell telepíteni terminál programot, mert néhány program nem található Ubuntu szoftver központ vagy szinaptikus.

  46. Bursucel - mondta

    Kiváló treaba.As szeretnék csinálni következő konzultáció a Linux.Mult folyamatos siker

  47. Miért nem tudok nézni oktató? Adok játszani írni kiszolgáló nem található: rtmp :/ / 89.34.23.236 / simplevideostreaming / mp4 :/

    • PClaudiu - mondta

      Alex: Miért lehet nézni oktató? Adok játszani írni kiszolgáló nem található: rtmp :/ / 89.34.23.236 / simplevideostreaming / mp4 :/  

      Lehet, hogy használ egy letöltés IDM műfaj, amely integrált managerger a böngészőben. A szabály, hogy blokkolja a megtekintésére. Ha egy letöltés menedzser, belép a beállításokat, és törölje integrálása a böngésző, hogy használja, vagy telepíteni egy másik böngészőt.

  48. Bursucel - mondta

    Szeretnék, ha lehetséges, a bemutató, hogy hogyan kell telepíteni a játékot borral program vagy bármely más programot telepíteni játékokat linux.Merci

  49. Adrian - mondta

    Linux van neki valami állatias játékot még futó natív nélkül is bor.

  50. daniyl - mondta

    Szeretném, ha lehetséges, hogy egy szakaszt szentelt Ubuntu. Hard ff én élvezni. "Ve Volt egy olyan kezdeményezés tavaly, de abandonat.Si Romániában és a felhasználók nem csak windows.Oricum ubuntu Köszönjük ezt a szuper tutorial.e. BAFTA.

    • Adrian - mondta

      daniyl: Szeretném, ha lehetséges, hogy egy szakaszt szentelt Ubuntu. Hard ff én élvezni. "Ve Volt egy olyan kezdeményezés tavaly, de abandonat.Si Romániában és a felhasználók nem csak a Windows ubuntu. Mindenesetre köszönöm ezt a szuper tutorial.e. BAFTA.  

      Van egy weboldal szentelt Linux! linux.videotutorial.ro lesz hír ezt az operációs rendszert.

  51. LiviuFlorin - mondta

    Ha oktatóanyagokat is készíthet az Android rendszerről, telepíthet alkalmazásokat, .. beállításokat, stb., És ha regisztrálni tudja a webhelyet, láthatjuk az oktatóanyagokat és megjegyzéseket írhatunk a TAPATALK RO alkalmazással Android okostelefonokon.

  52. Daniel - mondta

    Folytatnia kell a sorozatot Linuxszal, én most a LinuxMint-et használom (az egyetlen operációs rendszer, amellyel most rendelkezem, és mindent elosztottam, és eltávolítottam az NTFS partíciókat), és itt van az a hely, ahol megtudtam a Linuxot. Meg kell mutatni ennek az operációs rendszernek az előnyeit, de a hátrányait is, mert különben egyedül fognak szembesülni velük. A PC internet nélkül is használható, ami előnyös a Windows számára, mert játékokat tud telepíteni, amely fejezet mögött a Linux áll (az embereknek tudnia kell, bár a Linuxban sok szuper klasszikus játék van, és természetesen ingyenes). Tudom, hogy boron keresztül telepíthetők, de nem minden játék működik ezzel az emulátorral. Sok mindent meg lehet csinálni az oktatóanyagokkal, és folytathatja, hogyan adhat hozzá felhasználókat, hogyan szerkesztheti a menüket, hogyan hozhat létre indítót, gnome-funkciók mindenre a gnómokon, az oktatóanyagok folytatódnak, DE amit én is használok Vonz a KDE). Nem tudom, bemutattad-e a borászati ​​oktatóanyagokat a múltban ... különben is megérdemli a világ számára, hogy tudjon mit enni ennél a Linuxnál, vagy inkább a GNU / Linuxnál. Elfelejtettem hozzáadni…. :)) ha tudsz egy oktatóanyagot készíteni arról, hogy miként lehet fordítani a csak így elérhető nyílt forráskódú programokból, hálás lennék, köszönöm.

  53. Daniel - mondta

    Ha valaki azt akarja, hogy az átmenet a Windowsról Linuxra Hope ezen a listán alternatív programok segítségével.

  54. hidroxi - mondta

    Van egy rar fájlt, hogyan csomagolja ki linux? Próbáltam Xarchiver és megy.

    • Adrian - mondta

      hidroxi: Van egy rar fájlt, hogyan csomagolja ki linux? Próbáltam Xarchiver és megy.  

      és telepítéséhez vagy Synaptic vagy Ubuntu Software Center (ajánljuk Synaptic) csomag: rar, feltár és 7zip. Telepítése után kattintson a jobb egérgombbal az archívumot, és válassza a kivonat Itt a helyi menüben. Vagy telepítőcsomagjaira: ubuntu-restricted-extras (ahogy írtam, így keres a szinaptikus kötőjellel kell őket)

  55. és meg tudná csinálni a tutorial openSUSE Linux?

  56. vagy egyszerűen csak megy dzarhivate RAR archívumokat ott csak nyitott terminál és írni sudo bash. kérni fogja a root jelszót. írja apt-get install rar feltár. azután, hogy menjen a csomagolja archívumok ritka.

  57. és talán egyszer, és a bemutató a bor, amely képes futtatni a Windows alkalmazások és játékok: D. jó munkát egyébként tökéletes. további sikeres

  58. A vége felé a sorozat szoftvert telepíti az ubuntu meg tudná csinálni a bemutató, és büszke a maga nemében? Március kir nagyjából érdekel ez, mert nincs semmi konkrét a internet.Cam bandák, akik parancsot a terminálon.

    • Adrian - mondta

      Radu: A vége felé a sorozat szoftvert telepíti az ubuntu meg tudná csinálni a bemutató, és büszke a maga nemében? Március kir nagyjából érdekel ez, mert nincs semmi konkrét a internet.Cam bandák, akik parancsot a terminálon.  

      Bevezetés a Terminal: su, adja meg, akkor a program kérni fogja a kulcsot (akkor vigyázz, hogy ne jelenítse meg jelszót, gépelés közben), és adja meg. Majd telepíteni a szoftvert a Kapocs típusa:
      urpmi numesoft és adja meg
      Sorrend: urpmi numesoft törli / uninstall szoftver.

      További részletekért írja be a google-ba: hogyan telepítsen szoftvert a mandriva-ra a terminálról és írja be, rengeteg találatot talál. Próbálj angolul gondolkodni és keresni, ha nem tudsz angolul, ez egy kicsit szörnyű ... a hogyan és a dokumentáció nagy része angolul van!

    • Radu: A vége felé a sorozat szoftvert telepíti az ubuntu meg tudná csinálni a bemutató, és büszke a maga nemében? Március kir nagyjából érdekel ez, mert nincs semmi konkrét a internet.Cam bandák, akik parancsot a terminálon.  

      CAM, mi lenne a parancs a terminálban ????????????? A linux nem működik a "ez lenne a parancs", mert bármely plusz vagy mínusz karakter miatt a parancs hatástalan, vagy valami egészen mást csinál, mint amire vágyna.

  59. ez az operációs rendszer érdekesnek tűnik, de mindaddig, amíg a játékok és más alkalmazások zavartalanul futnak az ablakokon, vagy kérjük, kérjük…. Amíg a Windows feltörhető, esélye sincs követelni 😛

    • Andu: Úgy néz ki, érdekes ez az operációs rendszer, de amíg a játékok és más alkalmazások simán a Windows, vagy bármi .... amíg a Windows is csapkodott, hogy nincs esélye, hogy érvényesíteni   

      Menjünk vissza egy kicsit az időben ... 4-5 évvel ezelőtt senki sem tudta, hogy vannak disztribúciók linux.Acest operációs rendszer a "köd". Emellett kizárólag olyan személyek jól.
      Közben erőfeszítéseket tettek annak érdekében, hogy hozzáférhetőbbé, könnyebben használható. Ezért egyre több és több ember használja (általában dualboot a Windows, de ez csak a kezdet ...)
      Hamarosan nagy szoftver gyártók egy pillantást, és a nagyobb disztribúció már elkezdték csinálni. De van egy hosszú út addig. Azt hiszem, ez egy másik 4 5 vagy év, amíg beszélünk, ubuntu alternatívájaként a valódi értelemben vett for Windows. Egyelőre még mindig vannak problémák illesztőprogramok perifériák. Linux programok túl egyszerű, túl kezdetleges.
      A kíváncsiság volt, és én ... programozó Linux pénzt keresni? Adományokból? Végül, nem számít, mennyire motivált, hogy hozzanak létre valamit, ez az egész a pénzről szól.

      • vali:
        Menjünk vissza egy kicsit az időben ... 4-5 évvel ezelőtt senki sem tudta, hogy vannak disztribúciók linux.Acest operációs rendszer a "köd". Emellett kizárólag olyan személyek jól.
        Közben erőfeszítéseket tettek annak érdekében, hogy hozzáférhetőbbé, könnyebben használható. Ezért egyre több és több ember használja (általában dualboot a Windows, de ez csak a kezdet ...)
        Hamarosan nagy szoftver gyártók egy pillantást, és a nagyobb disztribúció már elkezdték csinálni. De van egy hosszú út addig. Azt hiszem, ez egy másik 4 5 vagy év, amíg beszélünk, ubuntu alternatívájaként a valódi értelemben vett for Windows. Egyelőre még mindig vannak problémák illesztőprogramok perifériák. Linux programok túl egyszerű, túl kezdetleges.
        A kíváncsiság volt, és én ... programozó Linux pénzt keresni? Adományokból? Végül, nem számít, mennyire motivált, hogy hozzanak létre valamit, ez az egész a pénzről szól.

        Miután a téma miatt, már 4 5-év volt, noname, sok fejezet már meghaladja WinXP (megjelenés, konfigurálhatóság, effektek ..) túl 4 5 évben végre fel a Windows a zsebében, .., hogy még elméletben ..
        Ahhoz, hogy ez lehetséges, és paractica, ha a gyártók a hardver és szoftver írni support / Linux verziók, és úgy tűnik, hogy mivel a cél-és / vagy szubjektív .. még mindig nem vesz részt
        elég ..
        Bármi valaki lelkes, ha nem férnek hozzá a műszaki adatok egy kép vagy protokoll nem soha nem írt egy optimalizált illesztőprogram vagy szoftver protokoll lehetőségek maximális kihasználása.
        Például, azt várhatjuk, amint az Adobe Photoshop, hogy írjon egy verziót. linux szoftver idézni, miközben el ~ $ 900, a gondolat, hogy valaki, aki egy szabad operációs rendszer ad annyi pénzt a szoftver .. Tehát gazdaságilag nem indokolt, és aztán is szenvedélyes írt alternatív, Gimp ..
        Tehát itt rejlik a különbség elmélet és gyakorlat-4 5 éve ..

        Akkor a probléma egyszerűség kérdéses programok .. Szeretnék egy programot Win zenélek .. Winamp a legújabb és a böngésző és videó lejátszó és még sok más .. de én videó lejátszó, net böngészőt, és szigorúan kell audio lejátszó, nem a másik szemét, amely betölti a további szoftvert, majd a Linux én vakmerő, csak a minimális .. ahová a SIDE equalizer muuuult hatékonyabb, mint a winamp ..

  60. Dragos BV - mondta

    ami az ubuntuban a legjobban zavar, az a rossz hangminőség ... nem tudom, hogyan tudnám ezt valamilyen módon beállítani.

    • Dragos BV: A dolog, ami felborítja nekem leginkább ubuntu rossz hangminőség ... nem tudom, hogyan tudnám állítani valahogy.  

      ha érted telepíti merész audio lejátszó és a játék beállításokat és hatásokat equalizer.ai maradni meglepett.

  61. Gabriel - mondta

    Az oktatóanyagok nagyon hasznosak, szeretnék a "TERMINAL sorozat" folytatását, valamint egy részletesebb "és mélyebb" oktatóanyagot a linux felépítéséről.
    Vagy esetleg néhány link a fent leírt.
    Köszönet és minden jót!

  62. Brumaru - mondta

    Nagyon hasznos útmutatók a linux.
    komolyan gondoltam, hogy menjen állandóan linuz

  63. stefan - mondta

    Telepítettem (az oktatóanyag szerint) a wubi, az ubuntu 9.04 programmal. Nagyon tetszik, csak nem találom ezt az "Ubuntu softwarw központot". Nem létezik ebben a verzióban? Az ubuntu 9.04 telepítési útmutatójában azt mondtad, hogy a neti hiba miatt inkább ajánlott, mint 10.04, mit tudsz? megoldódott a probléma?, ha a netet 9.04-re állítom, és 10.04-re frissítek, van valami probléma?. elnézést kérek hogy ennyi kérdéssel zavarlak. Előre is köszönöm!

    • Adrian admin - mondta

      stefan: Nekem van beiktatott (a bemutató) a Wubi, Ubuntu 9.04.I szeretem nagyon-nagyon sokat, csak nem találom ezt "Ubuntu softwarw központ." Van ez a verzió? A bemutató telepíteni ubuntu 9.04 ez több mint 10.04 ajánlott, mert a hiba a netul, tudod? megoldani a problémát?, ha én meg a 9.04 és a nettó upgra a 10.04 probléma?. Bocsánat. intrebari.Mersi zavarlak annyi előre!  

      Az Ubuntu 9.04-ben az Ubuntu Software Center nevet Programok hozzáadása és eltávolítása nevű programnak hívja, amelyet az Alkalmazások menüben talál a menü utolsó lehetőségeként. Igen, a probléma vagy inkább a hiba a kapcsolattal megoldódott, de nem 10.04-es, hanem 9.10-es volt (Karmic Koala) Nem ajánlom a frissítést senkinek, valami mindig rosszul megy a frissítéskor. Jobb újratelepíteni, mint frissíteni ...

  64. sieigi - mondta

    kérjük, a tutorial emuláció programok és a bor / / / (I interesaza én versenyez AutoCAD)

    • Adrian admin - mondta

      sieigi: Kérem, tegye a tutorial emulációs program és cuwine / / / (I interesaza én versenyez AutoCAD)  

      Nincs esélyed "utánozni" az Autocad-ot borral, a bor illúzió, nem minden program fut borral. A bor nem emulátor

      Ha szeretne futtatni a Windows szoftvert, akkor marad a Windows. Látom, hogy valaki telepíteni jelentésüket az Ubuntu, de szeretné futtatni a Windows szoftver

      • sieigi - mondta

        Adrian admin: N `lehet, hogy csak" utánozni "Autocad bor, egy illúzió, nem minden program megy fut Wine. Wine nem egy emulátor ... Ha szeretné futtatni a Windows program, akkor marad a Windows. Látom, hogy valaki telepíteni jelentésüket az Ubuntu, de szeretné futtatni a Windows szoftver  Idéz nekem

        Olvastam a fórumot linux és valaki azt mondta, hogy képes volt futtatni az AutoCAD borra (és Linuxon futó Nekem van egy nagy probléma a vírusok, bár víruskereső engedélyt, ha kapok a neten letiltani hangkártya)

  65. valentin - mondta

    Helló,

    Nemrég év feladta ablakokat és a telepített ubuntu 10.10.
    Eddig csak 2 nagyobb probléma:
    1. Videokártya driver nem működik jól, vagy úgy gondolja, hogy én beiktatott ez rossz. Van egy Fujitsu-Siemens laptop v5535 (SIS kártya), amit most találtam a vezető 2d. Vannak esetek, amikor flicare kép (flash), és a teljes képernyős filmek on line (pl. vplay.ro) szaggatott mozog.
    2. Én nem tájékoztatták eléggé, amikor áttért a Ubuntu, és azt hiszem, elkövettem néhány hibát. Amikor én voltam 2 telepítési partíció és néhány csere. Egyrészt Annyira a másik kellett fájlokat a Windows. BRT oldalán, hogy a fájlok a Windows megjelennek. Azt mutatja teljes partíciók és 6GB meg elfoglalt, és nem tudom elérni azt. Nem tudom, hogyan kell ezeket a 6 GB.

    Előre is köszönöm mindenkinek, aki tud segítsen nekem ezeket a problémákat 2.

    • AdrianGudus - mondta

      valentinSzia, Legutóbb év feladta ablakok és telepítés ubuntu 10.10.
      Eddig csak 2 nagyobb probléma:
      1. Videokártya driver nem működik jól, vagy úgy gondolja, hogy én beiktatott ez rossz. Van egy Fujitsu-Siemens laptop v5535 (SIS kártya), amit most találtam a vezető 2d. Vannak esetek, amikor flicare kép (flash), és a teljes képernyős filmek on line (pl. vplay.ro) szaggatott mozog.
      2. Én nem tájékoztatták eléggé, amikor áttért a Ubuntu, és azt hiszem, elkövettem néhány hibát. Amikor én voltam 2 telepítési partíció és néhány csere. Egyrészt Annyira a másik kellett fájlokat a Windows. BRT oldalán, hogy a fájlok a Windows megjelennek. Azt mutatja teljes partíciók és 6GB meg elfoglalt, és nem tudom elérni azt. Nem tudom, hogyan kell ezeket a 6 GB.Multumesc várható semmilyen 2 tud nekem segíteni ezeket a problémákat.  

      A mi tutorial illesztőprogramok telepítése Ubuntu Linux nézted? Megtalálható beírja a keresőmezőbe a jobb felső sarokban: hogyan kell telepíteni illesztőprogramokat ubuntu, akkor adjuk meg, és megtalálja a tutorial.
      Ami a vlplay-on stb. Való csípést illeti, írja be a youtube-t, kattintson a klip megtekintéséhez, majd kattintson a jobb gombbal arra a klipre, és válassza a helyi menüből a Beállítások funkciót, a megjelenő ablakban törölje a jelet a Hardveres gyorsítás engedélyezése jelölőnégyzetből, majd kattintson a Bezárás gombra, és ajánlott lenne a rendszer újraindítása

  66. Daniel Grecu - mondta

    Köszönöm a konzultáció.
    Remélem, hogy távolítsa el annyi útmutatók Linux kezdőknek.

  67. Nedela Victor - mondta

    Hello! Ezek toturial on https://www.videotutorial.ro Nagyon folositoare.Pe segített válni szakértő a PC-k, de még mindig szeretné, hogy egy bemutató, hogyan downloandeaza és telepítés FIFA vagy FIFA 2007 2008 teljes és szabad! KÖSZÖNJÜK!

  68. laur222 - mondta

    Hello! Nekem van egy probléma a dc + + hub nem tesz merge.Am loading de amikor adok keresés vagy meg szeretné tekinteni a felhasználói lista nem merge.Am próbáltam eltávolítani azt a szinaptikus teljes eltávolítását, hogy a beállításokat újra, de a beállítások jelennek meg anterioare.Am megtettem többször is adtam, és indítsa újra, és minden a régi beállítások jelennek meg.
    Köszönet előre.

  69. laur222 - mondta

    Elfelejtettem megemlíteni azt használni ubuntu linux 11.04
    Elnézést!

    • AdrianGudus - mondta

      laur222:
      Elfelejtettem megemlíteni azt használni ubuntu linux 11.04
      Elnézést!

      Tudna segíteni a bemutató (kattintson erre a szóra piros) elolvasni a bemutató, és észrevételeit, hogy a bemutató.

  70. AdrianGudus - mondta

    Bocs, elfelejtettem, hogy tartsa a kapcsolatot: https://www.videotutorial.ro/?p=2515

  71. Ionut Popa - mondta

    Helló Lenne egy kérdésem, hogyan lehet a vezeték nélküli biztonsági mentés (auto dj) az Ubuntu Megpróbáltam, de nem vagyok, ha akkor elég küldjön nekem egy bemutató link nekem e-mail [e-mail védett]. Deoare Van egy honlap, és tegye a rádiót is. De auto dj. Köszönöm, hogy ennyi és tinetio.

  72. Catalin - mondta

    Ubuntu Synaptic csomagkezelő 11.10 hol találhatók, nem adjuk meg, kérem, segítsen nekem!

  73. Andrew - mondta

    A program keretében elindult a Linux a Flash

    • AdrianGudus - mondta

      Andrew:
      A program keretében elindult a Linux a Flash

      Szeretted volna hozzáértőnek tűnni, de nem sikerült. Ha nem tudod, miről beszélsz, akkor nincs értelme kidobni a szavakat, csak azért, hogy látszódjon, hogy nem vagy csak ilyen ... ez témának hangzik ... Magyarázza el saját szavaival, hogy mit is szeretne pontosan csinálni, mert a nehéz kérdés megfogalmazásának nincs értelme.

  74. Adrian Pascu - mondta

    Ha tudod, hogy egy bemutató, hogyan ubuntu ikonokat ubuntu desctop 12.10 vagy a játék a Linux és a bor (Tudom, hogy te csatolja, hogy adja oda, amit nem akar.) , vagy akár a compiz Ubuntu 12.10 hogy mindez a legújabb.

  75. Nekem is van egy problémám ... Szeretném telepíteni az ubuntu linuxot ... de sajnos nincs netem ... most van Windows 7 operációs rendszerem ... és van egy tp-link wn7200nd, és megvan az eredeti illesztőprogramom… hogyan vagy mivel tudnám kibontani az illesztőprogramokat, vagy eredeti neki ... hogy neteket tudjak megfogni a szomszédoktól, az ubuntu linux-on ... vagy egy egyszerűbb, de hatékonyabb ötletet ... kérem, ha tudna nekem segíteni ebben a problémában ... és kezdő vagyok ... kérem a választ. és még mindig van mit mondanom.

  76. CrzyMan - mondta

    Hogyan kell telepíteni Ubuntu Linux pendrive-13.04? Van egy kemény 1TB helyett CD-RW és a Windows 8 az SDD (leptop Toshiba), és szeretnék váltani Linux Ubuntu.

  77. Diana - mondta

    Jó. Nemrég telepítettem Ubuntu egy virtuális gép, de 10.10 nem instalate.Mentionez megrendelések nem tudja telepíteni a sudo apt-get install. Én még soha nem dolgoztam Ubuntu.va kérem, segítsen nekem! Köszönöm

  78. hogy egy egyszerű bemutató egy egyszerű telepíteni és eltávolítani az utolsó Linux disztribúció!

  79. Akartok telepíteni ubuntu sok, de nem tudja, hogyan kell telepíteni néhány programot, bemutató és tartsa ms minden olyan

  80. wrongchoise - mondta

    Telepítettem az ubuntu 14.04-et, és a vezeték nélküli hálózat nem nyílik meg ... Megemlítem, hogy a laptop egy Dell Inspiron 3521

  81. maxdamage74 - mondta

    Helló, tudom, hogy "mérföldekre" vagyok ettől a bejegyzéstől, de kissé szórakoztat néhány megjegyzés. Mint "linux" felhasználó megoszthatok néhány tapasztalatot. Először is, hogyan kerültem végül a "linux" használatára ?? Nos, először is a vírusokkal kapcsolatos régi és örök probléma. Körülbelül 10 évvel ezelőtt sikerült a merevlemez-meghajtó egyetlen típusú vírussal való feltöltése. És ma köszönöm Istennek, hogy akkoriban olyan hülye voltam, hogy nem tudtam, hogy ha másik böngészőt helyezek el, akkor megoldom a problémát. Nem értettem, és soha nem fogom megérteni, miért kell pénzt költeni egy operációs rendszerre, majd más pénzt költeni egy víruskeresőre. Számomra még mindig van egy rejtély, és az a tény, hogy miután megvásárolta ezt az antivírust, csak egy évig működik. Aztán más pénz. Végül ... végül a "linuxot" használtam elsősorban a biztonság érdekében. Másodszor a feldolgozási sebesség miatt. A harmadik és talán legfontosabb INGYENES !!. Átmentem a régi RedHat-on. Suse Mandrake és egy ideig használom a .deb… Debian Ubuntu Mint programot. A fenti bejegyzések közül olvastam valamit a következőről, a következőről, a következőről ... Talán egészen a közelmúltig ez tette az ablakot $ döntő többség számára elfogadhatóvá. Addig is tudd, hogy a dolgok "linuxsá" fejlődtek. Ha néhány évvel ezelőtt a programozás során 2 DAN-szal ellátott fekete öv kellett, mivel ezt nagyon jól bemutatták az oktatóanyagban, akkor a dolgok egyszerűsödtek. Én személy szerint használom a szinaptikát. Nem hirdetek egyetlen operációs rendszert sem, mindenki szabadon választhatja meg, hogy mi jár számára. Személy szerint, mivel kényelmesebb vagyok, az Ubuntuban maradtam. Minden jót kívánok neked !!

  82. GamerDJ - mondta

    Amikor kinyitom a játék .exe neve jelenik adminisztrátor archívumok és úgy tűnik, hogy rögzíti a játék hogyan ubuntu

  83. GamerDJ - mondta

    És van valami, amit nem lehet telepíteni a szoftvert központ azt mondja, hiányzik csomagot.
    ================================================== ==
    1.Prima időben telepítettem ubuntu, és belépett a szoftver-központ, és a munka után mi
    adott frissítések után töltődik nyitunk szoftver központ kaptam minden összeomlik lam
    Azt távolítható el, ha a hely hiányzik sal telepíthető csomagot.
    ================================================== ==
    2. Amikor megnyomtam a sudo terminál apt-get frissítését, hibaüzenetet kapok „W. Néhány indexfájl letöltése nem sikerült. Nem vették figyelembe őket, vagy a régieket használták helyettük. Segíts kérlek

  84. GamerDJ - mondta

    Kérjük Ajutatima

  85. fogadtatás
    Van egy PC Ubuntu 16.04 nem fog telepíteni semmit rajta
    Sikerült az első nap csak Android Studio (a programot, ahol lehet létrehozni alkalmazások android)
    de nem fog telepíteni semmit bármely ubuntu szoftverek központ
    így telepíteni, töltse be egy kicsit, nem mond semmit, és megszünteti
    Azonban a hordozórakéta (ún linux Eszközsoron azt, ami a bal oldalon) azt mutatja nekem: arra vár, hogy telepíteni
    és nem csinál semmit
    Tud nekem segíteni kérem?
    köszönöm

    • Adrian Gudus - mondta

      Próbálja meg telepíteni a terminál. Ebben a kérdésben, az Ön rendelkezésére áll egy csomó útmutatók írt Ubuntu Románia fórum

Trackbacks

  1. […] "Alkalmasság" nélkül hagy minket az Ubuntu 10.10-ben. Ma megtudtam, hogy a Synaptic Package Manager nélkül hagynak minket az Ubuntu 11.04-ben, és mindezek mellett az Ubuntu 10.10 Maverick következő verziójára mennek […]

  2. […] A videotutorial.ro oldalon egy video oktatóanyag. Ha szeretné, kövesse az alábbi linkre kattintva: https://www.videotutorial.ro/?p=4155 Az Ubuntu Linuxon a szoftvert teljesen más módon telepítik, mint a Windows rendszerre, és itt meg kell […]

  3. […] Telepítheti és tesztelheti ezt a verziót. Sajnos a Libre Office csomag nem érhető el az Ubuntu Szoftverközpontban, és nincs hivatalos PPA-ja a telepítéshez. A neten szörfözve azonban találkoztam egy ideiglenes PPA-val […]

Speak Your Mind

*