Mennyire biztonságos vezeték nélküli hálózati router, és miért - videó bemutató

Mennyire biztonságos vezeték nélküli hálózati router, és miért - videó bemutató
4.4 (16) 88.75%

Hi barátok, a mai bemutató fogunk beszélni, hogyan biztosítja a vezeték nélküli hálózati router, és meg kell csinálni. Úgy döntöttem, hogy ez a bemutató, mint egy bemutató most elért 3 nap, egy látogató az ő naivitás azt mondta nekünk a megjegyzések rovatban, és elhagyta a vezeték nélküli hálózat ingyenes jelszó nélkül, mert nem zavarja az a tény, hogy valaki tud-e csatlakozni a hálózathoz vezeték nélküli és a tengerre vagy a fájlok letöltése az internetről. Biztos vagyok benne, hogy ez a felhasználó beleegyezése sok más felhasználók számára. A fő ok, hogy miért akarunk biztosítani a vezeték nélküli hálózat teljesen különböző.
Miért vezeték nélküli hálózat biztonsága érdekében?
- Mivel a környéken koldusok nem lehet letölteni torrent fájlokat 30 egyszerre. Ha ez megtörténik, a sávszélesség szűk lesz az internet sebességét, és kevesebb lesz.
- Vannak még sokan, akik egyszer rosszindulatú hozzáférést a vezeték nélküli hálózat forgalmának vizsgálatához, és tudom, hogy mely területeket elérni, akkor írja be a jelszót, amelyek kereséseket google, amelyek az érdeklődési
- A másik ok, és a legfontosabb, hogy egy cybercriminal, ha hozzáférést a vezeték nélküli hálózat támadások más emberek, vagy akár te, lehet elkövetni vásárolhat hamis kártyákkal tud hatolni a web intézményi kormány. Ha ez megtörténik, az egyik felelős az elkövető fog megjelenni az összes ezeket a támadásokat, és elérni ezeket a gaztetteit az IP-kapcsolat.
Mit tehetünk azért, hogy biztosítsa a vezeték nélküli hálózati útválasztó?
Rendkívül fontos, hogy kezelje a biztonság nagyon komolyan, és alkalmazza az összes vezeték nélküli hálózati beállításokat a vezeték nélküli útválasztó van erről. Az első lépés az, hogy letiltja SSID kérdése router és kerüljék el a vezeték nélküli hálózat WEP. Ez a fajta biztonság nagyon könnyen áthatolni. Akadálytalan "Enable SSID Broadcast" a vezeték nélküli hálózat rejtve, és tud-e csatlakozni, ha tudod, hogy az SSID a vezeték nélküli hálózat hitelesítési és adjuk meg. Az egyik fontos szempont, hogy alkalmazza a MAC-szűrés (Wireless MAC Filtering). Ez azt jelenti, hogy csak azok az eszközök, amelyek beléptek a MAC-cím szűrési listában fogják engedni, hogy hozzáférést a vezeték nélküli hálózathoz. Másik nagy előnye, hogy a MAC-alapú szűrés, hogy még ha valaki tudja, hogy az SSID hálózat és a hitelesítő kulcsot nem fog csatlakozni a vezeték nélküli hálózathoz, ha az eszköz MAC-e vagy sem a listára a szűrők.
Ha az útválasztó támogatja a WPA biztonsági / Personal WPA2-PSK AES titkosítással, ha ezt a lehetőséget választja, amikor létrehozza a vezeték nélküli hálózat beállítása.
Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan hogyan kell átültetni a gyakorlatba az összes említett beállítások, hogy biztosítsák a vezeték nélküli hálózati router.
Ha nem tudja, hogyan kell beállítani a routert, és hogyan lehet létrehozni egy vezeték nélküli hálózathoz, kövesse útmutatók:
Hogyan lehet a kapcsolat beállításait RDS és a vezeték nélküli internet router (RDS)
D-Link DIR router konfigurációs 655 a Romtelecom, RDS, UPC, internet önindító, 3G(A további csatlakozási típusok)

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokAdrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Comments

 1. Azt szeretném látni, hogy bizonytalan az conecsiunea WEP és hogyan lehet hozzáférni.

 2. vali - mondta

  Hi Adrian, szeretnék egy bemutató, hogyan vurnelabila WEP kapcsolat

 3. Andrei - mondta

  hagyja egy jelszót, amit nem lehet látni a jelszót, ha a hálózat ellenőrzi. Kontrollként az én ip kitalálni, aki elviszi őket az, aki elrendelte, hogy a csomagot, csak azt, hogy a szállítási címet. Ki használ számokat pontosan tudja, hogyan kell csinálni a munkát kereső nem biztonságos vezeték nélküli hálózatokat a városban. és ha a rendőrség jön, hogy én is kitalálni, hogy a problémát. Nem értem a bajban. amúgy jó, hogy állítsa be a jelszót vezeték nélküli router és jelszó kezelése.

 4. Andrei - mondta

  és nézni a bizonyítása, hogy minden router WEP Romtelecom és a UPC, ha a sor aktív biztonsági 2 típusok WEP és wpa2. Tudom, hogy akarsz jó és bemutatni, milyen egyszerűen lehet elfogni, és dekódolni a WEP, de nem, hogy valahol, hogy a fiúk nem lehetett várni, hogy "szünet" hálózati szomszédok

 5. Szeretnék segíteni kis vagy akár próbál. Néhány hét múlva te egy tutorial GBO lejátszó TV, de volt egy kis gond. Kinyitom a program adatfolyam és nem találja a hibát.

 6. Sorin Chiran - mondta

  És Érdekelne WEP biztonsági rés!

 7. florin - mondta

  Kíváncsi vagyok, hogy milyen sérülékeny az a WEP biztonsági

 8. AdrianGudus - mondta

  Andrei:
  jelszavak engedte jelszavakat nem lehet látni, ha a hálózat vizsgál cat elrendelő ip packet meughici te, aki beviszi őket az, aki elrendelte, hogy csak meg kell ragaszkodni a fogadó címét. Ki használja a számok pontosan tudja, hogyan kell csinálni a munkát nem keres biztonságos vezeték nélküli hálózatokat a városban. és ha a rendőrség hozzám tudok rájönni a probléma. Nem bajba. amúgy jó, hogy állítsa be a jelszót a vezeték nélküli router és jelszó kezelése.

  A belső nem tud bajba, de akkor hívják, és birtokában osztályok / rendőrség kapitányságon kezd kitisztulni a munka, és nem hiszem, azt szeretnénk, hogy pazarolja az időt ezzel.
  A jelszavak, azt javaslom, akkor nagyobb tájékoztatást kapjon a cookie-t. Ne légy naiv. Ha nem tudja, hogyan kell csinálni ezeket a dolgokat, nem jelenti azt, hogy nincsenek módszerek vagy mások nem tudják, hogyan kell csinálni.
  Ez nem arról szól, csak a bűnözők, akik a vizsgálatok Piton is lehet kíváncsi a blokk, a "tulajdon", aki szeretne többet or Foe

 9. Andrew - mondta

  És azt akarom, hogy a biztonsági rés a WEP kapcsolat

 10. lucyana - mondta

  és WPA / WPA2 tönkreteheti

 11. AdrianGudus - mondta

  lucyana:
  és WPA / WPA2 tönkreteheti

  Igen, ez csak egy kicsit nehezebb.

 12. AdrianGudus - mondta

  Andrei:
  és a bemutatót WEP minden útválasztók Romtelecom és UPC beállította, ha az alapvető biztonsági típusok 2 aktív WEP és wpa2. Tudom, hogy szeretnék csinálni jól, és bizonyítani, hogy milyen egyszerű a lehallgatott és visszafejteni WEP mást nem éri el a fiúk nem lehetett várni, hogy "szünet" hálózati szomszédok

  Azt szeretem az embereket, mint te. Fent úgy tűnik, nem nagy sajt, hogy biztosítsa a vezeték nélküli helyszíni és hirtelen pánikba esett.
  A útmutatók nevelő célra. Ha megmutatjuk valami nem feltétlenül jelenti azt, hogy a gyakorlatban. Minden, amit nem, nem, vagy nem az Ön felelőssége. Senki sem felelős az intézkedések ők főleg ahogy megadva mindegyik bemutató, hogy megmutassa érzékeny dolog, hogy mi vállaljuk a felelősséget, mint útmutatók nevelő célú és semmi több.
  Ha nem tudja megkülönböztetni a jót a rossztól, akkor nem tartoznak a számítógép előtt. Ha a gonosz nem jelenti azt, bujkál eltávolítani. Ki akar csinálni (hatolni wep wifi hálózat) megtalálható még most is több milliárd weboldalak az interneten, anélkül, hogy szükség van a bemutató. Ezek a helyek a kifejtve, hogy "élet", ott az interneten, és ma.

 13. sötét - mondta

  Meg akarjuk mutatni, hogy milyen könnyen behatolnak WEP kapcsolatot.

 14. Marius - mondta

  Nagyon jó bemutató, de hogyan lehet nem látok bűncselekmény, ha valaki használja a net játszani jó szerencsét köszönd.

  • Galaxy S - mondta

   Hé Marius ... Ha nézte a fej-farok bemutató láttad, hogyan lehet látni, ha valaki használja a hálózat MAC szűrés ..... 's valahol meg ezt .......

 15. Cosmin - mondta

  Kérjük, hogy a tutorial azokról útválasztók Romtelecom, hogy adjon nekünk, ha a töltelék net alapértelmezett.

 16. AdrianGudus - mondta

  Marius:
  Nagyon jó bemutató, de hogyan lehet nem látok bűncselekmény, ha valaki használja a net játszani jó szerencsét köszönd.

  Megmutattam, és ez a videó bemutató. ha nem görgethető, és nézett bemutató fej-farok, szintén ezt.

 17. ASUS - mondta

  Hogyan kell feltörni WEP teszt nagyon könnyen. Volt WPA-Personal. Látni akarom, hogyan kell megtörni a WEP.

 18. Alex - mondta

  Hi Adrian van wi-fi a házban UPC és jöttek rám nyávog szerelt ala mind szép és jó Addicted go on wi-fi és a használt kábel. De azt is, hogy a PSP, és nem támogatja a Wi- csak WEP és nincs jelszó, és azt hiszem, hogy egyikük sem routeru UPC WPA2-PSK! Azt hiszed, meg tudod változtatni? Vannak olyan beállítások, amelyek megváltoztatják a kötés típusa csatabárdot? Kérjük raspunedemi kétségbeesett!

 19. chris - mondta

  Nagy tutorial! Én csatlakozik terminálok 2 már benyújtott utasításoknak megfelelően (rejtett SSID, MAC filter), de volt egy probléma a telefon az LG Optimus Net, amely nem csatlakozik a router. Konfigurált hálózat úgy tűnik, hogy neki, de nem kapják meg a VI ezáltal nem kapcsol. Tudna segíteni nekem valami ötleted?

 20. david - mondta

  Szeretnénk látni, hogy milyen könnyen lehet feltörni egy WEP jelszót

 21. Vicentiu - mondta

  Szeretnénk látni, hogy milyen könnyen lehet feltörni a WEP fogyatékos QSS

 22. AdrianGudus: Igen, ez csak egy kicsit nehezebb.

  Harder? Egyáltalán nem néz ide linuxu Beini tönkreteheti minden jelszót néhány kattintással. Keresse ismertetők a Youtube, ha nem tudod, hogy a spanyol és az angol, de biztos.

 23. CaineRAU - mondta

  AdrianGudus: Azt szeretem az embereket, mint te. Fent úgy tűnik, nem nagy sajt, hogy biztosítsa a vezeték nélküli helyszíni és hirtelen pánikba esett.
  A útmutatók nevelő célra. Ha megmutatjuk valami nem feltétlenül jelenti azt, hogy a gyakorlatban. Minden, amit nem, nem, vagy nem az Ön felelőssége. Senki sem felelős az intézkedések ők főleg ahogy megadva mindegyik bemutató, hogy megmutassa érzékeny dolog, hogy mi vállaljuk a felelősséget, mint útmutatók nevelő célú és semmi több.
  Ha nem tud különbséget tenni jó és rossz között, akkor nem tartoznak a számítógép előtt. Ha elrejti a gonosz, hogy nem jelenti azt törölni. Ki akar csinálni (behatolni a hálózat wifi WEP) megtalálható még most a több milliárd weboldalak az interneten anélkül, hogy a mi bemutató. Ezek a helyek magyarázza, hogy a "life" az interneten, és ott ma.


  igaz, amit mond Andrei
  wpa2 titkosítás ajánlani, és inkább törni a WEP titkosítást :))
  mégis mindenki azt csinálja, amit nem szabad mondani, és nekünk nem tehetünk semmit, de jelenteni a rendőrségnek

 24. V - Kérném, ha szeretné, hogy megmutassa biztosítása WEP biztonsági rések a vezeték nélküli hálózatok?
  köszönöm

 25. florin - mondta

  Köszönöm a bemutató ... Van egy tp-link 841n és a menü ugyanaz ... Mindkét oktató akartam kijavítani ...

 26. Csak használni a MAC-szűrés Dintoneauna ... Azt hittem, hogy ha a hálózat nem jutnak egy adott felhasználó semmit sem tehet. (Adatgyűjtés) abból, amit a tudás elég? vagy úgy is adatokat gyűjteni (tudom, hogy lehet változtatni, de ha a Mac nem tudja, mit mac változtatni ...)
  És még egy dolog, amit kipróbált és jelszót, és észrevettem, hogy néhány lassul a sebesség biztonság ellen a mák - reveritor tudni semmit, hogy?

 27. Látni, hogy a router kapcsolatot találtunk a sok internetes szoftver ezt a munkát, azt ajánlom neki Zamzom wirlles hálózati eszköz. Soful van 2 lehetőséget, ingyenes változat, amely megmutatja kapcsolatok IP router, azaz "a csatár kapcsolatok és MAC-címét. A pro verzió, akkor megmutatja a nevét PC 's saját maga választotta a telepítéshez. Gratulálunk a bemutató, én itt élek Spanyolországban, és megtöri a jelszavakat a napirenden, Beini Linux Ezzel említett rám primu megjegyzést. Azt fogja mondani, mint én patito neki megtörni a wifi hálózat. Gyakran meg kellett változtatni a router jelszavát, hogy elkerülje a szomszédos hálózati megtörni azt tettem, amit bemutatott az Ön számára ez a bemutató, azt javasoljuk, hogy mindazok, akik használják a WiFi kapcsolatot megtenni.

 28. ZOLE2013 - mondta

  és szavazhatok tutorialu WPA PRO

 29. MARIO - mondta

  HOGYAN lehet jelszóra One vezeték nélküli WEP biztonság?

 30. liviu_florin - mondta

  ... Meg tudod magyarázni a másik router, mint például az egyik a Romtelecom HG655b, ahol vannak más lehetőségek, mint például: AP elrejtése elkülönítés vagy sugárzott. ; Vagy ha az üzemmód gyengébb TKIP AES.

 31. A rejtjelező Csinos WPA / PSK WPA2 Ha már elfogott csomagokat, akkor közönséges Cain, ahol importáló a fájlt. fejét. Káin fog kinézni, és mondd el, ha van érvényes handshake ahonnan kivonat titkosító PSK:

 32. Igen, még érdekes lenne látni, hogy mennyire könnyű feltörni a WEP hálózati ...

 33. adrian76 - mondta

  Lásd a készülék hátoldalán és mindenképpen írj 192.168. és így tovább

 34. Vicentiu - mondta

  Zoltán Teszari maszk és a bor RDS ingyenes WI-FI SPOT

 35. Floryn - mondta

  Helló, hogyan lehet megtudni, ha valaki csatlakozik vezeték nélkül én routeru, amelyben estem volna törni a jelszavát?

  • Floryn:
   Helló, hogyan lehet megtudni, ha valaki csatlakozik vezeték nélkül én routeru, amelyben estem volna törött pa

   Floryn:
   Helló, hogyan lehet megtudni, ha valaki csatlakozik vezeték nélkül én routeru, amelyben estem volna törni a jelszavát?

   Floryn:
   Helló, hogyan lehet megtudni, ha valaki csatlakozik vezeték nélkül én routeru, amelyben estem volna törni a jelszavát?

   Mindezek a dolgok által keresi a Wireless Router statisztika, május Azt tanácsolom, hogy kövesse a bemutató után, és légy óvatos .... más ... El sem tudom mondani, hogy .. nem lehetett érteni a sikerhez

 36. Alex:
  Szia Adrian i Wi-Fi a házban UPC és jöttek hozzám miau szerelt ala mind szép és jó Addicted megy wi-fi és kábel általánosan De nekem is van egy PSP, és nem támogatják a Wi- NINCS lennie, mint a WEP és jelszót, amely gyanús nélkül sirouteru tőlük UPC WPA2-PSK! Azt hiszed, meg tudod változtatni? Vannak VRO beállítás, biztonság típusát változik? Kérjük raspunedemi nagyon kétségbeesett!

  Természetesen ez változhat, általában sok a beállítással beállítani a routert praktikus, de mindkét irányban a jelszót WEP + MAC + network = nagyon sok rejtett biztonsági hálózatot. irányelvek vonatkoznak tippek készült bemutató, és higgye el, hogy megoldja a problémát, sok szerencsét

 37. KÍVÁN feltétlenül egy tutorial a sebezhetőségét WEP larg.merci.

 38. Marius - mondta

  Helló Nemrég tudom a router és elrejtettem a SSID nem hozzám, és mások a laptop már windws xp nem táskát rejtett SSID, ha a Windows nem 7

 39. A készülék, okostelefon, mint találunk MAC IP CPC, hogy vezessenek be neki, hogy biztosítsa (így találtam meg, és az összes PC és laptop?). Kapok a laptop, de az okostelefon ugyanaz a dolog?

 40. Azt mondta valaki paote monitor, amit csinálunk, ahol logam a jelszót stb ... a szoftver segítségével, akinek ez ??

 41. milyen víruskereső szoftver vagy inpotriva tudjuk védeni valaki, aki csatlakozik a wifi Powered paachetele minket és elemezni?

 42. Nicolae - mondta

  Nagyon hasznos, köszönöm, én sokat tanultam videotutorial.ro lucruru hasznos, ha mindig megtalálja a választ a probléma a számítógéppel, és kap videotutorial.ro mindent megtalál.
  Jó, hogy vannak emberek, akik nem, és néhány dolgot ingyen

 43. Marian - mondta

  Hi! Nekem van egy probléma, és szükségem van egy zsák, hogy a kódot sfat.Cand (192.168.1.1), és adja meg, úgy tűnik, hogy közvetlenül nekem "felhasználónév vagy jelszó helytelen.
  Kérjük, olvassa el a hibaelhárítási alatt .... ". Nem tudom, miért, hiszen nem is jutott eszembe, hogy jelenik meg, melyben scriu.Vreau neki securizes ahogy láttuk a bemutató, de nem intru.PS:Cred~~V valaki hozzáfér wi-fi ismerete nélkül.

  • mmg1818 - mondta

   Ha nem tudja a felhasználónevét és jelszavát a router lehet állítani a router, és akkor újra a beállítást. A router egy kis gomb, amit nyomni bármilyen 5 másodperc és visszaáll.

  • hogy egy reset a router beállításait, és még mindig van egy kis gyár buton tollal vagy egy éles bottal most attól függ, a router, hogy a normál gomb

 44. Marian - mondta

  A probléma az, hogy én nem tűnik úgy, hogy ablakot, hogy a felhasználónév és a jelszó közvetlenül ... ad nekem a hibát, hogy én beszélek, és adtam az újraindulás sus.Aseara és átszervezni, de ugyanaz a problema.Asta kíváncsi, amit mine.De hadd sem bejutni a menüben?

  • Adrian Gudus - mondta

   Remélem, megpróbálja elérni a router egy laptop, hogy csatlakozik a WiFi vezeték nélküli router, igaz? Mert ha igen, ez lehet az egyik oka annak, hogy nem engedélyezett a hozzáférés. Ha nézte a videó bemutató fej-farok Én is felhívta a figyelmet, hogy ez a "nem fogja elérni a router vezeték nélküli laptop"
   Hozzáférés a router vezetékes. Csatlakoztatva vezeték nélküli hálózati kártya a számítógép vagy a laptop, és a másik végét az egyik gyönyörű, adja meg routerului.marcate kezdőbetűi LAN port

 45. Marian - mondta

  Próbáltam problema.Nu ugyanúgy, és próbálja acum.Pe mit kell írni alapértelmezett hozzáférés a router: http://tplinklogin.net.Am fel.Nu próbált kíváncsiság, és fogalmam sincs, mi lehet.

 46. Nicoleta - mondta

  Köszönöm szépen, akkor nagyon hasznos
  amennyit akartam tanulni, hogyan kell csinálni magam
  maga nagyon egyértelmű ... bravoooo

 47. Jó víziók! Nemrég vettem magamnak egy router, amely nem rendelkezik az antennát, és az mertical, számítógép netul go, csatlakoztatom a telefont. Most a probléma: Canvi akarnak a neten a telefon, a telefon azt mondja, hogy én nem a nettó, bár csatlakozik wifi jel, és ... Mi a teendő? A Windows 7 megemlítem, hogy ha meg kell változtatni a beállításokat cv. Köszönöm.

 48. alex - mondta

  hello! Szóval van egy router serioux és nincs doboz vagy kézi tőle, és én nem telepítve, így nem ip nem ismeri. Azt szeretnénk, hogy a jelszót, de nem tudom, hogyan, mert nem merült fel benned, hogy amikor megpróbálom táska egy ip

 49. HELLO! Nekem van egy probléma! Telepítettem egy TL-WR 740N IMI FOLYIK PC és laptop WIFI NEM megy a Samsung Galaxy Mini 2 Bár nem tudjuk WiFi hálózatot internet! Köszönet előre

 50. PLU-PLU - mondta

  Magam ni ugyanaz a probléma a Wi-Fi router ellenőrzi Andronic volt idő, amikor azt kellett hozzáférést router, de ha egyszer dint- Adries Romtelecom ...... nem adja meg, mit tegyek?

 51. Oktatóanyagok bármilyen? Azt találtam eddig nem oldja meg a problémát a webhelyén, akkor a legmelegebb tinetio minden, annyi jó útmutatók

 52. Azt szeretnénk, hogy a maszkot az ip ha tudsz várni a Linc poatecum itt [Email protected]

 53. Daniela - mondta

  Van egy kis probléma!
  Nem teszi lehetővé számomra regisztrálni az oldalon megváltoztatni a jelszót.
  A javaslat? Mit tehetek? Hogy egy másik jelszót tudok belépni?

 54. Cosmin - mondta

  Jó toti.am problema.cum csinálni, hogy egy jelszót a hálózati .de tablet wiifii ...

 55. Szia, mi kapnak minden olyan információt folositoare.Multumim!

nézőpont

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.