Partícionálás Windows - video bemutató

Partícionálás Windows - video bemutató
3.8 (29) 76.55%

Ebben a videóban bemutató megmutatja, hogyan kell partíciót a merevlemez a Windows segédprogram.

Ha szeretnénk, hogy partíciót a merevlemez több lehetőség, mint például:

-Ha szeretné telepíteni az operációs rendszerben legyen Linux, Windows Vista vagy Windows XP van a lehetőség, hogy partíciót a merevlemez telepítés során működése az operációs rendszer (korlátozott lehetőségek).

-Tudjuk partíciót külön particionálás, mint Acronis Disk Director Suite, Partition Magic, stb (több lehetőség).

Az utolsó lehetőséget, és az egyik fogjuk használni ma Windows segédprogram (átlag opció)

Ha szeretné cserélni, vagy felmászik a merevlemezt a számítógép jó a PC-be kell zárni, mert a merevlemezt, és továbbra is az egyik legérzékenyebb része a számítógép (valójában a legérzékenyebb), és a kezelt önmagában.

Merevlemez továbbra is a leglassabb része az egész számítógép (PC halott), és ezért azt, hogy rendszeres karbantartást, hogy a teljesítmény egy többé-kevésbé tisztességes.

FIGYELEM Ne partíciót a merevlemezen, ha szükséges, mert akkor elveszíti az adatok!

Bogdan Pelu


Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokComments

 1. Andrew - mondta

  Nekem van egy probléma, megpróbáltam tenni 2 HDD, de már nem megy, azt ne nyissa ki a számítógépet. Mi tanácsot adni?

  • Mikhail - mondta

   Salut! Van egy kérdés, kezdett egy idióta, mert különben nem tudok mondani, én telepíteni a Windows, és nem tudom, mit csinált, hogy a telepítés után már nem három, hanem két partíciót, azt lehet mondani, hogy valaki, ha van egy esélyt, hogy semmilyen információt lekérni az adott partíciót, vagy sem. Köszönet előre.

 2. Nicusor - mondta

  Van egy problema.Vreau kell telepíteni egy másik OS (Ubuntu), és nem tudom, hogyan kell csinálni velük egy partíciót úgy tűnik, hogy nem vagyok Unllocated partíciót .. kérjük lépjen kapcsolatba velem id nike_nicushor_08

 3. Andrei.
  Nem lehet sok probléma.
  Ha két SATA interfész merevlemezek sem egyszerűbb.
  Ha ide kissé bonyolultabb.
  És ha van egy IDE és SATA bonyolultabbá válik.
  Alapvetően minden alaplap kézikönyvét beállítani di comform utasítást, ha nem kézzel írja be a site alaplap gyártó, és töltse le.

 4. Adrian - mondta

  Andrew ... és 2 ATA merevlemezek, és ez nem olyan bonyolult, csak azt kell beállítani a master és slave ... beállítani a meghajtó, hogy mester és a szolga ... és csatlakoztassa az alaplap ... hadd táplálja a forrás Mindkét ... közül master vagy slave hátoldalán hardver: az első a jelenlegi csapszegek ahol 2 meg master vagy slave IDE és csatlakozó 3, hogy vezet az alaplap. Között a hatalom és IDE csatlakozó Ön 2 5 sor csapok egy kis jumper, mert ez az úgynevezett primu egyesíteni 3 jumper jumper 3lea 2 a sorban, és így beállítani a rabszolgatartó támogatja . És a másik rabszolga csinálni beállítani az alábbiak szerint: Pinu Pinu 2 2 felülről lefelé ismét egy sor jumper jumper.Dupa, hogyan kell megjavítani őket töltse ki a merevlemez csatlakozik az alaplaphoz, és én nem tudom ... azt mondani, hogy én teljesen párhuzamosan a kötelező, és nincs senki, hogy mutassa meg a kedvesség és taníts! Én csak fel az orrom, és próbálja ... és ha ezt teszed, mi történik? ... És így tovább, hová megyek, és tudtam, hogy Frik google és néz a fórumokon, több száz, hogy megvitassák a témát 2 szerelési kemény peplaca alapján a Google ... talál, akkor tudja használni, mint a számítógép, mint valutát, hogy elmondjam a hőmérséklet, lefordítani a szavakat átalakítani a készüléket más egységek és így tovább. Siker!

 5. Adrian - mondta

  Itt adunk egy tutorial ötlet! Tedd azok számára, akik nem tudják, a bemutató "titok" a Google ... és a Google, vagy bármi trükk, amit valaha is ... Tippek és trükkök ...

 6. Adrian - mondta

  Wow, most, hogy írom meg, miután látta a bemutató kemény ember, mint egyfajta hub 1Tera

 7. Jó ötlet Adriane google oldalon, hagyja, hogy együtt csinálni, és azt hiszem, érdekes lesz látni, milyen hatalom a világ már rejtve orra az egész idő alatt, és nem tudom.
  Nagyon klassz, megcsinálom ....

 8. Sal minden

  Ki tud adni nekem a kezét? Nem tudom, miért tettem a kemény 80 GB-os és a rendszer úgy néz ki, mintha 53 GB. Elmentem partíciót a Windows, és nem tudom, mi rákattintottam acolo.Va Kérem, adjon néhány tanácsot, hogy mi megy fac.Nu sem restore.

 9. Konkrétan volt egy partíció F, beléptem a lemezt menedzsment és én választottam ezt a partíciót F és odaadta eltűnt drive.Acum delete logikai partíciót, és C nem találja meg ott 53 GB-os merevlemez. Merevlemez lépésben az enyém 80 GB. Mit kell tenni, hogy javítani?

 10. Adrian - mondta

  bl nem tudom, ha van más választása, mint újra a rendszert! A másik dolog, nem értem, hogy mit lehet csinálni!

 11. BL
  Viszlát törölte a partíciót, és most ezt a teret osztják, akkor újra meg újra a partíciót, és formázza meg az NTFS.
  Ha nem megy a Windows, mint én, hogy a bemutató "Acronis Disk Director" ad a kereső, és keressük a honlapunkon, hogy akár jobbra.

 12. Köszönöm. tanácsot, de a végén adtam egy újra.

 13. FIGYELEM Ne partíciót a merevlemezen, ha szükséges, mert akkor elveszíti az adatok!

  Ha a fájlok mentése és mentse őket egy weboldalon, vagy töltsd jelszavát egy cd / dvd Minden tökéletes

 14. boby_admin - mondta

  Nem hiszem, hogy elveszíti a fájlokat, de azt mondtam, hogy ha szükséges, azaz a Töredezettségmentesítés után I (Letöltés mutat.copiat, fájlok, filmek, zene, stb), egy partíciót a másikra.

 15. ms akik ugyanúgy egy ilyen program

 16. beb3_mykk - mondta

  Továbbá szeretnék partíciót, és a magas Hardu kam ke ..: D

 17. hello my számítógép kemény 80gb és a telepített Windows XP operációs rendszerrel, és egy C meghajtón, és egy
  kérdés [Seper nem hülye] Lehet 2; 3partii ló anélkül adatokat vagy operációs rendszer.
  ha a particionálás történik? "m egy kicsit zavaros ez.
  ps Sokat tanultam tőled 10 megjegyzés

 18. @vali:
  Hány partíció meg tudod csinálni, de akkor elveszti az összes adatot, a legjobb, hogy mentse a minden egy külső merevlemezt a dvd, akkor lehet, hogy egy biztonsági másolatot OS Acronis True Image, és mentse a biztonsági mentés DVD után csinálja.
  Miután megmentette tettél, és tartalék operációs rendszer változtatni, de addig is tudja, hogy veszélyben vannak, amikor egy változás a partíciókat.
  Vannak még különböző módokon, de azt ajánlom, csak a felhasználók nagyobb tapasztalattal dolgozik a particionálás, de még a legtapasztaltabb hibázhat, és elveszít mindent egyetlen kattintással.
  Jobb, ha kap egy keményen egy barát, és használja ezt a manővert.

 19. Köszönöm a választ, remélem, nem zavarja, de van egy kérdés, amit megpróbált telepíteni egy keylogger programot
  [Volt türelmem nézni a bemutató, hogy a végén] és én prostii.programul volt telepítve, de emlékszem, próbáltam újratelepíteni, de a meglepetés nem működik, és nem megy ki afara.Am úgy döntött, hogy telepítse revo [és A türelem], végezetül megszabadulni tőle, mint én nem találom, csak akkor jelenik meg a start bárban, és megnyílik egy ablak kérő számítógép jelszót revo csak húzta remuve vagy kiegészítő programok, de letörölte a nyomokat maradt belőle. Miután megtanulta prog. Én megszabadultak sok revo kérdése [kiváló program], amely oda vezetett, hogy kell-e nekem keylogger, de nem tudom telepíteni, már amíg nem kap tőle. Luck!

 20. Adrian - mondta

  @vali: nem kap tanácsot, mert ez így nem minden, nem követi a bemutató, majd jönnek és panaszkodnak itt, és esküszöm, hogy azért történt, mert a minket! Sőt, ha nem válaszol, és indítsa el, és esküszöm, hogy mi vagyunk a hibás! Ha akarsz valamit, kövesse a bemutató, hogy a végén, mint az megtörtént! Ön gúnyolódott Ön urmarindul minket a te hibád, és minden, amit kérnek a segítségért, kérjük, kövesse az alábbi videotutorial megszabadulni ez = >> https://www.videotutorial.ro/?p=817 És egy másik alkalommal elfelejtette a végén, hogy senki nem köteles válaszolni a hibákat, és a figyelmetlenség vagy a sietség!

 21. Adrian - mondta

  @vali: Mivel nem tudom, hogy érdekel, és követte a bemutató, hogy a végén mi lenne új érdekel a problémát? Figyelmeztettem eleje óta a tutorial a fenti leírás k nem játszik vele, és gondosan kell lépéseket nem a mi hibánk, és nem vagyunk felelősek, ha veszel egy pisztolyt, és a gyilkosság sem, aki a hibás pistolu és nem volt a srác, aki eladta, hogy használt!

 22. Hello! Követtem a bemutató ajánlott telepítettem Spybot, és megállapította, 46 kérdés, hogy már megoldódott, de még mindig nem megszabadultak az ikon a start bárban keylogger programot. Ez azt hiszem, a megoldás, hogy vegye igénybe, hogy újra özvegy. Köszönöm a segítséget!!

 23. Adrian - mondta

  @vali: Ez csak egy ikon, amely nem tesz semmit, nem Restu kép! Előfordul, hogy programokat, ha nem törli, és távolítsa ikonra az indítási vagy asztali, törölheti kézzel, fontos, hogy nem Restu fájlokat! a program! Kattintson a jobb egérgombbal, és hogy törölje! Miután ellenőrizte, és beolvasott Spy hibaelhárítással és volt, hogy egy újraindítás, miután befejezte a munkát ... nos ... Mondtam ... törölni manuálisan, ez csak egy ikon vagy használja CCleaner .... hogy törlése után hiányos fájlokat, DLL-ek halál jegyzék "halott" ikonok árva ... mi ... CCleaner bemutató írásról fel a keresést a jobb belép, és keresd meg!

 24. badaboum - mondta

  élni! 10 vagytok megjegyezni!

 25. Mert látni segíthet nekem mn, DAK tudod csinálni, amit akarok foglalkozni ... k néztem ez a bemutató, de ez nem segít nekem, k akarok valamit ... Vettem egy laptop Vista már telepítve van, a C partitzia A 100giga és D'helyben (helyreállítás) 10, nos, nem igazán ül írom ezt a méretet nem számít k.
  idáig mind szép és jó ... nos ... "gyönyörű" Nem szeretem, egyértelmű ... k minden alkalommal adok olyan lenni, mint akkor volt, amikor megvettem l '(formázás, helyreállítás, ahogy mondják ... NUJ) kell távolítani képek, zenék, készletek, és az összes dolgot ... és mi'ar dvd'uri mint k az 100 giga C (a 80 ingyenes), hogy a daru partitzie 50 giga (E: \ pl , vagy bármi más), hogy tudja tartani az összes személyes dolgokat ... Én ek ötlet tér C minden 80 koncertek, mint mondtam, de amikor adok a C mi'l csökkenteni (de gyanítom k spanyolul azt jelenti Tamano = méret, ANTES = forward DESPUES = után, a többit értem k)
  http://img7.imageshack.us/img7/1525/dibujosc.jpg
  Tehát amikor azt mondom, hogy ez csökkenti a rendelkezésre álló hely mi'l kedvezményes k e: 28709 MB .... (mondom kevésbé még, de azt el kell hagyni mindent, amit eddig is DVD-n, k I törölt a rendszer-visszaállítás egyébként formázni kívánt ( után megtérül a D) és imádkozzatok, jöttem ezekre 28 elkövetkező koncertek, vagy hogy pontosan ...
  Arra gondoltam, k helyet csökkentjük mi'l fel nem osztott térben k és k lehet egy rossz becslés dak NUJ partitzie ... vagy nem ....

  Mert én nem tudom ... És elmagyarázta őszintén és a fej fáj már, mert én csak keresi a megoldást ....
  Ismétlem:
  Azt akarom, hogy a szabad hely a C (több mint 28709 MB dak is), és nem egy másik partícióra, D'Ön szeretné, hogy változatlanok maradnak
  yyyy és amikor csökken, hogy ott REDUCIR 28709mb C'ul azzal, hogy adok neked:
  http://img7.imageshack.us/img7/1719/dibujosdff.jpg

  Remélem k go link'urile

  további részletek ... NUJ Vista Home Basic, Service Pack 1, 32 bit (ha valami influentzeaza k)
  plzzzzz help
  Mert nem értesz valamit, és K ametzeala elmagyarázni, hogy én ....

 26. aaa, és egy másik kérdés ... annyira abszurd DAK egy partíciót, hogy azt tegyen, amit akarok, ha adok egy behajtását D vagy után dvd'uri, akkor mi'o törölni? ... egyébként a lényeg az, hogy szeretnék Adok helyreállítási ezekben a napokban, de szeretnék partíciót készült néhány dolgot rajta, hogy mi teszi a DAK törölni, törölje a tartalmat DAK, DAK ... NUJ ... .k tudni, hogy mit kell tennem, hogy a következő helyre (NUJ őszinte Mint mondják, mondom szuggesztív formázás :)))

  Remélem találkozom valakivel ... mondani dak megy, vagy nem tudom, mi az üzleti ... k érzem magam stresszesnek k számítógép „puttonyos meztelen” k've soha nem hagyta, mint winamp, a Mozilla és Y! Messenger ... halott unatkozik :))

 27. @liv:

  Őszintén engem, és elvitt egy kis fejfájás.
  És vettem egy laptopot, és én 100 koncert partíciót C, és hogy elkerüljék a problémákat én formázott mindent, és én particionált a merevlemezen, mint szerettem volna
  Azt hiszem, ez a legegyszerűbb

 28. Szóval nem könnyű, nem? : ((K nem akarja elveszíteni, hogy van vista ... e azokkal licentza használja ezeket a frissítéseket ... adik maradni 1pic, DAK formastez az egészet, táska Vista Ultimate Hogy minden partitzii szeretné, majd adja meg visszaszerezze után D megy? You ötlete?

  Több k ms válaszidő mi'ai

 29. Tudsz egy kilátás a torrentet, és tegye vissza sorozatú laptop

 30. @liv: Tekintettel, hogy egy tiszta kilátás, nincs repedés benne, és akkor nem kell repedés (aktív), ha liceenta.
  Ha a notebook, amit adott DVD-k, és néhány közülük lehet egy és helyreállítás.

 31. @liv: Ha még nem adott a helyreállítási dvd, amit tehetünk, mint a Vista lemezt még, hogy majd használni, hogy visszaszerezze a partíciót.
  De az csak a véleményem, hogy nehéz megmondani, hogy egy pár sort, azt akarom, hogy rossz tanácsot.
  Biztonságosabb lenne, hogy a pont és a Vista az esetben, ha még liceenta, abban az esetben, ha nem megy, hogy a rendszer-helyreállítási partíciót telepíteni kell a Windows Vista a kezdetektől fogva, nem kap a módosított változatokat, próbálja találni egy "tiszta".

 32. Nem, kaptam dvd'uri, fellendülés van partitzia D van 10 koncertek, és vettem, amit kellett a DVD, helyreállítása Adik .... jól, érted, mire gondolok, k többet tudnak, mint én: - j

  így DAK kap a Vista Home Basic, sp1 hogy van, hogy van, és hogy a kód után hátsó táska: termékkulcs .... menni? bhu ... hát k existatzi Ön és mi nyitott és új szemmel ... én ... k néhány karfiol .... aaaa wait ... A másik probléma, én illesztőprogramokat rajta, k ezek a meghajtók nem adnak, nem adnak semmit ... Adok vegyes rendszer telepítve van, akkor nem a visszaállítási DVD, akkor revovery és egyéb partitzie és apa Hello, és sok szerencsét .... nem tudtam a vezetők a helyszínen, de így .... nem .. kam experientza volt egy rossz tapasztalata egy laptop ....

  így DAK .... bármi ...

  Köszönöm szépen, visszatérő után oldja meg a problémát, mondja meg, mit tettem (Tudom, hogy nem tud aludni k, amíg nem szólok, mit tettem ... dada: j vicc (rossz)) hát, azt introrc még egyszer köszönöm

 33. @liv:
  Vista már a vezető is, a többi megtalálható a gyártó honlapján, győződjön meg róla, hogy telepítse a chipset drivert (alacsonyabb közüzemi)
  Sok szerencsét!
  Hogy jöjjön vissza, és nekünk az új híreket tettél.

 34. RETEX - mondta

  fogadtatás
  Megpróbáltam partíció a hdd 80 hogy a bemutató, de szükségem van partition.Am tette meg az első elsődleges partíció, de ha azt akarom, hogy megteremtse a 2 arra kényszerítette, hogy tegyek az elsődleges. Ez nem engedi, hogy jelölje meg az összes hosszú. Aztán indul a másik hdd, és nem akarja, hogy én én 2 bármely operációs rendszer. Próbáltam Acronis Disk Director de azt mondja, egy hiba, hogy a HDD valami ilyesmit: nem tudja olvasni a szektor 288 ...... említenem, hogy formázott merevlemez calumea de van ez a hiba, és nem kell a Windows particionálás. Mit tehetek, hogy legyen, és 2 a kiterjesztett partíció?

 35. k1k1 - mondta

  Salut!
  Én meg nagyon érdekes tutorialu régóta keresett, amelyben a lemezek partitzionez hdd, de 2 partitzii és mindkettő felosztásra Sami még, hogy az egyik: -? ?
  Előre is köszönöm!

 36. k1k1 - mondta

  "Partitzionez lemezek a Windows scuzatzima: D"

 37. Adrian - mondta

  @k1k1: Nos, bátyám, hogy soha nem felejtem el, hogyan kell csinálni a bemutató? Nem értem ... végül is, mit akarsz csinálni??

 38. Sorin - mondta

  Kaptam 8o Gb HDD telepített operációs Win. xp azaz: C = 80 Gb.Am megpróbált létrehozni egy másik partíciót 2

 39. Adrian - mondta

  @Sorin: Nem megy a "szünet" C DEAC több hely! mivel a megszállt terület vége! Partition kell tennie, pontosan úgy, ahogy van hely!

 40. nelutzu - mondta

  Hello. Nekem van egy memória laeptop 250G és van osztva C és D Kérem, mondja meg nekem, és ha tudnám, hogy egy-két, a D partíció elvesztése nélkül, amit már rajta, én 200 tér és a G, és azt akarom, osztani, hogy két vagy három részből áll. Remélem, érted, mire gondolok. Szeretnék tudni, hogy van-e tervek, és ha meg tudod csinálni ezt formázás nélkül a számítógép. Köszönöm

 41. nelutzu - mondta

  Hello. Nekem van egy laptop memória 250G és van osztva C és D Kérem, mondja meg nekem, és ha tudnám, hogy egy-két, a D partíció elvesztése nélkül, amit már rajta, én 200 tér és a G, és azt akarom, osztani, hogy két vagy három részből áll. Remélem, érted, mire gondolok. Szeretnék tudni, hogy van-e tervek, és ha meg tudod csinálni ezt formázás nélkül a számítógép. Köszönöm

 42. Adrian - mondta

  @nelutzu: Tudod felosztását anélkül, hogy kénytelen újratelepíteni a rendszert, akkor Abem több oktató erről a témáról, mint te a partíció Disk Manager Windows felület, mint te egy speciális eszköz, az úgynevezett Acronis Disk Director, most már látni ... törni belőle anélkül, hogy az, hogy a D, ha egy partíció a tér az, hogy ha szabad ... Például 200G D, és szeretné megosztani azt 3 azt mondtad ... nos, ha ő foglalt 100G nem hagyhatja ki azt egy másik partícióra, mint a 100G Restu, hogy egy másik partícióra, ha átmegy a 100G már foglalt valami ... akkor automatikusan elveszíti minden partíción D! Most 2 lehetőséget, vagy egy partíció D vevő csak üres helyet, hogy már elhagyta, vagy törölni a partíciót, amely a intelesu formátumot, majd nem a D-Ala site ... Írj hány partíció kíván keresni: particionálás kemény, nyomd meg az Entert, és meg fogja találni oktató 3 ezt ... akkor kattintson a címre egyikük p és nézni ... Sok szerencsét!

 43. nelutzu - mondta

  köszönöm a választ. Megpróbálom ki csak, hogy ettől félek, hogy elveszíti a D.Sa fogom magyarázni, hogy miért csinálok egy partíciót: am telepítése avast miután a bemutató előtt, és én Avg találtam néhány Win 32 vírusok és pri rendszer térfogata nem tudom, miért törli a fickó a rendszer térfogata csak azt mások nem nyertem 32 sters.dupa törölt, amit nem tudtam nem mentem be, vagy D C dupla kattintással, a mappákat, létrehozott egy bakup szerencsés után bemutató Acronis. Adtam bakup és minden visszatért inainte.Calculatorul jól megy, de azt tudom, hogy én vagyok csendben vírusok. Én formázta a C, és amikor én akartam, hogy D, hogy vezetők és a készletek programokat telepíthet megjelent nekem ugyanaz a probléma nem tudtam bejutni D, C ment. Végigmentem a mappák telepítettem Acronis és adott bakup. Most azt akarom, hogy tudom mozgatni a partíció D D E formátumot, majd format és C. Kérem, tudassa velem, ha ez jobb, vagy hagyja. Mondtam a számítógép tökéletesen működik, ahogy én 5 a vírusokat benne. Valószínűleg nem olyan veszélyes. Még egyszer köszönöm.

 44. Adrian - mondta

  @nelutzu: Scan a Kaspersky, letölthető próba és állítsa be hi majd ad a vizsgálat!

 45. nelutzu - mondta

  Megpróbáltam megosztani Mr. engedélyezett Acronis Disk Director, de amikor újra adok lemezt hibaüzenet jelenik meg. Talán azért, mert a vírus Mr. benne?

 46. Már mint a C partíciót, és azt szeretnénk, hogy egy másikat .. csak nem, mit tegyek?

 47. Adrian - mondta

  par: Már partíciót, és ez az, amit szeretnék, hogy egy másik .. csak nem, mit tegyek?

  Szüksége van egy profi szoftver, amely a funkció "Split Partition" a megosztó partíciót, van egy tutorial arról Acronis Disk Director tudod követni, hogy kattintson ITT, Akkor csak a maradék helyet a C partíciót, hogy egy másik, azt javaslom, hogy olvassa el a megjegyzéseket és a bemutató!

 48. sumomanu - mondta

  Már particionált merevlemez. ha szeretné létrehozni, szerkeszteni a meglévő partíciók a Windows segédprogram, nem hoz létre új partíciót opció jelenik meg, amikor a jobb kattintás. tetszik, nem tudom aktiválni a létrehozását a partíció csak akkor, ha van egy szabad területet. , igaz?

 49. Adrian - mondta

  sumomanu: Már particionált merevlemez. ha szeretné létrehozni, szerkeszteni a meglévő partíciók a Windows segédprogram, nem hoz létre új partíciót opció jelenik meg, amikor a jobb kattintás. mint, nem tudom bekapcsolni, ha létrehozok egy partíciót nem osztott térben. , igaz?

  Nos IAO logika, ha van hely, hogyan lehet egy partíciót? vagy miért van az opciót, ha nincs hely, ahol kell csinálni?

 50. kissé hiányos, számíthat arra, hogy hallani partíció típusokat, a fájl típusok tudni, most fogom keresni őket valahol

 51. Adrian - mondta

  Gigel:
  kissé hiányos, számíthat arra, hogy hallani partíció típusokat, a fájl típusok tudni, most fogom keresni őket valahol

  Ha szeretne többet tudni tenni a csontot, és akkor kap egy másik állást ... keresés a Google, nem tud beszélni, hogy egy tutorial erről, tartanak 6 óra, akkor fen az étvágyat, ha többet szeretne Ön Mause interneten billentyűzet gépelés ujjait, hogy a neten, és akkor doscumentezi Information holtág, ez neked, és hogy tetszik

 52. egér

 53. cris - mondta

  Rájöttem, ez a hely Salutare.Tocmai minunat.Am követte a bemutató, hogy partitonare a merevlemez, de nekem nem opera.Am telepített Vista Black Edition a partitie.As csak azt akarom, hogy ne egy, de most már nem. kérem, segítsen nekem játszani?

 54. Viorel - mondta

  nagyon jó tutorial. Köszönöm.

 55. mario27 - mondta

  Hi barátok, van egy probléma a szoftver Partition Magic 8, telepítés után, és azt szeretné, hogy bekerüljön a program úgy tűnik, hogy nekem a következő dolog: „írni meghajtó nem azonosítható” im iputeti mondani, hogy ez mit jelent, és hogyan lehet megoldani ezt a IMIS program vagy egy újabb lágy particionálás hdd másik mellett Acronis erre a programra, mert mentem 14 G partíció C „unpartition”

  • Adrian - mondta

   mario27Szia barátok, van egy probléma a Partition Magic szoftver 8 telepítése után, és azt szeretné, hogy a program jelenik következő dolog, amit "meghajtó betűjele nem azonosítható" im iputeti mondja, hogy mit jelent és hogyan kell megjavítani IMIS fel a program, vagy más szoftver mellett egy másik hdd partíciót Acronis ezt a programot, mert elmentem 14 G C partíció "unpartition"

   Próbálja EASEUS Partition Manager Otthon van egy ingyenes verziója, ez egyszerűen használható szoftver. Nincs szükség szoftver nem árt semmit, Acronis, de te szakítottál a kezét, mert nem tud járni vele! Valószínűleg adta ugyanazt a betűjelet, amit akart csinálni, vagy ki tudja, hogy mit akar csinálni, a szoftver nem hiszem, hogy tévedett, hanem te!

 56. mario27 - mondta

  Hi barátok, van egy probléma a szoftver Partition Magic 8, telepítés után, és azt szeretné, hogy bekerüljön a program úgy tűnik, hogy nekem a következő dolog: „írni meghajtó nem azonosítható”, meg tudja mondani, hogy ez mit jelent, és hogyan lehet megoldani ezt a program vagy mondd másik puha particionálás hdd másik mellett Acronis erre a programra, mert mentem 14 G partíció C „unpartition”

  • Adrian - mondta

   mario27Szia barátok, van egy probléma a Partition Magic szoftver 8 telepítése után, és azt szeretné, hogy a program jelenik következő dolog, amit "meghajtó betűjele nem azonosítható" meg tudod mondani, hogy ez mit jelent, és hogyan kell megjavítani ez a program, vagy mondd meg, egy másik hdd partíció szoftver mellett Acronis ezt a programot, mert elmentem 14 G C partíció "unpartition"

   És kérem, ne tegye ezt a kérdést 8 alkalommal! Várja, hogy valaki mérsékelt a megjegyzést, és úgy tűnik, hogy elfogadja és kiküldetés megjegyzést 3 vagy nem kap gyorsabb választ!

 57. Grúz - mondta

  salut.cate partíciót kell tennem egy kemény 640 gb ok.2 minden megy olyan jól, vagy több .. OS 7 I win ... ast vélemények

  • Adrian - mondta

   Grúz: Salut.cate partíciókat kell tennem, hogy a kemény 640 gb ok.2 minden megy olyan jól, vagy több .. OS 7 I win ... ast vélemények

   nézze EZ Videó bemutató gondosan nélkül visszatekerés (kattintson a "ez", hogy a bemutató)

 58. keret - mondta

  Nekem van egy partíció D 115.39 32.10 és a C, és azt akarom, hogy tegyen többet, mint hogy a 115.39 prtitia C és D a 32.10 prtitia hogyan kell ezt csinálni kérem, hadd magyarázzam, ha lehetséges, vagy lépjen kapcsolatba velem hírnök, hogy fejtse ki az id marco.nistoran

 59. Grasutz - mondta

  Hello ... Nemrég vettem egy laptopot memória 500 500 + ek és az egyik probléma nem látom az egyik HDD mycopm .... húztam Everest és látja mind a kettőt, mi Gen. második probléma az, k Megpróbáltam partíciót, követtem a bemutató lépéseket pontosan k, de van, hogy nekem clik hogy particionálás esetén bemutató jelenik altrceva, mint amit én is köszönöm fac.va

 60. Razvan n - mondta

  hello!
  blog.interesant.intru gratulálok neki naponta, mert rájöttem.
  Kérem, mondja meg, hogyan lehet megoldani a következő problémát: vettem egy usb stick gb Maxell vállalkozás 4 és őt 2 gyári partíciókat egy és 1gb 3,7 mb.
  reusec nem lelapul, és ragaszkodni kicsi lehet, hogy mind a két singura.daca valaha találkoztam, és tudja, így oldja meg, kérem, mondja meg.
  egyébként én nem ajánlom ezt a márkát usb stick, legalábbis a probléma, hogy én írtam az otthoni csak 3,7-3,8 4 gb helyette.
  Köszönöm.

  • Adrian - mondta

   Razvan n: Hi!
   blog.interesant.intru gratulálok neki naponta, mert rájöttem.
   Kérem, mondja meg, hogyan lehet megoldani a következő problémát: vettem egy usb stick gb Maxell vállalkozás 4 és őt 2 gyári partíciókat egy és 1gb 3,7 mb.
   reusec nem lelapul, és ragaszkodni kicsi lehet, hogy mind a két singura.daca valaha találkoztam, és tudja, így oldja meg, kérem, mondja meg.
   egyébként én nem ajánlom ezt a márkát usb stick, legalábbis a probléma, hogy én írtam az otthoni csak 3,7-3,8 4 gb helyette.
   Köszönöm.

   Minden pendrive vagy merevlemez úton vannak, hogy hány G is, kaptam egy HDD és egy 500 de 400 500 Kizárt fejét. Ez az a kérdés, hol talál, a kerekítés összeget. Ha ül, és kiszámítja, hogy majd meglátjuk, hogy ez egy szép összeg, amit ad. De a címke kirakat, és ad egy kerek!

   Mivel ez a kis partíció MBR a bot, egy kis fájl, hogy maradjon, és milyen adatokat klaszterek ragaszkodni, mert az apró operációs rendszer partíció megmutatja kibír, amikor belép, de nem volt látható legyen.

   Véletlenül formázott egy botot, amikor újra a Windows, elfelejtettem a botot csatlakoztatva a számítógéphez, és amikor elérte a particionálás fázis iam az adott formátumot, és bottal, majd telepítése után a Windows, a meglepetés, a bot nem jelenik meg A My Computer, alapvetően a rendszer nem látja. Megmutatjuk, csak a jobb egérgombbal a Sajátgép, majd kezelése, és ott látható átépítették.

 61. Mario sorin - mondta

  szia ok

 62. Marius - mondta

  Én nem megvédeni a videót! Mi a gond? Minden a legjobb, és egy áldott évben!

  • Adrian - mondta

   Marius: Én nem megvédeni a videót! Mi a gond? Minden a legjobb, és egy áldott évben!

   Pontosabban azért, mert egyikünk sem hiszem, a csillagok!
   Milyen kép van fel? Ahol nem kép jelenik meg a böngészőben, vagy PC? mit jelent pontosan? Ha úgy érted, hogy nem jelennek meg bemutató azt jelenti, hogy nincs flash player telepítve! Írj a flash player letölteni és telepíteni, és meg lehet nézni videotutorialele.

 63. Iuli - mondta

  Én formázott kemény salut.eu (egy 80 gb) telepítettem az operációs rendszer C, I formázott a D és az E partíciót hagytam valami, amit akartam, mint ez pierd.Dupa költöztem a D és E Én formázott és E-ul.Problema, hogy már nem jeleníti meg a mappa nevét. megmutatja nekem azt a mappát, de mivel ő nem volt a leírás? megkérdezni rákattintok a mappára arata.ce tegyek? várom raspuns.cu tekintetben.

 64. Marius - mondta

  Nagyon köszönöm! Ha tudod, hogyan küzdöttem, amikor először particionált kemény! Nagyon köszönöm!

 65. IULY ;) - mondta

  Hi guys! kiváló munkát, és szeretnék gratulálni Önnek. Minden tutorialelele, de dc nem teszi a bemutató, és hogyan kell partíciót közvetlenül az MS DOS bootolható CD őszintén tűnik sokkal könnyebb ... ;)
  Egyébként .. Be kell vallanom, hogy bár jó vagyok hibaelhárítás PC sokat tanultam tőled, és meg kell köszönöm! Csak így tovább a jó munkát!

  Tisztelettel IULY

 66. Vasile - mondta

  problema.am Nekem van egy laptop és egy kemény giga.am 400 és néhány ablakot egy partíción C. 7 instalat.cu hogyan tehettem volna még 2 Part D vagy E törlése nélkül, amit már a C-és anélkül, hogy kénytelen újratelepíteni a Windows ul.daca valaki tud segítsen nekem, de hogy hogyan lehet nagyon hálás amanuntit.as tudom ajuta.multumesc azokat várható.

  • Adrian - mondta

   problema.am Nekem van egy laptop és egy kemény giga.am 400 és néhány ablakot egy partíción C. 7 instalat.cu hogyan tehettem volna még 2 D. részében tekintet nélkül arra, amit törölni C és anélkül, hogy kénytelen újratelepíteni a Windows ul.daca valaki tud segítsen nekem, de hogy hogyan lehet nagyon hálás amanuntit.as tudom ajuta.multumesc azokat várható.

   Ezekben a napokban fogok csinálni egy tutorial ebben a témában, maradj közel videotutorial.ro vagy feliratkozhat e-mailben oktatóprogramok és ha felad egy új bemutató, akkor e-mailben értesítjük. jobb felső sarokban a doboz "Feliratkozás e-mailben megkapni oktatóanyagok
   és más érdekes hírek a IT szféra "az alábbi mezőben adja meg e-mail címét, majd kattintson a GO. Fog kapni e-mailben egy linket rá kell kattintani a megerősítéshez előfizetés (előfizetés), és ennyi.

 67. Vasile - mondta

  Láttam néhány oktató, hogyan lehet dolgozni acronis.pt particionálás kemény végzi cristi.dar nem adja meg, hogy, hogy új partíciót törölje minden van primara.eu partíció már telepítve van a Windows, és bizonyos kérdésekben, hogy 7 tud stic.dar Érdekel ha 2 hogy partíció vagy mulkte függ hard.caci én még nem töltötte le az Everest-program minden, aki tudja a tutorial.nu is, hogy a partíció, ami corecta.dar Érdekelne ez lucru.se Törlés Windows partíciót egy új hardului.ceea azt akarom mondani, hogy a laptop, amit nemrég amerikai cumparat.si Ablakok ul.l hogy őt kaptam nélkül cd A instalare.fara cd telepíteni illesztőprogramokat, így departe.si őszintén szólva én nem retteg, hogy elfogadhatatlan rezolv.si a kérdés ... Nem tudok írni a chat-dc? beszélünk a Toshiba, de beszélgetni és ratzoiu Most nem tudom, hogy a chat.dc? adrian're úriember, mint én rsp.multa egészség ...

 68. Tegyük fel, hogy három partíció és szeretne csatlakozni ketten ....
  Mi a teendő? Köszönjük!

 69. Razvan - mondta

  Nekem van egy probléma hardu! Úgyhogy C: csináltam egy partíció I:, és most én vagyok a teljes rendszer 4 Reserve, és egy másik, hogy nem hívott Partition Recovery cik! Akarok egyet, hogy én továbbra is 100gb ingyenes 450gb ... és mikor azt mondom, hogy ez elérte a maximális számú partíciót! mit kell csinálni?

 70. sasha-097 - mondta

  Lenne egy kérdésem, ha van egy másik nehéz, mint csatlakozni, csak a kimeneti kábel Cela, amely SATA és csatlakozzon PLCA kezdő és kell valami más kemény vagy MA

 71. Catalin - mondta

  Üdvözöllek!
  Van egy probléma, egy kicsit különleges. Vettem egy Medion laptop Németországban Windows Home Edition 7 320 giga instalat.hardul a következőképpen oszlik meg: 266 29,9 D C rendszert, és vissza. Én pc 8 év, és nem a kezdő, így megpróbáltam, hogy egy tisztességes particionálás. a Windows segédprogram csináltunk. Aztán telepített Acronis, én koncertek 60 C, de a többi nem engedi, hogy ez logikai partíciót, hogy 207 koncertek. Aztán észrevettem, hogy vannak kis 2 virtuális partícióra, és egy 100 1 mb koncertek, amelyek a fontos fájlokat a Windows partíció KIS OEM.ACESTE nem látott My Computer. Megpróbáltam behozni C-Egyesítés paranccsal. DE WINDOSUL adta a fejét, javításra szorult a Windows DVD-t a DVD meghajtóba. Én újjá C kezdetben és az M / hagytam PAGUBAS.cu Remélem tud nekem segíteni kérlek, bocsáss meg, ha ezt a problémát tegye 2 helyeken.

 72. constantin - mondta

  boby Nem hiszem, hogy nem tudja, nem jelenti azt, 30.000 30 mb gb
  explci jó ember egyenlő nem 1 1000 gb mb

  • Adrian admin - mondta

   constantin: Boby Nem hiszem, hogy nem tudja, nem jelenti azt, 30.000 30 mb gb
   explci jó ember egyenlő nem 1 1000 gb mb

   Ez egy lekerekített agitatule! Könnyebb megérteni, mint az embert, mondd meg neki, hogy ő 1024 áll computing könnyebb és könnyebben érthető Omu leírtak Boby.

 73. costelpescar - mondta

  Interesant.Mulţumesc.

 74. mada91lin - mondta

  Üdvözlöm. Én és ő egy nagy probléma! Vettem egy kemény egy barátom (80gb) Én kapcsolatban minden jó itt ....... u ....... PC felismeri, de nem tud a el.mentionez k Próbáltam sal formátumot, és ad nekem a következő hiba kerül. Megpróbáltam partion varázslat .... és a resesc Acronis Disk Director formázni a kendőt, de amikor belépek a semmibe elérheti ablakok. D MINDEN PLEASE HELP ME MORE!

  http://img94.imageshack.us/img94/5439/mada.jpg

  http://img6.imageshack.us/img6/6484/mada1u.jpg

  TÖBB ÚJRA Kérlek, segíts!!!

 75. Catalin - mondta

  30.000Mb van 30Gb neked :))))) 30Gb = 30.720Mb
  Ugye partíció 29.296Gb

  Egyébként jó film. Bravó

  Nagy gondot XP és az "a" Vista :)))

 76. tica - mondta

  Kaptam egy fém két hdd laptop hdd egy-egy 120 250 gb hdd biztonságos és USB kábel is jó, de ha csak nem ismeri fel az USB stick pirosan beculetu anvarte HDD, de semmi sem látszik minden évben Lemezkezelés tudok felismerni őket thanks

  • AdrianGudus - mondta

   tica:
   Kaptam egy fém két hdd laptop hdd egy-egy 120 250 gb hdd biztonságos és USB kábel is jó, de ha csak nem ismeri fel az USB stick pirosan beculetu anvarte HDD, de semmi sem látszik minden évben Lemezkezelés tudok felismerni őket thanks

   Már telepítette az illesztőprogramokat az operációs rendszer? Különösen nem szabad kihagyni az alaplapi chipset driver, amikor az USB-eszközök. Speciális chipset driver telepítése az operációs rendszer és az alaplap alap?

 77. tica - mondta

  A 120 gb elhatároztam, hogy ismerje el, de az nem olyan, mint én 250 ancercat cuHiren boot cd és Lam balra egy nap és egész éjjel, de szkennelt 4456mb és megállapította 1500 az Badura és minden 1500 javított és Lam ki lovak gondol az elmúlt egy évben -tro héten is, hogy kemény alma ancet másik hdd volna, de hagyja, hogy este és reggel került sor, de olyan nehéz az Apple ancet köszönhetően
  Telepítettem az alaplap chipset eredeti comp cd és a telepített összes

 78. mirela - mondta

  c partíció 10 akarok maresc.am gb olvasni más fórumokon, hogy többet kellene előtt számítógépes management.in szabad hely partíció c létezni nealocat.mi én törölte többi partíciót, de továbbra is tökéletes partíció, amely nem ad delelte sem adnak shrink.nu segítsen nekem

 79. AdrianGudus - mondta

  mirela:
  Én 10 GB-os partíció c maresc.am szeretne olvasni más fórumokon, hogy néhány esetben a számítógép management.in a C meghajtó hely nealocat.mi létezik más partíciókat kitöröltem, de továbbra partíció f, aki nem tud adni delelte sem adja shrink.nu segítsen nekem, köszönöm, és remélem, hogy világos volt ahhoz, hogy megértse, mit akartam elmagyarázni.

  Írd fel a keresési mezőbe jobbra a fekete sáv: A merevlemez particionálása partíció, amelyek csak az operációs rendszer, nyomd meg az Entert, és megtalálja a tutorial.

  • mirela - mondta

   AdrianGudus: Írd fel a keresési mezőbe jobbra a fekete sáv: A merevlemez particionálása partíció, amelyek csak az operációs rendszer, nyomd meg az Entert, és megtalálja a tutorial.

   AdrianGudus: Írd fel a keresési mezőbe jobbra a fekete sáv: A merevlemez particionálása partíció, amelyek csak az operációs rendszer, nyomd meg az Entert, és megtalálja a tutorial.

   Már 2 partitii.nu tudom, hogy megértette, mit akartam zic.am 2 C és F én f úgyhogy nagy partíciót törölni c.nu tudja, hogyan kell törölni f nem engedi sem ad sem biztosít csökken törlése .

 80. hello,
  Csináltam egy partíciót a laptop HDD 320 (egy partíció oldal), de most meg akarom változtatni ... törölni, és esetleg, hogy a kezdetektől fogva ... lehetséges ez?
  merci

 81. Cristi - mondta

  ember, hogyan lehet, hogy nekem még több GB-os C (veszem a D, és tegye a C) nélkül reinstalling windowsu pls mondja "Én is a dak én precizato e-mail címét a fenti mezőkbe, és a kérdés:
  Egy barátom furcsa megy az "m" a laptop van VRO 5
  , 6 éve, és nincs garancia vett Olaszországban pls mondja meg, mit tegyek
  Köszönjük, hogy időt olvasni ezt a hozzászólást
  Ami CRISTI

 82. Catalin - mondta

  Szia barátok, már nem sok probléma, telepítse a Windows 7 Vállalkozáspolitikai és beállításokat, hogy telepítse a Windows, amikor véletlenül törölt partíciókat a D és E és maradt a C-, és az összes hely a D és E C és akum ment minden programot és játékokat, vagy telepített C (zik nem szakértő db), majd a számítógép újraindítása nagyon rosszra néha egyedül, pls ajutatima Kum vissza, hogy nem a partíciók Megpróbáltam kivenni mia ablakokat, de a partíciókat E és D 999 KB KB 968 helyszínen több lemezekkel, ASTP vélemények.

 83. Dany - mondta

  Köszönöm szépen ez a bemutató, és Tineo producaorului így tovább!
  PS.Aviz amatőrök, akik mindig valami mondani "Barátok, ha nem tudja értékelni a mások munkáját, és segít nekik jobb, ha elmondom, hogy>! CSENDES! <
  Elnézést kérek, ha beszéltem az oldal tulajdonosa, mint én.


 84. Én fedezte fel a helyszínen, és, és izgatott. Bobi magyarázni nagyon jól. Én egy kezdő, és én biztosan sokat kell tanulni a tutoriatele.
  GRATULÁLUNK!

 85. DJ STARKiD - mondta

  [B] Hello, I 01:00 A 2 információt, így azt kell tudni valamit a számítógépen, de a particionálás merevlemez mindig köszönnek egymásnak probléma

 86. Te vagy az az ember mersii tareeee

 87. Mihai - mondta

  tudják, hogyan martitionez a Windows és más programok adok egy másik probléma! egy GB-os merevlemez és 40 Tette két partíciót c és d, de úgy tűnt, a fel nem osztott tér 7,84mb! amúgy akarok partíció minden szabad területet, amely megjelenik! visszatért egy partíciót, mint eredetileg, és szabad területet di meglepetés újra! így történt, és a stik! 've tette újra, és most már 15,6gb windowsu ahelyett, hogy mind a kiindulási és természetesen 16gb stresantul és vejnicul szabad területet! jó ez csak néhány az én mega hangsúlyozva, hogy a max! kérjük, akkor magadnak egy bemutató probems hogy felteszem magamnak a kérdést, hogy vessen véget az egyszer kipróbáltam egy csomó programot, és fel nem osztott helyet, így nem újra a partíciót sal!

 88. Mihai - mondta

  Tudna segíteni?

  • AdrianGudus - mondta

   Mihai:
   Tudna segíteni?

   Ez unalocated tér teljesen normális és természetes, hogy kell, és így is marad. Ahogy a botot, és most azt mondod, hogy van 16 15,6 .... szerintem tévedsz. Soha stick vagy HDD lesz 20, 500, 250 vagy az összeget a címkén feltüntetik. Ez egy marketing stratégia a gyártók alkalmazzák őket, hogy kerek összeg kapacitású merevlemezek, vagy ragaszkodni urilior

 89. Mihai - mondta

  Megkérdeztem a szabad területet, amit telepített más PC windowsuri még leptop, két partíciót, és nem volt szabad területet! Dc azt mondják, hogy rendben van egyébként úgy gondolja, hogy többet tudnak, mint én, de még vb sticu komolyan! van 16gb és valami vásárolt EMAG TakeMS igen mondják, hogy nem néz ki fix 16 tud 15si néhány nagyobb, mint 15,6 és nem volt hely ala szabad területet, hogy nem használja a partíciót integrálni! I l Én formázva, amelyek vírusokat, és azt formázni, amikor feltettem a Windows a sarok! valójában nem formázott windowsu nem mondhatom, hogy ez a művelet így telepített Windows a sarok újra és ha kap ablak és megkérdezi, hogy mit kell telepíteni a Windows partíciót először, majd törölje őket, és hozzon létre, és letöröltem Stik, és készítettem egy partíciót, majd úgy tűnt, hogy a szabad területet, és soha nem fog megszabadulni tőle, így a nem törli a partíciót stik volt rendben, és több 15 6-gb nélkül fel nem osztott térben? Windows XP-én el kell hagyni! őszinte legyek, nincs magyarázat, akkor?

 90. Iulia - mondta

  jó! hasznos bemutató, de keresek valami mást, azaz mi köti össze a két része a program nélkül leptop ..... vettem egy használt, és elkezdte frissíteni, és most azt mondja nekem, hogy van elég hely a C, igen nem Én csak a programok és a frissítések windows.As akarja egyesíteni a két fél, amennyire csak lehet? beszélve, hogy nekem is van windows német értik semmit, de megvan.

 91. AdrianGudus - mondta

  Iulia:
  jó! hasznos bemutató, de keresek valami mást, azaz mi köti össze a két része a program nélkül leptop ..... vettem egy használt, és elkezdte frissíteni, és most azt mondja nekem, hogy van elég hely a C, igen nem Én csak a programok és a frissítések windows.As akarja egyesíteni a két fél, amennyire csak lehet? beszélve, hogy nekem is van windows német értik semmit, de megvan.

  Mi is az a bemutató. Írja be a Keresés mezőbe az oldalsávon a jobb: A merevlemez particionálása partíció, amelyek csak az operációs rendszerrel, nyomja meg, és meg fogja találni a bemutató

 92. főnix - mondta

  Szuper oktató. Köszönöm

 93. Hello Nekem van egy probléma ..... Egy ideig kívánja telepíteni a Windows 7, és nem tudom telepíteni! Azt mondom, hogy a HDD nem kompatibilis. Taníts meg, és tette meg, mit akarok dolgozni nekem 7 számos extrával ...... Kérlek!

 94. Mór - mondta

  Igen! Tiszta, tömör, lényegretörő! Az egyik oktató "emlékezni". Őszinte gratulálok! Minden jó kívánsága. Kész. Köszönöm szépen!

 95. Cali - mondta

  Szia, van egy kemény 7 telepítettem Windows Ultimate, két egyenlő partíciókat és partíció a Windows szeretnék csinálni a semminél is kevesebb szerelési ea.se Sanu gond nélkül? Köszönhetően

 96. naiv - mondta

  Köszönjük az információt. Tényleg nagyon segítőkész volt. Van egy külső HDD Fujitsu 500 GB (3 6 nyilvántartások és tűk), hogy meg kellett felfedezni ezen a honlapon, hogy egy partíciót, és amikor akart másolni valamit a helyi merevlemezre írni max 30 Mbit / s Osztottuk a hat valós mennyisége és ugyanezt partíciók száma egyenlő méretű. Én írom ezt a HDD 60 70-Mb / s. Még egyszer köszönöm a info. Nos, van egy nagy telek, lépést tartani a jó munka.

 97. Ciprian - mondta

  Helló,

  Ha azt szeretné, hogy a telepített két operációs rendszer rendben van, hogy nem ugyanaz a particionálás nevezetesen:

  C - Operációs rendszer - XP
  D - A szoftver telepítése, játékok, filmek
  E - videojáték tárolás

  Hogyan particionálás csapok több olvasás?

  Az XP rájöttem, hogy nem szükséges, hogy fordítsanak több mint 30-40GB. A bemutató következik, hogy a helyes particionálás rögzített érték. fél / negyed a méret a merevlemez.

 98. Adian Onet - mondta

  Hello, van egy laptop ablak 8, és csak egy partíció 938gb, hogyan tudok csinálni egy partíciót, és kérlek mondd Mert valami elveszett, amikor a partíció osztja a merevlemezt? várva a választ, köszönöm

 99. Mihai - mondta

  Szia, van egy laptop ablak 8, és csak egy partíció 500 gb. Hogyan érhetem el, hogy egy partíciót, és kérem, mondja meg, ha valami elvész, ha a partíciót osztja a merevlemezt? Várva a választ , köszönöm.

 100. Mihai:
  Szia, van egy laptop ablak 8, és csak egy partíció 500 gb. Hogyan érhetem el, hogy egy partíciót, és kérem, mondja meg, ha valami elvész, ha a partíciót osztja a merevlemezt? Várva a választ , köszönöm.

  Javasoljuk, hogy partíciót a merevlemez az adatokat.

  • Dogaru - mondta

   szia

   Van egy külső merevlemez egy adatbázist is .. eredetileg elismerte laptop gond nélkül, amíg egyszer, amikor én hoztam be a DVR hogy megmentse egy kis szobába videók kilátás munka ... akkor, ha én vagyok vezetett vissza a laptop nem ismeri .. ne nyissa semmilyen módon ... hogyan lehet visszaállítani fájlokat, miután hdd?

   köszönöm

 101. hello ... Én most vettem egy Seagate merevlemez 2T ... Én nem látok Managua ... Értem ez valami korlátozás? .... nem akarja megosztani ... azt akarom, hogy ... egy partíció 2t? ... hogyan kell procedez.Ms előre

 102. Samy - mondta

  Ugyanez lehet tenni a Windows Disk Manager még könnyebb és kevésbé veszélyes veszélye nélkül a fontos adatok elvesztését.

 103. Mikhail - mondta

  Salut! Van egy kérdés, kezdett egy idióta, mert különben nem tudok mondani, én telepíteni a Windows, és nem tudom, mit csinált, hogy a telepítés után már nem három, hanem két partíciót, azt lehet mondani, hogy valaki, ha van egy esélyt, hogy semmilyen információt lekérni az adott partíciót, vagy sem. Előre is köszönöm!

 104. Petrica - mondta

  Van egy kérdésem, amit a merevlemezre helyeztem, és elfelejtettem, hogy valahogy vissza tudom állítani, vagy meg kell változtatni a merevlemezt, megkérdezem a segítőt

nézőpont

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.