A merevlemez helyes particionálása - HD video oktatóanyag

Hogyan kell elvégezni a particionálás működés és hogyan lehet létrehozni egy partíciót igaz?

Ebben a videóban a leírás elmagyarázza, hogyan lehet a helyes particionálás egy merevlemez, figyelembe véve, hogy hogyan történt a gyártó, minden nehéz más, és mégis sokan nem veszik figyelembe ezt.

A merevlemez particionálása nem olyan művelet, amelyet sietve kell elvégezni, figyelembe kell vennünk az adott merevlemezen található mágneslemezek számát, és az olvasási-írási fejeket, és utoljára, de nem utolsósorban a kapacitást merevlemez.

A két mágneses lemezzel rendelkező merevlemeznek lehet 3 vagy 4 olvasófeje, 3, ha a lemez egyik felülete nem aktív, és 4, ha a merevlemeznek két aktív olvasófelülete van az egyes tálcákon -írás.

Kemény telek maradt összetevője a számítógép lassú, mert függő mechanikai mechanika nem lehet összehasonlítani az elektronika, mind a sebesség adatok miatt ez a hátrány is nagyobb figyelmet kell fordítani, hogy ezeket az eszközöket, hogy használni a maximális teljesítmény olyan gyenge.

Ebben a videóban a leírás megmutatja kétféleképpen felosztása az első mód, a tárolás, és a második az, hogy telepíteni az operációs rendszert, az utóbbi csináltam egy partíciót, hogy két operációs rendszer a dual boot módban .

A bemutató a két alkalmazás, az első Everest és a második Acronis Disk Director, mindkettő video tutorials honlapunkon, ha meg akarja nézni, lehet megtalálni a kereső.

Cristian Cismaru



Kapcsolódó oktatóanyagok


Hozzászólások

  1. Dragos - mondta

    Helló nagyon jó bemutató, de nem értettem, egy dolog: van egy samsung hdd 320, két lemez azt jelenti, 4 fej?

  2. beb3_mykk - mondta

    igen igen frumossok .... Hdd ke kam mare de 500gb lasa ti asa is particionálni fogom!

  3. Dragos - mondta

    Szia nagyon szép bemutató, de nem értettem a dolgot, ha 320 GB HDD lemezeket jelenti, 2 4 fej?

  4. @Dragos: Ha a két lemez két felület minden van, ha két lemezt, és akkor három felületek, nem feltétlenül minden lemezt, hogy két felület.
    Azonban minden területen idézni egy író-olvasó fej, amely érdekli a legtöbb fej, akkor olvasás és írás.

  5. Dragos - mondta

    Én 2 4 mágneses lemez tárolóhelyek .. (320GB) és szeretném telepíteni az operációs rendszert. Cate partíciók ajánlod és kapacitás jobb működéséhez várható hdd.Multumesc

  6. Adrian - mondta

    @Dragos: Ez az, amit a bátyám mondott ... amikor nem értek valamit, újra megnézem az oktatóanyagot, és így látom, hogy keményfejű vagy ... hát felejtsd el még egyszer ... melyik istenre van szükséged megerősítésre minden lépésnél? ha Cristi azt mondja, ne nyisd már meg a számítógépedet, ne nyisd ki, mert Cristi mondta? A választás a tiéd ... mindaddig csinálod, amíg azt akarod, hogy azt mondják, hogy ha csak egy operációs rendszered van, akkor 30 C-ot javasolsz C-re, a többit pedig D-re, amit annyira nehéz gondolni? Te készíted a 30G C-ot és a többit adhatod kettőbe…

  7. boby_admin - mondta

    @Dragos:
    Nem tudom, ha 1 2 vagy operációs rendszerek
    Tegyük fel, hogy a fele nehéz csinálni a multimédia
    Most már félkemény. Ha megszeged két operációs rendszer, ami fele pl Multimédia 2, a másik fele egy kis szünetet a két operációs rendszer Ex XP és Vista

  8. tengeri - mondta

    Ha átméretezi a partíciót Acronis adatokat a HDD marad?

  9. boby_admin - mondta

    @tengeri:
    Nem ajánlom ... a legjobb, ha üres merevlemez van
    Játszottam egyszer nem tudom, hogy mit csinálok, és mindent elvesztettem
    Alapvetően lehet átméretezni partíciókat, de ez meglehetősen bonyolult, és sok változó, így a legjobb csinálni merevlemez üres

  10. tengeri - mondta

    Thanks puntru válasz, én megteszem egy hát, hogy biztonságos legyen.

  11. LucianGL - mondta

    szép bemutató, különösen a 22'45 "és a 22'49" perc között
    ????

  12. radu77 - mondta

    Nagyon jó bemutató, meg így megtanulják ceva.Felicitari

  13. Dragos - mondta

    Nagyon köszönöm a választ és scz, ha zavartam bizonyos embereket. Még mindig csak 16 éves vagyok ... ..Nem vagyok igazán szamár ...

  14. viorelpicu - mondta

    Hello srácok,
    Az FFFFF jó oktatóanyag és egyszerű, mint a szia ... és Adrianról, ahol nem érted, hogy újra megnézed. Még mindig sokat kell tanulnunk tőled. Verd tovább. Gratulálok neked. Még mindig van egy kérdésem: van egy HDD-m Maxtor 80gb, 7200r / m, puffer 2mhz, ultra ATA / 133mhz és az Everest nem adja meg nekem a felületek számát és az olvasófejek számát. Hihetek abban, hogy 2 arca és 2 feje van? .. vagy nem? Értem. egy fórumon tett néhány megjegyzésből, miszerint a Maxtor céget a Seagate vette át, és ez elhiteti velem, hogy ha belépek az Everest által megadott oldalra, nem találok semmit.

  15. @Dragos:
    Ideális az, hogy olvasni egy partíció minden író-olvasó fej, de mivel ez nem gazdaságos, hogy a C az, hogy mindkét rendszer marad, a választás, hogyan kell partíciót, amit mutatott, hogy én személy szerint partíciót a merevlemez Seagate Barracuda 2 ES250 a koncert, ez nem jelenti azt, hogy partíció végig, a módszer nem fontos, én például azt, hogy nehéz.

  16. @viorelpicu:
    Ha nem tudja, hogy hány lemez felületek próbál rávenni, logikus gondolkodás, azt hiszem, a merevlemez egy mágneses lemez 1 két felület, akkor osztott két ki egy partíció lehet aktív.
    Ha nem biztos benne van, és ásni mélyebbre a gyártó honlapján, és hogy mi történik.

  17. sal cristi, megnéztem a bemutatót, és első látásra egyszerűnek tűnik a particionálás, de van egy kérdésem: yo még mindig van számítógépem, és csak egy merevlemezem van, ezért vettem a boltból, és majdnem 300 GB-os amim van yo programom és az xp az "I" merevlemezen van, hogyan tudnám particionálni, például háromban csinálom, az egyikben az ablakok 30 gb-osak, a másik 2-ben pedig 130 gb-osok, amikor Telepítem a Windows-okat, törlöm a meglévő partíciót, majd megcsinálom a többit is? Láttam az oktatóanyagban, hogy miután törölte azt a 2 partíciót, amelyet keményen megcsinált, 250-vel felosztatlanul jött vissza, szóval hadd próbálkozz Sajnálom, nem vagyok túl jó ezekben a kifejezésekben :-) Megpróbálok tanulni az oktatóanyagokból is

  18. viorelpicu - mondta

    Cristi_admin,
    Helló, és köszönöm pt.raspuns.Am ásni a gyártó honlapján, de nem találtam, ahogy soha nem lépett ul.Am adja Everest és más oldalak, fórumok, de semmi, semmi benne plus.Am Végezze el a gondolat, hogy egy lemez 2suprafete és végül 2 2 olvasók, de nem partíciót, de 3, C, D és E az első felület doua.Intrebarea hogy adok magamnak is: látom a sebessége közötti különbség A 2 esetek 1.citire a C és írni a D és
    2.citire a C vagy D, és írásban E (normális ebben az esetben az lenne, hogy nagyobb sebességet, mert használata mind cap.cititoare)
    Szeretném tudni, mi ta.Cu megbecsülést és szuper tutorial.

  19. Adrian - mondta

    @sük: A legjobb az összes partíció törlése, hogy átméretezhesse őket, ahogy szeretné ... véleményem

  20. aeroszol - mondta

    Testvéreim, nem akarom, hogy félreértsenek, de a "HDD helyes felosztásának" gondolata helytelennek tűnik számomra, mert ezek az olvasófejek nem függetlenek.

    Ha jól tudom, az információk írása a lemezek középpontjától kifelé történik, az összes "felületen / felületen" egyszerre.

    Pl. C partíció lesz közelebb a központhoz, és a kisebb sugarú, mert a lemez közepén és a hozzáférési idő kevesebb, mint hogy használják az operációs rendszer és a csere. Hozzáférési idő nő kifelé ..

    Végül…
    A cél a particionálás fenntartása alacsonyabb fragmentáció néhány kép ..

    Véleményem..

  21. Iustin - mondta

    Hello Sir kristályok mutatják particionálás video tutorial, ha már van egy számítógép ETSI valahogy videotutorial partícionálással egy új számítógépre? Köszi.

  22. aeroszol - mondta

    Justin, akkor létrehozhat egy partíciót telepíteni a Windowst, majd átméretezni partíciót, és hozzon létre új szoftver által Cristi.

  23. @aeroszol:
    Tudod, hogy valami nem helyes, az információ van írva minden felületen is ugyanabban az időben is, ha a fej mozog minden is egyszerre.
    A te elv 4 kemény felületre kell gyorsabb, mint az egyik 2 átviteli felületek.
    Mit mondasz felér egyfajta RAID 0 és hány felületeket is, az átviteli sebesség magasabb lesz.

  24. andolis49 - mondta

    Hello! Lehet, hogy több hasznos! Nos, hogy a számunkra!
    Miután dicsért engem, és sírni: megpróbáltam Acronis hogy hadd játsszon egy kicsit a partíciókat, de sajnos a szoftver nagyon jó, csak akkor, ha megveszik. Kaptam hiba és a szoftver, hogy a biztonsági és a Disk Manager. Visszatértem a régi szoftver particionálás igényli a chip goromba, de soha nem hagyott cserben. Várjon, és egyéb oktatóanyagok tőled! Néhány ötlet: um katalogizáló szoftver CD / DVD (hol van), hangszerkesztő (Adobe Audition 3), vagy törölt adatmentés CD / DVD-problémák (alcohool 120%), a prezentációs szoftver ABBYY FineReader (nagyon jó véleményem szerint), esetleg a Corel Graphics Suite. Sok szerencsét mindenkinek, és ügyeljen arra, hogy ne sértse meg a számítógép!

  25. aeroszol - mondta

    Korrekció, amit fentebb már említettük: az írás kívül végzett a lemezt, hogy a központ.

    Megtanultam, hogy a merevlemez nem használ több tűt egyszerre ..

    Ahogy mondod, mint olvasóterem és a Ceala írni, mi történik, ha a felület kell írni már információ?

    PS Ez alatt azt értem, hogy a választóvonal 2 nem segít .. alig ..
    A (bármilyen méretű) particionálás előnye, hogy bizonyos fájlokat töredezettség nélkül lehet tartani, így a keresési idő rövid lesz, és mivel a fájlok "összefüggőek", és mivel a keresési terület a partíció méretére korlátozódik, nem pedig az egészre hDD ..

  26. Adrian - mondta

    @aeroszol: Félreértette az oktatóanyagot ... nincs olyan törvény, hogy a számítógéppel a kézben kell ülnie, és tökéletesen ketté kell osztania! Még az oktatóanyagban is elhangzott, hogy te készíted a C 30-40G-t, a többiek pedig egyszer elosztják, vagy így hagyják ... hogy a 2-re osztással való particionálás érvényes, ha 2 operációs rendszert akarsz… az első felét még adj egyszer 2-ben…

  27. aeroszol - mondta

    Kedves Adrian,
    Értem jól, azt hiszem, leesett pontot újra valami mégis cristi 2 ismételt alkalommal:

    admin_cristi
    Március 16th, 2009 10 at: 09 amReply erre a hozzászólásra

    @ Dragos:
    Ideális, hogy elolvasta a partíció minden író-olvasó feje

    admin_cristi
    Március 16th, 2009 10 at: 25 amReply erre a hozzászólásra

    @ Viorelpicu:
    Ha nem tudja, hogy hány lemez felületek próbál rávenni, logikus gondolkodás, azt hiszem, a merevlemez egy mágneses lemez 1 két felület, akkor osztott két ki egy partíció lehet aktív.

    Úgy értettem, hogy nem kell, hogy így legyen, a 2. Ez nem ideális, és nem is ajánlott. Az én véleményem.

    De mindenki szabadon csinálni, mint ő.

    Május mutli információ: microsoft Wikipedia

  28. @aeroszol:
    Én néhány tesztek Boby órán keresztül 2 nap múlva az xp vista nekem az ugyanaz, amit particionált sok szempontból, másoltam a csomagot tartalmazó fájlokat sok kis kép, vettem nagy fájlok (zip, rar , iso, Uif).
    Ez a teszt Én használ:
    2 11 baracuda500 koncert Seagate merevlemez normális
    2 11 baracuda500 koncert Seagate merevlemez csík Raid0 normális 128
    Ez a vizsgálat, amelynek célja, hogy az eredmények összehasonlítását között vista nem sp sp1 és természetesen XP és Vista.
    A tesztek során telepítettük 3 játék minden konfigurációt.
    Az eredmények nem olyan fontos, de azt tapasztaltuk, hogy a particionálás mód, amit bemutatott a bemutató sokkal nagyobb, mint ahol particionált klasszikus és az összes számot írtak a sorban.
    Ha telepítve van egy játék, ami egy másik kemény megkaptuk majdnem ugyanazt az eredményt, mint amikor partíciót egy kemény két és telepítette a játékot, hogy az ugyanazon a kemény, de egy másik felületre.
    Aztán rájöttem, hogyan működik, és milyen hatékonyan ezen vezérlők keményen dolgozik.

  29. aeroszol - mondta

    Partition teszt

    c 8,5 gb - 3,5 gb szabad töredezettségmentes korai tér
    d 4,5 gb - 2,5 gb szabad töredezettségmentes
    és 70 gb - 3 gb szabad töredezettségmentes
    f 65 gb - 3 gb szabad töredezett végtér

    Átviteli sebesség:

    c-> d 21 MB
    d-> c 21 MB
    c-> e 20 MB
    c-> f 15 MB
    e-> f 13 MB
    f-> e 12 MB

    Következtetések:

    A kis-és válaszfalak töredezettségmentesített kaptunk nagyobb adatátviteli sebességet.

    Amikor nem át, vagy egy partíció nagy átviteli sebesség csökkent 10%.
    Ha a partíció töredezetté transzfer esett 8-10%.
    Mint partíciók fekszenek közepén a lemez (lassú) átviteli sebesség csökken. (30%)

    Véleményem szerint az operációs rendszer jobban "mozog", ha a tér "első felében" van.
    Leglassabb a merevlemez lesz a központja a lemez, a 15 25%-a HDD hely.

    Partition C kell méretezni kapcsolatban használt programok (max 10 15-gb). Például az enyém 8,5gb amely 3,5 ingyen ..

    Test Movie

    Sok szerencsét barátok!

  30. Andrew - mondta

    Cristi Köszönöm szépen ez a bemutató. Én formázott particionált kemény és szeretem azt mondta az oktató, és észrevettem, javulást az olvasás és írás sebessége és átlagos hely-30 40%, mit gondolok, hogy sokat jelent. Még egyszer köszönöm. És le a kalappal az Acronis szoftverrel!

  31. sük - mondta

    @ Adrian: sal Adrian, van egy meghajtó I, és a gb 300 törölni, így dak rohan nem történik semmi? Nem értem azokat az adatok k egyébként Úgy értem, hogy nem érdekel, hogy lesz 3oo ko gb particionálatlan? tudsz, majd én particionált utam? Merci, várják a választ, hogy van idő

  32. Hogyan távolítsuk el az operációs rendszer? Tegyük fel, hogy van telepítve egy partíción xp, vista másik partitie.Daca formában a partíciót, amelyen telepített Vista van megszabadulni tőle? Vagy más módon kívül formázást, és meg kell törölni valamit valahol utána?

  33. @aeroszol:
    Honnan C által a 8.5 Giga nincs értelme egyébként fontos fájlokat, amelyek gyakran használt még első helyezett.
    A leginkább lassú lemez belsejében (közel ax) a külső a leggyorsabb, hogy a tű egy rotációs olvas magasabb pályán több szektort, és ebből következően nagyobb a koncentráció adatok.
    Mikor ajánlott tárolási particionálás azt mondtam, hogy jó, hogy megosszák az ember egy második meghajtó dual boot konfigurációban.
    Ha 10-15 gigabájtos C partícióról beszélünk, az azt jelenti, hogy csak néhány program van telepítve, még az sem lehet nagy csomag.
    Az átviteli sebesség, amelyet kivett, számomra meglehetősen kicsinek tűnik, mert eléggé szétaprózta a teret, és az olvasófej egyik partícióról a másikra ugrik, és így elveszíti hatékonyságát, ha minden partíción lenne egy partíció, akkor sokkal könnyebbé tenné. a merevlemez és a processzor terhelése a minimumra, azt hiszem, hogy a folyamat terhelésének felosztása 4% - 6%, ami elég sokat jelent a másoláshoz.
    Kérdések:
    Hány merevlemez használja ehhez a teszthez?
    Ha a Windows Intéző vagy más fájlkezelő?
    Opreare Milyen rendszer nem használ?

  34. Andrew - mondta

    @blDA egyszerűen formázni a partíciót, amelyen XP és akkor megszabadult tőle. Tedd, amit akarsz a hely maradt.

  35. Adrian - mondta

    @sük: Az Ön esetében egyetlen partícióval nem formázhatja a Windows felületéről! Javaslom, hogy telepítse újra az operációs rendszert, és amikor odaér a partíciókhoz dolgozni! Elkészíti a 30G C-t, és a maradék marad, hagyja így, vagy adja meg még egyszer a következőben: Ha a particionált merevlemez megvan, akkor megteheti a particionálás "műveletét" a Windows felületéről (az asztalról), de egy ilyen használata kissé kockázatos rajta a Windows felületről!

  36. Andrew - mondta

    @sük: Miért nem próbálja meg, különösen, ha nem érdekli a tartalma a partíciót. Nincs mit veszíteni, mint néhány évi adatokat, hogy azt mondják, hogy nem érdekel, ha elveszíti, vagy sem. BAFTA!

  37. Andrew - mondta

    @bl: A probléma az, ha van egy boot menü jelenik meg, hogy ha formázni a partíciót XP nem törli XP és a boot menü, és azt javaslom, hogy olvassa el Krisztus korábbi észrevételeit itt https://www.videotutorial.ro/?p=981 a formázás után követnie kell a lépéseket magyarázza Krisztus. , Hogy ha van egy boot menüt. Ha nem egy dolog lesz gyerekjáték, csak formázott, és készen áll, hogy megszabadult xp.

  38. aeroszol - mondta

    Én is egy sg hdd .. Ha elfelejtetted a film, akkor már láttam, hogy Total Commander flos az xp.

    Átviteli sebesség mentek fonák, mert a HDD megtelt.

    HDD HDD egyszer vettem egy 35 MBps.

    Mivel a művelet egy HDD megerősítette a prof bájtot vagy olvasni minden felületen egyszerre ..
    Innen "inspirálódtak", amikor portyáztak.

    Béke!

  39. Érdekel, hogy a partíció XP egy másik partíció vista.Crisi, mintha azt mondanánk, hogy érvényes az eljárást, ha már XP telepítve mindkét partíció.
    Íme, amit a neten olvastam, hogyan kell csinálni, kérem, mondja el, hogy helyes-e: Nem lehet eltávolítani az operációs rendszert. Az operációs rendszer eltávolításához meg kell formáznia a merevlemezt, amelyre telepítve van. Ha kettős rendszerindítási konfigurációval rendelkezik (Windows XP és Windows Vista), akkor a következőképpen távolíthatja el a Windows Vistát: helyezze be a Windows Vista telepítő DVD-t a DVD-meghajtóba , a Windows Vista rendszeren> Start> írja be a Keresés cmd mezőbe, kattintson a jobb gombbal a cmd (Windows Command Processor) elemre, majd kattintson a Futtatás rendszergazdaként elemre.
    A nyitott ablak típus:
    [DVD]: \ boot \ Bootsect.exe / nt52 ALL / force és nyomja meg az ENTER
    Például, ha a DVD-meghajtó betűjele E:, írja e: \ boot \ Bootsect.exe / nt52 ALL / force
    Indítsa újra a számítógépet. Alább formázni a partíciót, amelyre a Windows Vista telepítve. A C: Törölheti két kép: két fájlt Bootsect.BAK.Aceste Boot.BAK és megtalálni őket, pontosan hol C?

  40. Adrian - mondta

    @Andrew: Come As You Are erős! Normális, ha van 2 2 OS boot menüben!

  41. Adrian - mondta

    @bl: Jelentkezzen be az XP-be, és lépjen a mycomputer oldalra, kattintson jobb gombbal arra a partícióra, ahol tudja, hogy van Vista, és formázza meg ... mennyi szart? Számos módszer létezik! Ön választja, hogyan törölje!

  42. Andrew - mondta

    @Adrian: Nem kell, hogy 2 boot menüt! Attól függ, hogy a BIOS verzió. Láttam számítógépek (a jogok nagyon régi és nagyon rossz), aki már több boot menü akkor is, ha kiderült 7 operációs rendszert!

  43. sük - mondta

    Köszönöm a tanácsot srácok, megpróbálom, amit mondott

  44. Adrian - mondta

    @bl: Nem mondta el nekünk ... hogyan oldotta meg végül?

  45. @Adrian: Megkérdeztem nevében egy barátja, aki nem kell formázni a partíciót net.Pana után respectiva.Mersi válaszolni.
    De lenne még egy kérdésem, akkor is láttam, hogy megvitatták, hogy jobb a particionálás, az olvasás sebessége, az írás stb. Valahogy párhuzamos vagyok ezekkel ...
    Van egy kemény 80 giga, giga 15,5 Ck itt telepített XP és a programok használata és az e-mail már 58,9 koncertek itt van a zene, a filmek etc.As szeretnék partíció E-mail, Azt akarom, hogy telepíteni és még mindig vista.Pe 's ingyenes 44 giga.Cum erre lenne a legjobb megoldás?

  46. Adrian - mondta

    @bl: Acronis, kattints jobb egérgombbal az E partícióra, és add az Új partíció létrehozása parancsot ... de ne adj többet, mint amennyit az E-nél szabadon tudsz adni, még a határértéknél sem adod meg ... 44, mert hibahatárral is rendelkezik, és ezt figyelembe kell vennie ... Azt tanácsolom, hogy készítsen biztonsági másolatot az E-ről, csak akkor nincs sok hova tenni ... csak elégetni cd valami ...

  47. Acronis Disk Director tudja, hogyan kell használni, hogy a partíciókat, de arra gondoltam, hogy mennyi helyet kell kiosztani vista.Sa mondja meg, ha számít valamit, ha én a következőket: új partíció, amit akarok, a mérete most vagyok elfoglalt jelenleg, mint az E, majd húzza minden az E az új partíciót, és telepítse a vista E.Are valami fontos?

  48. Adrian - mondta

    @bl: Hogy őszinte legyek, nem tudom, mennyire fontos ez… megteheti, és ahogy mondta ... Nem tudom, miért, de szerintem jobb, ha Rendszer / Rendszer / Multimédia, mint Rendszer / Multimédia / Rendszer

  49. Igen, csak azt akartam, hogy itt, azaz rendszerekkel való egymás mellett, de más partíciókat bineinteles.M én fejeztem ki magam rosszul, mit kell tenni, hogy ez, ha nem vagyok jó

  50. Nagy bemutató, de van további kérdése: Ha töröl egy partíció elveszett, és a tárolt adatok is?

  51. Adrian - mondta

    @Nelu: Milyen hülye kérdést tettél fel ... nos nézzük meg ... ha törlöd a partíciót, és már nem létezik ... nem normális, ha mindent elveszítesz rajta? Logikusan, ember, mi a fene ez a fajta kérdés? Igen, ha töröl egy normál partíciót, akkor elveszíti a rajta találhatóakat!

  52. Köszönöm Adrian!

  53. hajsütés - mondta

    Szia Cristi, üdvözlöm itt mindenki szeretné, ha lehetséges, hogy a bemutató, hogyan lehet Windows Backup 7.Mi kaptam egy Windows-épít 7 7022, lam telepítve, még akkor is megy tökéletesen, és szeretném, ha talán egy tutorial, hogyan kell csinálni mentés, köszönet és én válaszoltam

  54. boby_admin - mondta

    @hajsütés:
    Én és a Windows 7, azaz nem csak a biztonsági másolat, akkor nem a bemutató, majd egy általános ragaszkodnak minden dolog, egymást, amíg van egy bemutató a Windows 7.

  55. Nagyon jó ez a szoftver Acronis Disk Director, 10 megjegyzés tőlem, hogy én már használják a négy alkalommal, minden egyes alkalommal, amikor particionált meghajtók voltak adatok, és mi nem vész el, és nem érintette, csak azt, hogy óvatosnak kell lennünk.

  56. Marius - mondta

    Van egy kérdésem! Szóval van egy merevlemez gb 320 nincs 300 így végül! Érdekel az egy dolog, hogy egy lemezre ziecm k 2 hogy fej vagy ahogy 3 particii c (windows) d (multimedia1) e (multimedia2)! kérdés az, hogy van egy olvasófej és továbbra is a 1 2 a kre partíciók fog futni?
    És legyőzni az összes tintát a kérdés valaki többet akar partíciót k fejét! jobb, ha van egy 2 partíciók a Windows, a többi 30 tinta 200gb a partíciót! vagy ablakok és egyéb 30 4 50 partíció erősen kérjük, válaszoljon a ms

  57. Adrian - mondta

    @Marius: Az első kérdésre nem tudom a választ, mert nem értettem semmit ... a hátsó végén 15 lemez bla bla ... felosztom, ahogy tudom ... a fejek nem mozognak egymástól függetlenül! de mindkettő egyszerre ... különben is ... végül ... a 2. kérdés ... ehelyett otthagynám a 30-as C-t, és ebből a 200-ból 2 partíciót csinálnék: 30 C-ból D 100-ból és E 100-ból ... szerintem tökéletes lenne szóval… 10 partíció készítése egyenként 50G-ből kínos ... véleményem ... túl sok ...

  58. Marius - mondta

    Így a színpadon azok a fejek telepíteni a játékot, mondjuk c k a kép, és szeretné telepíteni a játékot D! mondta bemutató ke jobb lesz egyszerű! Mert én 3 jó, és tű partíció vezet 3 partíciót?

  59. Andreea - mondta

    Cristi Van egy kérdés, ebben az értelemben nevezik az egér, ha clik

  60. Adrian - mondta

    @Andreea: Ez a hatás az, hogy rögzítse, hogy Cristi szoftverek nem tutorials! És csak akkor aktív, közben Cristi hogyan a bemutató, ez egy állandó hatás! A szoftver rögzíti ezt a hatást mauseului kapsz privitorule könnyen nyomon mauseul nem engedte ki a látótávolság, és tudja, hogy valami csattant!

  61. viorelpicu - mondta

    @Marius: Kedves Marius, én nem vagyok egy szakértő a területen, de a dolgok úgy tűnik f egyszerű: egy fej lány olvassa és írja a lemezre, és egy másik a cealalta.Daca szeretne átvinni egy fájlt a C D mindkét partíció ugyanazon az oldalon a lemez lesz a vezetője a műtét az arcok (olvasási és írási azonos vámtarifaszám azonos timp.Daca átadása az egyik oldalon (ex part.C), a másik oldalon a lemez (mondjuk, hogy E tartalmazza a partíció második teljes arc), akkor az első vezetője a C, a második olvasás írás E-ben, így is működik capete.De itt ötletek Krisztus növekedési ütem transfer.ATENTIE nincs partíción foglal helyet mindkét oldalon, mint amikor a dolgok váltak iarasi.Eu én 80gb hdd, tedd 15g a rendszer + programok 25g a 40g D és E (azaz az egész arcát második tárgyalás discului.La jöttem a magas C-vitamin és D E-és C, mint a D.salut és sikeresen

  62. viorelpicu - mondta

    A cristi_admin,
    Tettem egy hozzászólást ptr.Marius.Te Kérjük olvassa el, és ha tévedek kérlek intervii.Nu eroare.salut szeretné, hogy humán

  63. viorelpicu - mondta

    @Adrian: Egyetértek veled sok partíció Adrian.Ce! Második egyik oldalán a lemez az első ptr.sistem és egy másik a másik oldalon (multimédia) Milyen nagy dolog, amit nem a partíciót több mappát, különböző tartalommal (mozi Zene, képek, készletek, videók, letöltések, stb, stb), welcome

  64. aeroszol - mondta

    A "6 fej 8 arcon" hiba továbbra is fennáll:

    @viorelpicu: @Marius: @bl:

    .. És nem csinál semmit ..

  65. alex - mondta

    Én növelheti a Windows partíció egy másik koncert nélkül reinstalezcu Acronis 5

  66. @alex:
    Alapvetően bármit megtehetsz, de nem csinál semmit, amíg nem teszik mentést a fontos adatokat, és a biztonsági rendszer.
    Ezután azt csinálsz, amit akarsz.
    Figyelmeztetés-Ne kezd semmit, amíg nem, hogy a biztonsági rendszert és a biztonsági mentés a személyes adatokat.
    Amikor azt mondom, én nem értem, hogy biztonsági rendszert visszaállítani a backup, hanem menteni egy külső merevlemezre, vagy DVD-t.

  67. danezu - mondta

    Nekem van egy probléma, Everes én megmutatja csak eszköz illemszabályok, hogy a problémát: |?

  68. Georgel - mondta

    Május srácok, ez egy dicséretes tevékenység. És nagylelkű. Jó, hogy megtanítsa nekik, hogyan kell használni calculatoru béna. Csak a román hangzik baszva kevert angol. Menj az egyik vagy a másik, vagy más módon nem érted. Azt mondom, jobb, hogy menjen csak román, angol útmutatók, amelyek az interneten. Csak így tovább a jó munkát.

  69. Adrian - mondta

    @danezu: Valószínűleg a everest kereskedelmi verzióját használja !!! vagy egy próbaverzióban, amely lejárt ... próbálja meg eltávolítani a revo uninstaller programmal, és telepítse az Everest másik verzióját !!!

  70. Help me please!

  71. Telepítettem Win. és nem lát videotutorial én inst siflash playerul.Imi mondani Macromedia hiba

  72. valy - mondta

    salut.in Először meg kell köszönöm az oktató, amit csinál, és hogy az összes asa.de Nemrég vettem egy külső merevlemezt, a következő jellemzőkkel:

    ATA Device Features
    Model ID ST31500341AS
    Sorozatszám 6VS0AM9E
    CC3H felülvizsgálata
    Világméretű név 5-000C50-01203098D
    Eszköztípus SATA-II @ Oxford
    Hengerparaméterek: 2907021, fejek: 16, szektorok sávonként: 63, bájt szektoronként: 512
    Ágazatok LBA 2930277168
    Puffer Ismeretlen
    Több szektor 16
    ECC bájtok 4
    Kapacitás (formázatlan) 1430799 MB

    ATA Device Features
    48 bites LBA támogatott
    Speciális energiagazdálkodás (APM) Nem támogatott
    Automatikus akusztikus menedzsment támogatott, engedélyezve
    Eszközkonfigurációs átfedés támogatott
    DMA beállítás automatikus aktiválása Nem támogatott
    Általános célú naplózás támogatott
    A gazdagép védett területe támogatott, engedélyezve
    Rendelésen belüli adatszállítás Nem támogatott
    Natív parancssor támogatott
    Phy eseményszámlálók támogatottak
    Tápellátás kezelése Támogatott, Engedélyezett
    Bekapcsolás készenléti állapotban Nem támogatott
    Olvassa el az Előretekintés Támogatott, Engedélyezett
    A kiadás megszakadt Nem támogatott
    Védett mód támogatott, letiltva
    SMART támogatott, engedélyezve
    SMART hibanaplózás támogatott
    SMART önteszt támogatott
    Szoftverbeállítások megőrzése támogatott, engedélyezve
    Streaming Nem támogatott
    A címkézett parancssor nem támogatott
    Írási gyorsítótár Támogatott, Engedélyezett

    ATA fizikai eszköz információ
    Gyártó Seagate
    Lemez neve Barracuda 7200.11 1500341
    Formafaktor 3.5 hüvelyk
    Kapacitás (formázott) 1500 GB
    Lemezek 4
    Memória felületek 8
    Fizikai méretek 146.99 x 101.6 x 26.11 mm
    Maximális súly 640 g
    Átlagos forgási késleltetés 4.16 ms
    Forgási sebesség 7200 RPM
    SATA-II interfész
    Adatátviteli sebesség a puffertől a gazdagépig 300 MB/s
    32 MB puffer

    ATA Device Manufacturer
    A cég neve Seagate Technology LLC
    Termék Info http://www.seagate.com/products

    Kérjük meg tudná mondani, hogy hogyan partíció jobb. Köszönöm, és további sikereket!

  73. Adrian - mondta

    @valy: Most megnézett egy oktatóanyagot, és elmagyarázták ... ez nem szabvány !!! úgy particionálod, ahogy akarod !!! Hiába adod meg nekünk a merevlemezed jellemzőit !!! Nézd meg nagyon alaposan az oktatóanyagot görgetés nélkül, és jobban meg fogod érteni !!! olvassa el az oktatóanyag összes megjegyzését!

  74. Duinea - mondta

    Azt akarom tudni, hogy valami, amit egy partíciót, és csak 64G 30G és azt mondja, hogy van hely csak 19,9G láthatjuk, ahol memória

  75. Cristi250 - mondta

    Szia, érdekes bemutató mia tetszett bravo

  76. haosss - mondta

    @ Duinea:
    valószínűleg rejtett fájljai vannak [fájljainak] ...
    ez akkor történik, ha a fájlok el vannak rejtve.
    próbáld ki ezt:
    1 megnyit egy mappát, [olyan]
    2 Eszközök->
    3 Mappaopciók->
    4 Nézet->
    5 majd válassza a —- >>> Rejtett fájlok és mappák megjelenítése lehetőséget.
    Sok 6, hogy a keresési mappa / e (van putzin átláthatóbbak, mint mások)
    7, amikor megtalálta a jobb gombra
    8, és egyes esetekben törölje a HIDE vagy HIDEN jelölést.

    ha nem alma, nem tudom, hogy ... ... de érdekelni fogok ....

  77. Costel - mondta

    Kedves Cristi,
    Az elmélet, hogy egy merevlemez szép utópisztikus, a gyártók nem ismerik azt. Az elmélet akkor érvényes, ha minden író-olvasó fej külön kell megrendelni az egyes motor lépésről-lépésre, ami nem történik meg a valóságban, a fej együtt mozog, így még ha a partíció merevlemezen, így oly módon, hogy a partíciót kell felelniük egy vagy több tálak, vagy fejek nincs nagy nagy dolog a sebesség. Ha műszaki adatokat, nem feltételezések, kérjük, küldje el nekem és én.

  78. Cipri - mondta

    Sal, jó tutorial intzelef mint én, de én azt mondom, ha én 2 sami HDDuri, recomandatzi, hogy az operációs rendszer a merevlemezen (a 40 GB), így és multimédiás dokumentumok, játékok, zene, stb a másik HDD, és A 2 HDDuri nem tett ugyanaz a cég. Ms ms

  79. alex - mondta

    Üdvözlöm. Kaptam egy HDD 300 3gb lemezek és a fejek 5 memória és azt akarom, hogy XP és Vista multimédiás többit. Hogyan tanácsot adni, hogy partíció?

  80. Nistorel - mondta

    Bravo ... Bravo ... Bravo ... Istenem, milyen jó, ha vannak ilyen barátaid, hogyan segítenek neked, ha szükséges. KÖSZÖNÖM…

  81. zav4l3anu - mondta

    Üdvözlet mindenkinek! A kérdésem így hangzik: Van egy FreeAgent külső merevlemezem XTreme ™ 1TB és csak tárolásra szeretném használni. Mit kezdjek vele? Több partícióra osztva, vagy standardként maradva, azaz csak 1 partíció (PSsi, ha májusban fel kell osztanom) sok partíció, saját hasznára válik, ha van elsődleges partíciója, a többi pedig logikus) Bocsánat a Commentért, de csak a rendszerrel indító merevlemezekről beszélt.

  82. @ L33xX - mondta

    admin Cristi ... Szeretnék beszerezni egy 500 GB-os belső merevlemezt igen nem, nem tudom, hogyan kell csinálni, akkor is mondhatsz nekem egy jó merevlemezt 😀 kérlek: D

  83. kostely - mondta

    sautare, van egy kemény 500 GB, de nem adnak információt lemezek, felületek, így hagytam egy partíciót
    Hogyan is nem tudni, hogy hány lemezt particionált és felületek olvasol?
    Van egy, amit C_ul 80
    köszönöm a konzultáció nagyon jó, és tanulni tőlük

  84. Bula - mondta

    @admin_cristi: Apropó HDD 2 tapasztalat, nem beszélve, mintha fel ugyanazon ATA interfész, vagy külön. Ha fel a különböző felületek, a sebesség jóval magasabb lesz, mivel a munka egyben a 2 egységeket.
    Azonban hipotézis hamis fej és tálak. Ha ez igaz, a nagy gyártók is bemutatni, és ők jobban tudják, mint én, vagy ez a belső szerkezete, hogy a termékek.

    • Igazad van, de azt hiszem, te vagy reklámok
      Ha keres találunk több ezer hibát
      Sokkal könnyebb hibát találni, mint tenni valamit

      • Bula - mondta

        Tudomásul veszem, hogy a honlapon, hogy nem tudja megmondani, hogy mi? Nem olyan, mint a foci, akkor adjon logikus magyarázatot, és úgy gondolom, ez az, amit én tettem.

        • Nem barátom, akkor nem tud nyilatkozni ezen az oldalon.
          Nem akarom, hogy valóban legyen az emberek, mint te itt semmit sem konstruktív, nem segít senki ezen az oldalon, az egyetlen dolog, amit tett, hogy bosszantsa az ember folyamatosan.
          Nézz körül, az emberek, akik jönnek ide, és ad nekik egy segítő kéz.
          Nem lehet megmondani, hogy mi soha mostantól mert bizalmatlansági szegje meg elterjedése hülyeség.
          Kérjük, beperel minket Romániában, különösen az emberi jogokat.
          A véleménynyilvánítás szabadsága nehezen érthető ebben az országban.
          Lehet, hogy nem valósul meg, hanem, hogy tudja, hogy nem sérti az emberek az utcán, ahogy jött a számat.
          A másik dolog, amit már nem csak egész nap a szerkeszteni észrevételeit STRUL.

          • Petre - mondta

            Mr. Cristi, azt hiszem, még mindig durva szellem, nekem úgy tűnt, logikus műszaki érvelés. Azt hiszem, csak a tisztességes, hogy a szakmai érvek, mert nem tett semmit, mint amit jelentett néhány hiba a bemutató, és az azt követő megjegyzések. Őszintén nagyon jó véleménnyel van a helyén, és nem akar változtatni, hogy látta, ahogy próbál megszabadulni, akik azt állítják, néhány hibát.

          • Sir Peter, ha van valami mondanivalód, akkor hallgat szívesen, Mr. Bull figyelmeztette számtalan sorban sértések által okozott neki más a webhely látogatói, azt kérdeztem magamtól én átkozom magam mail küldése, ha ideges, azt mondtam, hogy nem bánom, ez a honlap egy olyan hely a személyes következmények, az emberek jönnek ide, hogy megtanulják, hogy nem látni Mr. Bull elszabadult.
            Számos észrevétel lettek hagyva, DINSE tűnt civilizáltabb, őszinte tényleg nem kell, hogy minden látogató ezen az oldalon nem kapott semmilyen segítséget úr Bula, ez segít valaki, ha lehet, és persze, ha tudod, hogy mibe kerül, hogy segítsünk egymásnak, de azt hiszem, érdekes esküszöm.
            Mr. Bull figyelmeztették előtt visszavonta ezen a honlapon, Dinse nem tett semmit, hogy helyes a magatartást.
            Így meg kellett mondani Mr Bula, ez a téma le van zárva az adminisztráció.
            Mi vár ránk a javaslatokat, kérdéseket, válaszokat és / vagy kiegészítések.

          • Petre - mondta

            Köszönjük, Mr. Cristi a gyors választ, én csak láttam a néhány megjegyzést a Bula, és hol volt a benyomásom, hogy nem bántani senkit. De most már értem, talán már más nem megfelelő beavatkozások.
            Én egy új, meg Svédországban, és egy ideig, a következő néhány IT tanfolyamok kezdőknek, ezért is találtam érdekes oktatóanyagok Svédországban Nálunk, a szólásszabadság része a nemzeti lét, úgyhogy Azt a beavatkozást. De ha a buborék beavatkozások támadó, akkor minden joguk megvan, hogy kizárja őt ezen az oldalon.
            Abból, amit mondtál, értem érvelés HDD és interfészek, amelyek nagyban függ, hogy hogyan van csatlakoztatva, viszont nem értette, mit akar mondani, a fej és tálak. Ezért kérjük, felvilágosít engem, hogy mit akart mondani Bula. Meg vagyok győződve arról, hogy tévedett, és hogy van joga.
            Köszönjük a türelmet
            Petre

          • A bemutató utaltam merevlemez nem adja az IDE ATA (festés), mint tudjuk, SATA korlátozott, hogy a foltot.
            Ahhoz, hogy egy párhuzamos interfész IDE vagy PATA (Parallel ATA) funkciók, szignifikánsan alacsonyabb volt minden tekintetben, mint a SATA2 (Serial ATA) IDE interface elérheti a sebesség akár 133 MB / s, a legjobb esetben és befogadására 2 készülék, SATA2 csatolót, amelyre utaltam bemutató lehet elérni a teljesítmény akár 300MB / s, és befogadni több eszköz-uri, például én most a pc 4 merevlemez és a DVD-RW SATA minden, és még mindig 3 SATA2 bővítőhely áll rendelkezésre, melyek közül kettő birtokában a Host Controller SiliconImage néven GSATA, G jelöli az alaplap gyártó Gigabyte, azt elméletileg is, hogy két portyázó, minden probléma nélkül, az alaplap nem volt drága, a következtetés nem tudom, mit akar mondani, Mr. Bula valószínűleg független a tutorial.
            Ami azt illeti, hogy „Bula valójában mire gondolt”, nem tudom a választ, szerintem kérdezd meg tőle, úgy tűnik, ez rejtély marad.
            Beszélő fejek és tálak jön egy korábbi megjegyzésére, hogy adott aeroszol, amelyben azt mondta, hogy az írás történik lemezeken minden felületen egyszerre, én magam, ellentmond, hogy ez lehetetlen, mert ez azt jelentené, elsősorban logisztikai rémálom a merevlemez-vezérlő, másrészt azt jelenti, hogy a lehető legtöbb felületen van a merevlemez, így gyorsabb, aeroszol azt mondta, hogy írásban történik belülről kifelé, nem Itt nem volt megfelelő az éppen az ellenkezőjét.
            Remélem, megérti, hogy nem akarok beszélni Mr. Bull, ne kapcsolja be a mártír igazságtalanul betiltott, a látogató Farima nem nem jó senkinek, ez nem lehet probléma, hogy nem egyetlen ugrással, hogy jól, de még ül a bank, és figyelje a látogatók ezen az oldalon.

          • Petre - mondta

            Mr. Cristi, tudom, hogy már tárgyalt a tanárom, aki előadást és tanít egyetemen itt Svédországban, és úgy néz ki, mint a Aeros és Bula igaza van. Olvastam, mit mond a Wikipedia a témában. Engedjék meg, hogy továbbra is, amit mond:
            Minden tálcán két arca van, az arcok vannak osztva több koncentrikus kör alakú pálya, minden pályán lenni viszont osztható. Az ételek úgy kell kialakítani, hogy a forgótányér pályán 0 1 kell közvetlenül felett lemezjátszó pálya 0 2 és 3. Eléréséhez minden pályán az egyik tálak, fejek tartókar (ún. hajtómű) mozgatja a fejét a pályán. Mivel ez a módszer csak egy pozicionáló mechanizmus, egyszerűsíti tervezés és csökkenti az árat. Azonban eléréséhez egy számot kell mozgatni minden véget ér. Például, hogy olvasni az adatokat a lemezjátszó 1 1 pályán, majd a pálya a lemezjátszó 50 3 1, majd vissza a pályán, de a harmadik serpenyőben, az egész kar végén kell mozgatni kétszer. (Esetleg az, és egy mozdulattal, ha 1 pálya / lemezjátszó és a pálya 1 1 / lemezjátszó 3 kell olvasni egyszer, és akkor ugrik a pályán 50.) Mozgassa a karját, hogy a jelentősen sokkal nagyobb, mint az adatátvitel. Minimalizálása érdekében a hajtómű lépéseket meg kell akadályozni a szórás adatok több zeneszámot. Egy módszer, hogy optimalizálják hozzáférési idő, hogy egy csoport az adatok hozzáférhetők szekvenciálisan kell írni minden egy pályán. Ha az adatok nem férnek el egy pályán, majd írását egy másik lemezjátszó, de a pályán ugyanabban a helyzetben. Ezzel a módszerrel a kar nem kell változtatni a helyzetét, de úgy kell megválasztani fej olvasási / írási jobbra. Kiválasztása fejek elektronikus és ezért sokkal gyorsabb, mint a fizikai mozgását a kar fej a sávok között. Összesen kar leállnak sok mozgás.

            A "henger" kifejezést a többszörösen átfedő tálcák leírására is használják. A henger minden olyan sávra vonatkozik, amelynek azonos sávszáma van, de különböző tálcákon található.

            Úgy tűnik, hogy nehezebb és drágább előállítani fejek lépésről-lépésre motorok független és inkább egy komplikáció vezérlő, hogy tudja, hogyan kell rendelni az adatok akkor is, ha a különböző tálak. Váltás egyik végétől a másik történik elektronikus úton, és ez a váltás egyszerűbb és megbízhatóbb, mint ha lenne Függetlenség motorokat.
            Ha például 2 db 400 GB-os HDD van, az egyik 4 fejjel - 2 tál, és a másik 2 fejjel - 1 tálca, az 1 lemezes információsűrűség minden felületen kettős, tehát elméletileg a sebesség azonos lenne, végül meg kell felelniük a szabvány által előírt sebességnek. Azoknak a gyártóknak van előnyük, akiknek technológiájával nagyobb sűrűségű lemezjátszókat gyártanak, mert megszabadulnak a mechanikai alkatrészektől, amelyek csökkentik a megbízhatóságot, és végül alacsonyabb a termelési ára.

          • Igaz, amit mondasz, de a fenti gondolatok két voltak hamis, nevezetesen:
            1. Minden bit olvasni, míg (aeroszol).
            2. Reading történik belülről kifelé (aeroszol).
            Mindkét elmélet már meghatározott aeroszol és mindkettő rossz.
            Mit mondasz fenti igaz insanu pontosan elmagyarázni, hogy bármely két elméletek aeroszol.
            Az első esetben, az igaz, hogy minden fej mozgatása közben, de nem olvasása közben.
            A második esetben olvasás merevlemezek kívülről, ezért ajánlatos, hogy az operációs rendszert az első helyre a merevlemezen, a forgatás több adat olvasható elején az edény, a végéig számok kisebbek (kerület), és így a pályán kevésbé SACT, így kevesebb adatot olvasni egy forgatást.
            Köszönjük, hogy jön a teljes bemutató, és ne várja a dolgokat, legalább annyira érdekes és hasznos.

          • Petre - mondta

            Romániában dolgoztam tr Ügynökség létrehozásáról kutatás az elektronika, így a dolgok nem kifejezetten APRA dokumentációt, akkor Intuit. Ezen kívül néhány évvel ezelőtt olvastam dokumentációt Norton, ahol leírja a belső szerkezet egy HDD, sajnos nem találom, majd keresd. És azt lehet mondani, hogy a következő dolgokat:
            1. Minden fej képes olvasni és írni egyszerre. Ez nagyon könnyű elérni. Arra tervezték, hogy össze információkat, hogy jön, vagy megy különböző végeit, hogy a belső ellenőr és a cache.
            2. Olyan területeken, ahol nagy sűrűségű információt, és a végén meg kell sokkal érzékenyebb
            3. Az olvasás a pályán, azaz kívülről befelé. Ami a mechanikus és elektromos, képes felismerni HDD 0 pályán, a többi szám is érzékelő segítségével történik lépésről-lépésre motor, ami mozog, a kívánt szektor. Ezért az a tény, hogy a fájlok gyorsabb lesz a külső sávok
            4. Miután több mint egy olvasási vagy írási művelet, a fej ül egy parkoló, ahol megy, ahol kellett volna, de az első track 0, tudod, az építőipar.
            5. Minden szám ugyanannyi a szektorok és az azonos mennyiségű információt, a gyakorlati kérdésekben, és nem a tangenciális sebesség ungiulara (lineáris). Ha ez nem lenne igaz, hogy nagyon nehéz lenne azonosítani az egyes szektorban.

            A következtetés a partíción, ez jó, hogy az első rendszer partíció szektor és az utolsó területek, hogy arhivlele, amit csak ritkán van szükség, és nem kell egy nagyon jó elérési idő.
            6. Minden ágazat a pályán függetlenül attól, hol vannak, azonos mennyiségű információ 512 + bájt információkat, amelyek segítségével követni és azonosítani információkat az ágazat további információt. Az az elképzelés, a klaszter jön az operációs rendszer
            7. Miután a fej elérte a kívánt zeneszámot, ágazati azonosítás, ha elolvassa a preambulum, amely az egyes ágazatok. Tehát az idő, hogy írni és olvasni teljesen véletlenszerű, mert attól függ, hogy a fej pozícióját, amikor eléri a kívánt számot.

          • Petre - mondta

            Mr. Cristi, szintén a fenti, ha a gyártó lenne egy HDD, hogy volna egy 600 sebesség MB / s, hasznos lenne, mert nimaniu SATA2 nem teszi lehetővé több, mint 300 MB / s Nos, a gyártók a HDD harc, hogy elérje a felső határa a standard, növeli az információs sűrűség tálak, növeli a fejek száma, növelve a cache, de ha azok meghaladják a sebességet jelzi a szokásos, nincs esély beköt az alaplap.

          • Igen, igen, sajnos nem tud merevlemezek tudnak ilyen sebességet nem lenne gond az ilyen interfész merevlemez is csatlakoztatható más hely, például lehet A NAS (hálózati atached tárolás), azt nem lehet korlátozni az átvitel sebessége, mert NIC és 10Gb / s, is használható x1 PCIX nyílások, amelyek még mindig tétlen több számítógépen.
            Győződjön meg a merevlemez srác, és tudom kezelni őt.
            Merevlemezek a legújabb technikát inregistrarte / lejátszás merőleges, de marad a merevlemez a PC komponens, hogy húzza le a teljesítmény, remélve, hogy a következő generációs SSD tároló megoldások (Solid State Drive) megszünteti a kellemetlenségért mechanika a jelenlegi merevlemezek, SSD sajnos az elején, és CAQ gondolom marad sokkal ezután klasszikus és a merevlemez.

  85. Bula - mondta

    @admin_cristi: Ha valahogy kötődik a 2 egységeket ugyanarra az ATA interfész, akkor nem lesz képes dolgozni egyszerre, hanem egy másik, és ez normális a munka jobb egy egységet, mert Elmina alkalommal a felületet az alaplap váltani egyik egységből a másikba.

    • Adrian - mondta

      És szerinted ha Cristi elmélete téves, mi a helyes megfogalmazás ??? Mindenki jöjjön, és azt mondja, hogy ez nem jó, téved, ott nem így csinálják ... oké, akkor azt mondod, mi a helyes út a felosztáshoz? hogyan kell helyesen particionálni ???? Hogyan osztaná fel a merevlemezt, tekintve, hogy Cristi hipotézise hamis?

  86. Palamariu Tudorita - mondta

    Kaptam egy HDD, és azt szeretnénk, hogy az in-trun számítógépen, de nem tudom, hol vagyok, és sata de Vista, de attól tartok, hogy egy baklövés

  87. Petre - mondta

    Mr. Cristi, tudom, hogy már tárgyalt a tanárom, aki előadást és tanít egyetemen itt Svédországban, és úgy néz ki, mint a Aeros és Bula igaza van. Olvastam, mit mond a Wikipedia a témában. Engedjék meg, hogy továbbra is, amit mond:
    Minden tálcán két arca van, az arcok vannak osztva több koncentrikus kör alakú pálya, minden pályán lenni viszont osztható. Az ételek úgy kell kialakítani, hogy a forgótányér pályán 0 1 kell közvetlenül felett lemezjátszó pálya 0 2 és 3. Eléréséhez minden pályán az egyik tálak, fejek tartókar (ún. hajtómű) mozgatja a fejét a pályán. Mivel ez a módszer csak egy pozicionáló mechanizmus, egyszerűsíti tervezés és csökkenti az árat. Azonban eléréséhez egy számot kell mozgatni minden véget ér. Például, hogy olvasni az adatokat a lemezjátszó 1 1 pályán, majd a pálya a lemezjátszó 50 3 1, majd vissza a pályán, de a harmadik serpenyőben, az egész kar végén kell mozgatni kétszer. (Esetleg az, és egy mozdulattal, ha 1 pálya / lemezjátszó és a pálya 1 1 / lemezjátszó 3 kell olvasni egyszer, és akkor ugrik a pályán 50.) Mozgassa a karját, hogy a jelentősen sokkal nagyobb, mint az adatátvitel. Minimalizálása érdekében a hajtómű lépéseket meg kell akadályozni a szórás adatok több zeneszámot. Egy módszer, hogy optimalizálják hozzáférési idő, hogy egy csoport az adatok hozzáférhetők szekvenciálisan kell írni minden egy pályán. Ha az adatok nem férnek el egy pályán, majd írását egy másik lemezjátszó, de a pályán ugyanabban a helyzetben. Ezzel a módszerrel a kar nem kell változtatni a helyzetét, de úgy kell megválasztani fej olvasási / írási jobbra. Kiválasztása fejek elektronikus és ezért sokkal gyorsabb, mint a fizikai mozgását a kar fej a sávok között. Összesen kar leállnak sok mozgás.

    A "henger" kifejezést a többszörösen átfedő tálcák leírására is használják. A henger minden olyan sávra vonatkozik, amelynek azonos sávszáma van, de különböző tálcákon található.

    Úgy tűnik, hogy nehezebb és drágább előállítani fejek lépésről-lépésre motorok független és inkább egy komplikáció vezérlő, hogy tudja, hogyan kell rendelni az adatok akkor is, ha a különböző tálak. Váltás egyik végétől a másik történik elektronikus úton, és ez a váltás egyszerűbb és megbízhatóbb, mint ha lenne Függetlenség motorokat.
    Ha például 2 db 400 GB-os HDD van, az egyik 4 fejjel - 2 tál, és a másik 2 fejjel - 1 tálca, az 1 lemezes információsűrűség minden felületen kettős, tehát elméletileg a sebesség azonos lenne, végül meg kell felelniük a szabvány által előírt sebességnek. Azoknak a gyártóknak van előnyük, akiknek technológiájával nagyobb sűrűségű lemezjátszókat gyártanak, mert megszabadulnak a mechanikai alkatrészektől, amelyek csökkentik a megbízhatóságot, és végül alacsonyabb a termelési ára.

    • Catalin - mondta

      Petre, azt is megpróbáltam elmagyarázni Cristi úrnak, hogy elméletében teljesen profán merevlemezekkel. Olvastam, amit írtál, és el kell ismernem, hogy valóban olyan ember vagy, aki megérti a hdd működését. Cristi teljesen profán . A legjobb, ha nem osztunk fel semmit. C egy merevlemez, D másik merevlemez, E másik merevlemez. Ez az egyetlen és egyetlen helyzet, amelyben mindent megkapsz. Legtöbbször csak 2 független merevlemez elég. Cristi néha hiába készít oktatóprogramokat, hogy az asztalokat más partíciókra helyezze át. Haszontalan ... Ez a hely a gyermekek számára való, nem a szakemberek számára ... Hagyjuk Cristit azzal a vágyával, hogy megtanítsa másoknak, amit akar, és azt tehetjük, amit akarunk.

  88. Adrian - mondta

    Azt hiszem, ez sem baiatu Bula által aerosol alkalommal :), akik szeretik Raca és scandalu.

  89. Sir Peter, amikor úgy dönt, hogy marad a saját IP jóváhagyja hozzászólás korrekció nélkül, addig maradnak készenléti, nem vagyunk félni a biztonsági bennünket, hogy tisztességes, hogy az egyes egyéb.
    Mi vagyunk az őszinte látogatóinkat, kérjük, tisztességes és te.
    Emberek, akik semmit sem elrejteni annyira nem használ proxy szervereket.
    Navigáció a proxy miatt késik latencia által összegyűjtött összes csomópont, kétlem, hogy nem tudja megmondani, ha mozogni a proxy.
    Proxy szerverek az egyenesen bosszantó, és azt hiszem, hogy komoly oka annak, ha erre.

  90. Tulajdonképpen hol élsz, hacsak nem vagy nagyon kíváncsi.

  91. afon_io - mondta

    Igen, lehet olyan, a proxy gondolok.

  92. vasileburlan - mondta

    Miattad vitatkozom a feleségemmel! Sok időt pazarolok téged követve, és örülök, hogy létezel! Nem vagyunk mind orvosok vagy mérnökök, ahogyan nem is "informatikusok" vagyunk ajándékával. Isten mindenképpen adjon neked mindent. jobb! és a gonoszoknak: könnyű szöveget írni, ha nincs mit mondanod…

  93. Mr. Cristi, van egy USB-memóriám, amelybe több memóriakártyát helyez be, majd csatlakoztatja a számítógéphez, de a számítógép nem látja mindet. Segíthet néhány tanáccsal ... mit tegyek ..

  94. Helló srácok ... van egy kérésem is tőletek ... Van egy 160 GB-os wdc merevlemezem, és szeretném felosztani azt a fázist, hogy nem olyan, mint a videó bemutatóban, és 3 lemez és 6 tű http://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=1232&p_created=#jumper Többet bn ez Linc ... kérlek ajutatima és én, hogy a megfelelő partíciót a merevlemez, amennyire csak partíciót a kemény rész magas és milyen méretű .. és van egy másik probléma q tesz a nagy felhajtás a CARA Davet bosszantó ötletek a Board? lehet a APRT én partitiionat 68.2 hardula a C :/ és d / k azt hiszem 80.6 milliárd particionált, és küldje el a d ela Köszönöm

  95. Adrian - mondta

    [e-mail védett]Hé srácok ... Lenne egy kérésem hozzád .... Van egy merevlemez WDC a 160gb és particionált ez csak, hogy ez nem a videotutorial és 3 6 ezeket a feljegyzéseket, és elfelejtem itt ezact modell, amely http://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=1232&p_created=#jumperTöbbet bn ez Linc ... kérlek ajutatima és én, hogy a megfelelő partíciót a merevlemez, amennyire csak partíciót a kemény rész magas és milyen méretű .. és van egy másik probléma q tesz a nagy felhajtás a CARA Davet bosszantó ötletek a Board? lehet a APRT én partitiionat 68.2 hardula a C :/ és d / k azt hiszem 80.6 milliárd particionált, és küldje el a d ela Köszönöm

    Tedd a C partíciót 30 D-ből 50-be és E-be 80-ból, a zajokat számos tényező okozhatja, hibák, a merevlemez túl fáradt és régi ...

  96. alex_steaua - mondta

    Kérdésem lenne a merevlemez particionálásáról is van Windows Vista Home Premium és van 2 partícióm C 48gb, ahol a Windows telepítve van, és D partíció 249gb, és ez elég nagy hely, és szeretnék még egy 100gb partíciót készíteni megtenni anélkül, hogy bármi elveszne a merevlemezről ???????????????????????

  97. Adrian - mondta

    alex_steaua: Van egy kérdésem a merevlemez partíciós Én a Windows Vista Home Premium és 2 C. részben a 48gb ha vannak ablakok és partíció D 249gb és ez egy elég nagy helyet, és szeretnék csinálni egy partíció 100gb Nem tudom, hogy anélkül, hogy a kemény nimik??????

    Nem, nem tud meglenni nélküle, nem marad le semmiről, ha van szabad hely a D 100G mondják, lehet, hogy a partíció, hogy a tér, de ha az egész partíció D tele van nem tud particionezi, hogy egy másik partícióra adatvesztés nélkül, meg lehet írni minden van a partíción néhány DVD, akkor felosztása úr! Tehát a következtetés, ha szeretné egy másik partícióra anélkül, hogy elveszítené az adatok a másik partíción csak meg kell csinálni szabad hely, hogy már mások, és még így is, akkor elveszíti az adatok, ha calicesti, és hozzá új partíciók több vagy korlátozza a szabad hely, hogy már elérhető, akkor figyelembe kell venni az átlagos árrés erroare.

  98. alex_steaua - mondta

    Vettem csak a partíció D 30gb lehet egy partíció partíción D 100gb van 249gb elvesztése nélkül a kemény nimik????

  99. Adrian - mondta

    alex_steaua: D Én foglalkozott egyetlen partíció 30gb tudok, hogy egy partíció partíció D 100gb van 249gb elvesztése nélkül a kemény nimik????

    Igen, az ember is, meg az Acronis select Mr. Jobb klikk, és válassza osztott partíció és új partíció, hány G Alogi szeretnénk adni, és ez az, nézd meg a bemutató, hogy magyarázni!

  100. sziasztok, nekem is lenne egy kérdésem! Meg tudom csinálni a merevlemez helyes particionálását? Mármint csak 231-es merevlemezem van, ketté tudom osztani? Van egy toshiba laptopom 3 gb rammal... Telepítettem az everestet is és rámentem a merevlemezre, hogy megnézzem hány tű van és nekem így néz ki Illesztőprogram leírása WDC WD2500BEVS-26UST0 ATA Device Driver Dátum 6/21/ A 2006-os illesztőprogram-verzió 6.0.6002.18005 nem azt mutatja, ahogy neked. meg tudom csinálni?

  101. Helló Cristi Nekem van egy nagy nagy kérésére ketten Mondd kérlek:
    Azt hiszem, elfelejtettem 4 alkalommal a bemutató értem, mire gondolsz, de a probléma az, van egy merevlemez Western Digital Cavier SE SATAII 650Gb 32M puffer, és őszintén szólva nem tudom, hogy sok lemez csapok és megadta néztél a honlapjukon, de nem értem, a show, vagy vázlat nekem Mondd kérlek kérlek kérlek számítani nekem, hogyan kell osztani, és az, ahogy én ne hagyj ki egy XP operációs rendszerekkel.

    Várakozás a választ, amilyen gyorsan kérjük FFFF több

  102. Marcu - mondta

    Követtem a bemutató, tetszett, ahogy a magyarázat, hogy megszűnt sok probléma, hogy én is félreértették, van egy nagy ember Mr. ADRIAN. Köszönetnyilvánítás.

  103. sonyman - mondta

    Csodálom és tisztelem, amit csinál, Mr. Adrian ... nagyon erős vagy ... és ahogy egy oktatóanyagban mondtad ... sok időt kell pazarolnod a netre hogy megtalálja azokat a webhelyeket, amelyeket valóban érdemes megnézni és megtanulni valamit, Ön a "LEGJOBB..véleményem" tartja ezt így. A particionálás kapcsán iszonyatos pillanatokat éltem meg, amikor kaptam egy hdd 500g si .és Az adatoknak több mint a fele volt tárolva ... és a particionálás nem tudtam, hogy elveszítem ezeket az adatokat, és ennyi .. az életben lévő ember megtanul..nem? .. minél több oktatóanyagot tanulni, élni és egészségesen élni a világnak szüksége van rád. Tisztelettel köszöntöm.

  104. Adrian - mondta

    sonyman: Csodálom és tisztelem, amit csinálsz, Mr. Adrian ... nagyon erős ... és ahogy mondta egy tutorial .. van, hogy veszít időt a neten FFF PT. Találni néhány oldal, hogy tényleg érdemes nézni, és tanulni valamit akkor "a legjobb .. azt hiszem" lépést tartani az elválasztó asa.In leg.cu kellemetlen pillanatokat éltem, amikor kaptam egy hdd és 500g .... már több mint a fele a tárolt adatok ... és én nem tudom, a részleg fogja veszíteni, és ez az, hogy az adatok. tanít ember, hogyan él .. ugye? .. annyi útmutatók, és mi az élő és egészséges legyen, hogy ő Helló világ voi.Va kell a tisztelet.

    Köszönöm a kedves szavakat és szép voltál vár ránk!

  105. Én particionált C és maradt 20 20 10 is hozzáadhat C telepítés után az XP?

    Nem érthető, ha azt szeretné telepíteni az AutoCAD és más nagy programok, ahol meg lehet telepíteni csak a C, vagy a másik oldalon?

  106. Alexandru - mondta

    Helló Cristi,

    Nagyon fontos munka, amit itt.
    Szeretnék kérdezni valamit ez a bemutató.
    Telepítettem Everest 4 lehetőségek, de egyik sem én tájékoztatást nyújt a merevlemez, amit ezek olyan tutorial.
    Én csak akkor jeleníti eszköz tulajdonságait.
    Disk fizikai eszköz info nem jelenik meg, és nem találja a részleteket, amire szüksége lehet az egyes lemez particionálás.
    Ha nincs ötlete, mi ez, hogy segítsen nekem a választ.
    Köszönöm.

  107. AlexandruSzia Cristi, nagyon fontos munka, amit itt.
    Szeretnék kérdezni valamit ez a bemutató.
    Telepítettem Everest 4 lehetőségek, de egyik sem én tájékoztatást nyújt a merevlemez, akkor be fogja intutorial.
    Én csak akkor jeleníti eszköz tulajdonságait.
    Disk fizikai eszköz info nem jelenik meg, és nem találja a részleteket, amire szüksége lehet az egyes lemez particionálás.
    Ha nincs ötlete, mi ez, hogy segítsen nekem a választ.
    Köszönöm.

    Ez nem csak attól függ Everest számos tényező, amely megakadályozza bizonyos információkat jelenít meg.
    Attól függ, mit alaplap használnunk, merevlemezek, ha van hőmérséklet érzékelő, vagy ha a chipset tudja, hogy továbbítsa ezt az információt a nemi Everest szoftver értelmezni őket, általában lutima míg a hardver-gyártók egyre csökkentette a költségeket még több, és meg kell vágni a listáról, és a hőmérséklet-érzékelő.
    Nem kell csoda, ők húzzák további érzékelők néhány videó kártya.
    Nem kell aggódni, hogy, általában ha van egy többé-kevésbé szellïztetett ne legyen probléma a merevlemez, jobban nézd meg a CPU hőmérséklet, alaplapi chipset és videó, ezek általában meleg és emlékek meleg ugyan, de csak akkor, ha borítani, vagy ha van egy forrás, amely nem működik, mint általában a források darab ón értéktelen, utalok források szerelt ron 100 tetemek.
    Ahhoz, hogy többet részleteket a merevlemez, próbáld ásatások a gyártó hivatalos honlapján, itt talál részleteket.

  108. Mihai - mondta

    Hello! Alkalmaztuk a bemutatott bemutató Gyakran a helyes particionálás hardver a lányom laptop és emelkedik a feldolgozási sebesség. Nekem van egy nehéz Samsung SprintPoint F1 500GB, 2 3 lemez tároló területeken. Hány partíció kell, hogy a megfelelő partíciót? WinXP SP3. Köszönhetően remélem, hogy kapok néhány tanácsot!

  109. Sorin - mondta

    hello! mind szép és jó ez a bemutató, de a parkoló nekem megtalálta a választ, bár olvastam a hozzászólások, ezért kérjük, magyarázza meg nekem, és mie.am dv6-1215 hp laptop Vista előre telepített a kemény két partíciót [egy C 286,51Go, NTFS, állapota (rendszer indítási lapozófájl, aktív elsődleges partíció, crash dump), a másik az úgynevezett hasznosítás (D) 11,5Go, NTFS, állapota (elsődleges partíció)]. partíció D amikor Kinyitom, figyelmeztetem, nevezetesen, hogy ezen a területen a nehéz (vagy partíció) tartalmaz szükséges fájlokat telepíteni sistemului.mai elmondta nem törlődik vagy módosítani ezeket a fájlokat, a változás ezt a partíciót megakadályozhatná, hogy a későbbi áthelyezés sistemului.specific Csináltam helyreállítási CD (így tudtam törölni a partíciót D?), és a rendszer telepítés soha nem kérdezni valamit a merevlemezt, és vagy partitionare.intrebarea meg tudom csinálni, hogy jobb működéséhez a számítógép, ha nem a Csakúgy, mint a bemutató, elvesztem ce.vreau rendszer vagy valami, amivel csak egy operációs rendszer, a Windows 7 számítasz rá, de nem tudom, ez a módszer a frissítés, bár megvettem a laptopot miután 26 iunie.sper elég határozott a kérdésben, és köszönöm mea.va jól értem-e.

  110. Adrian - mondta

    Sorin: Welcome! Minden szép és jó ez a bemutató, de a parkoló nekem megtalálta a választ, bár olvastam a hozzászólások, ezért kérjük, magyarázza meg nekem, és mie.am dv6-1215 hp laptop Vista előtelepített Nehéz két partíciót [egy C 286,51Go, NTFS, állapota (rendszer indítási lapozófájl, aktív elsődleges partíció, crash dump), a másik az úgynevezett hasznosítás (D) 11,5Go, NTFS, állapota (elsődleges partíció)]. partíció D amikor kinyitom, figyelmeztetem, vagyis hogy ez a terület a merevlemez (vagy partíció) tartalmaz szükséges fájlokat telepíteni sistemului.mai elmondta nem törlődik vagy módosítani ezeket a fájlokat, állítsa ezt a partíciót megakadályozhatja későbbi áthelyezés sistemului.specific Csináltam helyreállítási CD (így tudtam törölni a partíciót D?), és a rendszer telepítés soha nem kérdezni valamit a merevlemezt, és vagy partitionare.intrebarea meg tudom csinálni, hogy jobb működéséhez a számítógép, ha nem ugyanaz, mint a bemutató, elvesztem ce.vreau rendszer vagy valami, amivel csak egy operációs rendszer, a Windows 7 számítasz rá, de nem tudom, ez a módszer a frissítés, de megvettem a laptop után 26 iunie.sper Én nagyon határozott a kérdésben, és köszönöm mea.va jól értem-e.

    Ezzel a helyreállítási CD-vel csak az adik D biztonsági mentési partíció indításával érhető el. Ha törli azt a partíciót, akkor hiába tette azt a helyreállítási CD-t. A helyreállítási CD segít, ha azt mondjuk, hogy a Windows mostanában annyira meghibásodik, hogy már nem lép be az ablakokba, nem indul el ... ebben a helyzetben ez a helyreállítási CD belép a színre, tegye be az optikai meghajtót, indítson belőle, akkor hozzáfér a Biztonsági mentés partícióhoz, illetve a D-hez, és visszaállíthatja a Windows-ot.

  111. Sorin - mondta

    igazi esta behajtására vonatkozó cd ptr Én reinstalled a rendszer többször is, de particionálás tennénk, amit azt az előző üzenetben.

  112. Adrian - mondta

    SorinReal esta behajtására vonatkozó cd ptr Én reinstalled a rendszer többször is, de particionálás tennénk, amit azt az előző üzenetben.

    Nem értem, miért nyilvánvalóan nem pontosabb, mit akarsz csinálni?

    Ha nem tudja törölni a D partíciót visszaállítani, hogy van mentés. Törölheti mind a C és D az oldalon, és akkor telepíteni kívánt rendszer

  113. Sorin - mondta

    egyértelmű, hogy D partíció hagyja, ahogy van, ha meg akarom tartani ezt a rendszert, de a C partíciót kell változtatni valamit?, a partíció vagy mit nem, minden, hogy ő, és ha valami sistemul.inca tudja, olyan módon, hogy frissíteni a Windows 7.merci!

  114. Adrian - mondta

    Sorin: Nyilvánvaló, hogy a D partíciót kell hagyni, ahogy van, ha meg akarom tartani ezt a rendszert, de a C partíciót kell változtatni valamit?, A partíció vagy mit nem, de ez is egy sistemul.inca ha tudod, olyan módon, hogy frissíteni a Windows 7.merci!

    Nem tudod, hogyan kell telepíteni a Windows-ot !! Nem particionálja a C-t, hanem otthagyja, ahogy van, csak formázza, amiből látom, kissé összekeveredik a particionált, formázott kifejezésekkel. Írja be a jobb oldali "keresés a videotutorial.ro…" mezőbe: "Hogyan telepítsem a Windows XP SP3 operációs rendszert" adja meg az Enter billentyűt, és talál egy video oktatóanyagot, valamint van egy oktatóanyagunk a Windows Vista telepítéséről és optimalizálásáról a dobozból: jobb felső sarokban megtalálja!

  115. Sorin - mondta

    Soha nem mondtam, hogy lehet, hogy a Windows telepítése nem tudta keres ezen a honlapon néhány információt jobb működését a számítógép, elmagyaráztam a helyzetet a fenti első post, ennek semmi köze a rendszer telepítése, de Mit kell tennem, hogy ilyen körülmények között elmagyarázta sus.va Köszönjük türelmét, és néhány, mint én.

  116. Sorodoc - mondta

    cristi és nem értek veled egyet :). tegyük fel a következő hipotézist: tegyük fel, hogy egy lemezen 2 felületünk van (a szokásos módon), az egyik felületet S1-nek, a másikat pedig S2-nek hívjuk, mindkét felületen 10 kört rajzolunk, mondjuk pontosan ugyanolyan távolságra a központtól, mint hogy átfedjük az S1 köröket az S2, S1 körökkel, úgy kezeljük, mint a partíciót az ablakokkal, az S2 pedig a média partíciót adja oda, ahol csak zenénk van. most a középponttól kifelé haladó köröket az elsőtől az utolsóig C1, C2, C3 …… C10 jellel jelöljük. tegyük fel, hogy a Windows S1-től C5-ig működik, és egyidejűleg egy olyan dalt akarsz hallgatni, amely S2-től C1-ig van, szerinted hogyan kezeli a HDD ebben a helyzetben ???????? szerinted hogyan lenne könnyebb küzdeni a mágneses mező polarizálásával + vagy - vagy egy bizonyos fokú energiafogyasztás a kar elmozdításával, amikor az S1-ről C5-re, amikor az S2 C1-n van ??????? Hiszem és biztosan tudom, hogy a hdd vezérlő úgy van beprogramozva, hogy először végrehajtja az írófej műveleteit, majd az olvasófejjel mozgassa a karot. ne felejtsük el, hogy az olvasókarok NEM önállóan mozognak tandemben, ha önállóan mozognak, akkor látni fogjuk az írás és az olvasás sebességét, hogy ne lássuk, hogy ha a lemezek felületei különféle sebességgel képesek egymástól függetlenül forogni megint sebességnövekedésünk lesz. A lényeg az, hogy már nem kell foglalkoznunk azzal a pontos felosztással, hogy esetleg több munkát kell végeznünk, mint segíteni neki, ami a rendszer lassulásával tükröződik rajtunk. A HDD-knek saját menedzsmentjük van, így hiába gyötrjük magunkat, hogy megosszuk, nem tudom, hogyan. Fontos, hogy a HDD ne legyen töredezett és pontosan ismerje az ágyakat, ha vannak.

  117. SorodocCristi és én nem értek egyet veled :) . tegyük fel a következő hipotézist: tegyük fel, hogy egy lemezen 2 felületünk van (a szokásos módon), az egyik felületet S1-nek, a másikat pedig S2-nek hívjuk, mindkét felületen 10 kört rajzolunk, mondjuk pontosan ugyanolyan távolságra a központtól, mint átfedésben …….

    Amikor azt mondod, hogy valami érveléssel áll elő, akkor a "Tudom" vagy "Hallottam" dolgok nem számítanak.
    Ha van egy jobb módszer a szétválasztás, hogy hallgassátok meg, jön a módszer és érveket, hogy bizonyítani a hatékonyságát.
    Érvek, érvek.
    Ez a beszélgetés életre egy olyan időszakban, a polgár, nem mondom a nevét, az ember jelentős.

  118. Adrian - mondta

    SorodocCristi és nem értenek egyet veled. Nézzük a következő hipotézist: tegyük fel, hogy a lemez felületére 2 (mert ez normális), egy olyan területen ú és egy hívás S1 S2 mindkét felületen felhívni sok kört 10 pontosan megmondani, hogy ugyanolyan távolságra a központtól, mint az átfedés körök körök S1 S2, S1 fogjuk kezelni, mint a Windows partíción és partíció di S2 csak média, ahol van zene. Most, hogy nyomon körökben a városközponttól ki először az utolsó a C1, C2, C3 ...... C10. azt mondják, hogy a Windows végzi munkáját a C1 S5 és szeretne hallani egy dalt, ami a C2 S1, mit gondolsz, a HDD fog tenni ebben a helyzetben?? mit gondolsz, akkor könnyebb lesz küzdeni polarizálni a mágneses + vagy - fogyasztanak szintű energia mozgatásakor karját a C1 S5 amikor a S2 C1?? Hiszem és tudom, hogy a HDD vezérlő van programozva, hogy a műveleteket végrehajtó, hogy az első, majd a olvasófej kar mozgását a fejüket olvasni. ne felejtsük el, hogy az olvasás karok együtt mozog függetlenül, ha lenne mozogni önállóan aztán majd meglátjuk a sebesség olvasás és írás, hogy nem vb, ha és lemez felületek a lehető függetlenül forognak eltérő ütemben akkor nőtt a sebesség újra. következtetés az, hogy nem is zavarja a pontos felosztása, hogy adhat több munkát, mint amit nekünk segíteni tükrözik a lassulás HDD saját, így semmit sem menegement sújtott bennünket megosztani, hogy nem tudom, hogyan. fontos, hogy a HDD nem töredezett, és pontosan tudják, hol vannak ágy oldalakon, ha vannak ilyenek.

    OK, és mi a gondolat? ahogy mondod meg az Ön, illetve az elmélet particionált HDD? hogy nem értem! Például, ha adsz mind az elméletek, hogy nem lehet bizonyítani, vagy próbálja ki a szükséges bemutató partion HDD?

  119. Sorodoc - mondta

    kedves adrian elméletek adnak ezeknek van egy alap, kezüket és specializáltabb olvasni egy könyvet, hogy egy főiskolai mezőt, majd a vb a koncepció elméletek sem bizonyították vagy megvizsgálni. Az ötlet az volt, hogy amit mondtam, amit partíciót a merevlemez rendben van, de egyes számítások bien nem először volt a méret a klaszter kristály funcrie nem a rekordok száma és felületek.

  120. Adrian - mondta

    Sorodoc: Kedves adrian elméletek adnak ezeknek van egy alap, kezüket és specializáltabb olvasni egy könyvet, hogy egy főiskolai mezőt, majd a VB a koncepció elméletek sem bizonyították vagy megvizsgálni. Az ötlet az volt, hogy amit mondtam, amit partíciót a merevlemez rendben van, de egyes számítások bien nem először volt a méret a klaszter kristály funcrie nem a rekordok száma és felületek.

    Jó uram a CISCO-tól ... járja a medvét ... olyan elméletek, mint amilyeneket sokaknak adott, és ha elolvassa ennek a bemutatónak a történetét (mármint mind a 7 kommentekkel teli oldalt), akkor látni fogja, hogy volt még egy olyan ügyes, mint te, aki most bármit adna Töröljük az itt hagyott eltéréseket és megjegyzéseket.

    Ez egy másik céhed volt ... a CISCO-tól, és farkával a lábai között távozott, ugyanazokkal a szavakkal, mint te szoktál mondani ... hogy „uram, olvasol még szakosodott könyveket ...” =)) melyik nem? a Ceasca idejéből valók? Hogy utána tanítja a diákok iskoláit !! Az emberek SSD-vel rendelkeznek, és megismerheti a HDD összetevőit. Tehát lasagna a relativitáselmélettel !! Az egyik praktikus, a másik pedig az elmélet, amelyet az elhunytak korának könyveiből olvastál! Fogadok, hogy életében nem nyitott merevlemezt, hát mentse meg a fáradságot!

  121. Sorodoc - mondta

    Adriane jól bármi .... Örülök, hogy egyedül vagy az egész netul fejében, és olyan Doxat konstruktív megjegyzés, hogy kezelje azt a támadást az a személy, és kezdjük el dobja mérget, sajnálom, hogy hangot adott a konstruktív megbeszélés alapján lehetséges, sőt ígéretet más szóval, hogy hagyja abba írunk ide, látom, hogy semmi megengeded magadnak, hogy hagyja, hogy a világ commenturi, csak az Ön megelégedésére fog dicsekedni, hogy hagyja a látogatók a CODA csúzli. az ember elég bevallani hagyok farok a lábak között. különben te fae gondolod öregedett volna az elmúlt években 40 50, különösen, ha tudod, hogyan én dokumentált? ms figyelmet, és megígéri, hogy nem zavarja.

  122. Ionut - mondta

    HELLO! CEI ezen az oldalon szeretnék egy bemutató tól Z-ig (SAMI szerint, ha a költség), amellyel a helyszínek Ucoz.com olyan program, amely lehetővé teszi, hogy nustiu oldalak ingyenes, de ha nem egy tutorial PLEASE.

  123. Ionut - mondta

    Szeretnék néhány oktató Ucoz.com több kérjük IO azt a bemutató, ha a költségek

  124. Neagh - mondta

    Sorodoc:
    Adriane jól bármi .... Örülök, hogy egyedül vagy az egész netul fejében, és olyan Doxat konstruktív megjegyzés, hogy kezelje azt a támadást az a személy, és kezdjük el dobja mérget, sajnálom, hogy hangot adott a konstruktív megbeszélés alapján lehetséges, sőt ígéretet más szóval, hogy hagyja abba írunk ide, látom, hogy semmi megengeded magadnak, hogy hagyja, hogy a világ commenturi, csak az Ön megelégedésére fog dicsekedni, hogy hagyja a látogatók a CODA csúzli. az ember elég bevallani hagyok farok a lábak között. különben te fae gondolod öregedett volna az elmúlt években 40 50, különösen, ha tudod, hogyan én dokumentált? ms figyelmet, és megígéri, hogy nem zavarja.

    Szerintem nincs értelme feleslegesen bosszantani ezt a karaktert ... Ha láthatnánk az összes megjegyzését, a túlnyomó többség botrányos, amelyben okos és a fennmaradó időben túl kevés konstruktív. gyógyíthatatlannak tűnik.
    Amikor valaki tudatlanságból és tudatlanságból egyszerű kérdést tesz fel, a mindentudó Adrian gyorsan ugrik, hogy tanuljon, hogy röhögjön, írjon a keresőmezőbe ..., de amikor tanulni küldik, azonnal azt válaszolja, hogy Ceausescu tanul, és ez a kifejezés A "sétálj a medvével" ... nagyszerű intelligenciát bizonyít, az érvek nélkül maradt, és ami még fontosabb, az otthon töltött 7 év nélkül ...
    Az, hogy tudatlan vagy egy területen, még mindig megbocsátható, de ……, …… .. és ………. nincs mentsége.
    Az én véleményem az egyes Adrianról az, hogy ijedt tinédzser, aki a képernyő mögé bújik, és innen bátran vitatkozik mindenkivel ... amihez nincs bátorsága a való életben, azt a számítógépéről teszi ...
    Ezenkívül merészsége mindenkivel úgy beszélni, mintha admin lenne, ("csináljuk, fizetünk"), bár nem az, valószínűleg van valamilyen kapcsolata a valódi rendszergazdával, különben a legtöbb esetben használt nyelvhez sokáig repült volna , egy másik oldal volt
    Ha azonban lehetséges lenne egy hipotetikus Adrian-személyes találkozás mindazokkal, akiket ezen a webhelyen megsértett, akkor nem marad el tőle, hogy elemzésre küldjék ... tehát a gyermek… emlékszik, nem soha nem tudhatod ... ne erőltesd a szerencsédet ...
    Nem vagyok biztos benne, hogy a sorodocul által kitett módszer jó vagy rossz, de a férfi egy szót sem sértett meg senkivel, csak elmondta véleményét, és azt mondta: "sétáljon a medvével" .. egy intelligens és jól felnőtt ember kifejezése ...
    És egy mindentudó Adriane .. akkor mi .. mit állítják, hogy nem volt már, ha nem volt, mielőtt a Windows 7 6.22 DOS? Akkor miért hagyja figyelmen kívül az alapvető dolgokat könyvek és információt?
    A teljesítménybeli különbségekhez képest tudok példát mondani a hanganyagból, és remélem, megértette… hogy volt a probléma valaha ...
    Az Akai erősítő állomások torzítási együtthatója 0,5%. A Sony állomásoké 0,4%. Kiderült, hogy a Sony jobbak. A probléma az, hogy az emberi fül csak 10% -ig különbözteti meg a torzításokat. Ezért arra a következtetésre jutunk, hogy a felhasználó számára az embernek nincs jelentősége 0,5 vagy 0,4. Tehát a HDD-vel. Lehet, hogy vannak sebességkülönbségek, de a konkrét felhasználáshoz észrevehetetlen szinten. Remélem, hogy másként megértette, készítek egy vázlatot ...
    Mennyire vagy biztos abban, hogy a férfi nem nyitott merevlemezt? Valahogy az árnyéka vagy, hogy tudj mindent, amit az életében tett? Kinyitottam, sőt megjavítottam a merevlemezeket, és az olvasófejeket a hajlékonylemezre állítottam ... mivel dicsekedhetsz? A windoxs xp-n kívül tudsz még valamit? Tudja, milyen parancsok vannak a DOS-ban? Tudja, hogy volt egyszer Win 3.1? áááá ... abban az időben még mindig nem zavartál minket szuperideges jelenléteddel, olyan voltál, ahogy csak a tervekben mondják..és most a váladék, adj leckéket másoknak ..
    Meg kell szégyenkeznie!!

  125. Nem igazán értem, miért vitatkozol, de furcsának találtam azt is, hogy arra kért, hogy köszönjem meg, dicsérjem meg és mondjam el neki, milyen hangos, miután válaszolt nekem, mert nem köteles válaszolni ... mégis sokaknak segít ha néha elmegy a fejéből valószínűleg azért, mert semmit sem szerez közvetlenül tapasztalaton kívül.

  126. Neagh:
    Nem hiszem, hogy van értelme számunkra, feleslegesen bosszantó az ilyen jellegű ... Ha látni lehetett minden commenturi, a túlnyomó többség a botrány, amelyben okos és pihenési idő is kevéssé ismert, és még sok constructive.El Úgy néz ki, hogy ez gyógyíthatatlan.
    Amikor valaki tudatlanságból és tudatlanságból egyszerű kérdést tesz fel, a mindentudó Adrian gyorsan ugrik, hogy tanuljon, hogy röhögjön, írjon a keresőmezőbe ..., de amikor tanulni küldik, azonnal azt válaszolja, hogy Ceausescu tanul, és ez a kifejezés A "Medve járás" ... nagyszerű intelligenciát bizonyít, egy ……………

    Minden igaza van a maga módján, ha megnézi szemével kezdik megérteni ficaruia jár így.
    Nem kell vitatkozni, vagy haragot tartani.
    Ez a hozzászólások részben nem imádják senkit, ahogy valaki utalt a fenti.
    Fogadja el és elfogadom építő kritikát többször.
    Sikerült sok jó dolog ezen az oldalon még néhány ötletet a megjegyzések rovatban, rájöttem, sok konzultáció eredményeként kérését a megjegyzések rovatban.
    Az emberek jönnek és azt mondják, hogy "nem értek egyet veled", csak igen, senki ne rezegjen ugyanazon a hullámhosszon, mint a bemutató, de amikor azt mondod, hogy nem értesz egyet valamivel, akkor szilárd érvekkel kell felvértezned , amíg meg nem próbálunk egy másikat, és tényleg csinálunk valamit.
    Nem jössz 5 sorokat, és azt mondják nem értünk egyet, gyere érvekkel, a vizsgálatokat, a mintákat jön egy bemutató, vagy jobb, mint ez, hogy cserélje ki.
    Nem láttam túl sok embert, aki "nem egyezik bele" valakinek segíteni, ok, nem mindent elmondtam egy oktatóanyagban, jöhetsz és teljesíthetsz, a webhely néhány barátja valóban ezt csinálja, és te Neaghi segítettél , Nem láttam fent az urat, akivel egyetértesz, talán már nem is látok jól.
    Hátulról jól látható, hogy egyesek jönnek, ütnek és futnak, nem akarják feltenni a kezüket, segíteni sem, talán attól tartanak, hogy bepiszkolódnak az informatikába ....
    A probléma az, hogy a románok jók mind a szája, amikor van, hogy az enyém, hogy tegyen valamit, hogy ne feledje, ez hideg van kint, és rohant BECU-n tojás.
    Semmi bajom senkivel, dühös vagyok az emberek, akik nem értenek egyet kedvéért nem értenek egyet.

  127. Adrian - mondta

    a: Nem értem, miért a tanúsítványt, de nekem úgy tűnt, furcsa, hogy megkért, hogy megköszönjem, hogy dicsérjem és azt mondani, hogy jó, hogy miután válaszolt, mert nem köteles válaszolni ... még segíteni sok még akkor is, ha néha az egy kicsit ki a szálak, mert valószínűleg semmi hasznom abból közvetlenül az élményt.

    Nem kérdeztem semmit jobban, hogy az agyad!
    Már megvert arcát csak azért, mert nem tudom, hogy köszönetet mondani után kapja meg. Abból, amit tudok, ha 7 éve itthon anyád azt mondja, hogy kedves és udvarias köszönetet mondani neki, hogy segíteni, akkor is így van.

    Valahogy úgy gondolja, hogy megérdemli, vagy hogy mások is kötelesek segíteni? SEMMILYEN ESETBEN barátom!
    És ezért örülök, hogy köszönetet mondjak, miután segített, mert nem ismert, hogy a májusi idő 2 kap, hogy a támogatás

    És nehéz, hogy köszönetet mondjak? Igen, hogy segítsek neked nem nehéz? ahol írok, aki azt mondja, meg kell válaszolni, amikor szüksége van rá? vagy hai .. nem én ... aki, hogy segítséget, amikor azt írta, vagy azt mondta, hogy meg kell segíteni?

    Azt kérte, hogy ne, vagy bárki, hogy dicsérjem meg olyan kemény, mint én, én férfi vagyok, mint te, hogy nagyobb hangsúlyt az IT BNÉ, mint te.

    Vigyázzon azt mondja, hogy ez nem szép dolog a fejét! És mi dühös!

  128. Adrian - mondta

    Mr. Neagh a készségek az informatikai és "e" nulla, amíg folyamatosan csak! Addig én csak segíteni másoknak együtt Vanessa, Cristi, Boby.

    A páros fogja verni az öklével a mellkas ismeri a DOS parancssor és az erősítés mértéke distornsionare néhány állomás, a VAM soha nem láttam, hogy segítsen valaki a probléma! Maradj velem, és vadászott rám ugrik, ha elkapják a "nyak", ez az enyém, így tudod, hogy nem jó egyáltalán! Akkor nem is zavarja, hogy küldje el, hogy fenntartsa a keresés, mint én.

    Tudjuk bizonyítani a nagy szája, de azt mondta, segíteni abban, hogy oktató, akkor most még VÁTI ököllel a mellkas és ennyi az egész.

  129. Sorodoc - mondta

    cristi szeretnék bocsánatot kérni tőled, azt hiszem, félreértettél, és ezen szeretnék változtatni. ez nem az a szakasz, amelyben nem értek egyet veled a nem egyetértés kedvéért, mert sok oktatót láttam a tiédtől és a kollégáidtól, és nincs hozzászólásom, nagyon jók, nagyon segítőkészek és köszönöm mindenkinek az ön által elvégzett munkához, de ha van némi tudásom erről, megengedem magamnak, hogy valami olyat mondjak, hogy "nem értek egyet veled", és egyébként is ez a módom azt mondani, hogy más véleményem van, szabad országban élünk mindenkinek joga van elmondani, amit gondol, ez nem azt jelenti, hogy figyelembe kell venni őket, és mindenekelőtt nem szükséges megmutatni az egyénnek, hogy Adrian úr "széket" dob azok után, akik véleményt mondanak és rontja az erkölcsi és szellemi integritást, csak azért, hogy bebizonyítsa, senki sem fog megbirkózni, és ő a legerősebb. normálisnak tűnt számomra érveket kérni, és megadtam volna neked, de egy bejegyzésben nem tudok részletesen leírni mindent, amit érvekkel gondolok (hogy őszinte legyek, nagyon szerettem volna neked küldeni egy kicsit egy kicsit tanulmány, hogy elemezzem és esetleg adjak egy másik oktatóanyagot), de amikor Adrian úr verbálisan bántalmazott engem kellemetlen módon a fenyegetések eléréséig, kételkedni kezdtem, és úgy véltem, hogy már nem érdemes Megosztom a tudásomat.

    Semmit sem tettem, hogy egy hipotézis, hogy mi mindenki azt mondja, többek között, akik még útmutatók, és az egész tömeg vonhatna ésszerű következtetés alapján a tudást a sok ember, de úgy tűnik, hogy Mr. Adrian ellenzi amikor vb, hogy a így (azt hiszem, mert a büszkeség is van benne), és elő nézeteiket kellemetlen módon, és mindenekelőtt a jogi kicsengése, és a szavak közvetlenül foglalkozni több ember.

    mindezek mellett világossá tettem, hogy csak Önökhöz szóltam "cristiknek" (erkölcsileg megnyitottam veletek egy beszélgetési csatornát, amelynek a világ tanúja lehet) beleharap a tejbe és sértődni kezdett (egyértelmű, hogy hozzáállási problémái vannak, és mindenáron azt akarja, hogy véleményét vegyék figyelembe)

  130. Adrian:
    Nem kérdeztem semmit jobban, hogy az agyad!
    Már megvert arcát csak azért, mert nem tudom, hogy köszönetet mondani után kapja meg. Abból, amit tudok, ha 7 éve itthon anyád azt mondja, hogy kedves és udvarias köszönetet mondani neki, hogy segíteni, akkor is így van.
    Valahogy úgy gondolja, hogy megérdemli, vagy hogy mások is kötelesek segíteni? SEMMILYEN ESETBEN barátom!
    És ezért örülök, hogy köszönetet mondjak, miután segített, mert nem ismert, hogy a májusi idő 2 kap, hogy a támogatás
    És nehéz, hogy köszönetet mondjak? Igen, hogy segítsek neked nem nehéz? ahol írok, aki azt mondja, meg kell válaszolni, amikor szüksége van rá? vagy hai .. nem én ... aki, hogy segítséget, amikor azt írta, vagy azt mondta, hogy meg kell segíteni?Azt kérte, hogy ne, vagy bárki, hogy dicsérjem meg olyan kemény, mint én, én férfi vagyok, mint te, hogy nagyobb hangsúlyt az IT BNÉ, mint te.Vigyázzon azt mondja, hogy ez nem szép dolog a fejét! És mi dühös!

    Adrian, gondolkodjon el újra, vannak olyan emberek, akiket tolvajok raboltak meg, akiket tolvajok tettek a lábuk megcsókolására, a csúszómászásra, a bepisilésre ... olyan traumatizált emberek, akik ilyen tapasztalatok után nehezen, egyébként utánam ... felhívta a figyelmet, én már nem kaptam segítséget, mintha egyedül beszélnék, bár néhány embernek segítettem is, ahol ismertem.

  131. Neagh - mondta

    Adrian:
    Mr. Neagh a készségek az informatikai és "e" nulla, amíg folyamatosan csak! Addig én csak segíteni másoknak együtt Vanessa, Cristi, Boby.
    A páros fogja verni az öklével a mellkas ismeri a DOS parancssor és az erősítés mértéke distornsionare néhány állomás, a VAM soha nem láttam, hogy segítsen valaki a probléma! Maradj velem, és vadászott rám ugrik, ha elkapják a "nyak", ez az enyém, így tudod, hogy nem jó egyáltalán! Akkor nem is zavarja, hogy küldje el, hogy fenntartsa a keresés, mint én.
    Tudjuk bizonyítani a nagy szája, de azt mondta, segíteni abban, hogy oktató, akkor most még VÁTI ököllel a mellkas és ennyi az egész.

    Tin tudd, hogy kaptam a levelet, az első változata a comment ... és én is azt mondják, hogy már adott, valamint a jogokkal Stingu mint mindig ..
    Érdekel a bemutató 1.Nu a DOS, csak rámutatott arra, hogy nem lehet figyelmen kívül hagyni az alapokat, könyvet írt előtt és után 89, az elmélet informatice.Fara az elméletek "Ceausescu", ami valójában semmi bennük Ceausescu nem tudom, hol van az a technológia, és hogy most nem érte volna el a jelenlegi szinten ...
    2. Végezzen keresést is, mert még mindig tetszik, és nézze meg, mennyi észrevételem van, és hogy konstruktívak voltak-e vagy sem. a Kubuntuval kapcsolatban ((i = személyesen írtam az adminnak ilyen irányba ..), és nem kaptam választ ... szóval 3-4 próbálkozás után feladtam. Tehát ne adj egy kicsit sem az oktatóanyagok készítéséről, mint pl. Nézd, mások meg akarják csinálni, és nem hagyják őket ... mielőtt dicsekedtek, hogy oktatóanyagokat csinálsz, és vádolsz, tudtál erről? Természetesen nem, habarista vagy, mint általában, és anélkül beszélsz tudod, miről beszélsz ... Szóval, próbáld meg megszokni, hogy ellenőrizd, amit mondasz, nem szégyelli azt állítani, hogy nem írtam semmit, és nem segítettem senkinek semmiben? memória, elmagyarázhatnánk neki, hogy mi a bor? Miért emlékeztetném a bios frissítés problémájára, a dll hiányára, a mac-os x telepítésre, a linuxos csatlakozási pontra? Vessen egy pillantást, majd tegyen nyilatkozatokat… Nézze meg, hányan köszöntek meg nekem, és nézzem meg, hogy voltak-e igényeim valami ilyesmire? Gyermek, abszurd vagy, amit ritkán láttam, vagy inkább nem gondoltam, hogy létezhet .Láthatja, hogy nagyon sokan kihívják életmódodat, még mindig harcolsz ... Isten óvja az ilyen embert ... Te általános kultúrádban (annyi idézeted van ..) hallottál erről a közmondásról ... amikor két ember azt mondja neked, hogy részeg vagy aztán lefeküdni? Nos, ha ennyi embert megbántott az, ahogyan bánsz velük, mit gondolsz? hogy mindenki hülye és csak neked van igazad? ahelyett, hogy hálás lennél azoknak, akik megmutatják neked, hol tévedsz, hangosabban ugatsz? Tehát miután hülye vagy és jelezel? És nem azt jelenti, hogy ingyen nyilatkozok, egy másik példát hozok az "arany gondolkodásból" (volt egy másik, és én lelőttem), a legsikeresebb bizonyíték arra, hogy a közmondás "ha hallgatna, filozófus maradna ...", mennyi talán aktuális és igaz.
    Valamivel ezelőtt valaki azt panaszolta, hogy az oldal nehezen töltődik be. Elvileg nem is rád nézett, hanem az adminra, de te gyorsan bejutottál, akárcsak egy falat ... az első hiba. Nagyon elegánsan lehet válaszolni rá. , "Uram, lehet a net sebességéből, a konfigurációkból" .. stb. Sértések és közvetlen támadások nélkül .. de gyorsan megugrott a valós helyzet ismerete nélkül, hogy gyenge hálója van, mert nem akar fizetni nem fizetünk, de vannak igényeink, hogy szolgáltatót cseréljünk ...
    Az ilyen terhelés helyett, gyorsan az összes hülyeség előtt, nem gondoltál egy kicsit arra, hogy talán az ember korábban tesztelte a hálózatot, hogy talán van pénze téged is megvásárolni, vagy talán olyan helységben él, ahol nincs hol lehet választani..hol van egyetlen net szolgáltató? Miért nem gondolkodik, mielőtt megszólal? Vagy ha beszélsz (kibaszott puncijuk van, ahogy érthetővé válik ... de nem olyan rossz, mint Vanessa ..) úgy, hogy imádod auzi..fa ezt kevésbé durva vagy anya kategória szempontból..Esti hernyó, tudsz mindent az emberről és mi van a házban? És a férfi válasza következett ... amit 4mb / s sebességgel töltött le, más szavakkal bezárta a szádat ... és valahogy kk0-at tettél ez a szakasz .. Tehát nem azért van, hogy ha hallgatna egy filozófusról, akkor megmaradna? Más tényként, ha a Sourceforge x sec-ben van betöltve, és a video bemutató X * 5-ben van .. mit gondol? Nem tehetnék fel kérdést, attól a Adrian hóhértól tartva, aki tojással és ecettel készít téged, hogy nincs pénzed vagy egyéb rendellenességek tőle?
    Ha x nem olvas szabályokat, és azt mondja, hogy küldje el e-mailben, hogy nem elég, hogy mondja meg neki, hogy ne küldjön semmit, a személyes, hogy minden történik, hogy megtekinthesse az oldalon, hogy (az hasznos lehet) mindenki számára? Nagyon kell, hogy az ember, mint saracu mondani az időt és a dátumot, illetve kávé .. Végül azt állítják, nem tudod, mit mondott ..
    Ami nem. bejegyzések, ennyi, évfolyamon nagy csoportba kerülhet, és egész nap az orrával maradjon a monitoron, én is munkába járok, és ez a vitathatatlan bajnok a XNUMX. sz. bejegyzések…
    Emlékezz valami másra, itt senki, köztük én sem, semmi köze hozzád, csak az, hogy egy informatikai fórumon kívánatos egy tisztességes nyelv, a másikról képzelt feltételezések nélkül, és ha tudsz segíteni, ha nem, akkor nem. Nem vagy köteles megcsinálod, nem jutalmazzák érte, a segítés öröméért és vágyáért teszed, és semmit sem kell elvárnod azoktól, akik igénybe veszik a tanácsodat..Ha köszönetet kapsz, nagyon jól, ha nem, akkor ez vagy te- vállaltad ezt a kockázatot, amikor beléptél a kórusba .. ha nem felel meg neked, hogy nincsenek félelmeid, akkor add fel a tanácsadást ... ez nagyon egyszerű ..
    Ha mégis úgy gondolja, hogy igaza van, és normális válaszolni az idegenekre, akkor ez nagyon komoly .. komoly problémái vannak a padláson, és tanácsos lenne konzultálni egy pszichoterapeutával ... és ezen kívül még többet hagyja a pc-t, és kimegy a levegőbe, hogy felemésztse az energiáját, amit látok, ami a külsőt nyújtja neked..ááa, és ne hallgass tovább a Puya & CO-ra, ha nem tudsz különbséget tenni a való élet és a fikció között .. … Úgy beszélsz, mint ez a dal, és ez normálisnak tűnik számodra ... látod, hogy ez nem igazán ilyen. Olyanokkal beszélsz, akik veled ugyanúgy beszélnek. Néhány idegenrel, akik sokat tudnak tanítani önökre .. civilizáltan beszél, amikor én vagy mások gondoskodom rólad, mert nincs pénzed, mert lusta vagy, mert ... akkor alig van jogod ugyanerre járni..és akkor sem, mert tartozol az életkor tiszteletével .. de addig..mocskol.
    Azonban, ha őszinte magaddal, akkor felismeri, hogy ideges elég sokan legitim ok nélkül, teljesen indokolatlan, és továbbra is azonos módon, egyértelműen rossz a helyszínen ..

  132. Adrian - mondta

    Neagh:
    Tin tudd, hogy kaptam a levelet, az első változata a comment ... és én is azt mondják, hogy már adott, valamint a jogokkal Stingu mint mindig ..
    Érdekel a bemutató 1.Nu a DOS, csak rámutatott arra, hogy nem lehet figyelmen kívül hagyni az alapokat, könyvet írt előtt és után 89, az elmélet informatice.Fara az elméletek "Ceausescu", ami valójában semmi bennük Ceausescu nem tudom, hol van az a technológia, és hogy most nem érte volna el a jelenlegi szinten ...

    Hallottál már kemény, igényes és pokolian tanítókról? utálta a diákok, és hogy később, amikor a diák felnő, és találkozik ezzel a tanárral, hogy ezt mondja: "Tanár úr köszönöm, hogy meghúzta a fülét, amikor kellett"

    Ha úgy gondolja, hogy egy pillanatra is érdekel, hogy hogyan lát engem, vagy látja, hogy nagyon téved, TALÁN engem is érdekelt volna, ha valami testvér vagy ...

    Ha volt egy okos ember, mint adsz, annál kevésbé logikus deduceati a viselkedésem, mert én vagyok dühös, amikor látom, ostoba emberek, lusta emberek, akik azt gondolják, hogy mindenkinek kell, hogy legyen a lába, és nem támogatja a herék biztosítanak , lusta emberek, hogy annak ellenére, hogy nem használják az egeret. Csakúgy, mint mondja egy barát, hogy nem hívja Önt 10 az alvás, és mi, mint egy retard, bár IAI azt mondta, hogy úgy beszél, pontosan 10 amikor kedves örök álmát. Dühös vagyok, hogy az emberek túl lusták olvasni, akkor mit csinálunk itt? miért zavarja, hogy írjanak, és cikkeket? incontinu válaszolni ezt a kérdést? bár éppen a comment én válaszolt a szomszéd, hogy pontosan ugyanaz a probléma az ő?

    Jobb, ha olyan "bolondot" látok, mint én, és kétszer is elgondolkodik, mielőtt kérdést tesz fel. Talán így ébred fel lustaságából, és máskor kezd el olvasni a közzététel előtt, ez minden oldalon érvényes!

    A fórumokon, ha egy megbeszélt témát nyit meg, akkor kirúgják, és nagyon jó, hogy ez megtörtént! Ha lusta olvasni, akkor üljön ott a padján és vakarja a nyakát, amíg vért nem ad, ha nem is képes ennyit megtenni! (Nem rólad beszélek, hanem általában) Biztosítalak benneteket, hogy miattam és a viselkedésem miatt sokan őrültek vagy éppen azért tartózkodnak a postától, mert tudták, hogy "megnyalják" és üldözik őket.

    Mit szeretnél, hogy minden férfi, Esküszünk, hogy mindenki hagyja az összes őrült ember utáni összes aberráció megalázni minket, hogy törölje a lábát, ha belép az oldalra?

    Helyes azt mondani, hogy klintünk a mesterünk, de itt ez nem érvényes, Önnek és senkinek sem adott pénzt arra, hogy megnézze az oktatóanyagokat, írásban senki sem kötelezte el magát arra, hogy lenyeljen valamit és válaszoljon bármilyen megjegyzésre! Ismét biztosíthatlak arról, hogy azok, akiket akkor vettem igénybe, amikor újabb problémájuk támadt, elolvasták a megjegyzéseket, mielőtt másodszor tettek közzé, és emlékeztettek arra, hogy ezt nemcsak itt, hanem más webhelyeken is meg kell tenni, néhányat nem lehet "oktatni ”Ilyen módon„ kiabálva ”velük, mert ha az ember szépen beszél velük, akkor nem érti és bolondnak veszi, azt mondja, hogy jó vagy, és bármit kibírsz.

    Felejtsd el így kommentjeimmel, hogy lássam, hogy aki tudta, hogyan kell megszólítani és feltenni a kérdést, tőlem szép választ kapott. Annak, aki éppen azért kérdez, mert nem tudja, kicsit "alázatosnak" kell lennie, és hagyja, hogy a kis bolha udvariasan beszéljen, mert neki kell segítség, nem nekem! de ha hülyeség után életre kelsz hárfákkal, figurákkal és sokféle levegővel, sajnálom, hogy igen, tojással és ecettel készítlek! És annak tudatában, hogy én is így cselekszem, már ősidők óta ismert, hogy amikor valamiben kicsi vagy, akkor kissé alázatosnak kell lenned, el kell hagynod egy kis ráncot, és a szemet és a fület tölcséressé kell tenni annak, aki elmagyarázza neked, és nem veszi el. a lábamon, és kicsi leszek, és elhallgatok, amikor nem tudok semmit. Amikor kérsz valamit, és azt akarod, hogy ingyen kapják meg, akkor szépen kérdezel, nem úgy, hogy "add nekem, éhes, akarok", mert senki nem a bank, hogy adjon neked, vagy senkinek nincs ilyen kötelezettsége, és ezért kell lennie egy az udvariasság képlete!

    Remélem, ezzel a megjegyzéssel megértette a természetemet, és békén hagyott, mert nagyon jól tudom, mit csinálok, és meddig kell mennem, és hol kell megállnom! nagyon csúnya mozdulatot tettél, rosszul tetted ... ez azt jelenti, hogy belementél az eszembe ... miben hinnék? mi vagy fentebb, mint én? egy jól átgondolt férfi figyelmen kívül hagyta volna, amit nem tettél, mit hihetek? 🙂

  133. Adrian - mondta

    Nem állítom, hogy valaki könyörögni vagy mászni fog, hogy választ kapjon, csak józan észre, udvariasságra és tiszteletre vágyom az általunk végzett munka iránt, hogy tudjam annyit mondani, hogy "kérlek, vagy kérlek". . Ha mindenki ezt tenné, én nem lennék ilyen, de mivel a következővel jön: "Azt akarom, hogy adjon nekem egy e-mailt ...". Hát testvér ... kit akarsz? testvér apával, basescu?

    Nagyon kíváncsi vagyok, hogy udvarias voltál előtt egy bohóc, tolvaj, aki ellopja a pénzt, és adja a fejét, akkor lenne a tiszteletteljes? Nem hiszem, hogy lazítsa pénztárca és tálaljuk nagy pénz nem zavarja őt, és kénytelenek élni a meleg leves után adott neki a pénzt, és nem tesz az asztalra, igaz?

  134. Stephen Andrew Vass - mondta

    Szeretnék gratulálni nagyszerű ötlet, hogy segítsen ez a bemutató. Ezek a kiváló és ingyenes amit sokan nem tudják, hogyan kell adni a pénzt. Köszönjük, hogy nevében mindazoknak, akik tanulni, amit csinálsz.
    Ami azokat illeti, akik ülnek a pálya szélén, és kiabálni, én szívesebben hívom őket nyilvánosságra. Te vagy a játékosok. Ez a különbség.

    • Adrian - mondta

      Stephen Andrew Vass: Szeretnék gratulálni nagyszerű ötlet, hogy segítsen ez a bemutató. Ezek a kiváló és ingyenes amit sokan nem tudják, hogyan kell adni a pénzt. Köszönjük, hogy nevében mindazoknak, akik tanulni, amit csinálsz.
      Ami azokat illeti, akik ülnek a pálya szélén, és kiabálni, én szívesebben hívom őket nyilvánosságra. Te vagy a játékosok. Ez a különbség.  

      Nagyon köszönöm, csodálatos, amikor valaki megdicsér minket, ezek a szavak, még akkor is, ha nem köszönjük meg mindannyiunknak, továbblépésre késztetnek minket, és elolvastuk az összes megjegyzést! Még mindig várunk rád az oldalon, és őszintén szólva nagyon boldog vagyok, és a szívem megnő, amikor olyan embereket látok, akik értik, amit itt csinálunk, olyanokat, akik "gondolatban vannak" velünk, vagy egyetértenek velünk.

  135. danyeltdc - mondta

    Hello! Szép bemutató nagyon hasznos és érdekes! Nekem van egy probléma, van egy kemény 250 GB SATA, de van néhány probléma vele! Most levette a 250 SATA merevlemezt, és így feltettem ezt 80 GB ATA megfelelően működik! Csak azt akartam tudni, hogy miért, és nem néz a fázis mil ad XP, ha úgy döntök / létrehozni / törölni paritás larata nem én vagyok! Mit tehettem volna?

    • Darius - mondta

      danyeltdcHi! Szép bemutató nagyon hasznos és érdekes! Nekem van egy probléma, van egy kemény 250 GB SATA, de van néhány probléma vele! Most levette a 250 SATA merevlemezt, és így feltettem ezt 80 GB ATA megfelelően működik! Csak azt akartam tudni, hogy miért, és nem néz a fázis mil ad XP, ha úgy döntök / létrehozni / törölni paritás larata nem én vagyok! Mit tehettem volna?  

  136. Van egy kérdésem, hogy te azzal, hogy a program partíció: partíció kötött, hogy az, ha eltávolítja a program, amit tettem partíció partíció készül?

    • Adrian - mondta

      Alex: Van egy kérdésem, hogy te azzal, hogy a program partíció: partíció kötött, hogy az, ha eltávolítja a program, amit tettem partíció partíció készül?  

      Partition tett akkor is, ha a szoftver eltávolítása, miért gondolja, hogy kell tartani a telepített szoftver partíciót az üdülés? Nem gondolod, hogy az ugrást kell említeni bemutató, ha szükséges tartani, hogy telepítve partíciót az üdülés? Nem kell mást tennie csak Windows partíciókat maradjon a kész, meg tudod csinálni bármilyen Partition Manager

  137. Laurentius - mondta

    Mondd meg kérlek, van egy HDD Western Digital Caviar Blue 500 Gb (16 MB cache), hogy hány lemezt és hány lány aktív fej, hogy én nem találtam semmit a honlapon, és az Everest nem mutatja meg a részleteket! !

    • Adrian - mondta

      Laurentius: Mondd kérlek, van egy HDD Western Digital Caviar Blue 500 Gb (16 MB cache), hogy hány lemezt és hány lány aktív fej, hogy én nem találtam semmit a honlapon, és az Everest nem mutatják a részleteket !  

      Adtam nekik mail angol tanfolyam előtt. És ugyanolyan kemény, mint a tiéd, és nézd, mit mondtak

      Kedves Ady,

      Köszönjük, hogy kapcsolatba Western Digital ügyfélszolgálati.

      Itt vannak a részletes műszaki adatait WD5000AAKS fizikai meghajtó:

      Kapacitás 500,107 MB
      SATA interfész 3 Gb / s
      Lemezek száma 1
      Adatok felületek 2
      Száma Heads 2
      Bájtos szektorok 512
      Felhasználó ágazatok Per meghajtó 976,773,168

      Tisztelettel,
      Isabelle H.
      Western Digital Szerviz és támogatás

      Lam particionált az alábbiak szerint: osztottuk a merevlemez első felében 2 kapott 30G C e D A többi első felében, és a másik fele pedig E

      Western Digital nem értem, miért nem adja ezeket a részleteket, és az általuk eladni termékeket, hogy azok kifüggesztett, hol vásárol a HDD, vagy elképzelhető, hogy nekik a részleteket, de a cégek, hogy terjeszteni ezeket a meghajtókat, az egyszerűség kedvéért nem, hogy ezeket a részleteket leírás / Műszaki

  138. Laurentius - mondta

    Adrian szerint:
    November 25 2009 származó 10: 48

    Laurentius: mondd meg kérlek, van egy HDD Western Digital Caviar Blue 500 Gb (16 MB cache), hogy hány lemezt és hány lány aktív fej, hogy én nem találtam semmit a honlapon, és az Everest nem mutatnak részleteket kérdés!

    Adtam nekik mail angol tanfolyam előtt. És ugyanolyan kemény, mint a tiéd, és nézd, mit mondtak

    Kedves Ady,

    Köszönjük, hogy kapcsolatba Western Digital ügyfélszolgálati.

    Itt vannak a részletes műszaki adatait WD5000AAKS fizikai meghajtó:

    Kapacitás 500,107 MB
    SATA interfész 3 Gb / s
    Lemezek száma 1
    Adatok felületek 2
    Száma Heads 2
    Bájtos szektorok 512
    Felhasználó ágazatok Per meghajtó 976,773,168

    Tisztelettel,
    Isabelle H.
    Western Digital Szerviz és támogatás

    Lam particionált az alábbiak szerint: osztottuk a merevlemez első felében 2 kapott 30G C e D A többi első felében, és a másik fele pedig E

    Western Digital nem értem, miért nem adja ezeket a részleteket, és az általuk eladni termékeket, hogy azok kifüggesztett, hol vásárol a HDD, vagy elképzelhető, hogy nekik a részleteket, de a cégek, hogy terjeszteni ezeket a meghajtókat, az egyszerűség kedvéért nem, hogy ezeket a részleteket leírás / Műszaki

    Nagyon köszönöm Adrian információt!

  139. Mariant - mondta

    Köszönöm, nem tudom, miért nem, vagy nem érdekel, én csak tudom, hogy nekem
    Én nagyban segít útmutatók voastre.Intr nap megjutalmaz titeket, ígérem!

  140. Catalin - mondta

    Jó kezdeményezés, de amit 1/2 óra alatt mondtál, azt eleinte egy perc alatt elmondhatod, aztán akinek szüksége volt, az 1/2 óra volt…. az ötleted egy volt: hány fejnek van annyi partíciója ...

  141. Hello! Van egy kérdésem: adtam valakinek 40 GB-os merevlemez. Minden rendben volt, amikor nekem adta, és hozta vissza, mint mondják, nem telepíthető windowsu meg! Tettem a PC-n, és azt mondják, valami ilyesmit: kábel 80 nem instaled, és én nem ismertem őt pc_ul, nush mi történik! Pc nyit mond nyomja del be a telepítést és aztán már nem megy a boot CD-ről sem! Aztán ne közvetlenül azelőtt elindulni! (Megnéztem a kábeleket, már megfordult, de semmi. Ha egy újabb nehéz lesz tökéletes, de ez nem az.) És azt lehet mondani, hogy ez zavar engem? ? ms több!

  142. Vasile Badea - mondta

    Szia Cristi. Köszönöm mindent, amit önként teszel, sokat tanultam tőled. Az a véleményem, hogy azok, akik kritizálnak, gonoszak és igazságtalanok. Hadd tegyék, amit csinálsz, de jobb, ha beszélsz? Tartsd így. Köszönöm, jó vagy……

  143. Lucian - mondta

    Hi guys

    Kérdésem lenne a laptopom merevlemezéről. Ez egy 120 Gb-os Western Digital. Az Everest diagnosztizálása után problémám volt ... miért gondolom, hogy a merevlemezemnek 16 feje van? Lehetséges? hogy 8 lemeze van? Logikailag, ha mindegyik lemezt mindkét oldalon olvassák, akkor 8 lemez jönne ki a számításból. Számomra kissé irreálisnak tűnik.

    232581 cilinderek, fejek 16, 63 szektor sávonként, bájtos szektorok 512

    Mi lenne a helyes particionálás rendszer a merevlemez?
    Köszönöm, és boldog új évet kívánok, és jobbat, mint a régi ...

  144. keret - mondta

    ha tudod, hogy a logikai partíciót telepíteni a Windows XP rendszert, és csizmát?

  145. kobra - mondta

    Megpróbáltam, és arra a következtetésre jut, hogy ami itt elhangzott az, igaz, ha a Seagate HDD. Ellenkező esetben, az Everest nem mutatja a számát tálak. Legalábbis WD, hogy pontos legyek.

  146. florin - mondta

    Krisztus! Elnézést kérek, ha valami rosszat csináltam, mert korlátozott, de én megtettem a cél csak azt akartam látni, hogyan lehet a partíciót a HDD

  147. florin - mondta

    fiúk, kérem, szüntessék meg a korlátozásomat, és mondják meg, mit ne tegyek, vagy mit tegyek, hogy engem már ne korlátozzanak ... ... nagyon segítőkészek vagytok

  148. alexxx_steaua - mondta

    Szia srácok, nem látok több video oktatóanyagot, miért nem látom ??? , vagy korlátoztál engem ??, ha korlátoztál, akkor nagyot hibáztál, mert minden oktatóanyagodat betartottam, és nem esküdtem meg senkit ezen a webhelyen

  149. Oktav - mondta

    Cristi Van egy Toshiba műholdas laptopom, és az iceput-nál 2 C és D lemezpartíció volt, a Windows Vista telepítve van ,,, 250 GB-os merevlemez, amely 2 lemezzel, 4 felülettel rendelkezik, majd az alábbiak szerint particionáltam: C-37.11Gb lemez, D lemez -97.6, E 98.1 lemez. Kérem, mondja meg, hogy megfelelően van-e particionálva? és szeretném egy idő után hozzáadni, hogy a C lemez 40.9 legyen a nézethez, szükséges 40 Gb, a többi D és E pedig 96 Gb, és hogyan kell 3.79-et adni a C lemezre, a másik pedig az adatok elvesztése nélkül az összes C, D, E lemez közül a D lemezen 80 Gb szabad E-ben van 20 Gb szabad és még valami, amint megértettem, ha 4 felülete van, és ezért annyi tű, akkor minden tűnek ideális lenne egy felületet olvasni és 4 partíciót kell készítenem, vagy hogy is helyes ???, és még egy kérdés, ha 3 partícióm van, akkor 3 tű működik, a 4. pedig nem, mert itt nem igazán értem az ötletet ...

  150. rainman - mondta

    Helló,
    Van egy kemény 149GB, 1 lemezt 2 véget ér.
    Partition C: és D már 31,25GB: 117,8GB.
    Sharing van szükség, így ez is a D 74,5 GB?
    Hogyan lehetek biztos abban, hogy a D nem ugyanaz a lány a C-nál?
    Várakozás a tanácsot
    köszönöm

  151. paul - mondta

    fogadtatás
    Telepítettem Windows Ultimate 7 és Acronis Disk Director nem működik, és azt mondta nekem, hogy nem kompatibilis a verziója windows.am lépett a nettó, és nem találtam egy programot, hatékony ablakok valahogy 7.stii A program, mint Acronis vagy vreao van egy másik változata, amely kompatibilis ezzel az operációs rendszerrel?

    • Neagh - mondta

      paul:
      fogadtatás
      Telepítettem Windows Ultimate 7 és Acronis Disk Director nem működik, és azt mondta nekem, hogy nem kompatibilis a verziója windows.am lépett a nettó, és nem találtam egy programot, hatékony ablakok valahogy 7.stii A program, mint Acronis vagy vreao van egy másik változata, amely kompatibilis ezzel a rendszerrel deoperare?

      Valószínűleg vannak az Acronis olyan verziói, amelyek a W7-en futnak, de használhatja a Hiren CD-t, ott van Acronis és sok más szervizprogram, nagy előnye, hogy közvetlenül a CD-vel indul, és nem mindegy, hogy milyen operációs rendszert használ .Csak így dolgozom, és mindenféle partíciót elvégeztem, átméreteztem, újrapozícionáltam ... Windows és Linux rendszerekhez, és soha nem vesztettem el semmilyen információt.

    • Adrian - mondta

      paul: salut
      Telepítettem Windows Ultimate 7 és Acronis Disk Director nem működik, és azt mondta nekem, hogy nem kompatibilis a verziója windows.am lépett a nettó, és nem találtam egy programot, hatékony ablakok valahogy 7.stii A program, mint Acronis vagy vreao van egy másik változata, amely kompatibilis ezzel a rendszerrel deoperare?  

      Próbálja NYUGALOM Partition Master Home, demencia ingyenes és jó!

  152. Bulgac - mondta

    Igen, két merevlemez, de akkor ezt a helyet, amely egyesíti őket?

    • Adrian - mondta

      BulgacIgen, két merevlemez, de akkor ezt a helyet, amely egyesíti őket?  

      Igen, menj partíciós függvény. Óvatosan, hogy mit csinál, és hogyan játszanak, nem vállal felelősséget, ha már elveszíti a az összes partíciót!

  153. Daros - mondta

    Nekem van egy régebbi 80 GB HDD, amit használni a rack csatlakoztatott usb. A gyártó WesternDigital és leírása megjelenik Utility HDD WDC WD80 Everest mint 0JB-00CRA1. Adatok 01.07.2001 driver. Illesztőprogram-verzió / Gyártó: 5.1.2535.0 / Microsoft.

    Nem Everest információkat jelenít meg a lemezek száma és a memória a kemény talajon. Pontosabban, azt mutatja meg, hogy nincs információ a fizikai lemez.
    Elmentem az a WesternDigital, de nincsenek műszaki előírások WDC WD80 0JB-00CRA1.

    Azt hiszem, 2 egyenlő partíciót a közel 80 GB HDD, vagy 2 20 1 x x 40 GB + GB.

    Igaz, mint gondoltam?

  154. Remus - mondta

    Itt összekeveri az "elsődleges partíciót" és az "aktív partíciót". Két teljesen különböző felhő van. Az elsődleges partíció inaktív is lehet. Ha két operációs rendszert telepítettem két elsődleges partícióra, akkor csak az a partíció indul, amelyet aktívként ellenőriztem.

  155. ZeroCool - mondta

    Nagyon jó tutorialu

  156. Hello! Nekem van egy merevlemezt, és 80 1 2 GB felületeken. Mi lenne a legjobb partíciót? Meg tudom csinálni a hardverparticionálási csak lovat?

  157. Ovidiu Zeicu - mondta

    @ Neo
    Nem tudom, mire gondolsz, amikor azt mondod, hogy "1 lemez és 2 felület", de hajlamos vagyok azt gondolni, hogy két partíciód van.
    Azonban a particionálás lehet tenni egy meghajtó, hogy nem lehet kiterjeszteni a partíciót a második merevlemez-meghajtók. De lehet, hogy partíciók minden merevlemezt.
    Elméletileg, meg tudod csinálni a merevlemezen, minden partíciót akarsz, de a Windows felismeri őket korlátozni a betűk száma az angol ábécé. De hogy 20 partíciók a merevlemezen őrültség.
    A "legjobb particionálás" relatív, attól függően, hogy hány programot használ, mekkora programok stb. Az a partíció, ahol a méret számít, az operációs rendszeren van, ezért csak akkor adok meg méretet. A fennmaradó helyet saját belátása szerint felosztja. Az ajánlott partíció a következő lenne:
    - 20 GB XP-hez;
    - 30 GB Vista és Windows 7 esetén;
    - 25 GB Linuxhoz.

  158. Francisc - mondta

    A legegyszerűbb és legbiztonságosabb és ingyenes szoftver a művelet EASEUS Partition Master Home Edition. Használja bizalommal

  159. Ghilescu Bogdan - mondta

    Milyen verziójú Acronis Disk Director a bemutató, hogy használja?
    Telepítettem a legújabb példány (engedélyezett), és az összes lehetőséget van jelen tutorial. Például nem tudom törölni partíciót, amely nem rendelkezik ezzel a lehetőséggel.

    • Adrian - mondta

      Milyen verziójú Acronis Disk Director a bemutató, hogy használja?
      Telepítettem a legújabb példány (engedélyezett), és az összes lehetőséget van jelen tutorial. Például nem tudom törölni partíciót, amely nem rendelkezik ezzel a lehetőséggel.  

      hogy lehet ennél hülyébbet is mondani? mivel partíciókezelő igen? hogy lehet, hogy istennek nincs lehetősége partíció törlésére? Az Acronis minden verziójának lehetősége van a partíció törlésére, amint csak megismétlem, ez egy partíciókezelő isten, bocsásson meg nekem ... a Van egy tippem ... Ha megtanulsz angolul, akkor jól elkapsz. A jobb felső sarokban lévő szoftverben van egy Súgó gomb (opció / gomb, amelyet bármelyik földi szoftverben talál) kattintson ide, és olvassa el a szoftver dokumentációját és használati utasítását, de ismétlem, megtanulok angolul, nincs mit keresni a PC előtt tudni angolul! Vagy használja a google fordítót arra, hogy lefordítsa, amit ott ír vagy néz EZ bemutató (kattintson ezt a szót piros)

  160. DuDu - mondta

    Salut!
    Én vagyok újszülött a számítógép és én hagyatkozzunk kizárólag a tanácsadást tömör és a legjobb az embereknek, hogy valóban tudják, mint te.
    Nekem van egy probléma: Van egy kemény 250 3 GB partíciókra tagolódik: C meghajtó 39 GB-os partíció partíció a D és E a már 48.8 144 GB. A probléma az, hogy azt akarom, proportionalizez (lehetőleg C kevés 80 90 GB-os), és az egész dolog egy külső merevlemezt, de nem a számítógép, az egyik használok. hogyan tudnám csinálni, hogy ne adatvesztés román még mindig nem, hogy a rendetlenség? Előre is köszönöm

  161. Eugen - mondta

    dudu.foloseste az Acronis Disk Director vagy Partition Manager 8.daca nem fog elmenni, hogy valaki, aki nem veszíti el a sör stie.dai totul.e tanácsát. "ve becsapott o.casca tíz ori.e elég szemét egyszer .

  162. Sajnálom, hogy elmondtam nektek, testvérek, de aki elvégezte az oktatást, az nagyon rossz. Megengedhetetlen, hogy percekig mozgassa az egeret a képernyőn, és ne tegyen semmit! ezt egy 5 éves gyermek végzi, nem pedig az, aki profi színűnek adja magát a particionálásban ... 23 perctől, amíg az oktatóanyag tart, legfeljebb 15 percre csökkentheti. Szánalmas!

  163. cristi04 - mondta

    Hála ezeknek bemutató, de szeretem csinálni, ha a hardu Vachi lemezek és rögzítési felületek 1 1 segítsen nekem legyen szíves?

  164. Marius - mondta

    Helló. Van egy 750 GB-os 32 MB-os Samsung HDD pufferem, 3 tálcával és 5 aktív író-író felülettel. A Win 7 telepítésekor particionáltam. Készítettem 2> 50 GB-os partíciót a Windows számára, amelyből a Windows újabb 100 MB-ot készített a rendszer számára, a fennmaradó hely pedig egy másik partíció volt az adatok számára. A probléma az, hogy 3 elsődleges partíciót kapok, nincs logika. Gondolod, hogy újra el kellene osztanom, vagy talán ez így is marad?

  165. gabicristi81 - mondta

    yum jó, és vettem egy laptopot partíciót el.pe 3 7 Windows Home Premium, hogy van, és szeretnék csatlakozni mások 2 őket, hogy egy. mit és hogyan kell csinálni anélkül, hogy a Windows telepítése újra? mersii

    • Adrian - mondta

      gabicristi81: Yum jó, és vettem egy laptopot partíciót 3 7 el.pe c windows Home Premium am és szeretnék csatlakozni mások 2 őket, hogy egy. Mit és hogyan kell csinálni anélkül, hogy a Windows telepítése újra? mersii  

      Kimutatták, hogy ez a bemutató, te adtad játszani? Már néztem a videót? néztél a végéig anélkül, hogy hátra? Tudna segíteni ezt videotutorial. Írd fel a keresési mezőbe a jobb felső fekete: A merevlemez particionálása partíció, amelyek csak az operációs rendszer, nyomd meg az Entert, és megtalálja a tutorial.

  166. Cata - mondta

    köszönet ember felvilágosít nekem sok mindent.

  167. Catalin - mondta

    fogadtatás
    Nekem van egy MEDION laptop és szeretnék csinálni particionálás.
    Több mint 266,99 giga C (elsődleges partíció), és a D 29 giga (elsődleges partíció), mint talpra állni.
    Amikor beléptem a Számítógép-kezelés mellett megmutatja nekem a még 2 2 partíciót: egy elsődleges partíció 100-mb (ingyenes 72%) és egy giga 1 (OEM partíció ingyenes 100%)
    Most már szeretnék adni alacsonyabb C (max 45 koncertek, én 7 windows otthon), de nem tudom, mit kell tenni a többi 3: törölheti azokat 1giga, 100mg? mik ezek? Is visszaállítani törölt, vagy elhagyja őt?
    Várja, köszönöm!

  168. Catalin - mondta

    2 partíció, amely látható a Számítógép-kezelés (100 1 és giga mb) nem enged törölni őket. ennyire egyértelmű. kell tennie particionálás C. azonban várják a választ tanácsolta, hogyan lehet több helyes particionálás. Nagyon köszönöm!

    • Adrian - mondta

      Catalin: A 2 partíciók, amelyek láthatók a Számítógép-kezelés (100 1 és giga mb) nem enged törölni őket. ennyire egyértelmű. kell tennie particionálás C. azonban várják a választ tanácsolta, hogyan lehet több helyes particionálás. Nagyon köszönöm!  

      Nézd meg, hogy Ajtai EZ bemutató videót (kattintson erre a szóra piros) 100M A partíció automatikusan megtörténik a Windows 7 és az OEM a biztonsági partíció tartalmaznia kell a biztonsági másolatot a teljes operációs rendszer és az összes driver. Ha hogy a laptop biztosan van néhány szoftver, hogy back-up patronokat. Mi a teendő, ha nem tud angolul? Ha tud angolul, hogy tegye az orrát a softu back-up és láttad, milyen. Minden program dokumentációját rész About (Névjegy) vagy a Segítség (FAQ), ahol az összes utasítást, és választ a kérdésekre.

  169. Adrian - mondta

    Ha nem tudja, mi az, és miért is használhatod a csomó oktató erről. Röviden egy biztonsági takarít meg az operációs rendszer újratelepítése, és lehetővé teszi, hogy perceken belül, hogy visszatérjen a rendszer beállításait is, ha a biztonsági mentést, vagy a rendszer beállításait, hogy volt, amikor megvan, takaríthat meg a Windows újratelepítése, a járművezetők és így tovább. További részleteket, írja a keresőmezőbe a jobb oldalon a fekete: hogyan lehet a hát vagy hát vagy Acronis True Image vagy Paragon, belépsz és megtalálja oktató

  170. Catalin - mondta

    köszönöm a választ, tudom, angolul nagyon jól, de azért jöttem, hogy olvassa el, és nem is annyira új, hogy a PC-re. valójában ez az első alkalom, hogy W 7.
    csak jobb!

  171. Napoca - mondta

    .. nem vagyok szakember a területen, de azt mondják, hogy:

    - az operációs rendszer particionálásakor nem veszi figyelembe a HDD fizikai felépítését!
    - néha nagyon nehéz információt találni a HDD-k belső szerkezetéről! (.. és kíváncsi vagyok, hogy ha a SO nem tudja megadni nekem ezeket az adatokat, akkor honnan tudhatja, hogyan "feszítse" pontosan a partíciót a lemezjátszó méretére ..?)

    Ha a fentieknek van egy rendszermagja (…), akkor az oktatóanyag félrevezető ..!

    (80 Gb HDD, és két vagy több tányérral én vágott neki egyenlő partíciók számolt száma felületeket? ..)

  172. Program particionálás EASEUS Partition Master Home Edition egy jó program, ha a bemutató rajta?
    Tutorial le a nyitott

  173. ghilescu - mondta

    Mondd meg kérlek, van egy Western Digital WDC HDD WD1600BEVT-75ZCT2, hogy hány lemezt és hány lány aktív, fej nem találtam semmit a honlapon, és az Everest nem mutatja meg a részleteket!

    • Adrian - mondta

      ghilescu: Mondd kérlek, van egy Western Digital WDC HDD WD1600BEVT-75ZCT2, hogy hány lemezt és hány lány aktív fej, hogy én nem találtam semmit a honlapon, és az Everest nem mutatja meg a részleteket!  

      Olvassa el az összes értékelés ez a bemutató!

  174. ghilescu - mondta

    Re szopni.
    Elolvastam, és én még nem láttam senkit, aki ezt a modellt, vagy akár ugyanaz szemüveg.

    • Adrian - mondta

      ghilescu: Re szopni.
      Elolvastam, és én még nem láttam senkit, aki ezt a modellt, vagy akár ugyanaz szemüveg.  

      Olvastad őket fel a kerítésen, és a dombról. Az ötlet az volt más, akkor nem találja meg, hány fej, arc, lemezen. Meg kell adni nekik mail, mint én (tanulni ezt a rejtélyt kényelem van, ha elolvassa hozzászólásai May arrogáns). Ide nézz, mit mondtam a megjegyzést, ha elolvasta az egészet:

      Adtam nekik mail angol tanfolyam előtt. És ugyanolyan kemény, mint a tiéd, és nézd, mit mondtak

      Kedves Ady,

      Köszönjük, hogy kapcsolatba Western Digital ügyfélszolgálati.

      Itt vannak a részletes műszaki adatait WD5000AAKS fizikai meghajtó:

      Kapacitás 500,107 MB
      SATA interfész 3 Gb / s
      Lemezek száma 1
      Adatok felületek 2
      Száma Heads 2
      Bájtos szektorok 512
      Felhasználó ágazatok Per meghajtó 976,773,168

      Tisztelettel,
      Isabelle H.
      Western Digital Szerviz és támogatás

      Lam particionált az alábbiak szerint: osztottuk a merevlemez első felében 2 kapott 30G C e D A többi első felében, és a másik fele pedig E

      Western Digital nem értem, miért nem adja ezeket a részleteket, és az általuk eladni termékeket, hogy azok kifüggesztett, hol vásárol a HDD, vagy elképzelhető, hogy nekik a részleteket, de a cégek, hogy terjeszteni ezeket a meghajtókat, az egyszerűség kedvéért nem, hogy ezeket a részleteket leírás / Műszaki

      Tehát megragad comodu Mr. és írj a Google Western Digital, megkapják a hivatalos honlapján, a Támogatás rész, és van egy mail kapcsolatot. Tanuljon angolul és padlóburkoló lap egy e-mailt, és akkor számíthat arra, hogy megkapja választ, vagy kukoricalisztre szájban kádban para lu `tökfej vagy valaki elviszi megkönyörül rajtad (kétlem), és levelet. Siker!

  175. costelpescar - mondta

    Hasznos és jól realizat.Mulţumesc.

  176. danolteanu - mondta

    Nagyon jó bemutató és előadás!

    Gratulálunk Mr. Cristi Cismaru azok erőfeszítés és a teljesítmény.

    Sok szerencsét a jövőben!

  177. alex - mondta

    Én éppen C, és én egy másik partícióra, és el akarta hagyni 50 Gb a C, de nem engedi, hogy ezt, hogy csak a fele DC? Abbahagytam a 154 GB a C-és E-adta csak a C 143 Gb, és most már csak kap mega 1! DC?

    • Adrian admin - mondta

      alex: Én már csak a C és amfacut egy másik partícióra, és el akarta hagyni 50 Gb a C, de nem engedi, hogy ezt, hogy csak a fele DC? Abbahagytam a 154 GB a C-és E-adta csak a C 143 Gb, és most már csak kap mega 1! DC?  

      Mert nem tudja a teret, hogy a Windows már foglalt, vagy preallocate (tartalék) a partíciós helyet temporrare fájlok Rendszer-visszaállítás Windows Backup újrahasznosítani bin pagefilesys hibernálás funkció

      • Adrian admin:
        Mert nem tudja a teret, hogy a Windows már foglalt, vagy preallocate (tartalék) a partíciós helyet temporrare fájlok Rendszer-visszaállítás Windows Backup újrahasznosítani bin pagefilesys hibernálás funkció  

        és hogyan lehet, hogy egy másik partíciót C?, ha lehetséges

  178. Romario - mondta

    Helló,
    Néhány nappal ezelőtt küldtem egy e-mailt azoknak, a Western Digital, hogy megkértem őket, hogy mondja meg, hogy hány lemezt és a fegyverek az írás / olvasás egy HDD Western Digital Caviar Green Power 500GB, 32MB, SATA
    Az első válasz egy kérdéssel érkezett: Miért van szükségem ezekre a műszaki adatokra? ” és azt válaszoltam, hogy az adatok alapján a HDD helyes particionálását akarom végrehajtani. A tőlük utoljára kapott válasz:
    Vitafórum
    Response (Gerben) 11 / 24 / 2010 12: 56 AM
    Kedves Mr. Romario,

    Köszönjük a választ.

    Már csak egy szabály Ha szeretné partícionálni a lemezt. Nem lehet, hogy több, mint 4 partíciókat egy meghajtó.

    Annak érdekében, hogy a meghajtó több partícióval működjön, elmondhatjuk, hogy nincs hatása a meghajtó olvasási / írási sebességére.

    Valamint tudok ajánlani egy ingyenes eszköz, amely könnyen partíció a meghajtó.
    http://www.paragon-software.com/home/pm-express/download.html

    Ez az eszköz egy személyes tanácsot. WD hivatalosan nem támogatja ezt az eszközt, és javasoljuk, hogy olvassa el a használati utasítást, A munka megkezdése előtt a szoftver.

    Továbbá, ha bármilyen kérdése van, kérjük, válaszoljon az e-mail, és mi szívesen segít Önnek.

    Tisztelettel,
    Gerben V.
    Western Digital Szerviz és támogatás
    Azt hiszem, minden egyes alkalommal, korlátozni belül 4 HDD partíció a 500GB-1T

    • Adrian admin - mondta

      Romario: Helló, néhány napja küldtem egy e-mailt a Western Digital-nak, amelyben megkértem őket, hogy mondják meg, hány lemezre és olvasó / író karra van egy Western Digital Caviar Green Power 500GB, 32MB, SATAP válasz tőlük jött egy kérdés: Miért van szükségem ezekre a műszaki adatokra? ” és azt válaszoltam, hogy az adatok alapján a HDD helyes particionálását akarom végrehajtani. A tőlük kapott utolsó válasz: Discussion ThreadResponse (Gerben) 11. 24:2010 Tisztelt Romario úr, köszönöm válaszát. Csak egy szabály van, amikor fel akarja osztani a meghajtót. Egy meghajtón legfeljebb 12 partíció hozható létre. Annak érdekében, hogy a meghajtó több partícióval működjön, elmondhatjuk, hogy nincs hatása a meghajtó olvasási / írási sebességére. Szintén tudok eszközt ajánlani Önnek amely ingyenes a meghajtó könnyű felosztásához.  Idéz nekem

      Furcsa, ha elolvasta a fenti megjegyzésemet, e-mailt is küldtem nekik, de nem kérdezték tőlem, miért akarom ezeket az adatokat, és hunyorítás nélkül adták nekem, Nem kellett magyarázatot adnia nekik . csak el kellett mondanod nekik, hogy jogod van tudni minden olyan részletet, ami érdekel téged a PÉNZHEZ adott termékről, amelyből "esznek". Vannak olyan műszaki adatok, amelyeket meg kell adniuk. Légy erős a szádban, nagybátyám, középen ez a pénzed, ez a termék, amelyért fizetett.

  179. bogdan - mondta

    2 napja komoly problémákkal találkoztam egy 500 GB-os zöld WD kaviárral. 4 partícióra osztottam. A problémák az F partíció letöltésével kezdődtek, egy pillanatban nem tudtam hozzáférni hozzá (a partíció sérült és a műfaj nem hitelesíthető cv-je). Újraindítottam a PC u-t (ugyanaz). Próbáltam formázni, sterg.contervez. bármi, ami visszahozza (ugyanaz maradt). 1 óra múlva így kezdett elférni a G játékpartíció (kb. 200 gb), ugyanaz a partíció sérült és nem hitelesíthető (nem tudtam formázni .. stb ...) -próbáltam a seu-t és a progit a windows-FAIL-ból. Úgy döntöttem, hogy hiába telepítem újra a windowsu-t (talán vele tudok cv-t csinálni partíciókon), alapvetően teljesen Hdd port készítettem (létrehoztam egy 30-as C-t, ami után Szerettem volna létrehozni egy 250-es D-t, és gyakorlatilag beragadt, mindent megírtak, amit létrehoz (20 percet maradtam). Rájöttem, hogy eltűnt. (XP-t használtam.) Kivettem, és telepítettem az XP-t a 80-ra és mindenre rendben volt, de a probléma az, hogy nem tudom elindítani a PC u-t 500-as Hdd u-val, amikor az indítóképernyő megjelenik XP-ről, a HDD-ről érkező led nem töltődik be (piroson világít, de gyenge). Ugyanez, ha szeretnék újratelepíteni egy más ablakok (nem töltődik be). nem enged semmit csinálni. HDD regenerátorral próbálkoztam. és az elején talált egy késleltetést. -vélemények? előre is köszönöm!! - [e-mail védett] - bogdanplay_09

  180. Marius - mondta

    Helló, abból, amit kutatott Acronis Disk Director Suite nem működik Windows 7, tudsz adni nekem néhány tanácsot, hogy mit kell használni inpartii kemény 640 3 az, még nem tudom, hogy sokat számít, de ez a Windows engedély, thanks

    • Adrian admin - mondta

      MariusSzia, amit kutattam Acronis Disk Director Suite 7 nem működik a Windows, akkor adjon nekem néhány tanácsot, hogy mit kell használni inpartii kemény 640 3 ben, még nem tudom, hogy sokat számít, de a Windows Engedélyezett, thanks  

      Tévedsz, talán verzió nem támogatja 10 7 de nézd, mit találtam a hivatalos honlapon Acronis:
      Acronis Disk Director Otthon 11:
      Erőteljes Disk Director 11 Otthon olyan új funkciók, mint a
      A Windows ® 7 támogatás, dinamikus lemez és a GPT lemez támogatás, melyek felölelik a kötet több lemezre, és még sok más.

      Ön is használja EASEUS Partition Master otthon, hogy ingyen van, és könnyen használható.

  181. Romario - mondta

    Ezúton küldött meg a szükséges információt tud a meghajtó:

    1 tál és természetesen: 2 fej, 2 felületeken

    976,773,168 512 at bájt szektoronként Szektorok

    És a méret 500 GB, ahogy az a lemezen.

    A legjobb dolog a 2 azonos meghajtókkal, hogy létrehozzon egy RAID0. A C partíció legyen a legnagyobb, forgalomba nem számít. A többiek mennek Ahol az ügyfél körökben. Az egyetlen dolog, hogy fontolja meg, hogy hova tegye a pagefile.sys fájlt, de ez alapértelmezés szerint végzi ablakok és helyezték C. Az operációs rendszer már vigyázni hová tegye dolgokat.

    Továbbá, ha bármilyen kérdése van, kérjük, válaszoljon az e-mail, és mi szívesen segít Önnek.

    Tisztelettel,
    Gerben V.
    Western Digital Szerviz és támogatás
    http://support.wdc.com

  182. Huzum George Alexander - mondta

    helló nagyon jó bemutató, de van egy probléma 1002 tb hdd wd 1faex, és nem mondja meg, nincs előírás olyan megpróbáltam minden változat everest everest azt mondja, nem csak a hely, és még csak nem is Veriuni hddului bufferu M szerint Mati segíthet nekem: D Én is nagyon hálás, boldog és elégedett!

  183. Mugurel - mondta

    Kérem, mondja meg, hogy lehet jó, ha windosul partíció már telepítve 1 évben, és szeretné növelni partíció C / Csak 10 gb ac tele van, és azt szeretné, hogy az ad, hogy a C-Köszönöm
    /

  184. Mihai - mondta

    Gratulálok, én is tanultam valami fontosat tőled, mióta zavar és én 2 válaszfalak és mi nem, de úgy tűnik, hogy itt találtuk, hogy legyen. GRATULÁLUNK tinta még egyszer nagyon explicit

  185. Tytus - mondta

    Adrian szépen kérlek, hogy a tutorial, hogyan kell egy 1 TB HDD partíciót kell tenni olvashatóan

  186. polferis - mondta

    Hello! Van egy hatalmas kérés ptr akik ismerik Acronis Disk Director:
    Van egy hdd 250gb a következőképpen oszlik meg: C: 30gb windows7 ptr, D: 20gb, és a második partíció E: Szeretnék dolgozni Virtual Box és a PTR, hogy szükségem van egy 10gb a C: megpróbáltam, hogy a partíció 10gb : és én ragaszkodni "megy" a C:, de nem engedi meg. Lehetséges, hogy ezt vagy kínozni hiába? Ez valami, amit nem ismer? Valaki segítsen nekem ... kérlek ... használom Virtual Box nagy, de van elég hely a C: (pirosra vált, és én is 10mb ingyenes), és azt akarom, hogy megpróbálja a Windows 7 vállalat sp1 tett rám RT7 hu_HU LITE (van 3gb iso). Várva a választ, kérem! Köszönöm.

    • Vanessa - mondta

      polferis:
      Hello! Van egy hatalmas kérés ptr akik ismerik Acronis Disk Director:
      Van egy hdd 250gb a következőképpen oszlik meg: C: 30gb windows7 ptr, D: 20gb, és a második partíció E: Szeretnék dolgozni Virtual Box és a PTR, hogy szükségem van egy 10gb a C: megpróbáltam, hogy a partíció 10gb : és én ragaszkodni "megy" a C:, de nem engedi meg. Lehetséges, hogy ezt vagy kínozni hiába? Ez valami, amit nem ismer? Valaki segítsen nekem ... kérlek ... használom Virtual Box nagy, de van elég hely a C: (pirosra vált, és én is 10mb ingyenes), és azt akarom, hogy megpróbálja a Windows 7 vállalat sp1 tett rám RT7 hu_HU LITE (van 3gb iso). Várva a választ, kérem! Köszönöm.
      .................................................
      Nem kell bonyolítani a HDD terjesztést, problémája könnyen megoldható…kattintson ide...

      1. A Virtual Box > Új> megjelent panel Tovább> la név írja be a nevét a jövő virtuális lemezt, és válassza az operációs rendszer > Következő>Állítsa be, mennyi memóriát szeretne lefoglalni a virtuális gépek számára, majd válassza a Tovább lehetőséget hozzon létre új merevlemezt>> Következő, Következő, itt választhat Dinamikusan expandig tárolás és a következő > az új panelen, ahová megy Települések és adja meg a nevet, amely a jövőben minden virtuális lemez ugyanazon a vonalon megy a jobb mappa ikonra, és válassza rajta ... itt válassza ki a partíciót E: az Ön esetében, mert a tér eléréséhez szükséges a szükséges virtuális gép HDD vírusok. Továbbá remélem, hogy amit csinálsz
      .................................................

    • AdrianGudus - mondta

      polferis:
      Hello! Van egy hatalmas kérés ptr akik ismerik Acronis Disk Director:
      Van egy hdd 250gb a következőképpen oszlik meg: C: 30gb windows7 ptr, D: 20gb, és a második partíció E: Szeretnék dolgozni Virtual Box és a PTR, hogy szükségem van egy 10gb a C: megpróbáltam, hogy a partíció 10gb : és én ragaszkodni "megy" a C:, de nem engedi meg. Lehetséges, hogy ezt vagy kínozni hiába? Ez valami, amit nem ismer? Valaki segítsen nekem ... kérlek ... használom Virtual Box nagy, de van elég hely a C: (pirosra vált, és én is 10mb ingyenes), és azt akarom, hogy megpróbálja a Windows 7 vállalat sp1 tett rám RT7 hu_HU LITE (van 3gb iso). Várva a választ, kérem! Köszönöm.

      A "megszakadt" helyet csak közvetlenül az E mellett található partícióhoz rendelheti, ill. A megszakadt helyet D-hez és semmiképpen sem C-hez. Van partíciója a két partíció között (mármint D-nek), tehát vagy csökkentse az E-t és a fel nem osztott helyet a D-hez, vagy kiválaszthatja azt a virtuális lemezt, amelynek virtuális dobozra van szüksége az E-n. alaposan megnézte a VirtualBoxról szóló oktatóanyagainkat, ahol elmagyarázták, hogy a számítógépén bármelyik partíciót kiválaszthatja a virtuális merevlemez tárolására. A virtuális merevlemez bárhol tárolható a merevlemezen vagy bármely partíción. Nem feltétlenül C-ben kell lennie, ráadásul nincs feltüntetve, hogy C-n van. Írja be a jobb oldali virtuális doboz keresőmezőjébe, írja be az Enter-t, és további oktatóanyagokat talál a virtualboxról vagy az óráról EZ clicp video (kattintson cuvantil írásának piros) eldöntheti, hogy hova mentse a virtuális merevlemez létrehozásakor.
      Van egy csomó oktató a VirtualBox: hogyan kell beállítani a virtuális box, hogyan kell telepíteni, hogyan kell telepíteni az operációs rendszert a VirtualBox, hogyan kell használni a webkamera és a nyomtató vagy más USB-eszközök VirtualBox. Minden, hogy megtalálja a keresési mezőbe a jobb felső sarokban.

  187. polferis - mondta

    Köszönöm szépen Vanessa és Adrian! Már nagyon hasznos! Próbáltam létrehozni egy mappát az E: ptr virtuális doboz, de csak az egyik még a C: Vagy a tanácsot voltam segítőkész. Még egyszer köszönöm!

  188. ciporto - mondta

    Kérdésem van…. fel tudok osztani egyetlen HDD-t például, ha csak egy merevlemezt használok, amelyre telepítve van, és a Windows ezeket a lépéseket követve elvégezhető? vagy újra kell telepítenem a Windows-ot, vagy ilyesmi?

  189. s.marius - mondta

    Will szia szeretném mondani, hogyan tudok partíciót a merevlemez Samsung F3 1TB, abban az esetben, és teszem a Windows rá.

  190. berty - mondta

    Helló
    Végeztem egy kis baj, hogy a partitonare win7, és nem tudja, hogyan, hogy mutassa meg repar.Toate partíciók "elsődleges partion" ... nem hosszabbítják meg, vagy logikai. hogyan tudom ezt volt az egyik a polgármester és más kiterjesztett Lemezkezelés? Köszönöm az oktató nagyon hasznos

    • AdrianGudus - mondta

      berty:
      Helló
      Végeztem egy kis baj, hogy a partitonare win7, és nem tudja, hogyan, hogy mutassa meg repar.Toate partíciók "elsődleges partion" ... nem hosszabbítják meg, vagy logikai. hogyan tudom ezt volt az egyik a polgármester és más kiterjesztett Lemezkezelés? Köszönöm az oktató nagyon hasznos

      Önnek nem kell aggódni, semmi sem senki, hogy nem befolyásolja az azokon tárolt adatok naponta, vagy hogyan kell írni, vagy fájlokat törölni azokat. Hagyjuk így nem szórakozz semmit.

  191. kókuszdió - mondta

    Van egy laptop Samsung, amely megtörte hd de ez még garanciális, így már megváltozott minden 320 csak egy partíciót a Win imént 25 GB és nem megy a memória, akkor a behozatali tárolt 2 partíciók

  192. Laurian - mondta

    Cristi, van egy probléma, van egy merevlemez már 4 tárolópartíció + egy-egy CD-ROM (C (Windows), D, E, F, G (CD-ROM) [és a floppy ])

    A nagy probléma az, hogy nem tudom, mi történt a partíciók adott hibák és elvesztettem (a legrosszabb, amit elvesztett összes adat), mit tegyek!

    Tenni valamit tettem, csináltam egy partíciót MiniTool Partition E 7G 30%-át használják, azaz a 2G és ingyenes 5G és most, amikor tettem egy dalt azt mondja nekem, hogy nem működik, de én fel képeket, dokumentumokat, így ad nekem hiba egyébként, mondd meg, mit tegyek

    -------------

    Ez a második probléma első:
    Én 3 nagy mappák CD-n, és nem megyek sehova 2G stick, hogy mennyi adatot Azt hiszem, kell 10 botok, akkor azt fel a DVD, de én csak olvasta a játékot, és segítségre van szüksége a magad. Mi a teendő?

    • AdrianGudus - mondta

      Laurian:
      Cristi, van egy probléma, van egy merevlemez már 4 tárolópartíció + egy-egy CD-ROM (C (Windows), D, E, F, G (CD-ROM) [és a floppy ])

      A nagy probléma az, hogy nem tudom, mi történt a partíciók adott hibák és elvesztettem (a legrosszabb, amit elvesztett összes adat), mit tegyek!

      Tenni valamit tettem, csináltam egy partíciót MiniTool Partition E 7G 30%-át használják, azaz a 2G és ingyenes 5G és most, amikor tettem egy dalt azt mondja nekem, hogy nem működik, de én fel képeket, dokumentumokat, így ad nekem hiba egyébként, mondd meg, mit tegyek

      -------------

      Ez a második probléma első:
      Én 3 nagy mappák CD-n és nem megyek sehova 2G stick, hogy mennyi adatot Azt hiszem, kell ca10 botok, azt fel DVD, de én csak olvasni a játék, és segítségre van szüksége tőled . Mi a teendő?

      Vegyél egy optikai meghajtót, amely tudja, hogyan kell DVD-ket írni, ezek meglehetősen olcsók. 800 ezer régi lej DVD-optikai meghajtóba kerül. Ami a partíciók problémáját illeti ... milyen formátumban formázta őket?

  193. Razvan - mondta

    Hello :)
    Van egy kérdésem ... a particionálás számítógépes kezelése .. Nekem van egy laptop, és azt szeretnék csinálni sa.mi 320 2 GB-os partíció .. egy operációs rendszer (win7), a másik a tárolás. A probléma az, hogy én nem hagyom, hogy osztja csak félig, és azt akarom, C által a 35 GB. Tudod, hogy miért :)

    • AdrianGudus - mondta

      Razvan:
      Hello :)
      Van egy kérdésem ... a particionálás számítógépes kezelése .. Nekem van egy laptop, és azt szeretnék csinálni sa.mi 320 2 GB-os partíció .. egy operációs rendszer (win7), a másik a tárolás. A probléma az, hogy én nem hagyom, hogy osztja csak félig, és azt akarom, C által a 35 GB. Tudod, hogy miért :)

      Igen, ez lesz hamarosan egy tutorial ebben a témában!

  194. hello,
    Csináltam egy partíciót a laptop HDD 320 (egy partíció oldal), de most meg akarom változtatni ... törölni, és esetleg, hogy a kezdetektől fogva ... lehetséges ez?
    merci

  195. hello,
    Csináltam egy partíciót a laptop HDD 320 (egy partíció oldal), de most meg akarom változtatni ... törölni, és esetleg, hogy a kezdetektől fogva ... lehetséges ez?
    köszönöm ...

  196. ciao, én Acronis Disk Director Lemez I 1 történik: Recovery és Partition "C", akkor hogyan tudok csinálni? Nekem van Windows Vista Home Premium .. nagyon kérem, mondja meg, mit kell tennem?

    • AdrianGudus - mondta

      Monna:
      ciao, én Acronis Disk Director Lemez I 1 történik: Recovery és Partition "C", akkor hogyan tudok csinálni? Nekem van Windows Vista Home Premium .. nagyon kérem, mondja meg, mit kell tennem?

      Írd fel a keresési mezőbe a jobb felső fekete sáv: A merevlemez particionálása partíció, amelyek csak az operációs rendszer, nyomd meg az Entert, és talál egy bemutató, amely segít.

  197. újrakezdés - mondta

    Hé nézd meg nekem, hogy nem sok lemezeket hdd.
    Az Érték elem
    Device Features
    WDC WD800JD-22MSA1 illesztőprogram leírása
    A sofőr dátuma: 7
    Illesztőprogram-verzió 5.1.2535.0
    Microsoft illesztőprogram gyártója
    INF fájl disk.inf

    Device Manufacturer
    A cég neve Western Digital Corporation
    Termék Info http://www.westerndigital.com/en/products
    ez minden, amit meg.

    • AdrianGudus - mondta

      újrakezdés:
      Hé nézd meg nekem, hogy nem sok lemezeket hdd.
      ElementulValoare
      Device Features
      Leírás driverWDC WD800JD-22MSA1
      Dátum driver7 / 1 / 2001
      Version driver5.1.2535.0
      Gyártó driverMicrosoft
      Fájl INFdisk.inf

      Device Manufacturer
      Név firmaWestern Digital Corporation

      ez minden, amit meg.

      Tedd, ahogy egy fenti megjegyzésben mondtam (először). Tanuljon meg angolul, és küldjön egy e-mailt a Western Digital-nak, mondja el nekik, hogy melyik HDD-modellje van, és válaszolni fognak Önre.
      Ha nem tud angolul akkor biztosan ajánljuk bemutató, amely segít. Írd fel a keresési mezőbe jobbra a fekete él: Hogyan fordítás és hogyan helyes kiejtés angolul, akkor adjuk meg, és megtalálja a bemutató

  198. bunescul - mondta

    Van egy WD Caviar Black keményen 1.5 Tb.
    Próbáltam SiSoft Sandra és az Everest több változata és nem tudom megmondani, hogy hány és hány fej tálak van.
    Honnan tudod?
    Próbáltam más WD HHD és ugyanazt a történetet
    Köszönöm !!

  199. bunescul - mondta

    Végre megvan a válasz:

    Lemezek: 3
    felület: 6
    fejek: 6
    Én a következőket particionálás:
    Minden impatit a 3
    2 első partíciót és a második imartite
    Rendben van?
    vagy marad 3 partíciók?
    Köszönjük!

  200. Cristian - mondta

    Hello! Megpróbáltam telepíteni Acronis 10 és azt mondta, hogy "a jelenlegi operációs rendszer nem támogatott." Említettem már, hogy én beiktatott egy 7 win32 kicsit. Szeretné telepíteni egy régebbi verzióját Acronis? Ms

    • polferis - mondta

      Cristian:
      Hello! Megpróbáltam telepíteni Acronis 10 és azt mondta, hogy "a jelenlegi operációs rendszer nem támogatott." Említettem már, hogy én beiktatott egy 7 win32 kicsit. Szeretné telepíteni egy régebbi verzióját Acronis? Ms
      Telepítse az Acronis Disk Director (shareware) legújabb verzióját. De ez egy "demo" verzió, és nem tudsz vele mit kezdeni, ha nincs sorozatod.
      Vannak más szabad szoftver particionálás MiniTool Partition Wizard-szerű ADD, NYUGALOM, Paragon.

  201. Cristian - mondta

    Sikerült letölteni a legújabb Acronis Disk Director soros 11 minden, és végül particionált. Ms Tovább

  202. Vasy - mondta

    ^ Helló preteni bocsáss meg nekem, ha nem gyors is .. Nekem van egy nagy probléma ..

    Van egy 2 TB-os HDD-m - mondtam 2000 GB-ot románul ... és szeretnék ebből a 2000-ből, amelyek mind a C partícióban vannak, azt akarja, hogy hozzak létre egy másik exp D-t, de amikor elkezdem létrehozni, problémákat mutat, hogy csak partíciókat hozhatok létre, mert nincs helye adik Túl sok játékom van ... a játékokban van C Windows G REcovery - és ennyit mutat nekem a számítógépem, amikor játékra megyek, még mindig kapok 2 db 100 MB-os játékot ... ... kérem, segítsen nekem, az én azonosítóm: cimbo_boss .. köszönöm

    • polferis - mondta

      Vasy:
      ^ Helló preteni bocsáss meg nekem, ha nem gyors is .. Nekem van egy nagy probléma ..

      Én 2 TB HDD - román 2000 GB mondta ... és azt szeretném, hogy ezek mindegyike 2000 partíció C D unaexp agy akar adni az agya, de ha meg tudom mutatni a problémákat, hogy csak annyi agy alkatrészek tartják Adik Én túl sok alkatrész ... az I. rész C G Recovery a Windows - és ahogy nézem az a számítógép, ha kapok, hogy nem része a része 2 100 tűnik mb ...... az id kérjük ajutatima cimbo_bossul .. köszönöm

      Próbáld meg egy puha partíció, ex. Acronis DD. Készíts egy bootolható CD-t, boot partíció York vele bármi. Vagy egy Linux disztribúció, amely tartalmazza GParted. Van sok lehetőség kívül a Windows.

      • Razvan - mondta

        polferis: Próbáld meg egy puha partíció, ex. Acronis DD. Készíts egy bootolható CD-t, boot partíció York vele bármi. Vagy egy Linux disztribúció, amely tartalmazza GParted. Van sok lehetőség kívül a Windows.

        A legjobb, ha telepíted a Windows programot, akkor végezd el a particionálást ... egyes programok törölhetnek adatokat :)

        • polferis - mondta

          Razvan: A legjobb, ha telepíti a Windows, akkor te, és particionálás ... egyes programok törli az adatokat :)

          Először is, aki nem tudja, hogyan kell particionálni, elveszítheti adatait a Windows alatt a telepítés során, vagy akármilyen szoftvert is használ. Másodszor, nem említette a Windows újratelepítését. Végül, de nem utolsósorban, nem lehet összehasonlítani a Windows lemezkezelését olyan szoftverekkel, mint az Acronis DD, a GParted Linux alatt vagy a CD-től külön. Csak két példát mondtam, de vannak még. egy tonna !!

  203. jó Nekem van beiktatott egy kemény 500gb C windowsu és megkérdezte 127GB szabad memória úgy néz ki, valami, amit nem őket, hogy? ha tud nekem segíteni kérem raspundetimi on [e-mail védett] Köszönöm.

    • AdrianGudus - mondta

      adi:
      jó Nekem van beiktatott egy kemény 500gb C windowsu és megkérdezte 127GB szabad memória úgy néz ki, valami, amit nem őket, hogy? ha tud nekem segíteni kérem raspundetimi on [e-mail védett] Köszönöm.

      Ez az, ami volt látható ez a videó bemutató. És még sok más oktató kapcsolódó particionálás már a helyszínen. Megy a jobb klikk nem lefoglalt helyet, majd új partíciót Lemezkezelés vagy, hogy megtalálja, kattintson a számítógépen, majd kezelni, majd Lemezkezelés Acronis akár kollégám megmutatta a bemutató.

    • polferis - mondta

      adi:
      jó Nekem van beiktatott egy kemény 500gb C windowsu és megkérdezte 127GB szabad memória úgy néz ki, valami, amit nem őket, hogy? ha tud nekem segíteni kérem raspundetimi on [e-mail védett] Köszönöm.

      Tényleg e-mailben szeretne választ kapni? Miért? Először is nem látom értelmét annak, hogy a C-nek 127 GB legyen, túl nagy, nehézségei vannak, ha XP-t akar telepíteni. "A memória többi része" ??? Mi az? Azt hiszem, a "többi GB-kapacitásra" gondoltál ... Nincsenek felosztva, ezért nem jelennek meg neked. Lépjen be a Lemezkezelésbe, kattintson a jobb egérgombbal a fel nem osztott helyre, az "Új" elemre, és ossza ki, amennyit csak akar, partíciót. De ne hagyja C-t ekkora. A hely allokálásakor formáznia kell, így elvesznek az adott helyre vonatkozó adatok. De használhat egy sikeres helyreállítási szoftvert.

  204. Laurentiu - mondta

    Helló,

    Nekem van egy probléma, amit nem értettem igazán, hogy hogyan kell egy partíció 596.17 GB HDD álló 2 4 nyilvántartások és tűk. Nekem van egy DOS partíció felépülés 14.65 GB, és C a 581.42 100 MB GB és az operációs rendszerrel kapcsolatos Egészséges OEM partíciót.

    Köszi előre,
    Laurentiu

  205. George Dumitrescu - mondta

    Helló,
    Nekem van egy probléma a laptop (Toshiba Satellite), nehezen 150 7 Gb és a telepített nyerni f jól ment, arra a pontra, hogy azt hittem, hogy nem neki, és azt a partíciót, ami de egy csomó gyakorlatilag valamennyi dokumentumra volt a C: partícióra.
    Sikerült egy partíció Acronis Disk Director, ami után mentem minden dokumentumot az új partíciót, és hagytam túl sok helyet a C:, és úgy gondoltam, hogy lakik a C: partíciót, és növelve az új partíció készült, ami után a Acronis Disk Director nem mers.Si Letöltöttem egy programot Aomei Partition Manager és sikerült sal tedd, amit akar, kérdezte végül adtam újra újraindul és a Windows újra indul el az és mint a BIOS, és én is ezt a particionáló munka, végül adott neki egy és indítsa újra a Windows, hogy nyitott, ha meg kell védeni az ablakot nem működik ..... jelenik meg.
    Bementem Safe Mode és a My Computer látja a másik partíciót, ami látható, mint a C:, aztán bementem a Sajátgép, kezelése, tárolása, Lemezkezelés ott, és mutasd meg mindazt, amit az új partíciókat hozott létre.
    Továbbá nem tudom, mit tegyek, mert a legrosszabb az egészben az, hogy az új partíciót másoltam minden, amit tettem, a számítógép, mint: fényképek, dokumentumok, stb ..
    Segíts, oly módon, hogy írsz a külföldi (Olaszország), és én szeretnék menni a számítógép szolgáltatás, amely egy kisvárosban.
    Köszönet előre.

    • polferis - mondta

      George Dumitrescu:
      Helló,
      Nekem van egy probléma a laptop (Toshiba Satellite), nehezen 150 7 Gb és a telepített nyerni f jól ment, arra a pontra, hogy azt hittem, hogy nem neki, és azt a partíciót, ami de egy csomó gyakorlatilag valamennyi dokumentumra volt a C: partícióra.
      Sikerült egy partíció Acronis Disk Director, ami után mentem minden dokumentumot az új partíciót, és hagytam túl sok helyet a C:, és úgy gondoltam, hogy lakik a C: partíciót, és növelve az új partíció készült, ami után a Acronis Disk Director nem mers.Si Letöltöttem egy programot Aomei Partition Manager és sikerült sal tedd, amit akar, kérdezte végül adtam újra újraindul és a Windows újra indul el az és mint a BIOS, és én is ezt a particionáló munka, végül adott neki egy és indítsa újra a Windows, hogy nyitott, ha meg kell védeni az ablakot nem működik ..... jelenik meg.
      Bementem Safe Mode és a My Computer látja a másik partíciót, ami látható, mint a C:, aztán bementem a Sajátgép, kezelése, tárolása, Lemezkezelés ott, és mutasd meg mindazt, amit az új partíciókat hozott létre.
      Továbbá nem tudom, mit tegyek, mert a legrosszabb az egészben az, hogy az új partíciót másoltam minden, amit tettem, a számítógép, mint: fényképek, dokumentumok, stb ..
      Segíts, oly módon, hogy írsz a külföldi (Olaszország), és én szeretnék menni a számítógép szolgáltatás, amely egy kisvárosban.
      Köszönet előre.

      Normál esetben nem látjuk őket a Windows (partíciók), ha, miután végzett, és nem osztják a teret. Hozzárendelheti a Lemezkezelés kattintson Dr., Új és kövesse a varázsló. De akkor meg kell formázni. Valószínűleg elpusztult operációs rendszer particionálás rossz! Legvalószínűbb, akkor újra kell telepíteni a Windows. Formázza a teljes merevlemez, partíció és újra. Így első boot a live cd (Linux, van Gparted), és mentse az adatokat. Ha tudod, formátumok, és helyreállítja az adat visszaszerzés szoftver egy kedves Recuva, PC Inspector, EASEUS Data Recovery (a legjobb, véleményem szerint). Figyelem! Recovery szoftvert nem kell telepíteni a partíciót, hogy felépüljön!

  206. Theodore - mondta

    Nagyon hasznos tutorial, csak folyamatosan azt kérdezik tőlem minden alkalommal, ha a partíció hardu csinálni most, mert ez a bemutató már őket állni lucruriile a partitionarea.Va köszönöm!

  207. Yliuta - mondta

    Szia néztem a bemutató tettél, és találtam nagyon érdekes, és indult, hogy anyám egy 160 Gb HDD egy lemez és partíció 2 sal fej és MAM nem a program, valami olyasmit, amit nem használ A particionáló beállításokat használó próbaverzió, és kérjük, tegye egy linket letölteni a programot, vagy punel lehet másolni, és én sal a pályán.
    Kérem

  208. Laurentiu - mondta

    Szia, én vagyok a kemény 500 GB helyi lemez C I 97 GB helyi lemez D I 368 helyi C meghajtón már csak 10.9 GB szabad, és a helyi lemez D I 222 GB szabad, hogyan lehet átvinni GB a helyi lemez D C, anélkül, hogy küldjenek a fájlt a C, csak a szabad egyek? Előre is köszönöm

    • polferis - mondta

      Laurentiu:
      Szia, én vagyok a kemény 500 GB helyi lemez C I 97 GB helyi lemez D I 368 helyi C meghajtón már csak 10.9 GB szabad, és a helyi lemez D I 222 GB szabad, hogyan lehet átvinni GB a helyi lemez D C, anélkül, hogy küldjenek a fájlt a C, csak a szabad egyek? Előre is köszönöm

      Meg kell partíciót D. Ezután kitörni belőle, és tartsa a C.

  209. Mihai - mondta

    Az Acronis Disk Directorra vonatkozó kérdés: van-e valakinek ötlete arról, hogy ha formázza azt a partíciót, amelyre a Windows rendszert szeretné telepíteni (ebben az esetben XP), ha nem hagyja az "alapértelmezett" opciót a fürtökön, akkor az első újraindításkor a comp nem indul? Mármint alapértelmezés szerint 4K-ja van. De ha manuálisan adsz neki 4K-t vagy bármilyen más beállítást (8K, 16K ... stb.), Az már nem indul el. Telepítéskor lemezről, másolatokról stb. Töltődik be, abban a lépésben, amikor a formázással megkérdezi, megadom, hogy nem akarom, de az első újraindításkor meghal és így marad. Több számítógépen és néhány laptopon próbálkoztam, és ugyanaz történik. Van egy 15 GB-os és egy 217 GB-os partícióm egy 250 LE-s merevlemezen, 2 lemezzel és 4 fejjel. Nem tetszik neki, hogy felosztottam? Megkérném azokat, akik válaszolni akarnak rám, ne vegyék el a "szerintem" vagy hasonló dolgokkal. . . Pontosabban, ha ilyesmire bukkant, mi a megoldás? (de nem ez az "alapértelmezett"), vagyis nem formázható 4K-nál nagyobb fürtökkel, hogy az XP már nincs telepítve? Alapértelmezés szerint otthagytam, telepítettem a Windows-ot, majd megpróbáltam megváltoztatni a fürtöket, és 64K-val is működik. De ismétlem, miért ne telepítenénk 4K-nál nagyobb partícióra?

  210. Videotutorial Hello, van egy probléma, vettem egy merevlemezt, és én csak látni 180 31 gb gb azt tehetek? Egy barátom azt mondta nekem, hogy ez az alaplap, amit nem tovább, mint hogy Nem hiszem, hogy én ajutati.Adrian asta.Va kedvesen válaszol nekem egy kérdést, hogy rátette kötve ablakok és adott nekem néhány jelzések AHCI a BIOS-ban, de én nem vagyok olyan szép, ha kéred akkor nézd meg az üzenetemet.
    PS: Csak így tovább a jó munkát.

  211. Vladut - mondta

    Hello! Nekem van egy probléma!
    Nem tudom, hogyan kell csinálni a gombsor és a Start menüt a Windows Vista, Windows laptop 7.
    Remélem tud nekem segíteni!
    Köszönöm szépen !!

  212. AdrianGudus - mondta

    Vladut:
    Hello! Nekem van egy probléma!
    Nem tudom, hogyan kell csinálni a gombsor és a Start menüt a Windows Vista, Windows laptop 7.
    Remélem tud nekem segíteni!
    Köszönöm szépen !!

    Válaszolj jobb a mi blog: http://blog.videotutorial.ro/ultimele/cum-facem-taskbar-ul-din-windows-7-sa-arate-ca-cel-din-windows-vista/

  213. Sorin - mondta

    Követtem a bemutató magam, és elmondhatom, hogy tanultam valami nagy dolog, bár tudtam, hogy az üzletet. De .. egy dolog, hogy nem tudnak megegyezni, és soha nem is lesz soha, hogy 2 telepíteni az operációs rendszert ugyanazon a rendszeren. Talán tudod, Cristi dolog megy, de elmondom, hogy mi történik a valóságban. Valaki látja a bemutató, és azt hiszi, és telepíteni az XP és a Vista vagy 7, amit akar. Ha XP-n van, tegyük fel, hogy a Vista D-jében C-re van telepítve, és valamikor elfogy a c helye, vagy nincs elég hely a telepítéshez telepítsd oda stb ... Ezután egy nap térj vissza a 7-re, és a mappa megmarad, miért telepítetted oda, nem tudod, mit tettél, és törlöd, és fordítva, de trükkök vagyunk, kettős bootunk van és te tudod, ki tudja, milyen hülyeségek véletlenül, és végül a port választják ... ott van az úgynevezett szoftveres interferencia is. Ráadásul ezért mondják, hogy telepítek Windows-ot ... Nem másolom az ablakokat, neki fel kell ismernie az összetevőket és konfigurálnia kell őket, Az xp valamilyen módon csinálja őket, a Vista másképp ... nem nem ... ha belegondolunk az illesztőprogramokba, és mennyiért kell aggódnunk, és hogy mi is történik valójában, ha C-ről indítunk, vigyáznunk kell a D-ben lévő ablakokkal, hogy ne töröljük őket valami .. utána fordítva, plusz frissítések plusz víruskereső..több karbantartási program..miért bonyolítja magát? nosztalgikus vagyok, és az XP-n akarsz maradni, tedd az XP-t, és kész. Ha lépést akarsz tartani a 7-es előrehaladással, a Vista nem értettem, miért választottad nagy fiaskónak. Utána D-re várok, hogy vigyázzon, hogy ezek a játékból származnak, amikor a win 7-en voltam, és ezek XP-ből ...aha ... végül nem tudod, mit csinálsz. Tehát a következtetés az, hogy ha azt szeretnénk, hogy a káposzta BAGA SZÁMOLÓGÉP DUAL BOOT.Daca úgy dönt, egy elszánt ember, vagy hogy vagy. És vannak, akik nem tudják, semmilyen módon kezelni egyetlen windows.Pt mit tesz XP.? Én már jó az idő, nem mondom nem, de az idők változnak, és nem támogatják a közvetlen x, mint 9.0c érzek és Asha tovább. Tudja a román közmondást azzal, aki két nyúl után szalad ... nem hiszem, hogy mindkettőt el tudja fogni ... Olyan, mintha egyszerre két házban próbálnék lakni .. várjon, a lakásban maradok ... most két napra megyek Otthon maradok az udvaron.. utána visszatérek a lakásba, vagy öltönybe és sportruhába öltözni..és így tovább..folytathatóak az összehasonlítások. Kérdezze sok ember, aki akar, és azt mondom, hogy nem ajánlott, hogy a két operációs rendszer telepítve ugyanazon a rendszeren vagy ugyanazon hard.Ratiunile Különösen multiple.Nu állunk most újra feltalálni informatica.Au kitalált mások. Jó, és ez a véleményem, és nem 2 rossz. Pl. ÉN használ Windows Ultimate 7 64 és nincs probléma el.Numai ha arra gondolok, hogy unalmas és bosszantó, hogy telepítse a Windows, a járművezetők, szoftver, hálózati, antivírus, konfigurálása .. stb .. és maradok Én ezt a dolgot 2 alkalommal .. nem lehet. Ha 2 különálló rendszered van, akkor az különbözik ... mondjuk az asztalodon 7 és a laptopodon xp ... de ugyanazon a rendszeren és főleg ugyanazon a merevlemezen ... én nem bátorítanék ilyesmit ... de ahogy mindannyian mondtátok a véleményével.

    • polferis - mondta

      Ez a véleménye, és akkor nem kell nagy ügyet csinálni belőle. Egyszerűen prédikál a srácok videotutorial.ro ezt a videót. Videotutorialului cél egy informatív, oktatási, tanítani valamit. Ha nem kívánja alkalmazni minden tanácsot, nyugodtan járjon el, ahogy szeretné. `Apropó, tudtad, hogy egy autó mehet benzin és LPG alternatíva?

  214. rebbecca - mondta

    Sorin:
    Megnéztem ezt az oktatóanyagot is, és elmondhatom, hogy ... Időpocsékolás, hogy elolvassam, mit mondtam ezután!

    Baietzash Telepítettem 4 (négy) desine önálló operációs rendszer különböző partíciókat, nem látjuk egymást (csak bizonyos esetekben). Szóval van ez: Win7 Végső 64 Bits (ez mindennapos) win7 Végső 64 Bits, tartalék. Win8 Consumer Preview. Ubuntu 11.10. És VMware Workstation telepítettem a FreeBSD, Slax, CentOS, linuxmint, Win 98 / XP / 7 / 8 és várja meg a 9.
    Minden, amit mi tanultunk sokat ezek a srácok, és csodálja meg videotutorial más oldalakon, vagy, hogy a legjobb barátja, a Google.
    Elfelejtettem elmondani, sok éves vagyok, de egyáltalán nem vagyok zárt, mint a "néhány" (Elkapta a célzást?)
    Fáradt, hogy írjon valami szar. Nem volt rá szükség!

  215. Adrian nézte ezt videotutorial, és szeretnék gratulálni Önnek a munkát, és ahogy a totul.As megkérdezni bennünket bineiteles, ha tudsz, és ha van időd, hogy válaszoljon nekem, ha én csinálok a jobb 3harduri vagyis az első 80 gb és őt 7 ablakok, második 300gb használja a torrentet, és a harmadik pedig 1tb és használja a tárolás nehéz helyes?

  216. gabi - mondta

    Szia. Megnéztem ezt a videót, remélve, hogy új részt készítek ... nos, nem sikerült! :)) Ezért szeretném bemutatni nektek az "esetemet": nemrég vettem egy laptopot, amelyen C : /; D: / (helyreállítás), e: / (dvd rw). Szeretnék még legalább egy partíciót - felosztani C: /; (itt szükségünk lenne egy tanácsra - hány alkatrészt jeleznénk, tekintve, hogy a HDD 750 gb-os lenne). a telepített Windows Win 7 (64 bites). Megpróbáltam eljutni a "lemezkezeléshez", ahol elakadtam, mert az egyetlen művelet, amelyet engedélyezek a C-vel kapcsolatban: / a "láda / VHD csatolása" ... a videódban láttam, hogy használsz bizonyos progr, de megértettem, hogy nélkülük is lehet? Remélem, megértettem egy kicsit, tekintve, hogy nem tudom, hogyan tapossak ... előre is köszönöm!

    • polferis - mondta

      Legjobban használni egy harmadik fél program ingyenes NYUGALOM Partition Master Home. Attól függően, hogy a program telepítése ugye partíció C 50-80GB, a többiek azt csinálsz, amit akarsz. Mivel a méret a hdd (750GB) Én személy szerint négy részből áll, de azt teszed, amit akarsz. Siker!

  217. gabi - mondta

    hogyan fordulhatok hozzád pt. hogy valamit rosszul tettem, és segítségre van szükségem ... kérem?…: ((

  218. gabi - mondta

    Megoldottam! Egyébként köszönöm. fent!

  219. Ramo - mondta

    Hello! Vettem egy új HDD. laptop és szeretném partíciót ... az Ön utasításait, csak nem tudom, hol láttam, hogy hány lemezt vagy ... a régi, már szerelve használtam everest, de PT. hogy a megoldás, amit? Köszönjük!

  220. AdrianGudus - mondta

    Ramo:
    Hello! Vettem egy új HDD. laptop és szeretném partíciót ... az Ön utasításait, csak nem tudom, hol láttam, hogy hány lemezt vagy ... a régi, már szerelve használtam everest, de PT. hogy a megoldás, amit? Köszönjük!

    Az Everest is… doooh

    • Ramo - mondta

      az everest használatához telepítenem kell egy operációs rendszert; operációs rendszer telepítéséhez meg kell formáznom az új merevlemezt; a formázás, a rendszer telepítése, majd az everest, majd a partíció, a formázás és az operációs rendszer újratelepítése kissé ostobaságnak tűnik ... Azt hittem, hogy valahol írták, vagy van egy webhely, ahol megtalálhatom ezeket az információkat; amint említettem, van egy laptopom, és nem volt lehetőségem mindkét HDD egyidejű csatlakoztatására ... ellenkező esetben nem kérdezném logikusan, hogy továbbra is a everestet használtam ... ..doooh (köszönöm a csillagászati ​​erőfeszítéseket, hogy válaszolhassak rám ...). ) az oktatóanyagok nagyon hasznosak, de kár hozzáállás; ha nyitott vagy segítő kezet nyújtani, legalább ne döntsd meg azokat, akiknek nincs annyi tudásod, mint neked ezen a téren ...

      • polferis - mondta

        A formázáshoz és a particionáláshoz nem szükséges operációs rendszert telepíteni. Készítsen CD-t egy particionáló szoftverrel, például Acronis lemezkönyvtár, Easeus, Paragon stb. Vagy egy Linux disztribúcióval, amely integrálta a GParted-et, nagyon jó és ingyenes. Formázza, particionálja a fentiek egyikével, majd telepítse a Windows rendszert. A megvásárolt HDD specifikációit a gyártó webhelyén találhatja meg. Ha új, "a csúcson", nincs műszaki könyve?

  221. Dahaka - mondta

    Van egy új laptop 750 GB-os merevlemez, én leginkább használni a játék, egy operare.Cum rendszer partíció ajánlanak?

  222. Michael Alexu - mondta

    Mi történik, ha egy dual boot, és a Windows partíciót, és tegye a vírus más rendszer, a másik partíción egy újabb Antivirus?

  223. polferis - mondta

    Michael Alexu:
    Mi történik, ha egy dual boot, és a Windows partíciót, és tegye a vírus más rendszer, a másik partíción egy újabb Antivirus?

    Semmi sem történik, nincs kapcsolatban egymással (partíciók).

  224. Hello!
    Én 500gb HDD és particionált, mint ez:
    C: 50gb Windows 7
    D: 450 gb multimédia
    A kérdés a következő: Mivel én már ezeket 450gb 50 GB szabad, és megpróbáltam Acronis Disk Director 11 21Gb hogy hozzon létre egy lejtőn. Hoztam létre, én formázott, de amikor adok az én számítógép nem tudja látni a másik oldalon 400 minden cuccom (zene, filmek ...), csak a C és a ez 20gb.
    Hogyan letölteni a többi partíciót adatvesztés nélkül rajta? és nem egy partíció D? A 450?
    Köszönjük!

  225. polferis - mondta

    Gabi:
    Hello!
    Van egy HDD 500gbsi epartitionat ezt:
    C: 50gb Windows 7
    D: 450 gb multimédia
    A kérdés a következő: Mivel én már ezeket 450gb 50 GB szabad, és megpróbáltam Acronis Disk Director 11 21Gb hogy hozzon létre egy lejtőn. Hoztam létre, én formázott, de amikor adok az én számítógép nem tudja látni a másik oldalon 400 minden cuccom (zene, filmek ...), csak a C és a ez 20gb.
    Hogyan letölteni a többi partíciót adatvesztés nélkül rajta? és nem egy partíció D? A 450?
    Köszönjük!

    A probléma az, nagyon finom. Nem tudom, hogyan törik az 21GB a tengerre. Eltörte a farkát, vagy más módon? Eljön az a számítógép, amelyet nem osztottak. Jobb klikk a számítógép, kezelése Lemezkezelés. Válassza ki a legjobb a szóban forgó, és hozzon létre. Majd próbálja meg újra Acronis DD és vissza partíció. Ha törte meg a farkát 21GB nagy partíciót, akkor nem veszíti el az adatokat. Ha igen Ellenkező esetben hozzon létre partíciót, formázza a egy és egy puha helyreállítási adatokat kap vissza. Próbálja ki a Mini eszköz partíció helyreállítása.

  226. Hello.. Telepítettem az Everestet és az Acronist is. Sajnos minden információ, amit a HDD-mről találok, a következő: Illesztőprogram leírása SAMSUNG HM641JI. Nem mondja meg, hogy hány lemeze van, hány olvasófej... stb. Segítő kezet nyújthatsz nekem.

    Köszönet @

  227. Mircea - mondta

    Helló,
    Van egy 596,17 GB-os merevlemez a Seagate cég áll 2 4 lemezek és olvasni fejek.
    Csináltam egy partíciót C 50 GB for Windows és a programok, és ezek a partíciók azt hittem, hogy az alábbiak szerint:
    1 - 149,05 Gb (I partíció 50 Gb-os ablakok, II-es partíció 98,7 Gb-os képek, készletek, klipek tárolása)
    2,3 - 298,1 Gb (letöltés, filmek, játékok)
    4 - 149,05 (dokumentumok, könyvek, egyebek)

    Tehetünk előre. Köszönjük!

  228. kíván - mondta

    Üdvözöljük Myriam LIVEV13 informatikai rendszer, Intel Core i3-2120 3.3GHz, 6GB, 500GB, GeForce GT 630, ingyenes Dos, ma achizitioanat tettem 7 végső windows telepítve, akkor megmutatom az indító CD vagy DVD és nem megy, de a szél. miért van telepítve?

  229. Mircea - mondta

    kíván:
    Üdvözöljük Myriam LIVEV13 informatikai rendszer, Intel Core i3-2120 3.3GHz, 6GB, 500GB, GeForce GT 630, ingyenes Dos, ma achizitioanat tettem 7 végső windows telepítve, akkor megmutatom az indító CD vagy DVD lemezeket nem megy, de a szél. miért van telepítve?

    Üdvözlöm. Próbáld meg kikapcsolni a BIOS boot eszközt úgy kell a Windows indításakor.

  230. Szia, van egy kérdésem is: csak kicseréltem az ablakomat, és mivel a másik nagyon keményen dolgozott ... A telepítés után néhány programot szerettem volna telepíteni, és amikor a D partícióba néztem, nagyon kevés volt a helye, ha 2-3 programot fizettem (kicsi), nem tudtam semmit betenni, mert foglalt volt. Mit tehetek, hogy több helyem legyen a D-ben? Kérlek segíts

  231. polferis - mondta

    Sergiu:
    Helló, AMSI Lenne egy kérdésem: Most megváltozott a Windows és a többi megy nagyon nehéz ... A telepítés után szerettem volna telepíteni egy szoftvert, és amikor néztem partíción D nagyon kevés helyet, ha pagam 2 3-programok (kicsi) nem tudtam ragasszon semmit, mert én voltam ocupat.Ce, hogy több helyet D? Kérem, segítsen nekem

    Ha jól tudom, a Windows a C partícióra van telepítve. Mit keres a D-ben? Csak ha több operációs rendszered van, sok bootod van, akkor ez valami más. De mi van a C partíción, ha a Windows D-n van? Hogyan telepítette a Windows tiszta programot dvd / cd / usb-ről? Esetleg nyomtasson a partíciókra. A partíció terének növeléséhez el kell szakadnia egy szomszédos partíciótól, majd hozzá kell adnia őket ahhoz a partícióhoz. Ha segítségre van szüksége, mondja meg, hány partícióval rendelkezik, milyen kapacitással rendelkeznek.

  232. Michael Alexu - mondta

    Salu és szeretnék választ megtudni arról, hardver meu.Vreau tudni, milyen kritériumok alapján tudom partíciót a kemény, nem tudom, hány rekord és számos területen a merevlemezt. Telepítettem azonos verzióját Acronis és az Everest, mint a bemutató, de a everest nincs második megmutatja nekem dolgokat, hogy tudja, hogyan kell, hogy azok csak azt szeretném tudni, hogy van-e kapcsolat partitiile.Mai hardver teljesítményét a két dolgot: lemezek és olvasd fej vagy felület, vagy a felvételt, ha kell dual boot-e vagy sem Úgy gondolom, hogy ez ugyanaz a helyzet, mint minden bemutató és hard.Vreau konkrét választ repede.Mentionez, hogy a merevlemez a Maxtor DiamonMax 10 Típus: 6V200E0 a 200 GB.

  233. Corneliu - mondta

    Helló, barátok, szükségem van a segítségedre! Van egy netbook ez a fickó TOSHIBA MK3259GSXP hardver EVEREST nem azonosítja, hogy hány lemez is, de azt tapasztaltam, hogy ez 16 tűk! Ki tud adni nekem, ha azt részletesen, kérem, segítsen nekem! Előre is köszönjük.

  234. sal Cristi, legyen szíves mondja meg, és én olyan vagyok, mint amit BN hozzá particionálni a merevlemezt? ez 1 T és kifejti az ügyről:
    Hengerparaméterek: 1938021, fejek: 16, szektorok sávonként: 63, bájt szektoronként: 512
    MS több

  235. Gyanítom vagyok RAI CA Olténia (((((4 CRISTI

  236. Novacescu - mondta

    Vettem egy laptopot, és odaadtam valakinek, hogy tegye rá a Windows u-t, a Windows 7-et betette a C 289 GB-os és a D 9 GB-os partícióba, és szeretnék használni lemezkezelést ... találtam ott valamit zsugorodási hangerőnek hívták, és biztosan tudom, hogy ez így működik-e, és nem akarom kockáztatni, és nem pedig tönkretenni, inkább adj nekem tanácsot

    • Használjon puha-partíció-master NYUGALOM
      nagyon könnyű vele dolgozni sok szerencsét
      ahol alapvetően csökken több memóriát. nagyon egyszerű szerencse

  237. Dorr - mondta

    Helló Világ A HDD-n is szeretnék megfelelő partíciókat készíteni, de az Everest nem sok adatot ad róla. Szeretném tudni, hány tányérja van. Van egy 800 GB-os WDC WD00JB-0JJC96456070 (WD-WCAM80). Csak ennyit találtam, henger paraméterei: 155061, fejek: 16, szektorok sávonként: 63, bájt szektoronként: 512; Ágazatok LBA 156301488; Puffer 8 MB; Több szektor 16, plusz egyéb adatok, amelyek nem tartoznak ahhoz, amit szeretnék megtudni. Köszönöm.

  238. Dorr - mondta

    Nagyon köszönöm a tanácsot, Roo.

  239. adrian - mondta

    Helló,
    Már csak egy kérdés particionálás HDD. Az anya. Van egy laptop előtt a munka ezen a laptop az egyetlen partíció 300Gb most találok egy laptop munka bizonyos szoftverlicenc és egyes ellenőrzési programok (hogy nem vagyok szabad törölni őket
    Mindezeket figyelembe véve szeretnék telepíteni 2 operációs rendszerek, hanem az, hogy ezt meg kell egy újabb egy partíciót.
    A kérdésem az: Hogyan hozhatnám létre ezt a partíciót anélkül, hogy elveszíteném mindazt, ami most van a laptopomon? Feloszthatom-e a "C: //" fájlomat közvetlenül az acronis-szal? Biztonsági másolatot kell készítenem a HDD-ről, majd mindent törölnöm, 2 játékot létrehoznom, és az egyikre telepítenem az eredeti képet.
    Őszintén szólva nem tudom, mit kell csinálni, és talán tudok segíteni.

    köszönöm

    • Használjon puha-partíció-master NYUGALOM
      nagyon könnyű vele dolgozni sok szerencsét
      ahol alapvetően csökken több memóriát. nagyon egyszerű szerencse

    • Tudod, hogy TZI partíciót Acronis, és nem kell csinálni back-up
      csökken a C: partícióra és telepítse másik Windows más egyszerű

    • Nem veszít semmit, az alacsonyabb C, hogy egy másik partícióra, és ez az, ami windowsu sinstalezi
      Nem szabad semmit sem törli a C, ha, ki, mindaddig, amíg nem, format,
      f egyszerű!
      TZI azt mondta többször is remélem, hogy sikerül!

  240. adrian - mondta

    Köszönöm válaszokat, megpróbálom, amit mondtál.
    BAFTA.

  241. Adrian Gudus - mondta

    adrian:
    Helló,
    Csak egy kérdés a particionálás a HDD. In anya. Van egy laptop előtt a munka a laptop már 300Gb egy partíció, hogy a laptop dolgozom bizonyos szoftverlicenc és néhány felügyeleti programok (programok, nem vagyok szabad törölni.)
    Mindezeket figyelembe véve szeretnék telepíteni 2 operációs rendszerek, hanem az, hogy ezt meg kell egy újabb egy partíciót.
    A kérdésem a következő: Hogyan tudok létrehozni ezt a partíciót anélkül mindent a laptop már most tudtam particionált a "C :/ /" közvetlenül az Acronis website? Azt kell, hogy a back-up a lemezre, majd törölje az összes, és hozzon létre 2 oldalon, és az egyik az volt az eredeti instalezimaginea.
    Őszintén szólva nem tudom, mit kell csinálni, és talán tudok segíteni.

    köszönöm

    Írja be a jobb felső sarokban található KERESÉS mezőbe: "Csak az operációs rendszer partícióját tartalmazó merevlemez particionálása" nyomja meg az Enter billentyűt, és megtalálja az oktatóanyagot

  242. Sziasztok mindenkinek, a Hirens boot cd-t akartam használni, és a windos nem engedi, hogy elinduljak, ezért a Windows dvd-t az egységbe tettem, hogy kijavítsam az mbr-t (a képen nem jelenik meg "mbr hiányzik") és ez nem tette lehetővé, hogy még a csomagtartóban sem tudjak boo-tezni, így újratelepíthettem azokat a windókat, amelyeket a fiókban keresgéltem, és az újraváltást és a biztonsági mentést használtam, és töröltem a teljes C partíciót - ha lehet, megkérdezem Adrine-t - lehetőség van arra, hogy az operációs rendszer telepítésekor a rendszerindító-kezelő megszakításához, mert a partíció (C :) nincs aktívként beállítva - bennem elsődleges partícióként van megjelölve - vagy ugyanaz a dolog -. A Windows 7 ultimate telepítése után azonnal ellenőriztem -es és azt tapasztaltam, hogy hibás vagy blokkolt a rendszerindításom - az eredeti ablakokat egy barátom küldte Ausztráliából - a rendszerindítási hiba oka lehet a partíció hozzárendelésének megváltoztatása ?????? előre is köszönöm szépen

  243. DrAwZoNe - mondta

    Helló ... Lenyűgöz az elvégzett munka és a 10 ++ ajánlásai ... Problémám volt egy nagy Seagate barracudával, ... particionáltam a HDD-t, de nem vettem észre hogy 2 aktív elsődleges partícióm volt ... tehát a számítógépem véletlenszerűen leállt / összeomlott / lefagyott / hiba / forró volt, kétségbeesett voltam, azt gondoltam, hogy a grafika trükköket játszik rajtam, az alaplapnak vagy a forrásnak van egy kis problémája, de valójában hdd (új) megvásárolt), pontosabban az operációs rendszer nem támogat 4-nél több elsődleges vagy elsődleges partíciót (ha nem tévedek) ... főleg 2 elsődleges futni egyidejűleg [WTF hiányzó logikai partíció :))]. => Tehát… ms Cristi, munka a tied nem hiába !!!

  244. Catalin - mondta

    HELLÓ. Frissítettem laptopomat egy Western Digital 500GB SATA-II 7200rpm 16MB Scorpio black WD5000BPKT notebook HDD-vel. Még nem tettem bele ... de szeretném tudni, hogy hány maximális mérkőzést tudok lebonyolítani és hány meccs van (Gb). Szeretném megemlíteni, hogy a Windows partíció telepítésekor formázom a partíciókat (pontosabban 7 - 64 bites). Köszönöm!

  245. andrey_bnk - mondta

    polferis: Először is, aki nem tudja, hogyan kell partíciót, adatvesztést, és telepítse a Windows vagy bármilyen szoftvert használnak. Másodszor, hogy a nem említett Windows újratelepítése. És végül, de nem utolsósorban, nem lehet összehasonlítani a Lemezkezelés Windows-szoftver, mint Acronis DD, GParted a Linux, vagy egy külön CD-n. Adunk csak két példa, de vannak .... egy tonna!

    Elvileg, a telepítés a különböző Windows-verziók, a partíciós tábla felülírja sokszor. Kezdetben látja a partíciókat és azok tartalmát, majd végül miután több újraindul, ha azt nézzük, szükség formázás partíciók nemaicitind adatokat. Alapvetően, az adatok nem törlődnek, így összezavarja. Az egyetlen megoldás ebben az esetben az, hogy a formázás Windows alkalmazás, és fuss egy adat helyreállítási program törölt partíciókat (az adatokat nem törli, csak az adatok törlése a táblázatban), és mentse őket a támogatás külső természetesen. Amikor mozog az egyik Windows-verzió, hogy egy kiváló legrégebbi látható a teljes back-up adatok, formázás a merevlemez és az új partíciók Windows alatt.

  246. Van, hogy az én gandid egy SSD, de a probléma az én pc sata hdd kell 2 2 s SATA és SSD nem számít?
    és hogyan kell összerakni őket, hogy az elsődleges HDD SSD a HDD I windowsu és tárolás is
    Azt hiszem, érdekes lenne a bemutató
    Semmilyen választ, helyesen, szeretettel várunk!

  247. xxx:
    Van, hogy az én gandid egy SSD, de a probléma az én PC-sata cahdd 2 kell 2 s SATA és SSD nem számít?
    és hogyan kell összerakni őket, hogy az elsődleges HDD SSD a HDD I windowsu és tárolás is
    Azt hiszem, érdekes lenne a bemutató
    Semmilyen választ, helyesen, szeretettel várunk!

    Egy SATA slot 2 lehet csatlakoztatni és SSD vagy merevlemez sata3, az egyetlen hátránya az, hogy részesül a sebesség a meghajtó, menj a 2MB sata300 másodpercenként felmegy 3 sata600
    Ha kap egy SSD jobb lenne, hogy a sata3 el tudnak jutni akár 90.000 második műveletek, valamint van egy vezethet időtálló (fogja használni a jövőben sata3).

    • ms Cristi, a probléma az, hogy hogyan tudom csatlakoztatni ??? hogy az elsődleges merevlemezen legyenek ablakok, a merevlemezem pedig a pc-ről legyen tárolóban ... érted, hogy okos vagy!

  248. Dumitru - mondta

    ha így particionáltál ... és láthatatlan vagy, a fejek pokolba kerülnek az utolsó partíción ...
    az Acronis .. kattintson a zászlóra, hogy nem kap ki és minden egyes használat után.
    helyes particionálás ha elkezd a érvelés, kellene 4 1 partíciók, és a partíció 3 4 4 és egyenlő, akkor az operációs rendszer partíció legyen 1 3 és
    de „helyes .. nem teheti meg, mert a nem kiosztott szóközök vagy a 7 vagy 10 MB közötti Vista vagy 100 számára létrehozott partíciók beavatkoznak.
    még több elsődleges partíciót, xp buteaza az elsődleges, de tettem elsődleges 4 XP partíció.
    és így tovább

  249. Arthur - mondta

    Tehát a probléma ez, én 250 GB HDD C már 20 FULL GB, és szinte nem akar újratelepíteni a Windows, de 50 GB D ingyenesen tudtam a D és C átadni néhány GB?

  250. Valigw - mondta

    Arthur ugyanaz volt a probléma, mint te, amikor elmentem egy számítógép XP 7, én megoldottam Acronis Disk Director. Folytathatja hasonlóan partíció D kiadás, "tiszta" a CCleaner, defragment a lemez, majd két részre partícióra D (D 40GB és új partíció maradványait pihenő a 190GB). Lépés 2: merge partíció D a C (+ 40 20 = 60GB). Oké, 2 60GB partíciók C és D = pihenjen amíg 250GB, körülbelül 190GB (valójában kevesebb, mert nincs merevlemez nem pontosan 250GB)! Visszahelyezni a adatpartíción E.
    Sok szerencsét!

  251. sal mindegyike GB HDD-vel 640 2 4 lemezek és fejek szeretném tudni, hogy melyik lenne a megfelelő partíciót.

  252. hello all Nekem van egy probléma, van egy kemény 80 eredeti gb venni a boltban, és szerettem volna, hogy vesz egy nagyobb memória kemény újra, az úgynevezett [Maxtor sata hdd 2] probléma Nekem van egy régebbi BIOS-a a vállalat a beállítást nustiu [My Computer és a manuálisan létrehozott partíciót az új merevlemez] Ki tud nekem segíteni az én hazai pályán az új kemény hit, hogy sürgős plssss segít nekem.

  253. Mihai - mondta

    fogadtatás
    bemutatott bemutató azt mondják, hogy az új hdd jobb osztható 2, hogy figyelembe véve, hogy a
    bemutatjuk az új és hasznos fizikai konfiguráció és 2 2 supraf.fizice tálak comform EVEREST de mit tegyek, ha létrehozása előtt részben új HDD nem találja a fizikai konfiguráció lemezek / tálak üdvözölje
    az a nehézség, hogy ezeket a részleteket nem lehet megtudni a HDD WD-n sem az AIDA64, sem a HDSENTINEL, sem a gyártó adatai alapján ... ... van megoldás?

  254. HELLÓ! KÉRJÜK, Mondja el nekem ... 20 GB HASZNÁLATLAN MEMÓRIÁM VAN, HOGYAN KELL HOGYAN HOZZÁJÁTNI MÁR LÉTREHOZOTT LEMEZHEZ?! KÖSZÖNÖM!

  255. manu - mondta

    A D partíciót semmilyen módon nem tudom létrehozni vagy formázni! akár ezzel a programmal

  256. Alex - mondta

    Hello. Én 500GB HDD és particionálva a következők szerint. Én 3 partíciót, az egyik az operációs rendszer (Windows 7) A 60 250GB GB egyet a játékok és programok 150 GB. Szeretném tudni, hogy particionált helyesen.

    • Liviu - mondta

      Nagyon jó Alex. Osztozol, ahogy akarsz, nem számít. A cikk a HDD-fejek működésének téves elképzeléséből indul ki. A fejek nem FÜGGETLEN, hanem SZOLIDÁRISAN működnek. Vagyis ha van 1 TB merevlemezed 3 tálcával és 6 felülettel (6 fej), és az első 100 MB-os partíciót készíted, akkor ez a partíció 6 darab 16,66 MB méretű "darabból" áll. 16,66 MB a lemezjátszók mindkét oldalán.

  257. Sovar Ana-Maria - mondta

    Hello, van egy Fujitsu Siemens laptop, a nap után megpróbáltam kinyitni a fények, a képernyő van írva HBXPS tömörített, és nyomjuk meg a Ctrl + Alt + Del újraindításához, így adja meg, de én már nem nyitott ablakok, de ugyanúgy jelenik meg írás, mit tegyek? Kérjük, sürgős.

  258. Ionut - mondta

    Helló Cristi,
    Azt akarom, hogy egy kicsit változtatni a partíciók hogy én 3 2. Azt hiszem, meg kellene mozgatni az adatokat ezekből a partíciókat, vagy úgy rendben van.

  259. helló Nekem van egy probléma, mikor telepíteni a Windows, függetlenül a név lehetővé teszi, hogy formázni a merevlemezt, amikor eljut a formázás a jobb oldalon látható nem írok e meghajtók OPTIONS és a Windows telepítve van ugyanazon a partíción, hogy egyszerre volt Leam D INC

  260. Csaba - mondta

    Nagyon köszönöm, Cristi. És ez a bemutató egyszerű, világos és hatékony, mint minden olyan bemutató, ami a Krisztus. Csak szuperlatívuszokban engem.

  261. Amit senki nem vett figyelembe, az az a tény, hogy az "olvasótűk" egyszerre mozognak, merevlemezen, egyetlen tálcával. Vagyis az első olvasási felületen lévő tű ugyanazon a helyen van, a tükörben, a második olvasási felületen. Nem mozognak külön. Tehát ez a fajta particionálás fizikai szempontból nem tűnik plusznak a rendszer sebessége szempontjából.

  262. Constantin - mondta

    Én decurand annak megszerzése a Kingston SSD merevlemez 60gb I telepített Windows operációs rendszer a számítógépen, és már 8 régi tera Seagate merevlemez 1. Tudni akarja, ha ez ajánljuk, hogy vagy megosztják a 2 1 amelyek partíciót "Mark aktívként" valamilyen telepített játékok és alkalmazások, és kérni fogja, menj ércek és fuss könnyebb, a másik, hogy továbbra is egyszerű, a filmek zene, downloduri vagy más mappák nem igényelnek telepítést.

  263. Catalin - mondta

    ne particionáljon semmit, készítsen mappákat és kész! mi a sok vita? ha valami rossz történik, akkor is történik valami…

    • Costelina - mondta

      Azt hiszem, ez a téma meghaladta
      Akkoriban, amikor megtette a bemutató SSD voltak elég messze tőlünk, és nem elérhető
      A Windows 7 = ekkor megjelenik létrehozása
      de tudni Windows7; Windows8; 8.1 10 és ki tudja, mi a Windows verzió jön a jövőben tudják értékelni
      SSD
      Elmenthetem fontos fájlokat egy külső tároló (stick vagy kártya) és nincs fejfájás és
      kellemetlen meglepetés (mint volt az elmúlt években a HDD-k)
      HDD már mintegy végére ért a karrierje nem bűncselekmény

      • Costelina - mondta

        próbálja, és a különbséget (a jobb)
        A HDD cseréje egy SSD
        aztán meg nem csatold őket vissza garantált

  264. Cosmin Florentin - mondta

    Helló ! Meg tudná mondani, hogy megtudhatom-e, hogy egy HDD mennyi lemezzel vagy felülettel rendelkezik anélkül, hogy telepítve lenne a PC-re az Everest megtekintéséhez, vagyis ha rá van írva ... vagy tudom, hogy ez más módon lehetséges? Köszönöm 🙂

  265. Ciprian - mondta

    Miért van az Everest Sal Vresse használt video (ha emlékszel), hogy ez utóbbi látható nem közöl részleteket HDD? Vagy egy másik eszköz, hogy hány felületek / head mi?

  266. Lucian - mondta

    Jó estét, néztem a bemutató létrehozására egy partíciót, de én nem arra egyáltalán, van egy új HDD WD Caviar Blue 1 TB, hogy szeretném azt kizárólag filmek tárolására, de meg akartam csinálni 2 vagy 3 válaszfalak, azt formázva NTFS hdd első és ez prog. Acronis Disk Director és vers. 11 és 12 vers próbáltam particionálni, de ha rákattint nem tűnik úgy, hogy partíció létrehozása bemutató elő dolgokat, töredezettségmentesítés és más, azonos létrehozásával partíciót? vagy formázni először megpróbáltam és vers. 11 és 12 és nem jön ki, több tanácsot kérlek, köszönöm szépen

  267. Gabriel Guiu - mondta

    jó estét
    kérlek mondd meg, hogy tudsz-e particionálni egy 1 rb-s, külső állványba telepített hdd-t usb csatlakozással (3 partíció), és ha ezen a hdd-n klónozhatom a számítógépbe telepített merevlemez tartalmát (320 gb - 3 partíció).
    Kérem, mondja meg, ha nem lehet bekapcsolni a PC új hdd és látni a teljes kapacitását.

  268. cosmyn - mondta

    Hello!
    Jó tutorial. De van egy kérdés:
    Nemrég vettem egy laptopot egy SSD. SSD van-e elválasztó szabály?
    Köszönjük!

  269. Mihai - mondta

    szia Adrian Gudus vagy Admin CRISTI!! Többször megnéztem ezt az oktatóanyagot, és nem értettem, hogyan kell a partíciókat elkészíteni egy Hitachi HARD (laptop) Travelstar 5K1000 merevlemez családon, 1 TB kapacitás, lemezek = 2, memóriafelületek = 4!
    kérem, segítsen nekem, hogy a helyes partíciót! Azt akarom, hogy a C partíciót a Windows operációs rendszer, a partíció MULTIMEDIA 1, és egy másik partícióra multimédiás 2, 3 partíciókat, hogyan helyes ?? köszönöm, és akkor olyan választ tőled!

Trackbacks

  1. […] C, amely az operációs rendszert tartalmazza. Mindezek megoldásaként rendelkezünk harmadik féltől származó szoftverekkel, például az Acronis Disk Director vagy akár más Linux operációs rendszerekkel, például az Ubuntu disztribúcióval. Az Ubuntu egy […] rendszer

Speak Your Mind

*