Intelligens FM-modulátor az autójához - Bluetooth, SD-kártya, kézmentes

Mi az FM modulátor?

Intelligens FM-modulátor az autójához:

Az FM modulátorok sok évvel ezelőtt alakultak ki, de most már kompaktabb méretekkel, jobb árképzéssel és több funkcióval érkeztek vissza.

Az FM modulátor egy kis FM adó, amely nagyon kis teljesítményű, amíg a rádióantennán lévő jel elérik.

Ezek a modulátorok 5 méteres sugarúak, és a gép könnyebb aljzatába kerülnek.

Mit használ az FM autós adó?

Ezek az autós modulok különösen hasznosak a régebbi gépek számára, nem tudnak zenét lejátszani bluetooth vagy USB-n keresztül.

Egy klasszikus autó esetében például az eredeti hangrendszer megváltoztatása bűncselekmény, mert ez a művelet ronthatja a belső megjelenést.

Ugyanez vonatkozik a jó hangrendszerrel rendelkező autókra is. Szégyen, hogy egy jó hangrendszert újra változtathatunk csak azért, mert nincs Bluetooth.

Milyen jellemzőkkel rendelkezik az új FM modulátor?

Az alapmodulátoron kívül ezek az eszközök USB töltőportokkal, USB zene, Bluetooth, micro SD kártya nyílással és kiegészítő aljzatokkal rendelkeznek (az oktatómodell nem rendelkezik AUX csatlakozóval).

Az egyéb funkciók mellett kihangosító funkcióval, hang navigációs funkcióval, hangutasításokkal (google most) is rendelkezünk.

Miért vásároljon egy FM-adót?

Az ár nagyon jó. Már nem rendelkezünk a nagy árakkal. Egy autós töltő árán vásárolhat egy FM modulátort, amely kettős töltővel és egyéb funkciókkal rendelkezik. többet kapsz ugyanazon az áron.

Az új modulátorok másik előnye, hogy nagyon kicsi. Az új típusú modulátor körülbelül kétszer autós töltővel rendelkezik.

Mennyibe kerül az automatikus FM-adó az oktatóban.

Az ár 50 alatt van, még akkor is, ha Kínából rendel.

S-10 FM modulátor a Geekbuying-on

Kapcsolódó oktatóanyagok

Zene Bluetooth-on keresztül bármely hangszóró, fejhallgató és autós

OBD2 Bluetooth adapter, automatikus újraindítás hibák okostelefon

Videó bemutató - intelligens FM-modulátor az autójához

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Dilimache - mondta

  Egy kis kiegészítés, amit Cristi mondott. Még akkor is, ha az 32 gb-ig elfogadja a kártyákat, és elméletileg mp3 formátumban több ezer dalt tárolhat, győződjön meg róla, hogy csak az első 500-et reprodukálja a kártyán. Tehát, ha az 1000 kártyát átmásolja a dalokba, az mp3 csak az első 500-et ábécé sorrendben reprodukálja. A telefon, a bluetooth vagy a kábel helyett mindent reprodukál, nem számít a számok számának, és sok éve használom ezeket az fm modulátorokat, és minőségüktől és áruktól függetlenül ugyanaz a probléma. Tehát próbáld meg, és ne próbálj meg többet, mint az 500 mp3-ot a kártyára, ez az a kiegészítés, amit azoknak tettem, akik szeretnék kitölteni a kártyát a dalokkal, és látni, hogy nem reprodukál mindent. kijusson sok "rossz ütésből".

 2. Lawrence - mondta

  Meddig tart? Kínából származik? Románia helyett Lengyelországot keresztezzük, jól értettük? Nem, vagy gyengébb a minőségben? Köszönöm.

 3. Nancy - mondta

  Cristi mindig érdekes dolgot kapott. Köszönöm.

 4. Xantes - mondta

  Nem lehet Lengyelországból vásárolni, az egyetlen lehetőség Kínában ...

 5. kókuszdió - mondta

  Azt javaslom, hogy az 2s vagy az 3s nekem van, és nem hasonlítok össze semmivel https://xiaomiromania.com/accesorii/xiaomi-roidmi.html

 6. "Azt javaslom, hogy az 2s vagy az 3s nekem van, és nem hasonlítok össze semmivel"
  - Mi van?

 7. Sorin - mondta

  Múltam

 8. Adrian Guduş - mondta

  @coco Cristi bemutatója egy FM modulátorról szól, és a link egy autós töltőhöz kapcsolódik. Mi a kapcsolat, mi a baj vele?

 9. Adrian Gudus - mondta

  @Xantes, ami azt jelenti, hogy nem azok, akik a lengyel raktárban vannak, vége. Várja, hogy újra belépjen a raktárba Lengyelországban, vagy válasszon egy másik raktárt. Általában a Kínát raktárként választja, kevesebbet fizet, de egy kicsit többet vársz, hogy megérkezzen. Kínai raktárak esetében is gyakran élvezheti az ingyenes szállítást

 10. luciangl - mondta

  Minőségi szempontból mindegyik káposzta teljesen modulátor, ha valami igazán jó dolgot szeretne, próbáld ki a Parrot-ot (ára körül 250 €), de cseréld az autót egy diszkó szörnyre, és rendelkezel Bluetooth-kapcsolattal, kártyaolvasóval, 3.5-aljzattal vagy usb-botra, és ami a legfontosabb, van egy audio-erősítő.

 11. Mihai D - mondta

  Helló Cristi,
  Az oktatóanyagban nem példázta (vagy legalábbis nem vettem észre), hogy miként lehet hallani egy bluetooth telefonhívást ezen a modulátoron keresztül.
  Érdekel, hogy hallható-e a beszélgetőpartner hangja, és ha ugyanazt hallja-e a tiéd. Nincs HD Voice-állításom, de legalább megértem, amit az a személy beszél, akivel beszélek.
  Láttam egy tűzjelzőt (valami az 20 lei-nél) egy ilyen FM modulátorról, amely nem hallotta annak a személynek a hangját, aki hívta az autóból, vagy rendkívül lassan, érthetetlenül hallotta.
  Köszönöm, és várom a választ, mert nagyon érdekel egy ilyen eszköz.
  ha

 12. Marius - mondta

  Vettem ezt a ccaget nem megy zenét az usb-on keresztül a telefonon (S8 SAMSUNG), és nem hiszem, hogy különböző mappákból zenét olvasok, legalábbis nem olvastam.

 13. Mihai D - mondta

  A telefon zenéjét bluetoothon keresztül játsszák, nem USB-n keresztül, a bluetooth nagyon jól működik, teszteltem a Note8, a Notes 5 és a Nokia 7Plus segítségével.

 14. Glenn Hughes - mondta

  Üdvözlet, Cristi útmutatása után úgy döntöttem, hogy magamat is megrendeltem. Ma megérkezett. Pontosan 30 napot tett. Pontosan így fejtette ki Cristi. Teljesen csodálatos! A telefon hangja mindkét irányban nagyon jól hallható. Nem számít, milyen FM vevője van. Van egy régebbi Passatom, ahol az audiorendszer hibátlanul hangzott, de a csatlakoztathatóság elavult volt. Frissítettem ezzel az eszközzel. Köszönet Cristi-nak és annyi oktatóprogramnak!

 15. victor Stoicescu - mondta

  Üdvözlet mindenkinek, és kérem a segítséget. Megvásároltam az eszközt az oktatóanyagban található link után. Ez egy szuper töltő feladatát teszi. Csatlakoztatott telefon Bluetooth-on, fm frekvencián és k eszközön keresztül megy. , továbbra is használható? Nem tudtam hangot adni a rádióban történő waze után. Megemlítem a vw rádiótartományt. Köszönöm a segítséget, Victor

 16. gyapjú drága borda - mondta

  Az FM rádió nagyon jó ebben

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.