Intelligens FM modulátor az autójához - bluetooth, SD kártya, kihangosító

Mi az FM modulátor?

Intelligens FM-modulátor az autójához:

Az FM modulátorok sok évvel ezelőtt alakultak ki, de most már kompaktabb méretekkel, jobb árképzéssel és több funkcióval érkeztek vissza.

Az FM modulátor egy kis FM adó, amely nagyon kis teljesítményű, amíg a rádióantennán lévő jel elérik.

Ezek a modulátorok 5 méteres sugarúak, és a gép könnyebb aljzatába kerülnek.

Mit használ az FM autós adó?

Ezek az autós modulok különösen hasznosak a régebbi gépek számára, nem tudnak zenét lejátszani bluetooth vagy USB-n keresztül.

Egy klasszikus autó esetében például az eredeti hangrendszer megváltoztatása bűncselekmény, mert ez a művelet ronthatja a belső megjelenést.

Ugyanez vonatkozik a jó hangrendszerrel rendelkező autókra is. Szégyen, hogy egy jó hangrendszert újra változtathatunk csak azért, mert nincs Bluetooth.

Milyen jellemzőkkel rendelkezik az új FM modulátor?

Az alapmodulátoron kívül ezek az eszközök USB töltőportokkal, USB zene, Bluetooth, micro SD kártya nyílással és kiegészítő aljzatokkal rendelkeznek (az oktatómodell nem rendelkezik AUX csatlakozóval).

Az egyéb funkciók mellett kihangosító funkcióval, hang navigációs funkcióval, hangutasításokkal (google most) is rendelkezünk.

Miért vásároljon egy FM-adót?

Az ár nagyon jó. Már nem rendelkezünk a nagy árakkal. Egy autós töltő árán vásárolhat egy FM modulátort, amely kettős töltővel és egyéb funkciókkal rendelkezik. többet kapsz ugyanazon az áron.

Az új modulátorok másik előnye, hogy nagyon kicsi. Az új típusú modulátor körülbelül kétszer autós töltővel rendelkezik.

Mennyibe kerül az automatikus FM-adó az oktatóban.

Az ár 50 alatt van, még akkor is, ha Kínából rendel.

S-10 FM modulátor a Geekbuying-on

Kapcsolódó oktatóanyagok

Zene Bluetooth-on keresztül bármely hangszóró, fejhallgató és autós

OBD2 Bluetooth adapter, automatikus újraindítás hibák okostelefon

Video bemutató - Intelligens FM modulátor az autójához

 

 

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Dilimache - mondta

  Egy kis kiegészítés ahhoz, amit Cristi mondott. Még akkor is, ha 32 GB-os kártyákat fogad el, és elméletileg több ezer dalt tárolhat mp3 formátumban, vigyázzon, hogy csak az első 500 dalt játssza le, ahogyan a kártyára van írva. Tehát, ha 1000 mp3 dalt helyez át a kártyára, az csak az első 500-at játssza le ábécé sorrendben. Ehelyett telefonon, bluetooth-on vagy kábelen keresztül mindent reprodukálni fog, függetlenül a dalok számától. Sok éve használom ezeket az fm modulátorokat, és minőségüktől vagy áruktól függetlenül mindegyikkel ugyanaz a probléma. Tehát teszteljen, és ne fáradjon, hogy 500-nál több mp3-at tegyen a kártyára.Ezt a kiegészítést azok számára készítettem, akik tele akarják tölteni a kártyát zacskós dalokkal, és látják, hogy ez nem mindent reprodukál. sok "bajt" kivesz.

 2. Lawrence - mondta

  Meddig tart? Kínából származik? Románia helyett Lengyelországot keresztezzük, jól értettük? Nem, vagy gyengébb a minőségben? Köszönöm.

 3. Nancy - mondta

  Cristi mindig érdekes dolgot kapott. Köszönöm.

 4. Xantes - mondta

  Lengyelországból nem vásárolható meg, az egyetlen lehetőség Kínából származik ...

 5. kókuszdió - mondta

  Azt javaslom, hogy az 2s vagy az 3s nekem van, és nem hasonlítok össze semmivel https://xiaomiromania.com/accesorii/xiaomi-roidmi.html

 6. "Roidmi 2s-t vagy 3-at ajánlok, van valami ilyesmi, és semmihez sem hasonlítható"
  - mit?

 7. Sorin - mondta

  Múltam

 8. Adrian Guduş - mondta

  @coco Cristi bemutatója egy FM modulátorról szól, és a link egy autós töltőhöz kapcsolódik. Mi a kapcsolat, mi a baj vele?

 9. Adrian Gudus - mondta

  @Xantes, ami azt jelenti, hogy nem azok, akik a lengyel raktárban vannak, vége. Várja, hogy újra belépjen a raktárba Lengyelországban, vagy válasszon egy másik raktárt. Általában a Kínát raktárként választja, kevesebbet fizet, de egy kicsit többet vársz, hogy megérkezzen. Kínai raktárak esetében is gyakran élvezheti az ingyenes szállítást

 10. luciangl - mondta

  Minőségi szempontból mindegyik káposzta teljesen modulátor, ha valami igazán jó dolgot szeretne, próbáld ki a Parrot-ot (ára körül 250 €), de cseréld az autót egy diszkó szörnyre, és rendelkezel Bluetooth-kapcsolattal, kártyaolvasóval, 3.5-aljzattal vagy usb-botra, és ami a legfontosabb, van egy audio-erősítő.

 11. Mihai D - mondta

  Helló Cristi,
  Az oktatóanyagban nem példázta (vagy legalábbis nem vettem észre), hogy miként lehet hallani egy bluetooth telefonhívást ezen a modulátoron keresztül.
  Érdekel, hogy hallható-e a beszélgetőpartner hangja, és ha ugyanazt hallja-e a tiéd. Nincs HD Voice-állításom, de legalább megértem, amit az a személy beszél, akivel beszélek.
  Láttam egy tűzjelzőt (valami az 20 lei-nél) egy ilyen FM modulátorról, amely nem hallotta annak a személynek a hangját, aki hívta az autóból, vagy rendkívül lassan, érthetetlenül hallotta.
  Köszönöm, és várom a választ, mert nagyon érdekel egy ilyen eszköz.
  ha

 12. Marius - mondta

  Vettem ezt a ccaget nem megy zenét az usb-on keresztül a telefonon (S8 SAMSUNG), és nem hiszem, hogy különböző mappákból zenét olvasok, legalábbis nem olvastam.

 13. Mihai D - mondta

  A telefon zenéjét bluetoothon keresztül játsszák, nem USB-n keresztül, a bluetooth nagyon jól működik, teszteltem a Note8, a Notes 5 és a Nokia 7Plus segítségével.

 14. Glenn Hughes - mondta

  Üdvözlet, Cristi útmutatása után úgy döntöttem, hogy magamat is megrendeltem. Ma megérkezett. Pontosan 30 napot tett. Pontosan így fejtette ki Cristi. Teljesen csodálatos! A telefon hangja mindkét irányban nagyon jól hallható. Nem számít, milyen FM vevője van. Van egy régebbi Passatom, ahol az audiorendszer hibátlanul hangzott, de a csatlakoztathatóság elavult volt. Frissítettem ezzel az eszközzel. Köszönet Cristi-nak és annyi oktatóprogramnak!

 15. victor Stoicescu - mondta

  Üdvözlet mindenkinek, és kérem a segítséget. Megvásároltam az eszközt az oktatóanyagban található link után. Ez egy szuper töltő feladatát teszi. Csatlakoztatott telefon Bluetooth-on, fm frekvencián és k eszközön keresztül megy. , továbbra is használható? Nem tudtam hangot adni a rádióban történő waze után. Megemlítem a vw rádiótartományt. Köszönöm a segítséget, Victor

 16. gyapjú drága borda - mondta

  Az FM rádió nagyon jó ebben

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.