Intelligens FM-modulátor az autójához - Bluetooth, SD-kártya, kézmentes

Intelligens FM-modulátor az autójához - Bluetooth, SD-kártya, kézmentes
4.3 (14) 85.71%

Mi az FM modulátor?

Intelligens FM-modulátor az autójához:

Az FM modulátorok sok évvel ezelőtt alakultak ki, de most már kompaktabb méretekkel, jobb árképzéssel és több funkcióval érkeztek vissza.

Az FM modulátor egy kis FM adó, amely nagyon kis teljesítményű, amíg a rádióantennán lévő jel elérik.

Ezek a modulátorok 5 méteres sugarúak, és a gép könnyebb aljzatába kerülnek.

Mit használ az FM autós adó?

Ezek az autós modulok különösen hasznosak a régebbi gépek számára, nem tudnak zenét lejátszani bluetooth vagy USB-n keresztül.

Egy klasszikus autó esetében például az eredeti hangrendszer megváltoztatása bűncselekmény, mert ez a művelet ronthatja a belső megjelenést.

Ugyanez vonatkozik a jó hangrendszerrel rendelkező autókra is. Szégyen, hogy egy jó hangrendszert újra változtathatunk csak azért, mert nincs Bluetooth.

Milyen jellemzőkkel rendelkezik az új FM modulátor?

Az alapmodulátoron kívül ezek az eszközök USB töltőportokkal, USB zene, Bluetooth, micro SD kártya nyílással és kiegészítő aljzatokkal rendelkeznek (az oktatómodell nem rendelkezik AUX csatlakozóval).

Az egyéb funkciók mellett kihangosító funkcióval, hang navigációs funkcióval, hangutasításokkal (google most) is rendelkezünk.

Miért vásároljon egy FM-adót?

Az ár nagyon jó. Már nem rendelkezünk a nagy árakkal. Egy autós töltő árán vásárolhat egy FM modulátort, amely kettős töltővel és egyéb funkciókkal rendelkezik. többet kapsz ugyanazon az áron.

Az új modulátorok másik előnye, hogy nagyon kicsi. Az új típusú modulátor körülbelül kétszer autós töltővel rendelkezik.

Mennyibe kerül az automatikus FM-adó az oktatóban.

Az ár 50 alatt van, még akkor is, ha Kínából rendel.

S-10 FM modulátor a Geekbuying-on

Kapcsolódó oktatóanyagok

Zene Bluetooth-on keresztül bármely hangszóró, fejhallgató és autós

OBD2 Bluetooth adapter, automatikus újraindítás hibák okostelefon

Videó bemutató - intelligens FM-modulátor az autójához

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Comments

 1. Dilimache - mondta

  Egy kis kiegészítés, amit Cristi mondott. Még akkor is, ha az 32 gb-ig elfogadja a kártyákat, és elméletileg mp3 formátumban több ezer dalt tárolhat, győződjön meg róla, hogy csak az első 500-et reprodukálja a kártyán. Tehát, ha az 1000 kártyát átmásolja a dalokba, az mp3 csak az első 500-et ábécé sorrendben reprodukálja. A telefon, a bluetooth vagy a kábel helyett mindent reprodukál, nem számít a számok számának, és sok éve használom ezeket az fm modulátorokat, és minőségüktől és áruktól függetlenül ugyanaz a probléma. Tehát próbáld meg, és ne próbálj meg többet, mint az 500 mp3-ot a kártyára, ez az a kiegészítés, amit azoknak tettem, akik szeretnék kitölteni a kártyát a dalokkal, és látni, hogy nem reprodukál mindent. kijusson sok "rossz ütésből".

 2. Lawrence - mondta

  Meddig tart? Kínából származik? Románia helyett Lengyelországot keresztezzük, jól értettük? Nem, vagy gyengébb a minőségben? Köszönöm.

 3. Nancy - mondta

  Cristi mindig érdekes dolgot kapott. Köszönöm.

 4. Xantes - mondta

  Nem lehet Lengyelországból vásárolni, az egyetlen lehetőség Kínában ...

 5. kókuszdió - mondta

  Azt javaslom, hogy az 2s vagy az 3s nekem van, és nem hasonlítok össze semmivel https://xiaomiromania.com/accesorii/xiaomi-roidmi.html

 6. "Azt javaslom, hogy az 2s vagy az 3s nekem van, és nem hasonlítok össze semmivel"
  - Mi van?

 7. Sorin - mondta

  Múltam

 8. Adrian Guduş - mondta

  @coco Cristi bemutatója egy FM modulátorról szól, és a link egy autós töltőhöz kapcsolódik. Mi a kapcsolat, mi a baj vele?

 9. Adrian Gudus - mondta

  @Xantes, ami azt jelenti, hogy nem azok, akik a lengyel raktárban vannak, vége. Várja, hogy újra belépjen a raktárba Lengyelországban, vagy válasszon egy másik raktárt. Általában a Kínát raktárként választja, kevesebbet fizet, de egy kicsit többet vársz, hogy megérkezzen. Kínai raktárak esetében is gyakran élvezheti az ingyenes szállítást

 10. luciangl - mondta

  Ca si calitate sunt destul de varza absolut toate modulatoarele, daca vrei ceva cu adevarat bun, incearca un Parrot ( costa in jur de 250€ ) dar schimba masina intr-un disco monster, plus ca ai conectivitate bluetooth, card reader, mufa 3.5 jack sau pt usb stick, a si cel mai important are amplificator audio.

nézőpont

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.