OBD2 Bluetooth adapter, automatikus újraindítás hibák okostelefon

Bemutató - Bluetooth adapter OBD2, auto-reset hibák okostelefon

Ma valami mást - OBD2 használunk egy adapter segítségével csatlakozik az Android telefont a fedélzeti számítógép az autó. Nyomaték olyan alkalmazást használ, hogy tudjuk olvasni a gép működési paramétereket, valamint képes észlelni a hibákat és reset.
OBD2 (On-Board Diagnostics) egy olyan felület (standard) jelen a legtöbb gépen, amely csatlakozhat a diagnosztikai eszközt. Szolgáltatási területek speciális berendezés, amely képes olvasni az adatokat a fedélzeti számítógép, ami nagyon drága, de sokkal pontosabb és bonyolultabb. Szerencsére a technológiai fejlődés, kifinomult berendezések szolgáltatást lehet emulálni egy adapter segítségével, amely úgy működik, mint egy virtuális kábel, és egy okostelefon, amely köztünk elég erős ahhoz, hogy szinte semmit.
Az adapter OBD2 Bluetooth használt engem, Szuper Mini Bluetooth ELM327Ez az egyik legolcsóbb a piacon, de a dolgát könnyedén. Online találni mindenféle adapter, amely képes olvasni több érzékelők, amelyek WiFi helyett Bluetooth vagy automatikusan kikapcsol, amikor a gyújtáskapcsoló megszakad.
Mit csinálunk egy Bluetooth adapter OBD2?
1. Mi lehet állítani hibakódok
2. Megnézzük a motor paraméterei
3. Meg tudjuk mutatni egy hideg tabletta jelző tábla
4. Figyelemmel kísérjük az egyes adatok időbeli
Hol csatlakoztassa a Bluetooth adapter OBD2 (vagy wifi)?
Pe gyártás talál egy legördülő menü, ahonnan válassza ki a márka és a modell, akkor látni fogja, hol Aste dugalj OBD2.
OBD2 kódok - külső helyszínen
Figyelem!
Ezzel a Bluetooth adapter OBD2 tévedésből visszaállító hibakódok, amelyek segíthetnek egy autószerelő. Ne állítsa vissza kódokat, amíg meg nem jelenik a szakember, vagy egészen jól tájékozott közösség táblák.
OBD2 Bluetooth adapter (Az ár az Amazon)
Video Tutorial - Bluetooth adapter OBD2, auto-reset hibák okostelefon

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Helló, ha elolvassa a gondolataim most 3 napon vettem egy adaptert OBD2

 2. Ionut - mondta

  Hello, I adaptoru a 2 év, és marad a szekrényben, ahogy a tiéd is Cristi, és nem megy a golf 4 2000 benzin. Megértettem, hogy csak akkor működik, autók után 2001 benzinkút, mit gondol, hogy tévedek, vagy nem tudom, hogy csatlakozni?

  • Ha csatlakoztatja OBD2 az autót kell menni. Amennyiben fény LED az adapter akkor is, ha az csatlakozik OBD2.
   Talán megváltoztatták a vezetékeket, vagy van egy kiégett biztosítékot, ha nem megy.
   Ne felejtsük el, hogy indítsa el a motort.

  • Jó, hogy megoldotta a problémát? Azt 4 származó 1998 golf és nem megyek elm327, volt egy olcsóbb modell 38 lej és egy millió és cv, de mentem később eladta :( Azt akarom tudni, hogy megoldható, hogy Szeretnék venni bármelyik nagyon szeretnék

 3. Azt Dacia, akkor a Renault felület ELM nem tudja olvasni a hibákat tárolt calculatoatele autó, ECU, és UCH stb hibákat holtág olvasható csak a dedikált interface Renault, és többre is képes, de meg kell tudni, hogy mi van és egy csomó pénzt.
  Az interfész egy szerkentyű, játék, akkor használja az olvasás temp, a sebesség és az egy poros ülnek valahol a kesztyűtartóban.

 4. Ovidiu - mondta

  Azt 1 sorozat, és nem megy minden szín vettem és pro változat lát, de nem áll vissza

 5. Raul - mondta

  Hello. Kaptam egy adaptert egy ideje, és szoktam nyomaték a beolvasást én hiba, de én kért egyes alkalmazások mondja, valami fogyasztás, és több, és azt tapasztaltam, hogy az alkalmazás CarPros (ingyenes), de van, hogy azt, hogy neki olvasni a OBD. Tudod mit megoldások? CarPros a használat?

 6. Monser - mondta

  Van még egy, és azt mondanám, hogy azt mutatja, hogy egyes paraméterek rendben, és nézze meg a feszültséget a alternator.Si voltam győződve után mértünk helyesen voltmérővel generátor terhelését corect.Si másik dolog, ha hiányzik ez a játék diagnosztikai port az autó, halleluja autóakkumulátor, pórusok, hogy dobja.

 7. Ciprian - mondta

  Renault Megane használni android program „Ohno! Renault „Csak, hogy én dolgoztam, olvasási hibák és törölje őket (ellenőrizze injekció), ki tudja a problémát. Programozni ezeket az eszközöket a dolgukat rendesen és pénzt :)) (én 3.5 $ eBay)

 8. kókuszdió - mondta

  Nézd meg ezt a bemutató, és használat és caroopro apk részletesebb vízfogyasztás szennyezőanyag terhelés és hőmérséklet valós időben hanggal forgatás

 9. társ - mondta

  Sal és van egy adapter, mint ez az egyetlen probléma az, hogy én is csatlakozhat hozzá a bloetooth nem látott tel millió laptop megpróbáltam újra a közelmúltban szerzett egységet.

 10. madalin - mondta

  Hello, van egy ODB2 és a telepített és a nyomaték lite ODB összeköti mi'se mi'se probléma nincs csatlakoztatva autót. Azoknak, akiknek folio van, tudniuk kell, hogy miről beszélnek
  Várakozást várok tőled
  Köszönjük!

 11. Stelian - mondta

  Hello és Ios vagy csak android.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.