Remix OS, Android PC, majdnem olyan, mint egy Windows-

Remix OS operációs rendszer alapú Android, amely nagyon hasonlít a Windows vagy jobb, egy operációs rendszer tervezett egér és a billentyűzet.
Alapján a Remix OS Android x86, amit meg is tettem egy tutorial. Azonban, mint az Android x86, Remix OS könnyebb használni a PC-n, amely támogatja a több ablak; szinte minden alkalmazás fut, hogy az ablaka, mint a Windows.
Amióta megjelent a piacon, Android OS-t akarta a PC-n. Sajnos, eddig a Google vagy más hardvergyártók nem hozott Android PC. Ez szégyen, mert az Android ökoszisztéma szolgáltatások, alkalmazások és cloud tárolás, amely megadja értéke bármilyen számítógéphez, és azt a piaci egyensúly, ahol a Microsoft vezeti.

Remix OS, Android PC, majdnem olyan, mint egy Windows-

Android PC most valósággá Remix OS. Bár nem tökéletes, ez működik, de ez egy jó kezdet, és nagyra értékelik.
Amit meg kell futtatni Android (Remix OS) a számítógépen?
1. Egy gyors botMinimum 20MB / s írási.
2. Remix operációs rendszer OS
Azok számára, akik Külső merevlemezAhelyett, bot, akkor a legjobb alkalmazás használatához RufusAhelyett, USB OS Remix eszköz alkalmazását, mert nem ismeri fel külső merevlemezek.
Előkészületek Bios
Győződjön meg arról, hogy a Rendszerindító menü be van-e kapcsolva, és deaktiválja a „Biztonságos indítás” funkciót.
Opciók induláskor
Lakossági mód - munkamenetek mentése (telepített alkalmazások, böngésző előzményei, fiókok stb.)
Vendég mód - élő mód, amelyben nem kerül mentésre munkamenetek
Következő:
Néhány napon belül meg fogom mutatni, hogyan kell telepíteni a Google PlayStore Remix OS. Ha nincs türelmem, amíg a következő alkalommal, meg Itt Play Áruház alkalmazást OS Remix (GMSInstaller).
Video bemutató - Remix OS, Android PC-hez, szinte olyan, mint egy Windows


Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Bogdan - mondta

  Remix lehet dual boot OS és a Windows? Hogyan?

 2. Ionut - mondta

  Megpróbáltam telepíteni, és mielőtt tegye, és nem értik, miért, amikor telepíteni és üzemeltetni teljesen, ha adok újraindítom nem megy, ez olyan, mint bejönnek bootloop, még mindig képzelni remix és lüktet így tovább imfinit. Miért?

  • Tony - mondta

   Pontosan ugyanaz történik velem, csak nekem csak Guest módban működik, Resident módban egyáltalán nem indul el, a kép a Remix OS-n marad és ennyi ...

 3. fanica - mondta

  Ez telepíti a dual boot semmilyen linux.Se letöltés remix, örökölt vagy EFI változata és csomagolja közüzemi RemixOS.Se Unetbootin.Se Nyílt UNetbootin, és válassza ki a ISO kép az archívumból RemixOS.Se válassza a C: meghajtó (merevlemez), és fel van szerelve automata.Se indítsa újra a PC vagy laptop, és válassza a 8 Unetbootin.In kiosztott mp hogyan válasszon az 2 változatok (a nadrág vagy vendég), válasszon egyet a variante.Eu választotta vendégünk test.In 2-3 perc ROS beszerelt és lucru.In ugyanúgy telepíti és Android x86 (nincs felfedezése) .Spor Android x86.Daca szeretné ragassza ugyanazt a módszert csak válassza ki az USB helyett C : Ez nagyon gyorsan fut.
  PS Ha eltávolítja a dual boot telepített fájlok és ROS valóban bemegy C: és adja meg a végrehajtható UNetbootin.

 4. Lucian - mondta

  Működik a 32 bites rendszer?

  • Scorpalau - mondta

   Igen, ez valóban android x86, hogy 32-kicsit zavarban miért gondolja, hogy valószínűleg nem tudja, hogy valójában x86 kicsit, és x32 a 64 64 bit.

 5. Cristi, egy tutorial különbségek OS és az Android Remix x86?

  • axelluny - mondta

   Mondom neked .... Az Android x86 forog, és alig tudod vízszintesen hozni. Vannak olyan alkalmazások, amelyek csak függőlegesen akarnak működni, és ezért jutsz el oda. Az Android x86-ban a Google összes alkalmazása már telepítve van, míg A RemixOS-t telepíteni kell. Úgy gondolom, hogy az APKMirror alkalmazásból egy változat lehetne.

 6. Goporicky - mondta

  Hi Cristi, akkor lehet mondani, ha egy-egy kost Lenovo 10gb S3-2 telepíthető OS remix. Említettem már, hogy netbook rendelkezik USB 3.0

 7. Oreo - mondta

  Nem tudom, mi közöd ehhez a csont remix idiotizmushoz. Miért akarod, nem értem. Mit tegyek vele? Telepítem, hogy ránézhessek, nincs androidos telefonod, és meg akarod nézni, hogy van? Talán nem értem, miért keresik tovább az emberek. még mindig azt akarják telepíteni a számítógépekre, hogy hallják…

 8. Coco Moll - mondta

  Szia, egy ideje felfedeztem a Remixet is, nagyon izgatott vagyok ez az operációs rendszer miatt, amely bár az elején remélem, elég erős lesz ahhoz, hogy mindennapi operációs rendszerként használható legyen. A következő problémám van egy 4G RAM-mal rendelkező Acer Aspire-n: amikor elindítom a Remix-et, a képernyő nem teljesen világít, és nem találtam módot annak teljes megvilágítására. Nem találok semmit, ami segíthetne a beállításokban, és az FN billentyűk + jobbra nyíl kombinációja, amely a Windows rendszerben növelné a fényerőt, a Remix alkalmazásban zárolja a rendszeremet, és csak újraindítani tudom. Gondolod, hogy van olyan lehetőség, hogy a Remixben maximálisan beállíthatom a képernyő fényét? Köszönöm…

 9. FaqyaK - mondta

  Ha valakinek sikerül, hogy tartalmat az ISO képek RAM helyett USB Stick, ami mozog, hogy van egy ezerszer gyorsabb.

 10. György - mondta

  Van egy probléma a csont remix eléri felismerni és reset android x86
  PS: Ez volt telepítve a UNetbootin és így nem

  Miért remix csont?

  Akkor hozzáférhet szinte minden alkalmazás google játék, nem fogyaszt sok erőforrást ez csak válogatós tárolás mondta, és Mr. Cristi, továbbá a Windows 10 hogy jab pc u meg vagy anélkül frissítés aktív, és kémkedni egy jó ötlet hacsak nem akar menni linux

 11. Andrey - mondta

  salll Van egy kérdésem, ha én remix os telepíteni külső hdd Megtörölöm neki, hogy nem számíthat jó estét válasz

 12. György - mondta

  Igen, Rufus formázott HDD ha fel rá, hogy ez indítható OS remix
  Úgy működne, ha egy második partíció a merevlemezen, és állítsa be a boot van valami útmutatók

  Mielőtt bármit lehet csinálni egy biztonsági másolatot, ha valami hdd

 13. jeancote - mondta

  Helló Cristi, érdekes lenne, hogy megmutassa, hogyan kell ezt csinálni, mint a root, és kiterjeszti a belső memória

 14. Costin - mondta

  Helló Cristi vagyok o.propunere egy leírást, mit gondolsz dugaszolható USB 3.0 10 / 100 / 1000 Gigabit Ethernet LAN hálózati adapter ms megbecsülés, tisztelet a munkát.

 15. Calin - mondta

  yuck trivia csont vagy e linux pc vagy e pt pt telefont. és így ha lesz PC tökéletesen fog működni, ha betette

 16. Alex - mondta

  A sok hiba és nagyon keményen dolgozik, nem ajánljuk

 17. alex - mondta

  Én dual boot, és nem valami bonyolultabb (játék- és multitasking) tömbök nem tud mozogni az egér és a számítógép húzza ki a dugót, és szeretné tudni, hogy ha valami történik teszel.

  • Calin - mondta

   nincs reset gomb. folosestel bizalommal. eltávolítja a PC-t a hálózati tönkre lehet tenni egy momendat.

 18. adrian76 - mondta

  Próbáltam, de ez nem működik telepíteni. Nem tudom, hogy mit kell tennie. Vettem egy usb stik 3.0 SanDisk. Megpróbáltam minden USB csatlakozó. Ez egy nagy káosz

 19. Cristi hello, köszönöm, és Adrian oktatóanyagokat kínált.
  Mit gondol Phoenix OS? És mit gondolsz, ki a legjobb, Phoenix Remix OS vagy OS?
  Köszönjük!

 20. Hurme Danut - mondta

  Cristi örömmel várunk minden faci.Cristi Van egy kérdés, hogy miért nem nyílt Android-x86 5.1 volna egy bottal (Intenso) régebbi verziói megy, mint 2.2 és 4.0 és android-x86 eléri az android kép és nincs válasz merge.Astept köszönet és szia

 21. beszélgetni geanina - mondta

  Kár, hogy nem működik minden számítógépen… Van egy fujitsu siemens rendszerem, az USB 3.0 nélkül, a megfelelőek .. amd athlon 64 x2 processzor 2,1ghz-en, 5 gb RAM-mal és 1 gigás dedikált videokártyával ... A probléma az, hogy az USB eszközükkel nem ismerem fel a botomat- bootolhatóként ... Rufusszal csináltam, ami a legjobb programnak tűnik a témában ... A rezidens módot választom, működik, és eljut egy bizonyos pontig az "adatpartíció létrehozása" részhez, majd a "dátum ellenőrzése", majd valamikor a képernyő elsötétül, és így marad ... Nemrégiben közvetlenül USB eszközzel jöttek ki a HDD-re történő telepítéssel ... Telepítettem a HDD-re és… Pontosan a fenti problémát ... Kipróbáltam mindkét változatot ... És 32 bitet és 64-et ... Mindkettő ugyanaz ... a "phoenix os" variáns, nagyon hasonló a remix os-hoz ... De legalább ott jelenik meg az embléma ... De ... még mindig nem működik ...

 22. Danny - mondta

  Telepítettem az üzletet, de nem enged semmit telepíteni belőle, mert hibát ad nekem ... azért, mert a botról indítok ...?

 23. Danny - mondta

  Helyezzünk made an edit gombot, ha nem tudjuk a helyes valami baj.

 24. Mihai - mondta

  Ez fojtók 96% -át, amit?

 25. Nem hasonlítható össze a Windows rendszerrel, legalábbis addig, amíg nem neki írják "komoly szoftverek, mint például a közönséges Microsoft Office, Autodesk Autocad, 3ds max, Photoshop, Multisim, Camtasia stb. ... Jelenleg sok minden van ilyen típusú disztribúciók, amelyek nem androidon, hanem ubuntuon vagy debianon alapulnak (végül az android ebben a "családban" gyökerezik). Kipróbáltam a Zorin OS-t, a Deepint és szeretnék Dicsérem az utolsót. Ha legalább Photoshop és MS Office lett volna benne (Kingsoft irodája van - a kialakításában nagyon hasonló a 2013-as irodához, csak még nem rendelkezik minden funkcióval), akkor örökre lemondtam volna a Windows-ról.

 26. Romulus Dorin - mondta

  Most menj játszani! De Gues rezidens egyetlen mód! és nem biztonságos módon! Miért / hogyan? sSstemul telepített HDD! köszönöm

 27. Leontin - mondta

  Helló Cristi !!!

  Hogyan tudom telepíteni „Remix OS”, de FĂRĂ_Dual_Boot ???
  Tehát laptop nem kell egy másik operációs rendszer, de csak a „Remix OS”.

 28. Leontin - mondta

  Helló Cristi Cismaru !!!

  Néhány nappal ezelőtt megkérdeztem:

  Hogyan tudom telepíteni „Remix OS”, de FĂRĂ_Dual_Boot ???
  Tehát laptop nem kell egy másik operációs rendszer, de csak a „Remix OS”.

  És hozzá:

  Tudtam, hogy ez a cucc meg ezt a linket:
  https://videotutorial.ro/android-pe-pc-sau-laptop-suuuper-rapid-105-378-in-antutu/

  daaar Szeretném telepíteni a “Remix OS” -et, mert az újabb, és nagyon hasonlít egy operációs rendszerre,… daaar, ahogy mondtam, a “Remix OS” -t szeretnék WITHOUT_Dual_Boot nélkül telepíteni, tehát anélkül még egy OP Sist a „Remix OS” mellett.

  Előre is köszönöm!

 29. Szia, tesztelhet Deepin 15.5-t?
  Otthagytam az ablakokat, mert a magzat a vírusok Santos egyre erőszakosabb, antivirusurile árok tűnik képtelen őket látni, és Lund víruskereső a Microsoft tele volt a vírusok ő insusiasa, mert nem akartam, hogy előre di win7 még és 8 10 soha amplecat és találtam ezt tette a kínai Deepin de f f elegáns és funkcionális szempontok .Mi az én problémám, pontosan tudom, hogy mit lehet és mit nem tudok hozzáadni.
  A linux oktatóprogramok nem illeszkednek az összes előre telepített és a playonlinux és a borhoz, és nem haladnak át, sőt gőzzel is.
  Úgy tűnik, hogy minden benne van, vagy úgy látom, hogy nem tudom, hogyan? Van naptárja, van órája, és így szinte minden, amit az oktatóanyagok segítségével találok, nem működik, vagy a terminál azt mondja, hogy megvan, és a terminálról csak elnémíthatom a fájlokat, és megkereshetem őket, hogy átnevezhessem őket. dolgokat, amiket grafikusan egyszerűbben meg tudok csinálni ... Sajnálom, hogy annyit írtam, csak remélem, hogy van türelmed olvasni, és talán tudsz egy kicsit tanácsot adni nekem.
  köszönöm

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.