Android 8 Oreo indító minden telefon - ikon értesítést

Android 8 Oreo indító minden telefon - ikon értesítést
2.8 (46) 56.96%

Launcher Android 8 Oreo bármilyen telefonról


Launcher Android 8 Oreo bármilyen telefonról
Szia barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogyan tudjuk hozni néhány jellemzője az Android 8 Oreo, telefonok verziója fut: 5 Android Lollipop Android 6 7 Marshmallow és Nugát.

Mi készült Launcher Android 8 Oreo?

- Van ikonok 8 Oreo Android alkalmazások.
- elérheti értesítéseket fiókot húzza le bárhol is tegye az ujját a képernyőn (hasznos, ha van egy okostelefon szélesvásznú)
- elérheti alkalmazások fiók húzza fel, bárhol is tegye az ujját a képernyőn (hasznos lehet azok számára, akik a mobil képernyőjén keresztül 5 inch)
- gyorsan elérheti az információt bármely alkalmazáshoz
- van golyók bejelentés (bejelentési pontok) alkalmazások funkció csak a natív Android visszanyert 8 Oreo.
- megérintve és lenyomva tartva alkalmazások gyors elérését funkciókat.

Oreo Android Launcher

Launcher Android Launcher 8 Oreo módosítjuk a fejlesztő AmirZ. Hivatalos név Launcher3 igazítani fut telefonok régebbi Android-verziók. Célja, hogy egyes funkciók Android 8 Oreo telefonok valószínűleg soha nem fogja látni Android 8 Oreo hivatalos frissítést a gyártó vagy azoknak, akik kedvelik a tiszta felület a Android, mint a gondolat, és a koncepció a Google és nem változott mivel nem kínál az LG, Huawei, Samsung, HTC, a telefonok.

Letöltés Launcher Android 8 Oreo

Oktatóvideó - Launcher Android 8 Oreo bármilyen telefonrólKapcsolódó oktatóanyagokAdrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Comments

 1. Cristi - mondta

  Milyen különleges alkalmazás óra és időjárás elején a videó?

 2. Pivniceru - mondta

  Nagyon jó .apk-ul.Tinand fiókomat, ha nincs egy frissítést az Android decemberben én Ihunt egyik modell egy menü Love..si costumize (de lassabb) a Umi lui.Acesta Launcher alkalmazás nagyon rendben van sok tekintetben:
  -ez könnyen változtatni, amit láttam / tesztelt
  felmentheti reagált gyorsabban / esetén gyorsan csúszó képernyőn
  - és úgy néz ki, nagyon jó design
  Köszönöm áttekintése.

 3. Daniel - mondta

  Szia Adrian. Mondd, hogyan juthatunk dot google keresés. Azt OnePlus 3.Multumesc.

 4. Helló Adrian, telepítettem ezt az APK-t, de szeretném eltávolítani magam, hogy visszatérjek a régi 5.1.1 lolipop felülethez.

  • Adrian Gudus - mondta

   Az alkalmazás eltávolítása a szokásos módon történik, mint bármely más alkalmazás.
   Beállítások> Alkalmazások> Launcher3> Kikapcsolás, Adat törlése, Eltávolítás

 5. Köszönjük!

 6. DjDany - mondta

  Adrian jó hónapok óta keresi ezt, és nem találja meg, hogy képes valami ilyesmit csinálni?
  https://youtu.be/0beQeWrhJVY

  • Adrian Gudus - mondta

   Ha nincs Android 7 Nug, akkor nem teheti meg azt a videoklipben.
   Egy másik módszer a gyökeret, a flash uieşti Xposed Framework, majd telepítse a modult, hogy segítsen megnyitni a böngésző mindig inkognitóban.
   Az egyszerű gyökértelen megoldás és az Android 7 használata nélkül a Firefox Focus használatával szabadon megtalálhatja a Play Áruházban, amelyet itt vezettünk be: https://youtu.be/C1PENaUAGqU

   • DjDany - mondta

    Nekem van 7, de nem találom az indítót, amelyik azt a fickót használja, akinek képpontja van, ezért azt kérdeztem tőle, hogy ismerje meg az indítópultot, amit fel tud tenni, az inkognitó lapot a képernyőn megnyithatva.

    • Adrian Gudus - mondta

     Még a fenti videóban megjelenő indexképen (a bemutató lejátszása előtt) világosan láthatja a kérdésre adott választ. Szintén látható a videó bemutató. A kérdésre már válaszolt a videó!

     • DjDany - mondta

      Még ezt sem sikerült elvégeznem, telepítettem egy másik indító akciót, és különös módon fáradt voltam, ahogy kerestem, és nem találtam meg, ha talál valamilyen megoldást hálásnak.

 7. Ruslan - mondta

  Hi Adrian,
  Van egy hiba, amikor a képernyő zárolva van, a telefon nem lép be a kezdőképernyőre, hanem a háttérben futó alkalmazások felületén. Tudja miért és hogyan tudom megjavítani?
  Tetszik, és nem távolítom el.

 8. DjDany - mondta

  Adriane csak megmutatja nekem a widgeteket és az alkalmazások adatait, ha hosszú ideig tartok a króm ikonon, furcsa, hiányzik valami?

  • Lucian - mondta

   Hello ..
   Van egy Allview P8 Energy Pro Android 5.1-val, és nem futtatom az alkalmazást ...
   Telepíti, de nem nyílik meg, és az alapértelmezett beállításokat nem tudom beállítani a beállításokból, és az alkalmazás nem jelenik meg a menüben, kivéve a beállításokat, azokat az alkalmazásokat, ahol eltávolíthatom.

nézőpont

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.