HD asztali rögzítés videó oktatóanyaghoz + feltöltés a youtube HD-re mindössze 5 perc alatt a CamStudio segítségével - videó bemutató

Szia barátok, ez a videó bemutató látni fogja, hogyan lehet a minőségi befogás vagy video tutorial, hogyan lehet a YouTube-on a HD felbontású, talán sokszor azt, hogy a kérdést: Hogyan HD videót a YouTube-on?
Ahhoz, hogy egy minőségi befogására vagy video tutorial, szükségünk van egy capture szoftver, CamStudio tökéletes erre a feladatra, vele együtt, és használja fel a veszteségmentes videó codec CamStudio, segít nekünk, hogy minőségi felvételek veszteség nélkül.
Annak érdekében, hogy HD (nagyfelbontású) filmeket lehessen a YouTube-on, először HD-felbontású videofájlt kell feltöltenünk, sokan úgy gondolják, hogy a YouTube a HVGA felbontást (240 × 320) Full HD filmré teheti, valami hasonlót ez nem lehetséges.
Sokszor kértük, hogy megtanulják, hogy a minőségi felvételek a következő bemutató tettem szeme láttára, a beállítás CamStudio feltölteni a YouTube-on került sor közvetlen vallanom, hogy elloptam egy kicsit off Már kész YouTube fiók plusz CamStudio veszteségmentes codec telepítve volt kész, de a beállításokat tettem előtted.
Majd meglátod, milyen egyszerű ez, akkor nem használ bonyolult eszközöket ki tudja, mi minden ingyen CamStudio veszteségmentes codec nyílt forráskódú, és még a YouTube egy ingyenes szolgáltatás, akkor nem áll le senkit, és semmi köze képernyő elfog és oktatóanyagok képminőséget.
Az első megjegyzésben elküldöm a YouTube-ról készített videót, amelyet a CamStudio-val történő rögzítésről és a YouTube-ra való nagyon jó minőségű és HD felbontású videofelvétel készítésével készítettem, látni fogod, hogyan alakult ki, ne feledje, hogy sietve csinálták, ne kritizálj engem ...
FIGYELEM
Ne tegye a YouTube anyagok szerzői jogi, próbálja meg videók, filmek, bevont fogás van, az eredeti tartalmat, különben veszélyezteti a YouTube fiók nemrég zárva sok beszámoló a YouTube-on és a Blogger számlák hogy megsérti a szerzői jog, az eredeti, hogy a Google és a YouTube érdekli, jogosan, vagy nem tetszik, hogy ad egy keresést a Google, és az első az oldalon megtalálható az azonos témák különböző helyszíneken.
Szerinted nem birkák vagyunk, emberek, és meg kell, hogy büszke és a személyiség, próbálj meg 100% eredeti.
Gyere dolgozni, kitörni show, sok szerencsét!
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian CismaruKapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Minta el még a tutorial.
  Select'll HD minőség, hanem az alacsony minőségű alap.

  [Youtube VrQ6MktEu-I http://www.youtube.com/watch?v=VrQ6MktEu-I youtube]

  • Bulgac - mondta

   Nagyon érdekes, Mia tetszett.
   De a több válogatott minőségben videoclipuli annál nehezebb incarca.De mi?

 2. csip - mondta

  Helló Cristi! Én is használni, hogy a CamStudio oktató?

  • Néha használ CamStudio, esetenként a Camtasia.
   Nem számít, mit használ, az eredmény számít!

   • dragos_florin - mondta

    Cristi-admin: Néha folosimCamStudio néha használja Camtasia.
    Nem számít, mit használ, az eredmény számít!

    Cristi Letöltöttem egy kis stúdió, és én letöltött codec, azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan kell telepíteni, telepítenie kell őket, mielőtt telepíti a kamera studio.Si ha telepíti őket, mint a probléma, mint én, néhány codec volt Letöltés BS.Player? Azért kérdezem, mert ha jól emlékszem, a bemutató a saját precíziós el kell távolítani a kodekeket a számítógépen, majd telepítse csomag kodekek bemutatni Önnek a bemutató (Remélem nem tévedek.) Várjon raspuns.Toate jó.

 3. Alyn - mondta

  Szép tutorial arról Camtasia Studio de nem 7: D?

 4. andreidcn - mondta

  Vagy arról JING

 5. RaduNebunu - mondta

  Nagyon jó bemutató, mint mindig! Gratulálunk!
  Tudna ajánlani nekem egy program átalakítására AVI FLV a?

 6. Andrew - mondta

  nagyon sikeres felbontás és claritatea.Pana eddig jó, de akkor is be valamit, ami zsugorodik videókat?

 7. Adja meg a szöveg itt! [Youtube dLGaKLX9MbU http://www.youtube.com/watch?v=dLGaKLX9MbU youtube] Egy kis teszt 🙂 és tőlem ...

 8. Nem számít, hogy a videó 10 fps amíg hd. kemény fázis xD

  • Bezárja az üzenetet Megjegyzés írt. Megosztás Facebook-on vagy Bezárás Üzenet Nem beszéltem akciófilmekről Bruce Lee-vel vagy speciális effektekről, asztali rögzítés volt, ha 80561774 kép / mp sebességgel akarja megtenni, akkor csak muszáj.
   A filmek és videók készült digitális fényképezőgépek, a dolgok egészen más, ott ajánlott FPS frame ráta 30
   Nem érdemes eszik források máshol nem érzem.
   Hidd el, én is tudom fogni valamit asztalon!

  • Én nem beszélni akciófilmeket Bruce Lee, vagy a speciális effektek, ez egy asztali elfog, ha azt akarod, hogy csak 60 FPS.
   A filmek és videók készült digitális fényképezőgépek, a dolgok egészen más, ott ajánlott FPS frame ráta 30
   Nem érdemes eszik források máshol nem érzem.
   Hidd el, én is tudom fogni valamit asztalon!

 9. Marius - mondta

  Hallgass meg ajánlom a programot úgy, hogy játék? Kívül Fraps nem forgatás HD! PLZ

  • Felbontottam 1680 × 1050-es felbontással FRAPS-szal, természetesen hozzáértő hardveren.
   Exetrem sokat számít, hogy milyen hardver van a FX 5200 például nem sok.
   Gondoltok ti, miközben fut a játék legkeresettebb processzor és a videokártya és a capture program, akkor kell egy nagyon erős számítógép ezt a munkát.

   • Anca - mondta

    De a PC-n ... milyen esélyeim vannak?

    Processzor: Intel (R) Core (TM) CPU 2Duo E7300 @ 2.66GHz 2.67

    Memória (RAM): 3.00 GB

    Videokártya:
    Grafikus processzor ATI Readon (0x9598)
    ASUS SERIES EAH3650
    Busz típusa PCI Express 2.0
    Memória mérete 512 MB
    DAC típusa: Internal DAC (400MHz)
    Memória típusa DDR3
    725 MHz Core órajel MHz-ben
    700 MHz Memória órajel MHz-ben
    .................................................................................... .. ???

 10. Daniel - mondta

  A bemutató kezelik, de egy időben csinál oktatóanyagok párhuzamosan az alternatív szoftver Linux.
  Elhagyta a Linux oktatóanyagokat? Még mindig XP-t használok a VirtualBox-ban, operációs rendszerként pedig az Ubuntu alapú LinuxMint-et használom, és időről időre szeretnék látni egy oktatóanyagot a Linuxról ...

 11. Flo 13 - mondta

  Hello. nagyon calumea tutorial. Lenne egy kérdésem. Kiválasztottam a Realtek audio, hogy ott van, de miután filmet nézni a felvételt, ha nincs hang Piteti hogy segítsek / Köszönöm, és sok szerencsét több

 12. Flo 13 - mondta

  Én rezolvato kész Elnézést, én rohantam egy kicsit hanggal

  • Láttad az Egyesült Államokban, akkor nem sok, és mi szedtek szemrebbenés
   Egy másik alkalommal ne rohanjon magad, sok minden más lehet a számítógép, mint látod, az alkotó bemutató, bemutató vizsgálja meg alaposan, akkor is, ha nem ki semmit, ne add fel.
   Bravo, most fogd meg tutorials!

 13. tréfacsináló - mondta

  A megjegyzés 10 + bemutató, köszönöm. Tudod, hogy a bemutató a Camtasia és az egyetlen különbség CamStudio és Camtasia: Camtasia, hogy van egy kicsit több lehetőséget. Még egyszer köszönöm, és sok szerencsét minden, amit csinál.

  • Mi tesz egy bemutató hamarosan Camtasia Studio, mégis van egy változat néhány hibát, várják a stabil kiadás, és mi nem a tutorial.
   Nincs értelme ennek egy régebbi verzió!
   Amíg egy másik, miért nem használja a CamStudio programot, nézze meg az eredményeket ...
   Miért fizet egy csomó pénzt a szoftver, hogy van egy nagyon jó ingyenes alternatíva?

   • Mert így van Romanu ... coca ... csak azért telepítjük a Photoshopot, hogy vörös szemet kapjunk ... nem csodálatos? A Ner 9 professzionális csomag telepítése csak azért, hogy indítható CD-ket készítsen Windows rendszerrel ... nem megint csodálatos?

 14. Xantes - mondta

  Apropó ez a csodálatos app!
  Van-e lehetőség - Windows XP-ben, és nem a Vista vagy a Win 7-ben -, hogy a képrögzítés rögzítésekor a mikrofon és a "Stereo Mix (más néven: What -U Hear") hangját is használhatja?
  Biztos vagyok benne, hogy tudja, hogyan kell ezt megtenni - mik ezek a készletek -, mert számtalan video oktatóanyagot készített, amelyek hallották mind a mikrofon által felvett hangot, mind az egyéb lejátszott hangokat, amelyek áthaladnak a hangkártyán és a hangszórók játszanak .

  Ha CamStudio nem tudja ezt, akkor van még egy ingyenes alkalmazás, amely lehet, hogy screen capture video insotiat Sound of Stereo Mix és mikrofon mind ugyanabban az időben :)

 15. Xantes - mondta

  Apropó ez a csodálatos app!
  Van-e lehetőség - Windows XP-ben, és nem a Vista vagy a Win 7-ben -, hogy a képrögzítés rögzítésekor a mikrofon és a "Stereo Mix (más néven: What -U Hear") hangját is használhatja?
  Biztos vagyok benne, hogy tudja, hogyan kell ezt megtenni - mik ezek a készletek -, mert számtalan video oktatóanyagot készített, amelyek hallották mind a mikrofon által felvett hangot, mind az egyéb lejátszott hangokat, amelyek áthaladnak a hangkártyán és a hangszórók játszanak .

  Ha CamStudio nem tudja ezt, akkor van még egy ingyenes alkalmazás, amely lehet, hogy screen capture video insotiat Sound of Stereo Mix és mikrofon mind ugyanabban az időben?

 16. A saját jó lenne, hogy egy bemutató: D: D

 17. florin - mondta

  nem tudja menteni a filmet adok a mentési egyszerűen csak azt akarja, hogy megmentse őt

  • Flo 13 - mondta

   Ugyanazt szenvedtem, de ha megváltoztatja a nevet, mentse az "* avi" nevet, hogy lássa, működik-e .scz, amire válaszoltam, de én is ugyanezt szenvedtem, és még egyszer gratulálok a munkához, mindent, amit csinál

 18. Alex - mondta

  Nézzük Camtasia vagy CamStudio legjobb AutoScreenRecorder 3.1

 19. Mircea - mondta

  HD, mint HD, de a 40 másodperces filmfelvétel már 100 MB-mal nem több, mint 3 perc vagy 5 ... Miért?

 20. feküdt - mondta

  Nagyon jó Cristi.In mostanában teszel a motor maxim.Multumim ezerszer.

 21. Mihai - mondta

  Szia ... Javaslatot készítek egy oktatóprogramról a Google Apps-fiók létrehozásával és aktiválásával ... köszönöm

 22. vali - mondta

  Követtem az oktatóanyag lépéseit. Van videóm, van hangom ... de furcsa dolog jelenik meg ... Ez 30 másodpercet meghaladó rést hoz létre a hang és a kép között. Előfordult már valakivel? van valakinek ötlete, javaslata?
  Úgy tűnik, hogy a kép marad meg.

 23. vali - mondta

  Követtem a lépéseket a tutorial. Elképzelem én hangzik, de van egy furcsa dolog. Ez létrehoz egy szakadékot a kép és a hang, amely meghaladja 30 másodperc alatt?
  Van valakinek egy ötlete vagy javaslata?
  Kép is származik.

 24. vali - mondta

  Úgy tűnik, hogy ha a hangbeállításokhoz megyek - a mikrofon hangbeállításaihoz, és bejelzem az "MCI-felvétel használata" opciót, akkor a probléma eltűnik.

  • Vannak beállításai Desa szinkronizálása a hang és a kép, ez attól függ, hogy a hardver, amit használ, az ideális az lenne, hogy nem használja más program a háttérben, hogy a védelmi, így CamStudio lesz ahol a forrásokat van szüksége.
   Nem hiszem, hogy ez egy könnyű asztali Capture hardver, a számítógép nagyon követelte az egész fogás, próbálja szem előtt tartani, hogy az egyes oldalak IGP nem megy, hogy egy tisztességes fogás.
   Hány számítógép oly sok problémát.

   • vali - mondta

    Így van, nem is tudom, ki tudja, milyen számítógépet ... végül bejelölte ezt az opciót, és működött.
    Köszönöm ezt a programot. Abból, amit látok, ez könnyebb, mint Snagit 7.

    • Igen, könnyen használható, és van még szabad, nem bling bling-sok ilyen oldalak lehetnek más programok, de ez az alapvető, a legtöbb nem.
     Snagit nagyon is jó fogást még puha, nagyon jó szerkesztő, több chichi ami szerintem hasznos.
     Snagit videofelvétel üzemmódban több mint tömés túl erős, nem lenne normális, amíg ugyanaz a cég értékesíti és Camtasia Studio, egy teljes értékű szoftver kannibalizmust ha Snagit kapott jobb videó funkciók .

    • Igen, könnyen használható, és van még szabad, nem bling bling-sok ilyen oldalak lehetnek más programok, de ez az alapvető, a legtöbb nem.
     Rejtett akadály egy nagyon jó szoftver statikus kép, van egy nagyon jó szerkesztő, több chichi ami szerintem hasznos.
     Snagit videofelvétel üzemmódban több mint tömés túl erős, nem lenne normális, amíg ugyanaz a cég értékesíti és Camtasia Studio, egy teljes értékű szoftver kannibalizmus, ha kapott Snagit video feladatok hatékonyabb.

 25. Flavius - mondta

  hi tud ajánlani nekem olyan program, amellyel a dal készült kisebb méretű (kell helyezni a telefon), amely a 5 mb mb 3 tenni: D.Multumesc több!

 26. cristian görögdinnye - mondta

  Szeretnék egy tutorial programozható Logo Maker v.2.0

 27. Cosmin - mondta

  szia teszel egy üres CD-t DVD-ROM nem látott millió, és egy CD-t, ha vede.Ce vésett Mil Mil tehet, hogy az üres, és ahhoz, hogy a CD-k Nero?

 28. Marius - mondta

  Hello! Nekem van egy probléma! Cristi kérem, segítsen nekem! Azt akarom, hogy telepítse a Windows XP az én bot! Bag Stick oda Felismerem particionálás és partíció C. ragaszkodom, mint SATA meghajtók beépített Windows a botot! Legyen BIOS AMIBIOS ha nem tévedek! Kérem, segítsen nekem! Köszönjük!

 29. syserr - mondta

  és tudod, hogy a bemutató FL STUDIO 9 lenne nagy hasznukat.

 30. Vagy jelenlegi témák a Windows XP

 31. DanielM - mondta

  Kedves Cristi Volna egy kérésem, ha még néhány oktató azaz a Windows 7 és hogy miért 7 Windows XP ahelyett, hogy a világnak, hogy ő igazán jó az új operációs rendszer. Régebben XP és Vista csomagtartó, és most már sok érdekli őket, és kérni őket, csak a Windows 7 még jobb, mint a másik kettő. XP adta hibák nélkül, azt mondom, amit ő (80%-ában), és a Vista kompatibilitási volt kérdés, különösen a játékok, de figyelmen kívül hagyja játékok, a Vista defrag segédprogram alatt kritika, hogy Puran Defrag volt egy nagyon jó eszköz a véleményem, és szabad ugyanakkor (talán nem a bemutató róla), így tudok töredezettségmentesíteni a számítógépet. És windows 7 legalább egy órát, ha használja vista tudod, minden, és azok számára, akik nem biztos, 7 ajánlom váltás a dual boot xp és 7 és lassan induló XP.
  Miután egy sp fel a Windows 1 7 véleményem, hogy lesz egy nagyon jó operációs rendszer. Az egyetlen fájó 7 a professzionális változata az utolsó, hogy lehet telepíteni a számítógépre, kevesebb RAM-mal és 1ghz 1gb inrest processzor, de csak jobb! (Kisebb változatai kezdő otthon nem tudom-e vagy sem, én még nem próbáltam).
  Nézd útmutatók a Windows 7 és látni fogja, hogy minden megoldódott a Windows.
  Köszönöm, és jó munkát csinál itt. Csak így tovább a jó munkát!

 32. Hogyan tölthetek le egy videotutorial az oldalon?

 33. Mircea - mondta

  hello nice kérem mondja meg, és tanácsot nekem egy probléma: ha a nyitott (Windows 7) nem nyílhatnak közvetlenül követő első terhelés a Windows mielőtt belép Tegyél rákattintok, hogy Elképzelem, hogy rátette a nevet, majd kapok windows.As akar tenni valamit, hogy engedjen be adtam közvetlenül windows.Dupa újra jelentkezzen ki, ha én adtam, hogy csak kijelentkezés után hozza meg, hogy kattintson , és azután, hogy bejutni ablakok

  • DanielM - mondta

   Írja be a keresőmezőbe a "Windows 7" webhelyet, és keresse meg az oktatóanyagot, amelyben elmagyarázza a hibernálást és az ott végrehajtott beállításokat mondja erről a dologról, de ezt csak akkor lehet közvetlenül megadni, ha csak egy fiókja van, ha legalább kettő nem működik .

 34. ionsiatat - mondta

  Helló Cristi-admin unpic Segítségre van szükségem az Ön vb pontosan HD filmeket, ha exicsta oldalak, amelyek teljes filmek ebben a formátumban triler Amint már láttuk a konzultáció.
  Köszönöm ajutoru adott

 35. conan77 - mondta

  Hello cristi! Kérem, segítsen, ha lehetséges, hogyan szabadulhatok meg attól a háttérzajtól, amikor a „Logitech-Eyeballed alakú STX webkamera” webkamerával készítek felvételt. köszönöm.

 36. Xantes - mondta

  Egy kérdés - azt mondom, nehéz válaszolni - sehol máshol az interneten!

  Hogyan készítsünk képeket képes rögzíteni a Cam stúdió (és más szoftver) - típusú felvételek, hogy Ön, a videotutorial.ro, de igen gyakran - így rögzíteni a hang a mikrofon és az egyik, hogy megy a hangkártya (azaz más néven: Stereo Mix vagy mi-U-hall)?

  Konkrétan azt azokra video rögzíti a hangokat, és narráció, hanem a dal, hogy a játék egy időben oktatóanyagok kívánt lehetőségének bizonyítása játszani puha játékos, például?

 37. Bogdan - mondta

  Ezzel a programmal lehet lőni HD játék? Ha nem, akkor a program megy lőni HD játékok?

 38. Alex - mondta

  Lehet, hogy a bemutató a Camtasia Studio és hogyan kell mászni 7 a YouTube videó készült Camtasia Studio 7?

 39. Xantes - mondta

  Cristi-admin

  Olyan nehéz válaszolni a kérdésre, hogy már megoldani, tekintettel arra, hogy tettél videotutoriale az ilyen?
  Ez alapvetően egy helyzet már ismert, hogy nem csak neked, de csak a téma videotutorialului és amiről biztos vagyok benne, vannak mások, akik szeretnék tudni, de még nem valósult szükség felvetett a helyzetet.

  Hogyan készítsünk képeket képes rögzíteni a Cam stúdió (és más szoftver) - típusú felvételek, hogy Ön, a videotutorial.ro, de igen gyakran - így rögzíteni a hang a mikrofon és az egyik, hogy megy a hangkártya (azaz más néven: Stereo Mix vagy mi-U-hall)?

  Kérem, válaszoljon, hogy a fenti helyzet, annál is inkább, mivel ez videotutorial nem magyarázza valakinek.

  • Xantes:

   Cristi-admin

   Olyan nehéz válaszolni a kérdésre, hogy már megoldani, tekintettel arra, hogy tettél videotutoriale az ilyen?
   Ez alapvetően egy helyzet már ismert, hogy nem csak neked, de csak a téma videotutorialului és amiről biztos vagyok benne, vannak mások, akik szeretnék tudni, de még nem valósult szükség felvetett a helyzetet.

   Hogyan készítsünk képeket képes rögzíteni a Cam stúdió (és más szoftver) - típusú felvételek, hogy Ön, a videotutorial.ro, de igen gyakran - így rögzíteni a hang a mikrofon és az egyik, hogy megy a hangkártya (azaz más néven: Stereo Mix vagy mi-U-hall)?

   Kérem, válaszoljon, hogy a fenti helyzet, annál is inkább, mivel ez videotutorial nem magyarázza valakinek.


   Ez egyszerű, elfog rendesen és hagyja, hogy a hangszórókat, a hangot a TV-hangszórók és a mikrofon készítés rögzíti.

   • Xantes - mondta

    Én nem számítottam ilyen választ közületek!
    Próbálja becsapni bárki is ilyen választ!
    Tedd azt, amit csinálsz, és akkor c **** és a nyom!

  • Adrian - mondta

   Már válaszolt egyszer, ha nem tévedek mindenki tudja, ha nem ismétlem meg. A módszer, amit használni szigorúan profi! Ez a mi titkunk. nincs mester ebben a világban fogok eladni minden titkát a mesterségét. Van nem kötelező senkinek írásban és semmi jelét nem az ilyen közjegyzői videotutorial választ adnak minden kérdésre, függetlenül az eredetétől! Vagyunk kötelesek válaszolni? Vannak dolgok, amit mond, és a dolgok nem azt akarom mondani. Nem vagyunk kötelesek senkinek, és ne kérdezd meg, hogy ha semmiféle felelősséget nekünk!

   • Látogató Xantes visszavonták joga, hogy látogassa meg oldalunkat, senkinek sincs joga megbántani ezen az oldalon itt dolgozik, aki nem találja a helyén hasznos videotutorial.ro nem köteles, hogy látogassa meg.
    Xantes látogató érkezett hozzánk az idő múlásával a különböző felhasználónevek:
    Xantes
    NO NAME
    KÖTELEZŐ
    Nincs szükség
    Xavier

    Nikodémus a látogatók már a józan ész, hogy adja át a megjegyzések lapot és küldje igazi, nem azt kérte tőlünk, mint a józan ész.
    Valahányszor ez a látogató bosszantotta a videotutorial.ro csapat tagjait, nem tudom, mit nyerhet bárki ezekből a "gyerekkorokból".
    Látogató hozzáférést ezen az oldalon korlátozott volt.

    • Cristian N. Antonescu - mondta

     De igaza volt. Például ez a kérdésem: el tudok-e készíteni egy futó filmet anélkül, hogy használnám a mikrofont (mert az rögzíti az ambientet - bármilyen ajtócsattanás, telefoncsörgés, tüsszentés)?
     És ha igen, hogyan.
     köszönöm

     • Adrian Gudus - mondta

      Írja be a jobb felső sarokban található keresőmezőbe "Bármely forrásból származó hang rögzítése veszteség nélkül, sztereó keveréssel", nyomja meg az Enter billentyűt, és megtalálja az oktatóanyagot

 40. dragos_florin - mondta

  Cristi nagyon kérem, mondja el, miért nem hallani a jobb kamera rögzítés stúdió (fel kell adni a közel hangszórók hallani, amit felvett.) kerestem az audio beállításokat beállításával cam stúdió és nem veszik észre, miért.

  • Adrian - mondta

   Adj egy e-mailt a rend3azonosítóval a prom3t5uXNUMX (@) gmail.com címen, és távolról segítek, ha akarod ... Lásd, amikor e-mailt adsz nekem, ne tedd a zárójelet a @ jel elé és utána.

 41. Alex - mondta

  Kérdésem van…
  Hogyan lehet mozgatni az egeret, miután rögzítés
  Láttam egy videót a YouTube-on?
  http://www.youtube.com/watch?v=NYsP5qZiVxw

  • Adrian - mondta

   Kattintson az Opció elemre, majd jelölje be az Autopan engedélyezése jelölőnégyzetet, és rendelkezik Autopan sebességgel is, innen állíthatja be az egér követésének sebességét ... Ez a fiú a YouTube-on lévő videójában is megmutatta, hogyan kell csinálni !!! Ez a funkció akkor hasznos, ha gyenge videokártya van. Ha a videokártya gyenge, akkor fáj, hogy teljes képernyőn képes rögzíteni, nehezebb lesz, több erőforrást fog megenni, mert a felbontás nagy, de ha kisebb asztali részt választ, és engedélyezi az Autopan engedélyezését, akkor a rögzítés készítsen kisebb részben, és automatikusan a videokártya kevésbé szenved, de a klip felbontása kicsi.

 42. conan77 - mondta

  miért választ csak azok, akik esküsznek, hogy fogja bosszantani? Azt kérdeztem magamtól egy kérdést a háttérzajt felvétel közben a webkamera hang és a kép, nem kap választ.

  • Adrian - mondta

   Rosszul hangzik abból az egyszerű okból, hogy a mikrofonja rossz minőségű, vagy valószínűleg USB-n található ... vagy az USB-n van valami csatlakoztatva a számítógéphez a rögzítés során ... sok oka lehet ... régi meghajtó, hibás beállítások a hangkártyán ...

   • conan77 - mondta

    Köszönjük létezik, te egy zseni vagy véleményem szerint több mint tot.Da segített! Én webkamera USB bemenettel, és ne feledje, hogy felvételt 2005 logitech webkamera, fedélzeti hangkártya, a járművezetők, amit találtam magam a neten a múlt, + web, eltávolítottam az összes usb, nyomtató, Sound kihúzta a dugót, mert kiírja egy erősített, és így a zaj háttér beállítások CamStudio igazunk volt, nem túl sok. így? a probléma, hogy nem csak ez a szám Ami engem, várva, hogy valaki válaszolni erre a problémára .. köszönöm

 43. Láttam, hogy ön az inggel forgatott, ugyanúgy, mint én nála, de amikor egy rögzítést akartam készíteni, amikor online tévécsatornákat néztem, akkor felvett a mikrofonról, és amikor beléptem a beállításokba, nem ment kiválasztani a felvételt a "speacker" -ből. .Meg kell egy hangkártya, hogy felvegyem a "hangszóróból"? vagy a fedélzeten működik? várja meg a választ

 44. say3er - mondta

  Azt hiszem, a legjobb Camtasia Studio 7.

  Emlékszel, hogy mentem meg ezt a videót: http://www.youtube.com/

  Úgy néz ki, mint az egyik itt http://www.youtube.com/

  Coolest

 45. dan Scarlat - mondta

  fogadtatás
  lehet, hogy egy bemutató, hogyan kell fektetni a fogás
  írásban, hogy a kép, ahogy

 46. dan Scarlat - mondta

  Vanessa:
  Itt van, hogyan lehet alkalmazni írásban fogások a CamStudio ..
  ...kattintson ide.....  

  kösz a segítséget

 47. Ghidi44 - mondta

  szia, meg tudná mondani, hogyan lehet egy hd Vdeo a játék, ms

 48. Bogdan - mondta

  Milyen program konvertálni avi fájlt és milyen formában lehet kisebb?

  • Adrian - mondta

   Bogdan: Milyen program konvertálni avi fájlt és milyen formában lehet kisebb?  

   Használhatja sok szoftver. Konvertálni sok video tutorials. Arra kérlek benneteket, hogy használja a keresési mezőt a jobb felső fekete sávot. Írsz: video átalakítás, belépsz és megtalálja oktató

 49. Bogdan - mondta

  Ok tudom, de hogy milyen szoftver mit ajánlani konvertálni a formátumot alacsonyabb azért, hogy a rögzítés 3 22 min SEC 400 Mb.
  Azt kell, hogy kisebb és a képminőség minden.

 50. MS, mint végül a k-világ bemutató elmagyarázza az egész forgatás az asztalon, ms újra.

 51. zocoza - mondta

  A hangot egyáltalán nem tudom megörökíteni, a KM és a BS lejátszóval egyaránt lejátszottam egy filmsorozatot, bár a hangbeállításokban kipróbáltam az összes lehetőséget, és a bemutató megtekintése után kipróbáltam a SNAGIT-tel is. Azt mondtam, hogy a Windows-ból származik (professzionális XP), a REALTEK sound DRIVER, naprakész frissítéssel, és semmi !!! Ezt követően telepítettem a Windows 7, 90 napos verziót, az illesztőprogramokkal naprakészen, és még mindig nem működik !!! (Van egy Intel pentium DUAL CPU E2180 2.00 GHz processzor, 2 GB RAM a 32 bites és a GeForce 9600 GT videokártya - Ezt az információt megadtam, esetleg valaki tudja, hol lenne a probléma?) Előre is köszönöm !!!

  • Adrian - mondta

   zocoza: Nem sikerült olyan módon, hogy elfog a hang, futok sorozata u film KM és BS lejátszó, de megpróbáltam az összes lehetőséget a hangbeállítások, és megpróbáltam gubanc után néztem, és bemutató. Azt mondta, hogy a Windows, hogy volt (XP Professional) Realtek Sound Driver frissítést a mai napig, és semmi! Ezután telepítettem a Windows verzió 7 90 nap minden frissített illesztőprogramokat, és még mindig nem működik! (Van egy Intel Pentium Dual CPU E2180 2.00 GHz, RAM 2GBpe 32 9600 bites GeForce GT - adtam Ez az információ valaki tudja, hol lehet a probléma?) Előre is köszönöm!  

   Miért kínozza magát feleslegesen? Írd fel a keresési mezőbe jobbra a fekete él: Hogyan kivonat audio vagy audio egy video sorozatot, vagy egy film, nyomd meg az Entert, és megtalálja a tutorial.

   • zocoza - mondta

    Adrian:
    Miért kínozza magát feleslegesen? Írd fel a keresési mezőbe jobbra a fekete él: Hogyan kivonat audio vagy audio egy video sorozatot, vagy egy film, nyomd meg az Entert, és megtalálja a tutorial.  

    igen, ok és köszönöm a tanácsot, de nem "honnan, honnan" határoztam meg, hogy mit akartam rögzíteni a videón, hanem egy sorozat epizódját akartam felvenni, élőben láttam egy tévéadó internetén !!!

 52. Alexandru - mondta

  fogadtatás
  Nekem van egy probléma, amikor én, és hallom a nyüzsgő microfonu és nem értem, miért, ha azt stero és tedd zenét alma oky.
  És a szó az alapja a zsák mikrofont és beszélni.
  Tud nekem segíteni, hogyan hangzik oky és alap nélkül.

 53. Róbert Péter - mondta

  jó munkát! Tanultam valamit éppen akkor, amikor már-már készen áll, hogy néhány screenshot!

 54. Kérem, segítsen, nem tudom kiválasztani a sami lemezt a hangszórókból. "Waveo get select control 0 falise" Mit tegyek? aki segíthet kapcsolatba lépni velem az e-mail címen [e-mail védett] kérem, segítsen nekem több

 55. túlélő - mondta

  Ahogy azt minden bemutató a camtazia Studi

 56. Tibyarad - mondta

  Ez csak egy nagyszerű program mínusz több, lehet, hogy nem ismeri jól, de azt akarom, hogy rögzítse egy segventa példa a sugárzott tv online tv táska válassza a webkamera és a mikrofon, amit tennie, és nem jön ki az ablakon comp akartam hallani semmit, ami nem csak beszélni, mi van a dobozban, amit aude.M érdekel, hogy más softulete és ez a dal a frapes http://www.fraps.com/ A probléma az, hogy tudok regisztrálni szaggatott, írja be a helyszínen, hogy a játékok és a videó, ez is a video kártya van bord.ajuta kérem megvertem nővérem rekordot segvente a tiszteletben tartása telenovela.Numai Sait!

  • Adrian - mondta

   Tibyarad: Nagyon jó, csak hogy egy programot több negatív, lehet, hogy nem ismeri jól, de azt akarom, hogy rögzítse egy segventa példa a sugárzott tv online tv táska, és válassza ki a területet, hogy a webkamera és a mikrofon a Windows nem jön ki a comp, szerettem volna nem hallottam semmit, ebben a rovatban csak beszélni, amit aude.M érdekel, hogy más softulete és ez a dal a frapes http://www.fraps.com/ A probléma az, hogy tudok regisztrálni szaggatott, írja be a helyszínen, hogy a játékok és a videó, ez is a video kártya van bord.ajuta kérem megvertem nővérem rekordot segvente a tiszteletben tartása telenovela.Numai Sait!  

   Összességében capture szoftver, amit csak lehet, hogy akár szabad kereskedelmet, vagy fogyasztanak több erőforrást igényel a videokártya olyan jó, mint, egészen a közelmúltig, néhány alkalmazás nem indul el, ha te elfog egy beépített videokártya. Ezek az alkalmazások szükség több forrásra, hogy rögzítse, vagy ha van egy integrált grafikus chip, hogy a szegény, hogy a források megosztásában és szoftver video lejátszás és elfog a valós idejű encodeaza amit beveszünk a cptureze? Ingyenes video capture keretek kapsz egy dedikált videokártya képes vezető a díjat vissza (játszik film.emisiune és ezzel egyidejűleg kódolási menet azt), vagy talán már beállított szoftver rögzíti framerate is ptine kereteket. A videofelvétel folyékonyan és természetesen a beállítás a framerate 30, de attól félek, hogy nem okoz az arcát intergrated grafikus annyi képkocka másodpercenként

 57. Milyen méretű elkapni vo olyan jól?

  • Adrian - mondta

   Bobo: Milyen méretű elkapni vo olyan jól?  

   A titkos szakmai és soha nem tudja. legalábbis nem nekünk. Minden kézműves megvan a titka, és az ő hibája, hogy nem fogja azt senkinek.

   • Adrian:
    A titkos szakmai és soha nem tudja. legalábbis nem nekünk. Minden kézműves megvan a titka, és az ő hibája, hogy nem fogja azt senkinek.  

    🙂 🙂 🙂

 58. Tony - mondta

  Hé, milyen szoftvereket használ, hogy elfog video képernyőn?

 59. Jozepe - mondta

  nem, hogy egy tökéletes video capture .. azaz a hang megy tovább, és hátrahagyott ez a kép jobban észrevehető vége felé jelenet mit kell beállítani, hogy van, és hang-és képminőséget?

 60. Tud valaki mondja meg, mit kell (szoftver és hardver), hogy rögzítse a programot tv.Merci

  • Adrian admin - mondta

   KIT: Tud valaki mondja meg, mit kell (szoftver és hardver), hogy rögzítse a programot tv.Merci  

   Szüksége van egy tv tuner vagy digitalizáló kártya tv tuner hardveres. Azt javaslom, hogy nézd meg a bemutató, hogy már van a témában. Írd fel a keresési mezőbe jobbra a fekete sáv: üzembehelyezés tv tuner a Leadtek Capture hardver, akkor adjuk meg, és megtalálja a tutorial. Ott azt mondták, amit tennie kell fogni TV

   • Adrian admin:
    Szüksége van egy tv tuner vagy digitalizáló kártya tv tuner hardveres. Azt javaslom, hogy nézd meg a bemutató, hogy már van a témában. Írd fel a keresési mezőbe jobbra a fekete sáv: üzembehelyezés tv tuner a Leadtek Capture hardver, akkor adjuk meg, és megtalálja a tutorial. Ott azt mondták, amit tennie kell fogni TV  

    Nem feltétlenül kell használni, és Tuner.Poti Tv-PBX, egy program, ami a PC-TV-vel, és akkor teszi román TV-műsorok.

 61. Silviu - mondta

  Helló! Videót szeretnék rögzíteni egy webhelyen! én pedig elvégeztem a beállításokat a videó bemutatóban, és ez megmutatja nekem az ilyen képet "bolhákkal" 🙁, és folytatja és kikapcsolja, mit tegyek ??

 62. Silviu - mondta

  ajutatu kedvemre. Azt akarom, hogy elfogja néhány videót az egyes oldalakon

 63. Costi - mondta

  Adtam, hogy a felbontás csak 1280 1024 zsák, hogyan, hogy az Apple és a kamat a Sony kamera rögzítés hi8 HD TV tuner, de nagy felbontású elfog a 768 576, tehetek valamit 1280 720 elkapni?

 64. Costi - mondta

  Úgy értettem, hogy nem hagyja el CamStudio elkapni, ha kibír 1280 720
  én csak kérdezni, ha én fel 1024 1024, majd menj Camtasia jobb egyébként.

 65. Pop Ilie - mondta

  Lenne egy kérdésem. ha akarsz egy video capture egy film a helyszínen, lehet, hogy én Hangfelvétel és forgatás, hogy?

 66. burnescu - mondta

  fog tenni, ha játszom elkapni?

 67. Krisztus az Úr egy fiú 10 megjegyzés. Én nagyon segítőkész, így köszönöm.

 68. dani szerint - mondta

  Mondd meg, kérlek, mit tehetek, hogy Trabant normál videó feltöltése a YouTube-on az összes videót hagytam egy fekete tábla a bal és a jobb
  Tetszik, ahogy találtuk ez a fickó:
  http://www.youtube.com/watch?v=XY_9DV-DqNo

 69. Bogdan - mondta

  Kis problémám van a programmal. Teljes képernyős játékokban forgattam, és tömörítés után, amikor kinyitom a videót, kicsinek tűnik, beállítottam az 1920 × 1080 rögzített régió felbontást is, és hiába. Hogyan állítsam be, hogy a teljes képernyős videót láthassam?

 70. sorynel - mondta

  Szia ,, nekem is van egy kérdésem ... ha hang nélkül lövök, és egy dalt szeretnék feltenni a klipbe ,,,, hogyan tudnám megcsinálni ???? Kérem, segítsen nekem

 71. MICHAEL IL Fenomeno - mondta

  Kérjük szíves segítsen nekem, és én, hogy elmondjam, milyen problémákkal I:
  Letöltöttem és CamStudio20.exe és codecu CamStudioCodec14.exe, igen én nem tudok táska codecu adott lehetőségeket, video beállításokat, és amikor adok a nyilak codecu táska egy álom, és nem ad nekem Cristi ott nem jelenik meg a helyezzük el, mint úgy tűnik számomra,
  Cinepak Codec by Radius
  Intel Indeo ® video 4.5
  Intel IYUV codec
  Microsoft Video 1
  TechSmith Screen Capture Codec

  igen CamStudio Lossless Codec v1.4 nem jelenik meg, és amikor rögzítik a hangot, látja fekete

  • AdrianGudus - mondta

   MICHAEL IL Fenomeno: Kérjük szíves segítsen nekem, és én, hogy elmondjam, milyen problémákkal I:
   Letöltöttem és CamStudio20.exe és codecu CamStudioCodec14.exe, igen én nem tudok táska codecu adott lehetőségeket, video beállításokat, és amikor adok a nyilak codecu táska egy álom, és nem ad nekem Cristi ott nem jelenik meg a helyezzük el, mint úgy tűnik számomra,
   Cinepak Codec by Radius
   Intel Indeo ® video 4.5
   Intel IYUV codec
   Microsoft Video 1
   TechSmith Screen Capture Lossless Codec CamStudio Codecda v1.4 nem jelenik meg, és amikor rögzítik a hangot, látja fekete  

   Kellett zárni a telepítés során CamStudio codec! Ha újra CamStudio és ez a lehetőség még mindig nem jelenik meg, akkor TechSmith Screen Capture Codec

 72. Kosler - mondta

  Szeretném tudni, hogyan tudnék olyan képet elhelyezni, mint amilyen nálad van, a jobb alsó sarokban található "VIDEOTUTORIAL" felirattal. Alacsonyabb OPACITY értékkel rendelkezik, és a videó időtartama alatt. Szeretném tudni (ha lehetséges), hogy milyen videószerkesztőt használ, és hogyan tegye oda

 73. florin - mondta

  Nekem van egy probléma ezzel CamStudio: Lehet, hogy csak addig, amíg befogják 15 perc, a többi nagyon elégedett ezzel a szoftverrel. Azt hittem, hogy csak azért, mert a tér, mert 6 GB szabad hely a C partíciót, kitöröltem amit tettem 10 GB szabad hely, és az azonos prablema: ha elérhető 15 min amikor elkapom optrsc ablak, hogy megmentse, és adok meg az OK gombot videofelvétel azt súgja, hogy nem ott van, ahol meg kell menteni átmenetileg. Bementünk, és a beállításokat, de nem találtam semmit sokáig. Van-e megoldás? Köszönjük!

 74. tibyarad - mondta

  Köszönöm a bemutató nagyon jó tutorial.
  Lenne egy kérdésem? Hogyan kell pl video vagy jegyzetet írt az írás ceva.Cand videotutorial csinálni videoszerkesztő?

  Alig várom, hogy a választ!
  köszönöm

  Self Tiby Arad

 75. Mirco - mondta

  sal és szeretném, hogy a fogást a játék, és nem tudom, hogyan kell csinálni, és amire szükségem van erre a

 76. Dragos - mondta

  Köszönöm Cristi bemutató csak keres valamit.

 77. jég - mondta

  Lövök majd nézni a videót, akkor láthatjuk, hogy miért fejjel lefelé?

 78. Valy - mondta

  Jó bemutató, de van egy kérdése, azt szeretnénk, hogy egy teljes képernyős elfog egy programot, és szeretné tudni, hogy ez egy gombot a rögzítés nem akarom untatni, hogy maradj rákattintok youtuberii találkozón.

  • AdrianGudus - mondta

   Valy:
   Jó bemutató, de van egy kérdése, azt szeretnénk, hogy egy teljes képernyős elfog egy programot, és szeretné tudni, hogy ez egy gombot a rögzítés nem akarom untatni, hogy maradj rákattintok youtuberii találkozón.

   Csak nem látom, hogy fekete gomb szünet CamStudio? Ne lépjünk útmutatók, ha azt szeretnénk, hogy tanulni valamit. Ne hozzászóláshoz, ha azok nem állnak, hogy nézd meg az egész bemutató. Ne töltse a hozzászólások részben felesleges megjegyzéseket.

 79. vlad - mondta

  Láttalak fakut jó, de nem találom a codec exe egyetlen zip, akkor arrogáns Sami dak tud adni egy linket, vagy valami, ahol tudok venni ACEM codec, köszönöm előre

 80. Ugyanaz a probléma, mint Vlad, nem megy le a codec. Vagy talán tudatlanok vagyunk, nekünk egy segítő kéz

 81. stefan - mondta

  Van valakinek problémája a kodek Win7 64bit telepítésével? Nem települ rám ... Azt mondja, hogy nem találja a dll-t ... még akkor sem, ha jól mutatom?

 82. toma - mondta

  sall ... a kezemben, amikor más bugyit rögzítek, megjelennek számomra (a kék narancssárgára változik), és van egy másik problémám, hogyan tudom hallani a hangomat, felteszek egy dalt, és az nem vesz fel. mit csinálok?

 83. SAL Én már nem találja vieoclipul és nem tudja, hol Sal PC néz ki, mint én nem maradtam és nincs hely a számítógépen
  és azt akarom sal törölni többet, ha kérem, segítsen nekem [e-mail védett] vagy 0761502181 thanks

 84. névtelen - mondta

  Nekem van egy probléma, telepített CamStudio 1 nap most aztán újratelepíti windows'ul lesz most, amikor megpróbálom megnyitni ez ad én a hiba: Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert STI mellett konfiguráció incorect.Please látni az eseménynaplóba vagy Használja a parancssori eszköz több detail.Precizez Sxstrace.exe én újratelepíti és minden lafel kell telepíteni, és a C és D nem értik, mi a baj. Ki tudja, mi átölel, és mondd el!

 85. AdrianGudus - mondta

  névtelen:
  Nekem van egy probléma, telepített CamStudio 1 nap most aztán újratelepíti windows'ul lesz most, amikor megpróbálom megnyitni ez ad én a hiba: Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert STI mellett konfiguráció incorect.Please látni az eseménynaplóba vagy Használja a parancssori eszköz több detail.Precizez Sxstrace.exe én újratelepíti és minden lafel kell telepíteni, és a C és D nem értik, mi a baj. Ki tudja, mi átölel, és mondd el!

  Ön hiányzik néhány C + + könyvtárakat. Meg kell telepíteni a Microsoft Visual C + + terjeszthető csomag 2010 itt: http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?displaylang=en&FamilyID=a7b7a05e-6de6-4d3a-a423-37bf0912db84
  Ha Windows engedéllyel, akkor az összes frissítést az Automatikus frissítések, és minden rendben lesz.

 86. Marius - mondta

  hello r kérlek próbálj meg elkészíteni egy mik oktatóanyagot a 'youtube'-ról. Láttam, hogy egy ideje már sok youtubes kezd rángatózni .. és ugyanez nekem 😛 .motívum: P mások videokártya mások flasplayeru ms .ms segítségért. .te vagy a legjobb… .;)

 87. Pavel - mondta

  A munkámban is CamStudio, de a méret a bemutató nagyon magas.
  Három perccel a fogás eléri 500 mg.
  Egy tíz perces bemutató eléri 1,6 GB.
  Vajon milyen hosszú a várakozási idő?
  Vajon yutubul accpta?


 88. Azt nem állítom hangot. Options tesz amit hallasz valami nagyon gyenge, és megszakad. Bármely javaslat?

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.