iPhone gyorsabban át a teljes felszámolása animációk

iPhone gyorsabban át a teljes felszámolása animációk

A felhasználók az okostelefonok mindig nagyra értékelte, hogy az iPhone mozgott is, és mindig kiszámítható. iOS operációs rendszere a legkiegyensúlyozottabb, ésszerű erőforrások felhasználása, a tapasztalat, folyékonyan, a megjelenés és az egyszerűség. Kevesen tudják, hogy iOS kevésbé ügyes; Under animációk tervezése a könnyű, elrejteni bizonyos késések a rendszerben. Egyfajta: megy lassan, ez a divatos, nem azért, mert nem tud gyorsabban menni.
Részleges megoldást a késedelem az IOS teljes letiltása animációk; Aztán látjuk közvetlen „szál” rendszer, nem a füst, hogy dobjuk elé animációk.
Egy egyszerű összehasonlítás egy tisztességes android telefon (iPad mini vs 2 OnePlus One), iOS mutatja a korlátai, de nagyon nehéz. Ha azt akarja, hogy elrejtse a késés, és nem is nagyon jól. Hihetetlen, de akkor is, amikor lehetővé teszi a „Shake Reduction” várakozási idő, az összes nem rövidül. Természetesen a teljes letiltása animációk, a dolgok enyhén javult, iPad gyorsabban mozog; De mi következetes. Azaz, a tabletta nem mozog ugyanúgy minden alkalommal; Néha az alkalmazások betöltése gyorsabb, néha lassabb. Úgy tűnik, hogy az Apple szoftvere mérnökei során beállított animáció után a legrosszabb forgatókönyv esetén, amikor egy alkalmazás indul el nagyon nehéz; Így a felhasználó elhagyta a benyomást, hogy iOS indít, amilyen gyorsan az összes alkalmazást.
Véglegesen letiltja animációk, akkor nem elegendő a beállítások helyett, tudjuk kikapcsolni animációk minden iPhone, iPad vagy iPod segítségével a szivárgás az IOS operációs rendszer; Ez egy ártalmatlan kis hiba, amely azt fogja használni.
A videó bemutató látni fogja részletesen, hogyan.
Ha azt szeretnénk, hogy kilépjen, egyszerűen indítsa újra az iPhone vagy iPad.

Video Tutorial - iPhone gyorsabban át a teljes felszámolása animációk

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. cessar - mondta

  megy gyorsan érezni a különbséget (iphone 5s)

 2. marian - mondta

  Köszönjük!

 3. Radu - mondta

  Helló, és szeretném tudni, hogyan tudok csinálni, hogy van internet-on Samsung Galaxy S4 USB-csatlakozással laptop ??

 4. Sebastian - mondta

  Salut!
  Lenne néhány kérdésem:
  Milyen szerver van az oldalon?
  Kezdetnek érdemes figyelembe egy ingyenes szolgáltatás (például: Tk ...), és felnőnek, hogy vesz egy .hu domaint?
  Mit szólnál hostinger.ro hosting?
  Köszönjük!

  • A beállítási bonyolítja a dedikált szerver web streaming szerver + + + CDN CDN statikus fájlok külső szűrés forgalom cache + szolgáltatás + tűzfal + külső szolgáltató külső szolgáltatás DDOS védelmet.
   Akkor először nem kell verni a fejed ezzel. Azonban azt javasoljuk, hogy elkezd közvetlenül a .hu domaint + tárhely + dedikált IP Romániában, melyek együttesen biztosítja a nagyobb hitelesség.

 5. cessar - mondta

  Alkalmazások megnyitása gyorsan, de elakad a web (nem tér vissza a kép nem zárja be az oldalt) restelheti nem ajánljuk

 6. Dumitru - mondta

  android megteheti, hogy az iPhone? .. köszönöm

 7. Costel - mondta

  Cristi Helló iam nem az a kérdés, hogy én kitaláltam a helyet tudsz segíteni valahogy, de ez a kép, amit szeretnék, hogy megtalálják a személy nevét, aki ezen a képen mit tegyek nagyon szépen köszönöm.

 8. Mircea Radoi - mondta

  Én hű ascuktator android útmutatók, hogy regisztrálja magát. Néhány nagyon hasznos számomra, és vannak, akik nem is értik igazán. Szeretnék egy találkozót kapcsolódik egy kínai telefon Samsung Galaxy S Android 4 4: 2 (klón), hogy vettem áron f. Kis. Én "viszonylag" boldog vele annak érdekében, hogy a gombot fenntartás nélkül, és megtanultam valamit android. Jelenleg működik, de lassabb, sok értesítések nem mindig jár, ha a képernyő megérintésével. Próbáltam néhányszor, gyári beállítások visszaállítása, de én mindig inregustreaza más alkalmazásokat, hogy már nem akar még törölje őket.
  Keresem információk egy illetékes személy: 1. Tartsa, 2. Egyes alkalmazások a munka körül zavar, 3. Fogok vásárolni, de egy másik EREDETI nagy költség.

 9. Gabriel - mondta

  Helló Cristi. Ez a hiba az inaktív ikonok jelenik meg a készüléken, egy légi iPad ios 2 9.2.1. Ez akkor fordul elő kiadása után.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.