iPhone gyorsabban át a teljes felszámolása animációk

iPhone gyorsabban át a teljes felszámolása animációk

A felhasználók az okostelefonok mindig nagyra értékelte, hogy az iPhone mozgott is, és mindig kiszámítható. iOS operációs rendszere a legkiegyensúlyozottabb, ésszerű erőforrások felhasználása, a tapasztalat, folyékonyan, a megjelenés és az egyszerűség. Kevesen tudják, hogy iOS kevésbé ügyes; Under animációk tervezése a könnyű, elrejteni bizonyos késések a rendszerben. Egyfajta: megy lassan, ez a divatos, nem azért, mert nem tud gyorsabban menni.
Az iOS-ban a késleltetés részleges megoldása az animációk végleges deaktiválása; Akkor közvetlenül a rendszer „rostját” fogjuk látni, nem pedig a füstfelhőt, amelyet az animációk előttek dobnak.
Egyszerű összehasonlítás egy tisztességes androidos telefonnal (iPad mini 2 vs Oneplus One), az iOS megmutatja a határait, de nagyon nehéz. Úgy tűnik, el akarja rejteni a késést, és nagyon jól csinálja. Hihetetlen, hogy még akkor is, amikor aktiváltam a "mozgáscsökkentés" beállítást, a várakozási idő még mindig nem rövidült meg. Természetesen az animációk teljes deaktiválásával a dolgok jobbá válnak, az iPad gyorsabban mozog; DE már nincs következetességünk. Vagyis a tabletta nem mindig ugyanúgy mozog; Néha az alkalmazások gyorsan, néha lassabban indulnak el. Úgy tűnik, hogy az Apple szoftvermérnökei a legrosszabb forgatókönyv után állították be az animációs időt, amikor egy alkalmazást nagyon nehéz lesz elindítani; Így a felhasználónak az a benyomása marad, hogy az iOS ugyanolyan gyorsan elindítja az összes alkalmazást.
Véglegesen letiltja animációk, akkor nem elegendő a beállítások helyett, tudjuk kikapcsolni animációk minden iPhone, iPad vagy iPod segítségével a szivárgás az IOS operációs rendszer; Ez egy ártalmatlan kis hiba, amely azt fogja használni.
A videó bemutató látni fogja részletesen, hogyan.
Ha azt szeretnénk, hogy kilépjen, egyszerűen indítsa újra az iPhone vagy iPad.

Oktató videó - iPhone gyorsabb az animációk teljes eltávolításával

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. cessar - mondta

  megy gyorsan érezni a különbséget (iphone 5s)

 2. marian - mondta

  Köszönjük!

 3. Radu - mondta

  Helló, és szeretném tudni, hogyan tudok csinálni, hogy van internet-on Samsung Galaxy S4 USB-csatlakozással laptop ??

 4. Sebastian - mondta

  Salut!
  Lenne néhány kérdésem:
  Milyen szerver van az oldalon?
  Kezdetnek érdemes megkapni egy ingyenes domaint (például: Tk…), és amikor felnövök, hogy .ro domaint vásárolok?
  Mit szólnál hostinger.ro hosting?
  Köszönjük!

  • A beállítási bonyolítja a dedikált szerver web streaming szerver + + + CDN CDN statikus fájlok külső szűrés forgalom cache + szolgáltatás + tűzfal + külső szolgáltató külső szolgáltatás DDOS védelmet.
   Akkor először nem kell verni a fejed ezzel. Azonban azt javasoljuk, hogy elkezd közvetlenül a .hu domaint + tárhely + dedikált IP Romániában, melyek együttesen biztosítja a nagyobb hitelesség.

 5. cessar - mondta

  Alkalmazások megnyitása gyorsan, de elakad a web (nem tér vissza a kép nem zárja be az oldalt) restelheti nem ajánljuk

 6. Dumitru - mondta

  android megteheti, hogy az iPhone? .. köszönöm

 7. Costel - mondta

  Cristi Helló iam nem az a kérdés, hogy én kitaláltam a helyet tudsz segíteni valahogy, de ez a kép, amit szeretnék, hogy megtalálják a személy nevét, aki ezen a képen mit tegyek nagyon szépen köszönöm.

 8. Mircea Radoi - mondta

  Hűséges hallgató vagyok az általad rögzített androidos oktatóanyagokról. Némelyik nagyon hasznos számomra, van, akit nem nagyon értek. Szeretnék egy konzultációt egy kínai Samsung Galaxy S 4 android 4: 2 (klón) telefonnal kapcsolatban, amelyet nagyon alacsony áron vásároltam. "Viszonylag" elégedett voltam vele, mert fenntartás nélkül gomboltam és tanultam valamit az androidról. Jelenleg működik, de lassabb, számtalan értesítés érkezik, nem mindig működik, amikor megérinti a képernyőt. Próbáltam néhányszor, gyári beállításokat állítottam vissza, de mindig regisztrál más alkalmazásokat, amelyeket akkor sem szeretnék, ha törlöm őket.
  Keresem információk egy illetékes személy: 1. Tartsa, 2. Egyes alkalmazások a munka körül zavar, 3. Fogok vásárolni, de egy másik EREDETI nagy költség.

 9. Gabriel - mondta

  Helló Cristi. Ez a hiba az inaktív ikonok jelenik meg a készüléken, egy légi iPad ios 2 9.2.1. Ez akkor fordul elő kiadása után.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.