Hogyan törölni több névjegyet egyszerre iPhone és iPad

Kedves barátaim, a mai bemutató látni fogjuk, hogyan tudjuk törölni több kapcsolatot egyidejűleg használ iPhone, iPad vagy iPod. Bár úgy tűnik, nagyon egyszerű feladat, hogy lehet, hogy minden szabályos telefon és bármilyen okostelefon Android és Windows Phone, drága eszköz azoknak futó Apple iOS operációs rendszer, akkor felajánlja a lehetőséget, hogy válasszon, és törölje több névjegyet egyszerre cikke.
Nos, szerencsére a segítségével külső alkalmazások lehetővé válik, és az iPhone, iPad vagy iPod. Az alkalmazás úgynevezett Csoportok kijelölheti több névjegyet és törlése kiválasztott kapcsolatok. Nincs alkalmazás iOS csoportjai kell mennünk, hogy minden kapcsolatot, hogy megtekinthesse majd érintse meg a Szerkesztés opciót, és megyünk alján a kapcsolatfelvételi lehetőségeket, és eléri a kapcsolatfelvételi Wipe opciót.
Képzeld el, milyen kevés lenne szükség, hogy távolítsa el 200 300 kapcsolat vagy egy könyvet, amit valószínűleg 500 1000 vagy forduljon.
Nem tudom, mi volt a feje iOS fejlesztők nem hajtották végre a mai napig így triviális funkciót és használható operációs rendszert. Örülünk, hogy mi kell még telepíteni egy harmadik fél által csak 7,6 MB csak elvégezni a triviális feladat, hogy kiválassza, és törölje több névjegyet.
Azonban azt hiszem, túl szemtelen, iOS egy nagyszerű operációs rendszer!
Ha vettél egy iPhone, és nem tudom, mi van jailbreak az iPhone vagy iPad és mi használ, hogy van egy ismertetjük azt mindent JailbreakEz nagyon egyszerű.Kapcsolódó oktatóanyagokAdrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Hozzászólások

 1. Costelina - mondta

  Adrian üdvözlő
  Azt hiszem, meg kell kezdeni egy új fejezet (MAC IOS) Úgy értem
  Tudja Linux, jobb lenne, ha a beteg és azt mondom, amit csinálunk, és új ismereteket ezen operációs rendszerek, de
  Különösen MAC PC
  Biztos vagyok benne, sok felhasználó, aki szeretne barátkozni és az Apple
  köszönöm

 2. Nagyon érdekes és nagyon hasznos. Köszönöm szépen!

 3. adrian76 - mondta

  Önnek sikerült kinyit a iPhone?

 4. Adrian Gudus - mondta

  Nem. Amint megtalálja a módját kiadás, fogom bemutatni egy bemutató videót. Ez volt a 4S iPhone. A jelen oktatóprogram iPhone 5

 5. lucyan - mondta

  Jó estét érdekes lenne, ha egy tutorial arról PTC vagy ppi?

 6. György - mondta

  Hello Adrian korábban tettél egy bemutató a Windows Phone azt mondtad hát az új oktató vagy információ, de facuto a göngyöleget már fel -data a 8 8.1 cayan ablakok is csinál néhány oktató Windows nyugodtan telefonon

 7. marian - mondta

  köszöntés. Nem tudom, hogyan kell ugyanazt az üzenetet, hogy több ember a napirendről. mondjuk tudom megváltoztatni a telefonszámát, és azt akarom, hogy küldjön egy üzenetet az új számmal. ... A hozzá hangoutok Android nem tudja, hogyan kell csinálni. Nem találom a lehetőséget, hogy egyre több embert, hogy megkapja az üzenetet.

 8. Constantin - mondta

  Hi Cristi és Alex vagy az egyetlen, aki nem látott videotutorialele nektek az oldalon, most végre látni őket probléma nélkül, oldja meg a problémát számomra az volt, hogy tiltsa le a Firefox brawserul istorialul a végső, és most tökéletesen megy, miért Mondom ezt is: lehetséges, hogy fáj, és más látogatók ezen az oldalon, mint én, és itt van a válasz. Azért köszönöm a válaszát őket.

 9. David - mondta

  Hi Adrian, tudod, mit akarok tőled?
  Láttuk, hogy iOS eszközök, azaz az Apple iPad Air és szeretném letölteni a fájlokat a torrent, de nem tudom, majd meg kell mutatni az hogyan csomagolja, és mivel sok fájlok archiválása torrentek

 10. Alecsandru - mondta

  Hi Adrian, tudod, hogy én szeretném tudni, hogyan kell letölteni torrent fájlokat én iPad, próbáltam többször is, de elment mia, vagy csomagold nem tudom, én csak iPad, van egy számítógép, vagy laptop, és azt kell letölteni a fájlokat a torrent, hálás lennék, ha megmutatod nekem, vagy valamilyen módon, hogy a tutorial arról, hogy

 11. Stefania - mondta

  Köszönöm szép

 12. 4red - mondta

  Jó.
  A törlöm az e-mail fiókot, ahol kapcsolatokat szinkronizált, anélkül, hogy elveszítené kapcsolatok ???
  Thanks for help

 13. Sorin - mondta

  Köszöntelek benneteket, tudni akarom, hogy mi az esélye egy iPhone 4 felépült oldalak törölt sms intentionat.multumesc.

 14. Stefan - mondta

  Állítsa be a dátumot január 01 19 .. és akkor képes lesz arra, hogy törölje az összes kapcsolatot!

 15. Hello. Azt doersc törlöm kapcsolatok 4s di iphone. Lehet tenni tud segíteni? Én takarítottam fel a telefont, de nem találtam ezt a funkciót. köszönöm

  • Adrian Gudus - mondta

   Nos éppen ez az, amit a bemutató videót! Bal kattintson a Lejátszás gombra a videoklipet, és nézd meg!

 16. Giorgiana Constantin - mondta

  Helló, Adrian! Kérjük, felvilágosít engem, és én, mert nem a lépést a technológia. Minden megy ki a divatból a házamban az enyém, úgyhogy capaataat egy iphone 5 a férjemtől, de ha azt szeretnénk, hogy törölni lehet a telefonszámokat már elérhető törlőt az új telefonra. Mit kell tennem? Köszönjük!

  • Adrian Gudus - mondta

   Meg kell adnia a Beállítás, iCloud, és tiltsa le a szinkronizálást az érintkezők (amelyek gombra a Kapcsolatok vagy a Naptár, a fehér és a zöld nem) törölheti névjegyek törlése, amint ez a bemutató. Letiltása iCloud szinkronizálás névjegyek rész, a törlés nem jelennek meg a házastárs (feltételezve férje ugyanazt iCloud fiókunkat, az új telefon [ha még egy iPhone])

   • Adrian Gudus - mondta

    Ajánlott, mint a férje, hogy távolítsa el iCloud fiókunkat, és az Ön számára. Egy közvetlenül telefonon eltávolítása után a számláját.

 17. Talpalariu Mihaela - mondta

  Jó! I törölt kapcsolatok utasítása szerint a kapcsolatok és ír nekem, hogy nincs kereső, de találtam őket .... magyarázatot vár !!

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.