Hogyan teheti gyorsabbá és hibamentesebbé Android telefonját

Hogyan Android telefon gyorsabb
Hogyan Android telefon gyorsabb

Mi a videó bemutató arról, hogyan lehet androidos telefonját gyorsabbá tenni?

Ma az Android telefon gyorsabbá tételének bemutatójában bemutatok 8 dolgot, amelyet meg kell tennie, ha gyorsabb és stabilabb Android-telefont szeretne.

Mit jelent a gyors telefon?

Az Android-telefon gyorsabbá tételéhez két fő módja van.

  1. Távolítsa el az összes problémát, hibát és hibát, amelyek akadályozhatják androidos telefonjának megfelelő működését.
  2. Azon beállítások módosítása, amelyek gyorsabbá teszik Android-telefonját. Jó példa erre az animációk csökkentése.

Mik a legfontosabb beállítások / intézkedések egy gyors Android telefonhoz

Néhány dolgot megtehet minden olyan Android-tulajdonos, aki gyorsabb és problémamentesebb telefont szeretne.

Készítettem egy 8 pontos listát, amelyet követhet. Ez a lista a "fontosság" sorrendben van, az 1-től, amely a legkevésbé drámai változás, a 8-ig, ahol a felhasználó a legmélyebben érzi a hatásokat.

Hogyan lehet gyorsabbá tenni Android telefonját 8 dolog

1 - Frissítések keresése

Ellenőrizze a rendszer, a biztonság és az alkalmazás frissítéseit. A frissítések az új funkciók mellett megoldásokat kínálnak a ROM meglévő problémáira is.

2 - Indítsa újra a telefont

Ez az egyszerű művelet új leheletet adhat a telefonnak, úgymond rosszul mozog a letiltott alkalmazás miatt. Az újraindítás minden adatot töröl a RAM-ról, így a telefon 0-ról veszi fel őket frissen.

3 - Használjon egyszerű alkalmazásokat

Ahol vannak egyszerűsített alkalmazások, használja azokat. Használhat fizetett alkalmazásokat az ingyenesek helyett is, mert az ingyenes alkalmazások folyamatosan használják a kapcsolatot a hirdetések betöltésére, és ez megnehezítheti, különösen a gyengébb eszközök esetében.

4 - Távolítsa el a felesleges alkalmazásokat

Ha gyorsabb Android telefont szeretne, távolítsa el azokat az alkalmazásokat, amelyeket már nem használ. El sem tudja képzelni, hogy a telefon milyen egyszerűen fog működni egy csomó alkalmazás eltávolítása után, amelyeket már nem használ.

5 - Tisztítsa meg a képernyőt

Tartsa tisztán és rendben az otthoni képernyőket, és tartsa azokat a lehető legkisebb mértékben. Ez nemcsak rendet és hatékonyságot fog életre kelteni, hanem elősegíti a telefon gyorsabb működését is. Távolítsa el a fel nem használt widgeteket és parancsikonokat.

5 bis - Gyakran törölje a képernyőt

Még akkor is, ha kihagytam a videó bemutatóban, most elmondom. Gyakran törölje le a képernyőt. Ez megakadályozza az érintőmátrix túlzott működését. Akkor a legjobban akkor látható, ha a képernyő enyhén nedves, és már nem reagál érintésre vagy keményen reagál.

6 - Törölje az alkalmazás gyorsítótárát.

Különösen jó ezt megtenni, ha úgy érzi, hogy valami nincs rendben a működésükkel. A közelmúltban problémám volt a Google Maps alkalmazás működésével, egy rendszerfrissítés után, és a gyorsítótár ürítésével oldottam meg.

7 - Animációk csökkentése

Az animációcsökkentés a legmenőbb beállítás, amely minden Android-telefont gyorsabbá tesz. Ez egy egyszerű beállítás, amelyből készül Fejlesztői beállítások.

8 - RESET - Végső megoldás

Azok számára, akiknek telefonjai nehezen mozognak, ez egy szélsőséges. Mármint a telefonjának teljes visszaállítása gyári beállítások visszaállítása. VIGYÁZAT! Visszaállításkor elveszíti az összes adatot. Ezért fontos, hogy mindent eltároljon egy külső tárolóeszközön. A visszaállítást jó figyelembe venni, amikor a telefon nagyon keményen mozog, és gondolkodni fog a változtatáson. Azt mondom, mielőtt megpróbálná visszaállítani a gyári beállításokat.

Hasonló oktatóanyagok az Androidról:

ANDROID KERESZTEK ÉS KENYELEK, AMELYET NEM TUDJA
ANDROID KERESZTEK ÉS KENYELEK, AMELYET NEM TUDJA
A Google Térkép jól ismeri az ünnep előtt
A Google Térkép jól ismeri az ünnep előtt
Becsapja a Samsung telefonokat OneUI 2.1-vel
Becsapja a Samsung telefonokat OneUI 2.1-vel

Videó bemutató - Hogyan lehet gyorsabbá tenni az Android telefont

Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Speak Your Mind

*