Automatikus telepítése és frissítése számítógépes programok AllMyapps - video bemutató

Szia barátok, a mai bemutató fogunk beszélni a leírt egy nagyon érdekes szoftver. A szoftver, amely nagyban segíti azokat, akik törődnek a barátok számítógépek. Ezt nevezik Allmyapss App Manager egy olyan program, amit automatikusan ellenőrzi a frissítéseket áll a telepített alkalmazások. Miután a szoftver jelzi, hogy az új frissítések érhetők el, képesek vagyunk telepíteni az összes, vagy csak az újakat a kívánt alkalmazásokat. Allmyapps App Manager használható virtuális bolt alkalmazások böngészhet és kereshet ingyen vagy kereskedelmi alkalmazásokhoz, szépen rendezett kategóriák és a népszerűség. Tudtuk hasonlítanám Ubuntu Software Center, Software Center Ubuntu operációs rendszer csak a Allmyapps App Manager egy Windows-szoftver található.
Másik előnye ennek a szoftver, amely nagyon tetszett az, hogy ne feledjük, hogy az összes telepített alkalmazások és telepítse Allmyapps App Manager egy újonnan vásárolt laptop, kínál telepíteni alkalmazásokat a régi számítógép Az új laptop, vagy az összes, vagy csak kiválasztott minket. Még ha újra a Windows, újratelepítés Allmyapps App Manager emlékezik az alkalmazások nálunk mi volt telepítve, és felajánlja, hogy telepíteni.
A nagy előnye ennek a központ, hogy minden szoftver alkalmazás mozdulattal, egy helyen, és lehet telepíteni egy kattintással, anélkül, hogy kénytelen a honlapon az egyes gyártók a kérelem letölthető majd telepíteni. Mindig Allmyapps App Manager telepíti a legújabb alkalmazások frissített a mai napig.
Allmyapps kínál nekünk a lehetőséget, hogy távolítsa el, vagy hogy sok részletet a telepített alkalmazások, mint a kivitel, az architektúra, amelyen futnak: 32 64 vagy bitek és a screenshot, ahol láthatjuk, hogy néz ki az alkalmazás felületén. Ugyanez is látni az alkalmazások nem telepítette, de szeretném telepíteni. Így könnyen eldöntheti, hogy a szoftver nem, amire szükségünk van, ha fut a mi operációs rendszer, ha tetszik a felület, ha ingyenes, vagy kereskedelmi.
Igaz, hívlak benneteket, hogy a bemutató, hogy hogyan működik EACT Allmyapps App Manager és hogyan tudjuk használni a dolgát, amikor a szoftver telepítését újonnan vásárolt laptop és miután újra a Windows.

........................

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 700 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro

Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Kötőtű - mondta

  Nagyon klassz app. Köszönjük, hogy ismerkedjen meg vele.
  Te vagy a legjobb.

 2. Augustin - mondta

  boldog születésnapot

 3. Julian - mondta

  Boldog születésnapot Adi! Valami ... van FreeApps talán még jobb ... az ötlet, hogy a probléma nem az eszköz, bár az alapértelmezett programot, de a programokat, hogy szeretnénk telepíteni vakok (kivéve, ha egy szempilla)! Sokan mondták ... a program, mint ez segít sokat után rendszer újratelepítése ... ROSSZ! Én nem ajánlom ezt a programot ... nagy érv! ... A legjobb, hogy nem minden telepítés külön, az, hogy tisztítsa meg ", hogy a rendszer boot képet egy új telepítést 20 perc kell ahhoz, hogy a egy munkahelyen több órán keresztül. A többi ... nos, nem kell mást tennie frissítések hulladék :))))

 4. Flavius - mondta

  Nem fogom alkalmazás után adtam instalato amikor iam nyitott ez adott nekem runtime error
  Én reinstalato és így úgy tűnik nekem, hogy meg kell csinálni, hogy menjen

 5. Csabaxb - mondta

  Szia, úgy tűnik, hogy nehéz alkalmazást. Kösz a tippet, megpróbálom azt. Boldog új évet, és útmutatókat.

 6. paulconstantin - mondta

  Helló Adi.Vreau jelenti követően, hogy egy ideig, hogy köszönöm a munkát csinálsz, és én remélem, hogy továbbra is azt.
  Egy nagyon jó bemutató egy nagyon érdekes alkalmazás.

 7. Mario - mondta

  Boldog születésnapot adi nem fogom 7 64 bites alkalmazás győzelem

 8. Cristi - mondta

  Boldog születésnapot! ... Nagy app ... de azt ajánlom, egy oldal ninite.com tetszik ... de anélkül, hogy a számla és az egyéb fejfájások ... legalábbis MN tökéletes, de nem túl sok alkalmazások, mint ez a program, de sok ... egyébként ... Adrian fázis "igen" .. Azt hittem, csak lányok .. de úgy látom, hogy a fiúk nem ... anélkül, hogy kénytelen vagyok d suparare.de ő tréfásan logika " .. soo .. annyi tutoriale.bye

  • Cristi - mondta

   Cristi:
   Boldog születésnapot! ... Nagy app ... de azt ajánlom, egy oldal ninite.com tetszik ... de anélkül, hogy hozzon létre egy fiókot, és egyéb fejfájások ... legalábbis MN tökéletes, de nem túl sok alkalmazások, mint ez a program, de sok ... egyébként ... Adrian fázis "igen" .. Azt hittem, csak lányok .. de úgy látom, hogy a fiúk nem ... anélkül, hogy kénytelen vagyok d suparare.de ő tréfásan logika " .. soo .. annyi tutoriale.bye

 9. Calin - mondta

  Azt akarom mondani, hogy Ninite és freeapps és mások, mint amit instaleza csendben nem csinál a következő, stb, hogy sok program telepítve vagy frissített, így nem tudja a frissítést, ha új verziók jelennek meg a programban, mint ha jön a soft Veriuni új megjelenés nem fog. ma bemutatott rendben csendesen instaleza nem kéne adni a következő kivitelben

 10. adrian - mondta

  Én nem találom ezt az alkalmazást hasznos. lenne rendben, csak frissíteni általában adnak programokat és megtalálni a saját frissítéseket.
  allmyapps: kell figyelembe kell telepíteni .... szinkronizálás .. 15 elveszti minden pillanatban, és sikerül betartani, amíg ez a program, ha összeomlik valahogy.

 11. Csabaxb - mondta

  Üdv újra, tegnap mondtam köszönetet ptr. tipp, és ma telepítettem, és tökéletesen működik a Windows 7 64 bit Enterprise enyém. Két perc múlva befejezte a frissítést mindent és három a programokat. Még egyszer köszönöm ptr. Adrian tip.

 12. zocoza - mondta

  Szia mindenkinek, fogja nézni sokáig, és gratulálok ismét mindent megtenni értünk "halandók". Ha egy tíz legjobb alkalmazások és szoftverek fantom és elmagyarázta VIDEOTUTORIAL ezt softulet nekem lenne a helyén. Nagyon okosan megtervezett, és megszabadulni a sok elvesztegetett időt, és keresi egymás után, például ha telepíti az új operációs rendszer.

  Gratulálok ismét beadta a napi munka!

 13. Caruntu - mondta

  szuper kemény, de ezeket az alkalmazásokat, és csak emlékszem. Jobb lenne, hogy képes legyen ugyanezt a vezetők. tutorialul.felicitari nagyon jó egyébként!

 14. Alex - mondta

  Igen, ez hasznos bemutató, köszönöm!

 15. florin - mondta

  és hizlalási rendszer

 16. zame77 - mondta

  Tisztelet Sir Adrian! Hasznos tutorial! Azok, akik azt hiszik, hogy "hizlalás" rossz! Az én véleményem! Frissítés fix néhány biztonsági lyukakat és hibákat! Nem tudom, de én már figyeltem oktatóanyagok itt lépésről lépésre, én figyelmesen hallgattam, és emlékszem, mire van szükségünk frissítéseket! Elnézést kérek, ha tévedek, de azt hiszem, így van!

 17. nick5roo - mondta

  és ninite.com telepített alkalmazások egy helyen, ez az egyszerű és gyors

 18. Mihaita - mondta

  Eddig, ha bemutatunk egy alkalmazás, és az egyik talál egy érdekes alkalmazás, behajt listámon jobb telepítése után a Windows. Most hála ennek az alkalmazásnak nem kell tartani a többi program, hanem AllMyApps. Köszönjük a jelentkezésed!

 19. Ciprian - mondta

  Letöltöttem, a telepítő azt mondja: "csomag sérült". és úgy tűnik, hogy néhány probléma ..

  • Sencky - mondta

   Ciprian:
   Letöltöttem, a telepítő azt mondja: "csomag sérült". és úgy tűnik, hogy néhány probléma ..

   Milyen víruskereső használsz?

 20. ASUS - mondta

  Szia, kérem, hogy kérjük, hogy a bemutató, hogyan lehet azonosítani részeit ismeretlen művész, szeretnék valamit, ami olyan puha, van néhány régi dalt, és nem találja őket, de a szabad és jó szoftver, mint például, hogy az online tudsz adja meg a kölykök, hogy Pape, annyira jó, hogy van. Van szükségem, és nem találom, nyissa meg ezt a témát, és a bemutató ismeretlen dal. Szívesen közeledett ebben a témában.

  Írtam itt, hogy a látvány, mintha írt a század 100 tutrial nincs válasz. Köszönjük!

  • nick5roo - mondta

   ASUS:
   Szia, kérem, hogy kérjük, hogy a bemutató, hogyan lehet azonosítani részeit ismeretlen művész, szeretnék valamit, ami olyan puha, van néhány régi dalt, és nem találja őket, de a szabad és jó szoftver, mint például, hogy az online tudsz adja meg a kölykök, hogy Pape, annyira jó, hogy van. Van szükségem, és nem találom, nyissa meg ezt a témát, és a bemutató ismeretlen dal. Szívesen közeledett ebben a témában.

   Írtam itt, hogy a látvány, mintha írt a század 100 tutrial nincs válasz. Köszönjük!

   Azt mondom, hogy töltse fel a dalt a Winamp, majd jobb klikk a dalt a listában, és kattintson a idetag és kész

   • ASUS - mondta

    nick5roo: Azt mondom, hogy töltse fel a dalt a Winamp, majd jobb klikk a dalt a listában, és kattintson a idetag és kész

    Én még nem próbáltam, adj egy kis művészek nem követni, hogy mennyi, de dAbeau azzal SoundHound találja, amit akarok. Igaz, találok valami jó srácok biztosan megtalálja a dalt. A bemutató nagyon hasznos lenne PTR PTR engem és másokat.

 21. max67 - mondta

  Tutorial, mint mindig, nagyon jól sikerült, de a program úgy tűnik, hogy tanult, az, hogy sok korlátja van, amely nem figyelhető meg a virtuális 8 10 telepített alkalmazásokat.
  A részletekre: a pillanatban 77 telepített az én-rendszer. Allmyapps azt mondja, és az én listák 45 37. A Pro változat, illetve az Office programok 2010 sem említi. Szóval ... miért? A számomra az, hogy valójában az alkalmazás csak a programok által kínált a hivatalos honlapján, hogy az egyetlen, aki egy back-up on-line, hogy újra, vagy szinkronizálás más rendszerekkel. Ön mit gondol? Ismét teszteltem a programot a valódi rendszer.

 22. jozepe - mondta

  Érdekelne e programokban hová mennek, amikor le? az ideiglenes fájlok? köszönöm a bemutató

 23. marinescu77 - mondta

  Adriane adnak hasznos alkalmazás hangos BRAVO BROTHER Jó neked és Boldog Új Évet évre.

 24. faravirusipeclapa - mondta

  Mi volt az a Igen??

 25. prigoana70 - mondta

  Nagyon érdekes és hasznos ez az alkalmazás. Köszönöm Adrian.

 26. Nicu - mondta

  nagyon szuper ms adrian alkalmazás szükséges ahhoz, szuper bemutató alkalmazás bravo!

 27. Cata - mondta

  miért törli véleménye?

 28. robert - mondta

  pal! Azt kell mondanom, hogy én virused calculatoru az alkalmazás! ha jó, és azt hiszem, elkapta a hiba alkalmazás beolvasott ESET Smart Security vírus mia megtalálható minden alkalommal, amikor megpróbálom telepíteni valamit peacolo azonos Kaspersky!

  • jozepe - mondta

   robert:
   pal! Azt kell mondanom, hogy én virused calculatoru az alkalmazás! ha jó, és azt hiszem, elkapta a hiba alkalmazás beolvasott ESET Smart Security vírus mia megtalálható minden alkalommal, amikor megpróbálom telepíteni valami peacolola azonos Kaspersky!

   Úgy értem, te vagy a barátom káposzta .. És kérlek, ne csináld hülye nyilatkozatok .. férgek és ki tudja, mi szörnyek van a számítógépre, és hibáztatni a tetves app

   • Cata - mondta

    jozepe: Úgy értem, te vagy a barátom káposzta .. És kérlek, ne csináld hülye nyilatkozatok .. férgek és ki tudja, mi szörnyek van a számítógépre, és hibáztatni a tetves app

    :))

 29. daniel - mondta

  Hello, és Boldog Új Évet
  Köszönjük, hogy minden, amit csinál a videotutorial.
  Allmyapps hasznos kis program, könnyen kezelhető, csak kevés "hibákat"
  Példa: egy számítógép, amit telepített AVG PC Tuneup és allmyapps szeretné frissíteni a AVG víruskereső 2012, hogy én valóban nincs telepítve a számítógépre.
  A másik probléma, hogy észrevettem, hogy az oldal nem jelenik meg helyesen frissíteni az alkalmazások (és sajnos nem lehet megváltoztatni) szoftververzió régi / új.
  Úgy értem, a számok lenne csonka verzió a szoftver, és nem lehet kitalálni, hogy mit kell ott (pl. kijelzők 1.5.200.1 1.5 .... -> adtam a random példa).

 30. toma bogdan - mondta

  Én a Windows XP és a nem megyek 32 megharapni HOGYAN FC KÖSZÖNJÜK ATiE

 31. Cristi G. - mondta

  Hello! Egy másik változat majdnem azonos a allnyapps az Ninite

  • AdrianGudus - mondta

   Cristi G.:
   Hello! Egy másik változat majdnem azonos a allnyapps az Ninite

   Tudjuk, hogy a Ninite bemutató ezen az oldalon. Írd fel a keresőmezőbe a fekete szél: Ninite, akkor adjuk meg és meg fogja találni.

 32. HELP! .. Azt akartam, hogy üres a C-ul-k kevés lemezterület mutasd meg mindent, és én valószínűleg törölni / eltávolítása valamit, k-I akkor jelentkezik, ha a Windows Installer akarja telepíteni a Microsoft Office Professional Edition 2003 de nem egy hiba miatt nélküli 25090 amely azt mondja, az Office telepítője találkozott a pb a Hivatal Source Engine, pls nyitott C / program files / microsoft office / office 11 / 1033 / Setup.chm, és keresse a "Office Source Engine" megtudhatja, hogyan kell megoldani ezt pb.Ajung a szolgáltatások az Office Source Engine, hogy haza, de én szeretem k tűnik egy másik hiba a Windows nem indítható, a hivatal Source Engine szolgáltatás helyi computer.Error 2: A rendszer nem találja a specified.Cum fájlt tennie ahhoz, hogy a Windows Installer történik minden oldal / dokum akarom deschid.E miatt az Office Source Engine ... én törölte azt?! ... ahogy vissza PC ... Részletek: WINDOWS 7 végső rendszer: 32 operációs rendszer, 1GB-RAM, AMD Athlon 64 Processor3000 +
  Köszönöm, és maradj olyan jó TOVÁBB!

 33. airwoollff - mondta

  Jó ziua.Am All my apps telepíthető Windows XP SP 1, 2 és ne nyissa látok egy ablak, mint 3.5 net, hogy én már telepítve van, és a telepített Lam nettó descdide 4.0, és még mindig nem, mit tegyek? Köszönöm, jó napot!

 34. Claudiu - mondta

  Helló,
  Van egy zavart, ami csak menti a program, vagy telepíteni őket?

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.