Polkast, személyes felhő a számítógépes fájlok eléréséhez Android és iOS rendszereken - oktatóvideó

Hi barátok, ma örülök, hogy nyújtson be egy puha cross platform, amely segít csinálni / kezelni a saját felhő, a személyes felhő, amely elérheti bárhonnan, bármilyen eszközről, korlátozás nélkül, és fizetés nélkül egyáltalán kiegészítő szolgáltatások (kivéve a nettó helyszínen, hogy fizetünk egyébként).
Azok, akik létre ezt Polkast volt egy zseniális ötlet. Bárki, aki rendelkezik a telefon vagy a tabletta szeretne elérni a fájlokat a PC, anélkül, hogy igénybe mindenféle trükköt, Polkast lehetővé teszi számunkra, hogy ezt, hogy nagyon egyszerű, sokkal könnyebb, mint gondolná, ráadásul tudjuk feltölteni a fájlokat a telefon / tablet PC .
Az online tárolás drága, és általában nem korlátozás nélkül jön létre. A Polkasttal egyszerűen otthon kell hagynia a számítógépet, és bármilyen probléma nélkül hozzáférhet a rajta található adatokhoz, amire szükséged van egy nettó kapcsolat és egy mobilalkalmazás, amely ingyenes (Android és iOS esetén). A legtöbb "öko" számára vannak alternatívák, használhatjuk a nas (hálózati tároló atached) Zyxel Polkast hogy már telepítve van, így nem kell, hogy hagyja a PC bekapcsolásakor, amelyek néha túl sokat fogyasztanak (hardver függő).
Polkast először telepíteni a számítógépre, vagy ha az orr ZyxelAkkor jön telepítve az orr (hálózati atached tárolás) után van, hogy egy fiók egyszerű (nem megerősített) fiókot, amelyet most tett meg fogja használni, hogy jelentkezzen be a telefon vagy tabletta.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru


 


Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. decebal12345 - mondta

  Nagyon érdekes és hasznos, köszönöm. Fogom használni magam.

 2. Kerestem a korábbi bemutató Spotify, és nem több. Töröltem azt?

 3. tökfilkó - mondta

  Nagyon jó! bv!

 4. Cornelius Padurariu - mondta

  Cristi, jó app, de ez a probléma a kapcsolat több eszköz. Telepítettem az alkalmazást a laptop és asztali egy idő után kezdtem alkalmazás android, és adja frissítés üzenet jelenik meg, és azt mondja neki, meg kell fizetni havonta egy évvel beállításoktól függően. Nem tudom, mi lenne az ára (azt hiszem, túl sok lenne), de nem tudom, ha az oldal megbízható. Ellenőrizni tudja? Egyébként f jól működik. Köszönöm a kemény munkát.

 5. minden k, de ha bizonyos fájlokat el akarok távolítani a felhőből, mit tegyek ...??? Nagyon köszönöm

 6. AdrianGudus - mondta

  MR:
  minden k, de ha azt szeretnénk, hogy távolítsa el néhány fájlt a felhő, mely GRT csinálni ....?!? ms több

  Nézni a bemutató videó fej-farok, azt mutatta, hogy a bemutató

 7. AdrianGudus - mondta

  Cornelius Padurariu:
  Cristi, jó alkalmazás, de ez a probléma összekötő több eszközt. Telepítettem az alkalmazást a laptop és az asztali egy idő után, kezdtem alkalmazás az Android és a frissítés üzenet jelenik meg neki, és azt mondja, hogy meg kell fizetni havonta egy évvel függően optiune.Nu tudjuk, hogy az ár (azt hiszem, túl sok lenne), de nem tudom, ha ez megbízható oldalon. Meg tudja nézni? Egyébként f jól működik. Köszönöm a munkát.

  Polkast telepít egy számítógép vagy laptop, akkor figyelembe kell venni Homebase (bázis)
  A szoftver ingyenes csak a számítógép, és egy okostelefon / tabletta között, vagy egy laptop és egy okostelefon / tabletta
  Ön Polkast telepített PC és egy laptop, és akkor az alkalmazás azt hiszi, két bázis ... ami nem lehetséges az ingyenes verzió.
  Akkor el kell távolítani a PC vagy laptop Polkast

 8. A bátyjai (Videotutorial) Találtam egy témát, hogy csinál egy bemutató, ha lehetséges, természetesen.
  Sokan vannak, akik azon, hogyan kell csinálni mau háttérkép az asztalon tisztán látni.
  Példa >>> a Google képeihez megyek, háttérképet készítek, kinyitom, az asztalra beállítva adom háttérképként és a pac-ot megsokszorozom (ez ugyanaz a kép, csak kicsi, és többször egymás mellett jelenik meg) mi Adok olyan tulajdonságokat (Windows Xp), amelyeket felteszek az Asztal gombra, és természetesen a számomra tetsző helyzetet az egész asztalra teszem, és nem szorozom meg, de a meglepetésnek nincs ugyanolyan egyértelműsége.
  Így tehetünk valamit, hogy oldja meg a problémát.
  köszönöm

 9. Cornelius Padurariu - mondta

  AdrianGudus: Polkast telepít egy számítógép vagy laptop, akkor figyelembe kell venni Homebase (bázis)
  A szoftver ingyenes csak a számítógép, és egy okostelefon / tabletta között, vagy egy laptop és egy okostelefon / tabletta
  Ön Polkast telepített PC és egy laptop, és akkor az alkalmazás azt hiszi, két bázis ... ami nem lehetséges az ingyenes verzió.
  Akkor el kell távolítani a PC vagy laptop Polkast  Így is tettem. Eltávolítottam a laptop, és most minden rendben. Abból az alkalomból, hogy azok, akik az alkalmazás telepítése érdekében, és a PC (az én esetemben

  PS. Léteznek program, amely képes megállítani android telepítve a számítógépen? Fiimiu csak felállni vele később, és nem vagyok az ágyból, hogy hagyja abba, mert alszom sót. Köszönjük!

 10. Lawrence C. - mondta

  jó, de én bemutató mondja BitDefender weboldal letöltési oldalon a győzelem, már a vírusok. igaz vagy antivirusu azon a hibás?

 11. Lawrence C. - mondta

  Lawrence C.:
  jó, de én bemutató mondja BitDefender weboldal letöltési oldalon a győzelem, már a vírusok. igaz vagy antivirusu azon a hibás?

  Tettem egy képet: http://iup.ro/s/3636

  • Razvan - mondta

   Laurentiu köszöntés. Az antivírus a hibás. Ennek semmi oldalon. Tiltsa antivírus szoftvert és töltse meg bizalommal. ^ - ^

 12. Costin - mondta

  Salut! Vettem egy NAS Zyxel 310, és nem úgy állítsa be, hogy szinkronizálja a fájlokat Polkast, beléptem az interfész PC Megpróbáltam fájlokat másolni otthon szinkronizált, már elérhető a telefon, de azok máshol, és nem otthon fisuerele nem találja meg, nézek NAS elérhető. A beállítás rendben van vele, mint én hagyja descarece özön és online. Meg kell fc és a router? Várakozás a válaszra, és köszönöm.

 13. alex - mondta

  Helló, telepítettem az alkalmazást a számítógépre, tablet majd a szavait kollégája fenti igényel frissítést, hogyan tudom megoldani ezt a problémát?

 14. alex - mondta

  Azért említem csak PC és a tablet android verzió 4.1.1 Ms támogatás

 15. Catalin - mondta

  És el lehet érni a Smart TV ??????

 16. Adrian Ionescu - mondta

  polkast van valami hasonlót? nincs több szabad polkast.

  Vettem egy nas310 és most ezek a Polk lesz 15 dollárt évente a program.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.