Telepítés és frissítés az új Ubuntu Linux Trusty Tahr 14.04

Hé barátok, a mai bemutató fogunk beszélni Ubuntu Linux LTS 14.04 Trusty Tahr. Pontosabban látni fogjuk, hogyan kell telepíteni a legújabb verzióját az Ubuntu és az új csapat érkezik ebben a kiadásban az Ubuntu LTS (hosszú ideig támogatás). Mert ez egy LTS kiadás adunk frissítéseket és támogatást belül 5 év, azaz addig, amíg április 2019.
Mint tudod, minden hétfőn 6 Canonical, az Ubuntu mögött álló, indít egy új változat az Ubuntu Linux. Megbízható Tahr, ahogy nevezték 14.04 Ubuntu LTS nem hoz sok javulás a grafika, de az operációs rendszer sokkal stabilabb és gyorsabb, mint az előző verzió Ubuntu 13.10
Az Ubuntu 14.04 most képes arra, hogy a Unity Launcher 48 kisebb pixel, és csökkentheti akár 16 pixel. Szintén újdonság az Ubuntu 14.04 lehetőségünk van választani a kijelző menükön való alkalmazások saját ablakban vagy Menüsor (található a menüsor tetején az asztalon), mint az alap rendszer jön be.
Próbálja Ubuntu Linux LTS 14.04Kapcsolódó oktatóanyagok


Adrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Hozzászólások

 1. Damian - mondta

  multumin bemutatása. meg tudod csinálni egy tutorial, hogyan lehet a saját mail szervert ubuntu? és webszerver is. Ezek nem mind ugyanabban az videotutorial.

 2. florin - mondta

  Nagy tutorial!

 3. Nézem, hogy az ubuntu 14.04.
  Te vagy a legjobb.

 4. Anderson - mondta

  Én cserélni Ubuntu a Mac OS Mavericks 10.9 lesz szuper jól elég alkalmazások Ubuntu alkalmazások, így nincs túl érdekes, mint a MAC. Találja meg ogramada programok, szoftverek, Yahoo, Winamp, Team Viewer, stb. amely azt mondja Ubuntu Pidgin, Emphay Messenger, stb. Azért választottam MAC azért, mert nyit nagyon gyorsan nem ad CRASH alkalmazások Ubuntu.
  PS: Mac van telepítve Haswell, amely alig telepíteni, de kutattam, és telepítettem tökéletesen működik, nem én nem számítottam rá, hogy férjen a kis ff.

  • TEODOROVICI - mondta

   Megpróbáltam telepíteni a Mac OS egy laptop, de nem tudtam, bár megpróbáltam sok változata hakintosch. Talán segíthet nekem legyen szíves

 5. vlad - mondta

  Az operációs rendszer nagyon stabil, és kellemes a használata (beszélek Ubuntu általában). Mások, akik megpróbálták, hogy nem lekicsinyelni ezt a csodálatos ingyenes eszköz által kínált alkotók (amikor azt gondolom, hogy a másik megragadta az ég több száz eurót Valami talán erősebb, de nem használják a valódi kapacitás több mint 15-20%-a felhasználók.) Én személy szerint nagyon boldog vagyok az Ubuntu, különösen a 14.04.

 6. Marian - mondta

  A tutorial, mert nem látni sokat Adi. Úgy tűnik, hogy videotutorial ismét emelkedik

 7. Andi - mondta

  @ Adrian vagy Cristi, remélem továbbra is ezt a sorozatot oktatóanyagok és az Ubuntu. Még soha nem használtam Ubuntu LTS verzió 12.04 és most elhagyja ezt a verziót LTS fog verni próbálja újra.
  Még egy dolog: Miután telepítettem az Ubuntu 12.04 LTS-t kettős rendszerindítással a Windows rendszerrel, telepíthetem-e az új verziót a másik tetejére (a frissítéshez), vagy helyes-e a "nulláról" telepíteni? Abban az esetben, ha "nulláról" újratelepítem, pontosan úgy formázom a partíciót, mint a Windows rendszeren?

  • Adrian Gudus - mondta

   Úgy gondolom, hogy az Ön által említett "probléma" megérdemel egy külön oktatóanyagot az "Ubuntu új verziójának telepítéséről, amely feladja a régi verziót, anélkül, hogy elveszítené a Home partícióban mentett fájlokat (zene, képek, fájlok, videók").
   Mit szólsz hozzá?
   Lehet meg kell említeni, hogy van egy hely szentelt Linux felhasználók: linux.videotutorial.ro hogy sajnálkozva elismerem, hogy én még nem írt egy hosszú idő, de ígérem, hogy folytassa a munkát, és ott.

  • A frissítés a LTS LTS egyszerű adminisztrátor frissítéseket. -două.Nu tart egy órát átlagosan adatvesztés, de a back-up jól sikerült. Ha a telepítés külön / home partíció, akkor még könnyebb. LTS új tiszta telepítés, a / home partíciót hagyva formázatlan. Fontos az is, hogy megteremtse a ugyanazt a felhasználói, mint az előző változat.

 8. ion - mondta

  minden bemutató üdvözlendő, különösen a linux ", mint új verzióját telepíti az Ubuntu felhagy a régi változat, de anélkül, hogy elveszítené a fájlok mentett partíció Home (zene, képek, dosumente, videók" várni !!!

 9. Catalin - mondta

  Köszönjük, hogy újból elkezdte az oktatást az ubuntuval kapcsolatban. Problémám van az ubuntu új verziójával ... Miután bejelentkeztem a monitorra, 1 percig "No signal" jelenik meg, 1 perc után helyreáll. Tudja valaki, mit tehetek a probléma megoldása érdekében?

 10. Adrian Van egy probléma (bocs, hogy nem kapcsolódik a fenti tutorial)
  Nézem nagy érdeklődéssel a video telek
  Van egy hatalmas kérés, hogy te vagy Cristi
  Mx15 saját Alienware laptop. http://www.notebookcheck.net/Review-Alienware-M15x-Gaming-Notebook.22280.0.html
  Azt szeretnénk, hogy egy SSD és kellemes 2GB 8 DDR3 1600MHz és a legújabb generációs processzor és nustiu ha alaplap kompatibilis.
  És a második probléma a videokártya driver, hogy vettem az eBay-en az Nvidia GTX 670mx 3GB.
  Illesztőprogram telepítve van, de mennie kell nustiu megváltozott, és ez az oka. https://www.youtube.com/watch?v=YQqPmFhqIbs
  Kérem, segítsen választ a MA.Astept
  köszönöm

 11. pop Florin - mondta

  Helló,
  Lehetőség van, hogy egy bootolható botot 2 vagy több operációs rendszert?
  Köszönöm, szép napot

  • Adrian Gudus - mondta

   Igen, lehetséges, és igazán bemutató a témában. A keresőmező jobb felső találni bemutató

 12. Helló
  ÉN használ Lubuntu 13.10. Nemrég frissített 14.04 Lubuntu és megütöttem a probléma, hogy engem jönnek vissza 13.10. A probléma az, hogy tudok csatlakozni wireless.Cum korrigálni tudja ezt a problémát?

  • Costelina - mondta

   Találkoztam és adok ugyanaz a probléma más Linux disztribúciók (Linux Mint, Lubuntu, Kubuntu)
   Vezeték nélküli odasétált az első újraindítás után már nem látni a hálózati
   mit kell tenni - nos, egyelőre be kell szerelni a kábelt a netről, amíg az nem hajtja végre a frissítéseket
   szoftver központ látja a vezeték nélküli vezérlő, de engedélyezni kell a ubuntu linux
   egy ingyenes rendszer, mint minden Linux-illesztőprogramok és a tulajdonosok nem jön engedélyezve mag (ez a probléma)
   Ubuntu LTS 14-04 megkérdőjelezem ezt ba lehet összehasonlítani a Windows 8
   üdvözlet

 13. Claudiu - mondta

  Szóval van egy hatalmas kérés, hogy a telepített ubuntu 14.04 1 nap jól ment, és azt követően, hogy az ubuntu nem indul bejelentkezéskor a képet, hogy csak a kép mausu mozdul, úgyhogy kíváncsi vagyok, amit csak megköszönni a VEA tudja .

  • Costelina - mondta

   Lehet több tényező (lásd talán már válaszolt a kérdésre)
   keresés a keresési mezőbe a jobb felső sarokban a honlapon, hogy sokan vannak ismertetők a linux, ubuntu
   körülbelül letöltés, particionálás, telepítés, járművezetők, dual boot.
   Kérdezze Adrian

 14. Volt ubuntu, és ment elég nehéz, és úgy tűnik, nehezebb használni. Nekem van egy laptop és egy régebbi PC és PC Ubuntu telepítése nem tudtam nézni bármely YouTube helyett XP már nem probléma, windowsurile, hogy több és több erőforrást, az csak a Windows, hogy teljesülnek az xp, a laptop én w8 és a nagyon lassú processzor 5 i4 Rami gb-ül 15 20 iconoitele másodpercig mutassa meg a hozzáférést a mappát, úgy tűnik, hogy menjen vissza a 486, és sok más hiba zárak, besteleste a Ez hardu a fenét szedése (csak 98-99 100 show nélküle nincs semmi nyitva), néztem azokat aktivált folyamatokat nem tudom, mi van, a fele adtam disable és menj nélkül őket őrült ember, mi a fenéért nem jön ki az android és a laptopok, van egy android tablet és anya tudja, hogyan kell használni.

  • Vali - mondta

   Azt találom furcsának, hogy w8 megy olyan nehéz egy laptop meg az előírásoknak. Utálom w8 több szempontból, de még így gyűlöletes úgy tűnik, nem lehet.
   -Biztos, hogy biztos jó w8-asod van? Iso kép ellenőrző összegekkel ellenőrizve ... Remélem, megértette, mire gondolok.
   Biztos benne, hogy a biztonsági (antivírus, anti ördögök Laci) nem akadályozzák a rendszer? Különösen kezdeni.
   -Általában a laptopokat lassú merevlemezek (általában 5400 forgatással) húzzák le. Ez észrevehető, ha a munkamenet során a hozzáférési idő, a válaszidő, az alkalmazás kezdési ideje (különösen az első alkalom) van. A legtöbbet akkor tudjuk megtudni, amikor bekapcsolja a laptopot, azt az időt, amíg az töltődik és "jó munka" lesz. Amennyire lehetséges, tegyen egy ssd-t ...
   -Ha folyton azt mondod, hogy amikor kinyitod a számítógépemet, az körülbelül 15 másodpercre megdermedhet ... a HDD lehetséges problémáira gondolok
   -Tudomásom szerint a w8 alapértelmezés szerint nem rendelkezik normál indítással és lelövéssel. Ez egy hibrid indítás és leállítás, félig hibernált állapot. Ez jelentősen lerövidíti az indítási időt (elméletileg), mivel az indításkor megkezdődik a különböző hardverkonfigurációkban előforduló több lehetséges hiba, vagy bizonyos harmadik féltől származó szoftverek különböző csípéseinek ára. Véleményem szerint ezt az opciót nem szabad alapértelmezés szerint beállítani. Nyilvánvalóan letiltható ... amit én tettem, amikor w8 voltam.

   Eltekintve néhány extra másodperctől az indításkor… kb. 10… 15 és néhány hibától (amelyek többségét kijavítottam, amikor letiltottam a hibrid indítási lehetőséget), más jelentős problémám nem volt. Abban az időben a w8-at használtam ... A 8.1 nem jelent meg.
   Hardver konfiguráció a következő:
   ez az asztali
   Alaplap Gigabyte GA-B85M-D3H
   i5 processzor 4430
   8 gb ram, megy 1600 MHz
   Nvidia GT 630 2 gb
   hdd, a Western Digital gb 500, 7200 forgatások

   A rendszerindítás során tartományok (most w7x64), attól a pillanattól kezdve én nyomja meg a bekapcsoló gombot, amíg meg nem jelenik az asztalon ikonok és kap jó munkát tart 45 és 1.10 m sec.
   Úgy tűnik, hogy a w8 általában még néhány másodpercet igénybe vesz, és ha lassú merevlemezű laptopról van szó, várjon 2 percet, vagy akár 3 percet is.

 15. Anstice is indult ubuntu tenni prostii_14.04 megy greu_nu egy komoly fájlkezelő, hogy megtévessze a spin a helyén sokáig, amíg telepíti. Ebben Németország Franciaország Olaszország Spanyolország kezdtek dolgozni non-stop, egy Linux nemzeti elosztási, a kínaiak is ment Putting egy többnyelvű
  semmi új vagy forradalmi nem található <fejlesztők "" papa "" pénz adományból__példa: 2010-12 millió dollár ____ 2011-12.8 millió dollár__2012-11.9 millió dollár, ez nyílt forráskódú lesz, de mindenkinek költsége, aki képzett, elosztja, hogy 6 után -8 hónapig csak senki nem hall róla _nem látja, hogy a helyszínen megtették a lépést ___, amelyet a Symbian asztallal próbáltak meg, miután megették a sajtot, elengedték őket _ egy jó és valóban forradalmi ötlet a SO-ban lehet ANDROID DESKTOP, egyszerű , gyors és kicsit testreszabott
  aki a bátorság és a türelem és az idő frissítéseket, kövesse őket 14.04 5 látni, hogy évekig, vagy nem követni a fájlok betöltésekor nimic__am 14.04 és látta, hogy maradékot minden disztribúció kerülne sor, ha darabok

  • Costelina - mondta

   szikra düh ez az ember?
   határozottabb ba Linux ingyenes és nyílt forráskódú, és minden használ saját belátása
   és miután az összes beszélt az android, de a nagyapja, aki nem a Linux?
   Remélem nem mérges

 16. Vali - mondta

  Egy kellemes meglepetés csapat ezen az oldalon. Úgy tűnik, hogy amit tesz html 5 játékos alternatívájaként az esetben, ha nincs flash player. Ez egy jó dolog, egyre 5 html oldalak egy alternatív lejátszót. Jó dolog ezeket a Firefox megoldotta a problémát h264 codec.

  • Adrian Gudus - mondta

   Még tesztelés! Többet teszünk azok számára, akik látogat a mobil eszközök. Az asztalon úgyis mindenki használja flash player. Ha problémákat tapasztal, kérjük ossza meg velünk!
   Jelenleg csak az utolsó bemutató előnyös ez a változás

   • Adrian Gudus - mondta

    Attól függően, hogy a készüléket, látogasson el hozzánk, mert a böngésző streaming automatikusan beállítja azokat vaku nélkül (és akkor is, ha nem villog) és videók játszhatók HTML5. Ha jön az asztali vagy hordozható böngésző, mert a videó lejátszása a Flash Player

 17. egy oktatóanyag a Linux Lite-ről nekünk, szegényebb embereknek, régebbi rendszerekkel
  tekintetében!

 18. Hi Adrian, gratulálok az elvégzett munkát!
  Én tényleg jönne egy tutorial, hogyan kell telepíteni Ubuntu verziót 14.04 feladja egy régebbi verziója (pl. 12.04), de anélkül, hogy adatvesztés otthon, és ha lehetséges, anélkül, hogy a szoftver telepítve van.

  • Comet3G - mondta

   Mr. Adrian, 7 Windows operációs rendszer, a Windows 8 és 8,1 ablakok nélkül telepíthető semmilyen további szoftver csak egy ISO image és Daemon Tools, de csak a másik felett windows.Procedind így tartani az összes fájlt, telepített programok kevesebb már mindent salvinduse egy dosszié hívott Windows operációs rendszer telepítés befejezése old.Dupa lehet másolni kívánt fájlokat a régi rendszert, és ezen a ponton tudjuk kattintson és tisztító hatású a C lemez, a rendszer mappákat és ha jelölje be, tisztítás után van egy újabb OS telepíthető, nem DVD, stick, nincs Orce mást, miközben a régi OS fájlok, és még egy tiszta telepítés, köszönöm.

 19. Octavian - mondta

  Adrian Szeretném a véleményed Megnéztem egy oktatóanyagot a youtube-on: hogyan lehet az LTE-t aktiválni a nexus 4-en, és elmagyarázzák, hogy te formázod a * # * # 4636 # * # * -ot és aktiválod az Lte-t. Az LTE-t akkor használják, ha 4G-re van szüksége?

  • Alex - mondta

   LTE ugyanaz 4G. Ahhoz, hogy az LTE / 4G szükségünk van egy kompatibilis okostelefon 4G / LTE és a kártyás vagy előfizetéses 4G kompatibilis. Része előfizetés / kártya nem biztos.
   Abból, amit olvastam a neten nem kompatibilis a Nexus 4 4G. Normális, hogy 4G megy a vezeték nélküli és hálózati beállításokat, és kapcsolja be a 3G 4G. Minden Olvastam a neten, mint a nexus 4 viselné kapcsolat 4G csak nem aktiválódik, és aktiválni kell villognia uiesti másik modem. Majd miután nézni a vaku-modem beállításait, ha nem jelennek meg 4G be kell helyeznie a tokent dialer.Cel citit.Daca legalábbis így tudunk adni a link az oldalon, hogy olvastam ezeket a

 20. Andi - mondta

  @Adrian, tudsz segíteni a GRUB2 (Ubuntu 12.04 LTS) vagy a többieknek, akik találkoztak ezzel a problémával ... Kipróbáltam azt a módszert, amelyet 4 évvel ezelőtt egy oktatóanyagban mondtál. Helyesen beírtam a két parancsot a terminálba, de olyan üzenetet kapok, hogy "a GRUB2 nem állítható vissza, mert blokkolva van"

 21. Constantin - mondta

  Helló Cristi és fogadd Adrian szeretném emlékeztetni, hogy a VAM bal comentu-ri, hogy nem válaszolsz, de nem az a cél, amelyre azt tegye ma és szeretnék közzétenni útmutatók ebben a formában, hogy pontosan ez a bemutató, hogy ez tökéletesen működik.

 22. Andrew - mondta

  Hello, van egy probléma, azt akarom, hogy telepíteni az Ubuntut 14.04, maradok az operációs rendszer egy partíción VRO a 90 koncertek, és aztán hagyjuk szabad területet (ahogy mondta, a bemutató.) Dau újraindítás, bot táska majd telepítse az összes jó és frumoase.Cand partíciók nem tűnik számomra, hogy lehetőség, hogy az Ubuntu mellett a Windows 8 adnak valami mást, és látsz egy meztelen giga 500 partíciót (így mondja).
  Kerestem az interneten, kikapcsoltam a gyors boot, biztonságos rendszerindítás (BIOS).
  Megértem, hogy ügyként UEFI.
  Igazán nem tudom, hogyan tudnám elrontani. Ha tudnál nekem segíteni ...
  Az operációs rendszer van telepítve, amikor a Windows 8.1 Pro napi frissítéseket.

  • Costelina - mondta

   nem szükséges, hogy elhagyja szabad területet a merevlemezen telepítésének ubuntu jobb?
   nézze meg, hogy működik-e - indítsa el a Windows rendszerben - ossza ki azt a fel nem osztott helyet a Windows számára
   majd telepítse Ubuntu közvetlenül a Windows a szabad teret UNetbootin
   mondja el, ha sikerült

   • Andrew - mondta

    Nem tudom használni az unetbootint, mert csak 1 GB-os memóriakártyám van, és mindig azt mondja, hogy kifogytam a helyből. .Az Universal USB telepítővel megyek csinálni.

 23. Cata - mondta

  Miért nem látom videotutorialul? Xp megyünk?

 24. Cata - mondta

  Kész megoldható! Követtem a tanácsát, és telepített króm .Merci!

 25. Cosmin - mondta

  Hogyan tudom telepíteni az Ubuntu Windows 7 dualboot egy virtuális környezetben?

  • Alex - mondta

   Nos Adrian használt bemutató virtuális gépek telepítették a Windows 8.1.
   Ha a Windows 7 telepítve a virtuális gépet, hogy miután az ISO képet, hogy megvan a valós rendszer, és indítsa el a virtuális gépet az esc billentyűvel lépjen be a boot menü, majd tegye, amit tett Adrian bemutató .

 26. Marius - mondta

  Nagyon tetszik, hogy a játékos megy a bemutató, így
  Azt is látni a mellett ez Ipad és gyorsabban töltődnek be.
  Remélem, hogy ez így is, ha a kapcsolat azonban minden útmutatók
  Ebben a formában, és ez a játékos.

  • Ez lesz a tesztelési időszak, hogy a véleményét.
   Talán egy csapásra, nem a másik, és így tovább.
   Örülnék, ha mindenki hagyná visszajelzést, mondja el nekünk, ha megy, hogy megy ez, milyen készüléken be, stb., Mint te.
   Ha megvan a tesztelési időszak után végre új beállítás az összes tutorial.

   • Alex - mondta

    Számomra ez nem tölti be a videót. Akár a fekete játékos ablak marad miniatűr. Az audio megy. Ez jól hangzik nélkül dadogás, vagy ilyesmi. A telefon Jun s6310 fiatal galaxis készlet android 4.1. Talán azért, mert a telefon nem annyira szerelve, csak 768 MB RAM és egy egymagos processzor GHz 1. Az asztalon jobb, mint korábban.

 27. Alex - mondta

  Nekem van egy probléma, miután telepítette ubuntu internet kapcsolat köti össze, de ha kapok Mozilla és Internet oldal nem töltődik be a Windows 7.Sper megyek, tudok segíteni.

  • Alex - mondta

   Mit APRE hiba? Próbálta már más weboldalakon? Frissítéseket, amit tett, ami azt jelenti, hogy a frissítések vagy futtatni egy alkalmazást, amelyhez net?

 28. Cosmin - mondta

  Van egy Windows-8.1 Enterprise és mozog nagyon greu.Ce csinálni?

 29. Cosmin - mondta

  Van-e olyan eszköz?

  • Te adtad nekünk túl sok részletet, nem sikerül feldolgozni.
   Talán gyengébb processzor.
   Lehet, hogy túl kevés a memória.
   Lehet, hogy van egy lassú merevlemezre.
   Talán telepített kalóz Windows, amely módosításra került. Telepítse csak eredeti ablakokat, letölthető a Microsoft hivatalos honlapján.
   Megállás egyes szolgáltatások segítségével csak kis mértékben.

 30. Cosmin - mondta

  Kösz, Alex!

 31. Cosmin - mondta

  Kattintson a CD-ROM meghajtót és az operációs rendszer betöltése, nem Ubuntu.

  • Alex - mondta

   UBuntuval állította be az iso kép elérési útját a valós rendszeréből a virtuális gépbe? Mintha először telepítené az operációs rendszert. Kattintson a "Virtuális gép beállításainak szerkesztése" elemre, majd a cd / dvd lemezre, ahol helyet ad az iso képnek. Vagy fent a menüsorban kattintson a lejátszó - cserélhető eszközök - cd / dvd (sata) - beállításra. Ismétlem, mintha a Windows 7-et telepítené először. Csak ezután kattintson az esc gombra a boot menü és a cd rom meghajtóra

 32. COSTEL - mondta

  ziua.am jó és telepítettem ubuntu dual boot Windows 14.04 8.1 évben, és ez működik, nagyon bine.problema azt indítani, akkor ki kell választani entre rendszerek UEFI BIOS, hogy nem vagyok szabad, hogy az AMI kell választani aleg.pt egész évben, hogy a BIOS és válassza ki a acolo.e bármilyen megoldás? kösz

 33. Cosmin - mondta

  Köszönjük!

 34. canish - mondta

  jó munkát ubuntu, valamint a bemutató, de meg kell tennem egy bemutató és a számítógépek Windows előre telepített UEFI. Megértem, hogy vannak speciális lépéseket menni. Én személy szerint még nem sikerült egy dual boot. Megpróbálom egy kicsit Ditrói a 64 kezelhetjük. de egy bemutató lett volna csodálatos.

 35. Daniel Maxim - mondta

  Azt 2 telepített operációs rendszerek (W és W 7 8.1). Miután telepíti az Ubuntut, akkor elindul az első, vagy választhatunk az Ubuntu és W7. Ha úgy dönt, W7, megint 2 lehetőségek: W7 és W8.1. Hogyan érhetem el, hogy mikor kezdődnek a PC, 3 mindet egy helyen? Próbáltam az Easy BCD, de ez jött ki túl. Tudod, hogy egy bemutató róla. Előre is köszönöm!

 36. bogdan - mondta

  Ezek az újonc (nulla kezdeményezett Linux, de mindenre van egy kezdet, ugye?)
  Telepítettem 12.04.4 a virtuális gép (egy ablak nélküli ellenkezőjét), és van néhány Probléma:
  A videokártya és a monitor azt mondja, ismeretlen, és a következő üzenet jelenik meg a képernyőn
  „A tárolt konfigurációt nem lehet alkalmazni a monitorokra
  Volt egy sem a kiválasztott üzemmód kompatibilis a lehetséges módok:
  Próbálok mód CRTC 63
  CRTC 63: próbamód 800 ×[e-mail védett] 1920 × kimenettel[e-mail védett] (Pass 0)
  etccc (sok más sor felbontással) ”

  2. Nem tudom, hogyan húzzam a kedvenc programjaim ikonjait a képernyőre (valahol olvastam, hogy közvetlenül a Dash-ból húzzam őket, de ez nem működik ... itt lépésről lépésre lenne szükségem) telepítem a Cairo Dock-ot a képernyőn ... ha tudnám, hogyan ..
  3. Próbáltam 14.04 legalább, és úgy találtam Maxe TV (sajnos még nem sikerült, hogy működik a kép csak sunet..dar marad, hogy megpróbálja még egy dolog, a codec és egy beállítást a program)
  Nem találom 12.04-én, de van néhány más program is, ha "TV" -et írok. Megértem, hogy egyes alkalmazások csak az Ubuntu egyes verzióihoz készültek, nem működnek a legrégebbi verziókon? Továbbá, ha tudja, milyen jó megfelelő alkalmazás lenne, és működőképes… 12.04-re
  előre ms

 37. Nagyon hasznos ccsm, ha lehetséges, egy fejlettebb testreszabási oktatóanyag, hogyan lehet megváltoztatni az egérpontot az Ubuntuban, ablakmozgási effektusok, barmenu átlátszóság, ico… változás és így tovább .. köszönöm.

 38. Andi - mondta

  @Cristi vagy Adrian: Van egy Ubuntu 12.04 LTS (kb. 6-8 hónapig használaton kívül) kettős rendszerindítással a Windows 7 rendszerrel. Ma folyamatosan próbáltam újratelepíteni a GRUB-ot, de sikertelenül (mert frissíteni szeretnék 14.04 LTS verzióra). Két módszert próbáltam ki, köztük ezt is http://s27.postimg.org/6cryv6437/Screenshot_from_2014_05 _21_20_44_10.png a hiba fogadása a végétől ... Hogyan oldhatom meg ezt a problémát?

 39. Ott van a lehetőség az aláírás digitális tanúsítvány pdf dokumentumok?

 40. Silviu - mondta

  Nagyon jó játékos, nagyon jól működik a teljes képernyő és mikor lépjünk gyorsan betöltődnek, jól működik a tabletta.

 41. Andrew - mondta

  A linux ubuntu vagy a menta jó játékra?

 42. victorila - mondta

  Van itt valaki is hosszabb és olvasni, és válaszolni?
  Nem számít, megpróbálom.
  Ez 14.04 Ubuntu vagy egy másik változata, hogy csatlakoztassa a iPhone vagy iPod?
  vagyis tudja, hogy az iTunes lehet telepíteni csak Windows és MAC. Azok számára, akik szeretnék használni Ubuntu csak mi a megoldás ott?

  • Adrian Gudus - mondta

   Követi hamarosan egy bemutató videót a témában. Legyen szemmel a honlapon, vagy feliratkozhat e-mailben a jobb felső és akkor e-mailben értesítjük, ha teszünk közzé valami újat.

   • victorila - mondta

    Köszönöm a gyors választ. Olyan szemeim vannak, mint a "drótnak" a videotutorial.ro oldalon.
    Boldog karácsonyt mindenkinek, és ne add fel, hogy mit csinálsz, mert nagyon, nagyon hasznos.
    Boldog szülinapot!

 43. Marin-Marius - mondta

  Ha telepíti UnBut használhatja a PC és a kiszolgáló DEdicat.Aica k és szerver-ban el.SAu használni VPS.Sa I k és a távoli hozzáférés minden PC-ről

 44. CODRIN - mondta

  Hello! Szeretném tudni, hogy 64 bites Linux vagy linux Letöltés lát annyi RAM van a calculator.Ma segíthet kérjük

 45. Alex - mondta

  Mindkét Ubuntu és más Linux disztribúciók találhatók verziója 32 64 bitek és bit. Itt található a letöltési oldal az operációs rendszer.

 46. Sandu - mondta

  Kaptam Ubuntu 14.04. Új vagyok a Linuxszal, ezért kérem, segítsen nekem !! Nem tudom telepíteni semmit a tévében. Bármit is megpróbált nem működött {} csomag nem található. Köszönöm szépen!

 47. david - mondta

  Arra gondoltam, ha egy tutorial arról Kali linux főleg, hogy a legjobb operációs rendszer használom nem csak a 4 éve és nem volt probléma egyáltalán még a net sebessége nagyobb, és több alkalmazás mint más Windows-verziók, amelyek káposzta linux mellett véleményem remélem, hogy nem ideges senkinek, de nekem, ha ugrás intenzív használata Linux főleg, hogy szabadon, a Windows megbukik és mindenki győzött volna ellene A legújabb Windows, hogy gyakran nem elég, és érzékenyek a vírusok

 48. Azt követi néhány videotutorialele egy ideig ezen az oldalon, és elismerem, hogy tanultam valamit ebből.
  De kíváncsi vagyok, ha úgy gondolja, meg kell oldani és összetett témákat ebben a témában (telepítésével és beállításával Arch Linux vagy Slackware).
  Több bátorságot és szerencsét az üzleti életben.

  • Nem értem, miért Ubuntu tekintik, kevésbé súlyos elosztása.
   Slackware és más disztribúciók nem kap a figyelmet és fejlesztési, hogy élvezi Ubuntu, és hogy a haszon a rendszeres használók.
   Ha tudtam volna választani teremteni a szerveren disztró, úgy döntök, CentOS és az Ubuntu csukott szemmel, stabil disztribúció, mely élvezi támogatását és a népszerűség.
   Az asztali géphez bármikor az Ubuntut választanám, mert egyszerűen "egyszerű" és működik. Nem hiába van annyi piaci derivált Ubuntu.
   Miért bonyolítja az életünket, mit kapunk extra? Talán csak egy "rendes ajtó" fejfájás!
   Vagy csak így csináljuk…. informatikus hipszterek lenni?
   Bármely disztribúcióhoz létezik olyan felhasználói bázis, amely dicsőíti ezt a disztribúciót. Normális, pontosan telefonokon, az egyik iPhone-nal, a másik Android-nal van…
   A hétköznapi felhasználók Ubuntu a tökéletes választás. Ha még mindig úgy érzed, soha nem találkoznak Ubuntu, bár kétlem mehetsz más disztribúciók.

 49. antonel - mondta

  Hi Én cserélni, ha a jelenlegi operációs rendszer Ubuntu hozzák vissza?
  Egy másik kérdés ... mi a különbség az UBUNTU és a LINUX között?

  • Feltételezve, hogy a jelenlegi operációs rendszer Windows értesz USB stick Windows (lásd még több oktatóanyagok ezen az oldalon matt) lásd boot és telepítse a Windows rajta. Gyászos egy Linux disztribúció. A Linux kernel megtett több mint a különböző felületek, és így jelent meg disztribúciók, mint például Ubuntu, Linux Mint, Fedora, stb Ha még nem telepített Ubuntu látni, hogy futhat egy élő USB állomány anélkül, hogy bármilyen módosítása a jelenlegi rendszer.

 50. Helló nekem az első alkalom az Ubuntu LTS 14.04.02 szeretem, hogy megnyissa a Windows. De van néhány probléma, és nem tudják, hogyan kell megjavítani őket.
  Ne nyissa olyan alkalmazások, mint a Skype, FileZilla, Chrome., Adj kattintson a képekre azt mutatja, hogy akar nyitni, de semmi nem jelenik meg az ablakban Próbáltam sok módszerek újratelepítése Ubuntu 10 alkalommal minden hiába ..
  Telepítése csináltam így formázott partíció ext 4 / egy ext 4 / home, és a swap bármely 6 gb 32bit használata dualboot ablakok telepítettem Ubuntu 64 kicsit.
  Én egy új kemény, hogy én külön-külön alkalmazva 1T én csak formázni a Windows Ubuntu, de még eddig gondolkodás nélkül a videokártya, vagy lehet különálló illesztőprogramok ..
  A PC-n a következő alkatrészek vannak: AMD Athlon (tm) 2 × 4 640 processzor
  Ram memória 4gb
  ATI Radeon HD PCI-E 5750 (Jupiter)
  Ez a nem túl jól vállalattal arról, hogy mi lehet folyik 64bit vált Calc volt telepítve a szél 64bit menni, azt mondtam, hogy nagyobb ram valami extra, de azt hiszem, hogy nem forraljuk.
  Ha tudsz segíteni nekem néhány tanácsot, akik ok thanks ..

  • Costelina - mondta

   skype amennyire én tudom, hogy a Windows és a Linux pidgin, hogy nem ugyanaz a dolog
   4gb RAM, akkor nem hiszem, nem volt szükség swap terület
   A dual boot azt mondom, jó mindkét operációs rendszer legyen alkalommal x86 (32bit) vagy 64bit ezt ne tévesszük össze BIOS
   de nem ez az oka annak, szoftver nem működik megfelelően
   Természetesen vezetők egymástól az egyes összetevők külön-külön
   ez egy mínusz Linux ismert dolog, de keres megoldást a helyszínen, hogy hogyan kell telepíteni illesztőprogramokat Linux (video kártya)

  • Adrian Gudus - mondta

   Sajnos kicsit Linux 64 dolgok nem ennyire rózsás. Azt tanácsolom, hogy telepíteni és használni a Linuxot 32 kicsit, hogy megismerkedjen a rendszer, és megérteni, hogy a dolgok.

 51. par - mondta

  Adrian a linux adtál ???????
  Nem tanulnak semmit erről a csodálatos OS?

 52. Név * - mondta

  Szia, én átadott Ubuntu, előtte csináltam egy biztonsági másolatot a Windows AllMyNotes és mentett Google Drive .ddb ,, ha tudok segíteni, hogy hogyan, milyen .ddb dokumentum látható Ubuntu? Kösz.
  Ellenkező esetben keresse oktatóanyagok Ubuntu a 2015.

 53. Robert - mondta

  Helló! Segít nekünk a oktatóprogramok és köszönjük meg!

  Nemrég láttam sok videót a Windows 10 weboldalán. Azt hiszem, jó lenne, ha postai úton az Ubuntu, egy nagy operációs rendszer, egyes alkalmazásoknál, amelyek segítségével olyan módosításokat, hogyan kell telepíteni bizonyos programokat használt Windows, stb

 54. ValiBvv - mondta

  Helló,
  Telepítettem verziót, és azt Lubuntu szerint parancsok cat / etc / issue 14.04.3 Ubuntu LTS \ n \ l
  Kérem, segítsen telepítésével és beállításával Facebook
  köszönöm

 55. Van egy új laptopot, hogy én csak telepíteni ubuntu 14.04 van TB merevlemez és 1 4 GB RAM. Hány GB root partíció kell tennem?

 56. Catalin - mondta

  Helló,
  Szuper az oktató. Meg tudod csinálni egy tutorial összeállítása Ubuntu?

 57. Kilencedik - mondta

  az ubuntu 18.04-ban hogyan változtathatom meg a minimalizálást, hogy nem találom az opciót és a compiz telepítve van

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.