Telepítse a Polkast alkalmazást a Zyxel nsa320 NAS-ra, a személyes felhő - oktatóvideóra

Szia barátok, ez a videó bemutató megmutatja, hogyan kell telepíteni a NAS szervert Polkast (hálózati atached tárolás), akkor hozzáférhet képek, zenék, videók és dokumentumok az orr, mi ezt, kattintson a Polkast NAS alkalmazás Polkast az Android (és iOS).
A legtöbb ember ma már okostelefonok és a tabletta képes szinte bármit amire szükségünk van, sajnos a tároló hely áll rendelkezésre ezek az eszközök korlátozott, így a médiafájlok lesz a probléma. A probléma megoldására tudjuk használni az online szolgáltatás, sajnos az ingyenes verzió biztosítja számunkra nagyon kevés helyet, és a terjeszkedés sokba.
A legjobb megoldás az, hogy tárolja a fájlokat a NAS (hálózati tároló atached) mutattuk be részletesen egy ilyen eszközt a Zyxel. Az első bemutató, hogy bemutassa hardver és a második az egyes szoftverek:
Zyxel NSA előadás 320 tárolására szolgáló egység hálózati és azon túl
Komplett bemutató beállításáról és egy NAS Zyxel NSA320
A NAS, mint egy PC, kevesebb energiát fogyasztanak, és nem annyira a zaj, még az ára a NAS sokkal kisebb, mint az ár egy PC.
Eléréséhez fájlokat a NAS is több módszerrel, a legkényelmesebb a Polkast módszer. Polkast egy olyan alkalmazás, amely telepíti a PC vagy NAS, és elérni azt, hogy kell használni a kliens alkalmazás, így az elérhető Android és iOS.
Ha a NAS nem a probléma, van egy tutorial PC Polkast, hátrány nagyobb energiafogyasztás a PC-n. Totuusi Polkast Ha szeretné telepíteni a számítógépre, ajánlom a következő bemutató:
Polkast személyes felhő elérni a fájlokat a számítógépről az Android és iOS
Mindenki arról beszél, Cloud, és vajon mi ez a válasz egyszerű: a felhő hosszú ideig anélkül, hogy észrevennénk, néhány példa (Gmail, Dropbox, Google Docs, a Facebook, SkyDrive). Most lehetősége van arra, hogy a saját felhő elérheti bárhonnan, és bármikor gond nélkül, hogy a havi költség, biztonsági dosszié, a személyes adatok biztonságát, szolgáltatás rendelkezésre állása, stb.
Polkast van a felhő!

Ha nem rendelkezik a NAS veszel egyet, akkor kap az előnyöket az ilyen eszköz nagyon is, mint az ár, amit meg kell fizetni először. Kezdjük a mentés, amit tehetünk, állandó, így az adatokat a számítógép biztonságos lesz minden alkalommal. Ha a merevlemez PC lebontja az adatok elvesznek, és a hasznosítás nagyon drága.
Energiafogyasztása nagyon alacsony esetén NAS, használ, mint egy energiatakarékos izzó, így folyamatosan állandó jelleggel nem aggódik a költségek. Amikor a dokumentumok és média tartalmak, elérheti a fájlokat egy másik helyre az orrát gyerekjáték.

Árak NAS (hálózati tároló)

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 900 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru


 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (34)

  • Köszönöm ezt tulorial. Azt akarom tudni streaming video kamerák és NAS. De meg tudja magyarázni a többi Alpicat a NAS, akár rövid szavakat.

  • Hűha! Ez a téma élcsapat, és aki, természetesen, a látnok.
    Amikor hazatér, majd újra, hogy ebben a témában. Részletesen.
    A félelmem, a tudatlanság, természetesen protectia.Atat a vezetéket, és a levegőben, különösen.
    Túl könnyű mentem pricina.Le újra oktatóanyagok, ez
    Talán indokolatlanul utáltam a felhőt az első óta. Most, hogy ez személyes, csavarodtam, imádom.
    Nehéz nem észrevenni a ráfordított doi.Si minden nehéz találni valakit kérni, így a tálca,
    szeder a szájban, információ, néha létfontosságú, mokka ... mokka. De számomra lehetetlen megérteni a Gica Contra-t
    méreg mindent maguk körül, vagy őket, remélem, nyugodjék békében!

  • Helló. Sajnálom, hogy itt küldök üzenetet, de nem tudom, hová tehetek üzenetet a problémám miatt, és kihez fordulhatok, kétségbeesett vagyok, és nem tudom, mire tudok még próbálni. Kérem, segítsen. Saját birtokomban van egy android 4.0 táblagép a vásárlási számlával, és feltettem egy modellt a képernyőre, mert a fiam, aki abban az évben kell elvégeznie az alkalmassági tesztet, csak egész nap ül a szünetben, és annak a ténynek köszönhető, hogy most már sokszor megpróbálta. kéri a gmail jelszavát, szinonim módon írom be, nevezetesen, hogy ugyanazzal a jelszóval, amelyet megadtam, és most írok neked ebből a gmail-fiókból. kérlek segíts??????

  • Helló Videotutorial és elkezdtem bocsánatot kérni, hogy a kérdés nem a ez a bemutató, de szeretném tudni, hogy mit lehet csinálni egy USB stick, hogy nem tudja formázni, mondván, hogy: A lemez írásvédelem. Kérem, segítsen nekem

  • Érdekes lenne a wordpress bemutató és nus tudni, ha lehet, de érdekes lenne, ha tudnánk (valószínűleg nem), hogy a linux szervert (amelyen lehet futtatni különböző dolog)

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.